2012-06-01 adv. parrots-def onderzoek

1
Heeft u een parkiet of papegaai? Zou u ook meer willen weten over zijn / haar gedrag? Wij ook! Wij, onderzoekers van de Universiteit Utrecht (Nederland) en Universiteit van Guelph (Canada), zijn bezig met een inventarisatie van risicofactoren voor gedragsproblemen (zoals verenplukken) bij in gevangenschap gehou- den papegaaien. van groot belang voor het verbeteren van het welzijn van papegaaien in gevangenschap! En wie weet levert de deelname aan de enquête u ook wel nieuwe en verrassende inzichten op over uw eigen papegaai? Wilt u meer weten over de enquête of over hoe hier aan deel te nemen? Kijk dan op www.parrotsurvey.com Wij stellen uw deelname zeer op prijs, Yvonne van Zeeland & Heather Kinkaid Voor dit onderzoek zijn wij zijn op zoek naar eigenaren of verzorgers van papegaaien of parkieten die bereid zijn een online enquête over het gedrag en de leefomgeving van hun vogel(s) in te vullen. We zijn geïnteresseerd in alle papegaai- en parkietachtigen, van grasparkiet tot hyacinth- ara, en willen zowel informatie verzamelen over gezonde vogels als over vogels met medi- sche of gedragsmatige problemen. Graag nodigen wij u, als eigenaar van een pa- pegaai of parkiet, uit om deel te nemen aan dit internationale onderzoek! Uw bijdrage is

description

 

Transcript of 2012-06-01 adv. parrots-def onderzoek

Page 1: 2012-06-01 adv. parrots-def onderzoek

Heeft u een parkiet of papegaai?Zou u ook meer willen weten over zijn / haar gedrag?

Wij ook!

Wij, onderzoekers van de Universiteit Utrecht (Nederland) en Universiteit van Guelph (Canada), zijn bezig met een inventarisatie van risicofactoren voor gedragsproblemen (zoals verenplukken) bij in gevangenschap gehou-den papegaaien.

van groot belang voor het verbeteren van het welzijn van papegaaien in gevangenschap! En wie weet levert de deelname aan de enquête u ook wel nieuwe en verrassende inzichten op over uw eigen papegaai?

Wilt u meer weten over de enquête of over hoe hier aan deel te nemen?

Kijk dan op www.parrotsurvey.com

Wij stellen uw deelname zeer op prijs,Yvonne van Zeeland & Heather Kinkaid

Voor dit onderzoek zijn wij zijn op zoek naar eigenaren of verzorgers van papegaaien of parkieten die bereid zijn een online enquête over het gedrag en de leefomgeving van hun vogel(s) in te vullen.

We zijn geïnteresseerd in alle papegaai- en parkietachtigen, van grasparkiet tot hyacinth-ara, en willen zowel informatie verzamelen over gezonde vogels als over vogels met medi-sche of gedragsmatige problemen.

Graag nodigen wij u, als eigenaar van een pa-pegaai of parkiet, uit om deel te nemen aan dit internationale onderzoek! Uw bijdrage is