2013 - 2014 Editie 1

36
Werkjaar 2013-2014 * Editie 1

description

Het eerste Intensiteitje van dit werkjaar!

Transcript of 2013 - 2014 Editie 1

Page 1: 2013 - 2014 Editie 1

Werkjaar 2013-2014 * Editie 1

Page 2: 2013 - 2014 Editie 1
Page 3: 2013 - 2014 Editie 1

WOORDJE VOORAF°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Jepla! Het is weer zover!

Het nieuwe schooljaar is begonnen en dus ook het nieuwe chirojaar! Een supermegabien nieuw jaar vol met zalige zondagen, leuke leiders en leidsters en vrolijke vriendjes!'Very nice' zou Borat durven zeggen!!

Een nieuw jaar betekent ook dat we er weer een paar nieuwe leiders en leidsters bij hebben! Welkom Eva, Sara, Wouter en Koen! En een welgemeende merci aan de leiding die ons jammer genoeg dit jaar heeft verlaten...Dankjewel voor al de toffe momenten Dorien, Annelien en Jos!Hopelijk vergeten jullie ons niet te snel ;)

Terug naar het boekje!In deze editie vinden jullie onder meer info over het nieuwe jaar, de afdelingstekstjes (duh), een heleboel spelletjes en een vooruitblik naar het kamp!

Geniet ervan! En tot zondag!

Groetjes,

Page 4: 2013 - 2014 Editie 1
Page 5: 2013 - 2014 Editie 1

WOORDJE VEEBEE°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Dag iedereen,

Voor jou ligt het eerste Intensiteitje van het nieuwe werkjaar. En een nieuw werkjaar is hét ideale moment om even achterop te kijken, en tegelijk een blik te werpen op de toekomst.

Ik denk dat we kunnen terugkijken op een geslaagd werkjaar 2012-2013. Er is het voorbije jaar veel gebeurd op de Moorselse Chiro, de spaghettizwier die een overdonderend (en onverwacht) succes kende, de kerstmarkt die elk jaar sterker en sterker lijkt te worden, de jaarlijkse traditie van de ontbijtpakketten, Fifa Dirt en niet te vergeten HET KAMP natuurlijk. 10 Dagen lang heeft Chiro Moorsel het Westmeerbeekse leven mee bepaald, we hebben gezweet (dank u Frank Deboosere voor het fantastische weer), de plaatselijke dokters en apothekers gesponsored, stormen doorstaan (letterlijk!), wijlen Bobbejaan Schoepen zijn speelweide bezocht, maar we hebben ons vooral geweldig geamuseerd, het smaakt naar nog.

Bedankt aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt, leden, leiding, keukenploeg! We nemen dit werkjaar afscheid van een aantal oudgedienden binnen de leidingsploeg. Dorien, Annelien en Joris, dikke merci voor jullie inzet en de onvergetelijke momenten hé gasten! Het was mijn eerste jaar als VB en ik heb er enorm van genoten, mede dankzij jullie. Het was er boenk op, in goede en in kwade dagen stonden jullie er, ik zal jullie niet gauw vergeten. Succes met de oudleidingswerking, we ‘ll meet again.

Tijd nu om ook een aantal nieuwkomers binnen de leidingsploeg voor te stellen. Eva, Sara, Koen en Wouter, welkom in de leiding. Dat Wouter al op hete kolen zat (en stapte), werd tijdens het kamp (pijnlijk voor hem) duidelijk, maar ook de anderen lijken er heel veel zin in te hebben. Ze stellen elkaar graag uitgebreider aan jullie voor verderop in dit boekje. Jullie maken nu deel uit van de ‘elite’ ;-) , succes mannen, we rekenen op jullie!

Laat ons tenslotte eens naar de toekomst kijken. Wat heeft Chiro Moorsel je zoal te bieden dit jaar? Wel, hou jullie vast voor onvergetelijke zondagnamiddagen, weekends, uitdagende activiteiten, enz. U vraagt, de leiding draait. Je ziet het, we hebben alle ingrediënten om van 2013-2014 een jaar te maken om in de boekskes te schrijven. Wij zijn er alvast klaar voor, jullie ook hopelijk?Tot binnenkort, op zondag op de Chiro of op één van de vele activiteiten, maakt niet uit, hou de Chiro-spirit hoog!

David, aka Doif.

Page 6: 2013 - 2014 Editie 1
Page 7: 2013 - 2014 Editie 1

NIEUWE LEIDING!°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Een nieuw jaar... nieuwe leiding!Ondertussen weten jullie al wie bij welke groep zal staan... maar wie zijn nu juist die nieuwe gezichtjes? LATEN WE ZE EVEN VOORSTELLEN!

!!!!WOUTERRRRR!!!!

Woutertje, Woutertje wiedewiedewiede wooeehhoep lief klein kaboutertje komt als ik roep !Jaja Wouter, jullie kennen hem wel, dat is die jongen die op kamp zijn voeten verbrand heeft door over hete kolen te lopen. Een beetje dom denk ik, maar uiteindelijk heeft hij het toch gedaan en is dit best een cool verhaal dat nog lang zal mee gaan.

Wouter wordt ook wel eens onze ijdel smurf genoemd en zal al zijn charmes in de strijd gooien dit jaar om zijn leden een top jaar te bezorgen en het super te doen als nieuwe leider. Wouter is ook een erg goede muziekkant, misschien heb je hem al eens horen spelen op zijn gitaar? De aspi’s hebben dan ook al twee keer een medley gemaakt op kamp voor de kookouderviering onder begeleiding van wouter met zijn gitaar.

Hij houdt van chillen maar eens goed actief doen ziet hij ook altijd wel zitten. We hebben al veel zotte dingen meegemaakt in al die jaren chiro en ik weet zeker dat er nog veel zullen bijkomen in de leiding.

WELKOM WOUTERTJE! CUTIEZ4LYF

Page 8: 2013 - 2014 Editie 1

!!!!!SARAAAAA!!!!!

Het aandeel van de stihlfamilie in de chiro groeit! Dit jaar komen er maar liefst twee Jacobsen bij in leiding. Onder hen Sara Jacobs, ook wel beter bekend als Sasset. Een echte chirochick als je het mij vraagt; elke zondag staat zij paraat om er een lap op te geven.

Sara zal samen met Wouter en Kevin leiding geven aan onze allerkleinsten, de sloepi’s. En dat zal ze ongetwijfeld heel goed doen. Met een grote verantwoordelijkheidszin en steeds met veel toewijding zal ze er elke zondag staan voor haar leden. Bovendien kent niemand zo veel verschillende soorten spelletjes als Sasset! Pret verzekerd dus!

Sara is een bezige bij; en dat kunnen we op de chiro zeker gebruiken. Nooit zal Sara er vanonder muizen als er een taakje moet volbracht worden. Ze is er altijd als de kippen bij om met alles en nog wat te helpen.Één van Sara’s beste eigenschappen is dat ze steeds een luisterend oor zal bieden aan zij die het nodig hebben; ze weet elkeen op te vangen wanneer het wat moeilijker gaat. Daarbij komt nog eens dat ze geen vooroordelen kent en ieder nieuw lid van de groep steeds met open armen zal ontvangen.

Tot slot valt er over deze nieuwe leidster nog te zeggen dat ze gewoonweg supertof is en dat je steeds plezier met haar kan beleven!

Zeg nu zelf, wie wil er nu niet zo’n topleidster?

WELKOM AAN

SARA!!!

Page 9: 2013 - 2014 Editie 1

!!!!!KOENNNNN!!!!!

Koen Jacobs, één van de reuzen/beren van onze Chiro, is nen toffe pee!We kennen hem al vele jaren en zijn er al veel straffe stoten mee tegengekomen. Koen kijkt er al lang naar uit om in leiding te staan en nu dit eindelijk gebeurt zal hij er zeker honderd procent voor gaan.

Omdat hij al sinds kleins af aan in de Chiro zit, al veel ervaringen heeft opgedaan met verschillende soorten kampen en over een grote dosis behulpzaamheid beschikt, is hij zonder twijfel een ideale leider. Zonder er te moeten bij nadenken weet je nu al dat je je nooit zal vervelen en je iedere zondag te pletter zal amuseren met alle geniale spelletjes die deze kersverse leider gaat bedenken!

Dit jaar staat Koen, samen met zijn broer Jan, in leiding bij de tito’s. Deze geluksvogels van een tito’s zullen zeker en vast een fantastisch chirojaar beleven!

OOK EEN WARME WELKOM AAN KOEN!!!

Page 10: 2013 - 2014 Editie 1

!!!!!EVAAAAAAA!!!!!

En azo komt ook Eva (bedongsken) in leiding e.over bedongsken kan der nen helen boek geschreven worden maar dan moeten jullie meer lezen en dan gebeurt da toch niet. Ik las ook altijd enkel de korte tekstjes.

Dus hier is kort en krachtig,

B : bienE : een grappig loopkenD : dit is zelf te kiezenO : op zwier met ne militairN : nooit luisteren als ge er tegen praatG : grappig ( op haar manier )S : slimK : klein E : een heksen lachN : november de 6e geboren

VIND JIJ EVA OOK ZO'N TOFFE LEIDSTER? SUPER!

HIER EEN POSTER VOOR BOVEN JE BED!!!!

Page 11: 2013 - 2014 Editie 1
Page 12: 2013 - 2014 Editie 1
Page 13: 2013 - 2014 Editie 1

DROEVIG NIEUWS°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Maar... er is ook droevig nieuws...Hoe leuk onze nieuwe leidsters en leiders ook maar mogen zijn...Onze oudere, net-gestopte leiding zullen we zeker en vast missen!

DANKJEWEL ALLEMAAL VOOR ALLE TOFFE MOMENTEN!Hier zijn ze allemaal nog een keer op een rijtje:

Dorien

Je heb nu 6 jaar in leiding gestaan omdat je een jaar vroeger begon, bijna de ploer zijn leidingsjaren voorbij. ;-) 6 mooie jaren om op terug te kijken waarin je zo goed als elke groep, op de speelclub na, heb je aangedaan. Samen met Stijn,ploert , bram, shane, koen, gamel en ik heb je de kinderen elk jaar weer opnieuw een tof en goed jaar bezorgd. Om even enige anekdotes aan te halen, tijdens het kamp in Dadizele (2010) trouwde je voor de Chiro met Stijn. Ook op dat kamp zorgde je ervoor dat er een Chiro mascotte ontstond. Deze is namelijk de alom bekende Wafels Van der Schild.Je bent nu 23 maar dat had niemand door want in je hoofd ben je nog steeds een jong en fris dingsken. Ook als lid was je een heel opvallend figuur. Samen met Stijn, Maxime, Polleuh, Annelies en de beruchte kartong heb je vele avonturen beleefd die wij als leiding nog 100 keer opnieuw hebben mogen horen ;-) Je was er nog bij toen de Chiro apart was en toen het nog 3 jaar speelclub en 3 jaar rakwie was. Zo heb je elke groep aangedaan. Aan jouw eigen zeggentje en aan sommige van jouw fanasieen à la speelclub, merkten we duidelijk dat we met jou een ancienne onder ons midden hadden. Je hebt namelijk een hele valies vol ervaring. Met deze valies stap je vandaag uit de leidingsploeg, recht de oudleidings wereld in. Wij hopen dan ook dat je als oudleiding nog eens een kijkje komt nemen op de jouw vertrouwde Chiro als een echte Chiro madam.

Tot de volgende !

Page 14: 2013 - 2014 Editie 1

Annelien

Het is misschien je eerste jaar leiding, maar daar ben je zeker niet minder om waard. Ook al je hebt altijd al wat meer op de achtergrond willen staan. Je hebt nu samen met de Jos een succesvol jaar afgelegd met de Tito’s. Iets wat zeker niet de simpelste zaak van de wereld was met al die puberende meiden waarbij elk zijn eigen zin en gedacht had. Daar kwam nog eens bij dat je leiding moest geven aan jouw eigenste zus, wat het allemaal nog wat minder gemakkelijker maakte. Je was el iemand die altijd paraat stond om te helpen of om ergens een handje bij te steken. Dat dit niet eenvoudig was en dus ook niet altijd lukte met je school werk was iets waar iedereen wel begrip voor had. Ook als lid was je telkens enthousiast voor veel spelletjes en het was dus aangenaam met u in de groep te zitten. De de namen van de groepsleden van jouw geboortejaar ‘94 klinken nog bekend in de oren, namelijk Bram, Ronny en Annelies. Samen met hun geraakte je aan de bijnaam Rocky 6 en was je de Schrik van Dadizele. Dit omdat je toen enkele rake klappen durfde uit te delen (vast niets slecht bedoeld). Wat ons ook allemaal zal bijblijven is jouw colgate smile. Zo werd je dit kamp nog door enkele rakkers uigeroepen tot het mooiste meisje van de Chiro. Bij deze overhandig ik u ook de eretitel Miss Rakwi 2013.Ook van jou kunnen we zeker zijn dat we jouw gezicht nog vaak op de Chiro gaan zien. En dit samen met Stijn, je liefje en die tevens ook hier al enkele jaren een oudleider is, zal je wel nog vaak paraat staan,niet ?

Tot de volgende !

Page 15: 2013 - 2014 Editie 1

Jos

Je was er bij vanaf het 1ste uur. Velen kennen jou nog vanaf dat je nog maar een Joske was, een Joske die altijd klaar stond met zijn botjes en vergezeld was van zijn knuffel Tijgie Wijgie. Jouw avonturen als lid zijn zeker menig oud leiding bij gebleven en ik durf te wedden dat de leiding die we vroeger hadden, op café nog nu en dan daarover een straf verhaal bovenhaalt. Iedereen heeft wel 1 herinnering waar jij de hoofdrol in speelt en zelden zullen ze nog iemand tegenkomen die de dingen deed zoals enkel jij ze kon. En zo is het Chiro gevoel in u gegroeid tot op dag dat je met trots de fakkel kon overnemen om zelf leiding te worden. Een groots moment waar je al lang naar uitkeek en je zo fier als ne gieter op was. Om dan nu na 2 korte maar hevig intense jaren weer op uw beurt de fakkel te mogen doorgeven aan enkele aspies, maakt van deze dag een zeer droeve dag voor ons allen. Maar het zal toch een dag zijn die gevuld is met 100 en 1 herinneringen aan DA JOSKEN, en daarbij al uw stoten die je uithaalde. Daarbij was de ene al wat gekker dan de ander. Stoten die gaan van als speelclubber in ‘t geniep een grasmachiene in gang trekken tot over en beek (proberen) te springen tot nog een hele resem andere zaken die we beter niet tegen de gasten vertellen.Je was al de jaren iemand die wat de vriendschapsband tussen ons, de leidingsploeg, sterk hield. Ook bij je leden deed je dit en zo heb je de tito’s samen gebracht en heb je er 1 hechte groep van gemaakt. Ge zijt een van de grote. En ge zijt iemand die zeker nog jaren herinnerd gaat worden als een echt Chiro icoon. Geen enkele uitdaging was te groot voor jou !We gaan in de toekomst zeker nog op u kunnen rekenen en ergens blijf je toch nog een deel van ons uitmaken.

Tot de volgende !

Page 16: 2013 - 2014 Editie 1

SLOEPIES!°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Liefste sloepies.

Wij zijn 3 avonturiers die graag jullie hulp willengebruiken. Met wij bedoel ik Sara de dappere dwerg,Wouter de nobele held en Keevin de vriendelijke reus.Wij leven nu al enkele jaren in het grote Chiro bos waarwe genieten van een eenvoudig rustig leventje.Maar alles veranderde toen de stoute heks kwam,ze roofde ons eten, vergiftigde onze bekken en verjaagdezelfs de familie Hendrik, de grote prachtige damherten,uit het bos! Nu is er enkel nog Fredrik, de sluwe vos die de heks altijd te sim af is en wij, Sara, Wouter en

Keevin, die in het bos leven. Help jij ons doorheen een avontuur met ridders en prinsessen, konijntjes , vlinders en nog

een hele hoop andere fabel dieren? Dan hoop ik echt dat jullie ons elke

zondag tussen 14 en 17u komen helpen want we kunnen niet langer leven met

de heks! We hebben echt nood aan dapper volk zoals jullie!

Hopelijk tot zondag !

Groeten Sara de dappere dwerg, Wouter de nobele held

en Keevin de vriendelijke reus.

Page 17: 2013 - 2014 Editie 1

Voor de sloepieouders...

Hallo allemaal!

Wij gaan proberen er een tof jaar van te maken voor jouw en alle andere kinderen, door er elke zondag een top Chirodag van te maken en een goede kwalitatieve opvang te bieden aan de jongste (meest zorg vragende) kindjes, maar we zijn er zeker van dat dit zal lukken!

Indien je als ouder nog vragen hebt over de Chiro, de leiding … aarzel dan niet om ons eens aan te spreken op de Chiro zelf of via mail (zie site chiro moorsel) of op een van volgende telefoon nummers

info over jouw leiding

Sara Jacobs 1995, 1ste jaar leiding in Chiro Moorsel maar wel al jaren ervaring als monitor bij jongeren met een mentale beperking tel: 0477921860

Wouter Uvin 1995 1ste jaar leiding Chiro Moorsel maar zeer gemotiveerdtel: 0472614662

Kevin Plasschaert1993 3de jaar leiding chiro Moorsel en groepsleiding. tel: 0499302297

Page 18: 2013 - 2014 Editie 1

SPEELCLUB!°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Yow wij zijn Bartje B en Sander VDV

nee grapje, wij zijn M-M-Maurice en K-K-Kennyyyyyyyyyyy

Wij zijn jullie leiding! JEPLAZZZZ

Het wordt een jaar om nooit meer te vergeten!

Spelen in club, groep of teamverband!

HET ZAL PLEZANT WORDEN!

CHECK ONZE STRIP DIE WE VERSTOPT HEBBEN IN DIT INTENSITEITJE #KANYE #YEEZUS

Page 19: 2013 - 2014 Editie 1
Page 20: 2013 - 2014 Editie 1

RAKWI'S!°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Page 21: 2013 - 2014 Editie 1
Page 22: 2013 - 2014 Editie 1
Page 23: 2013 - 2014 Editie 1

TITO'S!°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Beste tito-vriendjes:

Weer een nieuw jaar tegemoet met de meest fantastische leiding die je je maar kan voorstellen!We hopen aan al jullie wensen te voldoen en hou jullie maar paraat voor alle dingen waaraan jullie zelfs niet eens aan dachten.Elke zondag een dag verder in het echte titoleven.Samen een onverwoestbaar team vormen!

Hoe een echte tito worden:

- Een groepsgeest hebben;- Doorzettingsvermogen;- Creativiteit;- En zeker geen schrik hebben om VUIL te worden!

Wij kijken er al enorm naar uit om jullie een super jaar te bezorgen!!!

Dus hou jullie maar klaar voor een superfantastisch jaar !

Jullie dream-team leiding:Dikken en zjang

Page 24: 2013 - 2014 Editie 1

KETI'S!°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Page 25: 2013 - 2014 Editie 1
Page 26: 2013 - 2014 Editie 1
Page 27: 2013 - 2014 Editie 1

ASPI'S!°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Dag allerliefste Aspi’s!

Zoals jullie op dit eigenste ogenblik al weten zijn wij, nu, jullie nieuwe leiding:

KENMOS EN MARYOLO!!! Wij zelf hebben er alvast enorm veel zin in en hopen van dit jaar voor jullie een: ‘om-nooit-te-vergeten-Aspi-jaar’ te maken!

Wij zien het al helemaal zitten! Jullie hopelijk ook?Daarom hebben we alvast voor jullie enkele jaaropdrachten verzonnen die jullie tot een goed einde moeten brengen:

1. Kom in de krant2. Start een FB-pagina met meer dan 1000 likes3. Kom op de foto met iemand van FC De Kampioenen: hij/zij doet !4. Maak een foto met een zonsopgang en ondergang op de Chiro op dezelfde dag!

(plaats en uur op fototoestel vermelden)5. Schrijf je in in een paaldanscursus6. Maak een kontafdruk met verf op Duif zijn auto7. Maak net dezelfde foto’s als ons ( foto’s volgen later)8. Laat je bodypainten9. Neem een foto waarop Olivier Bisback je opheft 10. Neem een foto in een brandweeroutfit11. Een rekening van bij frituur Serge van meer dan 70 Euro 12. Zoek de nummerplaat: DDT en neem er een foto van13. Verkleed je als ‘Carmen’ op carnaval 14. Steel de vlag van een andere Chiro en geef ze aan ons15. Maak elke week een selfpic op FB, dit gedurende een jaar (duckface is toegelaten!!)16. Kruip in een wasmachine in het wassalon en trek er een foto van17. Neem 30 foto’s van jou en een gemeentebord18. Werk op een zaterdagavond 3uur bij Peter (café) GRATIS19. Verkleed je als ‘Mario’ en ga een pizza eten in I Mafiosi ( trek een foto)20. Zorg voor het meeste geld in de kas… Hoe? Kies je zelf!

Wie van jullie het meeste aantal jaaropdrachten volbrengt krijgt van ons een prijzenpakket en nog zo veel meer aan leuke voordelen op kamp, etc..

Vele Groetjes en dikke kusjes!

Kenmos en #Yolo xxx

Page 28: 2013 - 2014 Editie 1
Page 29: 2013 - 2014 Editie 1

SPELLETJES!°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Page 30: 2013 - 2014 Editie 1

PLERRITZ NEEMT OVER Zoek de

verschillen!

WOORDZOEKER

Page 31: 2013 - 2014 Editie 1

Langs welke weg moet de slak gaan om het midden te bereiken??????????????????????

Page 32: 2013 - 2014 Editie 1
Page 33: 2013 - 2014 Editie 1

KAMPINFO°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

HEY JONGENS EN MEISJES! EN MAMAS EN PAPAS!

Het kamp gaat dit jaar door van 21/7/2014 tot 31/07/2014!

Waar gaat de chiro heen vraagt u zich misschien af???Hier alvast een tipje van de Meulebeekse sluier!

Heb je nu al vragen, bel of mail mij gerust!

Groetjes,

Bram de Kamptram!

0472 77 31 [email protected]

Page 34: 2013 - 2014 Editie 1

WIST-JE-DAT-JES°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Wist je dat...

– We het dak van de wc's hebben afgebroken– Binnen een korte tijd een nieuw dak komt– Gert hiervoor verantwoordelijk is?– Er nu door dit gebrek aan dak water op je hoofd drupt– Duif op het dak kroop?– Hij dacht dat hij wou vliegen?– Dit geen succes was?– Dat onze fuif echter wél een succes was?– Sommigen zeggen dat dit door onze DJ was?– Onze DJ Deejay Bart Reeves was?– Dit de resident DJ is van De Grote Beer is?– Sommigen eerder denken dat dit door onze sfeer komt?– De hele fuif digitaal verkrijgbaar is via Soundcloud?– Deze mix héél veel gespeeld zal worden op de chiro?– Het binnenkort opnieuw spaghettizwier zal zijn?– Dit vorig jaar een succes was?– Dit jaar het waarschijnlijk op de chiro zal zijn?– El Pimp één van de groten is?– El Pimp een mysterieus paard is?– De Speelclub dit paard wel nog zal leren kennen?!– Iedereen nieuwe leiding heeft?– Twee van deze leidingsteams bestaan uit gebroederschappen?– Een van deze duos Mamas en Ronny is?– Het andere bestaat uit de mannelijke Jacobsen?– Deze nu met 3 in leiding zijn?– De leiding 21% Jacobs is!?– Dit wel al veel is!– Maar we toch blij zijn dat ze erbij zijn!– Eva nu op reis is?– We haar missen :(– Je haar kan liken op facebook!– Dit het laatste WIST-JE-DAT-JE is?

Page 35: 2013 - 2014 Editie 1

WIE-IS-WIE°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

SLOEPIESWouter 0472/614 662 Gierlastraat 21 MoorselKevin 0499/302 297 Regelsbruggestraat 82 AalstSara 0477/921 860 Herbergstraat 14 Moorsel

SPEELCLUBKenny 0478/183 683 Wolvenstraat 2B WiezeMaurice 0499/336 691 Bergsken 32 Moorsel

RAKWISShane 0485/371 032 Doktoorstraat 1B MoorselEva 0477/659 113 Geen gegevens

TITOSKoen 0477/921 857 Herbergstraat 14 MoorselJan 0472/855 831 Herbergstraat 14 Moorsel

KETISEwout 0476/010 803 Boekveldbaan 35 MoorselBram 0473/769 714 Houtenkruisstraat 4A MoorselRonald 0479/098 443 Boekveldbaan 35 Moorsel

ASPISMarjolein 0479/659 170 Waverstraat MoorselKen 0474/174 780 Eerdegemstr. 62 Baardegem

Page 36: 2013 - 2014 Editie 1

Knip me uit en hang me op!