Koophulp METOD keukenkasten - IKEA.com...voegt opbergruimte toe voor alle extra dingen die handig...

Post on 08-Oct-2020

2 views 0 download

Transcript of Koophulp METOD keukenkasten - IKEA.com...voegt opbergruimte toe voor alle extra dingen die handig...

Sommige van de afgebeelde producten zijn misschien niet verkrijgbaar bij de IKEA vestiging bij jou in de buurt. Vraag het aan een medewerker in de winkel of kijk op IKEA.nl voor meer informatie. Raadpleeg de prijskaart en de website voor uitgebreide productinformatie. Alle producten moeten worden gemonteerd.

Haal het meeste uit je METOD keukenkastenHoe ziet jouw droomkeuken eruit? Hoeveel tijd zal je er besteden en wat ga je daar doen? Als het om keukens gaat, zijn we allemaal anders. We hebben verschillende dromen, verschillende behoeften en verschillende randvoorwaarden. Dus, om aan deze diversiteit te voldoen, wat is er beter dan een flexibel keukensysteem met kasten die voor iedereen geschikt zijn en bijna overal geplaatst kunnen worden? Ongeacht de grootte van jouw huis of gezin, kan je met kasten in verschillende groottes, lades met eindeloze mogelijkheden en bijpassende kastinrichting, de keuken van je dromen in de keuken van je huis veranderen.

50 jaar keuken ervaringWe zijn al een halve eeuw keukens aan het ontwikkelen. Al tientallen jaren luisteren we naar mensen over de hele wereld zodat we keukens ontwerpen die nog jarenlang aan de dagelijkse behoeften zullen voldoen. Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot stijlvolle, functionele en hardwerkende keukens waar je urenlang plezier aan zal beleven. Dus wees gerust: we hebben de ervaring en kennis die nodig is om je bij elke stap van de weg naar je droomkeuken te begeleiden.

Koophulp

METOD keukenkasten

Op METOD keukens krijg je 25 jaar garantie. Lees meer in de garantiefolder.

3

Je kan alles zelf doen, maar dat hoeft niet. Ons brede serviceaanbod geeft je de vrijheid om je eigen prijskaartje te ontwerpen door niet alleen de producten te kiezen die passen bij je budget, maar ook te bepalen hoeveel je zelf wilt doen en hoeveel je wilt dat wij voor je doen. Bel voor meer informatie onze klantenservice, vraag het een medewerker in jouw IKEA winkel of bezoek ons op IKEA.nl/services

Services

2

Inhoud

Services – Doe het zelf of laat het ons doen .. ................................................................... 3

Goed om te weten ................................................................................................................ 4

Hoe je keuken te bouwen – producten combineren ........................................................ 6

Overzicht van het systeem .................................................................................................. 8

Alle onderdelen .................................................................................................................... 10

Overzicht kant-en-klare METOD combinaties .................................................................. 18

Onderkasten .................................................................................................................... 18

Bovenkasten ................................................................................................................... 34

Opzetkasten ...................................................................................................................... 44

Hoge kasten ...................................................................................................................... 46

Alle maten en prijzen deuren en afwerking ..................................................................... 68

Gidsen ................................................................................................................................... 72

Keukenplanner ................................................................................................................. 72

Internet .............................................................................................................................. 72

Keukenbrochure ............................................................................................................... 72

Kleurenkoophulpen ........................................................................................................ 72

Voorbereidingsbezoek Keukenplanservice op afspraakOnze installatiepartner komt, als je gebruik maakt van de installatieservice, bij je langs. We meten dan onder meer de ruimte op om te controleren of de ontworpen keuken daadwerkelijk past.

Onze keukenspecialisten helpen je graag met het ontwerp van je droomkeuken.

Thuisbezorgd KeukenmontageserviceWe verzamelen al je aankopen voor je en bezorgen ze bij je thuis.

Professionele montage tegen een eerlijke prijs. Uiteraard kan je het zelf doen, maar dat hoeft niet. Je hoeft het maar te vragen, dan komen wij je keuken vakkundig bij je installeren.

Goed om te weten

54

Goed om te weten

7. Gebruik de bovenste lade onder de kookplaat om messen, gardes en ander kookgerei op te bergen, zodat je ze binnen handbereik hebt. De hoge lades eronder zijn ideaal voor andere spullen die je normaal gesproken tijdens het koken gebruikt, bijvoorbeeld braadpannen, pannen en zeven.

8. Een onderkast tussen de kookplaat en de ingebouwde oven voegt opbergruimte toe voor alle extra dingen die handig kunnen zijn tijdens het koken: specerijen, aluminiumfolie, ovenwanten, onderzetters en andere dingen die je nodig hebt wanneer je deze apparaten gebruikt.

9. Door de oven in een hoge kast te plaatsen, krijg je deze op een perfecte werkhoogte. En je krijgt opbergruimte voor bakplaten, ovenschalen, serveerschalen en alles wat je in de oven zou kunnen gebruiken.

10. Onze koelkasten, diepvriezers en koelkast/diepvriezers zijn ontworpen om te passen in je ruimte en bij hoe je kookt. Je kan ze inbouwen in geventileerde kasten met versterkte planken of vrijstaand plaatsen.

1. De keuken is een plek waar normaal veel activiteit is, en het kan gemakkelijk een beetje rommelig worden. Als je je keukenspullen opruimt in een hoge kast, is het makkelijker om je keuken spik en span te houden.

2. Een diepe hoge kast is ideaal voor het opbergen van vanalles; van etenswaren, olie en azijn tot grote keukenmachines.

3. Verzamel alle dingen die je gebruikt om de tafel te dekken op één plek om het soepel en gemakkelijk te maken. Ruime, volledig uittrekbare lades in de onderkasten zijn zeer geschikt voor bestek, schalen en borden. Gebruik de bovenkasten voor lichtere dingen zoals glazen, mokken en potten. Plaats dit gedeelte indien mogelijk in de buurt van de vaatwasser om het opruimen van de schone vaat eenvoudiger te maken.

4. Diepe hoekkasten zijn perfect voor het opbergen van grote pannen en ander groot kookgerei.

5. Voeg VADHOLMA open opbergers toe om je keuken te personaliseren en een leuke onderbreking in een rij kasten met deuren te creëren. Vul ze met kookboeken en andere vaak gebruikte items in de keuken.

6. De spoelbakkast is een goede plek voor afvalemmers omdat je veel voedsel voorbereidt in en rond het fornuis. Plaats de spoelbak zo mogelijk naast de vaatwasser zoals we hier gedaan hebben (als je de vaatwasser niet kan zien, komt dat omdat hij is ingebouwd met hetzelfde front als de rest van de keuken). Op die manier kan je vies vaatwerk afspoelen voordat je het in de vaatwasser plaatst, net als groenten en ander voedsel dat je gaat koken. Met een ingebouwde vaatwasser tussen de spoelbak en de kookplaat, creëer je ook een zeer praktisch voorbereidingsgebied er bovenop.

6. Maak afval scheiden snel en gemakkelijk met HÅLLBAR frames, -deksels en -bakken die je op verschillende manieren kan combineren, afhankelijk van je behoeften. Je kan ze in een steunframe voor afvalsorteerbak onderin een kast plaatsen of in een ondiepere MAXIMERA lade (ondieper om ruimte te maken voor de waterleidingen onder de gootsteen). Een tip is om een binnenlade boven de afvalsorteeremmers te plaatsen om schoonmaakmiddelen, sponsjes en dergelijke te bewaren. We hebben minder diepe lades die ruimte bieden voor de sifon onder de gootsteen, maar maken nog steeds gebruik van ruimte die je normaal niet gebruikt.

7. VARIERA bestek- en keukengereibakken houden alles op hun plaats. En dekselhouders uit dezelfde serie houden de deksels op hun plaats, waardoor er meer ruimte is voor de pannen.

8. Om de ruimte in de kast zoveel mogelijk te benutten, kan je verborgen binnenlades in grotere lades en achter deuren plaatsen om alle kleine dingen die je in de keuken hebt op te bergen. In dit voorbeeld hebben we VARIERA inzetten voor kruidenpotjes in de binnenlade geplaatst om gemakkelijk het eten op het fornuis en in de oven te kruiden.

9. Met de MAXIMERA ladeverlengers voor middelgrote en hoge lades kun je dingen op elkaar stapelen zonder dat ze uit de zijkant vallen wanneer je de lade opent.

1. UTRUSTA inrichting schoonmaakkast maakt het gemakkelijk om te zien en te bereiken wat erin zit. De inrichting heeft overal ruimte voor, van het strijkijzer tot schoonmaakbenodigdheden. Bovendien voorkomt het dat je stofzuiger je aanvalt wanneer je de deur van je schoonmaakkast opent.

2. Volledig uittrekbare, zachtsluitende MAXIMERA lades achter de deur stellen je in staat alles te zien en te bereiken. Zelfs de dingen achterin waarvan je dacht dat je die niet had.

3. Pas je opbergruimte in de lades aan met behulp van MAXIMERA verstelbare verdelers en voeg verdelers toe zoals bestekbakken, bordenhouders en bakken uit de serie VARIERA om alles in perfecte staat te houden en gemakkelijk te vinden.

4. Met uittrekbare inrichting voor de UTRUSTA hoekkast is het gemakkelijk om zelfs de dingen te zien en te pakken die het verst liggen in de diepe hoek. Je kan ook carrousels kiezen voor zowel boven- als onderkasten - draai ze gewoon rond om snel alles binnenin te bereiken.

5. Creëer extra planken met VARIERA plankinzetten om meer

ruimte te krijgen voor glazen, kommen en potten.

12

3 4

5

6 7 8

9 10

3

1

2

34

5

6

78

9

Een goed georganiseerde keuken is een keuken waar je graag tijd in wilt doorbrengen. Bij het plannen van je keukenkasten moet je bedenken hoe je ze op de best mogelijke manier wilt gebruiken op basis van je persoonlijke behoeften.

76

De flexibiliteit van het METOD keukensysteem stelt je in staat je eigen persoonlijke keukenkasten samen te stellen. Als je ze zelf combineert, kan je precies het formaat en de functionaliteit krijgen die je wilt. Hier zijn enkele oplossingen die je als inspiratie kan gebruiken bij het maken van je eigen persoonlijke combinaties. (Als je de voorkeur geeft aan vooraf samengestelde keukenkasten, hebben wij dat ook voor je. Je vindt er een aantal vanaf pagina 18 en nog meer in de keukenplanner op IKEA.nl)

Bovenkast met planken

Onderkast met lades en binnenlade Hoge kast met lades, binnenlades en planken

Onderkast met lades en afvalscheidingsoplossing

Zo combineer je je eigen kastoplossing

98

Hoge kast Hoogte 200 cm verkrijgbaar in B40×H37 cm B60×H37 cm B80×H37 cm B40×H60 cm B60×H60 cm Voor koelkast/oven: B60×H60 cm

Opzetkast Hoogte 40 cm verkrijgbaar in B40×D60 cm B60×D60 cmHoogte 60 cmverkrijgbaar in B60×D60 cm

Hoge kast Hoogte 140 cmverkrijgbaar in Voor koelkast/oven: B60×D60 cm

Onderkast Hoogte 80 cmverkrijgbaar in B80×D37 cm B80×D60 cmVoor kookplaat/spoelbak: B80×D60 cm

Bovenkast Hoogte 100 cm verkrijgbaar in B80×D37 cmB60×D37 cm B40×D37 cm

Onderkast Hoogte 80 cmverkrijgbaar in B60×D37 cm B60×D60 cm Voor oven/spoelbak: B60×D60 cm

Bovenkast Hoogte 80 cmverkrijgbaar in B80×D37 cmB60×D37 cmB40×D37 cmB30×D37 cmB20×D37 cm

Onderkast Hoogte 80 cmverkrijgbaar in B40×D37 cm  B40×D60 cm

Bovenkast Hoogte 60 cmverkrijgbaar in B80×D37 cmB60×D37 cmB40×D37 cmB30×D37 cm

Bovenkast Hoogte 40 cmverkrijgbaar in B80×D37 cmB60×D37 cmB40×D37 cm

Bovenhoekkast Hoogte 60 cmverkrijgbaar in B67.5×D67.5 cmHoogte 80 cmverkrijgbaar in B67.5×D67.5 cmHoogte 100 cmverkrijgbaar inB67.5×D67.5 cm

Onderkast Hoogte 80 cmverkrijgbaar in B30×D37 cmB20×D60 cm B30×D60 cm

Onderhoekkast Hoogte 80 cmverkrijgbaar in B127.5×D67.5 cm

OnderhoekkastHoogte 80 cmverkrijgbaar in B87.5×D87.5 cm

Hoge kast Hoogte 220 cmverkrijgbaar in B40×D60 cm B60×D60 cm Voor koelkast/oven: B60×D60 cm

140 cm

200 cm

220 cm

100 cm

40 cm

60 cm80 cm

80 cm 80 cm 80 cm 80 cm 80 cm 80 cm

40 cm

Voor een goede werkruimte adviseren we ten minste 50 cm aan te houden tussen het werkblad en bovenkasten.

Ontworpen voor jouw keuken

Het vinden van de juiste kasten is eenvoudiger dan je misschien denkt. Op deze pagina krijg je een overzicht van alle kasten en beschikbare maten in het METOD keukensysteem. Let op de ophangrails achter de kasten. Door ze aan de muren te monteren, is het veel gemakkelijker om kasten op één lijn te installeren en te houden. Op de volgende pagina’s vind je alle beschikbare onderdelen en prijzen.

1110

Onderkasten voor inbouw

METOD onderkast voor inbouwoven/spoelbak, B60×D60×H80 cm.Wit 702.135.69 33.-Houtpatroon zwart 202.055.43 33.-

METOD onderkast voor inbouwkookplaat/spoelbak, B80×D60×H80 cm.Wit 502.154.75 42.-Houtpatroon zwart 802.154.74 42.-

Onderkasten

METOD onderkast basiselement, B20×D60×H80 cm.

Wit 302.125.62 21.-Houtpatroon zwart 002.125.68 21.-

METOD onderkast basiselement, B30×D37×H80 cm.

Wit 204.171.49 19.-Houtpatroon zwart 604.171.85 19.-

METOD onderkast basiselement, B30×D60×H80 cm.

Wit 504.171.95 22.-Houtpatroon zwart 104.172.82 22.-

METOD onderkast basiselement, B40×D37×H80 cm.Wit 302.056.32 19.-Houtpatroon zwart 802.056.44 19.-

METOD onderkast basiselement, B40×D60×H80 cm.

Wit 802.134.32 23.-Houtpatroon zwart 702.056.30 23.-

METOD onderkast basiselement, B60×D37×H80 cm.

Wit 502.056.31 23.-Houtpatroon zwart 602.056.35 23.-

METOD onderkast basiselement, B60×D60×H80 cm.

Wit 502.056.26 28.-Houtpatroon zwart 902.056.34 28.-

METOD onderkast basiselement, B80×D37×H80 cm.

Wit 102.056.28 28.-Houtpatroon zwart 902.056.29 28.-

METOD onderkast basiselement, B80×D60×H80 cm.

Wit 102.056.33 38.-Houtpatroon zwart 702.056.25 38.-

Onderkasten voor hoek

METOD basiselement onderhoekkast, B127.5×D67.5×H80 cm.Wit 602.055.17 56.-Houtpatroon zwart 702.055.12 56.-

METOD basiselement onderhoekkast, B87.5×D87.5×H80 cm.Wit 202.055.19 51.-Houtpatroon zwart 402.055.18 51.-

Opzetkasten

METOD extra opzetkast, B40×D60×H40 cm.

Wit 602.240.78 20.-Houtpatroon zwart 502.240.74 20.-

METOD extra opzetkast koelkast/vriezer, B60×D60×H40 cm.Wit 402.055.37 29.-Houtpatroon zwart 402.055.56 29.-

METOD extra opzetkast koelkast/vriezer, B60×D60×H60 cm.Wit 002.055.39 34.-Houtpatroon zwart 202.055.24 34.-

Bovenkasten

METOD bovenkastelement, B20×D37×H80 cm.

Wit 802.521.12 23.-Houtpatroon zwart 602.521.13 23.-

METOD bovenkastelement, B30×D37×H60 cm.

Wit 404.210.51 14.-Houtpatroon 104.210.57 14.-

METOD bovenkastelement, B30×D37×H80 cm.

Wit 704.172.98 16.-Houtpatroon 604.173.07 16.-

METOD bovenkastelement, B40×D37×H40 cm.

Wit 102.055.29 13.-Houtpatroon zwart 302.055.52 13.-

METOD bovenkastelement, B40×D37×H60 cm.

Wit 102.055.34 16.-Houtpatroon zwart 502.055.46 16.-

METOD bovenkastelement, B40×D37×H80 cm.

Wit 702.055.31 19.-Houtpatroon zwart 502.055.51 19.-

METOD bovenkastelement, B40×D37×H100 cm.

Wit 502.055.32 23.-Houtpatroon zwart 402.055.42 23.-

METOD bovenkastelement, B60×D37×H40 cm.

Wit 302.055.33 17.-Houtpatroon zwart 702.055.50 17.-

METOD bovenkastelement, B60×D37×H60 cm.

Wit 802.055.35 21.-Houtpatroon zwart 702.055.45 21.-

METOD bovenkastelement, B60×D37×H80 cm.

Wit 302.055.28 23.-Houtpatroon zwart 602.055.41 23.-

METOD bovenkastelement, B60×D37×H100 cm.

Wit 202.055.38 28.-Houtpatroon zwart 902.055.49 28.-

METOD bovenkastelement, B80×D37×H40 cm.

Wit 802.055.40 24.-Houtpatroon zwart 002.055.44 24.-

METOD bovenkastelement, B80×D37×H60 cm.

Wit 602.055.22 25.-Houtpatroon zwart 602.055.55 25.-

METOD bovenkastelement, B80×D37×H80 cm.

Wit 702.055.26 28.-Houtpatroon zwart 102.055.48 28.-

METOD bovenkastelement, B80×D37×H100 cm.

Wit 902.055.30 33.-Houtpatroon zwart 302.055.47 33.-

Bovenkasten voor hoek

METOD bovenhoekkastelement, B67.5×D67.5×H60 cm.

Wit 002.125.54 38.-Houtpatroon zwart 602.056.59 38.-

METOD bovenhoekkastelement, B67.5×D67.5×H80 cm.

Wit 202.056.61 42.-Houtpatroon zwart 802.056.58 42.-

METOD bovenhoekkastelement, B67.5×D67.5×H100 cm.

Wit 702.152.81 46.-

Houtpatroon zwart 902.152.80 46.-

Hoge kasten voor inbouw

METOD hoog kastelement voor koelkast/oven, geventileerd, B60×D60×H140 cm. Wit 203.854.74 53.-Houtpatroon zwart 103.854.79 53.-

METOD hoog kastelement voor koelkast/oven, geventileerd, B60×D60×H200 cm.Wit 902.135.68 75.-Houtpatroon zwart 702.135.74 75.-

METOD hoog kastelement voor koelkast/oven, geventileerd, B60×D60×H220 cm.Wit 502.135.70 84.-Houtpatroon zwart 202.135.76 84.-

Hoge kasten

METOD hoog kastelement, B40×D37×H200 cm.

Wit 102.125.63 46.-Houtpatroon zwart 202.125.72 46.-

METOD hoog kastelement, B40×D60×H200 cm.

Wit 902.125.59 56.-Houtpatroon zwart 402.125.71 56.-

METOD hoog kastelement, B40×D60×H220 cm.

Wit 102.125.58 65.-Houtpatroon zwart 402.125.66 65.-

METOD hoog kastelement, B60×D37×H200 cm.

Wit 702.125.60 56.-Houtpatroon zwart 602.125.70 56.-

METOD hoog kastelement, B60×D60×H200 cm.

Wit 602.125.65 65.-Houtpatroon zwart 802.125.69 65.-

METOD hoog kastelement, B60×D60×H220 cm.

Wit 902.125.64 75.-Houtpatroon zwart 202.125.67 75.-

METOD hoog kastelement, B80×D37×H200 cm.

Wit 502.125.61 65.-Houtpatroon zwart 002.125.73 65.-

De METOD ophangrail maakt het eenvoudig om je kasten aan de wand te monteren. Je kan de rails afzagen of meerdere op de gewenste lengte combineren. Verschillende wandmaterialen vereisen verschillende soorten bevestigingsmiddelen. Gebruik bevestigingsmiddelen die geschikt zijn voor de muren in je huis.

METOD – Alle onderdelen en prijzen METOD – Alle onderdelen en prijzen

Kies de maten en vormen van je kasten op basis van jouw behoeften en beschikbare ruimte, vul ze met slimme inrichting en maak het af met fronten, knoppen en handgrepen voor de uitstraling van jouw keuze.

1312

Open opbergers – Alle onderdelen en prijzen

MAXIMERA lade, hoog. Wit.

40×37 cm 303.193.65 34.-40×60 cm 603.193.64 44.-60×37 cm 803.193.63 42.-60×45 cm 003.193.62 46.-60×60 cm 203.193.61 48.-80×37 cm 403.193.60 54.-80×45 cm 603.193.59 56.-80×60 cm 803.193.58 58.-

MAXIMERA lade, middel. Wit.

40×37 cm 303.193.51 24.-40×60 cm 503.193.50 28.-60×37 cm 703.193.49 31.-60×60 cm 903.193.48 35.-80×37 cm 103.193.47 39.-80×60 cm 303.193.46 42.-

MAXIMERA lade, laag. Wit.

40×37 cm 003.193.57 20.-40×60 cm 203.193.56 22.-60×37 cm 403.193.55 25.-60×60 cm 703.193.54 27.-80×37 cm 903.193.53 32.-80×60 cm 103.193.52 34.-

MAXIMERA uittrekbare kastinrichting.

20 cm 503.568.04 49.-30 cm 104.710.41 59.-

MAXIMERA verlenging lade, hoog, glas, 2 st.

37 cm 102.388.60 7.-60 cm 502.388.58 8.-

MAXIMERA verlenging lade, middel, glas, 2 st.37 cm 702.388.62 6.-60 cm 302.388.59 7.-

MAXIMERA verdeler hoge lade, wit/transparant.

40 cm 802.427.45 10.-60 cm 602.427.46 12.-80 cm 402.427.47 14.-

MAXIMERA verdeler middel lade, wit/transparant.40 cm 302.046.75 6.-60 cm 602.046.74 8.-80 cm 702.046.78 10.-

FÖRVARA lade, middel. Wit.

40×60 cm 903.579.53 17.-60×60 cm 703.579.54 21.-80×60 cm 403.579.55 26.-

FÖRVARA lade, laag. Wit.

40×60 cm 503.579.50 13.-60×60 cm 303.579.51 17.-80×60 cm 103.579.52 21.-

UTRUSTA ladefront, hoog. Wit.

40 cm 002.046.53 9.-60 cm 502.046.55 10.-80 cm 302.046.56 12.-

UTRUSTA ladefront, middel. Wit.

40 cm 602.214.52 4.-60 cm 802.046.54 6.-80 cm 402.214.53 9.-

UTRUSTA ladefront, laag. Wit.

40 cm 802.214.51 4.-60 cm 402.046.51 4.-80 cm 202.046.52 5.-

UTRUSTA draadmand.

40 cm 802.046.73 12.-60 cm 002.046.72 15.-

UTRUSTA plank, wit, 2 st.

20×60 cm 702.056.06 5.-30×37 cm 304.173.42 6.-30×60 cm 304.173.99 7.-40×37 cm 402.056.22 6.-40×60 cm 302.056.13 7.-60×37 cm 102.056.14 9.-60×60 cm 502.056.12 11.-80×37 cm 102.056.09 11.-80×60 cm 702.056.11 14.-

UTRUSTA plank, houtpatroon/zwart, 2 st.

20×60 cm 802.056.15 5.-30×37 cm 504.173.98 6.-30×60 cm 004.174.09 7.-40×37 cm 502.129.76 6.-40×60 cm 602.056.21 7.-60×37 cm 802.056.20 9.-60×60 cm 002.056.19 11.-80×37 cm 202.056.18 11.-80×60 cm 402.056.17 14.-

UTRUSTA plank, glas, 2 st.

30×37 cm 204.174.13 10.-40×37 cm 202.133.31 11.-60×37 cm 902.056.05 14.-80×37 cm 202.056.04 17.-

UTRUSTA console voor oven.

Verzinkt 103.019.60 17.-

UTRUSTA vaste geventileerde plank, 60×60 cm.

Wit 902.135.73 11.-Houtpatroon zwart 102.135.72 13.-

UTRUSTA plank voor bovenhoekkast, 67 cm.

Glas 802.056.63 24.-Wit 002.056.62 27.-Houtpatroon zwart 402.056.60 27.-

UTRUSTA plank voor onderhoekkast, 88 cm.

Wit 802.776.50 13.-Houtpatroon zwart 602.776.51 13.-

UTRUSTA plank voor onderhoekkast, 128 cm.

Wit 502.132.97 40.-Houtpatroon zwart 302.132.98 40.-

Kastinrichting

PotenElke keukenkast en hoge kast heeft poten nodig. Kies of je een stijl in je keuken wilt benadrukken met zichtbare poten of dat je de poten liever achter een plint verstopt.

CAPITA poot, 4 st.

8 cm, roestvrij staal 302.443.46 9.-8 cm, wit 402.443.41 7.-16 cm, roestvrij staal 000.545.64 10.-

UTBY poot, 8 cm, 2 st.

Roestvrij staal 902.443.34 15.-

METOD poot, 8 cm, 4 st.

402.055.99 7.-

SEKTION poot, 11 cm, 4 st.

102.655.18 8.-

Open opbergersMet open kasten houd je dingen dicht bij de hand en ze zorgen voor een leuke onderbreking in een rij kasten met deuren. Maak je keuken persoonlijker door ze te vullen met veelgebruikte items of je favoriete kookboeken.

TORNVIKEN open kast, B20×D37×H40 cm.

Grijs 603.589.92 45.-Ecru 203.589.65 45.-

TORNVIKEN open kast, B20×D37×H60 cm.

Grijs 403.589.93 55.-Ecru 603.589.68 55.-

TORNVIKEN open kast, B20×D37×H80 cm.

Grijs 203.589.94 65.-Ecru 203.589.70 65.-

TORNVIKEN bak, B16×D34×H15 cm.

Grijs 003.589.66 15.-Ecru 003.589.71 15.-

TORNVIKEN wijnrek, B40×D37×H40 cm.

Grijs 803.589.67 55.-Ecru 803.589.72 55.-

VADHOLMA open opberger, bruin/gebeitst essen.

B20×D37×H40 cm 603.743.36 50.-B20×D37×H60 cm 603.743.41 60.-B20×D37×H80 cm 203.743.38 70.-

VADHOLMA ladeset, B40×D37×H40 cm.

Bruin/gebeitst essen 503.743.32 80.-

VADHOLMA wijnrek, B40×D37×H40 cm.

Bruin/gebeitst essen 903.743.30 60.-

TUTEMO open kast, B20×D37×H40 cm.

Antraciet 903.498.21 25.-Essen 503.498.23 25.-

TUTEMO open kast, B40×D37×H40 cm.

Antraciet 003.498.25 30.-Essen 603.498.27 30.-

14 15

Kastinrichting Keuken accessoires

UTRUSTA carrousel bovenhoekkast.

Ø57 cm 802.656.47 39.-

UTRUSTA carrousel onderhoekkast.

88 cm 602.152.91 70.-

UTRUSTA inrichting onderhoekkast, uittrekbaar.

128 cm 402.152.92 110.-

UTRUSTA inrichting schoonmaakkast.

140 cm 403.258.89 79.-

VARIERA houder voor strijkijzer.

Verzinkt 900.903.84 6.99

VARIERA stofzuiger slang-/buishouder.

Zilverkleur 678.659.83 6.99

UTRUSTA scharnier, 2 st.

95° 202.046.47 7.-110° 402.826.58 8.-110-125° 404.017.84 12.-153° 104.272.62 18.-

UTRUSTA scharnier voor horizontale deur, groot, 2 st. Voor deuren groter dan 40 cm.

Zwart 202.427.48 35.-Wit 402.130.90 35.-

UTRUSTA scharnier voor horizontale deur, klein, 2 st. Voor deuren tot 40 cm.

Zwart 002.427.49 25.-

Wit 602.046.50 25.-

UTRUSTA drukbeslag, 2 st.

802.302.24 6.-

UTRUSTA druk-en-openbeslag, elektrisch.

702.272.36 99.-

METOD ventilatierooster, 43×9.5 cm.

Roestvrij staal 702.561.77 8.-

METOD geventileerde plint, 45×7.7 cm.

Roestvrij staal 302.214.58 8.-

MAKRILLA geventileerde plint, 51×11 cm.

Roestvrij staal 403.238.09 10.-

UTRUSTA verbindingsbeslag voor deuren.

303.669.17 3.-

UTRUSTA beslag om lade op deur te monteren.

703.806.00 3.-

UTRUSTA hoekbeslag.

403.059.71 15.-

METOD montagekit voor keukeneiland.

202.984.10 7.-

METOD steunbevestiging keukeneiland.

Hoogte 6.5 cm 202.984.05 7.-

SEKTION steunbevestiging keukeneiland.

Hoogte 9 cm 002.984.06 8.-

Keuken afvalscheidingsoplossingen

Pas je afvalscheiding aan zodat het bij jou en jouw huishouden past. Door de bakken en het interieur te kiezen en te combineren, krijg je een volledig persoonlijke oplossing. Goed voor zowel jou als de planeet!

HÅLLBAR oplossing afvalscheiding, 42 l, voor METOD keukenlade.Lichtgrijs 193.088.39 34.98

HÅLLBAR oplossing afvalscheiding, 40 l, voor METOD keukenlade, geventileerd.Lichtgrijs 393.089.23 42.96

HÅLLBAR oplossing afvalscheiding, 53 l, voor METOD keukenlade, geventileerd.Lichtgrijs 093.096.98 59.94

HÅLLBAR oplossing afvalscheiding, 55 l, voor METOD keukenlade, geventileerd.Lichtgrijs 693.089.26 55.95

HÅLLBAR oplossing afvalscheiding, 55 l, voor METOD keukenlade, geventileerd.Lichtgrijs 293.088.29 38.97

HÅLLBAR oplossing afvalscheiding, 55 l, voor METOD keukenlade.Lichtgrijs 993.096.94 51.96

HÅLLBAR oplossing afvalscheiding, 20 l, uittrekbaar, geventileerd.Lichtgrijs 993.088.16 33.98

HÅLLBAR oplossing afvalscheiding, 20 l, uittrekbaar.

Lichtgrijs 793.088.03 33.98

HÅLLBAR oplossing afvalscheiding, 22 l, uittrekbaar.

Lichtgrijs 093.088.25 29.99

HÅLLBAR uittrekbaar frame voor afvalsortering.

Lichtgrijs 204.228.53 20.-

HÅLLBAR steunframe voor afvalsorteerbak, 60 cm.

Wit 804.228.69 15.-

HÅLLBAR steunframe voor afvalsorteerbak, 80 cm.

Wit 604.228.70 20.-

HÅLLBAR bak, lichtgrijs

3 l 904.321.94 4.9910 l 803.980.58 6.9922 l 204.202.03 9.9935 l 504.202.06 12.95

HÅLLBAR compostbak, 10 l.

Lichtgrijs 804.338.82 6.99

VARIERA afvalemmer, wit.

10 l 801.822.37 2.99

VARIERA alleshouder.

Wit 800.102.22 1.99

VARIERA uittrekbare bak

Wit 402.417.95 6.99

UTRUSTA handdoekenrek, 16 cm. Past in een onderkast van 20 cm breed.Wit 502.472.16 8.99

16 17

Keuken accessoires

Lade en kast opbergers Minder tijd aan het zoeken, meer tijd voor plezier - slimme inzetten in lades en kasten houden de dingen georganiseerd. Een handige tip is om de dingen dichtbij te houden waar ze worden gebruikt, omdat dit een soepele workflow mogelijk maakt.

VARIERA inzet voor kruidenpotjes, 10×49 cm.

Wit 001.772.49 3.99

VARIERA opberger, 50×12 cm.

Hoogglans/wit 903.031.49 5.99

VARIERA rek voor keukengerei.

Wit 103.031.48 4.99

VARIERA kistje met handgreep, bamboe.

24×17 cm 902.260.52 9.9933×24 cm 702.260.53 14.95

VARIERA bak, 24×17 cm.

Wit 301.550.19 3.99Zwart 503.320.16 4.99Groen 003.320.14 4.99Grijs 103.351.06 4.99

VARIERA bak, 34×24 cm.

Wit 701.772.55 5.99

VARIERA bak, 10×12 cm.

Wit 503.351.09 1.49

VARIERA bak, 10×12 cm, 2 st.

Groen/grijs 903.351.07 2.99

VARIERA lademat, 50×150 cm. Geluiddempend en beschermt lades en planken tegen krassen. Makkelijk op de gewenste maat te knippen. Transparant 800.128.53 4.99Wit 002.388.65 3.99

PASSARP lademat, 50×96 cm. Geluiddempend en beschermt lades en planken tegen krassen. Makkelijk op de gewenste maat te knippen. Grijs 203.159.66 7.99

VARIERA plankinzet, wit.

32×13×16 cm 801.366.22 3.9932×28×16 cm 601.366.23 4.99

VARIERA bordenrek, bamboe.

15-21 cm 003.846.92 6.9921-31 cm 303.846.95 7.99

VARIERA dekselhouder.

Roestvrij staal 701.548.00 4.99

VARIERA bestekbak, bamboe.

32×50 cm 902.046.96 19.9552×50 cm 402.046.94 29.95

VARIERA messenvak, bamboe.

20×50 cm 102.046.95 19.95

VARIERA bak voor keukengerei, bamboe.

20×50 cm 602.260.39 9.9932×50 cm 302.427.43 19.95

VARIERA bestekbak wit.

32×31 cm 203.157.92 9.9932×50 cm 502.427.42 11.95

VARIERA messenvak, wit.

10×50 cm 802.260.43 7.99

VARIERA kruidenrek, wit.

20×50 cm 202.046.85 7.99

VARIERA bak voor keukengerei, wit.

20×31 cm 403.157.91 6.9932×50 cm 702.427.41 11.95

STÖDJA bak voor keukengerei, wit.

20×50 cm 401.772.28 0.99

STÖDJA bestekbak, wit.

31×50 cm 501.772.23 1.8951×50 cm 001.772.25 1.99

SMÄCKER bestekbak, grijs.

31×26 cm 902.417.88 0.99

OnderkastenDe combinaties hier zijn slechts een fractie van de oplossingen die je kan creëren. Met het METOD keukensysteem zijn de mogelijkheden eindeloos!

Onderkast met 2 planken

ME 100

B20×D60×H80 cm 46.- 49.- 49.- 49.- 49.- 49.- 59.- 59.- 59.- 59.- 59.- 59.- 59.- 59.- 66.- 66.- 66.- 80.- 80.- 80.- 80.- - - - -

ME 106

B30×D60×H80 cm 52.- - 56.- 56.- 56.- 56.- 68.- 68.- 68.- 68.- 68.- 68.- - 68.- 77.- 77.- 77.- 94.- 94.- 94.- 94.- - - - -

ME 101

B40×D60×H80 cm 54.- 58.- 58.- 58.- 58.- 58.- 73.- 73.- 73.- 73.- 73.- 73.- 73.- 73.- 82.- 82.- 82.- 101.- 101.- 101.- 101.- 73.- 82.- 91.- -

ME 102

B60×D60×H80 cm 68.- 74.- 74.- 74.- 74.- 74.- 94.- 94.- 94.- 94.- 94.- 94.- 94.- 94.- 110.- 110.- 108.- 135.- 135.- 135.- 135.- 94.- 108.- 120.- -

Onderkast met 2 planken

ME 107

B60×D60×H80 cm 91.- - 93.- 93.- 93.- 93.- 117.- 117.- 117.- 117.- 117.- 117.- - 117.- 135.- 135.- 135.- 169.- 169.- 169.- 169.- - - - -

ME 103

B80×D60×H80 cm 100.- 108.- 108.- 108.- 108.- 108.- 138.- 138.- 138.- 138.- 138.- 138.- 138.- 138.- 156.- 156.- 156.- 194.- 194.- 194.- 194.- 138.- 174.- 174.- -

Onderkast met 3 draadmanden

ME 104B40×D60×H80 cm 83.- 87.- 87.- 87.- 87.- 87.- 102.- 102.- 102.- 102.- 102.- 102.- 102.- 102.- 111.- 111.- 111.- 130.- 130.- 130.- 130.- 102.- 111.- 120.- -

ME 105

B60×D60×H80 cm 102.- 108.- 108.- 108.- 108.- 108.- 128.- 128.- 128.- 128.- 128.- 128.- 128.- 128.- 142.- 142.- 142.- 169.- 169.- 169.- 169.- 128.- 142.- 154.- -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASK

ERSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACK

A an

trac

iet,

mat

wit

AXS

TAD

m

at w

it, m

at b

lauw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

Onderkasten, diepte 60 cm

Met de METOD onderkasten kan je eindeloze combinaties maken. Binnenin kan je kiezen voor verstelbare planken en lades van alle afmetingen die passen bij jouw opbergbehoeften. De flexibiliteit van de kasten stelt je ook in staat om oplossingen te bouwen voor een spoelbak, afval en inbouwapparatuur. Getoonde prijzen zijn inclusief basiselement, deur, scharnieren, lades en planken. Ladedempers zijn inbegrepen in alle MAXIMERA lades. Poten, plint en knoppen/handgrepen worden apart verkocht.

18 19

Onderkast met 2 planken en 1 lade

ME 435

B40×D60×H80 cm 84.- 88.- 88.- 88.- 88.- 88.- 104.- 104.- 104.- 104.- 104.- 104.- - 104.- 114.- 114.- 114.- 138.- 138.- 138.- 138.- - - - -

ME 436

B60×D60×H80 cm 105.- 111.- 111.- 111.- 111.- 111.- 136.- 136.- 136.- 136.- 136.- 136.- - 136.- 156.- 156.- 156.- 188.- 188.- 188.- 188.- - - - -

Onderkast met 2 planken en 2 lades

ME 437

B80×D60×H80 cm 146.- 155.- 155.- 155.- 155.- 155.- 187.- 187.- 187.- 187.- 187.- 187.- - 187.- 210.- 210.- 210.- 256.- 256.- 256.- 256.- - - - -

20 21

Onderkasten

Onderkast met 2 draadmanden en 1 lade

ME 402B40×D60×H80 cm 101.- 105.- 105.- 105.- 105.- 105.- 121.- 121.- 121.- 121.- 121.- 121.- - 121.- 134.- 134.- 134.- 155.- 155.- 155.- 155.- - - - -

ME 403

B60×D60×H80 cm 124.- 130.- 130.- 130.- 130.- 130.- 155.- 155.- 155.- 155.- 155.- 155.- - 155.- 175.- 175.- 175.- 207.- 207.- 207.- 207.- - - - -

Onderkast met 3 lades

ME 445

B40×D60×H80 cm 139.- 144.- 144.- 144.- 144.- 144.- 164.- 164.- 164.- 164.- 164.- 164.- 164.- 164.- 181.- 181.- 181.- 205.- 205.- 205.- 205.- - - - -

ME 446

B60×D60×H80 cm 168.- 175.- 175.- 175.- 175.- 175.- 200.- 200.- 200.- 200.- 200.- 200.- 200.- 200.- 223.- 223.- 223.- 255.- 255.- 255.- 255.- - - - -

ME 447

B80×D60×H80 cm 208.- 218.- 218.- 218.- 218.- 218.- 253.- 253.- 253.- 253.- 253.- 253.- 253.- 253.- 276.- 276.- 276.- 324.- 324.- 324.- 324.- - - - -

Onderkast met 5 lades

ME 147

B40×D60×H80 cm 171.- 175.- 175.- 175.- 175.- 175.- 195.- 195.- 195.- 195.- 195.- 195.- 195.- 195.- 215.- 215.- 215.- 235.- 235.- 235.- 235.- - - - -

ME 148

B60×D60×H80 cm 215.- 223.- 223.- 223.- 223.- 223.- 251.- 251.- 251.- 251.- 251.- 251.- 251.- 251.- 279.- 279.- 279.- 311.- 311.- 311.- 311.- - - - -

ME 149

B80×D60×H80 cm 269.- 281.- 281.- 281.- 281.- 281.- 321.- 321.- 321.- 321.- 321.- 321.- 321.- 321.- 349.- 349.- 349.- 405.- 405.- 405.- 405.- - - - -

Onderkast met 4 lades

ME 159

B40×D60×H80 cm 163.- 169.- 169.- 169.- 169.- 169.- 189.- 189.- 189.- 189.- 189.- 189.- 189.- 189.- 203.- 203.- 203.- 231.- 231.- 231.- 231.- - - - -

ME 160

B60×D60×H80 cm 193.- 199.- 199.- 199.- 199.- 199.- 221.- 221.- 221.- 221.- 221.- 221.- 221.- 221.- 239.- 239.- 239.- 271.- 271.- 271.- 271.- - - - -

ME 161

B80×D60×H80 cm 240.- 248.- 248.- 248.- 248.- 248.- 278.- 278.- 278.- 278.- 278.- 278.- 278.- 278.- 296.- 296.- 296.- 336.- 336.- 336.- 336.- - - - -

Onderkast met uittrekbare kastinrichting

ME 218

B20×D60×H80 cm 78.- 81.- 81.- 81.- 81.- 81.- 91.- 91.- 91.- 91.- 91.- 91.- 91.- 91.- 98.- 98.- 98.- 112.- 112.- 112.- 112.- - - - -

ME 219

B30×D60×H80 cm 92.- - 96.- 96.- 96.- 96.- 108.- 108.- 108.- 108.- 108.- 108.- - - 117.- 117.- 117.- 134.- 134.- 134.- 134.- - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

22 23

Onderkasten

Onderhoekkast met plank

ME 188

B127.5×D67.5×H80 cm 125.- 131.- 131.- 131.- 131.- 131.- 151.- 151.- 151.- 151.- 151.- 151.- 151.- 151.- 165.- 165.- 165.- 192.- 192.- 192.- 192.- 151.- 165.- 177.- -

Onderhoekkast met uittrekbare kastinrichting

ME 189

B127.5×D67.5×H80 cm 187.- 201.- 201.- 201.- 201.- 201.- 221.- 221.- 221.- 221.- 221.- 221.- 221.- 221.- 235.- 235.- 235.- 262.- 262.- 262.- 262.- 223.- 235.- 247.- -

Onderhoekkast met carrousel

ME 190

B87.5×D87.5×H80 cm 159.- 166.- 166.- 166.- 166.- 166.- 191.- 191.- 191.- 191.- 191.- 191.- 191.- 191.- 207.- 207.- 207.- 241.- 241.- 241.- 241.- - - - -

Onderkast voor spoelbak

ME 288 Voor NORRSJÖN spoelbak 21×44 cm en BOHOLMEN spoelbak 30×47 cm

B40×D60×H80 cm 47.- 51.- 51.- 51.- 51.- 51.- 66.- 66.- 66.- 66.- 66.- 66.- 66.- 66.- 75.- 75.- 75.- 94.- 94.- 94.- 94.- 66.- 75.- 84.- -

ME 191

B60×D60×H80 cm 62.- 68.- 68.- 68.- 68.- 68.- 88.- 88.- 88.- 88.- 88.- 88.- 88.- 88.- 102.- 102.- 102.- 129.- 129.- 129.- 129.- 88.- 102.- 114.- -

ME 203

B60×D60×H80 cm 79.- - 87.- 87.- 87.- 87.- 111.- 111.- 111.- 111.- 111.- 111.- - 111.- 129.- 129.- 129.- 163.- 163.- 163.- 163.- - - - -

ME 192

B80×D60×H80 cm 90.- 98.- 98.- 98.- 98.- 98.- 128.- 128.- 128.- 128.- 128.- 128.- 128.- 128.- 146.- 146.- 146.- 184.- 184.- 184.- 184.- 128.- 146.- 164.- -

ME 293

B60×D60×H80 cm 64.- 70.- 70.- 70.- 70.- 70.- 95.- 95.- 95.- 95.- 95.- 95.- - 95.- 115.- 115.- 115.- 147.- 147.- 147.- 147.- - - - -

ME 294

B80×D60×H80 cm 94.- 105.- 105.- 105.- 105.- 105.- 135.- 135.- 135.- 135.- 135.- 135.- - 135.- 158.- 158.- 158.- 204.- 204.- 204.- 204.- - - - -

Onderkasten voor spoelbak, diepte 60 cm

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASK

ERSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACK

A an

trac

iet,

mat

wit

AXS

TAD

m

at w

it, m

at b

lauw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

Onderkasten

24 25

Onderkast voor spoelbak met lades

ME 295

B60×D60×H80 cm 132.- 139.- 139.- 139.- 139.- 139.- 164.- 164.- 164.- 164.- 164.- 164.- 164.- 164.- 187.- 187.- 187.- 219.- 219.- 219.- 219.- - - - -

ME 296

B80×D60×H80 cm 165.- 175.- 175.- 175.- 175.- 175.- 210.- 210.- 210.- 210.- 210.- 210.- 210.- 210.- 233.- 233.- 233.- 281.- 281.- 281.- 281.- - - - -

ME 196

B60×D60×H80 cm 130.- 136.- 136.- 136.- 136.- 136.- 158.- 158.- 158.- 158.- 158.- 158.- 158.- 158.- 176.- 176.- 176.- 208.- 208.- 208.- 208.- - - - -

ME 197

B80×D60×H80 cm 162.- 169.- 169.- 169.- 169.- 169.- 193.- 199.- 199.- 199.- 199.- 199.- 199.- 199.- 217.- 217.- 217.- 257.- 257.- 257.- 257.- - - - -

ME 193

B60×D60×H80 cm 140.- 147.- 147.- 147.- 147.- 147.- 172.- 172.- 172.- 172.- 172.- 172.- 172.- 172.- 195.- 195.- 195.- 227.- 227.- 227.- 227.- - - - -

ME 194

B80×D60×H80 cm 173.- 183.- 183.- 183.- 183.- 183.- 218.- 218.- 218.- 218.- 218.- 218.- 218.- 218.- 241.- 241.- 241.- 299.- 299.- 299.- 299.- - - - -

Onderkast met lades voor BREDSJÖN spoelbak

ME 602B60×D60×H80 cm 133.95 138.95 138.95 138.95 138.95 138.95 156.95 156.95 156.95 156.95 156.95 156.95 - 156.95 172.95 172.95 172.95 169.95 169.95 169.95 169.95 - - - -

ME 603

B80×D60×H80 cm 165.95 172.95 172.95 172.95 172.95 172.95 199.95 199.95 199.95 199.95 199.95 199.95 - 199.95 216.95 216.95 216.95 252.95 252.95 252.95 252.95 - - - -

ME 604

B60×D60×H80 cm 124.- 128.- 128.- 128.- 128.- 128.- 146.- 146.- 146.- 146.- 146.- 146.- - 146.- 159.- 159.- 159.- 183.- 183.- 183.- 183.- - - - -

Onderkast met deuren voor BREDSJÖN spoelbak

ME 600B60×D60×H80 cm 58.- 62.- 62.- 62.- 62.- 62.- 80.- 80.- 80.- 80.- 80.- 80.- - 80.- 93.- 93.- 93.- 117.- 117.- 117.- 117.- - - - -

ME 601

B80×D60×H80 cm 86.- 92.- 92.- 92.- 92.- 92.- 114.- 114.- 114.- 114.- 114.- 114.- - 114.- 130.- 130.- 130.- 162.- 162.- 162.- 162.- - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

26 27

Onderkasten

Onderkast met 2 lades voor HAVSEN spoelbak

ME 458

B60×D60×H80 cm 142.- 150.- 150.- 150.- 150.- 150.- 178.- 178.- 178.- 178.- 178.- 178.- 178.- 178.- 201.- 201.- 201.- 239.- 239.- 239.- 239.- - - - -

ME 459

B80×D60×H80 cm 174.- 184.- 184.- 184.- 184.- 184.- 221.- 221.- 221.- 221.- 221.- 221.- 221.- 221.- 245.- 245.- 245.- 295.- 295.- 295.- 295.- - - - -

Onderkast met deur voor HAVSEN spoelbak

ME 198

B60×D60×H80 cm 66.- 72.- 72.- 72.- 72.- 72.- 101.- 101.- 101.- 101.- 101.- 101.- - 101.- 121.- 121.- 121.- 159.- 159.- 159.- 159.- - - - -

ME 199

B80×D60×H80 cm 95.- 104.- 104.- 104.- 104.- 104.- 138.- 138.- 138.- 138.- 138.- 138.- - 138.- 162.- 162.- 162.- 210.- 210.- 210.- 210.- - - - -

Onderkasten voor spoelbak, diepte 37 cm

Onderkast voor BOHOLMEN spoelbak 47×30 cm

ME 116

B60×D37×H80 cm 53.- 59.- 59.- 59.- 59.- 59.- 79.- 79.- 79.- 79.- 79.- 79.- 79.- 79.- 93.- 93.- 93.- 117.- 117.- 117.- 117.- 79.- 93.- 105.- -

ME 119

B60×D37×H80 cm 70.- - 78.- 78.- 78.- 78.- 102.- 102.- 102.- 102.- 102.- 102.- - 102.- 120.- 120.- 120.- 154.- 154.- 154.- 154.- - - - -

ME 117

B80×D37×H80 cm 77.- 85.- 85.- 85.- 85.- 85.- 115.- 115.- 115.- 115.- 115.- 115.- 115.- 115.- 133.- 133.- 133.- 162.- 162.- 162.- 162.- 115.- 133.- 151.- -

Front voor vaatwasser

Front 60×80 cm 17.- 23.- 23.- 23.- 23.- 23.- 43.- 43.- 43.- 43.- 43.- 43.- 43.- 43.- 57.- 57.- 57.- 84.- 84.- 84.- 84.- - - - -

Front 45×80 cm 20.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 45.- 45.- 45.- 45.- 45.- 45.- 45.- 45.- 56.- 56.- 56.- 68.- 68.- 68.- 68.- - - - -

Front voor vaatwasser

ME 200

ME 201

ME 200

B60 cm 35.- 41.- 41.- 41.- 41.- 41.- 63.- 63.- 63.- 63.- 63.- 63.- 63.- 63.- 81.- 81.- 81.- 113.- 113.- 113.- 113.- - - - -

ME 201

B60 cm 37.- 44.- 44.- 44.- 44.- 44.- 69.- 69.- 69.- 69.- 69.- 69.- 69.- 69.- 92.- 92.- 92.- 124.- 124.- 124.- 124.- - - - -

Onderkasten voor (inbouw-)apparatuur

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

Onderkasten

2928

Onderkast voor combimagnetron en kookplaat met 2 lades

ME 430

B60×D60×H80 cm 122.- 127.- 127.- 127.- 127.- 127.- 144.- 144.- 144.- 144.- 144.- 144.- 144.- 144.- 158.- 158.- 158.- 180.- 180.- 180.- 180.- - - - -

Onderkast voor kookplaat met 3 lades

ME 431

B60×D60×H80 cm 180.- 187.- 187.- 187.- 187.- 187.- 212.- 212.- 212.- 212.- 212.- 212.- 212.- 212.- 235.- 235.- 235.- 267.- 267.- 267.- 267.- - - - -

ME 432

B80×D60×H80 cm 219.- 229.- 229.- 229.- 229.- 229.- 264.- 264.- 264.- 264.- 264.- 264.- 264.- 264.- 287.- 287.- 287.- 335.- 335.- 335.- 335.- - - - -

Onderkast voor kookplaat met 3 lades

ME 433

B60×D60×H80 cm 182.- 188.- 188.- 188.- 188.- 188.- 210.- 210.- 210.- 210.- 210.- 210.- 210.- 210.- 228.- 228.- 228.- 260.- 260.- 260.- 260.- - - - -

ME 434

B80×D60×H80 cm 220.- 228.- 228.- 228.- 228.- 228.- 258.- 258.- 258.- 258.- 258.- 258.- 258.- 258.- 276.- 276.- 276.- 316.- 316.- 316.- 316.- - - - -

Onderkast voor oven en kookplaat met 1 lade

ME 429

B60×D60×H80 cm 91.- 93.- 93.- 93.- 93.- 93.- 100.- 100.- 100.- 100.- 100.- 100.- 100.- 100.- 107.- 107.- 107.- 115.- 115.- 115.- 115.- - - - -

ME 216

B60×D60×H80 cm 85.- 88.- 88.- 88.- 88.- 88.- 98.- 98.- 98.- 98.- 98.- 98.- 98.- 98.- 105.- 105.- 105.- 119.- 119.- 119.- 119.- - - - -

Onderkast voor kookplaat met 2 draadmanden en 1 lade

ME 214

B60×D60×H80 cm 136.- 142.- 142.- 142.- 142.- 142.- 167.- 167.- 167.- 167.- 167.- 167.- - 167.- 187.- 187.- 187.- 219.- 219.- 219.- 219.- - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

Onderkasten

30 31

Onderkast met 2 planken en 1 lade

ME 470

B40×D37×H80 cm 75.- 79.- 79.- 79.- 79.- 79.- 95.- 95.- 95.- 95.- 95.- 95.- - 95.- 108.- 108.- 108.- 129.- 129.- 129.- 129.- - - - -

ME 471

B60×D37×H80 cm 94.- 100.- 100.- 100.- 100.- 100.- 125.- 125.- 125.- 125.- 125.- 125.- - 125.- 145.- 145.- 145.- 177.- 177.- 177.- 177.- - - - -

ME 487

B80×D37×H80 cm 130.- 139.- 139.- 139.- 139.- 139.- 171.- 171.- 171.- 171.- 171.- 171.- - 171.- 194.- 194.- 194.- 240.- 240.- 240.- 240.- - - - -

Onderkast met 2 planken

ME 118

B30×D37×H80 cm 48.- - 52.- 52.- 52.- 52.- 64.- 64.- 64.- 64.- 64.- 64.- - 64.- 73.- 73.- 73.- 90.- 90.- 90.- 90.- - - - -

ME 115

B40×D37×H80 cm 49.- 53.- 53.- 53.- 53.- 53.- 68.- 68.- 68.- 68.- 68.- 68.- 68.- 68.- 77.- 77.- 77.- 96.- 96.- 96.- 96.- 68.- 77.- 86.- -

ME 116

B60×D37×H80 cm 61.- 72.- 72.- 72.- 72.- 72.- 87.- 87.- 87.- 87.- 87.- 87.- 87.- 87.- 101.- 101.- 101.- 128.- 128.- 128.- 128.- 87.- 101.- 113.- -

ME 119

B60×D37×H80 cm 78.- - 86.- 86.- 86.- 86.- 110.- 110.- 110.- 110.- 110.- 110.- - 110.- 128.- 128.- 128.- 162.- 162.- 164.- 164.- - - - -

ME 117

B80×D37×H80 cm 87.- 95.- 95.- 95.- 95.- 95.- 125.- 125.- 125.- 125.- 125.- 125.- 125.- 125.- 143.- 143.- 143.- 181.- 181.- 181.- 181.- 125.- 143.- 173.- -

Onderkasten, diepte 37 cm

Onderkast met 4 lades

ME 423

B40×D37×H80 cm 131.- 135.- 135.- 135.- 135.- 135.- 155.- 155.- 155.- 155.- 155.- 155.- 155.- 155.- 175.- 175.- 175.- 195.- 195.- 195.- 195.- - - - -

ME 424

B60×D37×H80 cm 171.- 179.- 179.- 179.- 179.- 179.- 207.- 207.- 207.- 207.- 207.- 207.- 207.- 207.- 235.- 235.- 235.- 267.- 267.- 267.- 267.- - - - -

ME 425

B80×D37×H80 cm 216.- 228.- 228.- 228.- 228.- 228.- 268.- 268.- 268.- 268.- 268.- 268.- 268.- 268.- 296.- 296.- 296.- 352.- 352.- 352.- 352.- - - - -

Onderkast met 3 lades

ME 475

B40×D37×H80 cm 127.- 133.- 133.- 133.- 133.- 133.- 153.- 153.- 153.- 153.- 153.- 153.- 153.- 153.- 167.- 167.- 167.- 195.- 195.- 195.- 195.- - - - -

ME 476

B60×D37×H80 cm 156.- 162.- 162.- 162.- 162.- 162.- 184.- 184.- 184.- 184.- 184.- 184.- 184.- 184.- 202.- 202.- 202.- 234.- 234.- 234.- 234.- - - - -

ME 477

B80×D37×H80 cm 197.- 205.- 205.- 205.- 205.- 205.- 235.- 235.- 235.- 235.- 235.- 235.- 235.- 235.- 253.- 253.- 253.- 293.- 293.- 293.- 293.- - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

Onderkasten

32 33

Onderkast met 3 lades

ME 478

B40×D37×H80 cm 117.- 122.- 122.- 122.- 122.- 122.- 142.- 142.- 142.- 142.- 142.- 142.- 142.- 142.- 159.- 159.- 159.- 183.- 183.- 183.- 183.- - - - -

ME 479

B60×D37×H80 cm 149.- 156.- 156.- 156.- 156.- 156.- 181.- 181.- 181.- 181.- 181.- 181.- 181.- 181.- 204.- 204.- 204.- 236.- 236.- 236.- 236.- - - - -

ME 480

B80×D37×H80 cm 188.- 198.- 198.- 198.- 198.- 198.- 233.- 233.- 233.- 233.- 233.- 233.- 233.- 233.- 256.- 256.- 256.- 304.- 304.- 304.- 304.- - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

34 35

Bovenkast

ME 300

B40×D37×H40 cm 33.- 36.- 36.- 36.- 36.- 36.- 46.- 46.- 46.- 46.- 46.- 46.- - 46.- 53.- 53.- 53.- 67.- 67.- 67.- 67.- 53.- 60.- 60.- -

ME 301

B60×D37×H40 cm 39.- 42.- 42.- 42.- 42.- 42.- 53.- 53.- 53.- 53.- 53.- 53.- - 53.- 61.- 61.- 61.- 77.- 77.- 77.- 77.- - - - -

Bovenkast met 2 planken

ME 331

B30×D37×H60 cm 41.- - 44.- 44.- 44.- 44.- 54.- 54.- 54.- 54.- 54.- 54.- - 54.- 61.- 61.- 61.- 75.- 75.- 75.- 75.- - - - -

ME 302

B40×D37×H60 cm 45.- 47.- 47.- 47.- 47.- 47.- 58.- 58.- 58.- 58.- 58.- 58.- - 58.- 66.- 66.- 66.- 82.- 82.- 82.- 82.- 68.- 74.- 74.- -

ME 303

B60×D37×H60 cm 55.- 59.- 59.- 59.- 59.- 59.- 77.- 77.- 77.- 77.- 77.- 77.- - 77.- 90.- 90.- 90.- 114.- 114.- 114.- 114.- 77.- 100.- 100.- -

ME 335

B30×D37×H80 cm 45.- - 49.- 49.- 49.- 49.- 61.- 61.- 61.- 61.- 61.- 61.- - 61.- 70.- 70.- 70.- 87.- 87.- 87.- 87.- - - - -

ME 304

B40×D37×H80 cm 49.- 53.- 53.- 53.- 53.- 53.- 68.- 68.- 68.- 68.- 68.- 68.- 68.- 68.- 77.- 77.- 77.- 96.- 96.- 96.- 96.- 68.- 77.- 86.- -

ME 305

B60×D37×H80 cm 61.- 67.- 67.- 67.- 67.- 67.- 87.- 87.- 87.- 87.- 87.- 87.- 87.- 87.- 101.- 101.- 101.- 128.- 128.- 128.- 128.- 87.- 101.- 113.- -

ME 306

B40×D37×H100 cm 58.- 62.- 62.- 62.- 62.- 62.- 81.- 81.- 81.- 81.- 81.- 81.- 81.- 81.- 93.- 93.- 93.- 119.- 119.- 119.- 119.- 81.- 93.- 105.- -

ME 307

B60×D37×H100 cm 81.- 90.- 90.- 90.- 90.- 90.- 116.- 116.- 116.- 116.- 116.- 116.- 116.- 116.- 133.- 133.- 133.- 169.- 169.- 173.- 173.- - - - -

BovenkastenDe combinaties hier zijn slechts een fractie van de oplossingen die je kan creëren. Met het METOD keukensysteem zijn de mogelijkheden eindeloos!

Bovenkasten, diepte 37 cm

Je kan kiezen uit een groot aantal combinaties van bovenkasten van verschillende afmetingen om jouw ruimte optimaal te benutten. Inclusief verticale of horizontale kasten, open kasten of met lades onderin. Bovendien zijn er display-oplossingen met vitrinedeuren mogelijk. Getoonde prijzen zijn inclusief basiselement, deur, scharnieren, lades en planken. Ladedempers zijn inbegrepen in alle MAXIMERA lades. Poten, plint en knoppen/handgrepen worden apart verkocht.

Bovenkast

ME 308

B80×D37×H40 cm 65.- 70.- 70.- 70.- 70.- 70.- 90.- 90.- 90.- 90.- 90.- 90.- - 90.- 104.- 104.- 104.- 132.- 132.- 132.- 132.- 90.- 104.- 118.- -

Bovenkast met 2 planken

ME 333

B60×D37×H60 cm 72.- - 78.- 78.- 78.- 78.- 98.- 98.- 98.- 98.- 98.- 98.- - 98.- 112.- 112.- 112.- 140.- 140.- 140.- 140.- - - - -

ME 309

B80×D37×H60 cm 80.- 86.- 86.- 86.- 86.- 86.- 108.- 108.- 108.- 108.- 108.- 108.- - 108.- 124.- 124.- 124.- 156.- 156.- 156.- 156.- 108.- 124.- 140.- -

ME 336

B60×D37×H80 cm 78.- - 86.- 86.- 86.- 110.- 110.- 110.- 110.- 110.- 110.- 110.- - 110.- 128.- 128.- 128.- 162.- 162.- 162.- 162.- - - - -

ME 310

B80×D37×H80 cm 87.- 95.- 95.- 95.- 95.- 95.- 125.- 125.- 125.- 125.- 125.- 125.- 125.- 125.- 143.- 143.- 143.- 181.- 181.- 181.- 181.- 125.- 143.- 161.- -

ME 311

B80×D37×H100 cm 99.- 109.- 109.- 109.- 109.- 109.- 147.- 147.- 147.- 147.- 147.- 147.- 147.- 147.- 171.- 171.- 171.- 223.- 223.- 227.- 227.- 147.- 171.- 195.- -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

Bovenkasten

36 37

Bovenkast met glazen deur

ME 315

B40×D37×H40 cm - - - - - 39.- - - - - 53.- 51.- - - 60.- - - 67.- 73.- - - - - - -

Bovenkast met glazen deuren

ME 319

B80×D37×H40 cm - - - - - 76.- - - - - 104.- 100.- - - 118.- - - 132.- 144.- - - - - - -

Bovenkast met glazen deuren en 2 planken

ME 320

B60×D37×H60 cm - - - - - 89.- - - - - 109.- 105.- - - 119.- 119.- - 155.- 155.- - - - - - 119.-

ME 321

B80×D37×H60 cm - - - - - 98.- - - - - 130.- 126.- - - 146.- 146.- - 210.- 210.- - - - - - 146.-

ME 322

B60×D37×H80 cm - - - - - 97.- - - - - 119.- 115.- - - 131.- 131.- - 179.- 179.- - - - - - 131.-

ME 323

B80×D37×H80 cm - - - - - 107.- - - - - 149.- 145.- - - 169.- 169.- - 237.- 237.- - - - - - 169.-

Bovenkast met 2 planken en 2 lades

ME 369

B60×D37×H100 cm 141.- - 152.- 152.- 152.- 152.- 186.- 186.- 186.- 186.- 186.- 186.- - 186.- 211.- 211.- 211.- 259.- 259.- 259.- 259.- - - - -

ME 334

B80×D37×H100 cm 165.- 176.- 176.- 176.- 176.- 176.- 218.- 218.- 218.- 218.- 218.- 218.- - 218.- 244.- 244.- 244.- 298.- 298.- 298.- 298.- - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

38 39

Bovenkasten

Bovenkast horizontaal

ME 342

B40×D37×H40 cm 46.- 49.- 49.- 49.- 49.- 49.- 59.- 59.- 59.- 59.- 59.- 59.- 59.- 59.- 66.- 66.- 66.- 80.- 80.- 80.- 80.- 59.- 66.- 73.- -

ME 343

B60×D37×H40 cm 54.- 55.- 55.- 55.- 55.- 55.- 66.- 66.- 66.- 66.- 66.- 66.- 66.- 66.- 75.- 75.- 75.- 91.- 91.- 91.- 91.- 66.- 75.- 82.- -

ME 344

B80×D37×H40 cm 61.- 65.- 65.- 65.- 65.- 65.- 80.- 80.- 80.- 80.- 80.- 80.- 80.- 80.- 89.- 89.- 89.- 109.- 109.- 109.- 109.- 80.- 89.- 98.- -

Bovenkast horizontaal met glazen deuren

ME 345

B60×D37×H40 cm - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 82.-

ME 346

B80×D37×H40 cm - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 99.-

Bovenkast horizontaal met 2 planken

ME 347

B60×D37×H80 cm 102.- 108.- 108.- 108.- 108.- 108.- 130.- 130.- 130.- 130.- 130.- 130.- 130.- 130.- 148.- 148.- 148.- 180.- 180.- 180.- 180.- 130.- 148.- 162.- -

ME 348

B80×D37×H80 cm 108.- 121.- 121.- 121.- 121.- 121.- 151.- 151.- 151.- 151.- 151.- 151.- 151.- 151.- 169.- 169.- 169.- 209.- 209.- 209.- 209.- 151.- 169.- 187.- -

Bovenkast horizontaal met glazen deuren en 2 planken

ME 349

B60×D37×H80 cm - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 167.-

ME 350

B80×D37×H80 cm - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 195.-

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

40 41

Bovenhoekkast met 2 planken

ME 352

B67.5×D67.5×H60 cm 75.- 78.- 78.- 78.- 78.- 78.- 89.- 89.- 89.- 89.- - 89.- - - 97.- 97.- - 113.- 113.- - - 89.- 97.- 105.- -

ME 353

B67.5×D67.5×H80 cm 108.- 112.- 112.- 112.- 112.- 112.- 127.- 127.- 127.- 127.- - 127.- 127.- - 136.- 136.- - 155.- 155.- - - 127.- 136.- 145.- -

ME 354

B67.5×D67.5×H100 cm 116.- 121.- 121.- 121.- 121.- 121.- 140.- 140.- 140.- 140.- - 140.- 140.- - 152.- 152.- - 178.- 178.- - - 140.- 152.- 164.- -

Bovenkasten

Bovenhoekkast met glazen deur en 2 planken

ME 355

B67.5×D67.5×H60 cm - - - - - 102.- - - - - - 116.- - - 126.- 126.- - 158.- 158.- - - - - - 126.-

ME 356

B67.5×D67.5×H80 cm - - - - - 109.- - - - - - 128.- - - 140.- 140.- - 174.- 174.- - - - - - 140.-

ME 357

B67.5×D67.5×H100 cm - - - - - 115.- - - - - - 143.- - - 159.- 159.- - 202.- 202.- - - - - - 159.-

Bovenhoekkast met carrousel

ME 358

B67.5×D67.5×H60 cm 86.- 90.- 90.- 90.- 90.- 90.- 101.- 101.- 101.- 101.- 101.- 101.- - - 109.- 109.- - 125.- 125.- - - 101.- 109.- 117.- -

ME 359

B67.5×D67.5×H80 cm 92.- 97.- 97.- 97.- 97.- 97.- 112.- 112.- 112.- 112.- 112.- 112.- 112.- - 121.- 121.- - 140.- 140.- - - 112.- 121.- 130.- -

ME 360

B67.5×D67.5×H100 cm 99.- 106.- 106.- 106.- 106.- 106.- 125.- 125.- 125.- 125.- 125.- 125.- 125.- - 137.- 137.- - 163.- 163.- - - 125.- 137.- 149.- -

Bovenhoekkast met glazen deur en carrousel

ME 361

B67.5×D67.5×H60 cm - - - - - 93.- - - - - - 107.- - - 117.- 117.- - 149.- 149.- - - - - - 117.-

ME 362

B67.5×D67.5×H80 cm - - - - - 100.- - - - - - 119.- - - 131.- 131.- - 165.- 165.- - - - - - 131.-

ME 363

B67.5×D67.5×H100 cm - - - - - 106.- - - - - - 134.- - - 150.- 150.- - 193.- 193.- - - - - - 150.-

Bovenhoekkast

ME 3000

B87.5×D37×H40 cm 79.- 77.- 82.- 77.- 77.- 82.- 111.- 98.- 98.- 98.- 98.- 98.- - 72.- 109.- 109.- 79.- 124.- 142.- 134.- 144.- - - - -

ME 3001

B87.5×D37×H60 cm 93.- 91.- 96.- 91.- 91.- 96.- 126.- 113.- 113.- 113.- 113.- 113.- - 117.- 125.- 125.- 126.- 141.- 160.- 152.- 162.- - - - -

ME 3002

B87.5×D37×H80 cm 98.- 97.- 102.- 107.- 107.- 102.- 136.- 123.- 123.- 123.- 123.- 123.- - 127.- 136.- 136.- 136.- 154.- 174.- 166.- 176.- - - - -

ME 3003

B87.5×D37×H100 cm 101.- 104.- 107.- 104.- 104.- 107.- 146.- 134.- 134.- 134.- 134.- 134.- - 138.- 150.- 150.- 150.- 169.- 189.- 185.- 191.- - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

Bovenkasten

42 43

Bovenkasten voor magnetron

Bovenkast voor magnetron

ME 351

B60×D37×H60 cm 61.- 63.- 63.- 63.- 63.- 63.- 70.- 70.- 70.- 70.- 70.- 70.- 70.- 70.- 77.- 77.- 77.- 85.- 85.- 85.- 85.- - - - -

Bovenkast voor magnetron met 2 planken

ME 299

B60×D37×H80 cm 54.- 57.- 57.- 57.- 57.- 57.- 68.- 68.- 68.- 68.- 68.- 68.- - 68.- 76.- 76.- 76.- 92.- 92.- 92.- 92.- - - - -

ME 399

B60×D37×H100 cm 62.- 66.- 66.- 66.- 66.- 66.- 84.- 84.- 84.- 84.- 84.- 84.- - 84.- 97.- 97.- 97.- 121.- 121.- 121.- 121.- 84.- 97.- 107.- -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

4544

Opzetkasten

Opzetkasten, diepte 60 cm

Opzetkast

ME 374

B40×D60×H40 cm 40.- 43.- 43.- 43.- 43.- 43.- 53.- 53.- 53.- 53.- 53.- 53.- - 53.- 60.- 60.- 60.- 74.- 74.- 74.- 74.- 53.- 60.- 67.- -

Opzetkast voor hoge kast (inbouw-)apparatuur

ME 375

B60×D60×H40 cm 51.- 54.- 54.- 54.- 54.- 54.- 65.- 65.- 65.- 65.- 65.- 65.- - 65.- 73.- 73.- 73.- 89.- 89.- 89.- 89.- - - - -

Opzetkast met 1 plank voor hoge kast (inbouw-)apparatuur

ME 376

B60×D60×H60 cm 59.- 63.- 63.- 63.- 63.- 63.- 81.- 81.- 81.- 81.- 81.- 81.- - 81.- 94.- 94.- 94.- 118.- 118.- 118.- 118.- 81.- 94.- 104.- -

De combinaties hier zijn slechts een fractie van de oplossingen die je kan creëren. Met het METOD keukensysteem zijn de mogelijkheden eindeloos!

Met opzetkasten krijg je extra opbergruimte boven je hoge kasten en koelkast/vriezer. Er kunnen planken in en de opzetkasten voor koelkast/vriezer zijn voorzien van een luchtkanaal voor goede ventilatie. Getoonde prijzen zijn inclusief basiselement, deur, scharnieren en planken. Knoppen/handgrepen worden apart verkocht.

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

46 47

Hoge kastenDe combinaties hier zijn slechts een fractie van de oplossingen die je kan creëren. Met het METOD keukensysteem zijn de mogelijkheden eindeloos!

Hoge kasten, diepte 60 cm

Hoge kast met 5 planken

ME 500

B40×D60×H200 cm 124.- 136.- 136.- 136.- 136.- 136.- 170.- 170.- 170.- 170.- 170.- 170.- - - 195.- 195.- - 224.- 224.- - - - - - -

ME 501

B60×D60×H200 cm 145.- 155.- 155.- 155.- 155.- 155.- 196.- 196.- 196.- 196.- 196.- 196.- - - 224.- 224.- - 275.- 275.- - - - - - -

Hoge kast met 3 planken en 3 lades

ME 504

B40×D60×H200 cm 288.- 298.- 298.- 298.- 298.- 298.- 334.- 334.- 334.- 334.- 334.- 334.- - - 359.- 359.- - 388.- 388.- - - - - - -

ME 505

B60×D60×H200 cm 320.- 331.- 331.- 331.- 331.- 331.- 371.- 371.- 371.- 371.- 371.- 371.- - - 399.- 399.- - 450.- 450.- - - - - - -

Hoge kast met 2 planken en 4 lades

ME 541

B60×D60×H200 cm 336.- 351.- 351.- 351.- 351.- 351.- 405.- 405.- 405.- 405.- 405.- 405.- - 405.- 444.- 444.- 444.- 520.- 520.- 520.- 520.- - - - -

ME 506

B40×D60×H220 cm 300.- 314.- 314.- 314.- 314.- 314.- 363.- 363.- 363.- 363.- 363.- 363.- - - 396.- 396.- - 464.- 464.- - - - - - -

ME 507

B60×D60×H220 cm 349.- 365.- 365.- 365.- 365.- 365.- 421.- 421.- 421.- 421.- 421.- 421.- - - 462.- 462.- - 542.- 542.- - - - - - -

Hoge kasten bieden veel opbergruimte voor alles van blikken en theedoeken tot potten, pannen en keukenmachines. Vul ze met lades in verschillende afmetingen of gebruik verstelbare planken om de binnenkant te optimaliseren volgens jouw opbergbehoeften. Ladedempers zijn inbegrepen in alle MAXIMERA lades. Getoonde prijzen zijn inclusief basiselement, deur, scharnieren, lades en planken. Knoppen/handgrepen worden apart verkocht.

Hoge kast met uittrekbare inrichting schoonmaakkast

ME 558

B40×D60×H200 cm 212.- 223.- 223.- 223.- 223.- 223.- 263.- 263.- 263.- 263.- 263.- 263.- - - 290.- 290.- - 346.- 346.- - - - - - -

ME 559

B60×D60×H200 cm 232.- 247.- 247.- 247.- 247.- 247.- 299.- 299.- 299.- 299.- 299.- 299.- - - 335.- 335.- - 407.- 407.- - - - - - -

ME 560

B40×D60×H220 cm 223.- 235.- 235.- 235.- 235.- 235.- 279.- 279.- 279.- 279.- 279.- 279.- - - 307.- 307.- - 366.- 366.- - - - - - -

ME 561

B60×D60×H220 cm 247.- 263.- 263.- 263.- 263.- 263.- 317.- 317.- 317.- 317.- 317.- 317.- - - 354.- 354.- - 429.- 429.- - - - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

48 49

Hoge kast met uittrekbare inrichting schoonmaakkast

ME 546

B40×D60×H240 cm 232.- 244.- 244.- 244.- 244.- 244.- 292.- 292.- 292.- 292.- 292.- 292.- - - 323.- 323.- - 389.- 389.- - - - - - -

ME 547

B60×D60×H240 cm 258.- 277.- 277.- 277.- 277.- 277.- 337.- 337.- 337.- 337.- 337.- 337.- - - 377.- 377.- - 461.- 461.- - - - - - -

Hoge kasten

Hoge kast met 4 lades

ME 592

B40×D60×H200 cm 308.- 319.- 319.- 319.- 319.- 319.- 359.- 359.- 359.- 359.- 359.- 359.- - - 386.- 386.- - 442.- 442.- - - - - - -

ME 593

B60×D60×H200 cm 353.- 367.- 367.- 367.- 367.- 367.- 419.- 419.- 419.- 419.- 419.- 419.- - - 455.- 455.- - 527.- 527.- - - - - - -

ME 594

B40×D60×H220 cm 326.- 338.- 338.- 338.- 338.- 338.- 382.- 382.- 382.- 382.- 382.- 382.- - - 410.- 410.- - 469.- 469.- - - - - - -

ME 595

B60×D60×H220 cm 378.- 394.- 394.- 394.- 394.- 394.- 448.- 448.- 448.- 448.- 448.- 448.- - - 485.- 485.- - 560.- 560.- - - - - - -

Hoge kast met 4 lades

ME 548

B40×D60×H240 cm 334.- 347.- 347.- 347.- 347.- 347.- 395.- 395.- 395.- 395.- 395.- 395.- - - 426.- 426.- - 492.- 492.- - - - - - -

ME 549

B60×D60×H240 cm 403.- 420.- 420.- 420.- 420.- 420.- 480.- 480.- 480.- 480.- 480.- 480.- - - 520.- 520.- - 604.- 604.- - - - - - -

Hoge kast met 2 planken, 1 lade en uittrekbare inrichting schoonmaakkast

ME 535

B40×D60×H200 cm 240.- 250.- 250.- 250.- 250.- 250.- 286.- 286.- 286.- 286.- 286.- 286.- - - 311.- 311.- - 341.- 341.- - - - - - -

ME 536

B60×D60×H200 cm 266.- 277.- 277.- 277.- 277.- 277.- 317.- 317.- 317.- 317.- 317.- 317.- - - 345.- 345.- - 396.- 396.- - - - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

50 51

Hoge kasten

Hoge kast met 3 planken

ME 537

B60×D60×H140 cm 117.- 127.- 127.- 127.- 127.- 127.- 161.- 161.- 161.- 161.- 161.- 161.- - - 184.- 184.- - 232.- 232.- - - - - - -

Hoge kast met 3 lades

ME 538

B60×D60×H140 cm 241.- 251.- 251.- 251.- 251.- 251.- 285.- 285.- 285.- 285.- 285.- 285.- - - 308.- 308.- - 356.- 356.- - - - - - -

Hoge kast met 5 planken

ME 521

B40×D37×H200 cm 112.- 122.- 122.- 122.- 122.- 122.- 158.- 158.- 158.- 158.- 158.- 158.- - - 183.- 183.- - 212.- 212.- - - - - - -

ME 522

B60×D37×H200 cm 132.- 143.- 143.- 143.- 143.- 143.- 183.- 183.- 183.- 183.- 183.- 183.- - - 211.- 211.- - 262.- 262.- - - - - - -

ME 523

B80×D37×H200 cm 195.- 215.- 215.- 215.- 215.- 215.- 287.- 287.- 287.- 287.- 287.- 287.- - - 337.- 337.- - 395.- 395.- - - - - - -

Hoge kasten, diepte 37 cm

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

Hoge kasten

52 53

Hoge kast voor oven met 1 plank en 2 lades

ME 700

B60×D60×H200 cm 229.- 239.- 239.- 239.- 239.- 239.- 279.- 279.- 279.- 279.- 279.- 279.- - 281.- 310.- 310.- 312.- 366.- 366.- 366.- 366.- - - - -

ME 701

B60×D60×H220 cm 242.- 254.- 254.- 254.- 254.- 254.- 296.- 296.- 296.- 296.- 296.- 296.- - 298.- 328.- 328.- 330.- 387.- 387.- 387.- 387.- - - - -

ME 746

B60×D60×H240 cm 279.- 292.- 292.- 292.- 292.- 292.- 340.- 340.- 340.- 340.- 340.- 340.- - 340.- 375.- 375.- 375.- 443.- 443.- 443.- 443.- - - - -

Hoge kast voor oven met 2 planken en 2 lades

ME 702

B60×D60×H200 cm 216.- 227.- 227.- 227.- 227.- 227.- 265.- 265.- 265.- 265.- 265.- 265.- - 265.- 295.- 295.- 295.- 346.- 346.- 346.- 346.- - - - -

ME 703

B60×D60×H220 cm 255.- 267.- 267.- 267.- 267.- 267.- 311.- 311.- 311.- 311.- 311.- 311.- - 311.- 344.- 344.- 344.- 404.- 404.- 404.- 404.- - - - -

Hoge kasten voor (inbouw-)oven / (combi-)magnetron

Hoge kast voor oven met 1 plank en 3 lades

ME 747

B60×D60×H200 cm 253.- 264.- 264.- 264.- 264.- 264.- 307.- 307.- 307.- 307.- 307.- 307.- - 307.- 343.- 343.- 343.- 399.- 399.- 399.- 399.- - - - -

ME 748

B60×D60×H220 cm 266.- 279.- 279.- 279.- 279.- 279.- 324.- 324.- 324.- 324.- 324.- 324.- - 324.- 361.- 361.- 361.- 420.- 420.- 420.- 420.- - - - -

ME 749

B60×D60×H240 cm 303.- 317.- 317.- 317.- 317.- 317.- 368.- 368.- 368.- 368.- 368.- 368.- - 368.- 408.- 408.- 408.- 476.- 476.- 476.- 476.- - - - -

Hoge kast voor magnetron met 1 plank en 2 lades

ME 751

B60×D60×H200 cm 221.- 333.- 333.- 333.- 333.- 333.- 275.- 275.- 275.- 275.- 275.- 275.- - 275.- 307.- 307.- 307.- 366.- 366.- 366.- 366.- - - - -

ME 752

B60×D60×H220 cm 242.- 255.- 255.- 255.- 255.- 255.- 303.- 303.- 303.- 303.- 303.- 303.- - 305.- 338.- 338.- 340.- 406.- 406.- 406.- 406.- - - - -

ME 753

B60×D60×H240 cm 271.- 286.- 286.- 286.- 286.- 286.- 340.- 340.- 340.- 340.- 340.- 340.- - 340.- 379.- 379.- 379.- 455.- 455.- 455.- 455.- - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

54 55

Hoge kasten

Hoge kast voor combi-magnetron/oven/stoomoven met 2 lades

ME 708

B60×D60×H200 cm 203.- 212.- 212.- 212.- 212.- 212.- 244.- 244.- 244.- 244.- 244.- 244.- - 244.- 268.- 268.- 268.- 314.- 314.- 314.- 314.- - - - -

Hoge kast voor combi-magnetron/oven/stoomoven met 1 plank en 2 lades

ME 709

B60×D60×H220 cm 228.- 238.- 238.- 238.- 238.- 238.- 277.- 277.- 277.- 277.- 277.- 277.- - 277.- 306.- 306.- 306.- 360.- 360.- 360.- 360.- - - - -

ME 763

B60×D60×H240 cm 239.- 251.- 251.- 251.- 251.- 251.- 292.- 292.- 292.- 292.- 292.- 292.- - 292.- 322.- 322.- 322.- 379.- 379.- 379.- 379.- - - - -

Hoge kast voor combi-magnetron/stoomoven met 1 plank en 3 lades

ME 757

B60×D60×H200 cm 252.- 265.- 265.- 265.- 265.- 265.- 315.- 315.- 315.- 315.- 315.- 315.- - 315.- 353.- 353.- 353.- 423.- 423.- 423.- 423.- - - - -

ME 758

B60×D60×H220 cm 266.- 281.- 281.- 281.- 281.- 281.- 333.- 333.- 333.- 333.- 333.- 333.- - 333.- 372.- 372.- 372.- 445.- 445.- 445.- 445.- - - - -

ME 759

B60×D60×H240 cm 312.- 328.- 328.- 328.- 328.- 328.- 386.- 386.- 386.- 386.- 386.- 386.- - 386.- 428.- 428.- 428.- 510.- 510.- 510.- 510.- - - - -

Hoge kast voor magnetron/oven met 2 lades

ME 712

B60×D60×H200 cm 206.- 217.- 217.- 217.- 217.- 217.- 246.- 246.- 246.- 246.- 246.- 246.- - 246.- 270.- 270.- 270.- 310.- 310.- 310.- 310.- - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

56 57

Hoge kasten

Hoge kast voor magnetron/oven met 1 plank en 2 lades

ME 713

B60×D60×H220 cm 234.- 243.- 243.- 243.- 243.- 243.- 279.- 279.- 279.- 279.- 279.- 279.- - 279.- 308.- 308.- 308.- 356.- 356.- 356.- 356.- - - - -

Hoge kast voor magnetron/oven met 1 plank en 2 lades

ME 735

B60×D60×H240 cm 245.- 256.- 256.- 256.- 256.- 256.- 294.- 294.- 294.- 294.- 294.- 294.- 294.- 294.- 324.- 324.- 324.- 375.- 375.- 375.- 375.- - - - -

Hoge kast voor oven met 2 lades

ME 733

B60×D60×H140 cm 156.- 162.- 162.- 162.- 162.- 162.- 184.- 184.- 184.- 184.- 184.- 184.- 184.- 184.- 202.- 202.- 202.- 234.- 234.- 234.- 234.- - - - -

Hoge kast voor magnetron/oven met 1 lade

ME 729

B60×D60×H140 cm 119.- 122.- 122.- 122.- 122.- 122.- 133.- 133.- 133.- 133.- 133.- 133.- 133.- 133.- 142.- 142.- 142.- 158.- 158.- 158.- 158.- - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

Hoge kasten

58 59

Hoge kast voor oven met 3 planken

ME 738

B60×D60×H200 cm 168.- 178.- 178.- 178.- 178.- 178.- 216.- 216.- 216.- 216.- 216.- 216.- - 216.- 243.- 243.- 243.- 294.- 294.- 294.- 294.- - - - -

ME 739

B60×D60×H220 cm 181.- 193.- 193.- 193.- 193.- 193.- 233.- 233.- 233.- 233.- 233.- 233.- 233.- 233.- 261.- 261.- 261.- 315.- 315.- 315.- 315.- - - - -

ME 745

B60×D60×H240 cm 218.- 231.- 231.- 231.- 231.- 231.- 277.- 277.- 277.- 277.- 277.- 277.- - 277.- 308.- 308.- 308.- 371.- 371.- 371.- 371.- - - - -

Hoge kast voor magnetron met 4 planken

ME 740

B60×D60×H200 cm 156.- 168.- 168.- 168.- 168.- 168.- 208.- 208.- 208.- 208.- 208.- 208.- 208.- 208.- 236.- 236.- 236.- 290.- 290.- 290.- 290.- - - - -

ME 741

B60×D60×H220 cm 183.- 196.- 196.- 196.- 196.- 196.- 242.- 242.- 242.- 242.- 242.- 242.- 242.- 242.- 273.- 273.- 273.- 336.- 336.- 336.- 336.- - - - -

ME 750

B60×D60×H240 cm 195.- 210.- 210.- 210.- 210.- 210.- 262.- 262.- 262.- 262.- 262.- 262.- - 262.- 297.- 297.- 297.- 350.- 368.- 368.- 368.- - - - -

Hoge kast voor magnetron/oven met 1 plank

ME 742

B60×D60×H200 cm 148.- 155.- 155.- 155.- 155.- 155.- 184.- 184.- 184.- 184.- 184.- 184.- - 184.- 205.- 205.- 205.- 245.- 245.- 245.- 245.- - - - -

ME 743

B60×D60×H220 cm 160.- 168.- 168.- 168.- 168.- 168.- 204.- 204.- 204.- 204.- 204.- 204.- - 204.- 230.- 230.- 230.- 278.- 278.- 278.- 278.- 204.- - - -

ME 744

B60×D60×H240 cm 184.- 194.- 194.- 194.- 194.- 194.- 232.- 232.- 232.- 232.- 232.- 232.- - 232.- 259.- 259.- 259.- 310.- 310.- 310.- 310.- 232.- - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

60 61

Hoge kasten

Hoge kast voor koel-/vriescombinatie Voor TINAD, ISANDE, RÅKALL en KÖLDGRADER

ME 714

B60×D60×H200 cm 147.- 162.- 162.- 162.- 162.- 162.- 214.- 214.- 214.- 214.- 214.- 214.- - 214.- 249.- 249.- 249.- 320.- 320.- 320.- 320.- - - - -

Hoge kast voor koelkast met 1 plank Voor FÖRKYLD en AVKYLD

ME 716

B60×D60×H200 cm 164.- 178.- 178.- 178.- 178.- 178.- 230.- 230.- 230.- 230.- 230.- 230.- - - 266.- 266.- - 338.- 338.- - - - - - -

Hoge kast voor koelkast, vriezer Voor SVALKAS, SVALNA en DJUPFRYSA

ME 715

B60×D60×H200 cm 161.- 175.- 175.- 175.- 175.- 175.- 227.- 227.- 227.- 227.- 227.- 227.- 227.- 227.- 261.- 261.- 261.- 333.- 333.- 333.- 333.- - - - -

Hoge kasten voor (inbouw-) koelkast/vriezer

Hoge kast voor koelkast, vriezer Voor FROSTIG en FRYSA

ME 717

B60×D60×H200 cm 131.- 142.- 142.- 142.- 142.- 142.- 182.- 182.- 182.- 182.- 182.- 182.- - - 210.- 210.- - 261.- 261.- - - - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

Hoge kasten

62 63

Hoge kast voor koelkast, vriezer Voor SVALKAS, SVALNA en DJUPFRYSA

ME 718

B60×D60×H220 cm 174.- 190.- 190.- 190.- 190.- 190.- 248.- 248.- 248.- 248.- 248.- 248.- - 248.- 286.- 286.- 286.- 366.- 366.- 366.- 366.- - - - -

Hoge kast voor koel-/vriescombinatie met 1 plank

ME 719

B60×D60×H220 cm 187.- 203.- 203.- 203.- 203.- 203.- 260.- 260.- 260.- 260.- 260.- 260.- - 260.- 299.- 299.- 299.- 378.- 378.- 378.- 378.- - - - -

Hoge kast voor koelkast Voor FÖRKYLD en AVKYLD

ME 728

B60×D60×H140 cm 112.- 122.- 122.- 122.- 122.- 122.- 156.- 156.- 156.- 156.- 156.- 156.- - - 179.- 179.- - 227.- 227.- - - - - - -

Hoge kast voor koel-/vriescombinatie Voor TINAD, ISANDE, RÅKALL en KÖLDGRADER

ME 720

B60×D60×H220 cm 159.- 175.- 175.- 175.- 175.- 175.- 229.- 229.- 229.- 229.- 229.- 229.- - - 266.- 266.- - 341.- 341.- - - - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

64 65

Hoge kasten

Hoge kast voor koelkast Voor FÖRKYLD en AVKYLD

ME 721

B60×D60×H220 cm 190.- 206.- 206.- 206.- 206.- 206.- 260.- 260.- 260.- 260.- 260.- 260.- - - 297.- 297.- - 372.- 372.- - - - - - -

Hoge kast voor koelkast, vriezer Voor FROSTIG en FRYSA

ME 722

B60×D60×H220 cm 160.- 173.- 173.- 173.- 173.- 173.- 221.- 221.- 221.- 221.- 221.- 221.- - - 255.- 255.- - 322.- 322.- - - - - - -

Hoge kast voor koel-/vriescombinatie Voor TINAD, ISANDE, RÅKALL en KÖLDGRADER

ME 724

B60×D60×H240 cm 198.- 216.- 216.- 216.- 216.- 216.- 279.- 279.- 279.- 279.- 279.- 279.- - 279.- 322.- 322.- 322.- 409.- 409.- 409.- 409.- - - - -

Hoge kast voor koelkast, vriezer Voor SVALKAS, SVALNA en DJUPFRYSA

ME 725

B60×D60×H240 cm 212.- 229.- 229.- 229.- 229.- 229.- 292.- 292.- 292.- 292.- 292.- 292.- - 292.- 334.- 334.- 334.- 422.- 422.- 422.- 422.- - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

Hoge kasten

66 67

Hoge kast voor koelkast Voor FÖRKYLD en AVKYLD

ME 726

B60×D60×H240 cm 215.- 232.- 232.- 232.- 232.- 232.- 295.- 295.- 295.- 295.- 295.- 295.- - - 339.- 339.- - 428.- 428.- - - - - - -

Hoge kast voor koelkast, vriezer Voor FROSTIG en FRYSA

ME 727

B60×D60×H240 cm 182.- 196.- 196.- 196.- 196.- 196.- 247.- 247.- 247.- 247.- 247.- 247.- - - 283.- 283.- - 350.- 350.- - - - - - -

HÄG

GEB

Yw

it

TIN

GSR

YDho

uteff

ect z

war

t

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASKE

RSU

ND

esse

n

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

ho

oggl

ans

wit

RIN

GH

ULT

hoog

glan

s lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACKA

an

trac

iet,

mat

wit

AXST

AD

mat

wit,

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecru

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

do

nker

grijs

, mat

wit

BOD

BYN

ecru

, gri

js, d

onke

rgro

en

EKES

TAD

eike

nfine

er

VOXT

ORP

w

alno

otpa

tr, e

iken

patr

.

LERH

YTTA

N

zwar

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

natu

rel e

ssen

VOXT

ORP

hoog

glan

s w

it

VOXT

ORP

hoog

glan

s lic

htbe

ige

UD

DEV

ALLA

antr

acie

t kri

jtbor

d

JÄRS

TAho

oggl

ans

zwar

tbla

uw

YTTE

RBYN

bedr

ukt

JUTI

Sfr

oste

d gl

as, r

ookg

las

Bedekkingspanelen

39×80 cm - - - - - - - - - - - - - 14.- - - - - - - - - 37.- - - - - - - - - - - -

39×83 cm - - - - - - - - - 18.- 18.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

39×84 cm - - - - - - - - - - - - 18.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

39×85 cm - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 37.- - - - - - - - - - - - -

39×86 cm - 11.- ** 11.- 11.- - *** 18.- 18.- - - **** - - **** ***** * 24.- 24.- 24.- 24.- - - *** 37.- - - - - 24.- 13.- 31.- 24.- 24.-

39×100 cm - - - - - - - - - - - - - 17.- - - - - - - - - 41.- - - - - - - - - - - -

39×103 cm - - - - - - - - - 22.- 22.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

39×104 cm - - - - - - - - - - - - 22.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

39×105 cm - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 41.- - - - - - - - - - - - -

39×106 cm - 13.- ** 13.- 13.- - *** 22.- 22.- - - **** - - **** ***** * 28.- 28.- 28.- 28.- - - *** 41.- - - - - 28.- 16.- 35.- 28.- 28.-

39×240 cm - 45.- ** 45.- 45.- - *** 79.- 79.- 79.- 79.- **** 79.- - **** ***** * 90.- 90.- 90.- 90.- 109.- 109.- *** 109.- - - - - 60.- 33.- 99.- 90.- 90.-

61×80 cm - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 49.- - - - - - - - - - - -

61×220 cm - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 129.- - - - - - - - - - - -

61×240 cm - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 139.- - - - - - - - - - - -

62×80 cm - 15.- ** 15.- 15.- - *** 26.- 26.- 26.- 26.- **** 26.- 26.- **** ***** * 30.- 30.- 30.- 30.- 49.- - *** 49.- - - - - 35.- 20.- 39.- 30.- 30.-

62×220 cm - 47.- ** 47.- 47.- - *** 78.- 78.- 78.- 78.- **** 78.- - **** ***** * 96.- 96.- 96.- 96.- 129.- - *** 129.- - - - - 65.- 51.- 112.- 96.- 96.-

62×240 cm - 49.- ** 49.- 49.- - *** 83.- 83.- 83.- 83.- **** 83.- - **** ***** * 105.- 105.- 105.- 105.- 139.- - *** 139.- 83.- - - - 69.- 55.- 121.- 105.- 105.-

HÄG

GEB

Y w

it

TIN

GSR

YD h

oute

ffec

t zw

art

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASK

ERSU

ND

ess

en

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

hoo

ggla

ns w

it

RIN

GH

ULT

hgg

l lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACK

A an

trac

iet

KUN

GSB

ACK

A m

at w

it

AXS

TAD

mat

wit

AXS

TAD

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecr

u

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

mat

wit

VOXT

ORP

don

kerg

rijs

BOD

BYN

ecr

u

BOD

BYN

gri

js

BOD

BYN

don

kerg

roen

EKES

TAD

eik

enfin

eer

VOXT

ORP

wal

noot

proo

n, e

iken

patr

oon

LERH

YTTA

N z

war

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

nat

urel

ess

en

VOXT

ORP

hoo

ggla

ns w

it

VOXT

ORP

hoo

ggla

ns li

chtb

eige

UD

DEV

ALLA

ant

raci

et k

rijtb

ord

JÄRS

TA h

oogg

lans

zw

artb

lauw

YTTE

RBYN

bed

rukt

JUTI

S fr

oste

d gl

as, r

ookg

las

* FÖ

RBÄT

TRA

ecru

** F

ÖRB

ÄTTR

A w

it

***

FÖRB

ÄTTR

A ho

oggl

ans

wit

****

RBÄT

TRA

mat

wit

****

* FÖ

RBÄT

TRA

donk

ergr

ijs

Deuren

20×80 cm 8.- 11.- 11.- 11.- 11.- 11.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 28.- 28.- 28.- 28.- 28.- 42.- 42.- 42.- 42.- - - - - - - - - -

30×60 cm 9.- - 12.- 12.- 13.- 13.- 22.- 22.- 22.- 22.- 22.- 22.- 22.- - 22.- 22.- 33.- 33.- 33.- 33.- 33.- 39.- 39.- 39.- 39.- - - - - - - - - -

30×80 cm 11.- - 13.- 13.- 13.- 13.- 27.- 27.- 27.- 27.- 27.- 27.- 27.- - 27.- 27.- 36.- 36.- 36.- 36.- 36.- 42.- 42.- 42.- 42.- - - - - - - - - -

40×40 cm 8.- 11.- 11.- 11.- 11.- 11.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- - 21.- 21.- 28.- 28.- 28.- 28.- 28.- 42.- 42.- 42.- 42.- 21.- 28.- 35.- - - - - - -

40×60 cm 10.- 13.- 13.- 13.- 13.- 13.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- - 24.- 24.- 32.- 32.- 32.- 32.- 32.- 48.- 48.- 48.- 48.- 24.- 32.- 40.- - - - - - -

40×80 cm 12.- 16.- 16.- 16.- 16.- 16.- 31.- 31.- 31.- 31.- 31.- 31.- 31.- 31.- 31.- 31.- 40.- 40.- 40.- 40.- 40.- 59.- 59.- 59.- 59.- 31.- 40.- 49.- - - - - - -

40×100 cm 16.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 40.- 40.- 40.- 40.- 40.- 40.- 40.- 40.- 40.- 40.- 52.- 52.- 52.- 52.- 52.- 78.- 78.- 78.- 78.- 40.- 52.- 64.- - - - - - -

40×120 cm - - - - - - - - - - - - - - 52.- 52.- - - - - 65.- - - 100.- 100.- - - - - - - - - -

40×140 cm 24.- 32.- 32.- 32.- 32.- 32.- 61.- 61.- 61.- 61.- 61.- 61.- 61.- - 61.- 61.- 80.- 80.- 80.- 80.- - 120.- 120.- - - - - - - - - - - -

40×200 cm 30.- 40.- 40.- 40.- 40.- 40.- 76.- 76.- 76.- 76.- 76.- 76.- 76.- - 76.- 76.- 101.- 101.- 101.- 101.- - 130.- 130.- - - - - - - - - - - -

60×40 cm 10.- 13.- 13.- 13.- 13.- 13.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- - 24.- 24.- 32.- 32.- 32.- 32.- 32.- 48.- 48.- 48.- 48.- - - - - - - - - -

60×60 cm 13.- 17.- 17.- 17.- 17.- 17.- 35.- 35.- 35.- 35.- 35.- 35.- 35.- - 35.- 35.- 48.- 48.- 48.- 48.- 48.- 72.- 72.- 72.- 72.- 35.- 48.- 58.- - - - - - -

60×80 cm 17.- 23.- 23.- 23.- 23.- 23.- 43.- 43.- 43.- 43.- 43.- 43.- 43.- 43.- 43.- 43.- 57.- 57.- 57.- 57.- 57.- 84.- 84.- 84.- 84.- 43.- 57.- 69.- - - - - - -

60×100 cm 22.- 29.- 29.- 29.- 29.- 29.- 55.- 55.- 55.- 55.- 55.- 55.- 55.- 55.- 55.- 55.- 72.- 72.- 72.- 72.- 72.- 108.- 108.- 108.- 108.- - - - - - - - - -

60×120 cm 26.- 35.- 35.- 35.- 35.- 35.- 67.- 67.- 67.- 67.- 67.- 67.- 67.- - 67.- 67.- 88.- 88.- 88.- 88.- 88.- 132.- 132.- 132.- 132.- - - - - - - - - -

60×140 cm 29.- 39.- 39.- 39.- 39.- 39.- 73.- 73.- 73.- 73.- 73.- 73.- 73.- - 73.- 73.- 96.- 96.- 96.- 96.- - 144.- 144.- - - - - - - - - - - -

60×180 cm 32.- 42.- 42.- 42.- 39.- 42.- 79.- 79.- 79.- 79.- 79.- 79.- 79.- - 79.- 79.- 105.- 105.- 105.- 105.- - 156.- 156.- - - - - - - - - - - -

60×200 cm 34.- 45.- 45.- 45.- 45.- 45.- 85.- 85.- 85.- 85.- 85.- 85.- 85.- - 85.- 85.- 113.- 113.- 113.- 113.- - 164.- 164.- - - - - - - - - - - -

Deuren voor hoekkast

25×80 cm, 2 st. 20.- 27.- 27.- 27.- 27.- 27.- 52.- 52.- 52.- 52.- 52.- 52.- 52.- - 52.- 52.- 68.- 68.- 68.- 68.- 68.- 102.- 102.- 102.- 102.- - - - - - - - - -

Deuren, ladefronten en afwerking

70 71

Ladefronten

40×10 cm, 2 st. 6.- 8.- 8.- 8.- 8.- 8.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 20.- 20.- 20.- 20.- 20.- 30.- 30.- 30.- 30.- - - - - - - - - -

40×20 cm 4.- 5.- 5.- 5.- 5.- 6.- 10.- 10.- 10.- 10.- 10.- 10.- 10.- 10.- 10.- 10.- 10.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 20.- 20.- 20.- 20.- - - - - - - - - -

40×40 cm 8.- 11.- 11.- 11.- 11.- 11.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 28.- 28.- 28.- 28.- 28.- 42.- 42.- 42.- 42.- - - - - - - - - -

60×10 cm, 2 st. 8.- 11.- 11.- 11.- 11.- 11.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 28.- 28.- 28.- 28.- 28.- 42.- 42.- 42.- 42.- - - - - - - - - -

60×20 cm 6.- 8.- 8.- 8.- 8.- 8.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 15.- 22.- 22.- 22.- 22.- 22.- 30.- 30.- 30.- 30.- - - - - - - - - -

60×40 cm 10.- 13.- 13.- 13.- 13.- 13.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 33.- 33.- 33.- 33.- 33.- 49.- 49.- 49.- 49.- - - - - - - - - -

80×10 cm, 2 st. 9.- 12.- 12.- 12.- 12.- 12.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 24.- 32.- 32.- 32.- 32.- 32.- 48.- 48.- 48.- 48.- - - - - - - - - -

80×20 cm 8.- 11.- 11.- 11.- 11.- 11.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 28.- 28.- 28.- 28.- 28.- 42.- 42.- 42.- 42.- - - - - - - - - -

80×40 cm 12.- 16.- 16.- 16.- 16.- 16.- 31.- 31.- 31.- 31.- 31.- 31.- 31.- 31.- 31.- 31.- 31.- 40.- 40.- 40.- 40.- 40.- 60.- 60.- 60.- 60.- - - - - - - - - -

Vitrinedeuren

30×60 cm - - - - - 15.- - - - - - 29.- 29.- 23.- - - - 30.- 30.- 30.- 30.- - 48.- 48.- - - - - - 30.- - - - - -

30×80 cm - - - - - 18.- - - - - - 30.- 30.- 27.- - - - 35.- 35.- 35.- 35.- - 59.- 59.- - - - - - 35.- - - - - -

30×100 cm - - - - - 23.- - - - - - 32.- 32.- 34.- - - - 45.- 45.- 45.- 45.- - 78.- 78.- - - - - - 45.- - - - - -

40×40 cm - - - - - 14.- - - - - - 26.- 26.- 26.- - - - 35.- 35.- 35.- 35.- - 48.- 48.- - - - - - - - - - - -

40×40 cm met kruislat - - - - - - - - - - - - - 35.- - - - 35.- 35.- 35.- - - - - - - - - - - - - - - -

40×60 cm - - - - - 16.- - - - - - 30.- 30.- 30.- - - - 40.- 40.- 40.- 40.- - 72.- 72.- - - - - - 40.- - - - - -

40×80 cm - - - - - 19.- - - - - - 39.- 39.- 38.- - - - 50.- 50.- 50.- 50.- - 84.- 84.- - - - - - 50.- - - - - -

40×100 cm - - - - - 21.- - - - - - 50.- 50.- 49.- - - - 65.- 65.- 65.- 65.- - 108.- 108.- - - - - - 65.- - - - - -

Deur voor vaatwasser

45×80 cm 16.- 21.- 21.- 21.- 21.- 21.- 45.- 45.- 45.- 45.- 45.- 45.- 45.- 45.- 45.- 45.- 45.- 56.- 56.- 56.- 56.- 56.- 68.- 68.- 68.- 68.- - - - - - - - - -

Sier-/kroonlijsten

221×4 cm profiel - - - - - - - - - - - - - 40.- - - - * - - - - 50.- - - - - - - - 40.- - - - -

221×6 cm profiel - - - - - - - - - - - - - - - - - 45.- 45.- 45.- - - - 50.- - - - - - - 35.- - - - -

221×6 cm afgerond - 19.- ** 19.- 19.- - *** 40.- 40.- - - **** 45.- - - **** ***** * - - 45.- 45.- - - *** 50.- - - - - 30.- 21.- 30.- 45.- 45.-

221×6 cm facet - - ** - - 19.- - - - 40.- 40.- - - - - - - - - - - - - 50.- - - - - - - - - - - -

Plinten

220×8 cm - 30.- 24.- 24.- 24.- 24.- **** 26.- * 24.- **** ***** * 26.- 26.- 26.- 26.- 30.- 30.- *** 26.- - - - - 22.- 16.- 26.- 26.- 26.-

213×11 cm

- 22.- 22.- 22.- 30.-

- 24.- 30.- - 35.- - 26.- 26.- - **** 28.- * 26.- **** ***** * 28.- 28.- - 28.- 35.- - *** 35.- - - - - 24.- 18.- 45.- 28.- 28.-

221×8 cm sierplint - - - - - - - - - - - - - - - - - * 22.- 22.- - - 50.- - - - - - - - 29.- - - - -

221×11 cm sierplint - - - - - - - - - - - - - - - - - * 45.- 45.- - - 50.- - - - - - - - 35.- - - - -

66×8 cm sierplint voor vw. - - - - - - - - - - - - - - - - * 22.- 22.- - - - - - - - - - - 22.- - - - -

66×8 cm sierplint m. uitsp. - - - - - - - - - - - - - - - - * 22.- 22.- - - - - - - - - - - 22.- - - - -

67×11 cm sierplint voor vw. - - - - - - - - - - - - - - - - * 22.- 22.- - - - - - - - - - - 22.- - - - -

Deuren, ladefronten en afwerking

HÄG

GEB

Y w

it

TIN

GSR

YD h

oute

ffec

t zw

art

VED

DIN

GE

wit

VED

DIN

GE

grijs

ASK

ERSU

ND

ess

en

SÄVE

DAL

wit

RIN

GH

ULT

hoo

ggla

ns w

it

RIN

GH

ULT

hgg

l lic

htgr

ijs

BOD

ARP

grijs

groe

n

KUN

GSB

ACK

A an

trac

iet

KUN

GSB

ACK

A m

at w

it

AXS

TAD

mat

wit

AXS

TAD

mat

bla

uw

HIT

TARP

ecr

u

GRE

VSTA

roes

tvri

j sta

al

VOXT

ORP

mat

wit

VOXT

ORP

don

kerg

rijs

BOD

BYN

ecr

u

BOD

BYN

gri

js

BOD

BYN

don

kerg

roen

EKES

TAD

eik

enfin

eer

VOXT

ORP

wal

noot

proo

n, e

iken

patr

oon

LERH

YTTA

N z

war

t gel

azuu

rd, l

icht

grijs

TORH

AMN

nat

urel

ess

en

VOXT

ORP

hoo

ggla

ns w

it

VOXT

ORP

hoo

ggla

ns li

chtb

eige

UD

DEV

ALLA

ant

raci

et k

rijtb

ord

JÄRS

TA h

oogg

lans

zw

artb

lauw

YTTE

RBYN

bed

rukt

JUTI

S fr

oste

d gl

as, r

ookg

las

* FÖ

RBÄT

TRA

ecru

** F

ÖRB

ÄTTR

A w

it

***

FÖRB

ÄTTR

A ho

oggl

ans

wit

****

RBÄT

TRA

mat

wit

****

* FÖ

RBÄT

TRA

donk

ergr

ijs

24.--

Bezoek de IKEA winkel:Kijk voor openingstijden en een routebeschrijving naar de dichtstbijzijnde IKEA winkel op IKEA.nl/vestigingen

IKEA online:Voor meer informatie over online winkelen bij IKEA, bezoek IKEA.nl/webwinkel

© In

ter

IKEA

Sys

tem

s B.

V. 2

019-

2020

/ M

ETO

D20

HFB

07N

L_R4

_072

Klanteninformatie: IKEA.nl. Onder voorbehoud van zet- en drukfouten.

Gidsen

Keukenbrochure Koophulpen – IKEA keukens en IKEA apparatuur

Een brochure vol met inspirerende foto’s van keukens in alle stijlen en maten. Hier vind je alles, van grote keukens tot al die kleine extra’s die het dagelijks leven in de keuken gemakkelijker en leuker maken.

In deze koophulpen vind je alle producten, details en prijzen om precies te kiezen wat je nodig hebt om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken. Bekijk ze op IKEA.nl/keukenkoophulpen

Keuken installatiegids IKEA.nl

Onze keuken installatiegids geeft je tips en stap-voor-stap instructies hoe je zelf je keuken installeert. En vergeet niet, je kan het allemaal zelf doen, maar dat hoeft niet. Lees meer over onze services op IKEA.nl/services

Op onze website vind je veel inspiratie en ideeën om het meeste uit je METOD keuken te halen, of het nu een nieuwe of een oude is die je wilt opfrissen. Bovendien vind je hier alle producten die je kan bedenken om de keuken van jouw dromen te creëren.

Jouw nieuwe IKEA keuken - van begin tot eind

Keukenplanner

Deze planningsgids is je keukenwerkboek. Het helpt je bij elke stap van het meten en plannen tot het bestellen en installeren van jouw nieuwe keuken. Bekijk het op IKEA.nl/keukenkoophulpen

Ontwerp de METOD keuken van je dromen en krijg een prijs voor elk detail, evenals de volledige keuken. Print thuis je tekeningen en productlijst, of sla ze op de IKEA website op. In je IKEA winkel kan je je ontwerp bespreken en advies en begeleiding krijgen van onze keukenspecialisten. Meer informatie op IKEA.nl/keukenplanner

Winkelen bij IKEA