Sportclubdealkrant Regio Oss

16

description

De samenwerking tussen De Winter media groep en Sportclubdeal heeft een nieuw hoofdstuk gekregen met de publicatie van de Sportclubdealkrant Regio Oss

Transcript of Sportclubdealkrant Regio Oss

Page 1: Sportclubdealkrant Regio Oss
Page 2: Sportclubdealkrant Regio Oss
Page 3: Sportclubdealkrant Regio Oss
Page 4: Sportclubdealkrant Regio Oss

Een opleiding kiezen valt niet mee. Hoe weet je zeker dat je de juiste keuze maakt? Kom zondag

9 februari naar het Open Huis van ROC de Leijgraaf. Daar kun je alvast de sfeer proeven. Je kunt er

namelijk Meedraailessen volgen en deelnemen aan Open Huis Sessies. Ook ontmoet je er leerlingen en

docenten die jou alles over onze opleidingen kunnen vertellen. Jij leert ons beter kennen en wij jou.

Bij De Leijgraaf ben je namelijk geen nummer: ROC de Leijgraaf kiest voor jou.

OPENHUIS

ZONDAG 9 februarivan 11.00 tot16.00 uur

Kijk op www.leijgraaf.nl/openhuis voor meer informatie en welke locaties deelnemen aan het Open Huis.

Page 5: Sportclubdealkrant Regio Oss
Page 6: Sportclubdealkrant Regio Oss

LijfStijling biedt persoonlijke coaching en figuurcorrigerende behandelingen op het gebied van gezond afslanken.

Nieuw: E-Fit, snel en doeltreffendE-Fit is een nieuwe, unieke kans om doelen in korte tijd op verantwoorde wijze te realiseren. LijfStijling is de eerste salon in Nederland die werkt met de E-Fit, een medisch getest toestel. Een sessie duurt slechts 20 minuten in plaats van 90 minu-ten intensief sporten en het effect is 18x hoger. Aangezien je de workout zowel passief als actief kan doen, is het voor iedereen geschikt!

Het LijfStijling team stelt zich graag aan u voor:

Annemiek, eigenaresse van LijfStijling: “We helpen zowel dames als heren om af te slanken en beter in hun vel te komen. We doen dit met een persoon-lijke aanpak. Je bereikt een gezond gewicht én leert hoe je dit kan vast-houden. Daar gaat het tenslotte om. Dit jaar vieren we ons vijfjarige bestaan. Klanten weten dat we eerlijk adviseren en weten ons inmiddels te vinden!”

Franca van Duijnhoven: “Ik werk nu ruim 2,5 jaar bij LijfStijling. Hiervoor heb ik bij een afslank-studio gewerkt, die werkt met warmtecabines. Ik ben een echt

“mensen-mens” en vind het steeds opnieuw een uitdaging om mensen te begeleiden naar hun doel.”

Anne-Marie van der Wijst: “De voorgaande 6,5 jaar heb ik bij een vergelijkbare studio gewerkt in Boxtel. Pas sinds kort werk ik bij LijfStijling. Vooral de

rust, ruimte en aandacht voor de cliënten vallen mij op. We stellen de mensen op hun gemak, motiveren en juist de weg naar een evenwichtige levensstijl wordt bij ons intensief begeleid.”

LijfStijling Provincialeweg 73, 5398 JJ Maren-Kessel0412-479385 06-20299616 [email protected]

Wilt u ook een slank, strak en fit 2014? Kom in actie en maak een afspraak met LijfStijling!

WIJ BIEDEN:

NIEUWSGIERIG?

Sport & Healthclub Meer Sports’t Vijfeiken 14, Heesch (Achter de Lidl) 0412-404474

Fitness (professionele begeleiding zonder bijbetaling)

Spinning – Personal Training – Body Support

Do-In Yoga – Les Mills – Xco – Zumba –

Senioren Fit – Kids Fit en MEER.

NIEUWSGIERIG? NIEUWSG RIERIG?Kom dan nu voor een gratis proefles en GET THE EXPERIENCE! Voor alle info, check onze site www.meersports.nl.

Page 7: Sportclubdealkrant Regio Oss
Page 8: Sportclubdealkrant Regio Oss
Page 9: Sportclubdealkrant Regio Oss
Page 10: Sportclubdealkrant Regio Oss

Foto

’s k

un

nen

afw

ijken

. Zet

- en

dru

kfo

ute

n v

oo

rbeh

ou

den

. Bij

alle

aan

bie

din

gen

: vra

ag n

aar

de

voo

rwaa

rden

.

slechts

� 3.420,- slechts

� 3.870,-slechts

� 4.620,-

Keuken AngoloYoung Design Collectionhoekopstelling Angolo

� 1.279,- of compleet met Boretti apparatuur en werkblad

Keuken Angolo Keuken IsolaYoung Design CollectionEiland- kastopstelling Isola

� 1.600,- of compleet met Boretti apparatuur en werkblad

Young Design Collection topkwaliteit keukens v.a. � 1.020,- De Young Design Collection-keukens zijn zelf samen te stellen en leverbaar in 27 trendy kleuren, waaronder maar liefst vijf sprankelende hoogglanskleuren.

Boretti M-system apparatuur zoals vaatwasser met LED-verlichting, combimagnetron/oven, gaskookplaat met wokbrander, 90 cm brede designschouw en inbouwkoelkast. Boretti apparatuur Totaalsetprijs: � 1960,-

Werkblad inclusief spoelbak met korfzeefplug en randafwerking. • kunststof toplaminaat met ABS randafwerking, vanaf � 180,- per m • graniet/composit 2 cm massief, vanaf � 260,- per m • ceramistone 4 cm dik, vanaf � 360,- per m.

INBOUWAPARATUUR

Woonboulevard Oss Frankenweg 55 Oss Telefoon 0412-462090 [email protected] www.altiskeukens.nlWoonboulevard Oss Frankenweg 55 Oss Telefoon 0412-462090 [email protected] Woonboulevard Oss Frankenweg 55 Oss Telefoon 0412-462090 [email protected]

Keuken MuroYoung Design Collectionrechte keukenopstelling Muro

� 1.020,-of compleet met Boretti apparatuur en werkblad

showroomkeukens

70% kortingtot

IEDEREZONDAG

OPEN 12 TOT 17 U

TEGELS & NATUURSTEENVOOR IN EN OM UW WONING

De Staat 315845 GD SINT ANTHONIS

tel: [email protected]

✔ Vloertegels ✔ Wandtegels✔ Terrasvloeren✔ Vensterbanken✔ Deur- & Raamdorpels

ALTIJD SCHERPE PRIJZEN!!!!

Page 11: Sportclubdealkrant Regio Oss

Drukkerij Hazenberg uit Boxtel is een van de eerste bedrijven die zich heeft aangesloten bij Sportclubdeal. “Osse-naar” Iwan in den Bosch, commercieel verantwoordelijk binnen Hazenberg Druk-kerij in Boxtel, ziet naast grote kansen voor zijn eigen organisatie ook een hele belangrijke maatschappelijke factor in de samenwerking met Sportclubdeal.“Direct vanaf de start ben ik enthousiast geraakt, vooral door de passie die Theo van den Dungen en Wilfred Schoonderbeek heb-ben getoond”, aldus Iwan in den Bosch. “We hebben intensief contact en starten constant nieuwe en reeds succesvol gebleken trajecten op waarbij gepersona-liseerde blocnotes en telefoon-Ipadcovers echt als warme broodjes over de toon-

Met trots meldt Sportclubdeal een nieuwe deelnemer binnen de formule! Kemkens Groep uit Oss gaat in 2014 deelnemende sportclubs en vooral natuurlijk de leden van de sportclubs voorzien van exclusieve aanbiedingen en deals. Met deze samen-werking spelen beide bedrijven in op de behoefte die maatschappelijk speelt om sportclubs een helpende hand te bieden, ook op financieel vlak waarbij vooral de leden van de sportclubs en hun families een belangrijke functie hebben.

Zoals in alle samenwerkingen die Sport-clubdeal aangaat moet er prachtig voordeel ontstaan voor de leden en als de leden door deze aanbiedingen in bewe-

bank gaan.” Vooral ook het feit dat een vast bedrag van de aankopen wordt aangewend om een speciaal project te financieren spreekt Iwan erg aan die overigens in zijn vrije tijd vaak te vinden is op het sportterrein van Ruwaard.

“Dit is toch een hele innovatieve invulling van sponsoring. De afdrachten die klanten realiseren, zullen worden aangewend voor een opknapbeurt van bijvoorbeeld een speeltuin, aankoop van nieuwe sportmaterialen of renovatie van club-huizen. Wij vinden dat kinderen veilig buiten moeten kunnen spelen en sporten en daar dragen wij graag een steentje aan bij.” Neem eens een kijkje op www.hdprint.nl voor allerlei leuke

ging komen dan worden de sportclubs daar beter van!

Kemkens Groep opende in 1857 en is vandaag de dag uitgegroeid tot een grote en vooral betrouwbare speler voor wat betreft CV ketel en verwarming onderhoud en oplossen van storingen en installaties. Service staat zeer hoog in het vaandel en Kemkens was in Nederland dan ook het eerste bedrijf wat het keurmerk “waarborg service bedrijf” mocht dragen.

“We zijn ontzettend trots op deze samen-werking”, aldus Theo van den Dungen (eigenaar Sportclubdeal). “Kemkens is een bedrijf wat zeer bekend is in Brabant, en

Kemkens Groep uit Oss sluit zich aan bij Sportclubdeal

Drukkerij Hazenberg, deelnemer bij Sportclubdeal

sportclubd

eal

11

zuid Gelderland en bedient 194.000 klanten in dat gebied, dat zegt wel wat.” Kemkens Groep heeft een nauwe samen-werking met Essent en voert acties uit met gerenommeerde bedrijven zoals Saturn en Mediamarkt en nu dus ook met Sportclubdeal!

De eerste actie is reeds van start gegaan en te vinden op www.sportclubdeal.nl/sportregiooss. Neem een kijkje naar de aanbieding en maak er gebruik van waarbij je direct een sportclub steunt. Is er iemand in je omgeving die je er blij mee maakt, maak diegene erop attent dat deze actie loopt want ook dan steun je natuurlijk de sportclub.

www.sportclubdeal.nl/sportregiooss

gepersonaliseerde producten en verder is drukkerij Hazenberg met een zeer gerenommeerde partij als het gaat om alle mogelijke drukwerk voor veel bedrijven in Nederland.

Page 12: Sportclubdealkrant Regio Oss

Sportcentrum BerghemOsseweg 38A | 5351 AE Berghemwww.sportcentrumberghem.nl

Sports & Healthclub Four2GoOsseweg 38A | 5351 AE Berghem

www.four2go.nl

sport en ontspanningsport en ontspanningonder één dak!

• Tennis • Squash• Zaalsporten• Kegelen

• Bedrijfssport • Evenementen• Teambuilding• Sports bar

Lekker sportief bezig zijn met (uw) vrienden,familie of bedrijf. Tennisen op de nieuwstegeneratie indoor vloer, zaalsporten zoalszaalvoetballen, volleyballen en badminton.Squashen en kegelen. Maar ook voor uw 6-kamp of bedrijfssportdag!

HARTVERWARMENDE ACTIE bij four2go!Bij Four2Go is het in februari de maand van de liefde! Schrijf samen in en sport beide de eerste maand gratis! Samen sporten is toch veel leuker.

• Fitness• Groeplessen• Les Mills©

• Fysiotherapie

• Gratis kinderopvang• Gezinsabonnement• Zonnebanken• Sport lounge

maand

van de

liefde

Page 13: Sportclubdealkrant Regio Oss
Page 14: Sportclubdealkrant Regio Oss

Kappersbenodigdheden

SeFa’sHaircompany

Kruisstraat 46A • 5341 HE Oss • 0412-484092

Openingstijden:Maandag 9.30-18.00Dinsdag 9.30-18.00Woensdag 9.30-18.00

Donderdag 9.30-18.00Vrijdag 9.30-18.00Zaterdag 9.30-17.00

Bij inlevering van deze bon ontvangt u

10% extra korting

op het gehele assortiment.

Wij hebben het grootste en goedkoopste

assortiment in al uw kappersbenodigdheden!

+€150,� KORTING

Dubbel voordeel*

Maak direct een afspraak via 088 50 50 300 of kemkens.nl

De koude wintermaanden komen eraan. Dan wilt u vertrouwen op het comfort van een goede energiezuinige CV-ketel. Alleen deze winter kunt u rekenen op €150,- korting én een Honeywell Touch thermostaat als u een nieuwe ketel koopt, least of huurt.* Ga ook zorgeloos de winter in en bel nu Kemkens voor een afspraak.

* D

e ac

tie is

gel

dig

t/m

31

maa

rt 2

014.

Vra

ag n

aar

de v

oorw

aard

en.

€150,- korting gratis thermostaat

Page 15: Sportclubdealkrant Regio Oss
Page 16: Sportclubdealkrant Regio Oss