Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het...

16
Steek je licht op over het komende verblijf... Heel veel tips voor het plannen van je Disney verblijf! Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015

Transcript of Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het...

Page 1: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

Steek je lichtop over het komende verblijf...

Heel veel tips voor het plannen van je Disney verblijf!Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015

Page 2: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of Premium ontvang je een Pause Gourmande (tussendoortje)! Ga naar pagina 17.

Buff alo Bill’s Wild West Show…met Mickey en zijn vrienden!Boek vooraf en bespaar 10%!Ga naar pagina 15.

PLANNEN HEEFT ZO ZIJN VOORDELEN.

Onder de hoofdstukken Aankomst, Disney Parken, Maaltijdopties, Kinderen, Buiten de Parken en Meer info vind je heel veel nuttige tips om je te helpen kiezen welke attracties je wilt bezoeken, welke shows je wilt zien en waar je wilt eten. En de plattegrond en checklist zijn handig bij het plannen van zo veel magische momenten.

eee ddroooooommmmrrreeeisss kkkkomt dddicchhhteerbbbijjj.. WWWWWWiij zijn er kkkllaaaar vvvoooooorr. JJJijj oook?

AANKOMST MAALTIJDOPTIES DISNEY PARKEN 1BUITEN DE PARKEN KINDEREN MEER INFO

Page 3: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

Plan je aankomst (p.3)

Plan je tijd in de Disney® Parken (p.7)

Proef de magie met Disney figuren (p.15)

Verken de maaltijdopties (p.17)

Bekijk wat er is geregeld voor kleintjes (p.19)

Ontdek wat je kunt doen ná een dag in de Disney® Parken (p.21)

Wat dacht je van een uitstapje naar Parijs? (p.23)

Meer informatie vinden (p.25)

Download de gratis Disneyland® Paris app en ontdek de Park Gids en realtime info over shows, parades en wachtrijen. Beschikbaar op iPhone en Android.

Vergeet niet je eigen plattegrond voor de 2 Parken en het Programma te nemen bij de ingang van beide Parken. Je vindt op p.7 een plattegrond van het Disneyland®Park en op p.11 een plattegrond van het Walt Disney Studios® Park terug.

Onze ‘slimme tips’ moet je zeker lezen. Ze geven je extra informatie waarmee je alles uit je vakatie haalt wat erin zit, al voordat je er bent.

Meer dan 50 attracties verspreid over twee Disney®Parken betekent keuze genoeg om de magie volop te beleven. Volg onze tips voor het plannen van je bezoek en verzeker je van een verblijf met onvergetelijke momenten. Hier de checklist om je op gang te helpen:

JE BBEEEZZZOOOEKVOOORRRBBBEEEREIDEN

Page 4: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

AANKOMSTEr zijn verschillende mogelijkheden om naar Disneyland®Paris te reizen. Deze opties kunnen op voorhand geboekt worden. Dat bespaart tijd, is gemakkelijk en kan op elk moment!

MEETT HETT VLIEEGTUIIGG Wanneer je met het vliegtuig komt, neem dan een VEA-bus. Deze rijden regelmatig tussen Paris Charlesde Gaulle, Orly Airport en Disneyland® Paris. Voor autohuur ga je naar www.hertz.com. Contacteer ons voor prijzen en voor de boekingsvoorwaarden.

MEETT DE TREINN Thalys : Je kunt met Thalys iedere dag rechtstreeks naar Parijs - Gare du Nord reizen. Daar neem je de metro naar station Châtelet les Halles en vervolgens de snelmetro naar Disneyland Paris, station Marne-la-Vallée/Chessy (metrokaartjes zijn niet inbegrepen. Deze tickets kunnen enkel bij aankomst bij het treinstation gekocht worden.) TGV via Brussel : Vertrek vanaf elk station in Nederland of België (m.u.v. Thalys). Met overstap op TGV in het station Brussel-Zuid, rechtstreeks naar Disneyland Paris. Het treinproduct wordt gedurende het zomerseizoen opgebouwd en beschikbaar gesteld.

MEETT DE AUTOOIs het via de A1 en de A4 een fluitje van een cent. Je hoeft niet langs de drukke ringweg van Parijs te passeren!

BESPAAR TIJD Laat jouw bagage bij het station van Marne-la-Vallée station achter en ga met je tickets regelrecht naar de Parken zonder eerst naar het hotel te gaan. Op de dag van vertrek hoef je niet terug te keren naar het hotel, want je bagage wordt naar het station gebracht.Disney Express is een betalende service. Neem voor meer informatie contact met ons op.

HEETT INCCHECKKENIn al onze hotels zijn de kamers vanaf 15.00 uur beschikbaar. Bij het inchecken bij de receptie krijg je:

De toegangstickets tot de Disney® Parken. De vouchers voor de extra’s die je hebt gereserveerd. De kamersleutel.

Bij de receptie van het Disney® Hotel ontvang je je Disney Hotel Easy Pass, die je gratis toegang geeft tot:

Het parkeerterrein van de Disney® Parken. Het zwembad en de fitnessruimte van je Disney Hotel (indien aanwezig).

Extra Magische Uren. Ga naar pagina 7.Met deze kaart kan je ook jouw aankopen rechtstreeks op je Disney Hotel factuur plaatsen. Contacteer de receptie van jouw hotel voor meer informatie en de voorwaarden.

HEETT UITCCHECCKEN Kamers moeten worden verlaten om 11.00. 12.00 uur voor het Vienna International Dream Castle,

Vienna International Magic Circus, het Radisson Blu Hotel en het Kyriad Hotel. Bagage kan je achterlaten in jouw hotel (behalve Disney’s Davy

Crockett Ranch).

3AANKOMST MAALTIJDOPTIES BUITEN DE PARKENKINDEREN MEER INFODISNEY PARKEN AANKOMST

Page 5: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

Ingang tot de Parken   Informatie Toerismebureau

Gratis pendelbussen naar de Disney® Parken en Disney Village® van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat.    Loopafstand

Disney® Hotels Aangesloten en geselecteerde Hotels

A Disneyland® Hotel H Vienna International Dream Castle Hotel 10 min GRATIS

B Disney’s Hotel New YorkGRATIS

I Vienna International Magic Circus Hotel 10 min GRATIS

C Disney’s Newport Bay ClubGRATIS

J Algonquin’s Explorers Hotel 10 min GRATIS

D Disney’s Sequoia LodgeGRATIS

K Kyriad Hotel 10 min GRATIS

E Disney’s Hotel Santa FeGRATIS

L Radisson Blu Hotel 10 min GRATIS

F Disney’s Hotel CheyenneGRATIS

M Adagio Marne la Vallée Val d’Europe 10 min GRATIS

G Disney’s Davy Crockett Ranch N Hôtel l’Elysée Val d’Europe 10 min GRATIS

AFSTAND TOT DE DISNEY® PARKEN

Deze plattegrond is niet op schaal.risrismebmebureureauau

5AANKOMST MAALTIJDOPTIES BUITEN DE PARKENKINDEREN MEER INFODISNEY PARKEN AANKOMST

DISNEYLAND® PARK

WALT DISNEY STUDIOS® PARK

TGV + RER

DISNEY VILLAGE®

DISNEY® HOTELS

GOLF DISNEYLAND®

LA VALLEE VILLAGE®

Page 6: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

DISNEYLAND® PARKEen magisch koninkrijk gevuld met plezier wacht op jou en je familie. Hier vind je alvast een overzicht van niet te missen attracties, shows en parades (gebruik de kaart op de volgende pagina om alles te plannen).

DEE BBETTOOVEERIINGG BBEGGINNTT MMETTSPPROOOKKJEES

Disney Dreams®! Bij het vallen van de avond komt een schaduw tot leven die je uitnodigt hem te volgen... Het is de schaduw van Peter Pan, de hoofdpersoon van dit schitterende avondspektakel!* In zijn spoor brengen de vele kleurige projecties, lasers en fonteinen de avond tot leven tijdens een reis langs de mooiste Disney verhalen.

Disney Magic on Parade!(1) Dans mee op straat met de meest schitterende parade ooit! Muziek waar je vrolijk van wordt en de favoriete Disney figuren! Ontmoet Disney Figuren. Kijk om je heen en grijp je kans voor een ontmoeting met de geliefde Disney figuren.

ENN IEEDDERREEENN LEEEEFTT NOGG LLANNGG ENN GGELLUKKKIGG

Sprookjes vol plezier voor kleine dromers, stoere jongens en meisjes – en natuurlijk hun ouders! Bekijk ook de volgende pagina voor meer hoogtepunten.

(1) Tijdens Disney’s Betoverende Kerst geniet je van Disney’s Kestparade.* In november 2012 won de avondshow Disney Dreams®! in Disneyland Paris de IAAPA Brass Ring Award voor beste productie in de budgetklasse van $1 miljoen of meer.

A

B

C

Disney Dreams®!

Disney Magic on Parade!

Ontmoet Mickey Mouse

A

B

C

Plattegrond van het Park zie volgende pagina’s 

tmoet Mic

EXTRA MAGISCHE URENIndien je een verblijf in een van de Disney Hotels hebt geboekt, geniet je van vele voordelen. Zo heb je tot 2 uur voor de officiële opening van het Disneyland® Park toegang tot enkele van de meest populaire attracties dankzij de Extra Magische Uren. Bovendien ontmoet je hier ongetwijfeld een van de vele Disney figuren.Kijk voor meer informatie op DisneylandParis.com. De data zijn 5 maanden voor aankomst bekend. Op sommige dagen kan het Walt Disney Studios® Park in plaats van of samen met het Disneyland® Park eerder open zijn.

Ont

EXT

7BUITEN DE PARKEN KINDEREN MEER INFOAANKOMST MAALTIJDOPTIES DISNEY PARKEN DISNEY PARKEN

Page 7: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

PLATTEGROND DISNEYLAND® PARKPlan nu al de shows, parades en attracties die je zeker wilt doen tijdens je verblijf met bovenstaande plattegrond. Vergeet tijdens jouw bezoek geen parkplattegrond mee te nemen die je kan vinden bij de toegangspoorten en in City Hall

Gratis iPhone® en Android™ app. Voor het bekijken van de plattegrond van het Park en actuele informatie over shows, parades en wachtrijen bij de attracties.

Voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Zie p.25 Praktische Informatie.

PLEZIER VOORR DDE KKLEEINNTJJESS�� “it’s a small world”�� Peter Pan’s Flight�� Dumbo the Flying Elephant�� Autopia®�� Le Pays des Contes de Fées�� Le Carrousel de Lancelot�� Orbitron®

EXTREME SENNSAATIESS : Big Thunder Mountain Space Mountain®: Mission 2�� Buzz Lightyear Laser Blast(1)

�� Pirates of the Caribbean Mad Hatter's Tea Cups�� Phantom Manor�� Star Tours

(1) Geïnspireerd op Disney•Pixar Toy Story 2

Ingang van het Park

9BUITEN DE PARKEN KINDEREN MEER INFOAANKOMST MAALTIJDOPTIES DISNEY PARKEN DISNEY PARKEN

Page 8: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

Heb jij je ooit afgevraagd hoe filmmagie tot stand komt? Dit is je kans om een duik achter de schermen van Hollywood te nemen en alles over het witte doek te weten te komen!

LICCHHT!! CCAMMERAA! ENN HHEEEL VEEELL AACTTIEE

A Disney’s Stars ‘n’ Cars : Ontmoet je favoriete Disney Figuren De Disney figuren komen met veel glitter en glamour aangereden om jou te ontmoeten. Wil er iemand een handtekening? Wees niet verlegen en kom maar langs!B Ontmoet Disney Figuren. Kijk om je heen en grijp je

kans voor een ontmoeting met de geliefede Disney figuren. C Ratatouille: The Adventure Rémy, de kleine sterrenchef

uit Ratatouille, deelt zijn liefde voor eten én zijn honger naar avontuur met jou in een totaal nieuw miniland. Je vindt hier een fantastische Rat-tractie, een uitvergroot fantasie restaurant en een typische Parijse souvenirshop.

VOOLOOPP AACTTIEE VOOOOR DEE HHELLE FAAMILIIE

Legendarische attracties wachten op jou en jouw familie. Je wordt de ster van het witte doek. Bekijk ook de volgende pagina voor meer hoogtepunten.

Ontmoet Disney figuren

Disney Stars‘n’Cars

Ratatouille: l’Aventure Totalement Toquée de Rémy

B

A

C

WALT DISNEY STUDIOS® PARK

GEBRUIK DE FASTPASS®

Een gratis service waarbij je een speciale ingang neemt en dus sneller bij sommige van de meest populaire attracties van de Disney Parken naar binnen kunt (afhankelijk van beschikbaarheid).Kijk op DisneylandParis.com.

Plattegrond van het Park zie volgende pagina’s 

11BUITEN DE PARKEN KINDEREN MEER INFOAANKOMST MAALTIJDOPTIES DISNEY PARKEN DISNEY PARKEN

NIEUW

Page 9: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

PLATTEGROND WALT DISNEY STUDIOS® PARKPlan nu al de shows, parades en attracties die je zeker wilt doen tijdens je verblijf met bovenstaande plattegrond. Vergeet tijdens jouw bezoek geen parkplattegrond mee te nemen die je kan vinden bij de toegangspoorten en in Studio Services

Gratis iPhone® en Android™ app. Voor het bekijken van de plattegrond van het Park en actuele informatie over shows, parades en wachtrijen bij de attracties.

Voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Zie p.25 Praktische Informatie.

PLEZIER VOORR DDE KLLEINTTJEES: �� Stitch Live!�� Disney Junior Live on Stage!�� Cars Quatre Roues Rallye(1)

�� Slinky Dog Zigzag Spin(2)

�� Les Tapis Volants – Flying Carpets Over Agrabah®

�� Animagique®�� Ratatouille: L'Aventure Totalement

Toquée de Rémy

ACTIE VOOR DDE DUURVVEERSS RC Racer(3)

Crush’s Coaster®(4)

�� Toy Soldiers Parachute Drop�� Studio Tram Tour®: Behind the Magic The Twilight Zone Tower of Terror™ (5)

�� CinéMagique

(1) Geinspireerd op Disney•Pixar Cars(2) Geinspireerd op Disney•Pixar Toy Story 2 Slinky® Dog is a registered trademark of Proof-Slinky, Inc. All rights reserved.(3) Geïnspireerd op Disney•Pixar Toy Story 2 Hot Wheels® is een geregistreerd handelsmerk van Mattel, Inc. Gebruik van het merk Hot Wheels® en de racebaan met toestemming, Alle rechten voorbehouden.(4) Geïnspireerd op Disney•Pixar Finding Nemo(5) The Twilight Zone Tower of Terror™ is geïnspireerd op The Twilight Zone® een geregistreerd handelsmerk van CBS, Inc. Alle rechten voorbehouden. Sommige afbeeldingen zijn ter illustratie en niet contractueel.

Ingang van het Park

13BUITEN DE PARKEN KINDEREN MEER INFOAANKOMST MAALTIJDOPTIES DISNEY PARKEN DISNEY PARKEN

Page 10: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

Met Disney’s magische extra’s maak je je verblijf nog magischer en ben je verzekerd van onvergetelijke momenten! Op deze pagina zetten we ze voor jou op een rijtje.

DINER OF LUUNU CCH MMMETT DDDISNNEYYYFIGUREN?

Disney Village®, in Café Mickey Geniet tijdens het ontbijt, lunch of diner van een gevariëerd buffet en ontmoet jouw favoriete Disney figuren.

Disneyland® Park, in restaurant Auberge de Cendrillon Geniet van een koninklijke maaltijd met de Disney

Prinsen en Prinsessen.

PROEF DE MAGIE MET DE DISNEY FIGUREN

DINNER-SHOOOW : BUUFFFALLLO BBILLL’S WILD WEST SSSHOOWW…… MMETTT MMICKKKEYY ENNNZ’N VRIENDEEEN!

In Disney Village®: Met in de hoofdrol Buffalo Bill, Sitting Bull, Annie Oakley, cowboys, indianen en buitengewone gaststerren: Mickey en zijn vrienden. Je begint de avond met Sheriff Goofy en zijn muzikanten in de bar. Daarna neem je plaats in één van de vier ranches en juich je jouw team toe bij de wedstrijden in de arena. Terwijl je geniet van een spectaculaire, authentieke liveshow smul je van een traditionele tex-mex maaltijd met eetgerei in wildweststijl!

Opmerking: omdat er live met dieren wordt opgetreden en de ruiterkunsten veel stof doen opwaaien, wordt deze show afgeraden voor carapatiënten en mensen met ademhalingsproblemen. Aanvang om 18.30 uur en 21.30 uur. Duur: 1 uur en 30 minuten. Van vrijdag t/m dinsdag behalve op sommige data. Informeer hier naar bij boeking.

* Voor kinderen jonger dan 3 jaar, raadpleeg ons. (1) Dit is een toeslag op het ontbijt dat al bij het arrangement inbegrepen is. Indien je vol- of halfpension geboekt hebt, geldt de toeslag voor een verblijf in Disney Hotels (€17). Bij verblijf in een speciaal uitgekozen hotel €22. Bij verblijf in Disney’s Davy Crockett Ranch €25 tenzij je vol- of halfpension hebt geboekt. (2) Diner alleen in Café Mickey.

Café Mickey Auberge de Cendrillon

Volwassene Kind (3 t/m 11 jaar)* Volwassene Kind

(3 t/m 11 jaar)*

Ontbijt(1) 17€ - -

Lunch & Diner(2) 37€ 21€ 66€ 37€ 10% korting op de

prijzen ter plaatse.Boek de Buffalo Bill’s Wild West Show...met Mickey en z’n vrienden vooraf en bespaar10% korting op de 2e categorie prijzen berekend ten opzichte van de prijzen ter plaatse. Voor verdere details en voorwaarden verwijzen wij je naar de officiële Disneyland Paris Winter 2014-15 Brochure of kijk op DisneylandParis.com.

Van 13 november t/m 23 december 2014 & 1 januari t/m 31 maart 2015 Van 25 t/m 30 december 2014

Volwassene Kind (3 t/m 11 jaar)* Volwassene Kind

(3 t/m 11 jaar)*

Bespaar 10% Prijzen geldig op bovenstaande data

Categorie 2 53.90€ 42.20€ 59.90€ 46.90€Categorie 1

(beter zicht)Toeslag per persoon op de Categorie 2 prijs

15€

15BUITEN DE PARKEN KINDEREN MEER INFOAANKOMST MAALTIJDOPTIES DISNEY PARKEN MAALTIJDOPTIES

Page 11: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of Premium ontvang je een Pause Gourmande (tussendoortje) met 1 warme drank + 1 zoete snack per persoon, per nacht cadeau!

WAT IS HET VVVERRSCCCHIL TTTUSSSENNVOL- OF HALFPEENSSSIOON???

Halfpension Omvat ontbijt + lunch of diner per persoon, voor elke nacht van je verblijf(1).Volpension: Omvat ontbijt, lunch en diner per persoon, voor elke nacht van je verblijf.

Met de Standaard-, Plus-, of Premium-optie ontvang je twee dezelfde vouchers.

Met de Hotel-optie ontvang je een dinervoucher te gebruiken in het buffetrestaurant van jouw hotel plus een lunchvoucher voor een menu in een counterservice restaurant in de Disney® Parken. Tenzij je in het Disneyland® Hotel verblijft, dan is je lunchvoucher geldig voor een buffetrestaurant in de Disney Parken of Disney Village.

RESERVEER JJJE TTAFFFEL VOOOORRAFFF

De maaltijdvouchers garanderen geen tafelreservering. Bel de Disney restaurantreserveringslijn op +33 (0)1 60 30 40 50(Engels en Frans gesproken). Geef dieetwensen bij je reservering door.

KIES JE VOL- OF HALFPENSIONOPTIE

MMAAAKKK EEENNN KKEUUUZEE UIT OONNDEEERSSTATAAAANDDDE OOPPPTIEES

HALFPENSIONOntbijt +lunch of diner, prijs per persoon per geboekte nacht

Volwassene Vanaf23€(4) 26 € 33€ 57€

Kind(3 t/m 11 jaar)

Vanaf13€(4) 13€ 15€ 29€

VOLPENSIONOntbijt, lunch en diner,prijs per persoonper geboekte nacht

Volwassene Vanaf35€(4) 46€ 59€ 99€

Kind(3 t/m 11 jaar)

Vanaf19€(4) 23€ 28€ 49€

• TAFELBEDIENING : Menu : maaltijd met 3 gangen. A la carte menu: voor-, hoofd- en nagerecht. Kindermenu: alleen verkrijgbaar als vast menu. California Grill in het Disneyland Hotel: ook voor volwassenen alleen vast menu. (1) Voor Hotel optie, enkel diner in het hotel. (2) Indien je een maaltijdoptie kiest die overeenkomt met jouw hotel. (3) Enkel 2e categorie. (4) Prijzen geldig in Disney's Hotel Santa Fe, Disney's Hotel Cheyenne en Disney's Davy Crockett Ranch. Bij verblijf in Disney's Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel New York en Disneyland Hotel gelden andere prijzen. Sommige restaurants kunnen gesloten zijn gedurende bepaalde periodes of op bepaalde dagen Contacteer ons. Maaltijdvouchers niet geldig op 24 en 31 december. De Pause Gourmande is niet combineerbaar met enige andere promotie of aanbieding op de Halfpension of Volpension opties (behalve indien anders vermeld). Kijk voor alle info in de officiële Disneyland Paris Winter 14/15 brochure of surf naar DisneylandParis.com

Aantal geldige restaurant 1 7 19 23

BUFFETIn je Disney® Hotel (2) √ √ √ √

"In de Disney® Parkenen Disney Village®" √ √ √

1 FRISDRANK INBEGREPEN √ √ √

TAFELBEDIE-NING

"Voorafvastgesteld menu" √ √

À la carte √"MAALTIJD MET DISNEY FIGUREN"

Café Mickey √ √

Auberge de Cendrillon √

DINNERSHOWBuff alo Bill’s Wild West Show... met Mickey en

zijn vrienden!in Disney Village®

(3)

PAUSE GOURMANDE(Tussendoortje)

INCLUSIEF INCLUSIEF INCLUSIEF

17BUITEN DE PARKEN KINDEREN MEER INFOAANKOMST MAALTIJDOPTIES DISNEY PARKEN MAALTIJDOPTIES

Page 12: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

OONTTTMOOEETT DEEE GEELIEEFFDDE DDDDISNNEEYY FFIGGUUREENN

Laat je peuter Mickey, Donald en hun vrienden het podium zien beklimmen, bekijk samen de parades en ontmoet hun favoriete Disney figuren op diverse plekken in de Parken. We hebben heel wat shows voor onze kleinste fans, zoals Disney Junior Live on Stage! waarin hun favoriete figuren optreden. Op de foto tijdens een onvergetelijke maaltijdmet Disney figuren, waaronder de Prinsessen, kan ook.

GGENNIETT VVAAN DE AATTTRRAACTIIIESJe kleintjes hebben de tijd van hun leven met meer dan 15 attracties die heel goed bij ze passen. En met een gratis FASTPASS wordt de rij een flink stuk korter bij attracties als Les Tapis Volants - Flying Carpets Over Agrabah, Peter Pan's Flight en Buzz Lightyear Laser Blast.

DDE DDISSNEEYY® HHHOTTEELSHeb je iets vergeten of moet je kleintje even rusten: al onze Disney Hotels (behalve Disney’s Davy Crockett Ranch) zijn op wandelafstand of makkelijk te bereiken met de gratis pendelbus. Flessenwarmers en kinderbedjes zijn gratis aan te vragen en er is een babysitservice (tegen betaling).

VOOR GEZINNEN MET KLEINE KINDEREN

GGEZZOONND EETEEEN VVOOOOR DDE KKKKLEEINNTTJEESSIn onze Disney Hotels en de Parken vind je gezinsvriendelijke buffetrestaurants met een ruime keuze aan gezonde, evenwichtige maaltijden, ook voor jonge kinderen. In al onze restaurants vind je de Vol- en Halfpension opties en er zijn kindermenu's en – prijzen beschikbaar.

UUITTSSTEEKKEENDDDE BBABBYYVVOOOORZZIENNINGGEENN

Onze Baby Care Centers hebben alles in huis wat jij en je kleintje nodig hebben. Ze zijn gezellig, rustig en voorzien van magnetrons, flessenwarmers, kinderstoeltjesen luiertafels. Verder zijn er winkeltjes waar je luiers en babyvoeding kunt kopen en kun je een kinderwagen huren.

MAAK GEBRUIK VAN DE "BABY SWITCH"Dit is een gratis service. Met deze service kunnen ouders met kleine kinderen om de beurt genieten van attracties die niet toegankelijk zijn voor hun kind. Het is dan niet meer nodig een tweede keer in de rij te staan.Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij de Cast Members (Disney medewerkers) bij de ingang van de attractie

MAA

19BUITEN DE PARKEN KINDEREN MEER INFO AANKOMST MAALTIJDOPTIES DISNEY PARKEN KINDEREN

Page 13: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

Het fonkelend verlichte Disney Village® biedt amusement voor alle leeftijden, vlak bij de ingang van de Disney® Parken en open tot ‘s avonds laat.

MAGGIE OP HETTT MEENUUUBeleef een magisch ontbijt met Disney figuren in Café Mickey.

Bijt in een heerlijke hamburger in 50’s stijl in Annette’s Probeer New York Style Sandwiches, als voorproefje van de Big Apple.

Geniet van elke hap in The Steakhouse. Smul van een Tex-Mex buffet in Billy Bob’s Country Western Saloon.

AA SHOPPPPERR’SS DREEAMMM World of Disney, eindeloos veel prachtige souvenirs

voor het hele gezin. Jong en oud bouwt naar hartenlust in onze nieuwe Lego Store.

Op naar de Disney Store, de souvenirshop speciaal voor de kids!

De nieuwste Disney looks, sieraden en accessoires vind je bij Disney Fashion.

Tover een meesterwerk tevoorschijn bij Art On Demand in The Disney Gallery.

A

DISNEY VILLAGE®

PLEEZIERR VOOORRR IEDDERRREENN Mis de unieke Disney Dinner Show Buffalo Bill’s Wild

West Show… met Mickey en zijn vrienden! niet. Neem danslessen in Billy Bob’s Country Western Saloon Bezoek de Sports Bar voor het laatste sportnieuws. Muziekfestivals en het hele jaar door straatartiesten.

B

World Of Disney

Buffalo Bill’s Wild West Show… met Mickey en z’n vrienden!

B

A

DE GROOTSTE DINNERSHOWLaat het je smaken bij Buffalo Bill’s Wild West Show… met Mickey en zijn vrienden, een unieke Disney dinnershow. Feest met Sheriff Goofy en geniet van een authentieke Texaanse barbecue terwijl onze grandioze show voor je neus losbarst

21BUITEN DE PARKEN KINDEREN MEER INFO AANKOMST MAALTIJDOPTIES DISNEY PARKEN BUITEN DE PARKEN

Page 14: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

ONTTDEEK PAARIIJJSMagische dagtour door Parijs: Tour door de stad + rondvaart + bezoek aan het Louvre Museum of Eiffeltoren(1)

De bustour vertrekt van Disney's Hotel New York. Een complete dagtour in Parijs. Grappig en leerzaam commentaar voor de kinderen in de bus.

Bekijk Parijs vanaf de tweede verdieping op de Eiffel Tower of bezoek het Louvre

Een onvergetelijke rondvaart op de Seine.

MAGISCHE DAGTOUR DOOR PARIJSVolwassene Kind (3 t/m 11 jaar)

83€ 52€

Hoogtepunten van Parijs:Tour door de stad + vrije tijd(2)

De bustour vertrekt van Disney’s Newport Bay Club, Vienna International Magic Circus Hotel en Hôtel l’Elysée Val d’Europe.

Een complete dagtour door Parijs en langs de belangrijkste bezienswaardigheden. In- en uitstappen bij 9 bijzondere bezienswaardigheden Eiffeltoren.

Genoeg vrije tijd om de stad te voet te ontdekken.

HOOGTEPUNTEN VAN PARIJSVolwassene Kind (3 t/m 11 jaar)

57€ 38€

PARIS & MEER

GGOEED OOOM TTE WWWETTENGolf Disneyland Een 27 hole golfbaan van wereldklasse en alle dagen open, ook voor beginners. Huur je hele uitrusting in de Pro Shop of bekijk wat er allemaal op de green gebeurt.

Aquarium SEA LIFEDuik onder in de wereld van zeeën en oceanen en ontdek meer dan 350 vissoorten in meer dan 50 bassins en een panoramische onderwatertunnel(3).

In La Vallée Village kun je luxueus shoppen tegen lage prijzen in een ontspannen sfeer.

Informatiebureau toerisme Ile-de-FranceGelegen tussen de beide Disney® Parken, kun je hier terecht voor inlichtingen over en reserveringen voor excursies naar de vele toeristische attracties in de regio. Tel: +33 (0) 1 60 43 33 33.

PARIJS VERWACHT JESpannende excursies naar Parijs Welk hotel je ook kiest, je kunt altijd deelnemen aan onze excursies Uitstapjes vinden gegarandeerd dagelijks plaats (behalve op bepaalde data) Lekker makkelijk: vertrek vanuit en terugkomst in Disneyland® Paris

Raadpleeg voor meer informatie de officiële Disneyland Paris winterbrochure of surf naar DisneylandParis.com.

(1) Uitgevoerd door PARISCityVISION. (2) Uitgevoerd door MAGIC WAYS.(3) Uitgevoerd door SEA LIFE France SARL

23BUITEN DE PARKEN KINDEREN MEER INFO AANKOMST MAALTIJDOPTIES DISNEY PARKEN BUITEN DE PARKEN

Page 15: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

ALLGGEEMMENNEE INFFORRRMMAATTIEESurf voor de exacte openings- en sluitingstijden van de Disney® Parken naar www.disneylandparis.com. Hier vind je ook een gedetailleerd overzicht van alle shows en parades. Je kan ook bellen naar: BE: 078 15 60 25 (zonaal tarief) - NL: 0900 0654 (10 cpm).Aan de ingang van de Parken bevinden zich City Hall en Studio Services, waar je een parkplattegrond in het Nederlands en andere talen kunt krijgen. Bij verdere vragen kan je je tot de Cast Members (Disney medewerkers) richten. Deze zullen je graag verder helpen. Er wordt gevraagd om gepaste kledij te dragen. De parades, shows, vuurwerk enevenementen worden op bepaalde data opgevoerd en zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. De attracties, boetieks en restaurants kunnen gesloten zijn, onderhevig zijn aan veranderingen, gewijzigd of geannuleerd worden zondervoorafgaande kennisgeving.

REEGGEELSSS VVOOOORR DEEE VVEILLIGGGHEEIIDDKinderen dienen begeleid te worden door een volwassene. Voor de veiligheid van onze bezoekers gelden bij bepaalde attracties beperkingen voor personen met een bepaalde grootte en/of met inbegrip van zwangere vrouwen, bezoekers met hartproblemen (pacemakers), problemen aan de wervelkolom, ziekte, handicaps, bezoekers met nekproblemen etc. Gelieve de borden bij de ingang van de attracties te consulteren. Voor het comfort van onze gasten is het verboden om te roken in beide Disney Parken. Er zijn rookzones voorzien in beide Parken. Al onze restaurants en hotels zijn rookvrij.

PRAKTISCHEINFORMATIE

Voor ieders rust en veiligheid dien je je te houden aan het interne reglement van de Disney Parken. We verzoeken je dit reglement voor je bezoek door te nemen. Ga hiervoor naar:www.disneylandparis.co.uk/Images/internalrules.pdf. Het interne reglement is ook te vinden bij de ingang van de Disney Parken.

EEERRSSTEEE HHUULLP Deze bevindt zich achter Studio Services (Walt Disney Studios Park) en op Main Street, U.S.A® (Disneyland Park). Wend je tot een Cast Member in geval van nood.

MINNDDERRVVAALLIDDEE BBEEZZOOEEKEERSSGa bij aankomst in de Disney Parken direct naar City Hall (in het DisneylandPark) of Studio Services (in de Walt Disney Studios Park). Daar krijg je van een Cast Member (Disney mederwerker) uitleg over de toegankelijkheidsgids. Je kunt deze ook bekijken en/of downloaden van onze website : http://bezoek.disneylandparis.nl. Rolstoelen zijn te huur (beperkt aantal) bij de hoofdingang van beide Parken. Het is de Cast Members niet toegestaan je door de Disney Parken te begeleiden of in en uit de attracties te assisteren. Visueel

gehandicapten: bij City Hall en Studio Services is een speciale gids beschikbaar met extra grote print. Blindengeleide honden worden toegestaan tot de

Disney Parken (m.u.v bepaalde attracties).

NIEUW: Met PhotoPass+ kan je al je fotosouvenirs downloaden en digitaal bekijken in hoge resolutie op de speciale website www.disneyphotopass.eu. Je kan je foto’s ook bekijken in de Disneyland Paris PhotoPass App en deze onmiddellijk delen op de social media. Online en mobiele diensten worden aangeboden door onze officiële partner Fujifilm. PhotoPass+ is beschikbaar in de Disney Hotel winkels of aan een Photo verkoopspunt in de Disney Parken

geleideleiden gehand

specBlind

Dis

25BUITEN DE PARKEN KINDEREN MEER INFO AANKOMST MAALTIJDOPTIES DISNEY PARKEN MEER INFO

Page 16: Steek je licht - TUI · Deze brochure is geldig van 13 november 2014 t/m 31 maart 2015. Bij het boeken van Vol- of Halfpension Standaard-, Plus- of ... Thalys : Je kunt met Thalys

DisneylandParis.com

BE : 078 156 025NL: 0900 0654 (Dit gesprek kost 1 euro per gesprek, plus de gebruikelijke belkosten)

Bij de Cast Members(Disney Medewerkers)

Bij de informatiebalievan je hotel

Reserveer een tafel+33 (0) 1 60 30 40 50(internationaal tarief van toepassing)

Download onze Disneyland® Paris App in de App Store en op Android Market Deze is enkel beschikbaar in het Frans en Engels.

Volg ons op Facebook en Twitter

©D

is©

ney

©D

isy/

ney/

Pixa

Pr

EURO

DDIS

NE

ISN

Y VA

CAN

CC

ANES

SSAS

SAS

IREN

IREN

383

383

850

850

278

278

RCS

RCSS

MEA

MEAA

XU

X -

UX

-C

APC

APC

APC

APIT

ALIT

ALIT

ALIT

SOC

SOC

SOC

SOC

IAL:

IAL:

IAL:A

152

152

450

4500

450 €€

- N

°-

Nim

mim

mim

mat

riat

riat

riat

ria

cula

cula

cula

cutio

ntio

ntio

IM0

M0

MM77

1077

1000

3000

3000

300

. EU

. EU

RO D

RO DD

ISN

EIS

NI

Y AS

YSO

CIÉ

S S.

C.A

. - N

° im

mat

mm

ricul

ati

attataaaaon

I07

7M

0771

0002

9 -

LIC

ELI

NC

ES E

S N

°1-1

021

1007

0 -

1-10

2110

208

2; 2

-102

100

84 E

84T

3-3-10

2110

2108

3.08

3.D

RUD

RUC

K:C

K:AL

TAAL

TAVI

AVI

AA