Uitnodiging benefiet avond stichting present barendrecht - 20 september 2013

2

Click here to load reader

description

Dit is de officiële uitnodiging van de Benefiet Avond op 20 september 2013 t.b.v. het 5 jarig bestaan van Stichting Present Barendrecht.

Transcript of Uitnodiging benefiet avond stichting present barendrecht - 20 september 2013

Page 1: Uitnodiging benefiet avond stichting present barendrecht - 20 september 2013

Na een officieel gedeelte wordt de avond ingevuld met interactieve elementen, waarbij onder meer een spannende quiz en een verloting op het pro-gramma staan. Daarbij zijn dankzij sponsoring van het lokale bedrijfsleven prachtige prijzen te winnen!Door ons jubileum zo samen met u te vieren ho-pen wij een basis te leggen voor de financiering van heel veel Present-projecten ook in de komende 5 jaren! Particuliere financiering van ons werk in een tijd waarin subsidies minder worden en hulpvragen toenemen, blijft namelijk van groot belang. De vol-ledige opbrengst van deze benefiet-avond komt ten goede aan het werk van Stichting Present Baren-drecht en daarmee aan al onze hulpontvangers.De toegangsprijs bedraagt € 20,= per persoon. Deze prijs is inclusief koffie met gebak, 2 drankjes en ver-snaperingen. Inschrijven per tafel van 6 personen is ook mogelijk; met die groep vormt u het quizteam. De prijs per tafel bedraagt € 120,=. Individuele aan-meldingen worden door ons samengevoegd tot teams van 6 personen.

Aanmelden kan viawww.stichtingpresent-barendrecht.nl/aanmelden benefiet-avond. Na invulling van het volledige webformulier ontvangt u van ons een factuur. Uw inschrijving is definitief wanneer wij uw financiële bijdrage hebben ontvangen.Wij kijken uit naar uw komst en hopen er samen met u en alle andere gasten een onvergetelijke avond van te maken!

Met vriendelijke groet namens Bestuur en Coördi-nator van Stichting Present Barendrecht,Marjo Klaassen - Voorzitter

Present wordt deze avond ondersteund doorCalvijn Groene Hart, Focus Beroepsacademie,Lionsclub IJsselmonde, Groener Gras Producties,Hollandridderkerk en Eyecatcher Vormgeving& Reklame.

Geachte relatie,Present Barendrecht heeft iets te vieren; in 2013 bestaat onze stichting 5 jaar!

Dit gaat niet ongemerkt voorbij en wij nodigen u dan ook graag uitvoor een feestelijke benefiet-avond op

vrijdag 20 september 2013 van 20.00 – 22.30 uur in de aula vanCalvijn Groene Hart aan de Haarspitwei 11 in Barendrecht. Zaal open om 19.30 uur.

Page 2: Uitnodiging benefiet avond stichting present barendrecht - 20 september 2013

Stichting Present Barendrecht is in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een niet meer weg te denken sociale factor binnen de Barendrechtse samenleving. De missie van Present – een brug slaan tussen mensen die willen geven en mensen die daarmee geholpen kunnen worden – is gedurende vele honderden projecten tot uiting gekomen.

Zelf heb ik ook het genoegen om mij minstens 1x per jaar in te zetten via Present. Daarbij heb ik ervaren dat niet alleen hulpontvangers geholpen worden in praktische zin. Ook biedt de Present-werkwijze de moderne, drukbezette mens een prettige manier om zich als vrijwilliger in te zetten voor een medemens, zonder zich daarbij langdurig te binden. Zo kunnen wij allemaal om beurten een keer ons steentje bijdragen om mensen te on-dersteunen die het door wat voor oorzaak dan ook zelf even niet redden.

Als Burgemeester van Barendrecht en Ambassadeur van Stichting Present Barendrecht feliciteer ik Bestuur, medewerkers en vrijwilligers van harte met dit eerste lustrum en spreek ik de hoop en verwachting uit dat Present ook de komende jaren haar prachtige rol mag blijven vervullen in onze lokale gemeenschap. Ik breng de lustrumactiviteiten van Present Barendrecht dan ook van harte bij u onder de aandacht!

J. van Belzen - Burgemeester van Barendrecht

Toen ik ruim 5 jaar geleden benaderd werd met de vraag of ik voorzit-ter wilde worden van de nieuw op te richten Stichting Present Baren-drecht heb ik daar natuurlijk over na moeten denken. Al snel kwam ik tot de conclusie dat het werk van de Stichting mij na aan het hart lag en heb ik met volle overgave “ja” gezegd op het verzoek.

Natuurlijk heb je bij de start van zo’n nieuwe organisatie bepaalde dingen voor ogen; denkbeelden, maar ook droombeelden. Beelden van een sa-menleving waarin mensen zich inzetten voor elkaar, waarin verbindingen gelegd worden en leefwerelden met elkaar in contact komen. Nu, 5 jaar later, is het geweldig om te zien hoeveel mensen zich bij het werk van Present Barendrecht betrokken voelen en daar een rol in willen spelen. Zo is het bestuur dankbaar voor de actieve rol die de ambassadeurs voor Present hebben en voor het netwerk dat inmiddels tot stand is gekomen tussen maatschappelijke organisaties, gemeentelijke instanties en het bedrijfsleven. Immers, daar waar partijen elkaar we-ten te vinden en kunnen aanspreken op elkaars sterke punten, komen we verder. Zo kunnen wij er daadwerkelijk zijn voor diegenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.Tenslotte prijzen wij ons als Present Barendrecht gelukkig met al die Barendrechters die steeds weer bereid blijken te zijn om zich in te zetten voor een ander! Het is dankzij al deze mensen dat wij de afgelopen jaren Present hebben kunnen zijn in Barendrecht. Wij willen iedereen die zich op welke manier dan ook betrokken voelt bij Present Barendrecht heel erg hartelijk bedanken en hopen nog jaren samen te mogen blijven werken!

Namens het bestuur van Stichting Present Barendrecht,Marjo Klaassen - Voorzitter