Schindler HOME brochure NL

24

Transcript of Schindler HOME brochure NL

Page 1: Schindler HOME brochure NL
Page 2: Schindler HOME brochure NL
Page 3: Schindler HOME brochure NL

Tegelijk biedt de klassieke brievenbus geen ant-woord op de opmars van dienstverlening-aan-huis: denk aan de stomerij, maaltijdboxen, levering van verswaren, ophaling van oude batterijen en spaar-lampen, enz.

Kopers en huurders verwachten een oplossing. En liefst vandaag. Bringme biedt uitkomst en neemt elke dag zorgen uit handen van gezinnen zodat ze meer tijd hebben voor wat echt belangrijk is.

Meer en meer vastgoedontwikkelaars en ontwer-pers integreren de Bringme Box standaard in al hun gebouwen en verhogen op die manier de waarde én aantrekkelijkheid van hun projecten. En u?

In deze brochure ontdekt u waarom Bringme ook een must is voor uw project.

Hoe vang je de exponentiële groei van online bestellingen en boodschappen op in een gebouw zonder dat de veiligheid en ordelijkheid in het gedrang komen? Het is een uitdaging waar elke projectontwikkelaar en architect mee worstelt.

Jo Vandebergh, Founder & CEO Bringme

Page 4: Schindler HOME brochure NL

200 jaar lang was de brievenbus hét fysieke doorgeefluik tussen woning en buitenwereld. Die tijd is voorbij: niet alleen leven we anders, de meeste dingen die de postbode vandaag de dag bij zich heeft, passen simpelweg niet meer in een klassieke brieven-bus. Hoog tijd voor opvolging. Bringme biedt een oplossing voor de logistieke beslommeringen waar bewoners dagelijks mee geconfronteerd worden.

De Bringme Box ontfermt zich over post, e-commerce pakketjes, boodschappen, en veel meer. Ongeacht of er iemand thuis is.

Page 5: Schindler HOME brochure NL
Page 6: Schindler HOME brochure NL

Ontvangen en retourneren

Post ontvangen

Pakketjes verzenden

Pakketjes ontvangen en retourneren

Sleutel klaarleggen voor de poetshulp

Page 7: Schindler HOME brochure NL

Boodschappen verzenden en ontvangen Maaltijdboxen laten bezorgen

Uitwisselen van items

Extra services faciliteren

Page 8: Schindler HOME brochure NL

De beperkte kost per appartement weegt niet op tegen de meerwaarde die een Bringme Box met zich meebrengt. De extra convenience verhoogt de aantrekkingskracht van uw project exponentieel en dat zorgt ervoor dat appartementen makkelijker verkocht en verhuurd worden.

Het is dus geen verrassing dat een sterk groeiend aantal vastgoedontwikkelaars en ontwerpers standaard een Bringme Box in al hun plannen integreren. Want voor zo’n hoge Return On Investment tekent iedereen, toch?

Een ROI om U tegen te zeggen.

Page 9: Schindler HOME brochure NL

De verwachtingen over de ideale woning zijn de laatste jaren sterk veranderd. We wonen kleiner en daar nemen we genoegen mee. We dromen niet meer van een kasteel, maar —als het even kan— willen we wel hotelgevoel. En dat kan.

Met de Bringme Box haalt u een automatische conciërge in huis. Deze innovatie doet alles volautomatisch: ont-vangen én tekenen voor ontvangst bij een levering. Maar ook retourneren en verzenden. Bringme faciliteert zelfs dienstverlening-aan-huis zoals de stomerij, zorgt ervoor dat leveringen van verse producten koel bewaard worden en de bewoner altijd van alles op de hoogte is. Hotelgevoel is betaalbaar geworden.

Page 10: Schindler HOME brochure NL

Zo werkt het.

1. Bewoners verbinden zich via de app met de Bringme Box en kunnen onmiddellijk beginnen met ontvangen, verzenden, retourneren, overhandigen en uitwisselen.

2. De Bringme App houdt hen in real time op de hoogte van de status van elke logistieke handeling.

3. Met de persoonlijke QR-code in de app hebben ze eenvoudig toegang tot de box.

Bringme App.

Elke bewoner kan de handige Bringme App gratis downloaden. Zowel voor smartphone als tablet. Of gewoon op de computer via app.bringme.com.

Bringme Key.

Met de Bringme Key is toegang tot de box nóg makkelijker. Deze sleutelhanger met NFC-technologie is beschikbaar voor alle gebruikers en vormt een handig alternatief voor het scannen van de QR-code. U heeft niet eens een smartphone nodig.

Page 11: Schindler HOME brochure NL

Hoe weet een koerier of een levering in de Bringme Box moet? Heel eenvoudig: zet bij het bestellen altijd ‘Bringme’ voor uw naam en hij weet wat hij moet doen. Ongeacht bij welke webshop u bestelt, wereldwijd. Want alle koeriers en leveranciers kunnen leveren in de box.

Online bestellingen.

Page 12: Schindler HOME brochure NL

Nooit meer een levering missen? Check. Nooit meer aanschuiven in een postkantoor om een miskoop te retourneren? Check. Nooit meer pakketjes van afwezige buren in ontvangst nemen? Check. Geen koeriers meer die willekeurig aanbellen om het gebouw binnen te komen of ronddwalen in de gangen? Check. Niet meer wachten aan de kassa en zeulen met boodschappen? Check.

24/7.

De Bringme Box is altijd beschikbaar. Dankzij het Last Inch Operating System (LIOS) kan elke leverancier en koerier op elk moment bij de Bringme Box terecht voor leveringen, boodschappen en ophalingen.

Veilig.

Via LIOS kan op elk moment worden nagegaan wie wanneer iets geleverd of opgehaald heeft. En dat is nog niet alles, de toegang kan ook beperkt worden tot uitsluitend de personen die het gebouw binnen mogen. Convenience en veiligheid gaan hand in hand.

One Key Access.

LIOS zorgt er ook voor dat de Bringme Box geen standalone- oplossing is tussen alle andere systemen in een gebouw. Concepten zoals One Key Access worden door LIOS ondersteund zodat bewoners met één sleutel toegang hebben tot het volledige gebouw én de Bringme Box.

Page 13: Schindler HOME brochure NL

Het door Bringme ontwikkelde Last Inch Operating System automatiseert de logistieke handelingen die elk gezin liever kwijt dan rijk is. LIOS maakt het mogelijk om altijd, overal en zonder problemen dingen te ontvangen, verzenden, retourneren, overhandigen en uitwisselen. Volautomatisch. Veilig. En ordelijk.

LIOS.

Page 14: Schindler HOME brochure NL
Page 15: Schindler HOME brochure NL

Appartementsgebouwen.

Zowel singles als tweeverdieners hebben een chronisch gebrek aan tijd. Dus alles wat uitbesteed kan worden, is extra quality time. Wassen, strijken, boodschappen doen, winkelen of naar het milieupark gaan? Niet meer nodig.

Studentenresidenties.

Studenten verwachten dat ze hun online bestellingen veilig en discreet kunnen ontvangen en dat hun maaltijdbox op het juiste moment klaarligt. In een studentenresidentie doet de Bringme Box dienst als mama 2.0.

Assistentiewoningen.

Bringme zorgt ervoor dat bewoners langer zelfstandig wonen door het comfort- en serviceniveau van hun assistentiewoning te verhogen. En doordat niemand meer zomaar binnen hoeft te lopen om iets op te halen of te leveren, stijgt het veiligheidsgevoel.

Page 16: Schindler HOME brochure NL

Of het nu gaat om een project met 4 of met 400 appartementen, geen enkel gebouw kan vandaag de dag nog zonder Bringme Box. En omdat elk project uniek is en de verwachtingen van bewoners verschillen, kunt u de Bringme Box makkelijk schalen, modulair uitbreiden en kopen óf huren. Van basic tot luxueus, de Bringme Box past binnen ieder ontwerp en elk budget.

Bringme Mail.

Dankzij de geïntegreerde elektronische brievenbussen krijgen bewoners live bericht als de postbode langs is geweest. En er zijn geen sleutels meer nodig want alles gebeurt elektronisch. Maar een Bringme Box zonder brievenbussen kan natuurlijk ook.

Bringme Service.

Elke Bringme Box is op elk moment uitbreidbaar met servicemodules. Ideaal als er veel vraag is naar was- en strijkdiensten. Via de extra grote XL-vakken laat u eenvoudig uw wasmand ophalen en bezorgen. En via de hoge servicevakken met ingebouwde kapstokhaken ontvangt u al uw kleding kreukvrij.

Bringme Cool.

Voor de ultieme beleving kan u de Bringme Box uitbreiden met gekoelde modules. Zo wordt het mogelijk om verswaren en maaltijdboxen te laten bezorgen. De gekoelde vakken houden de levering fris totdat het kan worden opgehaald.

Page 17: Schindler HOME brochure NL

Stel uw Bringme Box zelf samen op maat van uw organisatie op bringme.com/configurator.

Configurator.

Page 18: Schindler HOME brochure NL
Page 19: Schindler HOME brochure NL

De Bringme Box is niet alleen functioneel maar ook esthe-tisch een meerwaarde voor elk project. Het tijdloze ontwerp is een eyecatcher in elk gebouw: het touchscreen in één vlak met de volkern deurtjes, een spiegelende achterwand binnenin en RVS geleiders op de bodem van de vakken: God is in the detail.

Award winning design.

Bringme behaalde in 2015 en 2016 internationale erkenning en sleepte naast de Henry van de Velde Award ook een IF Design Award én een Red Dot Award in de wacht.

Custom-built.

Inbouw? Buitenmaat? Specifieke materiaalkeuze? We staan architecten en ontwerpers graag bij om de Bringme Box naadloos in hun ontwerpen te integreren. En we adviseren graag over de mogelijkheden om de box te customizen.

Page 20: Schindler HOME brochure NL

Dankzij Bringme kunnen koeriers hun routes efficiënter indelen, staan ze nooit meer voor een gesloten deur en kunnen verschil-lende leveringen (en ophalingen) op één plaats gebundeld wor-den. En voor bewoners worden stressvolle ritten van en naar het postkantoor overbodig. Het resultaat is minder CO2 in de lucht en minder chaos op de weg. Daar profiteert de hele buurt van.

Page 21: Schindler HOME brochure NL

Bringme leverde een essentiële bijdrage aan het behalen van het BREEAM Outstanding certificaat voor de gebouwen in de stadswijk Tweewaters in Leuven, België.

BREEAM Outstanding.

Page 22: Schindler HOME brochure NL

The power of the Bringme network.

Page 23: Schindler HOME brochure NL

STALKAARSEN

Page 24: Schindler HOME brochure NL

Belgie

S.A. Schindler N.V.

Bronstraat 15

1060 Brussel

Tel: +32 2 535 82 11

www.schindler.com/be

Nederland

Schindler liften B.V.

Verheerskade 4

2521 BN Den Haag

Tel: +31 70 384 37 00

www.schindler.com/nl

Luxembourg

Schindler S.à.r.l.

Rue du pere Raphael 12

L-2413 Luxembourg

Tel: +352 48 58 58 1

www.schindler.com/lu

V.U. Liesbet Creemers, Bringme HQ

bringme.com