CV Frans de Wit 2015

1
Met Waldemar Torenstra in seizoen 3 van ‘Divorce’. Opnieuw als Directeur- Generaal voor de sla- venhandel Balthasar Coymans, met een nieuwe tekst op het Keti Koti Festival Verwacht in 2015: Chef in jeugdfilm ‘Code M’. Frans de Wit kan ook in uw/jouw/jullie productie spelen: film, toneel, televisie, muziektheater, musical, videoclip of commerci- al. Ook voice-over en inspreken behoren tot de mogelijkheden. Boek nu: mail [email protected] of bel 06-3709 2772. Frans de Wit had een redelijk druk jaar in 2014. Maar liefst twee Sinterklaasfilms, waarvan opnieuw de populairste Sinter- klaasfilm van het jaar: ‘De Club van Sinterklaas en het Pra- tende Paard’. Verder opnames voor films en tv-series die later in 2015 te zien zullen zijn; een optreden op het Keti Koti Festi- val als slavenhandelaar; een promo voor ‘mycatch app’, een videoclip van nieuw talent uit het oosten van het land: Opticks! 2015 begon goed met opnames voor ‘De mannen van Dokter Anne’, maar een fijn toneelstuk staat hoog op de verlanglijst! Boef, in sei- zoen 2 van ‘Smeris’, afl. 1 en 2

Transcript of CV Frans de Wit 2015

Page 1: CV Frans de Wit 2015

Met Waldemar Torenstra in seizoen 3 van ‘Divorce’.

Opnieuw als Directeur-Generaal voor de sla-venhandel Balthasar Coymans, met een nieuwe tekst op het Keti Koti Festival

Verwacht in 2015: Chef in jeugdfilm ‘Code M’.

Frans de Wit kan ook in uw/jouw/jullie productie spelen: film, toneel, televisie, muziektheater, musical, videoclip of commerci-al. Ook voice-over en inspreken behoren tot de mogelijkheden. Boek nu: mail [email protected] of bel 06-3709 2772.

Frans de Wit had een redelijk druk jaar in 2014. Maar liefst twee Sinterklaasfilms, waarvan opnieuw de populairste Sinter-klaasfilm van het jaar: ‘De Club van Sinterklaas en het Pra-tende Paard’. Verder opnames voor films en tv-series die later in 2015 te zien zullen zijn; een optreden op het Keti Koti Festi-val als slavenhandelaar; een promo voor ‘mycatch app’, een videoclip van nieuw talent uit het oosten van het land: Opticks! 2015 begon goed met opnames voor ‘De mannen van Dokter Anne’, maar een fijn toneelstuk staat hoog op de verlanglijst!

Boef, in sei-zoen 2 van ‘Smeris’, afl. 1 en 2