I-Deal Services NV_OOH final 2015

10
Presentatie Kit

Transcript of I-Deal Services NV_OOH final 2015

Page 1: I-Deal Services NV_OOH final 2015

Presentatie Kit

Page 2: I-Deal Services NV_OOH final 2015

OVER HET BEDRIJFI-Deal Services N.V. is een jong Surinaams outdoor mediabedrijf dat kwaliteit en innovatie levert aan het Surinaams bedrijfsleven door middel van haar producten en diensten.

De meerwaaarde van ons bedrijf komt tot uiting door de behaalde targets van onze clienten.

Ons motto:I-Deal Services N.V. heeft zich ten doel gesteld een constante en duurzame partner te zijn voor haar klanten,nu en in de toekomst.

Page 3: I-Deal Services NV_OOH final 2015

OOH (Out of Home) media Onze verschillende OOH media producten en diensten…

Page 4: I-Deal Services NV_OOH final 2015

BILLBOARDSBillboards zijn niet meer weg te denken in het marketing en salesbeleid van vele ondernemingen. Het medium is zeer geschikt om de visuele boodschappen van uw bedrijf naar de consument te brengen. Wij hebben 16 lokaties in het district Brokopondo langs de Afobakaweg; Verder zijn er meerdere lokaties in Groot Paramaribo, Wanica, Commewijne en de Oost West verbinding in voorbereiding.

Page 5: I-Deal Services NV_OOH final 2015

WALKING BILLBOARDSHet Walking Billboards (oftewel Human Billboards) concept is niet nieuw in de wereld van OOH marketing; het is een innovatieve manier om uw boodschap over te brengen naar een specifieke doelgroep, waarbij interactie met die doelgroep sterk aanwezig is. Dit wordt gedaan met verlichte en onverlichte borden die door onze medewerkers volgens een routeplan worden geimplementeerd.

Voor winkelacties, de launch van een nieuw product, promotie van een evenement, concert of show:I-Deal WakaBoards zorgt ervoor dat u de exposure krijgt die u wilt,waar u dat wilt en op welke tijdstip u dat wilt.

Page 6: I-Deal Services NV_OOH final 2015

Promotieactiviteit voor de Uche Agu gospelshow in de A.Nesty Sporthal 2 uur promotie route binnenstad #1

Page 7: I-Deal Services NV_OOH final 2015

Promotie activiteit voor Coropina sappen (Under the Cap) Centrale Markt – 2 uur promotie binnenstad route #1

Page 8: I-Deal Services NV_OOH final 2015

BEURSSTANDS & DISPLAYSOok voor het ontwerpen en bouwen van beursstands en displays bent u bij ons in goede handen.Wij zijn in staat om uw concept uit te werken en fysiek op te zetten. De essentie van uw bedrijf naar het grote publiek wordt op een aantrekkelijke en innovatieve manier gepresenteerd.

Page 9: I-Deal Services NV_OOH final 2015

FLEXIBoards

Uw marketing en sales strategie kan goed ondersteund worden met dit product: FLEXIBoards zijn zeer geschikt om op meerder drukke wegen en lokaties direkt op te vallen en de boodschap onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Vanwege de mobiliteit is het mogelijk meerder lokaties en gebieden die ver van elkaar verwijderd zijn te bestrijken binnen een korte tijdsperiode met uw boodschap, en dan snel te verplaatsen naar andere lokaties.

Page 10: I-Deal Services NV_OOH final 2015

Voor meer informatie en afspraken kunt u contact opnemen met dhr.G.Heuvel.Tel # 886 0047 [email protected]/I-deal Services