AutoVerkopenTips.nl | Auto verkopen via Marktplaats, ANWB of ikwilvanmijnautoaf.nl

download AutoVerkopenTips.nl | Auto verkopen via Marktplaats, ANWB of ikwilvanmijnautoaf.nl

of 9

 • date post

  08-Jul-2015
 • Category

  Automotive

 • view

  103
 • download

  1

Embed Size (px)

description

http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl , Marktplaats of de ANWB. Wie biedt de beste service als het gaat om het snel verkopen van een auto. We hebben de verschillende mogelijkheden welke er zijn als je snel je auto aan een dealer wilt verkopen op een rij gezet.

Transcript of AutoVerkopenTips.nl | Auto verkopen via Marktplaats, ANWB of ikwilvanmijnautoaf.nl

 • Auto online verkopen: wat is de beste keuze?

 • Even voorstellen: de drie aanbieders op de markt

  Consumenten orinteren zich goed via het internet. De keuze valt steeds vaker op de eigen auto verkopen aan een autodealer in plaats van inruilen. Inmiddels zijn een aantal partijen in deze markt gesprongen. We vergelijken de service van ikwilvanmijnautoaf.nl, anwb en marktplaats.

 • De dienstverlening op de rij:

  In 2006 zette Dealerdirect uit Enschede de eerste stappen in deze richting met de auto verkopen website: ikwilvanmijnautoaf.nl. Deze populaire autoinkoop site is inmiddels internationaal actief met vestigingen in Nederland, Duitsland, Belgi en de VS.

  In 2010 is de ANWB in samenwerking met een autohandelaar uit Apeldoorn een vergelijkbare dienstverlening aan gaan bieden onder de naam 'anwbautoverkoopservice'.

  De samenwerking van de ANWB met deze autohandelaar is inmiddels beindigt. De autohandelaar is nu een samenwerking gestart met marktplaats onder de naam 'autoinruilservice'. Welke verschillen en overeenkomsten zijn er te vinden?

 • Kosten je auto om online te verkopen

  Voor niets gaat de zon op, helaas geldt dit niet voor de autoinruilservice van de anwb en marktplaats. Beide brengen kosten in rekening voor de autotaxatie en bij de anwb betaal je hier bovenop nog een verplicht lidmaatschap. Bij ikwilvanmijnautoaf.nl ben goedkoper uit. De aanmelding en taxatie is geheel kosteloos.

 • Betaling van de verkoopprijs bij marktplaats...

  Hoe zit het met de afwikkeling van de deal? Nadat je een afspraak hebt gemaakt wordt het bedrag binnen drie werkdagen overgemaakt. Als je pech hebt dat er een weekend of feestdag tussen zit, dan kan het zomaar vijf dagen duren. Contant uitbetalen is hier geen mogelijk.

 • Bij de anwb gaat het weer anders. Op afspraak lever je je auto in bij een autoverhuurbedrijf, als de auto ouder is dan 12 jaar wordt er een andere locatie gehanteerd. Binnen twee werkdagen wordt het bedrag overgemaakt.

  Bij ikwilvanmijnautoaf.nl ontvang je direct tijdens de overdacht contract of desgewenst per bankoverschrijving. Ook wordt de auto zonder extra kosten bij je thuis afgehaald.

  .. en bij de anwb en ikwilvanmijnautoaf.nl

 • Hoe snel heb je een bod op je auto?

  Bij marktplaats en de anwb duurt het drie werkdagen voordat je per email de bieding ontvangt. Bij de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl duurt dit maximaal 24 uur.

  Qua telefonische bereikbaarheid bij vragen is er ook een flink verschil. De anwbautoverkoopservice is van maandag tot vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar. Marktplaats is niet duidelijk over wanneer ze te bereiken zijn. Ikwilvanmijnautoaf.nl is 7 dagen per week van 08.00 tot 22.00 uur te bereiken.

 • Aantal autodealers die meebieden

  Marktplaats geeft aan met meer dan 115 autodealers samen te werken. Anwb doet hier geen uitspraken over. ikwilvanmijnautoaf.nl heeft meer dan 5000 erkende autodealers aangesloten op de online autoveiling zodat ze snel tot de maximale prijs kunnen komen.

 • Waar kun je nu het beste je auto verkopen?

  De conclusie is dat ikwilvanmijnautoaf.nl als eerste op deze markt actief was en inmiddels een flinke voorsprong heeft opgebouwd ten opzichte van de andere dienstverleners. Zowel qua snelheid, bereikbaarheid, aantal meebiedende dealers en op het gebied van uitbetaling is ikwilvanmijnautoaf.nl snel je auto aan een autobedrijf wilt verkopen.