Purmerend, Johanna Naberstraat, 204

of 12 /12
Johanna Naberstraat 204 , 1442 BG Purmerend Nabij het centrum Voorzien van dubbelglas Lage servicekosten Groene wijk Wijds uitzicht! H12 Huizen van Hoekstra & v an Eck

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Purmerend, Johanna Naberstraat, 204

 • Johanna Naberstraat 204 , 1442 BG Purmerend

  Nabij het centrum

  Voorzien van dubbelglas

  Lage servicekosten

  Groene wijk

  Wijds uitzicht!

  H12

  Huizen vanHoekstra & van Eck

 • Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

  code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

  waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

  n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

  Download de App via uw smartphone & scan de code!

  Kenmerken

  portiekflat

  4

  74 m

  235 m

  1962

  geen tuin

  geen garage

  c.v.-ketel

  vloerisolatie, dubbel glas

  Soort

  Kamers

  Woonoppervlakte

  Inhoud

  Bouwjaar

  Tuin

  Garage

  Verwarming

  Isolatie

  Verkoper vertelt

  Te koop bij

  Woning waar we, ik 8 jaar en mijn vrouw 2 jaar, met veel plezier gewoond hebben. Dit appartement is centraal gelegen, waardoor je lopend naar de stad kan en altijd je dagelijkse boodschappen zo in huis hebt. Tevens ben je zo op de snelweg zodat je vanuit daar, alle kanten op kan. Het is een rustige, levendige buurt. De woning ligt op de derde verdieping waardoor geluiden van buiten, minimaal aanwezig zijn. Hierdoor kun je dicht bij de binnenstad en aan een doorgaande weg, alsnog genieten van je rust.

  Door de balkons aan weerszijden kun je zowel s ochtends als s middags genieten van een lekker zonnetje.

  Purmerend: Waterlandlaan 88, T 0299 47 20 21

 • Dit mooie en nette appartementencomplex ligt in een groene omgeving en nabij alle wensbare voorzieningen. Binnen vijf minuten ben je in het centrum van Purmerend. Heb je juist zin in rust, maak je een lekkere wandeling in het Kooimanpark. Op de begane grond heb je je eigen ruime bering met elektra, zodat je je fiets veilig kunt stallen. Het portiek is afgesloten, dus niet toegankelijk voor ongenodigde gasten, en is recent gerenoveerd. Via het trappenhuis bereik je het appartement op de derde verdieping.

  groene omgeving

  Ne t appar te mentencomplex

  nabij winkels

  huizen van hoekstra & van eck

 • Een heerlijke ruime woonkamer met veel licht, dankzij de grote ramen aan beide zijden, met balkon. De afwerking van muren en het plafond zijn strak en licht. Het appartement is drempel vrij en voorzien van een laminaat vloer. Of je nou lekker lang aan de eettafel zit na te tafelen of languit op de bank, vanuit elke hoek heb je een heerlijke wijds uitzicht.

  Kom geze l l i g b innen

  huizen van hoekstra & van eck

  ruim en lichtbalkon voor en achter

 • Gezel l ig nata f e l en

  huizen van hoekstra & van eck

  De keuken is luxe met diverse inbouwapparatuur en bevindt zich in een afgesloten ruimte, welk vanuit de hal bereikbaar is. Door de opstelling aan beide zijden van de ruimte, is er veel kast- en werkruimte aanwezig. De combinatie tussen de lichte kastjes en het houten blad, maken de ruimte sfeervol en chic. Met toegang tot het balkon, zodat tijdens het koken de frisse buitenlucht naar binnen komt.

  veel werk en kastruimteafgesloten ruimte

 • In dit appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers. De kamers zijn netjes en neutraal afgewerkt, waardoor je alleen je eigen bed neer hoeft te zetten en kunt gaan slapen. Beide kamers hebben vaste kasten, waarvan er een voorzien is van een afgesloten wasmachine ruimte. Het appartement is drempelvrij en volledig voorzien van dubbele beglazing.

  ruime kamers

  Twee s laapka mer s

  met bergkasten

  huizen van hoekstra & van eck

 • Spoe l de dag maar va n j e a f

  huizen van hoekstra & van eck

  Een goed ingedeelde en praktische badkamer, welke voorzien is van een douche met glazen wand en een wastafel. De ruimte is volledig betegeld en netjes afgewerkt. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte naast de badkamer.

  praktisch ingedeeldtoilet apart

 • Aan beide kanten van de woonkamer bevindt zich een balkon. Hier kun je genieten van het uitzicht over het Kooimanpark en de groene omgeving. Een heerlijk wijds uitzicht laat je wegdromen van het hier en nu. Alleen of gezellig met vrienden genieten van een lange zomeravond met een goed glas wijn.

  Wat een uitzicht !

  huizen van hoekstra & van eck

  genieten van het uitzichtheerlijk in de zon

 • Johanna Naberstraat 204 1442 BG Purmerend

 • De stad Purmerend is omgeven door polders, zoals de Purmer, Beemster en Wormer. De stad werd het marktcentrum van de omgeving, maar het bevolkingsaantal groeide langzaam. Pas na 1960 is de bevolking gegroeid van ongeveer 10.000 naar ongeveer 80.000 inwoners. De stad ligt gunstig ten opzichte van Amsterdam waar veel inwoners, vaak voormalig inwoners van de hoofdstad, werken. Purmerend noemt zich met recht al jarenlang Marktstad, maar was in 2003 ook vernoemd tot Kermisstad van Nederland. Naast de kermis is Purmerend vooral bekend om haar (vee-)markten. Na de vele veeziekten tussen 1995 en 2001 is de koe -en schapenmarkt niet meer in de openlucht toegestaan. De veemarkt is daarop verplaatst van het centrum naar industrieterrein, en is in private handen overgegaan. Purmerend beschikt over hoogwaardig busvervoer en ligt aan de spoorlijn Hoofddorp - Schiphol - Zaandam Enkhuizen. Dit zorgt voor een uitstekende openbaar vervoer verbinding naar Amsterdam en omstreken. Ruim 60% van de totale woon-werk-pendel uit Purmerend gaat per auto. Richting Amsterdam zijn er twee ontsluitingswegen: De A7 en de provinciale weg N235 (Jaagweg).

  Purmerend

  hee r l i j k wonen in Pur merend

  noorden kadastrale kaart

 • Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld mr dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collegas. Collegas die per dag mr dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

  Van een mr makelaar mag u mr verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financile dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

  Mr informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

  T 0299 47 20 21 [email protected] [email protected]

  Wat is een mr makelaar?

  Maarten Oostermeyer

  onze makelaar ska nto re n

  huizen van hoekstra & van eck

 • Waterlandlaan 88 1441 MR Purmerend T 0299 47 20 21

  hvepurmerend, [email protected]

  Mr makelaar.