Wcs uitnodiging convatec november 2015

2
UITNODIGING Ga voor meer productinformatie naar www.convatec.nl, of neem (gratis) contact met ons op: 0800 022 44 60. Uitnodiging parallelsessie WCS Congres - Utrecht 24 november 2015 Nieuw klinisch bewijs. Indrukwekkende nieuwe resultaten. Wondgenezing in complexe wonden: Resultaat telt! Gastspreker: Phil Bowler, MPhil, BSc, FIBMS

description

ConvaTec nodigt u uit voor een sessie op het WCS-congres met gastspreker Phil Bowler. Mr. Phil Bowler is Vice President Science en Technology bij ConvaTec. Hij wordt alom gerenommeerd in de Healthcare industrie vanwege zijn diepgaande kennis op het vlak van infectiebestrijding en zilver in wondzorg

Transcript of Wcs uitnodiging convatec november 2015

Page 1: Wcs uitnodiging convatec november 2015

UITNODIGINGGa voor meer productinformatie naar

www.convatec.nl, of neem (gratis) contact met ons op: 0800 022 44 60.

Uitnodiging parallelsessie WCS Congres - Utrecht24 november 2015

Nieuw klinisch bewijs. Indrukwekkende nieuwe resultaten.

Wondgenezing in complexe wonden: Resultaat telt!

Gastspreker: Phil Bowler, MPhil, BSc, FIBMS

Page 2: Wcs uitnodiging convatec november 2015

Klinisch bewijs!

Uitnodiging!

Hoe kunt u zich aanmelden?“I will be talking about biofilm & infection, then the role of anti-

microbials (emphasising the importance of dressing technology),

then onto Aquacel Ag+ (with animal & clinical data).”

Phil Bowler, Mphil, BSc, FIBMS

De presentaties worden gegeven in het Engels. Deelname is gratis.

Recentelijk onderzoek van een klinische evaluatiestudie heeft aangetoond dat AQUACEL™ Ag+ wondverband positieve resultaten biedt bij complexe en geïnfecteerd wondherstel. Het International Wound Journal spreekt over een product dat echt verschil kan maken in het leven van mensen bij hun wondgenezingsproces. Phil Bowler presenteert tijdens deze parallelsessie het onderzoek en biedt kennis over de pro-actieve aanpak bij wondzorg met aandacht voor de risico’s en gevolgen van biofilm die hierbij een bedreiging vormen.

Phil Bowler, MPhil, BSc, FIBMS

Mr. Phil Bowler is Vice President Science en Technology bij ConvaTec. Hij wordt alom gerenommeerd in de Healthcare industrie vanwege zijn diepgaande kennis op het vlak van infectiebestrijding en zilver in wondzorg.

Stuur een e-mail met uw naam, functie en in welk ziekenhuis/ welke zorginstelling u werkzaam bent naar [email protected] Gelieve ook aan te geven of u zich aanmeldt voor sessie 1 of sessie 2. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en bent u zeker van een plaats.

U kunt zich nu reeds aanmelden voor een van beide parallel-sessies op dinsdag 24 november, over de risico’s van biofilm in wonden en de kracht van AQUACEL™ Ag+. Voor beide sessies geldt dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

Parallelsessie 1: 14:00 - 15:00 uurParallelsessie 2: 15:30 - 17:00 uur

Presentatie nieuwe overtuigende data in de genezing van moeilijk helende wonden!