Eefje Voogd Makelaardij - Introductie

Click here to load reader

Embed Size (px)

description

Bedrijfspresentatie/introductie Eefje Voogd Makelaardij BV in Amsterdam

Transcript of Eefje Voogd Makelaardij - Introductie

  • 1. Creatief, streetwise en betrokken
  • 2. Bij Eefje Voogd Makelaardij houden we van bijzondere woningen, bijzondere mensen en opdrachtgevers. Daar doen we heel veel voor. Ook het niet-alledaagse. Wij stoppen veel energie in iedere opdracht en krijgen daar ook weer veel voor terug; inspiratie voor vernieuwende diensten, aanbiedingen en ideen. Wees welkom en maak kennis met ons bruisende team!
  • 3. AANKOOP Wil je gewoon aan de hand meegenomen worden bij je zoektocht? En natuurlijk ook behoed worden voor alle valkuilen die de koop van een huis met zich mee kan brengen? Bel ons dan gewoon op. Gaan we de wensen inventariseren en maken we samen een plan.
  • 4. VERKOOP Bij verkoop van een huis komen er allerlei vragen op. Hoe hoog moet de vraagprijs zijn? En, hoe zit dat dan met een eventuele opbrengst? Moet ik nog wat aan mijn huis veranderen om het verkoop-klaar te maken? Nu verkopen of toch een andere strategie? Na een kennismaking met elkaar en een rondje door de woning weten wij pas echt waar het om gaat en wat uw wensen zijn. Met deze kennis kunnen wij op basis van een referentieanalyse een verkoopaanpak op maat aanbieden. Een huis in verkoop geven bij een makelaar is een beetje als een dure auto uitlenen: iemand anders gaat met de woning op pad. Wij beseffen heel goed dat we daar omzichtig en met veel gevoel voor verhoudingen mee om moeten gaan.
  • 5. TAXATIES EN WAARDEBEPALING Als er een officieel document nodig is van de waarde van de woning dan kunnen wij dat regelen door middel van een taxatierapport of een waardeverklaring. Een taxatierapport, zowel NWWI als regulier, is een uitgebreid rapport waarbij naast de waarden ook de publiekrechtelijke aspecten en de bouwkundige staat van het onderpand worden belicht. Een waardeverklaring is een verkorte versie van het taxatierapport en meldt enkel de waarde van de woning. Een financieel adviseur kan vertellen welk document benodigd is
  • 6. NIEUWBOUW EN PROJECTEN Bij Eefje Voogd houden wij ons ook heel veel bezig met projecten, zowel nieuwbouw, vernieuwbouw, uitponding, huur en koop. Al meer dan 25 jaar wordt onze expertise gevraagd bij projecten in en rondom Amsterdam. Als geen ander weten we dat het van het grootste belang is dat een project zo optimaal mogelijk in de markt wordt gezet en dat begint al op de tekentafel. Dat is ook het moment waarop wij graag ingeschakeld worden, wij weten wat er speelt in het Amsterdamse , waar de vraag ligt n de kansen. Wat de trends zijn, ook voor de toekomst. Enthousiast als we zijn voor deze specifieke tak van sport, geven wij mondelinge en schriftelijke adviezen en begeleiden we processen vanaf begin tot succesvol eind.
  • 7. STYLING Een rondje extra styling en een goede fotograaf kunnen wonderen doen voor de verkoop van een huis of appartement. Wij hebben een eigen crew op dat gebied. De stylisten geven advies om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren en onze fotograaf maakt schitterende en waarheidsgetrouwe fotos. Uw woning ziet er tiptop uit en we hebben de mooiste fotos voor onze website en Funda. Een aanrader!