I love dogs deluxe November 2012

5
Halloween is een geweldig leuke tijd voor je familie en de hond. Toch kun- nen er ook echte gevaren zijn voor je hond. Het is dus belangrijk om extra voorzichtig te zijn tijdens deze periode. - Snoep en voornamelijk chocolade is erg schadelijk voor je hond. Weet dus dat snoep net zoals alcoholische dranken en party snacks niet geschikt zijn voor je hond. Hondenbeloningen of hondensnacks in huis halen is een goed idee. - Zorg ervoor dat je halloween decoratie materialen niet op locaties liggen waar je nieuwsgierige hond deze kan opeten of kan omstoten. Je wilt ook niet dat je hond een hele pompoen opsmult. Wees voorzichtig met kaarsen omdat deze kunnen worden omgestoten. - Indien er in jouw buurt wordt ”getrick or treat” zorg er dan voor dat je je hond wat op afstand houdt. Sommige honden hebben bang van verklede mensen of geraken erg opgewonden en gestrest van de deurbel. Denk er aan hoe je hond in het verleden reageerde op festiviteiten en ga van die ervaring uit om je hond al dan niet in huis los te laten. Je hond veilig binnen houden met Halloween is ten zeerste aangeraden. - Sommige honden houden ervan om verkleed te worden. Andere honden kunnen geen kledij verdragen. Als je van plan bent om je hond toch te verkleden doe dit dan geleidelijk aan en houdt rekening met het gedrag van je hond. Wil hij dit niet, dan respecteer je dit. Zorg er ook altijd voor dat je hond zich comfortabel voelt in wat hij draagt. Laat nooit een verklede hond alleen achter. Fijne Halloween ! Powere Opgepast, Halloween ! Hupple geeft weg! Hupple viert Halloween met een leuke actie! De eerste 30 lezers die een mail sturen naar [email protected] met de gegevens - naam en voornaam, postcode en adres en de naam van je hond - krijgen van ons geheel gratis de nieuwe hupple Dental Sticks met een winkel- waarde van € 6,99. De nieuwe Dental Sticks waren nog nooit zo lekker! (Let op: deze WOEF actie is inmiddels afgelopen) Dental Schticks Chew Box 20 PCS Dental Sticks Belgian Quality A W O O O O !

description

I love dogs deluxe November 2012

Transcript of I love dogs deluxe November 2012

Page 1: I love dogs deluxe November 2012

Halloween is een geweldig leuke tijd voor je familie en de hond. Toch kun-nen er ook echte gevaren zijn voor je hond. Het is dus belangrijk om extra voorzichtig te zijn tijdens deze periode.

- Snoep en voornamelijk chocolade is erg schadelijk voor je hond. Weet dus dat snoep net zoals alcoholische dranken en party snacks niet geschikt zijn voor je hond. Hondenbeloningen of hondensnacks in huis halen is een goed idee.

- Zorg ervoor dat je halloween decoratie materialen niet op locaties liggen waar je nieuwsgierige hond deze kan opeten of kan omstoten. Je wilt ook niet dat je hond een hele pompoen opsmult. Wees voorzichtig met kaarsen omdat deze kunnen worden omgestoten.

- Indien er in jouw buurt wordt ”getrick or treat” zorg er dan voor dat je je hond wat op afstand houdt. Sommige honden hebben bang van verklede mensen of geraken erg opgewonden en gestrest van de deurbel. Denk er aan hoe je hond in het verleden reageerde op festiviteiten en ga van die ervaring uit om je hond al dan niet in huis los te laten. Je hond veilig binnen houden met Halloween is ten zeerste aangeraden.

- Sommige honden houden ervan om verkleed te worden. Andere honden kunnen geen kledij verdragen. Als je van plan bent om je hond toch te verkleden doe dit dan geleidelijk aan en houdt rekening met het gedrag van je hond. Wil hij dit niet, dan respecteer je dit. Zorg er ook altijd voor dat je hond zich comfortabel voelt in wat hij draagt. Laat nooit een verklede hond alleen achter. Fijne Halloween !

Powered byOpgepast, Halloween !

Hupple geeft weg!Hupple viert Halloween met een leuke actie! De eerste 30 lezers die een mail sturen naar [email protected] met de gegevens - naam en voornaam, postcode en adres en de naam van je hond - krijgen van ons geheel gratis de nieuwe hupple Dental Sticks met een winkel-waarde van € 6,99. De nieuwe Dental Sticks waren nog nooit zo lekker! (Let op: deze WOEF actie is inmiddels afgelopen)

Dental Schticks Chew Box

20 PCS

Dental Sticks

Belgian Quality

AWOOOO !

Page 2: I love dogs deluxe November 2012

20 recepten om je hond te belonenBakken Blaff en

www.facebook.com/huppleworldVind ik leuk

Hupple en Bongo stellen voor: “Honden Welkom! ”

Oscar de hond heeft al meer landen bezocht dan de meeste mensen. Samen met zijn nieuwe baasje Joanna heeft hij al meer dan 30 landen bezocht en zijn zij niet van plan om in de nabije toekomst al te stoppen. Zo hebben zij onder meer samen de Chinese Muur, de Eifel toren en de Grand Canyon bezocht. Toch had Oscar bijna geen enkele reis meegemaakt. Had Joanna één dag later de Zuid-Afrikaanse kennel bezocht dan was de schattige dakloze Oscar geëuthanaseerd geweest. Het hulpeloze leven van dakloze honden heeft Joanna geïnspireerd om haar huis te verkopen en zich volledig in te zetten voor de welzijn van dakloze hondjes. Samen hebben ze inmiddels al 20.000 asielen wereldwijd bezocht. Joanna is vast-beraden mensen over heel de wereld bewust te maken van euthanasie bij dakloze honden. Joanna zal pas stoppen wanneer elk asiel hondje een warm nestje heeft.

De Bongo “Honden Welkom”

is verkrijgbaar voor slechts 109,90 euro.

wered by...

Uit pure liefde...

Met de Bongo “Honden Welkom” zijn behalve de baasjes ook één of twee honden welkom. Je verblijft één nacht in één van de 40 hondvriendelijke hotels, inclusief ontbijt.

Als extra verwennerij vind je in het doosje de hupple hondenkookboek plus een voucher voor hupple hondensnoepjes.

Erg leuk nieuws! Vanaf volgende week heeft hupple een samenwerking met Bongo. De Bongo “Honden Welkom” zal jou en je viervoeter eens goed laten verwennen in stijl!

In het hondenkookboek Bakken & Blaffen staan twintig recepten van hupple zodat je ook zelf eens lekkere koekjes kunt bakken voor je viervoeter. Met dit kookboek was je hond belonen nog nooit zo leuk.

De bijgevoegde voucher geeft je recht op een gratis hupple potje X’tra Petit Trainer, Sweet Biscuits, Softy Box 200g of een Cream Biscuits² naar keuze. De koekjes afhalen kan je in één van onderstaande verkooppunten.

Partnershop

Page 3: I love dogs deluxe November 2012

Powered by...Klein... kleiner... kleinstBinnen 9 maand als de kleine Meysi 1 jaar is, komt zij in aanmerking voor de kleinste hond allertijde. Als ze één jaar is maakt het kans op een plaatsje in het Guinness world record boek. Ondanks haar kleine gestalte is Meysi meer dan energiek genoeg aldus haar baasje. Hoewel ze met de hand moet worden gevoed, is Meysi een levendig hondje!

Page 4: I love dogs deluxe November 2012

Orkaan Sandy heeft voor heel wat problemen gezorgd de laatste weken: vernielde huizen, slachtoffers, vermiste personen,... maar er zijn ook vele hondjes die donkere tijden meemaakten of die mogelijk nog steeds vermist zijn. Echter zijn er voor sommige vier-voeters toch ook momenten van hoop en geluk. Het verhaal van Sandy de hond is eentje die dit laatste volledig belichaamt.

Sandy, een labrador retriever was opgegoeid bij de familie Baron in Queens, New York. Op de dag van de storm blies de hevige wind de deuren van het huis van de familie Baron open. Sandy ontsnapte en kwam sindsdien niet meer terug. De familie Baron die het gewend was dat de hond regelmatig los liep, was ervan overtuigd dat Sandy wel zou weerkeren. Het verdriet was dan ook groot toen Sandy er niet terugkeerde. De familie Baron zocht heel de omgeving af op tekenen van leven maar dit was tevergeefs. De schade van de storm was zo groot dat ze gewoon niet de middelen hadden om een grondige zoektocht uit te voeren.

Sandy werd uiteindelijk gevonden in de lobby van een ziekenhuis. Ze had een chip maar door het gebrek aan elektriciteit, telefonie en mail verkeer heeft de familie Baron nooit een teken van leven ontvangen. Gelukkig heeft iemand van Four Paws Sake rescue beslist om de familie op te zoeken en ze te verenigen met hun viervoeter. Met tranen in de ogen was het weerzien veel emotioneler dan eerst verwacht.

Dit verhaal brengt hoop aan al wie zijn hondje kwijt is door orkaan Sandy of door andere natuurrampen.

Vele viervoeters vermist door Sandy

Het kan niet gek genoeg zijn! Op het internet circuleert een filmpje waarin een hond 2 kippen te koop aanbiedt voor 10 yen per stuk. Het is erg opmerkelijk dat zowel de hond, de chinese eigenaar als de kippen dit precies de normaalste zaak van de wereld vinden. De kippen zitten op de rug van de hond en houden zich erg stil. In feite is zelfs één van de kippen versierd met een roze strik om nog meer geïnterreseerden te lokken. De hond daarentegen blijft ook mooi staan en toont een bordje met het bericht “kippen voor 10 yen” aan de mensen. Of de hond er wel degelijk goed verkoopt dat antwoord moeten we je schuldig blijven. Op het internet zijn de meningen verdeeld. Sommigen vinden dit heel grappig terwijl anderen dit heel erg vinden voor de hond. Andere spotten ermee of het nu net de hond of de kip is die te koop wordt aangeboden. Hoe dan ook, die chinezen blijven ons toch steeds verbazen!

Filmpje: Hond verkoopt kippen in China

Bron: LiveLeak.com

Page 5: I love dogs deluxe November 2012