Aventus - Onderwijsstad

of 5 /5
Resultaten ICS: www.icsadviseurs.nl □ Strategisch Advies Project Management Verbinden van Leren & Leeromgeving Aventus - Onderwijsstad “We willen een school die onderdeel is van de stad. Het is een groot instituut. Hoe zorgen we ervoor dat studenten zich thuis voelen?” 10.000 st, leeftijd 16-20, 300 opleidingen in verschillende vakgebieden. In Apeldoorn, Nederland. 40.000 m 2 . Actief leren, nauwe samenwerking met lokale ondernemers, open naar de maatschappij. Profiteren van de fusie is onmogelijk met de huidige versnipperde huisvesting. Een complex zoals een stad met een publiek toegankelijke centrale boulevard (‘Hi Street’). Onderdeel in het netwerk van drie steden met verschillende locaties op loopafstand van stations. Een flexibele omgeving, makkelijk aan te passen op onderwijsvernieuwingen. Glas en open vensters aan de ‘Hi-Street’, veel te zien. Ontwerp: AGS International

Embed Size (px)

description

Ideal Learning Environment

Transcript of Aventus - Onderwijsstad

 • Resultaten

  ICS: www.icsadviseurs.nl Strategisch Advies Project Management Verbinden van Leren & Leeromgeving

  Aventus - Onderwijsstad We willen een school die onderdeel is van de stad. Het is een groot instituut. Hoe zorgen we ervoor dat studenten zich thuis voelen?

  10.000 st, leeftijd 16-20, 300 opleidingen in verschillende vakgebieden. In Apeldoorn, Nederland. 40.000 m2.

  Actief leren, nauwe samenwerking met lokale ondernemers, open naar de maatschappij.

  Profiteren van de fusie is onmogelijk met de huidige versnipperde huisvesting.

  Een complex zoals een stad met een publiek toegankelijke centrale boulevard (Hi Street).

  Onderdeel in het netwerk van drie steden met verschillende locaties op loopafstand van stations.

  Een flexibele omgeving, makkelijk aan te passen op onderwijsvernieuwingen. Glas en open vensters aan de Hi-Street, veel te zien.

  Ontwerp: AGS International