Boekje Joe English September - Oktober 2011

18
Joe “den Joe” English Heusden bedrukte speciaal voor u dit wondere eerste en allerlaatste boekje, genaamd Joe Box Indien u stevig uw best doet, vindt u binnenin het programma van de maanden September & oktober V.U.: Scouts Joe English Heusden Tel.: 0494/42.75.02

description

Boekje Joe English September - Oktober 2011

Transcript of Boekje Joe English September - Oktober 2011

Page 1: Boekje Joe English September - Oktober 2011

Joe “den Joe” English Heusden

bedrukte speciaal voor u

dit wondere eerste en allerlaatste boekje, genaamd

Joe Box

Indien u stevig uw best doet, vindt u binnenin het programma van de maanden

September & oktober V.U.: Scouts Joe English Heusden Tel.: 0494/42.75.02

Page 2: Boekje Joe English September - Oktober 2011

Beste leden en ouders, Op 4 september beginnen we opnieuw aan een schitterend scoutsjaar. Ons leidingsteam dit jaar bestaat uit 26 dolenthousiaste dames en heren die jullie elke zondag van 14u tot 17u met veel plezier zullen animeren. In de eerste maand van het scoutsjaar staan de huisbezoeken op het programma. Elk lid wordt persoonlijk bezocht door zijn/haar takleiding om zich in te schrijven en kennis te maken met elkaar. Die bezoeken worden vaak in de week tegen de avond gehouden. Mocht je hier problemen ondervinden, geef de takleider of groepsleiding een seintje. Naar aloude traditie is er op het einde van de 1e scoutsmaand ook het fameuze Feestweekend! Dit jaar zal dat plaatsvinden op 1 en 2 oktober. Zaterdag is er een voetbaltoernooi voor de jongeren voorzien. Voor de allerkleinsten is er een film en een springkasteel. ’s Avonds is er voor de fervente denkers een quiz, gevolgd door de beruchte streekbierenavond voor diegenen die wel een biertje lusten. Zondag kan je met het hele gezin komen genieten van een overheerlijke maaltijd. Meer info volgt. Ook het groepsweekend zal snel voor de deur staan. 21, 22 en 23 oktober gaan we Loppem onveilig gaan maken. We gaan met z’n allen naar het jeugdverblijf Merkenveld. Ook hierover volgt nog meer info. Ten slotte hebben we belangrijk nieuws te melden: Dit jaar hebben we met de leiding besloten niet langer een tweemaandelijks boekje te verzenden. Het boekje dat u momenteel in handen hebt, is dus het laatste dat u ooit in handen zult hebben. Natuurlijk blijft het essentieel jullie van informatie te voorzien over de vergaderingen en de algemene werking van de scouts en dat zullen we dan ook doen. Via onze vernieuwde website. Daar zal het boekje beschikbaar zijn in twee formaten. Een pdf-vorm en een online boekje. Je kan hier door bladeren, je kan inzoomen en je kan het boekje zelf afprinten, mocht je een papieren versie prefereren. Mogelijkheden genoeg dus. Het grootste voordeel aan de digitalisatie van het boekje is weliswaar de kosten die we niet langer hoeven te maken. Jaarlijks gaven we zo’n €800 uit aan drukwerk en postzegels. Geld dat nu naar de werking en infrastructuur van onze scouts kan gaan. Heb je een vraag, probleem of opmerking, spreek gerust iemand aan van de leiding of neem een kijkje op onze site www.joe-english.be. Een stevige linker, Fritz, Jonas, Sofie [email protected]

Page 3: Boekje Joe English September - Oktober 2011

DIT IS HET LAATSTE BOEKJE DAT UITGEGEVEN WORDT, VANAF NOVEMBER IS ER

EEN DIGITALE VERSIE OP DE SITE WWW.JOE-ENGLISH.BE (MEER INFO IN HET

VOORWOORD)

KAPOENEN

In dit boekje kom je te weten welke leuke activiteiten jullie allemaal te wachten staan de eerste twee maanden. Bereiden jullie je al maar voor op een spetterend scoutsjaar!

Zondag 4 september Eindelijk is het dan zo ver, de eerste vergadering van het jaar! Voor sommigen zelfs de eerste in jullie nog jonge leven. Traditioneel is dit ‘de overgang’. We gaan jullie dus dopen tot echte scouten en toffe spelletjes spelen om elkaar te leren kennen!

Zondag 11 september Vandaag gaan we eens jullie evenwicht en coördinatie testen! Neem maar alles mee met wieltjes om je voort te bewegen en dan beginnen we aan de grote test!

Zondag 18 september Kennen jullie nog het traditionele Ganzenspel van jullie grootouders? Wel, vandaag spelen we dit, maar in het GROOT!

Zondag 25 september Één-tegen-allen is waarschijnlijk voor jullie een nieuw spel, maar het wordt alleszins hartstikke leuk! Jullie moeten opdrachtjes vervullen om zo een verrassing te krijgen van ons. Ra-ra-ra, wat zou dat toch zijn?

Page 4: Boekje Joe English September - Oktober 2011

Zaterdag 1 en zondag 2 oktober: Feestweekend! Dit weekend kunnen jullie naar een film komen kijken op de scouts en jullie uitleven op ons springkasteel. Zondag mogen jullie lekker komen eten en meedoen aan de volksspelen. Natuurlijk verwachten we jullie ook allemaal in de mis. Meer informatie vind je in het midden van dit boekje.

Zondag 9 oktober Vandaag zoeken we de Jeroen Meus’kes en Piet Huysentruyten onder jullie. Neem alvast jullie kookschort mee en kom ons vergezellen in onze keuken! 

Zondag 16 oktober Wit, blauw, paars, rood, zwart, groen, oranje, geel, appelblauwzeegroen, roze, ... allemaal kleurtjes, maar welk kleur is het beste?

Vrijdag 21 tem zondag 23 oktober GROEPSWEEKEND: Dit weekend gaan we een heel weekend samen op pad om te ravotten en allemaal leuke spelletjes te spelen! Meer informatie volgt nog.

Zondag 30 oktober Geen vergadering Zo, dat was het dan voor de eerste twee maanden. We hopen dat jullie het al leuk vonden, wij alleszins wel! Nu is het vol nieuwsgierigheid afwachten naar het volgende boekje! Een stevige linker, Jonas, Maittee, Guillaume en Merel

Page 5: Boekje Joe English September - Oktober 2011

DIT IS HET LAATSTE BOEKJE DAT UITGEGEVEN WORDT, VANAF NOVEMBER IS ER

EEN DIGITALE VERSIE OP DE SITE WWW.JOE-ENGLISH.BE (MEER INFO IN HET

VOORWOORD)

WOUTERS

Dag woutertjes! Klaar voor het nieuwe jaar? Wij hebben er alvast reuzezin in!

Zondag 4 september Omdat we elkaar nog niet zo goed kennen, beginnen we met een super leuk kennismakingspel! Maar natuurlijk zoals elk jaar is de eerste vergadering de overgang!

Zondag 11 september Pak jullie step, rolschaatsen, fiets, skateboard, … maar al klaar want vandaag is het alles-op-wieltjes vergadering!

Zondag 18 september SUPERHELDEN vergadering! Wie wil er eens niet een superheld zijn? Deze zondag moeten jullie allemaal verkleed zijn in jullie aller-tofste super held(in). Haal je verkleedkleren alvast uit de koffer!  

Zondag 25 september Deze keer hoef je niet teveel te eten. Laat de kok(in) in je bovenkomen en neem je SOS-Piet boek maar zeker mee want de concurrentie tussen de verschillende groepen zal groot zijn! Wij, als jury zullen niet mild zijn!

Page 6: Boekje Joe English September - Oktober 2011

Zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober: Feestweekend! Dit weekend kunnen jullie naar een film komen kijken op de scouts en jullie uitleven op ons springkasteel. Zondag mogen jullie lekker komen eten en meedoen aan de volksspelen. Natuurlijk verwachten we jullie ook allemaal in de mis. Meer informatie vind je in het midden van dit boekje.

Zondag 9 oktober Ik hoop dat jullie geen plankenkoorts hebben want de pre-seleceties voor X-factor gaan beginnen! Dansen, zingen en op de tafels springen, het hoort er allemaal bij vandaag!

Zondag 18 oktober Zin in avontuur? Wij trekken met ons allen in de wilde natuur! Zorg dat je een goede camouflage hebt, want wij weten je te vinden…

Vrijdag 21 tem zondag 23 oktober GROEPSWEEKEND: Vandaag vertrekken we op groepsweekend! Vergeet je goed humeur en je knuffel niet! Meer info volgt.

Zondag 30 oktober Geen vergadering

EEN STEVIGE LINKER VAN JE LIEFSTE WOUTERLEIDING

Pj, Julie, Tiphaine, Sander en Emily

Page 7: Boekje Joe English September - Oktober 2011

DIT IS HET LAATSTE BOEKJE DAT UITGEGEVEN WORDT, VANAF NOVEMBER IS ER

EEN DIGITALE VERSIE OP DE SITE WWW.JOE-ENGLISH.BE (MEER INFO IN HET

VOORWOORD)

WOUDLOPERS Hallookens stoere mannen & coole vrouwen van de Woudlopers! Hopelijk zijn jullie er terug helemaal klaar voor want we gaan er weer een spetterend jaar van maken met knotsgekke, superwijze en keineige activiteiten. Wij hebben alvast de eerste 2 maanden voorbereid. Hou je vast, hier gaan we…

Zondag 4 september Wat zou een eerste vergadering zijn zonder een goede, vuile, vettige overgang? NIETS natuurlijk. Naar aloude traditie mogen de kersverse tweedejaars voor 1 vergadering de eerstejaars eens goed op de proef nemen. Zijn ze wel bestand om een woudloper te worden? (kleren aandoen die vuil mogen worden + breng reservekledij mee!)

Zondag 11 september 10 jaar geleden gebeurde er iets dat de hele wereld op stelten zette. BAM, de WTC-torens vielen als stekkedoosjes ineen. Ter nagedachte van deze vreselijke ramp spelen wij het grote anti-terroristenspel. Breng allemaal een wapen mee!  

Zondag 18 september 2 van jullie toffe leiding zijn in de voorbije 2 weken verjaard. Onderling hebben ze nogal wat ruzie gemaakt over wie het beste feestje zou geven. We hebben dan maar besloten om jullie hulp in te roepen! Deze vergadering gaan we een heuse ‘BIRTHDAYBATTLE’ houden. Zit je in Team JOS (8-09-’90) of zit je in Team SOFKE (4-09-’91)?

Page 8: Boekje Joe English September - Oktober 2011

Zondag 25 september Haal die kookpotten en –pannen maar al uit en oefen die kookkunstjes in de keuken, want nu zondag gaan we een schitterende maaltijd ineenflansen, maar niet in de keuken!

Zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober: Feestweekend! Owlapola, het feestweekend staat weer voor de deur! Een heel weekend pret en plezier mét lekkere ribbetjes of kip met frietjes, daar wil je toch bij zijn?! Meer info in het midden van dit boekje!

Zondag 9 oktober Kom pak je lasso maar, zo vangen cowboys indianen. We rijden over prairies, steeds op zoek naar avontuur! We spelen het zotte ‘Cowboys en Indianen’ spel. Vergeet zeker niet je cowboy of indianenoutfit aan te doen!

Zondag 18 oktober Voor de meesten onder jullie is het dit jaar de eerste keer dat we op tentenkamp gaan, spannend! Dus willen we jullie deze vergadering grondig voorbereiden op wat dat allemaal inhoudt! Komen is de boodschap!

Vrijdag 21 tem zondag 23 oktober JoePIE, JOEpie, Jeujjhh- eindelijk ons 1ste weekend weg. We trekken er met de hele scouts op uit en gaan een ander dorp dan Heusden onveilig gaan maken. Meer info volgt nog..

Zondag 30 oktober Geen vergadering

Voila, dat zijn de voorspellingen voor de eerste 2 maanden. Haal dat scoutsuniform maar al van onder het stof en bereid je voor, want we gaan knallen dit jaar!

Jullie leiding: Sofie Vdb, Alexander, Josefien en Sofie B

Page 9: Boekje Joe English September - Oktober 2011

OVERZICHT VAN DE LEIDING Kapoenen Merel Van Maldergem Neerheide 21 9070 Heusden 0472/62.74.85

Jonas De La Marche Ter Bunder 16 9070 Heusden 0496/33.34.20

Maïté Bovijn Zevensterstraat 4 9270 Laarne 0474/52.94.98

Guillaume De Muynck Loveldakker 16 9070 Heusden 0479/83.85.44

Wouters P-J Spruyt Hooistraat 40 9070 Heusden 0475/47.58.55

Emily Decloedt Wachteke 14 9270 Laarne 0484/96.90.66

Julie Cantoro Loboslaan 65 9080 Lochristi 0479/28.77.20

Tiphaine Vanfleteren Heidestraat 21 9070 Heusden 0479/28.77.20

Sander De La Marche Ter Bunder 16 9070 Heusden 0496/96.15.19

Woudlopers Josefien De Wilde Neerheide 8 9070 Heusden 0498/34.75.38

Sofie Vandenberghe Oscar De Gruyterstraat 56 9050 Gentbrugge 0494/42.75.02

Sofie Balliu Neerheide 41 9070 Heusden 0471/56.10.54

Alexander De Baere Steenakkerstraat 6 9070 Heusden 0494/70.62.36

Page 10: Boekje Joe English September - Oktober 2011

Feestweekend 2011 Zaterdag 1 en Zondag 2 Oktober

 

Zaterdag 1 oktober:  

‐ Voetbaltoernooi (14u‐18u) Waar? Op het grasterrein achter de kerk. aparte categorie voor juniors! (‐18‐jarigen) Iedereen welkom! €5 per ploegje (5 tot 8 personen) Inschrijven op voetbal@joe‐english.be  

‐ Film en springkasteel Voor de kapoenen en wouters (vriendjes mogen mee!) Leuke animatiefilm op groot scherm met popcorn en frisdrank! Tijdens de pauze is er een springkasteel! Dit alles voor €3 Waar? Op het scoutsterrein van 14 tot 17 uur!  

‐ Quiz met streekbieren (19.30u) Een spetterende quiz met tal van diverse streekbieren! Inschrijven kan in teams van 4 tot 6 personen via quiz@joe‐english.be 

Page 11: Boekje Joe English September - Oktober 2011

 

Zondag 2 oktober:  

‐ Eucharistieviering (om 10.30u) Leden worden verwacht aan de kerk om 10.15u in perfect uniform!  

‐ Eten (12.00u) Naar goede gewoonte eten we op zondagmiddag kip of ribbetjes. Dit jaar kunnen we dat nog niet verzekeren. Wat we zullen eten is nog niet beslist, maar verdere info volgt zo snel mogelijk via de site en de huisbezoeken. Één ding kunnen we alvast verzekeren, het zal ‐zoals altijd‐ heel lekker eten zijn aan democratische prijzen.  

  

Hopelijk mogen we u met z’n allen verwachten want het zal

er weer gaan spetteren!

Page 12: Boekje Joe English September - Oktober 2011

Jogi’s Loes Vercruysse Melkwegel 8 9070 Heusden 0498/66.34.71

Loïc Scheire Blauwesteenstraat 77 9070 Heusden 0471/38.37.37

Stefan Troch Vagevuurstraat 9 9270 Laarne 0474/77.70.73

Emiel Spruyt Hooistraat 40 9070 Heusden 0479/28.76.05

Jasper Lammens Blauwesteenstraat 123 9070 Heusden 0499/62.30.19

Givers Wouter Maes Ellebogten 46 9070 Heusden 0499/41.66.46

Fritz Hoste Laarnebaan 25 9070 Heusden 0478/50.38.92

Elien De Groote Dorpslaan 46 9070 Heusden 0472/27.52.95

Jeroen Maes Ellebogten 46 9070 Heusden 0474/89.74.47

Jens Van Den Mergel Herenakker 6 9070 Heusden 0485/03.37.31

Jin Koen Van de Vaerd Papenakker 9 9070 Heusden 0498/49.92.90

Jan Seynaeve Blauwesteenstraat 22 9070 Heusden 0498/66.07.80

Marieke De Wilde Neerheide 8 9070 Heusden 0487/53.17.36

Groepsleiding Fritz Hoste Laarnebaan 25 9070 Heusden 09/231.49.06 0478/50.38.92

Sofie Vandenberghe O. De Gruyterstraat 56 9050 Gentbrugge 0494/42.75.02

Jonas De La Marche Ter Bunder 16 9070 Heusden 0496/33.34.20

Page 13: Boekje Joe English September - Oktober 2011

DIT IS HET LAATSTE BOEKJE DAT UITGEGEVEN WORDT, VANAF NOVEMBER IS ER

EEN DIGITALE VERSIE OP DE SITE WWW.JOE-ENGLISH.BE (MEER INFO IN HET

VOORWOORD)

JOGI’S

Zondag 4 september Het is weer zover, het scoutsjaar begint en dus ook de leukste vergadering van het jaar! We hebben het hier natuurlijk over de onder/overgang. Be there!

Zondag 11 september («·«‰fl·Ì“Ì… : ”⁄… ) ° ›Ì √—»⁄ ÂÄ« ≈—Â›Ì ’»«Õ ÌÊ ”» »«” Œœ«„ ÿ«∆—« —fl«» „ŒÿÊ›… ›Ì √⁄œ„ ‘„«· ‘—fi «·Ê·«Ì« «·„ Õœ…. Õ„· «·„·Ìʉ̗ «·”⁄ÊœÌ «”«„… »‰ ·«œ‰ Ê«·≈—«» «·≈”·«„Ì ‰ŸÌ„ «·fi«⁄œ… ⁄‰ – «·ÂÄ« .

Vandaag spelen we een terroristenspel, passend bij de datum. Wat in de bovenstaande tekst staat geschreven moeten jullie zelf maar zien te ontrafelen. Het enige wat ik jullie al kan meegeven is dat jullie verkleed moeten komen als terroristen.

Zondag 18 september Vandaag vertellen we niet wat er op het programma staat. We zeggen alleen dat je zeker voor verse kleren moet zorgen en dat er modder aan te pas zal komen. Meer vertellen we niet.

Page 14: Boekje Joe English September - Oktober 2011

Zondag 25 september JOEPIIIIIIIE!!!! Het is weer zover, we gaan de gezonde toer op en verwachten jullie in een mooie sportoutfit. Er zal stevig gezweet worden vandaag. Het is dus sportvergadering!! :D

Zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober: Feestweekend! Het is zover, het weekend waarin we erop los feesten! Het is dus feestweekend! :D geen vergadering maar komen is nog steeds de boodschap! Meer info in het midden van dit boekje.

Zondag 9 oktober Vandaag trekken we de stad in en is een fiets dus vereist. Haal je stalen ros van stal en begeef je richting Krekelstraat 13 (het scoutsterrein). 

Zondag 16 oktober Kijk naar de lucht en vertel me wat we gaan doen vandaag…inderdaad zeer juist. We gaan vissen….of putten graven…of bowlen…of… wat we precies gaan doen blijft voor jullie een vraag en voor ons een weet. Het enige wat we kunnen zeggen is dat het weer super wijs zal worden! Dus zeker komen!

Vrijdag 21 tem zondag 23 oktober Groepsweekend…in groep natuurlijk. Meer info volgt.

Zondag 30 oktober Geen vergadering Groeten, Loïc, Jasper, Loes, Stefan en Emiel

Page 15: Boekje Joe English September - Oktober 2011

DIT IS HET LAATSTE BOEKJE DAT UITGEGEVEN WORDT, VANAF NOVEMBER IS ER

EEN DIGITALE VERSIE OP DE SITE WWW.JOE-ENGLISH.BE (MEER INFO IN HET

VOORWOORD)

GIVERS Yii kameraden, het nieuw scoutsjaar is een feit! Kom maar allemaal terug uit uwe luie zetel de zondag, haal uw neus even uit Netlog en stop met Runescape te spelen, we gaan terug zotte dingen doen.

Zondag 4 september Wat anders dan den overgang?! De 2 Maesen hebben er al veel zin in om jullie ranzig vuil te maken en jullie eens goed te doen afzien! Wie niet komt is een mietje!

Zondag 11 september Vandaag herdenken we de tragische gebeurtenissen van 10 jaar geleden. Niet – zoals alle andere dwoaze taken – met een terroristenspel (Losers!!). Wij gaan het veel diepzinniger ervaren. We hebben 1 vraag; Mocht jij weten dat je morgen in een vliegtuig zou neerstorten, wat zou jou laatste wens/droom zijn?

Zondag 18 september Vandaag doen we het net iets minder traditioneel. De jongens mogen hun zachtere kant eens tonen, terwijl de meisjes hun innerlijke boertigheid volledig naar de oppervlakte moeten brengen. OPDRACHT; jongens, kom verkleed als vrouw. Meisjes, kom verkleed als man. Doe je dit niet, dan verkleden wij jou!

Page 16: Boekje Joe English September - Oktober 2011

Zondag 25 september Superzalige vergadering vandaag, ahwéé! We gaan iets sjorren (Jawel, ‘t ga leuk zijn!!) Komen is de boodschap!

Zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober: Feestweekend! Voetballen, quizzen, drinken (met mate(n)), ribben eten, volksspelen, springkasteel,… What’s not to love?

Zondag 9 oktober Pakt uwe vélo, we gaan naar ‘t stad!

Zondag 16 oktober Voor mensen die zich willen voorbereiden op de vergadering van vandaag: http://www.leuke-quizvragen.be/

Vrijdag 21 tem zondag 23 oktober

Groepsweekend; ‘t zal wel! Een excuus voor jullie om een weekendje van huis te zijn! Sowieso meegaan! Meer info volgt.

Zondag 30 oktober Geen vergadering Tedere kussen, Jeroen Maes, Fritz Hoste, Elien De Groote, Wouter Maes, Jens Van Den Mergel

Page 17: Boekje Joe English September - Oktober 2011

DIT IS HET LAATSTE BOEKJE DAT UITGEGEVEN WORDT, VANAF NOVEMBER IS ER

EEN DIGITALE VERSIE OP DE SITE WWW.JOE-ENGLISH.BE (MEER INFO IN HET

VOORWOORD)

JIN oftewel TMN (toi et moi, une nécessité) Comme nous aimons tous autant le français (et parce que Torben doit faire quelque chose à son français abominable), on a décidé d’écrire le boekske en français. Nous espérons que vous avez phrase dedans!!

Dimanche le 4 septembre Le passage! Un scénario probable: Rahi boit énormément de lait, il vomit et tout le monde rit. Autre scénario: Dries montre son poepegaatje, on en fait une photo et celui qui peut regarder le plus longtemps, gagne. En tout cas, ça va claquer !!

Dimanche le 11 septembre Peut-être Koen sera pas là, parce qu’il doit aller manger chez «la bomma» de Lena. Nous, nous nous amuserons avec la DECORATION de notre JIN/TMN-kot! Vous pouvez apporter tout ce que vous voulez pour mettre dans notre kot. Je croyais que den Gio avait des lampes pour installer? Thomas, un bar avec des bières est absolument interdit!

Dimanche le 18 septembre Aujourd’hui chacun entre vous doit jouer quelqu’un qu’il n’aime pas être. Venez, venez et vous verrez le rôle que vous devez jouer. On parlerait aussi de notre VOYAGE, donc ge kunt zien dat ge er zijt of ‘t is op de blote poep door Jeanke.

Page 18: Boekje Joe English September - Oktober 2011

Dimanche le 25 septembre Ooooouh! Marieke ne sera pas là… elle se trouve quelque part en Italie in the bushes, en profitant du soleil!! Bon, comme vous êtes drogué (= verslaafd, dit heeft dus niets te maken met drugs!) à faire des BOOMHUTTEN , vous allez vous occupés de ça.

Samedi le 1er et dimanche le 2 octobre Weekend de fêtes!! Avec le streekbieravond, mais surtout aveeeeeec: la MESSE!! Youppie! Tout le monde chante et joue un instrument comme l’année passée? Fabio et Bram, cette fois si une chanson plus spirituelle des Casse-noisettes… je crois que de modale misganger était un peu choqué par votre chanson. Après on va faire la vaisselle!

Dimanche le 9 octobre On va a Gand. Tout le monde se déguise ( = verkleden, Torben, opslaan deze woorden!) en princesse. Marieke en prince. On va onveilig maken le Gravesteen. Si tu n’es pas déguisé, tu seras tout le temps accompagné par un des leiders pour que tu nu puisse PAS acheter un HAMBURGER chez le Mc Do.

Dimanche le 16 octobre Chacun doit apporter quelque chose gonflable(= opblaasbaar). Comme un crocodile, un bateau,… Arne, il est permis d’apporter een OPBLAASPOP, maar niet voor vuile manieren!

Vendredi le 21 – dimanche le 23: groepsweekend Yahooo! Le weekend. Vous recevez encore d’info supplémentaire.

Dimanche le 30 octobre Pas de réunion! à la prochaineç

Et encore un gros bisou de votre leiding charmant:Jeanke, Koenie en Mark/Marieke.