2013 mnd 09, 19 powerpoint breko & psi 2013 nl

Click here to load reader

 • date post

  10-Jul-2015
 • Category

  Business

 • view

  202
 • download

  2

Embed Size (px)

description

BREKO / PSI GROUP

Transcript of 2013 mnd 09, 19 powerpoint breko & psi 2013 nl

De zekerheid van continuteit

Welkom bij BREKO/PSI GROUP

De zekerheid van continuteitwww.breko.comEen begrip sinds 1974Dagelijks bestuurMark Breijer (1976), werkzaam bij Breko sinds 1995, heeft vrijwel alle disciplines doorlopen en staat sinds 2007 aan de leiding.

GrondleggerRein Breijer (1948-2009), grondlegger van Breko, begon zijn loopbaan met het repareren van onderdelen van motoren. Ik ben een motorenliefhebber, vertelde hij in 2000 bij een interview ter gelegenheid van 25 jaar Breko.

Scheepsbouw & ReparatieSinds 1974 staat bij Breko een gemotiveerd team van gedreven vakmensen dag en nacht, zeven dagen per week, voor u klaar om uw continuteit te waarborgen. Op onze werf of op elke andere gewenste locatie verrichten wij tal van werkzaamheden zoals onderhoud en reparatie van alle merken dieselmotoren, stuurwerken, hydraulische systemen, keerkoppelingen, (lading)pompen, elektrische installaties of ander soort onderhoud. De twee stevendokken bieden plaats voor snelle onderwaterreparaties. Wij beschikken over een eigen draaierij en een afdeling hydrauliek en hebben alle benodigde expertise voor ijzerwerk in huis. Breko ontwikkelt en bouwt binnenvaartschepen, coasters en zeeschepen voor het transport van droge lading, containers, chemicalin, gas, minerale- en eetbare olie en bitumen en zelfs passagiersschepen. Breko beschikt over alle faciliteiten die bij onderhoud, reparatie en nieuwbouw van moderne schepen behoren. Snelheid, vakmanschap, kostenbesparing en motivatie zijn kernwaarden die er borg voor staan dat u effectief en efficint wordt geholpen, 24 uur per dag, 7 dagen per week!

J.M. (Mark) BreijerManaging DirectorBreko/PSI Group

KernwaardenSnelheidVakmanschapKostenbesparingMotivatieKlantgerichtheid

Het zijn onze kernwaarden die er borg voor staan dat u effectief en efficint wordt geholpen. De klantgerichte instelling van iedere medewerker van de organisatie staat er garant voor dat elke opdracht de volle aandacht krijgt.

Onze instelling leidt tot het bedenken van hoogwaardige, innovatieve, technische verbeteringen gekoppeld aan economisch voordelige oplossingen. Een voorbeeld hiervan is onder meer een geheel nieuw en eigen ontwikkeld stuurwerk.

Bedrijfsterrein

Faciliteitenwerkoppervlakte van zon twee hectare160 meter lange kadevoldoende ruimte voor meerdere schepentwee stevendokken voor snelle (boeg)schroef-, roer- en overige onderwaterreparatiestorenkraan met capaciteit varirend van maximaal 16 ton op 15m tot 2,5 ton op 70mmobiele servicedienst

Faciliteitenfabriekshal met hijscapaciteit tot 10 toneigen motorenafdelingeigen draaierijeigen afdeling hydrauliekalle benodigde expertise ten behoeve van ijzerwerk

De zekerheid van continuteitRepair | Reparatie

ReparatieUw schip 7 dagen per week in de vaart

Bij Breko staat een gemotiveerd team van gedreven vakmensen dag en nacht, zeven dagen per week, op de door u gewenste locatie, voor u klaar om uw continuteit te waarborgen.

dag en nachtzeven dagen per weekop de door u gewenste locatie

ReparatieTeam Reparatie

Leo BoerJan KorevaarProject Manager Directeur afd. Reparatie

ReparatieTal van werkzaamheden

Op onze werf of bij u aan boord verrichten wij tal van werkzaamheden zoals onder meer onderhoud en reparatie van

alle merken dieselmotorenstuurwerkenhydraulische systemenkeerkoppelingen(lading)pompenelektrische installatiesOnderwater reparatiesijzerwerkzaamheden

ReparatieAlles in eigen huisOnze scheepswerf beschikt over alle faciliteiten die bij onderhoud en reparatie van moderne schepen behoren.

160 meter lange kadetorenkraantwee stevendokken voor onderwater reparatiesfabriekshaleigen draaierijeigen afdeling hydrauliekeigen afdeling motorenalle benodigde expertise ten behoeve van ijzerwerk

ReparatieBreko is een gecertificeerd IVR keuringsstation en erkend ABC dealer

De zekerheid van continuteitShipbuilding | ScheepsbouwNieuwbouwD expert op het gebied van ontwikkeling en bouw vanbinnenvaartschepencoasterszeeschepen

Geschikt voor het transport van droge ladingcontainerschemicalingasminerale- en eetbare oliebitumen

Maar ook voor het ontwerp en de bouw van een passagiersschipbent u bij Breko aan het juiste adres!

NieuwbouwTeam Nieuwbouw

Ron NelemanDirecteur afd. Nieuwbouw Alex MutsaarsJan Kamermans Project Manager Project Cordinator

NieuwbouwBreko is uw partner

Breko is uw partner die alles in huis heeft om van concept tot realisatie een nieuwbouwproject op maat te leveren. Ook zijn wij door een gedegen voorbereiding en engineering in staat om optimale kwaliteit te leveren. Gedurende het gehele traject wordt u op technisch en economisch gebied geadviseerd om zo het project binnen uw wensen en het budget te leveren.OOK VOOR UW AFBOUW

NieuwbouwNieuwbouw en afbouw

Of het nu gaat om nieuwbouw of afbouw, leg ons uw wensen voor en wij bieden u een passende oplossing waarbij centraal staat.

OOK VOOR UW AFBOUW

NieuwbouwGedreven professionalsInmiddels meer dan 100 bouwnummers verder sinds de oprichting, kan met recht gesteld worden dat Breko in ontwerp, afbouw en ombouw een klinkende naam is voor zowel de binnenvaart als de scheepvaart, die vooruitstrevende en hoogwaardige schepen levert.

Perfecte samenwerkingZorgvuldig worden toeleveranciers gekozen die in samenwerking met ons vakkundige personeel zorgen voor een vlekkeloze bouw en afbouw. Door de jarenlange expertise zijn wij ingesteld op het leveren op maat en naar wens.

Afbeelding: AquateamOOK VOOR UW AFBOUW

NieuwbouwVoor u te realiseren projecten

gastankerschemicalintankersbunkertankerskoppelverbandenduwbotencontainerschepenpassagiersschepenzeegaande tankershet is slechts een greep uit ons aanbod.

Met trots presenteren wij u enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten, -OOK VOOR UW AFBOUW

Zeevaart | kustvaart

RVS | Lage kruiplijn | Chemicalin tanker

Marineline coated | IMO II | Chemical/Oil tanker

Lage kruiplijn | volledig ADN gecertificeerd | LPG tanker

BinnenvaartDroge lading | ContainerLage kruiplijnkoppelverbandChemicalin/olie Slops tankers

Mineraal olie Chemicalin tankers Smeerolie bunkertankers

BinnenvaartDiverse 1500 ton producten tankersLPGsmeerolie bunker High cubic chemicalin/olie tanker

Scheldehuid BrandstofScheldehuid chemicalin/olie tankerbunker tankerchemicalin/olie/bunkermulti purpose tanker

BinnenvaartDiverse producten tankersDe zekerheid van continuteitwww.breko.com

De zekerheid van continuteitwww.psipiping.comPSI is sinds 1998 actief op de markt van de scheepvaart, offshore en industrie met het leveren en installeren van pijpleidingsystemen. Onze kracht ligt in de verregaande specialisatie die wij ons op dit terrein eigen hebben gemaakt. Die specialisatie vertaalt zich in het leveren van klantgerichte engineering en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Met gekwalificeerde medewerkers realiseren we een grote verscheidenheid aan projecten voor de scheepvaart, de offshore en de industrie. PSI biedt vakmanschap en een totaalpakket aan diensten vanuit een open, klantgerichte organisatie met korte, directe lijnen.

J.M. (Mark) BreijerManaging DirectorBreko/PSI GroupTeam PSI

Ruud Nijssen Gerton van der KammenOperational Manager Office Manager

Dynamische alleskunnerDoor in 15 jaar tijd uit te groeien tot een dynamische organisatie in een markt waarin de kaarten geschud leken te zijn, toont PSI de kracht en souplesse van een ware professional.

Centrale ligging

Totaalpakket

Betrouwbaar

Ruime ervaring

VCA gecertificeerd

Dynamische alleskunnerOnze Missie

PSI wil voor aandeelhouder, werknemer, opdrachtgever en leverancier een betrouwbare, integere en maatschappelijk betrokken, pro-actieve partner zijn op het gebied van het ontwerpen, prefabriceren, installeren en onderhouden van technische installaties. Gemotiveerde, genspireerde en betrokken werknemers leveren de toegevoegde waarde van ons product.

Specialist inpijpleidingsystemenPSI is sinds 1998 actief op de markt van de scheepvaart en industrie met het leveren en installeren van pijpleidingsystemen. Onze kracht ligt in de verregaande specialisatie die wij ons op dit terrein eigen hebben gemaakt. Die specialisatie vertaalt zich in het leveren van klantgerichte engineering en kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

Specialist inpijpleidingsystemenDe kwaliteit die wij leveren wordt door klanten bijzonder gewaardeerd en heeft zich vertaald in een gezonde groei van onze organisatie. Met gekwalificeerde medewerkers realiseren we een grote verscheidenheid aan projecten voor de scheepvaart, de offshore en de industrie. Wij bieden u vakmanschap en een totaalpakket aan diensten vanuit een open, klantgerichte organisatie met korte, directe lijnen.

Vakmanschap in kwaliteitTotaalpakket aan dienstenWij beschikken over een breed dienstenpakket met een eigen afdeling engineering. Dit stelt ons in staat specifieke ontwerpen te maken die volledig aansluiten op uw wensen. Wij adviseren bij de fabricage en montage om ons vervolgens te richten op de (pre)fabricage en installatie. Door onze aanpak vloeien deze werkzaamheden flexibel in elkaar over, wat zorgt voor een snelle afhandeling een minimale overlast op de werkplek. Dit bespaart aanzienlijk op de kosten zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Vakmanschap in kwaliteitPSI hecht grote waarde aan goed vakmanschap van haar VCA gecertificeerde medewerkers. Om dit te waarborgen worden zij continu geschoold en vertrouwd gemaakt met de meest moderne lastechnieken. Hierbij kunt u denken aan TIG/MIG/STT en elektrisch lassen maar ook voor RVS-, Cunifer- en fotolaswerk