boekje grabbelpas en swap pasen 2010

24
Grabbelpas en Swap Blankenberge Pasen 2010 van 4 t/m 16 jaar Grabbelpas en Swap Blankenberge Pasen 2010 van 4 t/m 16 jaar

description

boekje grabbelpas en swap pasen 2010

Transcript of boekje grabbelpas en swap pasen 2010

Grabbelpas en SwapBlankenberge Pasen 2010

van 4 t/m 16 jaar

Grabbelpas en SwapBlankenberge Pasen 2010

van 4 t/m 16 jaar

Activiteiten Grabbelpas en Swap Pasen 2010

dinsdag 6 april Kind City 4 t/m 9 jaar pag. 4

Bloemschikken 10 t/m 12 jaar pag. 4

woensdag 7 april Roefel 8 t/m 11 jaar pag. 5-6

Kinepolis 13 t/m 16 jaar pag. 6

donderdag 8 april Poëziealbum 7 t/m 9 jaar pag. 7

Parapli 4 t/m 6 jaar pag. 7

vrijdag 9 april Kicks (groep 1) 10 t/m 12 jaar pag. 8

Kicks (groep 2) 13 t/m 16 jaar pag. 8

maandag 12 april Professor Mercury 5 t/m 7 jaar pag. 8

De muur heeft koud 10 t/m 12 jaar pag. 9

dinsdag 13 april Anim’actie 12 t/m 16 jaar pag. 9

Peertjes Grietjesverdriet 4 t/m 7 jaar pag. 10

woensdag 14 april Vouw- en schaartovenaar 4 t/m 6 jaar pag. 10

Seafront 7 t/m 9 jaar pag. 11

donderdag 15 april Come a casa 13 t/m 16 jaar pag. 11

Met mes en vork 8 t/m 12 jaar pag. 12

1

Hallo grabbelpasser en swapper,

De Blankenbergse jeugddienst heeft opnieuw gezorgd dat je je tijdens de paasvakantie niet hoeft te vervelen. Alle kinderen en jongerenvan 4 tot en met 16 jaar kunnen aan de activiteiten deelnemen. Neem alvast een balpen en schrijf je vooraf in voor de activiteiten diejij keitof vindt. Achteraan dit boekje vind je jouw aankruisformulier.

JEUGDPASDe jeugdpas is de verzamelnaam voor 2 passen, namelijk de ‘grabbelpas’ en de ‘swappas’. De grabbelpas is bestemd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en de swappas voor jongeren van 13 tot en met 16 jaar. De jeugdpas is 1 jaar geldig, kost 5,00 EUR en biedt heel watvoordelen:

- Bij deelname aan activiteiten georganiseerd door de jeugddienst krijg je een fikse korting.- Je ontvangt automatisch een boekje vol kortingen en tips en kortingsbonnen voor lokale kinder- en jongerenattracties.- Bij deelname aan bepaalde activiteiten van andere stadsdiensten krijg je eveneens een korting.

RICHTLIJNEN INSCHRIJVINGEN1. Wat heb je nodig?

- Jouw aankruisformulier binnenin het boekje (pag. 13 t/m 19).- Het nummer vermeld op jouw jeugdpas.

Als je wilt deelnemen aan Grabbelpas en Swap Pasen 2010 dan ben je verplicht om vooraf een jeugdpas aan te kopen. Dit kanten laatste bij het binnenbrengen van jouw aankruisformulier.

2. Hoe inschrijven?STAP 1 - Vul naar eigen keuze het aankruisformulier in dat overeenkomt met jouw geboortejaar. Heb je meerdere formulieren nodig,

neem dan een kopie of download ze via de site http://jeugd.blankenberge.be- Geef het volledig ingevulde aankruisformulier persoonlijk af in de jeugddienst en dit ten laatste op donderdag 11 maart 2010.

Je ontvangt dan een kopie van je aankruisformulier. Bewaar dit goed. Het formulier heb je nodig om je telefonisch in te schrijven op zaterdag 13 maart 2010.

Let op! Indien je het aankruisformulier NIET op donderdag 11 maart 2010 hebt binnengebracht, dan kan je op zaterdag13 maart 2010 NIET worden ingeschreven.

2

STAP 2 - Bel zaterdag 13 maart 2010 tussen 8u en 10u naar de jeugddienst op het nummer 070/22 20 29- Volgende 3 gegevens meld je telefonisch:

1) Hoeveel personen je wenst in te schrijven 1) (maximum 2, uitgezonderd voor gezinnen met meer dan 2 kinderen en/of jongeren).2) Naam van het kind en/of jongere.3) Het jeugdpasnummer.

- Je krijgt telefonisch een nummer toegekend. Dit nummer noteer je rechts bovenaan op de kopie van je aankruisformulier. De nummers worden toegekend volgens de volgorde van inkomende telefoonlijn. Elk kind en/of jongere krijgt één nummer.

- Je inschrijving wordt verwerkt door de medewerkers van de jeugddienst.

STAP 3 - Vanaf dinsdag 16 maart 2010 mag je jouw definitief deelnemingsformulier (= factuur + overschrijving) via de post in jebrievenbus verwachten.

- De betaling moet gebeurd zijn ten laatste op dinsdag 23 maart 2010 via overschrijving.Let op! Betaling van de factuur na dinsdag 23 maart 2010 heeft tot gevolg dat al jouw inschrijvingen worden geannuleerd en je je volgnummer kwijtspeelt.

- Vanaf maandag 15 maart 2010 kun je alsnog inschrijven, maar dan ben je wel verplicht langs te komen in de jeugddienst.

ANNULATIEInschrijven is afkomen! Ben je toch plots verhinderd, verwittig dan steeds! Vergeet niet dat je steeds iemand gelukkig kan maken die opde reservelijst staat. Annuleer je in een periode van meer dan 7 kalenderdagen voor de activiteit, dan betaal je een annulatiekost van10% met een minimum van 1,00 EUR. Annuleer je binnen de 7 kalenderdagen voor de activiteit, dan wordt het inschrijvingsgeld nietterugbetaald. Wanneer je een doktersattest omwille van ziekte kan voorleggen binnen de 7 dagen na de dag van de activiteit, dan wordthet inschrijvingsgeld steeds volledig terugbetaald.We behouden ons zelf het recht om een plaatsvervanger te vinden. Hiervoor wordt de volgorde van de reservelijst gerespecteerd.

TERUGBETALINGENWanneer je voor één of meerdere activiteiten annuleert, zal het geld waar je recht op hebt worden teruggestort na de paasvakantie 2010.

VERZEKERINGAls grabbelpas- en swapdeelnemer ben je verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. De verplaatsing vanen naar de afspraakplaats gebeurt wel op eigen verantwoordelijkheid. Ook de zorg voor persoonlijke eigendommen (geld, identiteitskaart,...)is voor eigen rekening.

3

BEGELEIDINGDe begeleiding wordt verzorgd door het personeel en de jobstudenten van de jeugddienst Blankenberge.

BELANGRIJKE TIPS• Breng nooit te veel geld en andere waardevolle voorwerpen mee! We zijn niet verantwoordelijk voor diefstal, verlies en schade.• Hou je stipt aan het uur van afspraak en de afspraakplaats! Het is niet de bedoeling dat je veel vroeger aanwezig bent of later wordt

opgehaald.• Draag kledij die aangepast is aan de activiteit en de weersomstandigheden!• Zorg dat je ingesmeerd bent met zonnecrème (hoge factor) op zonnige dagen en breng zonnecrème mee naar de activiteit.• Zorg dat je fiets, wanneer je die nodig hebt, steeds volledig in orde is! De grootte van je fiets moet aangepast zijn aan je lengte.• Een lunchpakket bestaat niet uitsluitend uit snoep. Bij grote uitstappen is het wenselijk een extra lunchpakket mee te nemen.• Neem enkel deel aan activiteiten die je zelf wilt. Dat bevordert de sfeer van de activiteit.• Zorg voor een licht, stevig en nauw aansluitend rugzakje. Pas de grootte van het rugzakje aan aan je lengte.• Neem liever flesjes frisdrank mee i.p.v. blikjes. Flesjes met een schroefdop kun je terug sluiten!• Neem extra water mee op warme dagen!• Heb respect voor alles en iedereen! Op een activiteit ben je niet alleen, hou rekening met de anderen. We proberen het zo aangenaam

mogelijk te maken voor jou, doe jij dat ook voor de anderen.• Geef altijd eerst je naam op aan de verantwoordelijke bij de start van een activiteit! Zo weten we zeker dat je deelneemt.• Neem de verantwoordelijkheid op voor je eigen spullen!• Hou rekening met je medereizigers als we ons verplaatsen met de trein, tram of bus. We gebruiken het openbaar vervoer immers niet

alleen!• Hou er rekening mee dat niet iedereen vrienden of vriendinnen heeft als we ons in groepen verdelen. Laat dus ook andere kinderen of

jongeren toe in je groep!• Is je gedrag onaanvaardbaar dan kan dit, na een gesprek met je ouders, leiden tot uitsluiting.• Heb je je pijn gedaan of voel je je niet zo goed, breng dan een begeleider op de hoogte zodat zij of hij de nodige eerste zorgen kan

toedienen.• Ouders opgelet: mocht jouw kind speciale medische zorgen nodig hebben, gelieve de jeugddienst hiervan vooraf op de hoogte te brengen.

Yannik, Kris, Jeroen, Bart, Joyce, Chantal en Isabel

leeftijd: 4 t/m 9 jaar (’06, ’05, ’04, 03, ‘02 en ’01)afspraak: start: 9u00, Kind City, Brugse Steenweg 22

einde: 12u00, Kind City, Brugse Steenweg 22prijs: € 2,50 met jeugdpas

deelnemers: maximum 60

Trek je speelkleren aan en ga mee springen, glijden, klimmen, lopen, kruipenen rollebollen in het overdekt speeldorp ‘Kind City’ dat die voormiddag speciaal voor jou gereserveerd wordt.

Kind Citydinsdag 6 april

tips:• Draag aangepaste kledij.• versnapering• extra drank• De jeugddienst zorgt

voor één drankje.

4

leeftijd: 10 t/m 12 jaar (’00, ‘99 en ’98)afspraak: start: 14u00, De Kreukel

einde: 16u30, De Kreukelprijs: € 5,00 met jeugdpas

deelnemers: maximum 20

Houd je van de lekkere geuren, de overweldigende kleuren en de mooie vor-men van bloemen en ben je graag creatief bezig? Dan is deze workshopbloemschikken echt een aanrader. Je leert er alle kneepjes van het vak enje gaat met een prachtig bloemstuk huiswaarts.

Bloemschikkendinsdag 6 april

tips:• Draag aangepaste kledij.• versnapering• voldoende drank

Roefelroute 1 – deelnemers: maximum 6landbouwbedrijf Dewulf – garage Dennis – brandweerstart: 8u00, jeugdherberg De Wullok, Ruitersstraat 9einde: 12u00, brandweerkazerne, Vredelaan 27

Roefelroute 2 – deelnemers: maximum 6groendienst – grootwarenhuis Delhaize – brandweerstart: 8u30, stadhuis Blankenbergeeinde: 12u00, brandweerkazerne, Vredelaan 27

Roefelroute 3 – deelnemers: maximum 6dierenarts – brandweer – kwekerij Jan Sterkenstart: 8u30, hoek van Dumonstraat en Kerkstraateinde: 12u00, kwekerij Jan Sterken, Scharebrugstraat 132

Roefelroute 4 – deelnemers: maximum 6bakkerij Hacke – brandweer – dierenartsstart: 8u15, hoofdingang Muziekacademie, De Smet de Naeyerlaan 141-145einde: 12u15, hoofdingang Muziekacademie, De Smet de Naeyerlaan 141-145

Roefelroute 5 – deelnemers: maximum 6politie – Sea Life – rusthuis De Strandjutter – ’t Klokhofstart: 7u45, J.I.C. ’t Loft (jeugddienst), Van Monsstraat 19einde: 12u00, ’t Klokhof, Blankenbergse Dijk 83

Algemene info: zie volgende paginaVoorstelling van de roefelmedewerkers: zie binnenzijde achterkaft.

ROEFELROUTES

5

leeftijd: 8 t/m 11 jaar (’02, ’01, ‘00 en ’99)afspraak: start: afhankelijk van de route

einde: afhankelijk van de routeprijs: € 2,50 met jeugdpas

deelnemers: maximum 30

Je krijgt een unieke kijk achter de schermen van plaatselijke bedrijven. Eenkans die je zeker niet mag laten liggen.

Roefelwoensdag 7 april

tips:• Draag aangepaste kledij.• Zorg voor een reflecterend

fluovestje (indien mogelijk).• Een fiets die volledig in

orde is, voorzien van eenfietsslot en aangepast aanje lengte.

• Voor roefelroute 1 een extra paar schoenen en een plastiek zak meebrengen.

• versnapering• voldoende drank

6

leeftijd: 13 t/m 16 jaar (’97, ’96, ’95 en ’94)afspraak: start: 18u00, kiosk, Leopold III-plein

einde: 23u00, kiosk, Leopold III-pleinprijs: € 6,00 met jeugdpas

deelnemers: maximum 40

Met de kusttram reis je richting Oostende naar het bioscoopcomplexKinepolis waar je een film kan bekijken die je ter plaatse kiest. Neem plaatsin de luxezetels en geniet!

Kinepoliswoensdag 7 april

tips:• versnapering• voldoende drank• zakgeld

Poëziealbumdonderdag 8 april

tips:• versnapering• voldoende drank• plastiek zak

leeftijd: 4 t/m 6 jaar (‘06, ’05 en ‘04)afspraak: start: 14u00, De Kreukel

einde: 16u00, De Kreukelprijs: € 6,00 met jeugdpas

deelnemers: maximum 30

Paraplidonderdag 8 april

tips:• Draag sportieve kledij.• versnapering• voldoende drank

7

Met je vriendjes en vriendinnetjes spelen, sporten, kletsen, ravotten,… hethoort er allemaal bij. Het is echter ook leuk om ze eens op een andere manierte leren kennen. Uit vriendschap ontleen je hen jouw poëziealbum waarin zehun creativiteit kunnen botvieren en meteen heb je een leuke herinnering. Jeversiert zelf de eerste pagina’s van je poëziealbum. De jeugddienst zorgt voorleuke tips en originele ideetjes. Daarna is het de beurt aan je vriendjes envriendinnetjes.

Parapli, een circusartiest, vertelt straffe verhalen en neemt je mee naar zijnfantasierijke circuswereld. Al spelend toont Parapli je alle geheimen van deballen, de sjaaltjes, de Chinese bordjes, het koorddansen en zoveel meer. Netals de mensen in de verhalen van Parapli zal je eventjes een echte circus- artiest zijn.

leeftijd: 7 t/m 9 jaar (’03, ’02 en ’01)afspraak: start: 9u00, De Kreukel

einde: 12u00, De Kreukelprijs: € 3,00 met jeugdpas

deelnemers: maximum 20

leeftijd: groep 1: 10 t/m 12 jaar (’00, ‘99 en ’98)groep 2: 13 t/m 16 jaar (’97, ’96, ‘95 en ’94)

afspraak: start: 8u00, stadhuis Blankenbergeeinde: 18u00, stadhuis Blankenberge

prijs: € 15,50 met jeugdpas deelnemers: maximum 46

Op de top van de Rodeberg in Heuvelland neem je deel aan een pakket vanavontuurlijke sporten. Beleef de ultieme sensatie van het crossen metquads. Overbrug overspanningen tussen bomen met een apenbrug, jungle-brug en catcrawl. Maak zelf een brug over water en probeer droog de overkant te bereiken. Neem een mountainbike en fiets een adembenemendparcours. De ervaren sportmonitoren van ‘Outside’ staan al klaar!

Kicksvrijdag 9 april

tips:• Draag sportieve kledij.• Draag gesloten sport-

schoenen.• lunchpakket (brooddoos!)• versnapering• voldoende drank• reservekledij- en schoenen• handdoek

8

leeftijd: 5 t/m 7 jaar (’05, ‘04 en ’03)afspraak: start: 9u30, De Kreukel

einde: 11u30, De Kreukelprijs: € 5,50 met jeugdpas

deelnemers: maximum 20

Wie dacht dat alles al uitgevonden was, heeft het mis. De gekke professorMercury doet de vreemdste proeven in zijn laboratorium. Met jouw hulpmaakt hij betoverende geurencocktails, onzichtbaarheiddrankjes en bubbe-lende lavalampen. Dit wordt spelen met water, aarde, geuren en kleuren,verbaasd kijken naar de fysische proeven, fantaseren over uitvindingen,drankjes mixen en natuurlijk lachen met de grappige situaties.

Professor Mercurymaandag 12 april

tips:• Draag aangepaste kledij.• versnapering• voldoende drank

De muur heeft koudmaandag 12 april

tips:• Draag aangepaste kledij.• versnapering• voldoende drank

leeftijd: 12 t/m 16 jaar (’98, ’97, ’96, ‘95 en ’94)afspraak: start: 10u00, De Kreukel

einde: 12u30, De Kreukelprijs: € 8,50 met jeugdpas

deelnemers: maximum 16

Anim’actiedinsdag 13 april

tips:• Draag aangepaste kledij.• versnapering• voldoende drank

Op het speelplein De Soetekoeke tover je een stuk betonmuur om tot eenprachtige muurschildering. Het speelplein zal er op het einde van de middageen stuk vrolijker uitzien. Jij en de buurt zullen nog jaren nagenieten van je kunstwerk. Je hoeft enkel uitgedost te zijn in knutselkleren, voor de restzorgen wij.

Een hoop plasticine, een klomp klei, afvalmateriaal en een wit vel papier…Met behulp van je handen en een digitaal fototoestel zul je deze materialenlaten bewegen in een eigen animatiefilmpje. Laat je creativiteit en fantasiede vrije loop en wandel naar huis met jouw filmpje op een Cd-rom.

leeftijd: 10 t/m 12 jaar (’00, ’99 en ’98)afspraak: start: 14u00, speelplein De Soetekoeke

einde: 17u00, speelplein De Soetekoekeprijs: € 3,50 met jeugdpas

deelnemers: maximum 20

9

leeftijd: 4 t/m 7 jaar (’06, ’05, ’04 en ’03)afspraak: start: 14u30, CC Casino, Consciencezaal

einde: 15u45, CC Casino, Consciencezaalprijs: € 3,00 met jeugdpas

deelnemers: maximum 60

Vuurtorenwachter Peertje Knipperlicht wil trouwen, maar er is geen ‘griet’die hem graag ziet! Laat je meeslepen in dit grappige en aangrijpende cabaret- en figurentheater.

Peertjes Grietjesverdrietdinsdag 13 april

tips:• versnapering• voldoende drank

10

leeftijd: 4 t/m 6 jaar (’06, ’05 en ’04)afspraak: start: 9u30, De Kreukel

einde: 11u30, De Kreukelprijs: € 5,50 met jeugdpas

deelnemers: maximum 20

Een schaar kan meer dan je denkt… De schaartovenaar doet ‘knip’ en plotskomt er een grappig gezicht te voorschijn. Of ‘knap’ en je belandt in eenzoektocht naar het verloren puzzelstuk. Daarna vouw je bij de vouwtovenaarje knipsels tot de gekste figuurtjes en vormen.

Vouw- en schaartovenaarwoensdag 14 april

tips:• Draag aangepaste kledij.• versnapering• voldoende drank

leeftijd: 7 t/m 9 jaar (‘03, ’02 en ‘01)afspraak: start: 12u45, kiosk Leopold III-plein

einde: 16u30, kiosk Leopold III-pleinprijs: € 5,50 met jeugdpas

deelnemers: maximum 30

Seafrontwoensdag 14 april

tips:• Draag aangepaste kledij.• versnapering• voldoende drank

leeftijd: 13 t/m 16 jaar (’97, ’96, ’95 en ’94)afspraak: start: 9u30, dienstencentrum De Bollaard

einde: 12u30, dienstencentrum De Bollaardprijs: € 3,50 met jeugdpas

deelnemers: maximum 16

Come a casadonderdag 15 april

tips:• Draag aangepaste kledij.• voldoende drank• schort• keukenhanddoek• bewaardoos

1 1

Met de kusttram reis je richting Zeebrugge. In het Seafront ga je op ontdek-kingstocht naar de geheimen van de zee en proef je van de rijke visserij-geschiedenis. Je kunt er ook knutselen en spelen. Een Russische duikbooten een lichtschip liggen er te wachten op een bezoekje van jou.

Als een volleerde ‘la mama’ bereid je een volledige Italiaanse maaltijd. Jemaakt kennis met bruschetta, mozzarella, mascarpone, al dente, zucchero,basilico, verdure, sugo, prosciutto, penne, dadolato,… Eén ding is zeker,smaken zal het. Buon appetito!

12

leeftijd: 8 t/m 12 jaar (‘02, ’01, ’00, ‘99 en ‘98)afspraak: start: 14u30, CC Casino, Consciencezaal

einde: 15u45, CC Casino, Consciencezaalprijs: € 3,00 met jeugdpas

deelnemers: maximum 60

De ongewoon grappige circusvoorstelling ‘Met mes en vork’ is gekruid meteen volle soeplepel humor, een mespuntje ontroering en een flinke snuifmuziek. Dit alles wordt geserveerd op een bedje van verwondering en afge-werkt met een magische dressing. De gekke mannen van theatergezelschap‘The Stravioli C°’ leren je ook nog enkele trucs aan. In een recordtempo zitje op het puntje van je stoel.

Met mes en vorkdonderdag 15 april

tips:• versnapering• voldoende drank

De stedelijke speelpleinwerking Vakantiezorg ging in 2009 op zoek naar een nieuwenaam en logo.De jeugddienst schakelde de hulp in van de kinderen uit de Blankenbergse scholen.Zij bedachten de gekste namen en maakten prachtige tekeningen. Het speelse, kleurrijke en creatieve ontwerp van Timon Konings (11 jaar) werd

verkozen tot winnaar.Vanaf nu gebruikt de speelpleinwerking de naam ‘Speelberge’ met het bijhorend logo

als uithangbord.

Speelpleinwerking krijgt nieuwe naam en logo

naam

:

voor

naam

:

jeug

dpas

num

mer

:vo

lgnu

mm

er:

Dit

num

mer

wor

dt j

e to

egek

end

als

je o

p za

terd

ag 1

3 m

aart

201

0tu

ssen

8u

en 1

0 u

belt

op

het

num

mer

:

070

22 2

0 29

AA

NK

RUI

SFO

RM

ULIE

R P

AS

EN

20

10

gebo

orte

jaar

20

06

01�

Kind

Cit

ydi

nsda

g 6

apri

l2,

50 E

UR

06�

Para

pli

dond

erda

g 8

apri

l6,

00 E

UR

11�

Peer

tjes

Gri

etje

sver

drie

tdi

nsda

g 13

apr

il3,

00 E

UR

12�

Vouw

- en

sch

aart

oven

aar

woe

nsda

g 14

apr

il5,

50 E

UR

tota

al:

13

naam:

voornaam:

jeugdpasnumm

er:volgnum

mer:

Dit numm

er wordt je toegekend als

je op zaterdag 13 maart 2010

tus-sen 8u en 10 u belt op hetnum

mer:

070 22 20 29

AA

NK

RUIS

FORM

ULIE

R P

AS

EN

20

10

geboortejaar

20

05

20

04

01�

Kind Citydinsdag 6 april

2,50 EUR

06�

Paraplidonderdag 8 april

6,00 EUR

08�

Professor Mercury

maandag 12 april

5,50 EUR

11�

Peertjes Grietjesverdrietdinsdag 13 april

3,00 EUR

12�

Vouw- en schaartovenaar

woensdag 14 april

5,50 EUR

totaal:

14

naam

:

voor

naam

:

jeug

dpas

num

mer

:vo

lgnu

mm

er:

Dit

num

mer

wor

dt j

e to

egek

end

als

je o

p za

terd

ag 1

3 m

aart

201

0tu

s-se

n 8u

en

10 u

bel

t op

het

num

mer

:

070

22 2

0 29

01�

Kind

Cit

ydi

nsda

g 6

apri

l2,

50 E

UR

05�

Poëz

ieal

bum

dond

erda

g 8

apri

l3,

00 E

UR

08�

Prof

esso

r M

ercu

rym

aand

ag 1

2 ap

ril

5,50

EU

R

11�

Peer

tjes

Gri

etje

sver

drie

tdi

nsda

g 13

apr

il3,

00 E

UR

13�

Seaf

ront

woe

nsda

g 14

apr

il5,

50 E

UR

tota

al:

AA

NK

RUI

SFO

RM

ULIE

R P

AS

EN

20

10

gebo

orte

jaar

20

03

15

naam:

voornaam:

jeugdpasnumm

er:volgnum

mer:

Dit numm

er wordt je toegekend als

je op zaterdag 13 maart 2010

tussen 8u en 10 u belt op hetnum

mer:

070 22 20 29

AA

NK

RUIS

FORM

ULIE

R P

AS

EN

20

10

geboortejaar

20

02

20

01

01�

Kind City dinsdag 6 april

2,50 EUR

03�

Roefelw

oensdag 7 april2,50 EU

Rvoorkeur 1: roefelroutevoorkeur 2: roefelroutevoorkeur 3: roefelroutevoorkeur 4: roefelroutevoorkeur 5: roefelroute

05�

Poëziealbumdonderdag 8 april

3,00 EUR

13�

Seafrontw

oensdag 14 april5,50 EU

R

15�

Met m

es en vorkdonderdag 15 april

3,00 EUR

totaal:

16

naam

:

voor

naam

:

jeug

dpas

num

mer

:vo

lgnu

mm

er:

Dit

num

mer

wor

dt j

e to

egek

end

als

je o

p za

terd

ag 1

3 m

aart

201

0tu

ssen

8u

en 1

0 u

belt

op

het

num

mer

:

070

22 2

0 29

AA

NK

RUI

SFO

RM

ULIE

R P

AS

EN

20

10

gebo

orte

jaar

20

00

1999

02�

Bloe

msc

hikk

endi

nsda

g 6

apri

l2,

50 E

UR

03�

Roef

elw

oens

dag

7 ap

ri2,

50 E

UR

voor

keur

1:

roe

felro

ute

voor

keur

2:

roe

felro

ute

voor

keur

3:

roe

felro

ute

voor

keur

4:

roe

felro

ute

voor

keur

5:

roe

felro

ute

07�

Kick

s (g

roep

1)

vrijd

ag 9

apr

il15

,50

EUR

09�

De m

uur

heef

t ko

udm

aand

ag 1

2 ap

ril

3,50

EU

R

15�

Met

mes

en

vork

dond

erda

g 15

apr

il3,

00 E

UR

tota

al:

17

naam:

voornaam:

jeugdpasnumm

er:volgnum

mer:

Dit numm

er wordt je toegekend

als je op zaterdag 13 maart 2010

tussen 8u en 10 u belt op hetnum

mer:

070 22 20 29

AA

NK

RUIS

FORM

ULIE

R P

AS

EN

20

10

geboortejaar

1998

02�

Bloemschikken

dinsdag 6 april2,50 EU

R

07�

Kicks (groep 1)vrijdag 9 april

15,50 EUR

09�

De muur heeft koud

maandag 12 april

3,50 EUR

10�

Anim’actie

dinsdag 13 april8,50 EU

R

15�

Met m

es en vorkdonderdag 15 april

3,00 EUR

totaal:

18

naam

:

voor

naam

:

jeug

dpas

num

mer

:vo

lgnu

mm

er:

Dit

num

mer

wor

dt j

e to

egek

end

als

je o

p za

terd

ag 1

3 m

aart

201

0tu

ssen

8u

en 1

0 u

belt

op

het

num

mer

:

070

22 2

0 29

AA

NK

RUI

SFO

RM

ULIE

R P

AS

EN

20

10

gebo

orte

jaar

1997

1996

1995

1994

04�

Kine

polis

woe

nsda

g 7

apri

l6,

00 E

UR

07�

Kick

s (g

roep

2)

vrijd

ag 9

apr

il15

,50

EUR

10�

Anim

’act

iedi

nsda

g 13

apr

il8,

50 E

UR

14�

Com

e a

casa

dond

erda

g 15

apr

il3,

50 E

UR

tota

al:

19

20

Paasvakantie:dinsdag 6 april 2010 t.e.m. vrijdag 16 april 2010

8u00 tot 17u00inschrijving: maandag 22 maart 2010 t.e.m donderdag 1 april 2010

Zomervakantie:donderdag 1 juli 2010 t.e.m. dinsdag 31 augustus 20108u00 tot 16u30inschrijving: maandag 14 juni 2010 t.e.m. zaterdag 26 juni 2010

Herfstvakantie: woensdag 3 november 2010 t.e.m. vrijdag 5 november 20108u00 tot 17u00inschrijving: maandag 18 oktober 2010 t.e.m. donderdag 28 oktober 2010

Kerstvakantie:maandag 27 december 2010 t.e.m. vrijdag 7 januari 2011

8u00 tot 17u00Op vrijdag 31 december 2010 is de speelpleinwerking open tot 16u00.

inschrijving: maandag 13 december 2010 t.e.m. donderdag 23 december 2010

Opgelet! Speelberge is telkens gesloten op zaterdagen, zondagen en feestdagen

Speelberge 2010

Landbouwbedrijf DewulfDulleweg 14, 8370 BlankenbergeKoeien melken, dieren voederen en een ritje met de tractor.

Garage DennisHanzestraat 1, 8370 BlankenbergeAan auto’s sleutelen om ze te herstellen en te onderhouden.

BrandweerVredelaan 27, 8370 BlankenbergeUitrukken voor een brand? Wat moet je allemaal klaarzetten?

Groendienst (BODI)Scharebrugstraat 110, 8370 BlankenbergeOnderhoud en beplanten van het stadspark.

Grootwarenhuis DelhaizePolderlaan 1, 8370 BlankenbergeNa een rondleiding mag je helpen in één van de afdelingen.

Dierenarts Sophie PoppeKerkstraat 239, 8370 BlankenbergeJe steekt een handje toe tijdens het spreekuur.

Kwekerij Jan SterkenScharebrugstraat 132, 8370 BlankenbergePlanten stekken en verpotten.

Bakkerij HackeDe Smet de Naeyerlaan 76, 8370 BlankenbergeMeehelpen met brood bakken en wie weet zelfs een taart.

Dierenarts Saskia VanheeJ. De Meyerstraat 67, 8370 BlankenbergeEnkele dieren hebben verzorging nodig.

PolitieScarphoutdreef 1, 8370 BlankenbergeWat gebeurt er als je het verkeerde pad bewandeld?

Sea LifeKoning Albert I laan 116, 8370 BlankenbergeAchter de schermen steek je de handen uit de mouwen.

Rusthuis De StrandjutterMasereellaan 9, 8370 BlankenbergeSamen met de bewoners onderneem je sportactiviteiten.

’t KlokhofBlankenbergse Dijk 83, 8370 BlankenbergePaardenstallen in orde brengen en de paarden verzorgen.

Voorstelling van de roefelmedewerkers

INFO:

jeugddienst BlankenbergeJ.I.C. ‘t Loft

Van Monsstraat 19 - 8370 Blankenbergetel. 050 42 82 23

e-mail: [email protected]://jeugd.blankenberge.be

Elke werkdag van 8u15 tot 12u00 en van 13u30 tot 17u15.Op donderdag tot 19u30 (niet tijdens de schoolvakanties).

Op zaterdag van 10u00 tot 11u30.

De Grabbelpas en Swap is een organisatie van de jeugddienst Blankenbergei.s.m. het college van burgemeester en schepenen van de stad Blankenberge.