Brochure Laurastar Lift + Limited Edition

Post on 11-Feb-2016

224 views 0 download

description

 

Transcript of Brochure Laurastar Lift + Limited Edition

LIMITE

D ED

ITION

LIMITE

D

HAPP

Y

PURPLEPURPLEWanneer elegantie met verleiding rijmt,Wanneer design met mode rijmtIs schoonheid binnen handbereik.Maak het de uwe,Het is uw stijl!

CITRUS CHIC

Wanneer u weer vol energie zit,Wanneer de technologie kleur bekentZorgt een beetje geel voor dynamiek.Geniet ervan,Het zorgt voor energie!

CITRUSWanneer u weer vol energie zit,Wanneer de technologie kleur bekentZorgt een beetje geel voor dynamiek.Geniet ervan,Het zorgt voor energie!

Ervaar de beste technologie van Laurastar Lift. Met de unieke professionele Laurastar zool, die ultrafijne en krachtige stoom verspreidt, zegt u valse plooien vaarwel: u leidt moeiteloos en het strijkijzer doet de rest. Strijken wordt eenvoudiger zonder veel plaats in te nemen dankzij het compacte formaat van Laurastar Lift.

SO SMART

VRIJHEID IS MOOI.Waar u wilt en wanneer u wilt. Van de strijkplank tot de kledinghanger in de dressing. Licht en compact, Laurastar Lift gaat overal met u mee en is zowel bruikbaar voor een laatste opfrissing van uw kledingstuk op hanger als voor het strijken op de strijkplank. U kunt strijken in alle vrijheid.

SO FR

EE

TECHNOLOGIEËNStoompulsen eigen aan LaurastarActieve 3D zoolProfessioneel strijkijzerAutomatische uitschakeling (na 10 minuten)

ACCESSOIRESAntikalk fi lterDraadgeleider voor stoomkabelBeschermzool voor delicate stoffen

EXCLUSIVITEITENWaterreservoir met achtergrondverlichtingAutomatische oprolling van de stroomkabel

KEUZE UIT 2 KLEURENHappy Purple – Citrus Chic

www.laurastar.com