SKADI sponsormogelijkheden 2010-2011

8

description

Sponsormogelijkheden SKADI

Transcript of SKADI sponsormogelijkheden 2010-2011

Page 1: SKADI sponsormogelijkheden 2010-2011
Page 2: SKADI sponsormogelijkheden 2010-2011

Wat is de ARSR SKADI?

Page 3: SKADI sponsormogelijkheden 2010-2011

De Algemene Rotterdamse Studenten-Roeivereniging SKADI is met meer dan 340 leden de grootste en meest succes-volle studentensportvereniging van Rot-terdam. Wat in 1926 begon als een ondervereniging van het RSC is uitge-groeid tot één van de meest toonaangevende roeiverenigingen in Nederland.

SKADI heeft zich het afgelopen decen-nium bewezen als een echte topsport-vereniging: niet alleen heeft SKADI de afgelopen vijf jaar de Varsity gewon-nen: de ultieme krachtmeting tussen Nederlandse universiteiten, tevens waren er in november 2010 vijf SKADI-leden aanwezig aan de start op het WK roeien in Nieuw Zeeland

SKADI associeert zich graag met het bedrijfsleven. Samenwerken en de concurrentie verslaan zijn belangrijke overeenkomsten met de spirit in de boot en het ondernemen. In deze brochure kunt u zien wat SKADI u, en uw bedrijf te bieden heeft.

Page 4: SKADI sponsormogelijkheden 2010-2011

Wat heeft SKADIu te bieden?

Page 5: SKADI sponsormogelijkheden 2010-2011

SKADI telt momenteel 345 leden. Dit zijn allen WO (86%) of HBO (14%) studenten. Roeiende studenten bes-chikken over een bovengemiddelde discipline en uithoudingsvermogen. Dit maakt ons zeer waardevol voor het bedrijfsleven. U kunt via SKADI in contactcontact komen met onze leden via recruitment activiteiten zoals diners, rondleidingen of workshops.Vooral de medische en de economisch/bedrijfskundige stu-denten zijn bij SKADI sterk vertegenwoordigd.

Dit jaar staat een grootschaliger recruitment evenement op het programma. Een dag op onze ve-reniging om studenten en meer-dere bedrijven elkaar op een in-formele manier met elkaar in contact te brengen.

Recruitment:

Page 6: SKADI sponsormogelijkheden 2010-2011

Kleding en Materieel

Exposure

SKADI is aanwezig op alle nation-ale roeiwedstrijden. Omdat er goed gepresteerd wordt ver-schijnen de ploegen ook regelmatig in de media. Zo was SKADI in 2009 35 keer het onderwerp ven een bericht in

een nationale krant en 79 te vinden in een regionaal dagblad.Met uw bedrijfslogo op een on-derdeel van het materieel of de outfit van de roeiers kunt u mee-genieten van al deze aandacht.

Page 7: SKADI sponsormogelijkheden 2010-2011

Het is bij Skadi natuurlijk ook moge-lijk om op diverse manieren te ad-verteren. Wij bieden A3 adverten-ties aan in ons gebouw, maar ook advertenties in de wekelijkse bestuursmail, op de website of een mailing naar al onze leden.

Naast deze communicatiemiddelen zijn er in overleg ook andere mogelijkheden.Op de laatste pagina vindt uonze contactgegevens

Als mediapartner van SKADI wordt de naam van uw bedrijf vermeld op alle externe commu-nicatie van de vereniging. Dit zijn zowel de persberichten en het promotiemateriaal als de web-site en de maandelijkse nieuwsbrief naar onze externe con-tacten.

Page 8: SKADI sponsormogelijkheden 2010-2011

© ARSR SKADI, 2011