1203511 print.reg duurzaam1.2012.nr04

1

Click here to load reader

Transcript of 1203511 print.reg duurzaam1.2012.nr04

Page 1: 1203511 print.reg duurzaam1.2012.nr04

Overschrijvingsformulier particulier naar zakelijk

Hierbij verzoek ik, _____________________________________, de participaties in Meewind (Fonds Regionaal Duurzaam 1), beleggingsrekeningnummer MW__________________, over te schrijven op bedrijfsnaam van:

Ik ga akkoord met het ontvangen van informatie over Meewind, dividend en de uitnodiging voor de participantenvergadering per e-mail. Ik heb het Prospectus en de Essentiële Beleggersinformatie gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden. (Aan het overschrijven van de participaties zijn €25,- (excl. BTW) administratiekosten verbonden.) U kunt het actuele Prospectus bekijken via meewind.nl/prospectus/regionaal-duurzaam-1.

E-mail*:

Achternaam tekenbevoegde*:

Voornaam en initialen tekenbevoegde*:

Land*:

Postcode*: Plaats*:

Straatnaam*: Nummer*:

Bedrijfsnaam*:

Informatie over Meewind en dividend, uitnodiging participantenvergadering etc. ontvangt u per e-mail.

n Ik participeer al zakelijk in Meewind, mijn beleggingsrekeningnummer is: MW

KvK-nummer*:

Ten name van*:

Bankrekeningnummer*:

Plaats*: Plaats*:

Handtekening*: Handtekening*:

*Verplicht in te vullen.

Datum*:

Toestemming overschrijving naam*:

Datum*:

Aanvaarding overschrijving bedrijfsnaam*:

Stuur het volledig ingevulde en ondertekende overschrijvingsformulier met een kopie van een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID of rijbewijs, bij het nieuwe rijbewijs ook kopie van de achterkant) en een kopie van uw KvK-inschrijving naar onderstaand adres (postzegel niet nodig).Stichting Bewaarder Meewind Fonds(en), p.a. SGG Custody B.V. - Antwoordnummer 11526 - 1000 RA Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen het ondertekende overschrijvingsformulier, uw KvK-inschrijving en uw legitimatiebewijs in te scannen. Deze documenten kunt u e-mailen naar [email protected].