2011-03 De Kriebeldammer DI-26-07-2011

3
DONDERDAG WEER EEN KRIEBELDAMMER Omdat we morgen allemaal blijven slapen en een heel ander programma hebben, komt er morgen geen Kriebeldammer. DE KRIEBELDAMMER EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM NUMMER 3 | DINSDAG 26 JULI 2011 | 45 STE JAARGANG De paashaas is er, met allemaal snoep! Vandaag is het Pasen KRIEBELDAMMER OVERNACHTING PASEN KIJK OOK EENS OP WWW. KRIEBELDAM. NL OF VOLG ONS OP TWITTER @KRIEBELDAM PAGINA 1 KRIEBELDAM - Het moet ook niet nog gekker worden, een paashaas midden in de zomer die eieren komt uitdelen... Toch gebeurde het vanmorgen. Best grappig eigenlijk... Ik hoop dat hij van- middag nog even terug komt, want volgens mij had hij nog genoeg lekkers over! Inmiddels zit ook de tweede dag van Kriebeldam er al weer op. Vandaag was het gelukkig een beetje beter weer dan de voorgaande dagen. Ik hoop dat dat de rest van de week ook zo blijft, vooral ook voor de kinderen van de oudste groepen die morgen weer een heel eind moeten fietsen naar Elders. Want natuurlijk blijft iedereen weer gezellig een nachtje slapen op Kriebeldam, toch? Lees vandaag nogmaals even goed de Kriebeldammer door, want ik heb de hoofdlei- ding gevraagd om nog even goed uit te leggen wat we precies gaan doen morgen en overmorgen. Morgen ben ik trouwens jarig dus dan is het thema “ver- jaardag” En zeg nou zelf, je zou toch niet zeggen dat ik al weer 45 jaar ga worden? Groetjes, Dikkie Kriebel PASEN IN JULI, GEWOON OMDAT HET KAN! Woensdag blijven we allemaal een nachtje slapen op Kriebeldam. Jullie kunnen zelf ook wat schrijven of tekenen voor de Kriebeldammer! Zelfs de paashaas was er vandaag om snoep uit te delen. Telefonische bereikbaarheid woensdag op de beide locaties: Jongste groepen “ASWA gebouw”: 06-21822732 (Peter) Oudste groepen “Elders”: 06 14381040 (Maurice) 06 40245449 (Roland) Wij hebben ontzettend veel sponsoren die ons elk jaar weer mee helpen om Krie- beldam zo goedkoop moge- lijk te houden. Want helaas wordt alles steeds duurder. We zullen vrijdag een lijstje in de Kriebeldammer en op de site plaatsen met alle namen van de sponsoren van dit jaar. Want als je daar je boodschappen doet help je indirect ons ook een beetje. SPONSOREN KRIEBELDAM 2011

description

Een uitgave van de Vakantiespelen Kriebeldam uit Appingedam - www.kriebeldam.nl

Transcript of 2011-03 De Kriebeldammer DI-26-07-2011

Page 1: 2011-03 De Kriebeldammer DI-26-07-2011

DONDERDAG WEER EEN KRIEBELDAMMER

Omdat we morgen allemaal

blijven slapen en een heel ander

programma hebben, komt er

morgen geen Kriebeldammer.

DE KRIEBELDAMMEREEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM

nummer 3 | dinsdag 26 juli 2011 | 45ste jaargang

De paashaas is er, met allemaal snoep! Vandaag is het Pasen

KRIEBELDAMMEROVERNACHTINGPASEN

kijk ook eens op www.kriebeldam.nl of volg ons op twitter @kriebeldam pagina 1

KRIEBELDAM - Het moet ook niet nog gekker worden, een paashaas midden in de zomer die eieren komt uitdelen... Toch gebeurde het vanmorgen. Best grappig eigenlijk... Ik hoop dat hij van-middag nog even terug komt, want volgens mij had hij nog genoeg lekkers over!

Inmiddels zit ook de tweede dag van Kriebeldam er al weer op. Vandaag was het gelukkig een beetje beter weer dan de voorgaande dagen. Ik hoop dat dat de rest van de week ook zo blijft, vooral ook voor de kinderen van de oudste groepen die morgen weer een heel eind moeten fietsen naar Elders. Want natuurlijk blijft iedereen

weer gezellig een nachtje slapen op Kriebeldam, toch? Lees vandaag nogmaals even goed de Kriebeldammer door, want ik heb de hoofdlei-

ding gevraagd om nog even goed uit te leggen wat we precies gaan doen morgen en overmorgen.Morgen ben ik trouwens jarig

dus dan is het thema “ver-jaardag” En zeg nou zelf, je zou toch niet zeggen dat ik al weer 45 jaar ga worden? Groetjes, Dikkie Kriebel

PASEN IN JULI, GEWOON OMDAT HET KAN!

Woensdag blijven we allemaal een nachtje slapen op Kriebeldam.

Jullie kunnen zelf ook wat schrijven of tekenen voor de Kriebeldammer!

Zelfs de paashaas was er vandaag om snoep uit te delen.

Telefonische bereikbaarheid woensdag op de beide locaties:Jongste groepen “ASWA gebouw”: 06-21822732 (Peter)Oudste groepen “Elders”:06 14381040 (Maurice)06 40245449 (Roland)

Wij hebben ontzettend veel sponsoren die ons elk jaar weer mee helpen om Krie-beldam zo goedkoop moge-lijk te houden. Want helaas wordt alles steeds duurder. We zullen vrijdag een lijstje

in de Kriebeldammer en op de site plaatsen met alle namen van de sponsoren van dit jaar. Want als je daar je boodschappen doet help je indirect ons ook een beetje.

SPONSOREN KRIEBELDAM 2011

Page 2: 2011-03 De Kriebeldammer DI-26-07-2011

kijk ook eens op www.kriebeldam.nl of volg ons op twitter @kriebeldam pagina 3pagina 2 de kindervakantiespelen van appingedam

Zoals jullie inmiddels misschien wel weten blijven we niet altijd op het terrein van Kriebeldam. Kom dus altijd op de fiets naar Kriebeldam, dit is ook veel gezonder dan met de auto! De kinderen van de allerjongste groepen, groep 1 t/m 6, worden zoveel mogelijk met auto’s vervoerd.Namens de leiding nog wel even een verzoek aan de ouders: controleer alstublieft de fiets van uw kind op gebreken. We willen ook graag weer veilig terug komen!

KOM OP DE FIETS!

Goed nieuws, het is nog steeds mogelijk om een t-shirt te laten bedrukken. We mogen namelijk dit jaar een apparaat lenen van FG Print zodat we de shirts zelf kunnen drukken. Dit betekent dat je zelfs op vrijdag nog een shirt kan inleveren.Na de eerste drukken blijkt dat je op heel veel kleuren shirts prima de afbeelding kan afdrukken dus hij hoeft niet persé wit te zijn.Zelfs op zwart kan het er heel mooi uit komen te zien.De kosten voor het laten bedrukken zijn €3,00.

LEVER EEN T-SHIRT IN!

1. Zet je naam op alle spullen die je meeneemt naar Kriebeldam!

2. Medicijnen inleverenbij de hoofdleiding!

3. Kom alsjeblieft op de fiets, je fietssleutel kan je inleveren bij het magazijn!

4. Neem dagelijks je zwemspullen mee als het mooi weer is, misschien ga je wel zwemmen!

5. Verwachten ze regen? Dan is het ook wel handig omregenkleding mee te nemen!

6. Trek oude kleren aan naar Kriebeldam, je kan tijdens hetspelen best eens viesworden!

7. Morgenochtend kan je nog je t-shirt inleveren om te laten bedrukken.

8. Vragen? Stel je aan je lei-ding of de hoofdleiding!

9. Kriebeldam is de hele dag bereikbaar op telefoonnum-mer 0596-623315!Op woensdag geldt er echter een ander nummer omdat we niet op de Kriebeldam locatie zitten. Dit nummer staat op de voorpagina vermeldt.

NIET VERGETEN

KRIEBELDAM - Het valt ons op dat er op de aanmeldings-formulieren veel kinderen zijn die medicatie gebruiken. Er worden echter niet veel medicijnen ingeleverd bij de hoofdleiding. We willen

nogmaals verzoeken om dit wel te doen en deze niet bij uw kinderen zelf in de tas te stoppen omdat dan de kans bestaat dat ze dit verliezen met alle gevolgen van dien.

MEDICIJNEN INLEVEREN

SLAAPSPULLEN JONGSTEN EN OUDSTENKRIEBELDAM – Woensdag op donderdag blijft iedereen gezellig een nachtje op Krie-beldam slapen. De kinderen van de jongste groepen blijven in het ASWA gebouw slapen in de grote zaal, en de kinderen van de oudste groepen gaan zoals altijd op de fiets naar “Elders”.

De slaapspullen voor de jong-ste groepen (1 t/m 6) kunnen om 13.00 uur op het podium van het ASWA gebouw neer-gelegd worden. De slaapspullen van de oud-ste groepen (7 t/m 10) mogen worden neergelegd in de carport. Deze worden door ons met auto’s vervoerd. Zij

kunnen op donderdagmor-gen om 09.00 uur worden op-gehaald aan de Opwierder-weg 118 (De Hut). We hebben voor deze locatie gekozen omdat wij in het ASWA ge-bouw dan druk bezig zijn met schoonmaken en het klaar-zetten van de activiteiten van donderdagmiddag.

Wat dit jaar nieuw is, is dat alle kinderen om 13.00 uur op donderdagmiddag terug worden verwacht in de grote zaal van het ASWA gebouw voor de dua’s. Dit programma duurt dan tot 16.15 uur.

Vrijdag wordt spannend! We gaan dan met z’n allen in bussen naar DROUWENERZAND. Dit kunnen wij van Kriebeldam na-tuurlijk niet zomaar zelf regelen. Dit uitstapje wordt mede mo-gelijk gemaakt door Woongroep Marenland en de SNS-bank! Wij zijn dan ook heel dankbaar! Voor vrijdag zelf betekent het dat we vanaf Kriebeldam met bussen richting Drouwener-zand gaan en er rond 10.00 uur zijn. We kunnen ons helemaal uitleven en gaan rond 18.00 uur weer in de drie grote bussen terug. We zullen rond 19.00 uur weer terug zijn. Dit zal dan gelijk het einde zijn van de eerste week van Kriebeldam 2011. We hebben namelijk deze week geen avondprogramma voor de vrijdag.

VRIJDAG DROUWENERZAND

Er waren twee matrozen die waren van een schip afgesprongen en er kwam een haai aan. De een trok zwemslippers aan de een tegen ander je bent heus niet sneller dan die haai, nee maar wel sneller dan jou!

-----------------------------------------

MOPPEN-TROMMEL

Hallo ik heet dianne. ik vind kribbeldam supper luek. de bonteavod het leuks. ik hoop en ik weet zeeker dat ieder-een het leuk vind.

-----------------------------------------

Dianne

Hoi ik ben Carmen, En ik vind kribeldam leuk. Zijn ook veel leuke leidingen. Zoals linda en Beilie en Esther en Morice Daphne. Iedereen. Mijn groep is groep 4, met Keylee en Tessa en Jose en dianne en Ole en Martijn en Tijmen. Ik denk dat het vrijdag leuk gaat worden.

-----------------------------------------

Carmen

Page 3: 2011-03 De Kriebeldammer DI-26-07-2011

JONGSTE GROEPEN:

GROEP 1 T/M 6

OUDSTE GROEPEN:

GROEP 7 T/M 10

pagina 4 de kindervakantiespelen van appingedam

Woensdag 27 juli 09.00 uur Brengen kids groep 7 t/m 10 met slaapspullen en fiets. Slaapspullen in de carport van het popcornbakken.Woensdag 27 juli 13.00 uur Brengen kids groep 1 t/m 6 met slaapspullen bij de ASWA. Slaapspullen op het podium (ASWA). Donderdag 28 juli 08.30 uur Groep 1 t/m 6 ophalen na het nachtje slapen! (ASWA)Donderdag 28 juli 09.00 uur Groep 7 t/m 10 ophalen na het nachtje slapen! Donderdag 28 juli 13.00 / 16.15 uur DUA’S (alle groepen).Vrijdag 29 juli 09.00 / 19.00 uur Utstapje Drouwenerzand (geen avondprogramma).

AGENDA

Een uitgave vanVakantiespelen Kriebeldam

Vervaardigd doorASWA REPROSERVICE

[email protected]

ContactVakantiespelen Kriebeldam

Burgemeester Klauckelaan 169902 KZ Appingedam

Telefoon: 0596-623315Vragen naar: Kriebeldam

RedactiePeter Heun

Hernandt Boonstra

EindredactieDikkie Kriebel

[email protected]

Overige

http://kriebeldam.hyves.nlhttp://twitter.com/kriebeldam

I N F O R M A T I E O V E R D E K R I E B E L D A M M E R

Aangezien het vorig jaar een groot succes was, hebben we ook dit jaar in de grote zaal weer een soort groteglasbak neergezet. Alleen is dat een beetje een rare naam want er mag geen glas in. Wat er wel in mag zijn

lege flessen van plastic!Dus bijvoorbeeld lege cola en sinasflessen waar statie-geld op zit. Aan het eind vande eerste of tweede week leveren we deze flessen in bij de supermarkt, zodat wevan het geld wat we hier

voor krijgen weer wat leuke nieuwe materialen kunnenaanschaffen. Dus kijk snel in de schuur, in alle kastjes, bij de buren of bij je opa en oma of ze nog wat hebben liggenen neem ze mee en gooi ze in de bak!

LEGE FLESSENACTIE