Bergen op Zoom Bruist december 2012

36
DECEMBER 2012 GRATIS MEENEMEN! WWW.NEDERLANDBRUIST.NL BERGEN OP ZOOM/HALSTEREN/HOOGERHEIDE KERSTSHOPPEN WINTER BEAUTY WINTERSPORT alleen voor stoere durfallen? mooi AAN TAFEL...

description

Bergen op Zoom Bruist december 2012

Transcript of Bergen op Zoom Bruist december 2012

Page 1: Bergen op Zoom Bruist december 2012

december 2012 gratis meenemen!www.nederlandbruist.nlbergen op Zoom/Halsteren/HoogerHeide

Kerstshoppen

Winter Beauty

Wintersportalleen voor stoere

durfallen?

mooiaan tafel...

Page 2: Bergen op Zoom Bruist december 2012

ca

de

au

bo

nn

en

Op zoek naar een cadeautje voor de kerstdagen of als eindejaarsgeschenk? Dan bent u bij VVV Brabantse Wal aan het juiste adres. Uiteraard wilt u toch iets geven dat echt in de smaak valt. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij daar de oplossing voor. U kunt kiezen voor de VVV Cadeaubon, nationale Dinercheque, Podium Cadeaukaart, Bol.com Cadeaubon, de nationale Bioscoopbon, de Bongo bon, maar ook diverse souvenirs.

cadeaubonnenDe VVV Cadeaubon is de meest populaire cadeaubon van nederland. De bon is bij 23.000 acceptanten te besteden. Ongeveer 100 landelijke winkelketens, (attractie)parken, restaurants en musea zijn acceptant van de populaire cadeaubon. Hiernaast is hij ook te besteden bij duizenden lokale speciaalzaken. Verkrijgbaar in coupures van €5,- tot €50,-.

Met de Bioscoopbon - de leukste bon voor in het donker - geeft u iemand een leuk avondje uit in de bioscoop. Verkrijgbaar in coupures van €5,00 t/m €15,00.

doe de LaaTSTe cadeau-InKoPen bIJ VVV bRabanTSe WaL

2

Page 3: Bergen op Zoom Bruist december 2012

VVV BraBantse Wal | Kortemeestraat 19 4611 TL Bergen op Zoom | Tel: 0164-277482

[email protected] | www.vvvbrabantsewal.nl

De nationale Dinercheque - de lekkerste bon van nederland - spreekt voor zich. Heerlijk uiteten in één van de vele restaurants in heel nederland. Verkrijgbaar in de coupure van €25,00. Met de Bol.com Cadeaubon - de mediacadeaubon van nederland - kan de ontvanger zelf het presentje kiezen via www.bol.com. Deze website biedt vele mogelijkheden op het gebied van muziek, film, boeken, speelgoed en nog veel meer. Verkrijgbaar in coupures van €10,00 en €25,00.Geef met de Podium Cadeaukaart een uniek avondje uit cadeau, dat door de ontvanger geheel naar eigen smaak is in te vullen. Met de Podium Cadeaukaart koopt u kaartjes voor alle soorten voorstellingen: van theater en concert tot opera en dans. Verkrijgbaar van €10,00 t/m €150,00 met diverse tussenwaardes die u zelf kunt bepalen. Met de Bongo bon geeft u iemand een belevenis met een bepaald thema cadeau. De bon is verpakt in een klein doosje waarin de eigenlijke belevenisbon zit waarmee de ontvanger de dagactiviteit of het arrangement zelf kan kiezen en kan reserveren. Verkrijgbaar in verschillende thema’s en waardes.

uitgebreid assortiment aan (streek)souvenirsnaast het brede assortiment aan geschenkenbonnen, biedt VVV Brabantse Wal u ook leuke en verrassende souvenirs. In de winkel vindt u zowel landelijke als lokale presentjes. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke Bergse bonbons, versjes van Paul asselbergs en theelichtjes met Bergse afbeeldingen. Bent u op zoek naar een Hollands souvenirtje? Ook dan bent u bij VVV Brabantse Wal aan het goede adres. leuke placemats met bijpassende onderzetters en servetjes, vrolijke mokken met koeien, tulpen en het welbekende verliefde boerenkoppeltje en hippe paspoorthoesjes; alles behoort tot de mogelijkheden.

3

Page 4: Bergen op Zoom Bruist december 2012

Colofon

Copyright nederland Bruist… C.V. Het overnemen van artikelen als bedoeld in artikel 15 van de auteursrecht is niet toegestaan. ©2006 nederland Bruist… C.V. Merknaam Groot Veenendaal Bruist… is een merknaam en eigendom van nederland Bruist… C.V. Deze uitgave is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. nederland Bruist C.V. is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. aan de inhoud van deze uitgave kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. In dezelfde reeks verschijnen ook: alkmaar, De amerstreek, Breda, De Maasroute, Den Bosch, Haarlem, nijmegen, land van Cuijk, Rivierenland, tilburg, Utrecht, De Peel, land van Maas en Waal, Uden…Inhoud

6

10

9

1714

21

30

uitgever Nederland Bruist C.V.

manager Brenda Berenman

vormgeving & traFFic Nederland Bruist

eindredactie Sascha Kerschot

FotograFie Krebbekx Fotografie, Dennis Bals,

Sara van Dijk en Fotofesta

tHemateksten Lon te Poel

overige teksten Brenda Berenman

oplage 7.500 Exemplaren

contact bergen op Zoom bruist

Brenda Berenman

Oosterhoutseweg 91C, 4816 KC Breda

T 06-23037071, F 084-8354655

[email protected]

contact HooFdkantoor

Nederland Bruist C.V.

[email protected]

www.nederlandbruist.nl, www.belgiebruist.be

Copyright nederland Bruist C.V. Het overnemen van artikelen als bedoeld in artikel 15 van de auteursrecht is niet toegestaan. ©2011 nederland Bruist C.V. Bergen op Zoom Bruist is een merknaam en eigendom van nederland Bruist C.V. Deze uitgave is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. nederland Bruist C.V. is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. aan de inhoud van deze uitgave kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. In dezelfde reeks verschijnen ook: 't Gooi, alkmaar, apeldoorn, Brasschaat, Kapellen, de Peel, ede/de Veluwe, de Waterweg, de Zaanstreek, Den Bosch, Breda, Reeshof, de amerstreek, de langstraat, etten-leur, de Grensstreek, nijmegen, noord-Oost Brabant, Wijchen, Oss, Roosendaal, Veenendaal, Zeeland, Zutphen.

Page 5: Bergen op Zoom Bruist december 2012

Met vriendelijke groet,Brenda Berenman

December is een feestmaand! En ondanks, of misschien juist dankzij, de crisis weten we wel wat echt belangrijk is. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit en we brengen de feestdagen door met mensen van wie we houden. Voor originele ideeën en de “do’s en don’ts” aan de Kersttafel kun je je hart ophalen in deze Bruist. Tapavino en Banketbakkerij Stapelkamp hebben de handen ineen geslagen voor de mooiste en lekkerste hapjes met bijpassende wijn of port. Op onze shopping pagina’s vind je bovendien de allerleukste cadeau ideeën. En voor wie extra mooi wil zijn adviseren wij een heerlijke schoonheidsbehandeling en

kappersbehandeling bij één van de vakvrouwen in deze Bruist, succes verzekerd! Gun jezelf wat verwennerij en geniet ervan, dat is ons Bruisende idee voor december 2012.

Namens het hele team van Nederland Bruist en alle adverteerders wens ik jou en je dierbaren een heerlijke Kerst en een Bruisend Nieuwjaar!

PS: bij de advertentie in oktober van Hanky Frèrejean Bloemdecoratie (bruidsboeketten, rouwwerken, bloemabonnementen en meer) miste haar emailadres: [email protected]

Bruisende lezer,

foto

fest

a

Page 6: Bergen op Zoom Bruist december 2012

6

Page 7: Bergen op Zoom Bruist december 2012
Page 8: Bergen op Zoom Bruist december 2012

Japans Restaurant Miyako“All-you-can-eat” Teppanyaki al la carte, Sushi en Grill

di-wo 21,50 p.p, 13,50 voor kids do-zo 23,50 p.p. - 2,5 uur onbeperkt eten!

Teppan-Yaki, een culinaire belevenis! À la carte gerechten worden bij u aan tafel bereid

en de koks maken hier een echte show vanaf 25,00 pp.

Wij heten u van harte welkom, dinsdag t/m zondag, vanaf 14.00 uur .

Info en reservering - T: 0164-265000

E: [email protected] - www.miyako.nl

Moeregrebstraat 8 - 4611JC Bergen op Zoom

Tweedehandskleding en kadoartikelen

Openingstijden

maandag van 13.00 tot 17.00 uur

dinsdag t/m zaterdag

van 10.00 tot 17.00 uur

Raadhuisstraat 130b

4631 NJ Hoogerheide

www.purper.biz

[email protected]

Voor al uw houten speelgoed!

In de feestmaand 5% korting met code

bruist01

namens

kikis-wereld.nl

fijne feestdagen en een

gelukkig nieuwjaar !

Page 9: Bergen op Zoom Bruist december 2012

Bei Hanneke

openingstijden

Dit jaar niet alleen in felle en warme kleuren, maar ook in pasteltinten. evengoed is de sfeer lekker kitsch, inclusief de kerstdecoratie in de vorm van hondjes. Wegens succes heeft Hanneke daar zelfs in uitgebreid: er kunnen dit jaar ook pastelkleurige poedels in je boom hangen, lekkere dikke eekhoorns, uilen, elanden of schattige paddenstoelenhuisjes.

gedetailleerd en fijntjesDe decoratie in natuurlijke materialen is prachtig, gedetailleerd en fijntjes. Van bijeengebonden takken maakt Hanneke een echt kunstwerk. Ook amaryllis bollen zijn in kerstsfeer versierd en

kunnen zonder water of voeding tot bloei komen. eigenlijk is er teveel om op te noemen, je moet er echt even een kijkje nemen.

Meer dan je denKt…als je graag bloemen wilt die langer blijven staan, dan kun je ook bij Hanneke terecht voor zijden bloemwerken. niet van echt te onderscheiden! en wil je iets anders of mis je nog iets? Geen nood, alles is te bestellen. In dit kleine winkeltje kun je net zoveel krijgen als bij een gemiddeld tuincentrum. Geen zoektochten, lange rijen of kilometers winkelpad, maar gewoon even binnen lopen bij BeI Hanneke in Hoogerheide.

Ma gesloten Di 9.00 - 18.00 uurWo 9.00 - 18.00 uurDo 9.00 - 20.00 uurVrij 9.00 - 18.00 uur

Bei Hanneke Bloem en InterieurRaadhuisstraat 964631 nH Hoogerheidetel: 0164 - 61 06 14Mob: 06 - 30 43 98 49www.beihanneke.nl

Bei hanneKe in Kerstsfeer: Kitsch en Kunsthet is Weer één Kleurige KerstBoel Bij Bei hanneKe.

BloeM en interieurfotografie: Sara van Dijk

9

Page 10: Bergen op Zoom Bruist december 2012

gadgets/F&m liFestyle

Snap armbanden vanaf € 14,95Buttons vanaf € 5,-

Bunzlau ServieS vanaf € 4,-

Muri armbanden € 19,95

IKKI Horloges € 49,95 en € 59,95

Riverdale Christmas Collection vanaf € 2,95alles op deze pagina verkrijgbaar bij f&M lifestyle

Damesmode & Woonaccessoires Kremerstraat 11 - Bergen op Zoom tel. 0164 - 23 11 80 www.fmlifestyle.nl.

10

Page 11: Bergen op Zoom Bruist december 2012

€ 25,= 3 flesjes à 10 ml. voor een sfeervolle geur in huis sinaasappel kaneel den

Bestellen: [email protected] | www.oliewerk.nl

gadgets/sHopping

Dmaakt t-shirts van

bamboe. Ook zo’n hip

en exclusief eco-shirt?

Ga naar

www.dweezilsfriend.nl

Prijs: € 29,95.

Riverdale Inspiration Shop Modami HoogerheideRiverdale en meer, prijs vanaf € 2,95Raadhuisstraat 71a Hoogerheide

in de Boom, aan de muur of op tafel: ze geven overal sfeer! Stel je eigen Happy lights samen uit 40 kleuren: vanaf € 22,50ZIn aan tafel, Kortemeestraat 26, Bergen op Zoom, www.zinaantafel.nl

OffICIeel DealeR Van O.a. aleSSI, aSa, BODUM, ROyal VKB, HaPPy lIGHtS en MIllefIORI

Heerlijke Italiaanse feestchocolade in diverse smaken. Zacht, romig of pittig en intens van smaak.Vanaf € 2,75 per stuktapavino Bergen op Zoom, www.tapavino.nl

11

Page 12: Bergen op Zoom Bruist december 2012

dat is pas genieten!Dagarrangement- Vrij gebruik van alle saunafaciliteiten en fi tness vanaf 10.00 uur- Vrij gebruik van scrubzout en showergel- Vrije deelname aan een opgietritueel (o.b.v. beschikbaarheid, tijden worden per dag bepaald)- Keuze uit 3 behandelingen (wij adviseren u graag): • Gezichtsbehandeling van 25 minuten • Hotstone massage van 25 minuten • Cacaopakking van 25 minuten- Afsluitdrankje naar wens

Avondarrangement- Ontvangst vanaf 17.00 uur met een kopje koffi e, thee of warme chocolademelk- Vrij gebruik van alle saunafaciliteiten en fi tness- Vrij gebruik van scrubzout en showergel- Vrije deelname aan een opgietritueel (o.b.v. beschikbaarheid, tijden worden per dag bepaald)- Heerlijke pastaschotel of maaltijdsalade van de kaart. U kunt ook kiezen voor een à la carte hoofdgerecht. (Supplement voor een à la carte hoofdgerecht 5 p.p.)

Het arrangement is geldig t/m 31 maart 2013. Badkleding is niet toegestaan, m.u.v. de dinsdag, dan is het badkledingdag en is het dragen van badkleding verplicht. Op maandag zijn wij vanaf 12.00 uur geopend.

Winter Wellness

4250P.P. 3250

P.P.

Voor meer informatie of reserveren, bel 0164 - 260 202 of wellness@fl etcherstadsparkhotel.nl

Gertrudisboulevard 200 | 4615 MA | Bergen op Zoom | www.fonteynthermen.nl

12-01895 Leisure-Advertentie-Stadspark-Winter Wellness-Bergen op Zoom Bruist-162x162.indd 1 01-11-12 11:53

Bakker Groffen bekend van alle trakteer lekkernijenals Chocolade Puddingkoeken & Bergse Bastaert brengt nu een nieuw broodconcept volledig van eigen hand.

Het concept omvat vooralsnog drie broodsoorten welke ieder hun eigen kenmerken hebben, maar allen tot het beste en smaakvolste van het ambacht behoren. Wit is een half vloerbrood met extra krokante korst en is bereid met volle melk van Kaasboerderij de Zuidgeest. Bruin is een heel vloervolkoren brood bereid met extra vezels maar kent geen hele zaden of pitten. Meergranen is een donker Desem meergranen busbrood, boordevol granen en zaden, vol van smaak en vitamine.

Bakker Groffen - Burg. v. Hasseltstr.39 - 4611BG Bergen op Zoom - 0164-233057 - www.broodjegroffen.nl

Brood v/d Bovenste Plank;

niet duurder, wèl lekkerder!

Zondag 16 en 23 december geopend!

Codewoord “Kerstbal” = paar sokken of ketting cadeau (bij aankoop boven 50,- en t/m 31 december 2012)

400 m2 dames- en heren modebeleving

raadhuisstraat 77

4631 nC hoogerheide

Telefoon 0164 - 620308

www.henrisfashion.nl

Page 13: Bergen op Zoom Bruist december 2012

dat is pas genieten!Dagarrangement- Vrij gebruik van alle saunafaciliteiten en fi tness vanaf 10.00 uur- Vrij gebruik van scrubzout en showergel- Vrije deelname aan een opgietritueel (o.b.v. beschikbaarheid, tijden worden per dag bepaald)- Keuze uit 3 behandelingen (wij adviseren u graag): • Gezichtsbehandeling van 25 minuten • Hotstone massage van 25 minuten • Cacaopakking van 25 minuten- Afsluitdrankje naar wens

Avondarrangement- Ontvangst vanaf 17.00 uur met een kopje koffi e, thee of warme chocolademelk- Vrij gebruik van alle saunafaciliteiten en fi tness- Vrij gebruik van scrubzout en showergel- Vrije deelname aan een opgietritueel (o.b.v. beschikbaarheid, tijden worden per dag bepaald)- Heerlijke pastaschotel of maaltijdsalade van de kaart. U kunt ook kiezen voor een à la carte hoofdgerecht. (Supplement voor een à la carte hoofdgerecht 5 p.p.)

Het arrangement is geldig t/m 31 maart 2013. Badkleding is niet toegestaan, m.u.v. de dinsdag, dan is het badkledingdag en is het dragen van badkleding verplicht. Op maandag zijn wij vanaf 12.00 uur geopend.

Winter Wellness

4250P.P. 3250

P.P.

Voor meer informatie of reserveren, bel 0164 - 260 202 of wellness@fl etcherstadsparkhotel.nl

Gertrudisboulevard 200 | 4615 MA | Bergen op Zoom | www.fonteynthermen.nl

12-01895 Leisure-Advertentie-Stadspark-Winter Wellness-Bergen op Zoom Bruist-162x162.indd 1 01-11-12 11:53

Page 14: Bergen op Zoom Bruist december 2012

bruisend tHeater beleven

naar de Maagd voor:

kaartverkoop, inFo, Filmpjes

www.demaagd.nl

tHomas de stoomlocomotieF - 9 december thomas en de schatHaantjes - 11 decemberdaniël Boissevain, Harpert Michielsen, Peggy VrijensalderlieFste - 13 decemberCarte Blanchelover oF loser (12+) - 14 decemberInteractieve musicalÓrla Fallon’s celtic cHristmas - 15 decemberKerstconcerttHeater terra: os & eZel (6+) - 16 decemberniks mis met Kerstmisjonge van eerd e.a. - 3 januaride Bonbonfabriekkommil Foo - 5 januariBrekende notenkraker - 6 januarisint Petersburg Ballet & orkestwintercircus - 11 januariMartin Hanson

In de CKB theaterzaal:cabaretier dara FaiZi - 15 decembergevaarlijke gedachtendon kosakencHor russland - 2 januaria Russian Romance

… en nog veel meer

14

Page 15: Bergen op Zoom Bruist december 2012

bruisende tHeateractieVoor de Celtic Christmas show op 15 december in de Maagd geldt een bruisende theateractie: € 5 bruiskorting p.p., alle rangen, maximaal vier kaartjes. Bestellen: via www.demaagd.nl o.v.v. de actiecode bruiskorting in de online winkelwagen. (niet geldig i.c.m. andere kortingen en voor reeds gekochte kaarten)

ga je mee uit?

Het ultieme kerstgevoel

Órla Fallon’s celtic cHristmas

een van de mooiste stemmen van Ierland zet met hemelse harpklanken en topmuzikanten een unieke kerstsfeer neer. een prachtige verschijning weet met haar natuurlijk charme bij elk publiek de gevoelige snaar te raken. Bij dit concert krijgt u het ultieme kerstgevoel. Met ook nog een feestelijk versierde foyer zorgt De Maagd voor een hartverwarmende theaterbeleving!

Ze Zong op Het witte HuisÓrla fallon schitterde in Celtic Woman, zong en speelde voor de presidenten op het Witte Huis en werd op de amerikaanse tv een ster met Órla fallon’s Celtic Christmas. Geflankeerd door een veelzijdig orkest en omringd door sfeervolle decors en belichting zingt Órla fallon naast bekende Christmas Songs de Ierse sprookjeswereld tot leven.

15

Page 16: Bergen op Zoom Bruist december 2012

welkom bij MODAMI RAADHUISSTRAAT 71A HOOGERHEIDE, www.MODAMI.nl

Home en living RIVERDAlE SHOP

*SInT- en KERSTGESCHEnKEn vanaf € 3,95*PRACHTIGE UnIEKE, HAnDGEMAAKTE SJAAlS

*CADEAUBOnnEn *wIJnGlAZEn MET PERSOOnlIJKE TEKST

*BIJ BESTEDInG VAn € 50,- GRATIS kerstverlichting, op=op

Schoonhout 84 | 4872 ME Etten Leur | 06 143 26 [email protected] | www.fotograafettenleur.nl

Professioneel hoeft niet duur te zijn!

fotografie: niels krebbekx

Page 17: Bergen op Zoom Bruist december 2012

Juwelier de KlerK diamantairs • Fortuinstraat 12 • 4611 nn • Bergen op Zoom0164-262300 • www.JuwelierdeKlerK.nl • [email protected]

elie

r de

Kle

rk

Bron: KOBU Parels

Parels van De Koning Van Buul bij Juwelier de Klerk. Het klinkt als een sprookje, maar is één van de sieradenlijnen van Juwelier de Klerk. Prachtige parels van de Koning van Buul oftewel KOBU.

Vorm en kleurIn één ademteug naar meer dan veertig meter diepte en altijd oppassen voor haaien. Parelvissen was vroeger hard en gevaarlijk werk en leverde weinig op. Deze parels waren wel “natuurlijke” parels. Zeldzaam dus kostbaar en meestal klein. tegenwoordig worden parels gekweekt in oester- of mosselschelpen. Dat zijn gecultiveerde parels. Hun kwaliteit hangt af van grootte, kleur en vorm. Hoe groter, ronder, gladder en gelijkmatiger de parels, hoe kostbaarder ze zijn. naast zilver-, wit-, rose-, goud- of bronskleurige kleurige parels zijn er ook chocoladebruine, zwarte, groene en blauwe parels.

Van alle Tijdenal duizenden jaren versiert de mens zich met parels, ze zijn van alle tijden. De klassieke en moderne parelsieraden van KOBU blinken uit in prachtige glans, mooie vormen en gaafheid. Onregelmatige parels zijn op dit moment heel populair, evenals bijzondere kleuren en modern design.

Nieuwsgierig? In onze winkel kunnen we onze parelsieraden laten zien en je erover vertellen!

17

Page 18: Bergen op Zoom Bruist december 2012

Neuro- en Biofeedback maakt het verschil!Door met behulp van plakkers de hersenactiviteit of spierspanning te meten en deze door video’s of spelletjes te leren beheersen, is het mogelijk om weer lekker in je vel te zitten.

Hier het verhaal van de moeder van een van de cliënten:“Na jaren van zoeken naar de juiste therapie voor mijn zoon met autisme en ADHD, kwam ik uiteindelijk bij Gabrie de Groot Neuro-Biofeedback. Hij maakte een EEG opname en stelde een plan op om mijn zoon te begeleiden. Door hersentraining werd mijn zoon langzaamaan rustiger, minder faalangstig en kwam daardoor sterker in zijn schoenen te staan. Na jaren kreeg ik, ondanks zijn pubertijd, eindelijk een kind dat lekker in zijn vel zat. Dit ging niet van de ene op de andere dag, maar wel zag ik al vrij snel verbetering. Hij is nu zelfs van zijn dure medicijnen af!”

Dit is één vorm van neurofeedback, maar met neuro- of biofeedback kan veel meer bereikt worden. Denk hierbij aan:

- ADD/ADHD - Hoge bloeddruk- Angstklachten - Hoofdpijn en migraine- Artritis - Obstipatie- Burn-Out - PTSS- Chronische pijn - RSI- COPD - Slaapproblemen- Depressie - Stress- Epilepsie - Traumatische hersenbeschadiging- Fibromyalgie gabrie de groot Body en Mind

Prinses Beatrixlaan 58 4615 KH Bergen op Zoomtel. 0164 - 85 77 19Mobiel 06 - 27 35 76 [email protected] ook:www.neuro-biofeedback.nl

18

Page 19: Bergen op Zoom Bruist december 2012

Pracht(ige) winter sferen!

Bosstraat 3-5 • 4611 NA Bergen op ZoomT 0164 244916 • [email protected] ‘Achter de Grote Markt’

Na drie jaar hebben de meeste consumenten al kennis gemaakt met Pracht. De unieke combinatie van elektronica, lifestyle producten en verlichtingsar-maturen blijkt voor velen een inspiratiebron. U krijgt daarbij gratis deskundig advies aan huis, gericht op de wensen die u als consument heeft. De ruime keus aan producten en goede service maken Pracht tot de juiste partner.

Beken kleur.Ontdek de nieuwe Connect ID.

1 televisie. 12 kleuruitvoeringen. 2.160 varianten.

Dealer_ConnectID_beige_New_104x70_NL.indd 1 12/06/12 14:17Wij bezorgen de apparatuur gratis bij u thuis en bieden u goede inruilprijzen voor uw oude tv.

Page 20: Bergen op Zoom Bruist december 2012
Page 21: Bergen op Zoom Bruist december 2012

dag oud, Hallo nieuw een extra feestelijk oudjaar viert u met onze appelbeignets, oliebollen,

appelbollen, borrelgarnituur en nog veel meer uit eigen bakkerij. Bezoek onze winkel en website voor nog meer informatie.

Tea-Time! Bij de thee, koffie of warme chocolademelk serveert u natuurlijk het

allerlekkerste banket. Vaak geïmiteerd, maar nooit gekopieerd zijn onze hoorntjes, mergpijpjes, doubletjes, banketrondjes en onovertroffen

slagroomtruffels. de gevulde bitterkoeken, gevuld schuim en paleisbanket zijn ook niet te versmaden. Bestellen voor de Kerst kan tot 20-12-’12. Wij

bezorgen ook bij u thuis of op het werk.

banketbakkerij Stapelkamp - steenbergsestraat 15 - 4611tC Bergen op Zoom - t: 0164 235542 [email protected]

www.banketbakkerijstapelkamp.nl

banketbakkerij Stapelkamp

samen met ons team zorgen wij dit jaar weer voor de  heerlijkste kerst- en oudjaarspecialiteiten. Zoals

de extra gevulde stollen, Moskovische tulbanden, roomboter kerstkransen en roomboterstaven. onze

belgische patisserielijn breiden wij uit met drie overheerlijke desserttaartjes. ook onze sneeuwballen

en dijonaisetaarten zitten uiteraard weer in ons assortiment kersttaarten.

foto

grafi

e: f

otof

esta

Reguliere openingstijden:ma-vr 8.30 u tot 17.30 uza van 8.00 u tot 16.00 uKoopavond en zondag gesloten

openingstijden feestdagen:24 dec 8.00 u tot 15.00 u31 dec 8.00 u tot 16.00 u2 januari geopend1e en 2e kerstdag en 1 januari gesloten

21

Page 22: Bergen op Zoom Bruist december 2012

baby- en kindermodebaby- en kindermode

Like ons ook op

KLM Laan 324631 JW Hoogerheide06-5491088006-24344107

[email protected]

www.kidzzmix.nl

Bergen op Zoom: 0164 - 25 02 00. Oostburg: 0117 - 38 32 30.Roosendaal: 0165 - 54 81 61.

Van de Reewww.fordvanderee.nl

Alle bedragen in euro’s. Prijzen zijn incl. BTW/BPM, excl. kosten rijklaar maken en verwijderingsbijdrage, tenzij anders aangegeven. Wijzigingen voorbehouden. Afgebeelde auto kan afwijken van standaardspecificaties.

Gemiddeld brandstofverbruik en CO2-uitstoot: km/liter: 13,9-27,8; liter/100 km: 3,6-7,2; CO2 gr/km: 95-154.

KA met ford options v.a. 89,- p.mnd. FIESTA met ford options v.a. 99,- p.mnd.

Met de Ford Ka en de Ford Fiesta bent u opvallend aanwezig en hele maal van nu. En nu helemaal. Want als u nú een van deze modellen aanschaft met Ford Options, krijgt u daar een All-risk Ford Autoverzekering voor een heel jaar bij cadeau. Uw voordeel kan oplopen tot max. 1.600 euro.

Gratis All-risk verzekering met Ford Options!

Kenmerken Options aanbieding: Contante Aanbetaling Totaal Vaste debet Jaarlijks Duur Termijnbedrag Slottermijn Totaal te prijs kredietbedrag rentevoet kostenpercentage overeenkomst per maand betalen bedrag € 8.350 € 2.731 € 5.619 8,9% 8,9% 25 mnd € 89 € 4.373 € 6.509 € 10.495 €3.716 € 6.779 8,9% 8,9% 25 mnd € 99 € 5.497 € 7.872De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via FCE Bank en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.

40259318_Ford_Ka_en_Fiesta_gratis_autoverzekering_152x48.indd 1 06-01-12 09:45

Op 1 december is er een Feestelijke heropening bij Kidzz Mix in Hoogerheide! Met diverse kortingen, o.a. op de leuke Kerstcollectie. Zwarte Piet komt tussen 11.00 en 15.00 uur ook gezellig een kijkje nemen. Kom ook!

Wenst u een heel gelukkig en gekleurd 2013AnkAsun ZOnnestudiO

Altijd zonnen voor € 9,95 (mAx. 20 min.)

PAstOOr JutenlAAn 5 - 4624 gP Bergen OP ZOOm - tel: 0164-750885 7 dAgen Per Week geOPend tOt 22.00u. WWW.AnkAsun.nl

gehele mAAnd decemBer 15% kOrting OP Alle flAcOns!

KIDZZ MIX baby- en kinderkledingKLM-Laan 324631 JW HOOGERHEIDE

www.kidzzmix.nl

Page 23: Bergen op Zoom Bruist december 2012

diepe werkinger zijn verschillende ontspannende schoonheidsbehandelingen mogelijk met kwaliteitsproducten die diep in de huid werken en de huidcellen van de juiste werkzame stoffen voorzien. Judith werkt met Payot, Gatineau, Stendhal en t. le clerc. thuis gaat de behandeling verder met de producten die je samen hebt uitgezocht. Daardoor wordt het effect van de behandeling ondersteund en verbetert het resultaat aanzienlijk!Van uiterlijke naar innerlijke schoonheid.naast de uiterlijke schoonheid kan Judith ook de innerlijke schoonheid bevorderen. Met een Reiki of Klankschaal behandeling tijdens het gezichtsmasker bijvoorbeeld. een diepere rust en betere verbinding met jezelf is het gevolg: een beweging van uiterlijke naar

Samen

KrEmErSTraaT 2 | 4611 Tr BErgEN OP ZOOm | TEL 0164 - 23 35 33 / 06 - 16 06 95 [email protected] | www.SChOONhEiDSSaLONDErwig.NL

Judith Vanwesenbeeck-Derwig is een ervaren vakvrouw met een duidelijke visie: échte samenwerking met haar cliënten geeft het allerbeste resultaat. Zij heeft een geheel eigen aanpak als het gaat om huidverzorging en huidverbetering. Als je voor het eerst bij Schoonheidssalon Derwig komt, zal Judith je vragen stellen over je huidconditie, maar ook over welke resultaten je graag wilt bereiken. Samen maken jullie daar vervolgens een plan voor.

VOOR ReSUltaat

innerlijke schoonheid. naast haar werk als schoonheidsspecialiste verzorgt Judith ook cursussen in Chi neng Qigong. Dit is een bewegingsmethode die ervoor zorgt dat je ontspannen in het leven staat.ga jij samen met judith voor het beste resultaat?

foto

grafi

e: n

iels

kre

bbek

x

23

Page 24: Bergen op Zoom Bruist december 2012

Uitvaartverzorging

A. Verbogt

Wij helpen en

begeleiden u

persoonlijk met

het regelen van

een begrafenis of

crematiedienst voor

de hele regio.

Binnenpad 12

4661 HD Halsteren

T: 0164-682327

[email protected]

www.uitvaartverbogt.nl

Sensa Bella Schoonheidssalon Lemmerhengst 21 4617 GL Bergen op ZoomTel: 0164-785393 [email protected] www.sensabella.nl

U ontvangt bij uw bezoek in december en januari een verwennerij voor uw handen cadeau,Bij aankoop van een product in december mag u een cadeau onder de kerstboom uitzoeken,

Geef eens een ontspannende gezichtsbehandeling of hotstonemassage cadeau!Bij aankoop van een dag- of nachtcrème ontvangt u een mooie toilettas of luxe kerstcoffret, gevuld met gratis producten!Make up van Malu Wilz om van te stralen!Cadeaubonnen mogelijk voor elke behandeling of ieder gewenst bedrag, uiteraard feestelijkvoor u verpakt!

Fijne Feestdagen bij Sensa Bella:

Sensa Bella cadeautips:

Get Shellaced met kerst! Uw nagels stralen met de beste gel nagellak! Maak op tijd een afspraak voor een Shellac behandeling!

Sensa Bella wenst u hele fijne

feestdagen en een gezond en ontspannen

2013!

Raadhuisstraat 224631 NE HoogerheideG: 0164 61 36 83fax: 0164 61 30 12mail: [email protected]

Voor al uw verse aardappelen, groenten en fruit.

Kom binnen en proef onze dagverse rauwkostsalades!

Wij verzorgen én bezorgen diverse fruitmandjes en uwsaladeschotels voor bij de barbecue of feestje

Raadhuisstraat 224631 NE HoogerheideG: 0164 61 36 83fax: 0164 61 30 12mail: [email protected]

Voor al uw verse aardappelen, groenten en fruit.

Kom binnen en proef onze dagverse rauwkostsalades!

Wij verzorgen én bezorgen diverse fruitmandjes en uwsaladeschotels voor bij de barbecue of feestje

Raadhuisstraat 224631 NE HoogerheideG: 0164 61 36 83fax: 0164 61 30 12mail: [email protected]

Voor al uw verse aardappelen, groenten en fruit.

Kom binnen en proef onze dagverse rauwkostsalades!

Wij verzorgen én bezorgen diverse fruitmandjes en uwsaladeschotels voor bij de barbecue of feestje

Avery 718 Avery 990 Avery 700

Page 25: Bergen op Zoom Bruist december 2012

gladde haren zijn meer dan ooit aanwezig op de catwalks, in tijdschriften en op straat. en nu is er een ware revolutie op het gebied van steil haar: de l’oréal steampod.

Bruist probeert hem uit laat ik nou toch een beetje krullend haar hebben! Perfect om de Steampod op uit te proberen. en dus wast Katinka eerst mijn haar, föhnt het droog en we maken de ‘voor’ foto. Zoals je ziet heb ik behoorlijk wat slag in mijn haar.

Sneller superglad en zacht haarDe stoom zorgt voor superglad, zijdezacht en sterk haar. De Steampod werkt bovendien veel sneller dan een gewone steiltang. Je spaart dus tijd, energie én je haar. Zoals te zien op de foto is het resultaat verbluffend en het regende dit weekend dan ook complimentjes.

Bij de kapper en thuiser zijn maar 150 kapsalons in nederland door l’Oreal geselecteerd om met de Steampod te werken. Daar kun je ook je eigen Steampod kopen. Coiffure Katinka is de geselecteerde kapsalon in deze regio.

Voor meer info en/of een afspraak: Coiffure Katinka | Molstraat 9 | 4611 nl Bergen op Zoom | tel. [email protected] | www.coiffurekatinka.nl | twitter:@coiffurekatinka.nl | Openingstijden: dinsdag 8.30-19.00 woensdag 8.30-21.00 | donderdag 8.30-19.00 | vrijdag 8.30-19.00 | zaterdag 8.00-14.30

GeSPOt BIJ:

De ReVOlUtIOnaIRe l’OReal SteaMPOD

foto

grafi

e: D

enni

s B

als

25

Page 26: Bergen op Zoom Bruist december 2012

Winnaars PuzzelBRUIST en de deelnemende bedrijven feliciteren de

winnaars van Vakantiepuzzelen met hun prijs:

Wally Sep bergen op Zoom Consensa46

Yara Ranoesetiko, Hoogerheide 4CoolKids

Lida Weppner bergen op Zoom www.tsjechiëholidays.n

christel Zeeman, Hoogerheide schoonheidssalon Mooi Zo!

Yara won een jeans van blue Pepper Industries bij 4CoolKids

anita Kerstens, Hoogerheide purper

TOERIST OP JE EIGEN

BRABANTSE WAL

PICKNICKEN

VAKANTIE- PUZZELEN

CITY

KRABBEN-FOOR

JUli/aUgUstUs 2012 gratis meenemen!

WWW.nederlandbrUist.nl

bergen op zoom/halsteren/hoogerheide

BOZ-1207.indd 1

20-06-12 09:26

26

Page 27: Bergen op Zoom Bruist december 2012

In de winter kan de huid wel een oPPePPeR gebruiken. tijd voor een bezoek aan Beauty & Relaxing. naast een gezichtsbehandeling heeft Chantal Rijneveen een aMPullenCRasH op het programma staan. om mijn huidconditie te bepalen doet ze ook een vitaliteitscheck. Producten van BaBoR hebben een natuurlijke basis en bevatten geen schadelijke parabenen.

Met hydrofiele olie en een kruidenextract wordt mijn huid eerst gereinigd. dan wordt er een masker met brandnetelextract aangebracht voor de vitaliteitscheck. Het tintelt en Chantal legt uit dat een gezonde huid egaal rood zal kleuren. een groot deel van mijn gezicht wordt vuurrood, maar de randen, mijn hals en decolleté blijven licht. Ik sla blijkbaar de helft over bij de gezichtsverzorging!

na de peeling worden vijf ampullen met hyaluronzuur achter elkaar in mijn huid gemasseerd: de ampullencrash. een heerlijke massage met een rijke crème komt daarna en deze wordt gevolgd door een masker met arganolie. dit zeldzame Marokkaanse goud zorgt voor de vochtbalans in de huid. deze uitgebreide behandeling duurt een uur en drie kwartier en werd afgesloten met een lichte make-up.

de ampullencrash is mijn favoriet. dagenlang had ik een gladdere en stralende huid die anderen ook is opgevallen. een echte aanrader!

&Beauty Relaxing

schoonheidssalon Beauty & RelaxingBruinevisstraat 324611 HJ Bergen op Zoomtel. [email protected]

fotografie: sara van dijk

Bruisen bij schoonheidssalon

27

Page 28: Bergen op Zoom Bruist december 2012

Win

ter

sp

or

t

alleen voor stoere durfallen?

iJsZeilenHeb jij ooit wel eens gehoord van ijszeilen? nou, je bent niet de enige. Op grote schaatsen en een professioneel zeil zoef je over het ijs. als je de wind mee hebt, is het zelfs mogelijk om snelheden tot 100 km per uur te halen. Vroeger was ijszeilen een transportmethode voor mensen en goederen, tegenwoordig is het uitgegroeid tot een nationale sport. een sport waarbij je evenwicht, spierkracht en conditie op de proef worden gesteld. Iets voor jou?

schansspringenWe hebben het allemaal wel eens op tv gezien: schansspringen. Op speciale ski’s glijd je van de schans af, met het doel zoveel mogelijk snelheid te creëren en een zo mooi mogelijke sprong maken. Voor deze offi ciële Olympische sport bestaan er drie gradaties schansen: klein (min. 75 meter), groot (min. 100 meter) en skivliegschansen (min. 145 meter). als starter oefen je uiteraard op een speciaal daarvoor ingerichte piste.

BoBsleeËnOok bobsleeën is, zoals algemeen bekend, een Olympische sport. Met een aantal man stap je de slee in – de bobslee moet overigens voldoen aan strenge eisen – en probeer je zo snel mogelijk het parcours af te leggen. W

inte

rs

po

rt als je aan wintersport denkt, denk je aan skiën of snowboarden

in mooie berggebieden en aan après-skifeestjes. Een combinatie die voor velen van ons onmisbaar is. Er zijn echter nog vele andere wintersporten waar men niet snel aan denkt. helaas zijn die alleen weggelegd voor durfallen. Of toch niet?

Bobsleeën kun je, naast Olympische sport, ook als hobbie beoefenen. Soortgelijke sporten als rodelen of met speciale sleematjes van de helling af, zijn uiteraard ook een optie als je bobsleeën iets te veel van het goede vindt.

Bigfoot sKiËn Iemand die regelmatig op skivakantie gaat, kent ze vast wel: bigfoots. Dat zijn kleine ski’s, die voor meer snelheid en speelsheid zorgen. In tegenstelling tot normale ski’s waarbij je gestructureerde bochtjes maakt, kun je met bigfoots rondjes draaien en grappige kunstjes uithalen. Het enige nadeel is dat je evenwicht

Met Bigfoots kun je rondjes

draaien en grappige kunstjes uithalen

op de proef wordt gesteld. Skiën op bigfoots is leuk voor een dag, maar daarna gaan veel mensen toch weer over op gewone ski’s.

Page 29: Bergen op Zoom Bruist december 2012

Win

ter

sp

or

t

alleen voor stoere durfallen?

iJsZeilenHeb jij ooit wel eens gehoord van ijszeilen? nou, je bent niet de enige. Op grote schaatsen en een professioneel zeil zoef je over het ijs. als je de wind mee hebt, is het zelfs mogelijk om snelheden tot 100 km per uur te halen. Vroeger was ijszeilen een transportmethode voor mensen en goederen, tegenwoordig is het uitgegroeid tot een nationale sport. een sport waarbij je evenwicht, spierkracht en conditie op de proef worden gesteld. Iets voor jou?

schansspringenWe hebben het allemaal wel eens op tv gezien: schansspringen. Op speciale ski’s glijd je van de schans af, met het doel zoveel mogelijk snelheid te creëren en een zo mooi mogelijke sprong maken. Voor deze offi ciële Olympische sport bestaan er drie gradaties schansen: klein (min. 75 meter), groot (min. 100 meter) en skivliegschansen (min. 145 meter). als starter oefen je uiteraard op een speciaal daarvoor ingerichte piste.

BoBsleeËnOok bobsleeën is, zoals algemeen bekend, een Olympische sport. Met een aantal man stap je de slee in – de bobslee moet overigens voldoen aan strenge eisen – en probeer je zo snel mogelijk het parcours af te leggen. Win

ter

sp

or

t als je aan wintersport denkt, denk je aan skiën of snowboarden in mooie berggebieden en aan après-skifeestjes. Een combinatie die voor velen van ons onmisbaar is. Er zijn echter nog vele andere wintersporten waar men niet snel aan denkt. helaas zijn die alleen weggelegd voor durfallen. Of toch niet?

Bobsleeën kun je, naast Olympische sport, ook als hobbie beoefenen. Soortgelijke sporten als rodelen of met speciale sleematjes van de helling af, zijn uiteraard ook een optie als je bobsleeën iets te veel van het goede vindt.

Bigfoot sKiËn Iemand die regelmatig op skivakantie gaat, kent ze vast wel: bigfoots. Dat zijn kleine ski’s, die voor meer snelheid en speelsheid zorgen. In tegenstelling tot normale ski’s waarbij je gestructureerde bochtjes maakt, kun je met bigfoots rondjes draaien en grappige kunstjes uithalen. Het enige nadeel is dat je evenwicht

Met Bigfoots kun je rondjes

draaien en grappige kunstjes uithalen

op de proef wordt gesteld. Skiën op bigfoots is leuk voor een dag, maar daarna gaan veel mensen toch weer over op gewone ski’s.

29

Page 30: Bergen op Zoom Bruist december 2012

DH

17 D

rank

ensp

ecia

alza

ak

DH17 Bergen op Zoom Olympialaan 2 4625 CT BERGEN OP ZOOM 0164-251575 [email protected] www.dh17.nl

Eetwinkel De BoerenmeisjesDorpsstraat 414634TN Woensdrecht06-30735743info@eetwinkeldeboerenmeisjes.nlwww.eetwinkeldeboerenmeisjes.nl

Proeven is nog niet zo makkelijk!

Dat proeven niet gemakkelijk is, bewees de gezellige eerste avond van het Proefforum Bergen op Zoom. Maar liefst 32 “Proevers” werden hartelijk ontvangen door Johan Rijnart en Elise van Tol van DH17 en Teus en Marjon Slagboom van Eetwinkel de Boerenmeisjes.

Zes rode wijnen werden blind geproefd, de mooie hapjes van De Boerenmeisjes konden we gelukkig al wel bewonderen. Opschrijven wat je proeft is trouwens moeilijker dan je denkt. Daarnaast waardeerden we de wijn in euro’s. Dat leverde verassende uitkomsten op: duurdere wijnen werden goedkoper gewaardeerd en omgekeerd. De conclusie was dan ook dat voorkennis over de wijn, de atmosfeer, temperatuur en wat je erbij eet van grote invloed is op smaak en beleving.

Eetwinkel De Boerenmeisjes, puur en smaakvol…En wat aten we erbij? Heerlijke preitaartjes, garnalenhapjes, ganzenborst en oester- en

mosselbrood. Gemaakt met streekproducten die een korte weg aflegden van teler naar winkel. Teus en Marjon hebben met deze pure ingrediënten lekkere, mooie en originele hapjes op tafel getoverd. Wegtoveren deden de proevers dan weer. Eetwinkel (en taverne, cateraar en kookstudio) De Boerenmeisjes is gevestigd in het mooie Woensdrecht waar je van dinsdag tot en met zondag van 10.30 uur tot 19.30 uur of op afspraak terecht kunt.

30

Page 31: Bergen op Zoom Bruist december 2012

KLM Laan 28

4631JW Hoogerheide

T: 0164 767277

[email protected]

www.stoffenenstiksels.nl

Handwerken is hot! Deze winter gaan we massaal aan de slag. Waarmee? Met handwerken natuurlijk! Er wordt volop gebreid, gehaakt en genaaid. Wol heeft een succesvolle comeback gemaakt en in de vrolijke winkel van Stoffen en Stiksels is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Naast wol blijft Hoooked populair, vooral voor het maken van woonaccessoires zoals kussens en poefs. Maar wat te denken van een kerstboom, kerstkrans of kerstman van Hoooked Zpagetti? Mogelijkheden te over!

Origineel cadeau? Hier moet je zijn!Stoffen en Stiksels staat bol van de cadeau-ideeën. Van cadeauartikelen als kussenhoezen of sleutelhangers van Neeltje Pops of Color tot maakpakketjes, mini borduurpakketjes en losse bollen wol of Hoooked. Wat dacht je van een leuke workshop? Het hele jaar door zijn er mogelijkheden. Deze maand bijvoorbeeld de workshop kerstmannetjes haken, kerstballen maken met decoupage of vilten kerstdecoratie. Nieuw zijn de stoffen en patronen van Created in X-land. Een heus streekproduct, want bedacht en gemaakt in Kruisland. Het zijn hippe maakbare patronen met leuke bijpassende stoffen.

Zin in gezelschap? Tijdens het naaicafé op dinsdagochtend kun je haken, breien en naaien onder het genot van een kopje thee of koffie. Benodigdheden en naaimachines zijn aanwezig, evenals hulp en advies. Informeer in de winkel of kijk op de website.

fotografie: fotofesta

31

Page 32: Bergen op Zoom Bruist december 2012

er zitten gemiddeld 300 kinderen in deze gevangenis waarvan het merendeel nooit iets misdaan heeft. Het zijn straatkinderen, wezen vaak. uganda heeft de straten schoon geveegd en de kinderen hier ondergebracht. Het eten is er slecht en eenzijdig, er is hygiëne, medische zorg of onderwijs. de kinderen, soms peuters, zijn er verschrikkelijk aan toe. er is teveel leed om te bevatten. conny helpt Foodstep door Wish armbandjes te verkopen. de armbandjes hebben een “Wish-bedeltje” dat symbool staat voor onze wens, een beter leven voor deze kinderen. de hele opbrengst van €3,- wordt gedoneerd. Verkrijgbaar in de webshop én bij F&M Lifestyle. Voor elk verkocht armbandje in haar winkel doet F&M

Bella WisH projeCt en f&M lifestyle

Lifestyle er nog €1,- bij. Koop ook een Wish armbandje, voor jezelf of als zinvol cadeautje tijdens de decembermaand. Via uitzending gemist of de link op de site www.bellakralen.nl kun je de uitzending van nieuwsuur van 28 september jl. bekijken.

f&M lifestyleKremerstraat 114611 TP beRGen oP [email protected]

na het zien van een reportage bij nieuwsuur over een kindergevangenis in uganda besloot conny Bazen van Bella Kralen dat ze wilde helpen. Ze maakte kennis met Foodstep, een Vlaams-nederlandse hulporganisatie die de kinderen bezoekt en hen van voedsel en kleding voorziet.

Bella KralenHermusstraat 23 a4611 bL bergen op ZoomT: 06-29217102e: [email protected]

Page 33: Bergen op Zoom Bruist december 2012

Fotograaf: Fotofesta

Het is een drukte van jewelste bij tapavino, waar niels en femke van Raam zich voorbereiden op de feestdagen. Het assortiment is zojuist uitgebreid met mooie producten uit Italië en frankrijk.

HeeRlIJK nIeUWSZo maakt een franse familie al generaties lang een beroemde paté waar niels de hand op wist te leggen. De beste chocolade uit Italië van Venchi is pas binnen, evenals exclusieve nootjes met bijzondere vullingen en coatings. er is zelfs lardo met rozemarijn, een ambachtelijk product dat bijna nergens te krijgen is. Heerlijk op een grof stuk brood of om er gerechten extra smaak mee te geven. en natuurlijk zijn er veel nieuwe wijnen, van aperitief tot dessertwijn en alles ertussen in.

WIJn – SPIJS aDVIeSWelke wijn smaakt goed bij je gerechten? Kom met je boodschappenbriefje of recepten naar tapavino en je wordt van een uitstekend wijn – spijs advies voorzien, dé specialiteit van niels.

Relaxte KeRSt?Hou het simpel en haal bij tapavino alles voor een compleet kerstdiner. Van een aperitief met olijven, tapenades, worstjes, kazen en andere tapas tot een kaasplankje en zoet bij de koffie.Voor elke smaak en ieder budget! Kom langs, laat je door ons inspireren, informeren en verrassen.

taPaVInOBosstraat 7 (goed bereikbaar in de binnenstad)4611 na Bergen op Zoom tel. 0164 - 24 64 [email protected]

OPenInGStIJDen:Dinsdag 13.00 - 18.00Woensdag 10.00 - 18.00Donderdag 10.00 - 18.00Vrijdag 10.00 - 20.00Zaterdag 10.00 - 17.00

December volgens

33

Page 34: Bergen op Zoom Bruist december 2012

Korte meestraat 30 • Bergen op Zoom0164/235701

‘t ROnDJe; BRUISenDe onderneMers

alBeRtO

BaIleyS

CaRteR en DaVIS

ClaeSenS

DOCKeRS

GIORDanO

PROfUOMO

tHOMaS MaIn

tRaffIC

Blijven vernieuwenCharlotte: “we zijn twee handen op één buik en we kunnen het heel goed met elkaar vinden. Wat is er dan leuker dan dit samen te doen? ’t Rondje is inmiddels wel veranderd. Zo is de damesmode verdwenen, daarvan was er namelijk al een groot aanbod in BoZ. Dit bleek een goede beslissing! De nadruk ligt nu op slank gesneden kostuums, jeans en Dockers. Daarnaast hebben we een ruime keuze in shirts, overhemden en jasjes. Ondanks de crisis

het was geen vooropgezet plan, maar inmiddels zijn de zussen charlotte en sacha alweer twaalf jaar de trotse eigenaressen van herenmodezaak ’t rondje. Ze hadden allebei al een carrière, de één als bioloog en de ander als dierenartsassistente. Maar eigenlijk wilden ze toch liever iets voor zichzelf. dat was vast geen toeval, want hun ouders waren ook al succesvolle ondernemers in de modebranche. samen besloten ze ‘t rondje in Bergen op Zoom van hen over te nemen.

hebben we twee zeer goede jaren gehad dus we blijven vernieuwen en investeren. er komen steeds meer jonge merken bij. en onlangs hebben we nieuwe verlichting aangebracht en het interieur opgefrist in de winkel.”.

Kortemeestraat 30, 4611 tM Bergen op Zoom tel. 0164 - 23 57 01, www.t-rondje.nl

foto

gRaf

Ie: n

Iels

KRe

BBeK

x

34

Page 35: Bergen op Zoom Bruist december 2012

puzzel & win!

kostuum kolbert overhemden rondje veertig dockers

giordano profuomo vierkantje kleding cadeaubon herenmode

‘t ROnDJe; BRUISenDe onderneMers

Deze maand

€ 100,- KaDOBON

t.w.v. € 100- aangeboden door ‘t rondje Herenmodekortemeestraat 30, 4611 tm bergen op Zoom, tel. 0164 - 23 57 01

Streep 11 van de 12 onder de puzzel staande woorden weg. het overgebleven woord is het antwoord.Vul het juiste antwoord in op onze site en mu maakt kans op kadobon van € 100,-

De winnaars van september zijn: anisa michielsen uit woensdrecht en Lia Bastiaansen uit halsterenDe winnares van de kadobon van Juwelier de Klerk is (oktober): marianne wierckx uit Bergen op Zoom

oplossing sturen via:www.nederlandbruist.nl/puzzelof sturen naar: Nederland Bruist C.V.t.a.v. december Bergen op Zoom Bruistantwoordnummer 10048, 4800 VB Breda

35

Page 36: Bergen op Zoom Bruist december 2012

Aktie 11-daagse!!!

21-22-24-27-28-29-31 december 2012

2-3-4-5 januari 2013