VOORDEELBON € 19,95 I.P.V. €...

1
Haal af bij Standaard Boekhandel of bestel ONLINE op www.streekkrant.be/pierrelemaitre PIERRE LEMAITRE ALEX - IRENE - CAMILLE - ROSY VIER WERELDTHRILLERS - 1269 BLZ. De thrillers van Pierre Lemaitre houden je echt tot de laatste bladzijde in span- ning. Ze zijn bijzonder goed geschreven, zonder de gebruikelijke clichés. Onver- wachte wendingen, psychologische diepgang, gecombineerd met een unieke literaire schrijfstijl maken van zijn boeken echte parels van krimi’s. Lemaitre haalde voor zijn Verhoeven-trilogie drie jaar op rij de hoogste prijsnote- ringen bij de befaamde International Dagger Awards. Voor Tot ziens daarboven won hij in 2013 ook al de Prix Goncourt (de belangrijkste Franse literatuurprijs) en Rollenspel kaapte de Prix du Polar (beste Europese thriller) weg in 2010. *Actie zonder aankoopverplichting. Extra voor- deelbonnen via www.streekkrant.be/pierre- lemaitre. Actie geldig zolang de voorraad strekt, t.e.m. 09/07/2016. Niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promotionele aanbiedin- gen. Bij uitputting van de promotie kunt u reser- veren voor afhaling op een latere datum. Deze aanbieding is niet geldig op de voorraad op de winkelvloer tegen de gewone handelsprijs, noch op de webshop van Standaard Boekhandel. OB65970 VOORDEELBON € 19,95 I.P.V. € 37,99 19,95 i.p.v. 37,99 Haal met deze voordeelbon het pakket ‘PIERRE LEMAITRE’ bij Standaard Boekhandel voor 19,95 i.p.v. 37,99.*

Transcript of VOORDEELBON € 19,95 I.P.V. €...

Page 1: VOORDEELBON € 19,95 I.P.V. € 37,99acties.weekend.knack.be/acties/streekkrant/lezersaanbod/... · 2016-06-08 · Lemaitre haalde voor zijn Verhoeven-trilogie drie jaar op rij de

Haal af bij Standaard Boekhandelof bestel ONLINE op www.streekkrant.be/pierrelemaitre

PIERRE LEMAITREALEX - IRENE - CAMILLE - ROSY VIER WERELDTHRILLERS - 1269 BLZ.De thrillers van Pierre Lemaitre houden je echt tot de laatste bladzijde in span-ning. Ze zijn bijzonder goed geschreven, zonder de gebruikelijke clichés. Onver-wachte wendingen, psychologische diepgang, gecombineerd met een unieke literaire schrijfstijl maken van zijn boeken echte parels van krimi’s.

Lemaitre haalde voor zijn Verhoeven-trilogie drie jaar op rij de hoogste prijsnote-ringen bij de befaamde International Dagger Awards. Voor Tot ziens daarboven won hij in 2013 ook al de Prix Goncourt (de belangrijkste Franse literatuurprijs) en Rollenspel kaapte de Prix du Polar (beste Europese thriller) weg in 2010.

*Actie zonder aankoopverplichting. Extra voor-deelbonnen via www.streekkrant.be/pierre-lemaitre. Actie geldig zolang de voorraad strekt, t.e.m. 09/07/2016. Niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promotionele aanbiedin-gen. Bij uitputting van de promotie kunt u reser-veren voor afhaling op een latere datum. Deze aanbieding is niet geldig op de voorraad op de winkel vloer tegen de gewone handelsprijs, noch op de webshop van Standaard Boekhandel.

OB

6597

0

VOORDEELBON € 19,95 I.P.V. € 37,99

€ 19,95i.p.v. € 37,99

Haal met deze voordeelbon het pakket ‘PIERRE LEMAITRE’ bij Standaard Boekhandel voor € 19,95 i.p.v. € 37,99.*