Kampboekje OEC 2010

14
Informatie pagina Hallo allemaal, jullie weten het, zodra dit boekje uitgedeeld wordt, begint het Pinksterkamp van O.E.C. weer bijna. WE GAAN OP

description

Kampboekje OEC 2010

Transcript of Kampboekje OEC 2010

Page 1: Kampboekje OEC 2010

Informatie paginaHallo allemaal, jullie weten het, zodra dit boekje uitgedeeld wordt, begint het Pinksterkamp van O.E.C. weer bijna. WE GAAN OP KAMP!!!! In dit boekje stellen wij ons even aan je voor, er staat in wat je wel en niet mee mag/moet nemen en je vindt er een route beschrijving naar het kamp adres. Kijk op de laatste pagina om je goed voor te kunnen bereiden op het kamp!!

Page 2: Kampboekje OEC 2010

Belangrijk voor de ouder(s) en/of verzorger(s):

Even alles op een rij: Wat? OEC Pinksterkamp 2010. Wanneer? Vrijdag 21 t/m maandag 24 mei 2010. Waar? Kampeerboerderij De Koekoek in de Mortel. Hoe laat? Wij verwachten de kinderen uiterlijk om 18:45 uur in de

kantine met de fiets. Ja, dit jaar gaan we met de fiets! Start? Wij willen om 19:00 uur vertrekken naar het kampadres, Laatste dag? Wij verwachten rond 15:30 uur terug te zijn in de

kantine van OEC. Daar zullen wij het Pinksterkamp gezamenlijk gaan afsluiten. U kunt uw kind(eren) dus daar op komen halen!!!!De kantine is open vanaf 15.00 uur.

Bereikbaarheid: De kampcommissie is gedurende het hele kamp dag en nacht te bereiken op de volgende telefoonnummers:1. Bart Essers: 06 129 35 1032. Wesley Lammers: 06 517 99 574

Belangijk:Ook dit jaar zullen er weer teken in de bossen en de omgeving zijn. Aangezien wij regelmatig in de bossen zullen zijn, adviseren we alle ouders en kinderen om bij thuiskomst het lichaam op teken te controleren. Dit geldt vooral voor de lichaamsholtes zoals de oksels, knieholtes en achter de oren! Bij twijfel altijd je huisarts raadplegen. Een teek is herkenbaar aan een zwart rond plekje. De beet van een teek is over het algemeen niet pijnlijk en wordt daardoor vaak niet opgemerkt! De groepsleiding heeft de beschikking over een tekenpen en zal de kinderen (na een bosbezoek) zo goed mogelijk controleren!

Page 3: Kampboekje OEC 2010

Mogen wij ons even voorstellen ???

Kampcommissie:

Hoi iedereen,

Ik ben Bart Essers, de meeste van jullie kennen mij als scheidsrechter bij de jeugd of het derde. Ik ben ook de voorzitter van de kampcommissie. Dit wordt mijn vierde kamp als commissielid, maar ik ben ook al 6 keer meegeweest als kampleider. Ik ben 2 jaar chefkok van de keuken geweest samen met Lange Jan. Weten jullie dat nog van die verbrandde satesaus (sssst). Ook dit jaar zal ik samen met lange Jan(tje) weer in de keuken staan (w.c. papier volop aanwezig ) om lekker maaltijden te bereiden voor iedereen. Tot vrijdag 21 mei.

Groetjes Bart

Mijn naam is Wesley Lammers.Tja…wat kan ik nog over mezelf vertellen. Ik denk dat inmiddels iedereen binnen OEC mij wel een beetje kent. Voor diegene die het nog niet weten:Ik ben dus Wesley Lammers, ik ben 30 jaartjes jong en al weer vele jaren actief lid binnen OEC. Bij de TC ben in het aanspreekpunt voor de jeugd. Al 9 jaar help ik mee om het Pinksterkamp te organiseren, maar dit jaar wordt echt de allerlaaste keer. Dus ik hoop er samen met jullie weer een te gek kamp van te maken!

Groetjes Wesley

(Oh ja, ik heb de barbeque nog steeds niet aangestoken die ik twee jaar geleden heb gekregen. Maar wanneer dit gebeurt, mogen jullie allemaal komen).

Page 4: Kampboekje OEC 2010

De kampleiding:

Hallo!Ik ben Jacqueline maar ik denk dat de meeste van jullie me al kennen! Ik ga al een aantal jaar mee op kamp, ik zit in het 1ste en ik coach het allerbeste en leukste team van OEC (de C1!!). Zoals elk jaar heb ik weer veel zin om op kamp te gaan. Ik hou ervan om gek te doen, niet te slapen tijdens het kamp en te winnen van de andere groepjes. Dus als je dat ook wilt dan kan je het beste bij mij in het groepje zitten! En zit je helaas niet bij mij dan verklap ik dat de andere leiders ook best leuk zijn hoor;)Tot dan! Ik heb er zin in!! Groetjes Jacqueline

Hallo allemaal,Ik ben Marianne Liebregts en ik ben 20 jaar. Misschien kennen jullie mij wel als het zusje van Jacqueline. Ik korfbal al heel lang bij O.E.C. en ik speel in het tweede. Het is de eerste keer dat ik als leiding mee ga op kamp, maar ik heb er heel veel zin in. Dus als jij ook heel veel zin in het kamp hebt dan hoop ik dat je bij mij in de groep komt. Dan wordt het vast een heel gezellig weekend!

Hallo!Hebben jullie er allemaal al zin in! Ik ben Rob van Lieshout. Ik ben 22 jaar en het vriendje van Marianne. Ik voetbal bij MULO en ben heel sportief. Ik ben gymleraar op een basisschool in Mierlo-Hout en wil graag gymleraar worden op een middelbare school! Ik kan natuurlijk niet zo goed korfballen als jullie allemaal maar gelukkig gaan we op kamp en hoef ik geen wedstrijd tegen jullie te spelen. Als je sportief bent en van grappen maken houdt, kom dan bij mij in het team dan maken we er een super leuk weekend van!!

Hee! Ik ben Charlotte, en ben op dit moment 19 jaren jong. Ik zit zelf nog op school, op de Fontys Sporthogeschool. Verder speel ik bij OEC in het tweede met veel plezier! Ik ga dit jaar voor het eerst mee als leiding, dus ik ben benieuwd wat me te wachten staat. Ik vond het zelf altijd super om mee te gaan, en nou ben ik leiding, dus kan het kamp natuurlijk niet meer stuk! Ik heb er zin in, ik hoop jullie ook.

Groetjes Charlotte

Page 5: Kampboekje OEC 2010

Dag jongeluitjes.Hier is ie dan weer. Ik ben Alex alias het kippetje, inmiddels wel een beetje bekend bij OEC. Ook dit jaar ga ik weer mee op kamp als leiding. Ben er helemaal klaar voor, zeker nu ik weet dat ik elk jaar steeds meer kan uitslapen op kamp. Dus weer een makkie dit jaar ???? Het gaat weer een geweldig en gezellig kamp worden. En mochten jullie iets van plan zijn op kamp, doe dit vooral niet bij mij!!! Er is genoeg andere leiding die dat heel leuk vinden. Tot binnenkort op kamp @ de Mortel. Groetjesssssssssssssss

Hallo iedereen,

Ik zal me even voorstellen voor degene die mij nog niet kennen…Ik ben Ilse van der Westen, vriendin van Bart, en ik ga ook dit jaar weer mee als kampleiding. Dit wordt mijn zesde jaar en ik denk dat het weer super gezellig gaat worden!! Ik heb er in ieder geval veel zin in. Hopelijk tot ziens bij het kamp.

Groetjes Ilse

Hoi alemaal!Mein naam is Géanne van de Werff, ik ben 19 jar en korfbal al veule jaru bei oec. Oowk ben ik al heul vaak meej op kamp geweeist, en nu mag ik einduluk mee als lijding! Ik studeer vor jufrauw op de Pabo, dus ik ga julie flink ondur du duim haudu, haha. Maar wu gaan natuuluk oowk veul lol belevu! Ik heb dr zin in, julie oowk? Oww en sorrie van mun HELEMAAL VERKEERDE speling!

Hé O.E.C-ertjes,

Ik ben Jan Koenders ofwel Lange Jan. Ik speel sinds dit seizoen korfbal bij O.E.C. Mijn vriendin heet Anke, die speelt bij MIDAKO in Mierlo. Ik ben 29 jaar oud en slechts 2,05 meter lang. Dus als je ooit verdwaalt, kijk dan maar naar mij. Dan weet je weer waar je heen moet gaan. Ik ga nu voor de vierde keer mee op kamp. De eerste 2 keer als kok in de keuken samen met Bart en vorig jaar als groepsleiding. Dit jaar ga ik weer samen met Bart de keuken onveilig maken. Ik werk bij de frikadellenfabriek in Helmond. Nu weten jullie waar die lekkere frikandellen en hamburgers vandaan komen in de kantine. Tot vrijdag 21 mei.

Groetjes Jan.

Page 6: Kampboekje OEC 2010

Hoi allemaal,Ik ben Vera van der Putten en korfbal net als Jacqueline en Emiel in OEC1.

Leuk dat jullie mee op kamp gaan. Ik ben er dit jaar ook weer gezellig bij en hoop dat we vier super leuke dagen gaan hebben met z’n allen. Ik zie jullie allemaal op het kamp.

Tot snel Vera!

Hoi ik ben helemaal verkeerd maar ik mag toch mee .... Ik heb een poedel genoemd vicky! Mijn croxs zijn mijn lievelings schoenen! Ik ben 34 jaar maar door mijn botoxs zie ik er uit als 18 al zeg ik het zelf! Ik heb twee kids en die luisteren altijd ! Onze familie naam is kamp! En daar ben ik trots op! Dus beste mensen raad nu maar wie ik ben ............Tot op het verkeerde kamp

Hey allemaal!Ik ben Rob van Outersterp. Ik ben 20 jaartjes jong en ga dit jaar voor het eerst mee als leiding op kamp. Ik speel korfbal in OEC 1, OEC 2, OEC 3, net waar ze maar mensen nodig hebben, als het maar niet te vroeg is. Mijn hobby is vanzelfsprekend Korfballen! Maarrrr… dat is nog niet alles. Ik hou ook van alles dat met muziek te maken heeft. Gitaar spelen, muziek luisteren, concerten bezoeken en natuurlijk het belangrijkste: feesten! En dat gaan we natuurlijk doen op kamp dit jaar. En alle spellen winnen natuurlijk ;-)Tot op kamp

Groeten Rob

Hallo allemaal,Sommigen van jullie kennen mij misschien al, maar ik ben Anneloes. Ik ben 21 jaar oud en speel in OEC 3. Ik ben nog nooit als leiding mee gegaan op kamp dus ik vind het net zo spannend als jullie! Ik heb er alvast heel erg veel zin in en ik zie jullie 21 mei!

Liefs, Anneloes

Naam: Emiel van Lieshout Leeftijd: 26 jaarTeam: OEC 1 Trainer: OEC C1

Ik heb erg veel zin om dit jaar weer mee op kamp te gaan!! Alsiedereen goede zin meeneemt, komt het zeker goed ;)

Groet Emiel,

Page 7: Kampboekje OEC 2010

WAT MOET JE ALLEMAAL MEENEMEN*1 Persoons Luchtbed (a.u.b. GEEN stretcher) *Slaapzak*Kussen *Extra deken*Voldoende kleren (ook kleren die vies mogen worden) *Regenkleding*Zwemkleding *Knutselspullen*Schoenen (minimaal 2 paar) *Sportkleding *Toiletspullen *Handdoeken*Zaklamp *Doos plezier*Pyjama *Zonnebrand *Theedoek (met naam) **Tas vol enthousiasme **Medicijnen (deze met naam en bijsluiter afgeven aan leiding)*Kleding wat met het thema te maken heeft*Je lievelingsmuziek. ( liefst een gekopieerde cd met je naam erop)*Groene zeep (inleveren bij de receptie)

WAT MOET JE VOORAL NIET MEENEMEN!!!! Snoep (wij geven meer dan genoeg) Geld (behalve om leiding om te kopen) Sieraden Mobiele telefoon Radio (sterke) Drank Ouders Aanstekers Andere waardevolle spullen Slecht humeur Bakstenen Jeukpoeder Anti-rimpel creme Rijbewijs

Zorg dat alle spullen gemerkt zijn, zodat je alles altijd terug kan vinden.

Page 8: Kampboekje OEC 2010

Waar vind ik het kampadres?Dit jaar gaan we niet met de auto, maar met de fiets. Toch staat hier de route beschrijving naar het kamp.

LokatieKampeer boerderij de KoekoekKoekoeksweg 13 in de Mortel

Hoe moet ik daar komen?

Hieronder volgt een beknopte routebeschrijving naar het kampeeradres.De route omschrijving start vanaf parkeerplaats bij de Con Brio.

(verzamelpunt bij uitwedstrijden)

1 U rijdt de parkeerplaats af en neemt de eerste afslag op de rotonde. (Rembrandtlaan)

2 Op de volgende rotonde de eerste afslag nemen om vervolgens de Rijpel- baan op te gaan.

3 Na +/- 100 meter links afslaan om de Wolfsputterbaan op te gaan. U verlaat nu Helmond en rijd richting Bakel.

4 Op de volgende rotonde neemt u de 2e afslag.

5 U rijdt na 2km Bakel binnen en neemt op de rotonde de 1e afslag.

6 Bij de volgende rotonde neemt u de 3e afslag. U gaat nu richting de Mortel. (dit is de Gemertse Weg )

7 Na +/- 3 km slaat u rechts af.( Lagen Aarleseweg) U bent dan voorbij een hertenverblijf gereden en aan de linkerzijde ziet u de tv toren.

8 Na +/- 0.5 km slaat u links af de Koekoeksweg in.

9 Doorrijden totdat u de blauw-witte vlag van OEC ziet.

10 U heeft het kampeerterrein bereikt!

11 Parkeer uw auto aan de doorgaande weg. Voor de vrouwelijke bestuurders is er parkeerhulp aanwezig 8-)

Page 9: Kampboekje OEC 2010

Wij willen alvast een geheimpje verklappen. Dit jaar is er een echte O.E.C. got (no) talent show.

Tijdens deze show laat je zien waar jij goed in bent. Bijvoorbeeld (vals)zingen, gitaar spelen, jongleren, een quiz maken, vleigtuigjes vouwen, choochelen, clown act en ga zo maar door. Bereid je goed voor, want iedereen komt aan de beurt. Je kunt dit alleen doen of met je team of met het groepje tijdens kamp of...... Je mag ook meerdere dingen doen natuurlijk.

Het thema is “Helemaal verkeert” dus goet is ook weer foud! Laat ons voor of tijdens het kamp even weten wat je wil gaan doen.

Bedenk iets leuks en origineels en verras ons!!!!