· Web [email protected] Lid worden van de Vereniging?? Dit is sinds 1 januari 2010...

of 8 /8

Click here to load reader

Embed Size (px)

Transcript of  · Web [email protected] Lid worden van de Vereniging?? Dit is sinds 1 januari 2010...

Page 1:  · Web viewinfo@dierensespeeltuin.nl Lid worden van de Vereniging?? Dit is sinds 1 januari 2010 geheel geautomatiseerd! Lid worden van de vereniging kan uitsluitend tussen 1 januari

U wilt lid worden van onze vereniging? Print hier uw papieren uit.

Leest u deze brief dan goed door en vul de bijgevoegde papieren in.Belangrijk: zonder foto’s wordt de aanvraag niet in behandeling genomen! Dit geldt alleen bij een gezinsabonnement .Voor een grootouders abonnement heeft u geen foto’s nodig.

Het lidmaatschap loopt van januari t/m december en is geldig voor het eigen gezin of voor grootouders en kleinkinderen.De kinderen staan centraal en krijgen een eigen pasje. Vanaf 4 jaar met foto ( kopie mag ook) en onder de 4 jaar zetten wij alleen de leeftijd op het pasje. ( vergeet niet achterop de foto, de naam, en leeftijd van het kind te zetten) Zonder foto’s wordt de aanvraag niet in behandeling genomen!!Bij de grootouders komt het aantal kleinkinderen op één pasje. Wij vertrouwen erop dat u ook daadwerkelijk uw eigen kleinkinderen meeneemt. Zijn kleinkinderen oud genoeg om zelfstandig naar de speeltuin te komen, kunnen zij een eigen kleinkind pasje krijgen. Dit kleinkind verdwijnt dan wel van de oma/opa pas.Als mama, papa of oma e/o opa niet kunnen, mag er één begeleider mee op de gezinspas.Alle anderen betalen entree.

Scholen e/o instellingen hebben andere regels. Zij kunnen even mailen naar: [email protected] en worden via deze weg geholpen met inschrijving.

De kosten van een lidmaatschap bedragen € 25,00 per jaar voor het gezin en bij grootouders is het voor hen en alle kleinkinderen. De eerste keer betaalt u éénmalig € 5,00 inschrijfgeld en het volgende jaar betaalt u via automatische incasso € 25,00.

U maakt dus de eerste keer zelf € 30,00 voor het jaar 2018 over op de ING Bank, nummer: NL45INGB065.76.15.366 t.n.v. De Dierense Speeltuin Vereniging o.v.v. uw naam ( van betalende) postcode, plaats en huisnummer. De bijgevoegde formulieren vult u in en het inschrijfformulier met de incasso (vergeet uw IBANnummer en handtekening niet) en de huisregels stuurt u ondertekend retour aan:Dierense Speeltuin Vereniging t.a.v. de ledenadministratiePostbus 486950 AA Dieren.Het nieuwe lidmaatschap kan niet worden gepind in de speeltuin, gaat uitsluitend zoals hierboven

omschreven. Vergeet de postzegel niet, s.v.p . Nadat uw betaling binnen is, sturen wij de pasjes naar u op.

Welkom bij de Vereniging.

Page 2:  · Web viewinfo@dierensespeeltuin.nl Lid worden van de Vereniging?? Dit is sinds 1 januari 2010 geheel geautomatiseerd! Lid worden van de vereniging kan uitsluitend tussen 1 januari

Gelre pashouders komen voor inschrijving naar de speeltuin met Gelrepassen en couponnummer 5. Voor 31 mei jaarlijks.

Inschrijfformulier van de Dierense Speeltuin Vereniging

Datum van inschrijving: - - Dit zijn de inschrijvingen voor het jaar 2018. In blokletters invullen, s.v.p.Achternaam en voorletter(s) van betalende: Adres van betalende:Postcode en woonplaats:Telefoonnummer: Namen en geboorte data van uw kinderen e/o kleinkinderen (omcirkel voor wie)

Uw lidnummer ontvangt u bij de pasjes. (lidnummer) : Emailadres in blokletters:

Let op: zonder foto’s wordt de aanvraag niet in behandeling genomen.!!!Dit geldt voor een gezinsabonnement.

Grootouders hebben geen foto’s nodig. Huisregels voor het gezinsabonnement van de Dierense Speeltuin Vereniging. 01. Heeft uw kind een andere benadering nodig betreffende het spelen? Meld u dit dan s.v.p. aan de toezichthouders aldaar of aan een andere vrijwilliger. Dan wordt er rekening mee gehouden. Zij zijn herkenbaar aan het Oranje Shirt met logo. 02. Het lidmaatschap is alleen voor het eigen gezin. Voor ieder ander wordt entree betaald. Indien de kinderen te jong zijn om alleen naar de speeltuin te komen, doordat de ouders e/o grootouders verhinderd zijn, mag er één begeleider op een gezinspas mee naar binnen. Voor grootouders is het lidmaatschap alleen voor hen zelf en de kleinkinderen. 03. De contributie wordt na het eerste jaar uitsluitend geïnd door automatische incasso. 04. Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk of via mail worden opgezegd bij de ledenadministratie, doch uiterlijk voor 31 december van het lopende jaar, waarover contributie verschuldigd is. Is de contributie niet tijdig, schriftelijk of via mail opgezegd, zal over het nieuwe jaar de contributie betaald dienen te worden. Hij wordt dan dus stilzwijgend verlengd. U blijft verantwoordelijk voor uw eigen kind tijdens uw bezoek aan de speeltuin en wij willen van de gelegenheid gebruik maken, u te vertellen, dat wij geen oppascentrale zijn, daar hebben we anderen instanties voor. Kinderen onder de zes jaar mogen zonder volwassene geen gebruik maken van de waterspeelplaats. 05. U bent, indien u één van de postcodes tussen 6950 en 6999 heeft, verplicht uw pasjes op te halen of

af te laten stempelen tussen 15 en 28 februari ( zondag uitgezonderd). Zie voor de tijden de nieuwsbrief op de website of Facebook pagina. Doet u dit niet, betaalt u helaas € 5,00 toeslag. Wij vragen uw medewerking om uw pasjes op tijd op te halen of af te laten stempelen. En u bent altijd verplicht uw pasje(s) mee naar de speeltuin te nemen en zich te melden bij de entreekassa. 06. U verklaart door uw handtekening te zetten met bovengenoemde akkoord te gaan.

Page 3:  · Web viewinfo@dierensespeeltuin.nl Lid worden van de Vereniging?? Dit is sinds 1 januari 2010 geheel geautomatiseerd! Lid worden van de vereniging kan uitsluitend tussen 1 januari

Handtekening voor akkoord: Lidnummer:

Tot ziens in de speeltuin.

Doorlopende machtiging per 2019.

Naam :Dierense Speeltuin Vereniging

Adres :Rodekruislaan 1

Postcode :6951 BL Plaats: Dieren

Land :Nederland Incassant ID

Kenmerk machtiging :Contributie Dierense Speeltuin Vereniging

Incasso contractnummer ING :NL 39ZZZ401195540000,

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Dierense Speeltuin Vereniging om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Dierense Speeltuin Vereniging.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Naam :_____________________________________________________________

Adres :_____________________________________________________________

Postcode :___________________Woonplaats:_______________________________

Land :_____________________________________________________________

IBAN :_____________________________________________________________

Bank Identificatie* :_____________________________________________________________

Plaats en datum :________________________________Handtekening:_________________

*Geen verplicht veld bij Nederlands IBAN

Welkom bij de grootste en mooiste niet commerciële speeltuin van Nederland; de Dierense Speeltuin.Bij ons kunnen de kinderen en ouders naast vrienden maken ook samen spelen, want de toestellen zijn voor alle kinderen. Een kinderfeestje, een opa-omadag, schoolreisje, noem maar op! Succes is verzekerd.

Page 4:  · Web viewinfo@dierensespeeltuin.nl Lid worden van de Vereniging?? Dit is sinds 1 januari 2010 geheel geautomatiseerd! Lid worden van de vereniging kan uitsluitend tussen 1 januari

Dus aarzel niet en maak kennis met deze betaalbare speeltuin welke geheel draaiende wordt gehouden door vrijwilligers. www.dierense speeltuin.nlVolg de speeltuin nu ook via Twitter en Facebookpagina.Banknummer van de Dierens Speeltuin is: NL45INGB 065.76.15.366.DSV staat geregistreerd bij de K.v.K. onder nummer: 40119554.

Het Vestigingsadres: ( DUS GEEN POSTADRES:)Rode Kruislaan 1 – 6951 BL – Dieren. Telefoon: 0313-421308.

Het Postadres is: Dierense Speeltuin vereniging – Postbus 48 – 6950 AA Dieren.Hier kunt u terecht voor alle bestuurlijke aangelegenheden.

Emailadressen met aanspreekpunten: Bestuur: [email protected] Ledenadministratie, activiteiten, verhuizingen, opzeggingen en vragen over het lidmaatschap:Sonja Kapel Pauli: Tel: 0313-420419. Emailadres: [email protected]

Uitsluitend schoolreisjes: [email protected] . Na twee dagen geen antwoord? Pas dan mailt u naar [email protected]

Aanspreekpunt Inhuren van Sinterklaas en zwarte Pieten.via: [email protected]

Lid worden van de Vereniging?? Dit is sinds 1 januari 2010 geheel geautomatiseerd!

Lid worden van de vereniging kan uitsluitend tussen 1 januari en 31 mei jaarlijks. De inschrijving voor 2017 is geopend. Zonder foto’s vanaf 4 jaar en alleen van de kinderen ( mogen kopietjes zijn) nemen wij de aanvraag niet in behandeling.!!!!!!!!! Als wij de koppies maar kunnen herkennen.Het lidmaatschap is uitsluitend voor het eigen gezin of als grootouders lid worden, voor uitsluitend hun kleinkinderen. ( grootouders hebben geen foto’s nodig!! )Hoe word u lid? Per 1 januari 2017 kunt u de papieren downloaden van onze website. Druk op de link, lid worden en de rest leest u dan in de informatie. Heeft u geen internet, kunt u de papieren ophalen in de speeltuin en ook daar gaat het zoals beschreven staat in de info.U kunt een nieuw lidmaatschap niet in de speeltuin betalen, niet pinnen, maar uitsluitend via overschrijving bij uw bank.De eerste keer kost het u € 30,00 voor het gezin, inclusief éénmalig € 5,00 inschrijfgeld.( zelf overmaken de eerste keer voor het jaar 2018) en in 2019 gaat het uitsluitend via incasso € 25,00. Verdere informatie vind u op: www.dierensespeeltuin.nl bij: inschrijving nieuwe leden.

Na 31 mei jaarlijks, worden er geen nieuwe leden meer in ingeschreven!!

De Dierens Speeltuin is een vereniging met louter en alleen vrijwilligers.

De Speeltuin is toegankelijk voor alle kinderen en wij zijn Ambassadeur van de :De Nederlandse Stichting Gehandicapte Kind. ( NSGK)

Page 5:  · Web viewinfo@dierensespeeltuin.nl Lid worden van de Vereniging?? Dit is sinds 1 januari 2010 geheel geautomatiseerd! Lid worden van de vereniging kan uitsluitend tussen 1 januari

Kijk ook eens op de site van de NSGK voor de Speeltuinbende.

Nieuwe Openingstijden op een rij van januari t/m december.

Entreeprijs: € 3,00 p.p. vanaf 2 jaar.

JANUARI: woensdag & vrijdag van 13.00 u tot 16.30 u. Zaterdag van 11.00 u tot 16.30 u.FEBRUARI: maandag t/m vrijdag van 13.00 u tot 16.30 u. Zaterdag van 11.00 u tot 16.30 u.MAART: maandag t/m vrijdag van 13.00 u tot 16.30 u. Zaterdag van 10.00 u tot 16.30 u.

Voorjaar en zomer openingstijden van 1 APRIL T/M 30 SEPTEMBER.Van maandag t/m zaterdag van 10.00 u tot 17.00 u.Bij slecht weer of bij tropische warmte, bel altijd even naar de speeltuin als u wilt komen, dit voorkomt teleurstellingen! Telefoon: 0313-421308. Of kijk op de facebookpagina voor de laatste update.

Maanden juli en augustus zijn wij uitsluitend op zondag geopend, indien er voldoende vrijwilligers zijn. De openingstijden zijn dan van 12.00 u tot 17.00 u.

OKTOBER: maandag t/m vrijdag van 13.00 u tot 16.30 u. Zaterdag van 10.00 u tot 16.30 u.Herfstvakantie Regio Zuid van 10.00 u tot 16.30 u.NOVEMBER: woensdag & vrijdag van 13.00 u tot 16.30 u. Zaterdag van 11.00 u tot 16.30 u.DECEMBER: De hele maand gesloten.

___________________________________________________________________________Openingstijden met schaatsen! € 3,50 p.p.

Maandag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.Zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Woensdagavond van: 18.45 uur tot 21.30 uurVrijdagavond van: 18.45 uur tot 21.30 uur.Zaterdagavond van: 18.45 uur tot 21.30 uur.

In de Kerstvakantie zijn wij overdag als het Schaatsweer is, geopend van:maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur. ’s Avonds zoals hierboven omschreven.

Bijzondere dagen waarbij de speeltuin is geopend:

Koningsdag.Hemelvaartsdag.Kerstmarkt: medio december van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Verdere zon en feestdagen zijn wij gesloten.

Page 6:  · Web viewinfo@dierensespeeltuin.nl Lid worden van de Vereniging?? Dit is sinds 1 januari 2010 geheel geautomatiseerd! Lid worden van de vereniging kan uitsluitend tussen 1 januari

Het bestuur en haar vrijwilligers wensen u veel speel en schaatsplezier.