Beste ouders, heten Doris, Rosali, Daan en Quinten van harte welkom in onze kleuterschool! Hopelijk...

Post on 21-Mar-2018

213 views 1 download

Transcript of Beste ouders, heten Doris, Rosali, Daan en Quinten van harte welkom in onze kleuterschool! Hopelijk...

Besteouders,

Hetheeftdekinderenweerdeugdgedaandie2weekjesvakantiemetheelwatzon.Tochlijkenzeweeralverweg!

InsamenwerkingmethetCLBvragenwe,naelkelangereschoolvakantie,eenpreventieveluizencontroletedoenmetdenat-kammethode.Indienuluizenen/ofnetenopmerkt,meldjeditzosnelmogelijkaandeschool.Wevragenechthiervanwerktemakenaangezienditzeervervelendiswanneerditblijftdurenineenbepaaldeklas.Dankjewelvoorjulliemedewerking.Enkelzokunnenweonze

schoolzoveelmogelijkluizenvrijhouden.Maandag,1mei,feestvandearbeid,iseropnieuweenrustdag!Opdezedagishetgeenschool.Opdinsdag,17aprilzijnernieuwekindjesgestart. WehetenDoris,Rosali,DaanenQuintenvanhartewelkominonzekleuterschool!Hopelijkvoelenzezichaleenbeetjethuisinhunklasje1KAmetjufMarjan.

Ookdiedaghebbende9oudstekleuters;Ninke,Alexia,Josefien,Axelle,Antonia,Fleur,Senne,TiesenAkyravan1KAdeoverstapgemaaktnaar1KBmetjufMarianneenjufMieke.Stilaanvindenzehunweginhunnieuwklasje.Wehebbeneennieuweorganisatiegemaakt;zokomtjufLutenjufNadineeenhandjetoestekenzodatersteeds2juffenindeklaszijn.Jaarthema:“Elkkindeenkunstenaar”Opwoensdag3meigaandekleutersvan2KA,23KBen3KAerkunstigtegenaanengaanzegenietenvanhetkunstprojectRasa.

Indeproductie‘eigenhandig’speeltdehanddehoofdrol.Dehandalszintuiglijk instrument van aanraking. De hand als drager van gebaar enexpressie.Dehandalssensibelinstrumentvandekunstenaar.Kunstwerken van Hedwig Houben, Anton Cotteleer en Carla van dePuttelaar dagen kinderen uit om de mogelijkheden van de hand teontdekken.Kneedmeeaande‘Claytable’vandeNederlandsedesignerErwinZwiers.Beweeg enmusiceer vingervlug met je handen bij de video’s van Pina

Bausch,JanFabre,lhommmmenPengYu.‘eigenhandig’ is verrassend vormgegeven in een speelse installatie van Michiel VanCauwelaert.Omsamenvoortebreidenofnatebelevenhttps://www.youtube.com/watch?v=8uys0MdU2Ts Deonkostennl.€2,5eurokomtopdevolgendeschoolrekening.

elk kind een kunstenaar

Schoolfeest(6mei)

Nogenkelenachtjesslapenenwekunnengenietenvaneenhopelijkmooischoolfeest.

Ukreegondertussenreedsdeuitnodigingmeenaarhuis.Aangeziendekindereneentoonmomenthouden,ishetvanbelangdatubijgevoegdschemagoedmeeopvolgt.

Langsdezewegwillenweooknureedshetfeestoudercomitébedankenvoorhuninzetbijhetnakendeschoolfeest.Achterdeschermenwordterheelwatbelangrijkwerkverzetomhetuzoaangenaammogelijktemaken.Ditdoenzijvanuitdegedrevenheidomextrainkomstentevergarenwaarmeeschoolprojectenondersteundworden.

Vanuitdezegroepwordterookgevraagdofumogelijkeenhandjezoukunnenhelpenbijdecafeteria.Erwordendrieshiftenvoorzien.Indienugraageenhelpendehandwilreiken,vuldanspoedigonderstaandbriefjein.

.

.

Totvolgendekeer! Leerkrachtenendirectie

"""""""""""""""""""""

Hulpschoolfeest6mei

Ik,ondergetekende,…………………………………………………………oudervan

……………………………………………………………..(klas)………………kanenwilgraag

eenhandjekomenhelpenbijdecafetaria…

Ovan14uurtot15uurOvan15uurtot16uurOvan16uurtot17uur

Alvastbedankt!

Handtekening;