Slideshare astrologie 01 07-2013

4
Dhargey: vooruitgang, ontwikkeling, verspreiding Astrologie Missie Ieder mens is uniek. Belangrijk vind ik dat iedereen zichzelf mag en kan zijn. Dat men kan leven vanuit zijn of haar innerlijk kern. Vanaf 1989 ben ik bezig met de astrologie, (6 jaar studie bij elkaar) Geboorte horoscoop (ook voor baby’s en kinderen): Ieder mens is uniek en bestaat uit verschillende karakter eigenschappen. Door een geboorte analyse kun je een beter inzicht krijgen in jezelf. Je krijgt een beter beeld van wat je competenties / talenten zijn en op het gebied van waar je leer processen liggen. Belangrijk is dat alle delen van je karakter de ... mogelijkheid hebben om tot uiting te komen. Lukt dit niet door onderdrukking dan kunnen er blokkades ontstaan en ziekte kan een gevolg zijn. Dus als je in jezelf de gedachte hebt van dit heb ik heel mijn leven al willen doen, probeer het dan vorm te geven. Als je in het centrum van jezelf kunt blijven leven dan blijf je in evenwicht.

description

Astrologie, Dhargey, Annelies van Heijst, Den Haag

Transcript of Slideshare astrologie 01 07-2013

Page 1: Slideshare astrologie 01 07-2013

Dhargey: vooruitgang, ontwikkeling, verspreiding

Astrologie

MissieIeder mens is uniek. Belangrijk vind ik dat iedereen zichzelf mag en kan zijn. Dat men kan leven vanuit zijn of haar innerlijk kern.

Vanaf 1989 ben ik bezig met de astrologie, (6 jaar studie bij elkaar)

Geboorte horoscoop

(ook voor baby’s en kinderen):Ieder mens is uniek en bestaat uit verschillende karakter eigenschappen. Door een geboorte analyse kun je een beter inzicht krijgen in jezelf. Je krijgt een beter beeld van wat je competenties / talenten zijn en op het gebied van waar je leer processen liggen. Belangrijk is dat alle delen van je karakter de ... mogelijkheid hebben om tot uiting te komen. Lukt dit niet door onderdrukking dan kunnen er blokkades ontstaan en ziekte kan een gevolg zijn. Dus als je injezelf de gedachte hebt van dit heb ik heel mijn leven al willen doen, probeer het dan vorm te geven. Als je in het centrum van jezelf kunt blijven leven dan blijf je in evenwicht.

Page 2: Slideshare astrologie 01 07-2013

Jaar horoscoop:

Hierbij krijg je de informatie welke belangrijke thema’s in dat jaar geactiveerd worden. Dit kan zeer ondersteunend zijn in de processen die spelen op dat moment. Nieuwe kansen, het leren van nieuwe dingen. Of je krijgt herkansingen om te leren wat je al had moeten leren of waar je al bekend mee bent. Ik gebruik hier 4 technieken voor: De geboorte horoscoop, de Jaar horoscoop en de Secundaire progressies en Transits. Relatie horoscoop:

Hierbij leg ik de twee geboorte horoscopen naast / op elkaar en maak een composiet horoscoop.De duiding die hieruit voort komt, geeft een beeld van welke raakvlakken er in de relatie zijn, zowel harmonisch als dynamisch.Hierdoor kun je veel inzicht krijgen in elkaar.

Astrologische consulten zijn op afspraak.Wat ik nodig heb is:GeboortedatumGeboortetijd, een paar minuten verschil maakt erg veel uit in het duidenGeboorteplaatsWoonplaatsVerkrijgbaar bij de ouders of op te vragen bij het gemeentehuis waar men geboren is.

Page 3: Slideshare astrologie 01 07-2013

Geboorte / jaar horoscoop met computer en persoonlijke duidingplus gesprek € 25,- Geboorte / jaar horoscoop met computer en persoonlijke duidingplus duiding met opname gesprek (per mail) € 30,- Relatie horoscoop met computer en persoonlijke duidingplus duiding met opname gesprek (per mail) € 60,- Nodig: Geboorte tijd en Geboorteplaats / WoonplaatsOp te vragen in de gemeente waar je geboren bent of in het trouwboekje van je ouders. Horoscoop duiding kan ook via Skype plaats vinden, mocht de afstand te ver zijn. Ik bied mensen die een astrologische opleiding / of een zelfstudie aan het volgen zijn ondersteuning. Dat kan via e-mail of door privé lessen.

Page 4: Slideshare astrologie 01 07-2013

Voor vragen of het aanvragen van een geboorte, jaar of relatiehoroscoop kunt contact opnemen via de onderstaande gegevens.

Dhargey, vooruitgang, ontwikkeling, verspreidingAnnelies van HeijstHeiloostraat 5152547 KN Den [email protected]