Folder persoonlijk leiderschap reis Girona 2015

3

Click here to load reader

Transcript of Folder persoonlijk leiderschap reis Girona 2015

Page 1: Folder persoonlijk leiderschap reis Girona 2015

“ The journey of discovery is not in seeking new lands, but in seeing with new eyes” - Marcel Proust

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Page 2: Folder persoonlijk leiderschap reis Girona 2015

WAT IS JOuW bESTEmmINg?Persoonlijk leiderschap betekent je leven ten volle leven, je talenten gebruiken en doen waar je hart ligt! In realiteit zijn er momenten in ons leven waarop dit niet vanzelfsprekend is. Je vraagt je af: Is dIt de JuIste koers?

Wij nodigen je uit om je horizon te verbreden, afstand te nemen en te reizen op je eigen kompas! op een prachtige plek aan de voet van de spaanse Pyreneeën maak je de balans op van jouw (werkend) leven! Je staat stil bij wat het leven je tot Nu toe heeft gebracht en geeft aandacht aan wat de toekoMst biedt. Je laat persoonlijk leiderschap zien en geeft die toekomst zelf vorm. ProGrAMMAJouw persoonlijke vraag is leidend. Wij reiken een structuur aan om jouw vraag te onderzoeken en de BALANs op te maken. Iedere dag staat een tHeMA centraal.stap 1 Jouw levensverhaal: hoe ben je gekomen waar je nu bent, gebeurtenissen, talenten, keuzes.stap 2 droom en ambitie: wat zou je willen en wat houdt je daarvan af.stap 3 keuzes maken: hoe ga je je leven vorm geven, welke keuzes ga je maken en wat ga je doen.

WerkWIJZeopdrachten in de groep worden afgewisseld met PersooNLIJke CoACHING en tijd om alleen te zijn. elke dag begint met meditatie en eindigt met een gezamenlijke maaltijd. de diversiteit van de groep helpt je om met andere ogen te kijken. de omgeving nodigt uit om in beweging te komen en stappen te zetten.Voorafgaand aan deze reis krijg je een intake en opdracht die gaat over jouw levensverhaal.

Het ProGrAMMA PersooNLIJk LeIdersCHAP duurt 5 dAGeN.Maximaal 8 deelnemers | kosten € 1950,00 | 17-21 november 2015

Page 3: Folder persoonlijk leiderschap reis Girona 2015

LOKATIEBueda, Girona (spanje)

Vivian van Bergen Belinda Cuijperswww.zesttraining.nl [email protected] [email protected]. + 31 (0)6 - 424 70 752 M. + 31 (0)6 - 462 21 099