Prijslijst INGOMAN 2011

40
ingo-man ® SanTRAL ® Prijslijst 2011 Postbus 273 - 3300 AG Dordrecht Wieldrechtseweg 26 - 3316 BG Dordrecht T 078 654 37 37 F 078 654 37 30 I www.dentalair.nl

description

Prijslijst INGOMAN 2011

Transcript of Prijslijst INGOMAN 2011

Page 1: Prijslijst INGOMAN 2011

ingo

-man

®

SanT

RAL®

Prijslijst 2011

Postbus 273 - 3300 AG DordrechtWieldrechtseweg 26 - 3316 BG DordrechtT 078 654 37 37F 078 654 37 30I www.dentalair.nl

Page 2: Prijslijst INGOMAN 2011

Opmerking

Page 3: Prijslijst INGOMAN 2011

ingo-man® plus – Het flexibele verdeelsysteem

ingo-man® plus – Touchless

ingo-man® plus – Counter

Verklaring van de modelaanduiding / Overzicht verdelers

Pompen

Verdelers en toebehoren

ingo-man® classic – Verdeeloplossingen

Verklaring van de modelaanduiding

Overzicht verdelers

Pompen

Toebehoren verdelers

ingo-man® Afvalbakken

ingo-man® Toebehoren verdelers

ingo-man® Verdelers voor bijzondere toepassingen

ingo-man® Hygiëne-afvalboxen, Verdeler maandver bandzakjes

Desinfecteerzuil en desinfecteerstation

ingo-man® MUW – Multifunctionele achterwand

SanTRAL® – De RVS - Totaaloplossingen

– De RVS-serie voor de betere toiletruimte

SanTRAL® classic – Zeepdispenser van 600 ml aan 3000 ml

Dispensercombinatie, Papieren-handdoekdispenser

Afvalboxen en Hygiëne-afvalboxen

Hygiëne-afvalbox, Houder voor verdeler van vochtige doekjes, Sproeiverdeler voor het ontsmetten van toiletbrillen, Toiletpapierdispenser, WC-borstelhouder, Asbak, Universele haak

Algemene Voorwaarden (AV)

Inhoud Pagina

Informatie

Prijzen

Vermelde prijzen in euro's, exclusief BTW, geldig voor alle bestellingen vanaf 1 januari 2010 tot en met 31 december 2010.

Levering- en betalingsvoorwaarden Voor zover niet anders vermeld, betaling netto zonder korting binnen 14 dagen. Zonder transport-kosten vanaf een netto goederenwaarde van 500 euro. Daaronder transportkosten van 6,95 euro per opdracht.

Waarborg tegen gebreken en garantieNaast de algemene, wettelijke waarborg tegen gebreken (2 jaar) wordt een vrijwillige vijfjarige garantie door de fabrikant vanaf leverdatum bij correct gebruik aangeboden tegen gebreken, op voorwaarde dat er originele Ophardt-onderdelen gebruikt worden.

Terugname van goederenBinnen de 8 weken vanaf aankoopdatum kunnen, na gevoerd overleg en met vermelding van het rekeningnummer, standaard apparaten die voorkomen in de actuele prijslijst, in de originele verpakking en met een waardeaftrek van ten minste 35 procent van de netto goederenwaarde, teruggenomen worden. Aanspraken op het uitbetalen van een waarde van een tegoedbon zijn uitgesloten. Vulgoederen kunnen in principe niet teruggenomen worden.

Bedrukking of anderskleurige poederlagen

... in elke RAL-kleurstelling, alsook voor autoclaven geschikte poederdeklagen bieden wij u graag tegen een meerprijs aan.

Bijzondere kleuren in het geval van kunststofapparaten ... zijn vanaf bepaalde afgenomen hoeveelheden mogelijk maar moeten wel afzonderlijk aangevraagd worden.

Wijzigingen van onze kosten

... kunnen prijsaanpassingen nodig maken die wij ons uitdrukkelijk voorbehouden.

Technische wijzigingen

... kunnen naar aanleiding van verdere ontwikkelingen en in het belang van onze klanten en zonder bijkomende aankondigingen doorgevoerd worden.

Algemene VoorwaardenOnze Algemene Voorwaarden zijn van kracht.

Bijkomende informatie vindt u op www.ophardt.com

6|

8|

12|

13|

14|

15|

16|

18|

19|

21|

25|

22|

27|

28|

30|

26|

34|

32|

36|

37|

39|

ing

o-m

an®

San

TRA

L®9|

10|

20|

Page 4: Prijslijst INGOMAN 2011

4

OPhARdT hygiene ontwikkelt, produceert, en verkoopt sinds meer dan 40 jaar wereldwijd hoogwaardige doseer-systemen in vestigingen in Duitsland, West-Europa, Noord-Amerika, en Azië die ISO 9001 gecertificeerd zijn.

Dankzij onze intensieve ontwikkelingsactiviteit en onze meest moderne productietechnieken zullen wij ook in de toekomst onze positie als marktleider op het vlak van de doseertechniek verder uitbouwen.

Het hologram geeft de originele merkproducten van de ingo-man® reeks aan en waarborgt de gekende OPhARdT hygiene-kwaliteit!

2007

dIN ISO 9001:2008

Kwaliteit

K

wA L I T e I T

gEC

ERTIfICEERD

Page 5: Prijslijst INGOMAN 2011

hygiëne continu verbeteren

Het belang van hygiëne in de geneeskunde alsook in levensmiddelenverwerkende bedrijven zal in de toekomst alleen maar verder toenemen. Vandaag reeds vindt u in de ingo-man® productfamilie verdeel- en doseeroplossingen die consequent vanuit hygiënisch standpunt ontwikkeld en geproduceerd werden.

Door het gebruik van hoogwaardige, voor autoclaven geschikte materialen zoals aluminium en roestvrij staal, en door onze contactloze verdeeltechnologie „Touchless“ tot aan de ingo-man® plus Teller ter verbetering van de handhygiëne-compliance: ingo-man® verdeelsystemen kunnen de hygiëne in ziekenhuizen en in levensmiddelenproducerende bedrijven continu verbeteren.

Vrije keuze van vulling

Als gebruiker van het ingo-man® verdeelsysteem hebt u de keuze: U beslist zelf welk vulgoed er gedoseerd moet worden. De vrije keuze van fabrikant en product houdt een onafhankelijkheid in - en drukt de wer-kingskosten.

Onze kwaliteitsovereenkomst

Sinds meer dan 40 jaar staat OPhARdT hygiene voor functionaliteit en kwaliteit in het bereik van hoogwaardige verdeel- en doseersystemen. Om ook in de toekomst aan de steeds strengere eisen van onze gebruikers te kunnen blijven voldoen, produceren wij de volledige ingo-man® product-familie uit hoogkwalitatieve, robuuste en langlevende materialen in over-eenstemming met DIN ISO 9001:2008.

U heeft de keuze uit verschillende behuizinguitvoeringen:

• Aluminium, mat zilverkleurig en anodisch geoxideerd• geborsteld roestvrij staal• poederdeklaag (mogelijk in vele RAL-kleuren)

Als blijk van ons vertrouwen in de hoge kwaliteit van onze producten geven wij, bovenop de wettelijke waarborg tegen gebreken een vrijwillige, vijfja-rige fabrikantenwaarborg vanaf de leverdatum, op voorwaarde van correct gebruik en in de veronderstelling dat er originele vervangstukken gebruikt worden.

Omvangrijk assortiment toebehoren

Een doseersysteem kan enkel zo goed zijn als het assortiment toebehoren waardoor de verdeler aan de functionele eisen van de toepassing kan aange-past worden.

U hebt een opvangschaal nodig voor weglekkend vulgoed, dan wel een vergrendelbare afdekplaat? U zoekt een houdersysteem om uw ingo-man® verdeler op veilige en betrouwbare wijze op een stationwagen te installeren?

Met ons toebehorenassortiment kunt u uw ingo-man®-systeem volledig individueel op maat configureren en zodoende de functionaliteit ervan precies aanpassen aan uw eisen.

5

fA

bR Ie K S g A R A N

TIe

5 jAAr

Page 6: Prijslijst INGOMAN 2011

6

de nieuwe maatstaaf voor flexibele verdeelsystemen

ingo-man® plus

Zekere kwaliteit - uitgebreide functies - optimale prestatie

Bij het ontwerp van het ingo-man® plus verdeelsysteem hebben wij vooral: zeer aandachtig naar u geluisterd. Zo zijn wij erin geslaagd om de wensen en eisen van onze gebruikers consequent om te zetten in een duidelijk uitgebreide functionaliteit van onze productfamilie.

De overtuigende prestatiekenmerken van de ingo-man® plus worden u meteen duidelijk – voor de prijs van de ingo-man® classic!

Een indrukwekkend aantal nieuwe functies en mogelijkheden staan te uwer beschikking!

ingo-man® plus H E T f L E x I B E L E V E R D E E L S y S T E E M

Nieuw!• verbreed palet hoogwaardige roestvrij stalen en kunststof pompen voor het doseren van vloeibare zeep, alcoholische desinfecteermiddelen, lotions, alsook voor het verstuiven van alcoho- lische desinfecteermiddelen

• efficiëntere pomptechnologie voor een steeds optimaal doseerresultaat

• Counter: zonder meerprijs leverbaar met tel- functie met het oog op het verbeteren van de handhygiëne of als alternatief met een grijze clip. Individuele logo-clips op aanvraag

• Software „CRIS“: Exclusief voor gebruikers van de ingo-man plus® Counter leverbare software- toepassing voor het verbeteren van de handhygiëne- Compliance

Page 7: Prijslijst INGOMAN 2011

7

gegarandeerde kwaliteit

Het hologram bevestigt de echtheid en de kwaliteit van een origineel OPhARdT hygiëne-merkproduct

hoge hygiënestandaard

Het hoogwaardige behuizingmateriaal remt door zijn bacteriestatische werking op efficiënte wijze de groei van bacteriën.

Comfortabele en eenvoudige vervanging van de pomp

Door het verwijderen van de voorzijde kunnen alle pompen snel en eenvoudig vervangen worden

flexibele afdichtkap

maakt het gebruik mogelijk van verschillende flessengrootten en waarborgt de vaste aanbren-ging van de fles in de verdeler

24-pomp 25-pomp K-pomp KSP-pomp

of standaard clip

Naar keuze met counter (telfunctie)

of met individuele logo-clip

Instelbare doseerhoeveelheid

van ong. 1,5 ml per pompbeweging (vooringesteld) tot ong. 0,75 ml per pompbeweging reduceerbaar

ingo-man® plus

Page 8: Prijslijst INGOMAN 2011

8

2010

IMP Touchless

ingo-man® plus

U wenst een flexibele verdeeloplossing die een zo groot mogelijke functionaliteit, betrouwbaarheid, en lange levensduur combineert?

U hebt een verdeelsysteem nodig dat een zekere kwaliteit met de hygiënische voordelen van een contactloze bediening combineert? Dan is het IMP Touchless het verdeelsysteem van uw keuze.

• een pomp met een technologie die zich bewezen heeft voor een continu gebruik

• vanuit hygiënisch standpunt geldige materiaalkeuze

• contactloze bediening optimaliseert de handhygiëne

• eenvoudige vervanging van de pomp door verwijderen van de voorzijde

• noodbeugel voor manuele bediening in geval van lege batterijen

• aanduiding batterijtoestand

• afsluitbare dekplaat als toebehoren leverbaar

• standaardmatige voeding door middel van batterijen, naar wens ook leverbaar met voeding via de netspanning

• laag energieverbruik maakt lange levensduur van de batterijen mogelijk (tot 2 jaren)

ingo-man® plus T O U C H L E S S

ingo-man® plus Zeep- en desinfecteermiddelverdeler Touchless

voor desinfecteermiddelen, lotions, en vloeibare zeep, aluminium of roestvrij stalen behuizing, met clip (opdruk "automatische verdeler"), voor de autoclaaf geschikte, vervangbare, roestvrij stalen pomp, Dosering instelbaar bij ong. 0,75 ml/ 1,0 ml/ 1,2 ml/ 1,5 ml (in functie van de viscositeit van het vulgoed), contactloos met sensortechnologie, voor 500-ml of 1000-ml wegwerpbare flessen, wandhouder incl. montagekit, een lege fles per verdeler, voeding door middel van vijf alkaline D-batterijen voor in totaal 7,5 Volt

IMP T A Touchless| aluminium, B 92 x H 330 x D 210 mm, voor 1000 ml 1415524 195,00 €

IMP T e Touchless| roestvrij staal, B 92 x H 330 x D 210 mm, voor 1000 ml 1417071 212,00 €

IMP e A Touchless| aluminium, B 92 x H 330 x D 210 mm, voor 500 ml 1415523 195,00 €

ingo-man® plus Touchless Toebehoren

Vf IMP Touchless A| afdekplaat, open, anodisch geoxideerd aluminium, 2400076 18,50 € met kijkvenster, incl. slot en sleutel

V IMP Touchless A| afdekplaat, anodisch geoxideerd aluminium, 2400145 18,50 € zonder kijkvenster, incl. slot en sleutel

Vf IMP Touchless e| afdekplaat, open, roestvrij staal, 1416375 25,40 € met kijkvenster, incl. slot en sleutel

V IMP Touchless e| afdekplaat, roestvrij staal, 1416374 25,40 € zonder kijkvenster, incl. slot en sleutel

Sh 4 IMP Touchless| schaalhouder met verwijderbare kunststofschaal 1416600 39,40 €

Pomp IMP T Touchless| Pomp voor IMP Touchless, 1000 ml 1416896 18,60 €

Pomp IMP e Touchless| Pomp voor IMP Touchless, 500 ml 1417696 16,50 €

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

Page 9: Prijslijst INGOMAN 2011

9

Counter

ingo-man® plus

Zekere kwaliteit, op de toekomst gerichte functionaliteit U verwacht van een verdeelsysteem niet enkel vele jaren aantoonbare kwaliteit en betrouwbaarheid, doch ook de mogelijkheid om uw hygiëne- en kwaliteitsmanagementcontinu te optimaliseren?

Dan is het nieuwe ingo-man® plus Counter het verdeel-systeem van uw keuze.

handhygiëne-compliance effectief verbeterenDe ingebouwde telfunctie van de nieuwe ingo-man®plus Counter meet op betrouwbare wijze het aantal uitgevoerde handontsmettingen.

Beduidend nauwkeuriger dan tot hiertoe gebruikelijk was in de ziekenhuispraktijk, kan de Compliance bij de handhygiëne, dat wil zeggen het opvolgen van de aanbevelingen op het vlak van de handhygiëne, zodoende bepaald worden. Voor het opnemen, het evalueren en het archiveren van de uitgelezen tellergegevens bieden wij u optioneel een uitgebreid softwaretool aan.

Niet enkel betrouwbaar doseren, doch ook de handhygiëne in geneeskundige inrichtingen continu optimaliseren: dit doel kan met de nieuwe ingo-man® plus Counter praktijkgericht bereikt worden.

C O U N T E R ingo-man® plus

Tellerfunctie

voor een nauwkeurige opmeting van het verbruik bij de handhygiëne. Een pompslag komt overeen 1,5 ml, twee slagen met 3,0 ml van de door het Robert Koch-Institut (RKI) aanbevolen hoeveelheid voor een efficiënte handontsmetting.

Nieuw!

Pomp en dosering

• IMP Pompen: 24-pomp afgeronde roestvrij stalen aanzuigbuis, geschikt voor de autoclaaf 25-pomp rechte roestvrij stalen aanzuigbuis, geschikt voor de autoclaaf K-pomp kunststof pomp, geschikt voor wasmachines KSP-pomp kunststof sproeipomp, geschikt voor wasmachines

• Doseerhoeveelheid: ong. 1,5 ml/slag, reduceerbaar tot ong. 0,75 ml/slag

Vulhoeveelheid en vulgoed • voor flessen van 500 ml of 1000 ml • vrije keuze van het vulgoed vergroot de kostenbesparing • voor zeep, desinfecteermiddelen, lotions, etc.

Behuizing

• hoge hygiënische standaard door anodisch geoxideerde aluminium oppervlakken• voor continu gebruik geoptimaliseerde en duurzame uitvoering• vervangbare uitloopkappen voor afzonderlijke product-soorten

Functionaliteit

• nauwkeurige tellerfunctie voor het opmeten en verbeteren van de compliance bij de handhygiëne

Page 10: Prijslijst INGOMAN 2011

10 2010

500 ml IMP E korte bedieningshefboom

IMP E Counterkorte bedieningshefboom

IMP ELS lange bedieningshefboom

IMP ELS Counter lange bedieningshefboom

Pompen Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk

24-pomp IMP E A/24 IMP E A/24 Counter IMP ELS A/24 IMP ELS A/24 Counter

Roestvrij staal 1417021 65,10 1417455 65,10 1416000 73,20 1417454 73,20

25-pomp IMP E A/25 IMP E A/25 Counter IMP ELS A/25 IMP ELS A/25 Counter

Roestvrij staal 1417548 65,10 1417566 65,10 1417557 73,20 1417577 73,20

K-pomp IMP E A/K IMP E A/K Counter IMP ELS A/K IMP ELS A/K Counter

Kunststof 1417549 57,80 1417567 57,80 1417558 64,90 1417578 64,90

KSP sproeipomp IMP E A/KSP IMP E A/KSP Counter IMP ELS A/KSP IMP ELS A/KSP Counter

Kunststof 1417550 59,00 1417568 59,00 1417559 66,50 1417579 66,50

24-pomp IMP E P/24 IMP E P/24 Counter IMP ELS P/24 IMP ELS P/24 Counter

Roestvrij staal 1417465 69,10 1417573 69,10 1417467 77,20 1417584 77,20

25-pomp IMP E P/25 IMP E P/25 Counter IMP ELS P/25 IMP ELS P/25 Counter

Roestvrij staal 1417554 69,10 1417574 69,10 1417563 77,20 1417585 77,20

K-pomp IMP E P/K IMP E P/K Counter IMP ELS P/K IMP ELS P/K Counter

Kunststof 1417555 61,80 1417575 61,80 1417564 68,90 1417586 68,90

KSP sproeipomp IMP E P/KSP IMP E P/KSP Counter IMP ELS P/KSP IMP ELS P/KSP Counter

Kunststof 1417556 63,00 1417576 63,00 1417565 70,50 1417587 70,50

24-pomp IMP E E/24 IMP E E/24 Counter IMP ELS E/24 IMP ELS E/24 Counter

Roestvrij staal 1417023 81,70 1417569 81,70 1416017 89,90 1417580 89,90

25-pomp IMP E E/25 IMP E E/25 Counter IMP ELS E/25 IMP ELS E/25 Counter

Roestvrij staal 1417551 81,70 1417570 81,70 1417560 89,90 1417581 89,90

K-pomp IMP E E/K IMP E E/K Counter IMP ELS E/K IMP ELS E/K Counter

Kunststof 1417552 74,20 1417571 74,20 1417561 81,70 1417582 81,70

KSP sproeipomp IMP E E/KSP IMP E E/KSP Counter IMP ELS E/KSP IMP ELS E/KSP Counter

Kunststof 1417553 75,60 1417572 75,60 1417562 83,10 1417583 83,10

Alu

min

ium

met

po

eder

dek

laag

Ro

estv

rij

staa

l

1 2 3 4

Verklaring van de modelaanduidingen

Voorbeeld IMP ELS A/25

1

2

Afkorting ingo-man® plus

Bedieningshefboom en vulhoeveelheid

… E …/… met korte bedieningshefboom (ong. 120 mm zichtbare hefboomlengte) voor flessen van 500 ml

…ELS …/… met lange bedieningshefboom (ong. 170 mm zichtbare hefboomlengte) voor flessen van 500 ml

…T…/… met korte bedieningshefboom (ong. 120 mm zichtbare hefboomlengte) voor flessen van 1000 ml

…TLS …/… met lange bedieningshefboom (ong. 160 mm zichtbare hefboomlengte) voor flessen van 1000ml

ingo-man® plus 5 0 0 - m l -V E R D E L E R / V E R K L A R I N g V A N D E M O D E L A A N D U I D I N g

Page 11: Prijslijst INGOMAN 2011

2010 11

1000 ml IMP T korte bedieningshefboom

IMP T Counterkorte bedieningshefboom

IMP TLS lange bedieningshefboom

IMP TLS Counterlange bedieningshefboom

Pompen Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk

24-pomp IMP T A/24 IMP T A/24 Counter IMP TLS A/24 IMP TLS A/24 Counter

Roestvrij staal 1417022 75,50 1417457 75,50 1415993 81,20 1417456 81,20

25-pomp IMP T A/25 IMP T A/25 Counter IMP TLS A/25 IMP TLS A/25 Counter

Roestvrij staal 1417588 75,50 1417606 75,50 1417597 81,20 1417617 81,20

K-pomp IMP T A/K IMP T A/K Counter IMP TLS A/K IMP TLS A/K Counter

Kunststof 1417589 68,40 1417607 68,40 1417598 75,50 1417618 75,50

KSP sproeipomp IMP T A/KSP IMP T A/KSP Counter IMP TLS A/KSP IMP TLS A/KSP Counter

Kunststof 1417590 68,60 1417608 68,60 1417599 76,10 1417619 76,10

24-pomp IMP T P/24 IMP T P/24 Counter IMP TLS P/24 IMP TLS P/24 Counter

Roestvrij staal 1417466 80,00 1417613 80,00 1417468 85,70 1417624 85,70

25-pomp IMP T P/25 IMP T P/25 Counter IMP TLS P/25 IMP TLS P/25 Counter

Roestvrij staal 1417594 80,00 1417614 80,00 1417603 85,70 1417625 85,70

K-pomp IMP T P/K IMP T P/K Counter IMP TLS P/K IMP TLS P/K Counter

Kunststof 1417595 72,90 1417615 72,90 1417604 80,00 1417626 80,00

KSP sproeipomp IMP T P/KSP IMP T P/KSP Counter IMP TLS P/KSP IMP TLS P/KSP Counter

Kunststof 1417596 73,00 1417616 73,00 1417605 80,50 1417627 80,50

24-pomp IMP T E/24 IMP T E/24 Counter IMP TLS E/24 IMP TLS E/24 Counter

Roestvrij staal 1417024 92,40 1417609 92,40 1415995 97,00 1417620 97,00

25-pomp IMP T E/25 IMP T E/25 Counter IMP TLS E/25 IMP TLS E/25 Counter

Roestvrij staal 1417591 92,40 1417610 92,40 1417600 97,00 1417621 97,00

K-pomp IMP T E/K IMP T E/K Counter IMP TLS E/K IMP TLS E/K Counter

Kunststof 1417592 84,60 1417611 84,60 1417601 90,50 1417622 90,50

KSP sproeipomp IMP T E/KSP IMP T E/KSP Counter IMP TLS E/KSP IMP TLS E/KSP Counter

Kunststof 1417593 86,00 1417612 86,00 1417602 91,90 1417623 91,90

Alu

min

ium

met p

oed

erdeklaag

Ro

estvrij staal

Verklaring van de modelaanduidingen

3

4

Behuizingmateriaal

… ……A/... Aluminium zilverkleurig, anodisch geoxideerd, wandhouder uit kunststof

… ……P/... Aluminium gepoedercoat wit (RAL 9010), wandhouder uit kunststof

… ……E/... geslepen roestvrij staal, wandhouder uit kunststof

Pompuitvoering

… … …/24 Pomp uit roestvrij staal met gekropte aanzuigbuis, geschikt voor autoclaaf, geschikt voor vloeibare zeep, alcoholische handdesinfecteermiddelen, lotions, massageolie, etc.

… … …/25 Pomp uit roestvrij staal met rechte aanzuigbuis, geschikt voor autoclaaf, geschikt voor vloeibare zeep, alcoholische handdesinfecteermiddelen, lotions, massageolie, etc.

… … …/K Kunststofpomp met rechte aanzuigbuis, niet geschikt voor autoclaven, geschikt voor vloeibare zeep, alcoholische handdesinfecteermiddelen, lotions, massageolie, etc.

… … …/KSP Sproeipomp uit kunststof met rechte aanzuigbuis, niet geschikt voor autoclaaf, voor een verstuiving van alcoholische handdesinfecteermiddelen

1 0 0 0 - m l -V E R D E L E R / V E R K L A R I N g V A N D E M O D E L A A N D U I D I N g ingo-man® plus

Page 12: Prijslijst INGOMAN 2011

roestvrij stalen 24-pomp

gekropte aanzuigbuis, geschikt voor autoclaaf, 4 instelbare doseerhoeveelheden, dosering instelbaar bij ong. 0,75 ml/ 1,0 ml/ 1,2 ml/ 1,5 ml (in functie van de viscositeit van hetvulgoed), vloeibare zeep, alcoholische handdesinfecteermiddelen, lotions, massageolie, etc.*

voor IMP E A/24, IMP E E/24, IMP E P/24 IMP ELS A/24, IMP ELS E/24, IMP ELS P/24 1416015 16,40 €

voor IMP T A/24, IMP T E/24, IMP T P/24 IMP TLS A/24, IMP TLS E/24, IMP TLS P/24 1415843 18,50 €

roestvrij stalen 25-pomp

rechte aanzuigbuis, 4 instelbare doseerhoeveelheden, dosering instelbaar bij ong. 0,75 ml/ 1,0 ml/ 1,2 ml/ 1,5 ml (in functie van de viscositeit van het vulgoed), vloeibare zeep, alcoholische handdesinfecteermiddelen, lotions, massageolie, etc.*

voor IMP E A/25, IMP E E/25, IMP E P/25 IMP ELS A/25, IMP ELS E/25, IMP ELS P/25 1417655 13,60 €

voor IMP T A/25, IMP T E/25, IMP T P/25 IMP TLS A/25, IMP TLS E/25, IMP TLS P/25 1417652 14,70 €

K Kunststofpomp

rechte aanzuigbuis, niet geschikt voor autoclaven, 3 doseerhoeveelheden (max. 1,5 ml/slag) instelbaar, geschikt voor vloeibare zeepsoorten zonder schuurmiddel, alcoholische handdesinfecteermiddelen, lotions, massageolie, etc.

voor IMP E A/K, IMP E E/K, IMP E P/K IMP ELS A/K, IMP ELS E/K, IMP ELS P/K 1417656 8,10 €

voor IMP T A/K, IMP T E/K, IMP T P/K IMP TLS A/K, IMP TLS E/K, IMP TLS P/K 1417653 9,10 €

KSP Sproeipomp uit kunststof

Sproeipomp uit kunststof, rechte aanzuigbuis, niet geschikt voor autoclaaf, 3 doseerhoeveelheden (max. 1,5 ml/slag) instelbaar, voor een fijne verstuiving van alcoholische handdesinfecteermiddelen

voor IMP E A/KSP, IMP E E/KSP, IMP E P/KSP IMP ELS A/KSP, IMP ELS E/KSP, IMP ELS P/KSP 1417657 12,30 €

voor IMP T A/KSP, IMP T E/KSP, IMP T P/KSP IMP TLS A/KSP, IMP TLS E/KSP, IMP TLS P/KSP 1417654 13,50 €

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Materiaal van de behuizing: (laatste letter van het model)A = aluminium, zilver en anodisch geoxideerdP = aluminium, gepoedercoat wit (RAL 9010)e = Roestvrij staal, geslepen

* Let u er alstublieft op dat ook een hoogwaardig product uit roestvrij staal de nodige zorgvuldigheid tijdens het gebruik en het nodige onderhoud vergt. Zoniet kan het onder bepaalde omstandigheden ook op roestvrij staal tot corrosievlekken komen. Oorzaken hiervan zijn bijvoorbeeld het contact met zout- en chloorbevattende middelen. (ook bij vloeibare zeepsoorten mogelijk) en contact met ijzerbevattende voorwerpen. – Maak voor het schoonmaken alstublieft gebruik van een neutraal, zacht huishoudelijk schoonmaakmiddel en voor het onderhoud van een in de handel verkrijgbaar onderhoudsmiddel voor roestvrij staal.

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

ingo-man® plus P O M P E N12 2010

Page 13: Prijslijst INGOMAN 2011

Wandhouder uit roestvrij staal

voor 500-ml-behuizingen

wh IMP ee| voor verdelers met roestvrij stalen behuizing 1417694 25,60 €

wh IMP ee| voor verdelers met aluminium behuizing 452200 25,60 €

voor 1000-ml-behuizingen

wh IMP Te| voor verdelers met roestvrij stalen behuizing 1417695 26,70 €

wh IMP Te| voor verdelers met aluminium behuizing 650900 26,70 €

Adapterplaten uit roestvrij staal

voor 500-ml-behuizingen uit aluminium

wh f e| Wandhouder frontale verwijdering 1414938 17,20 €

wh R e| Houder voor buisframes, rond 1414936 30,20 €

wh d e| Houder voor Dräger-rail 1414932 40,70 €

voor 1000-ml-behuizingen uit aluminium

wh f T| Wandhouder frontale verwijdering 1414940 17,20 €

wh R T| Houder voor buisframes, rond 1414934 31,40 €

wh d T| Houder voor Dräger-rail 1414930 41,80 €

Schaalhouder met verwijderbare kunststofschaal

om over de verdelerbehuizing te hangen of voor wandmontage

Sh 1| voor wandmontage, korte zijde naar de wand 290000 34,50 €

Sh 3| voor wandmontage, lange zijde naar de wand 1165200 32,00 €

Sh e26| 263800 37,20 €

Sh T26| 161100 38,30 €

Hoekplaat voor IMP-reeks

voor parallelle bevestiging van de verdeler, uit aluminium

wP e A| voor 500-ml-verdelers 290100 30,20 €

wP T A| voor 1000-ml-verdelers 290200 33,40 €

ingo-man® plus afdekplaat, inclusief slot en sleutel*

voor 500-ml-verdelers

Vf IMP e A| 2400067 16,30 €

Vf IMP e P | met poederdeklaag, met kijkvenster 1417469 18,20 €

Vf IMP e e | Roestvrij staal, met kijkvenster 1417529 23,10 €

voor 1000-ml-verdelers

Vf IMP T A| 2400064 17,40 €

Vf IMP T P | met poederdeklaag, met kijkvenster 1417470 19,30 €

Vf IMP T e | Roestvrij staal, met kijkvenster 1417528 24,30 €

*Naar wens zijn eveneens afdekplaten voor specifieke flessengrootten leverbaar.

Verdelers met bedieningsvergrendeling

Zeep-/desinfecteermiddelverdeler, aluminium, zilverkleurig anodisch geoxideerde, lange bedieningshefboom, inclusief vergrendeling, voor wegwerpflessen, hervulbaar, afsluitbaar

IMP TLSV A/25 | B 92 x H 290 x D 160 mm, voor 1000 ml 1417681 160,00 € met bedieningsvergrendeling

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Materiaal van de behuizing: (laatste letter van het model)A = aluminium, zilver en anodisch geoxideerdP = aluminium, gepoedercoat wit (RAL 9010)e = Roestvrij staal, geslepen

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

13V E R D E L E R E N T O E B E H O R E N ingo-man® plus2010

anodisch geoxideerd aluminium, matzilverkleurig, met kijkvenster

anodisch geoxideerd aluminium, matzilverkleurig, met kijkvenster

voor 500-ml-verdelers, om over de verdelerbehuizing te hangen

voor 1000-ml-verdelers, om over de verdelerbehuizing te hangen

Page 14: Prijslijst INGOMAN 2011

ingo-man® classic V E R D E E L O P L O S S I N g E N14

ingo-man® classic

de klassieker met de bewezen kwaliteit

Met de ingo-man® classic productfamilie zet OPhARdT hygiene sinds vele jaren de maatstaf op het vlak van de kwaliteit en de lange levensduur van verdeel- en doseersystemen.

De tot in de details met uiterste aandacht verwerkte hoogwaardige materialen vormen de basis voor een verdeler met een lange levensduur en maakt van de ingo-man® classic een echte klassieker in ons productassortiment.

500 ml korte bedieningshefboomkorte bedieningshefboom

en afdekplaatlange bedieningshef-

boomlange bedieningshefboom

en afdekplaatextra lange

bedieningshefboom

Pompen Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk

25-pomp E 26 A/25 EV 26 A/25 ELS 26 A/25 ELSV 26 A/25 ELSx 26 A/25

Roestvrij staal 1220100 65,10 1222000 81,40 1115400 73,20 1389900 89,50 1411024 84,70

24-pomp E 26 A/24 EV 26 A/24 ELS 26 A/24 ELSV 26 A/24 ELSx 26 A/24

Roestvrij staal 1220000 65,10 1222100 81,40 1115700 73,20 1411016 89,50 1411023 84,70 Alu

min

ium

Voorbeeld 500 ml + aluminium behuizing + 25-pomp uit roestvrij staal + lange bedieningshefboom(Tabelle Seite 16 + 17) 1. 2. 3. 4. 5.

= verdeler model

2.

1.

3.

4.

5.

Vervanging van de pompen

Na demontage van de verdeler van de wand kunnen alle pompen langs de

achterzijde verwijderd worden.

Roestvrij stalen bedieningshefboom

Door het geringe contactoppervlak en de hygiënische elleboogbediening wordt het besmettingsrisico geminimaliseerd.

gegarandeerde kwaliteit

Het hologram bevestigt de echtheid en de kwaliteit van een origineel OPhARdT hygiëne-merkproduct.

Instelbare doseerhoeveelheid

van ong. 1,5 ml per pompbeweging (vooringesteld)

tot ong. 0,7 ml per pompbeweging reduceerbaar

Page 15: Prijslijst INGOMAN 2011

Vulvolume

E 26 …/… verdeler voor 500-ml-flessen

T 26 …/… verdeler voor 1000-ml-flessen

Bedieningshefboom

… 26 …/… met korte bedieningshefboom (ong. 80 mm zichtbare hefboomlengte)

…LS 26 …/… met lange bedieningshefboom (ong. 140 mm zichtbare hefboomlengte)

…LSX 26 …/… met extra lange bedieningshefboom (ong. 230 mm zichtbare hefboomlengte)

Afdekplaat

… …V 26…/… inclusief afdekplaat met kijkspleet of venster en slot, voor beveiliging tegen diefstal, materiaal conform uitvoering van de behuizing van de verdeler

reeksaanduiding

… … 26 …/… Reeks 26 – Reeks met vervangbare pompen

Behuizingmateriaal

… … 26 A/… Aluminium zilverkleurig, anodisch geoxideerd, wandhouder uit kunststof

… … 26 P/… Aluminium gepoedercoat wit (RAL 9010), wandhouder uit kunststof

… … 26 E/… geslepen roestvrij staal, wandhouder uit kunststof

… … 26 EE/… geslepen roestvrij staal, wandhouder uit roestvrij staal

Pompuitvoering

… …26 .../25 Standaardpomp uit roestvrij staal met rechte aanzuigbuis, geschikt voor autoclaaf, geschikt voor vloeibare zeep, alcoholische handdesinfecteermiddelen, lotions, massageolie, etc.

… …26 .../24 Pomp uit roestvrij staal met gekropte aanzuigbuis, geschikt voor autoclaaf, geschikt voor vloeibare zeep, alcoholische handdesinfecteermiddelen, lotions, massageolie, etc.

… …26 .../K Kunststofpomp met rechte aanzuigbuis, niet geschikt voor autoclaven, geschikt voor vloeibare zeep, alcoholische handdesinfecteermiddelen, lotions, massageolie, etc.

… … 26 …/F Schuimpomp uit kunststof met flexibele aanzuigbuis, niet geschikt voor autoclaaf, uitsluitend geschikt voor schuimzeepsoorten

… … 26 …/KSP Sproeipomp uit kunststof met rechte aanzuigbuis, niet geschikt voor autoclaaf, voor een verstuiving van alcoholische handdesinfecteermiddelen

Verklaring van de modelaanduidingen

Voorbeeld ELSV 26 A/251 2 3 4 5 6

1

2

3

4

5

6

15V E R K L A R I N g V A N D E M O D E L A A N D U I D I N g ingo-man® classic

Page 16: Prijslijst INGOMAN 2011

500 ml korte bedieningshefboom

korte bedieningshefboomen afdekplaat

lange bedieningshefboom

lange bedieningshefboomen afdekplaat

extra langeBedieningshefboom

Pompen Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk

25-pomp E 26 A/25 EV 26 A/25 ELS 26 A/25 ELSV 26 A/25 ELSx 26 A/25

Roestvrij staal 1220100 65,10 1222000 81,40 1115400 73,20 1389900 89,50 1411024 84,70

24-pomp E 26 A/24 EV 26 A/24 ELS 26 A/24 ELSV 26 A/24 ELSx 26 A/24

Roestvrij staal 1220000 65,10 1222100 81,40 1115700 73,20 1411016 89,50 1411023 84,70

K-pomp E 26 A/K ELS 26 A/K

Kunststof 836900 57,80 837300 64,90

f Schuimpomp E 26 A/f ELS 26 A/f

Kunststof 1415729 58,40 1413878 65,70

KSP sproeipomp E 26 A/KSP ELS 26 A/KSP

Kunststof 1412576 59,00 1412585 66,50

25-pomp E 26 P/25 EV 26 P/25 ELS 26 P/25 ELSV 26 P/25 ELSx 26 P/25

Roestvrij staal 1397900 69,10 1398500 85,40 1399100 77,20 1416976 95,40 1413487 88,70

24-pomp E 26 P/24 EV 26 P/24 ELS 26 P/24 ELSV 26 P/24 ELSx 26 P/24

Roestvrij staal 1397800 69,10 1398400 85,40 1399000 77,20 1416977 95,40 1414973 88,70

K-pomp E 26 P/K ELS 26 P/K

Kunststof 1398000 61,80 1399200 68,90

f schuimpomp E 26 P/f ELS 26 P/f

Kunststof 1415730 62,40 1413877 69,70

KSP sproeipomp E 26 P/KSP ELS 26 P/KSP

Kunststof 1412577 63,00 1412586 70,50

25-pomp E 26 E/25 EV 26 E/25 ELS 26 E/25 ELSV 26 E/25 ELSx 26 E/25

Roestvrij staal 1410817 81,70 1411018 109,70 1124100 89,90 1416978 109,70 1415987 93,40

24-pomp E 26 E/24 EV 26 E/24 ELS 26 E/24 ELSV 26 E/24 ELSx 26 E/24

Roestvrij staal 1410816 81,70 1411017 109,70 1124000 89,90 1416979 109,70 1415397 93,40

K-pomp E 26 E/K ELS 26 E/K

Kunststof 1410818 74,20 1123900 81,70

f schuimpomp E 26 E/f ELS 26 E/f

Kunststof 1415895 74,90 1413882 82,40

KSP sproeipomp E 26 E/KSP ELS 26 E/KSP

Kunststof 1412578 75,60 1412587 83,10

25-pomp E 26 EE/25 EV 26 EE/25 ELS 26 EE/25 ELSV 26 EE/25 ELSx 26 EE/25

Roestvrij staal 1411013 106,70 1411021 134,70 1410821 114,90 1416980 134,70 1416735 118,40

24-pomp E 26 EE/24 EV 26 EE/24 ELS 26 EE/24 ELSV 26 EE/24 ELSx 26 EE/24

Roestvrij staal 1411011 106,70 1411020 134,70 1410820 114,90 1416981 134,70 1416961 118,40

K-pomp E 26 EE/K ELS 26 EE/K

Kunststof 1411014 99,20 1411015 106,70

f schuimpomp E 26 EE/f ELS 26 EE/f

Kunststof 1416982 99,90 1413881 107,40

KSP sproeipomp E 26 EE/KSP ELS 26 EE/KSP

Kunststof 1412580 100,60 1412588 108,10

Alu

min

ium

met

po

eder

dek

laag

Ro

estv

rij

staa

lRo

estv

rij st

aal (

Rugw

and

roes

tvrij

staa

l)ingo-man® classic 5 0 0 - m l -V E R D E L E R16 2010

Page 17: Prijslijst INGOMAN 2011

17

1000 ml korte bedieningshefboom

korte bedieningshefboomen afdekplaat

lange bedieningshefboom

lange bedieningshefboomen afdekplaat

extra langeBedieningshefboom

Pompen Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk Art.nr. € / stuk

25-pomp T 26 A/25 TV 26 A/25 TLS 26 A/25 TLSV 26 A/25 TLSx 26 A/25

Roestvrij staal 1220900 75,50 1221300 92,90 1005100 81,20 1390000 98,60 1410864 89,10

24-pomp T 26 A/24 TV 26 A/24 TLS 26 A/24 TLSV 26 A/24 TLSx 26 A/24

Roestvrij staal 1220200 75,50 1221200 92,90 1114300 81,20 1410980 98,60 1410997 89,10

K-pomp T 26 A/K TLS 26 A/K

Kunststof 424200 68,40 835800 75,50

f Schuimpomp T 26 A/f TLS 26 A/f

Kunststof 1415731 68,50 1413880 75,80

KSP sproeipomp T 26 A/KSP TLS 26 A/KSP

Kunststof 1412593 68,60 1412429 76,10

25-pomp T 26 P/25 TV 26 P/25 TLS 26 P/25 TLSV 26 P/25 TLSx 26 P/25

Roestvrij staal 1398200 80,00 1410989 99,10 1398800 85,70 1416970 105,00 1414545 93,60

24-pomp T 26 P/24 TV 26 P/24 TLS 26 P/24 TLSV 26 P/24 TLSx 26 P/24

Roestvrij staal 1398100 80,00 1410988 99,10 1398700 85,70 1416971 105,00 1416847 93,60

K-pomp T 26 P/K TLS 26 P/K

Kunststof 1398300 72,90 1398900 80,00

f schuimpomp T 26 P/f TLS 26 P/f

Kunststof 1415732 72,90 1413879 79,90

KSP sproeipomp T 26 P/KSP TLS 26 P/KSP

Kunststof 1412594 73,00 1412602 80,50

25-pomp T 26 E/25 TV 26 E/25 TLS 26 E/25 TLSV 26 E/25 TLSx 26 E/25

Roestvrij staal 1408600 92,40 1409800 113,30 1123600 97,00 1416972 117,90 1415342 106,10

24-pomp T 26 E/24 TV 26 E/24 TLS 26 E/24 TLSV 26 E/24 TLSx 26 E/24

Roestvrij staal 1410981 92,40 1410991 113,30 1123500 97,00 1416973 117,90 1414844 106,10

K-pomp T 26 E/K TLS 26 E/K

Kunststof 1410982 84,60 1123300 90,50

f schuimpomp T 26 E/f TLS 26 E/f

Kunststof 1415896 85,30 1413884 91,20

KSP sproeipomp T 26 E/KSP TLS 26 E/KSP

Kunststof 1412595 86,00 1412603 91,90

25-pomp T 26 EE/25 TV 26 EE/25 TLS 26 EE/25 TLSV 26 EE/25 TLSx 26 EE/25

Roestvrij staal 1410985 118,40 1410995 134,50 1410968 123,00 1416974 143,90 1414383 132,10

24-pomp T 26 EE/24 TV 26 EE/24 TLS 26 EE/24 TLSV 26 EE/24 TLSx 26 EE/24

Roestvrij staal 1410984 118,40 1410994 134,50 1410978 123,00 1416975 143,90 1415046 132,10

K-pomp T 26 EE/K TLS 26 EE/K

Kunststof 1410986 110,60 1410979 116,50

f schuimpomp T 26 EE/f TLS 26 EE/f

Kunststof 1416983 111,30 1413885 117,20

KSP sproeipomp T 26 EE/KSP TLS 26 EE/KSP

Kunststof 1412596 112,00 1412604 117,90

Alu

min

ium

met p

oed

erdeklaag

Ro

estvrij staalRoestvrij staal (Rugw

and roestvrij staal)1 0 0 0 - m l -V E R D E L E R ingo-man® classic2010

Page 18: Prijslijst INGOMAN 2011

roestvrij stalen 25-pomp

Standaardpomp uit roestvrij staal, rechte aanzuigbuis, geschikt voor autoclaaf, 3 doseerhoeveelheden; instelbaar dosering instelbaar bij ong. 0,7 ml/ 1,0 ml/ 1,5 ml (in functie van de viscositeit van het, vulgoed) vloeibare zeep, alcoholische handdesinfecteermiddelen, lotions, massageolie, etc.*

voor E26, EV 26 1204200 13,60 €

voor ELS26, ELSV26, ELSX26 1115600 14,20 €

voor T26, TV26, TW26 1204100 14,70 €

voor TLS26, TLSV26, TLSX26 1006300 15,20 €

roestvrij stalen 24-pomp

gekropte aanzuigbuis, geschikt voor autoclaaf, 3 instelbare doseerhoeveelheden, dosering instelbaar bij ong. 0,7 ml/ 1,0 ml/ 1,5 ml (in functie van de viscositeit van het vulgoed),vloeibare zeep, alcoholische handdesinfecteermiddelen, lotions, massageolie, etc.*

voor E26, EV 26 1204300 16,40 €

voor ELS26, ELSV26, ELSX26 1115900 17,30 €

voor T26, TV26, TW26 1206100 18,50 €

voor TLS26, TLSV26, TLSX26 1114700 19,10 €

K Kunststofpomp

rechte aanzuigbuis, niet geschikt voor autoclaven, 3 doseerhoeveelheden (max. 1,5 ml/slag)instelbaar, geschikt voor vloeibare zeepsoorten zonder schuurmiddel, alcoholische handdesinfecteermiddelen, lotions, massageolie, etc.

voor E26, EV 26 1199700 8,10 €

voor ELS26, ELSV26, ELSX26 1115200 8,60 €

voor T26, TV26, TW26 1115300 9,10 €

voor TLS26, TLSV26, TLSX26 835900 9,60 €

F Schuimpomp uit kunststof

rechte aanzuigbuis, niet geschikt voor autoclaaf, uitsluitend geschikt voor schuimzeepsoorten.

voor E26, EV 26 1413888 10,20 €

voor ELS26, ELSV26, ELSX26 1413501 10,70 €

voor T26, TV26, TW26 1413889 11,30 €

voor TLS26, TLSV26, TLSX26 1412175 11,85 €

KSP Sproeipomp uit kunststof

Sproeipomp uit kunststof, rechte aanzuigbuis, niet geschikt voor autoclaaf, 3 doseerhoeveelheden (max. 1,5 ml/slag) instelbaar, voor een fijne verstuiving van alcoholische handdesinfecteermiddelen.

voor E26, EV 26 1412346 12,30 €

voor ELS26, ELSV26, ELSX26 1412345 12,80 €

voor T26, TV26, TW26 1412344 13,50 €

voor TLS26, TLSV26, TLSX26 1412174 14,10 €

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Materiaal van de behuizing: (laatste letter van het model)A = aluminium, zilver en anodisch geoxideerdP = aluminium, gepoedercoat wit (RAL 9010)e = RVS, geborsteld

* Let u er alstublieft op dat ook een hoogwaardig product uit roestvrij staal de nodige zorgvuldig heid tijdens het gebruik en het nodige onderhoud vergt. Zoniet kan het onder bepaalde omstan digheden ook op roestvrij staal tot corrosievlekken komen. Oorzaken hiervan zijn bijvoorbeeld het contact met zout- en chloorbevattende middelen.(ook bij vloeibare zeepsoorten mogelijk) en contact met ijzerbevattende voorwerpen. – Maak voor het schoonmaken alstublieft gebruik van een neutraal, zacht huishoudelijk schoonmaakmiddel en voor het onderhoud van een in de handel verkrijgbaar onderhoudsmiddel voor roestvrij staal.

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

ingo-man® classic P O M P E N18 2010

Page 19: Prijslijst INGOMAN 2011

Afdekplaten voor de 26-reeks inclusief slot en sleutel

voor 500-ml-verdelers

VS e26 A| anodisch geoxideerd aluminium, mat zilverkleurig, met kijkspleet 292501 16,30 €

Vf e26 A| anodisch geoxideerd aluminium, mat zilverkleurig, met venster 292504 16,30 €

VS e26 P| met poederdeklaag, met kijkspleet 1157000 18,20 €

VS e26 e| roestvrij staal, met kijkspleet, voor kunststof achterwand 662300 19,80 €

VS e26 ee| roestvrij staal, met kijkspleet, voor roestvrij stalen achterwand 1166900 23,10 €

voor 1000-ml-verdelers

VS T26 A| anodisch geoxideerd aluminium, mat zilverkleurig, met kijkspleet 220900 17,40 €

Vf T26 A| anodisch geoxideerd aluminium, mat zilverkleurig, met venster 544002 17,40 €

VS T26 P| met poederdeklaag, met kijkspleet 949000 19,30 €

VS T26 e| roestvrij staal, met kijkspleet, voor kunststof achterwand 310000 20,90 €

VS T26 ee| roestvrij staal, met kijkspleet, voor roestvrij stalen achterwand 310300 24,30 €

Wandhouder uit roestvrij staal voor 26-reeks

voor 500-ml-behuizingen

wh e 26 e| voor verdelers met roestvrij stalen behuizing 384100 25,60 €

wh e 26 e| voor verdelers met aluminium behuizing 452200 25,60 €

voor 1000-ml-behuizingen

wh T 26 e| voor verdelers met roestvrij stalen behuizing 212600 26,70 €

wh T 26 e| voor verdelers met aluminium behuizing 650900 26,70 €

Adapterplaten uit roestvrij staal voor 26-reeks

voor 500-ml-behuizingen uit aluminium

wh fe| Wandhouder frontale verwijdering 1414938 17,20 €

wh Re| Houder voor buisframes, rond 1414936 30,20 €

wh de| Houder voor Dräger-rail 1414932 40,70 €

voor 1000-ml-behuizingen uit aluminium

wh fT| Wandhouder frontale verwijdering 1414940 17,20 €

wh RT| Houder voor buisframes, rond 1414934 31,40 €

wh dT| Houder voor Dräger-rail 1414930 41,80 €

Schaalhouder voor 26-reeks met verwijderbare kunststofschaal

om over de verdelerbehuizing te hangen of voor wandmontage

Sh 1| voor wandmontage, korte zijde naar de wand 290000 34,50 €

Sh 3| voor wandmontage, lange zijde naar de wand 1165200 32,00 €

Sh e26| voor 500-ml-verdelers, om over de verdelerbehuizing te hangen 263800 37,20 €

Sh T26| voor 1000-ml-verdelers, om over de verdelerbehuizing te hangen 161100 38,30 €

Hoekplaat voor 26-reeks

voor parallelle bevestiging van de verdeler, uit aluminium

wP e A| voor 500-ml-verdelers 290100 30,20 €

wP T A| voor 1000-ml-verdelers 290200 33,40 €

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Materiaal van de behuizing: (laatste letter van het model)A = aluminium, zilver en anodisch geoxideerdP = aluminium, gepoedercoat wit (RAL 9010)e = RVS, geborsteld

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

19T O E B E H O R E N V E R D E L E R S ingo-man® classic2010

Page 20: Prijslijst INGOMAN 2011

Afvalkorven

ideaal als aanvulling op verdelers voor papieren handdoekjes, vrijstaand of geschikt voor wandmontage

SK 18 P| B 302 x H 306 x D 207 mm, 18 liter 795100 22,10 € 60

PB 2 Polyester zak - verpakking met 4 rollen à 50 stuks, grijs 506100 20,90 €

SK 26 P| B 305 x H 446 x D 195 mm, 26 liter 966100 41,80 € 42

SK 26 e| B 305 x H 446 x D 195 mm, 26 liter 376700 79,80 € 42

PB 2 Polyester zak - verpakking met 4 rollen à 50 stuks, grijs 506100 20,90 €

SK 60 P| B 400 x H 630 x D 270 mm, 60 liter 705100 46,50 € 40

SK 60 e| B 400 x H 630 x D 270 mm, 60 liter 705200 95,90 € 40

PB 4 Polyester zak - verpakking met 200 stuks, wit 128100 31,40 €

Afvalboxen

gesloten box, uit aluminium, klapdeksel, bevestiging voor polyester zakken voor wandmontage, inclusief metalen wandhouder, verwijderbaar

Ab 6 A| B 215 x H 300 x D 155 mm, 6 liter 231000 78,40 € 96

Ab 6 P| B 215 x H 300 x D 155 mm, 6 liter 231600 87,20 € 96

Ab 6 e| B 215 x H 300 x D 155 mm, 6 liter 285100 114,50 € 96

PB 1 Polyester zak - verpakking met 4 rollen à 50 stuks, grijs 461500 20,90 €

Ab 15 A| B 320 x H 410 x D 190 mm, 15 liter 287300 104,60 € 28

Ab 15 P| B 320 x H 410 x D 190 mm, 15 liter 287400 113,30 € 28

Ab 15 e| B 320 x H 410 x D 190 mm, 15 liter 484500 141,80 € 28

PB 2 Polyester zak - verpakking met 4 rollen à 50 stuks, grijs 506100 20,90 €

Ab 36 A| B 400 x H 485 x D 255 mm, 36 liter 288200 139,50 € 20

PB 3 Polyester zak - verpakking met 200 stuks, wit 186400 30,90 €

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Materiaal van de behuizing: (laatste letter van het model)A = aluminium, zilver en anodisch geoxideerdP = aluminium, gepoedercoat wit (RAL 9010)e = RVS, geborsteld

Afvalbakken

Afvalbakken met zelfsluitend en gedempt sluitmechanisme, gesloten bakken, vrijstaand, op rollen, roestvrijstalen behuizing geslepen (1.4016) brandremmend

Nwb 24| B 284 x H 503 x D 376 mm, 24 liter 1416587 225,00 €

Nwb 50| B 374 x H 683 x D 376 mm, 50 liter 1416588 298,00 €

Nwb 70| B 374 x H 844 x D 376 mm, 70 liter 1416589 355,00 €

Afvalbakken

Afvalbakken met zelfsluitend en gedempt sluitmechanisme, gesloten bakken, vrijstaand, op rollen, roestvrijstalen behuizing geslepen (1.4016) met frontale opening voor een eenvoudige vervanging van de zak

NwbR 50| B 374 x H 683 x D 376 mm, 50 liter 1416591 349,00 €

NwbR 70| B 374 x H 844 x D 376 mm, 70 liter 1416592 389,00 €

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

ingo-man® A f V A L B A K K E N20 2010

Page 21: Prijslijst INGOMAN 2011

Wegwerpflessen (ook hervulbaar)

Diameter flessenhals 28 mm

OP 501-28| 500 ml 109100 1,15 € /fles

OP 1001-28| 1.000 ml 108900 1,15 € /fles

Diameter flessenhals 60 mm

OP 501-60| 500 ml 1413886 1,15 € /fles

OP 1001-60| 1.000 ml 218500 1,15 € /fles

Desinfectiehorloge

voor gebruik bij chirurgische handontsmetting

dU 16 e| instelbaar 1–16 min., akoestisch signaal 964900 84,80 €

Borstelverdeler

voor ong. tien steriliseerbare handborstels, voor wandmontage, verwijderbaar, geschikt voor autoclaaf

bS 10 S| borstelverdeler met wandhouder, zonder borstels 965000 245,20 €

bS 10 d| 965100 209,20 €

Handborstels

steriliseerbare borstels, geschikt voor borstelverdeler BS 10, met nagelborstelsegment, met PP-borstellichaam en PA-borstelhaar

hwb| B 110 x H 35 x D 43 mm (Verpakkingseenheid: twaalf stuks/karton) 331900 4,60 € /stuk

Borstelopvangreservoir

voor het opnemen van niet langer steriele handborstels, voor wandmontage, inclusief wandhouder, verwijderbaar

bA| B 262 x H 155 x D 163 mm 965200 115,00 €

Verdeler voor papieren handdoekjes

voor alle gangbare gevouwen papieren handdoekjes met een Z- of C-vouwpatroon (interfold op aanvraag), ong. 250 gevouwen papieren handdoekjes in standaardkwaliteit in HS 15, ong. 750 gevouwen papieren handdoekjes in standaardkwaliteit in HS 3 A en HS 31, Controle van het vulniveau door middel van transparant front of door middel van kijkspleet in de metalen frontplaat, afsluitbaar met behulp van slot

transparante frontklep met Satin-optica

hS 3 A| B 275 x H 355 x D 130 mm 1416424 65,30 € 144

hS 3 A met Interfold afgifte| B 275 x H 355 x D 130 mm 2400141 68,70 € 144

met metalen frontklep

hS 15 A| B 275 x H 185 x D 130 mm 801400 48,50 € 144

hS 15 P| B 275 x H 185 x D 130 mm 801500 54,60 € 144

hS 15 ee*| B 275 x H 185 x D 130 mm, met roestvrij stalen achterwand 152100 92,00 € 144

hS 31 A| B 275 x H 355 x D 130 mm 778900 55,80 € 80

hS 31 P| B 275 x H 355 x D 130 mm 779000 59,30 € 80

hS 31 ee*| B 275 x H 355 x D 130 mm, met roestvrij stalen achterwand 297100 98,00 € 80

hS 31 A met Interfold afgifte| B 275 x H 355 x D 130 mm 1415415 59,80 € 80

hS 31 P met Interfold afgifte| B 275 x H 355 x D 130 mm 1417724 63,30 € 80

hS 31 ee met Interfold afgifte| B 275 x H 355 x D 130 mm, met roestvrij stalen achterwand 1417723 98,00 € 80

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Materiaal van de behuizing: (laatste letter van het model)A = aluminium, zilver en anodisch geoxideerdP = aluminium, gepoedercoat wit (RAL 9010)e = RVS, geborsteld

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

21T O E B E H O R E N V E R D E L E R S ingo-man®2010

*PrIjSVErLAgINg

*PrIjSVErLAgINg

Borstelverdeler-wisselpatroon, zonder wandhouder/borstels

Page 22: Prijslijst INGOMAN 2011

Verdelers voor vloeiende pasta's

voor het bijvullen uit voorraadreservoirs, voor het doseren van zeer viskeuze handreinigers met schuurmiddelen, vloeibare zepen, etc., voor wandmontage uit anodisch geoxideerd aluminium, mat zilverkleurig, aluminium afdekplaat met kijkspleet, met wandhouder uit kunststof, roestvrij stalen pomp, doseerhoeveelheid ong. 5,7 ml/slag, reduceerbaar in twee trappen, korte roestvrij stalen bedienings- hefboom (ong. 70 mm), met een lege HDPE-fles (grote opening voor het bijvullen) en een witte clip voor de productaanduiding

TCV 2 A| B 94 x H 315 x D 162 mm, 1000 ml 221800 95,90 € 182

ZCV 23 A| B 94 x H 423 x D 213 mm, 2500 ml 209200 104,00 € 100

Zeepverdeler 23-reeks

voor het bijvullen uit voorraadreservoirs, voor het doseren van vloeibare en crème-achtige zepen, lotions, spoelmiddelen, etc., voor wandmontage met wandhouder uit kunststof, uit anodisch geoxideerd aluminium, mat zilverkleurig roestvrij stalen pomp, doseerhoeveelheid ong. 1,5 ml/slag, reduceerbaar in twee trappen, korte roestvrij stalen bedieningshefboom (ong. 70 mm), met een lege HDPE-fles (grote opening voor het bijvullen) en een witte clip voor productaanduiding. TV 23 A afsluitbaar, aluminium-afdekplaat met kijkspleet

Tw 23 A| B 94 x H 324 x D 162 mm, 1000 ml 343700 73,20 € 182

TV 23 A| B 94 x H 324 x D 162 mm, 1000 ml 289400 88,90 € 182

Zeepverdeler voor inbouw in wastafel

voor het bijvullen langs boven en langs onder (onder het tafeloppervlak), voor het doseren van vloeibare zeep, alcoholische handdesinfecteermiddelen, spoelmiddelen, lotions, etc. Oppervlakken uit geslepen roestvrij staal, kunststofpomp, doseerhoeveelheid ong. 1,5 ml/slag, korte of lange uitloopbuis, voor werkoppervlakken en wastafels met een dikte tot 40 mm, met een lege 1000-ml-reservoir uit HDPE

wTT 12| B 32 x H 65 x D 122 mm, korte uitloopbuis, 1000 ml 297700 66,80 €

wTT 17| B 32 x H 75 x D 172 mm, lange uitloopbuis, 1000 ml 317100 68,40 €

reservoirpomp voor viskeuze vloeistoffen met schuurmiddelen

voor het opschroeven op navulreservoirs van 1000 ml of 2500 ml, of op 10 liter vaten, roestvrij stalen pomp, doseerhoeveelheid ong. 2,4 ml/slag

bPC 10| voor 1000-ml-flessen, diameter schroefdraad 60 mm 674900 33,40 €

bPC 25| voor 2500-ml-flessen, diameter schroefdraad 60 mm 286300 34,50 €

bPC 100| voor 10-liter vaten, diameter schroefdraad 51 mm 963400 44,20 €

reservoirpomp voor dik- en dunvloeiende zepen

voor het opschroeven op navulreservoirs van 1000 ml of 2500 ml, of op 10 liter vaten, roestvrij stalen en kunststofpomp, doseerhoeveelheid ong. 5,0 ml/slag

bPK 10| voor 1000-ml-flessen, diameter schroefdraad 60 mm 218400 19,80 €

bPK 25| voor 2500-ml-flessen, diameter schroefdraad 60 mm 218200 20,90 €

bPK 100| voor 10-liter vaten, diameter schroefdraad 51 mm 305800 21,90 €

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Materiaal van de behuizing: (laatste letter van het model)A = aluminium, zilver en anodisch geoxideerdP = aluminium, gepoedercoat wit (RAL 9010)e = RVS, geborsteld

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

ingo-man® PA S T A V E R D E L E R , Z E E P V E R D E L E R , R E S E R V O I R P O M P E N22 2010

Page 23: Prijslijst INGOMAN 2011

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Materiaal van de behuizing: (laatste letter van het model)A = aluminium, zilver en anodisch geoxideerdP = aluminium, gepoedercoat wit (RAL 9010)e = RVS, geborsteld

Flessenhouder

voor reservoirs met BPC- of BPK-reservoirpompen, uit geslepen roestvrij staal

wh 05 e| voor 500-ml-flessen 1412618 14,00 €

wh 10 e| voor 1000-ml-flessen 1415103 14,50 €

wh 25 e| voor 2500-ml-flessen 1415104 17,20 €

Houdersysteem voor onderzoekhandschoenen

voor alle gangbare verpakkingsgrootten, voor wandmontage of buisframebevestiging

UhS e handschoenhouder| B 255 x H 131,5 x D 85 mm 1413316 49,00 €

RRh buisframehouder| B 255 x H 131,5 x D 85 mm 1413329 37,00 €

Verdeler met voetbediening uit roestvrij staal

voor vloeibare zeepsoorten zonder schuurmiddelen en desinfecteermiddelen, 1000 ml, aluminium behuizing, roestvrij stalen pomp met gekropte aanzuigbuis, voetpedaal uit roestvrij staal, met een lege HDPE-fles

TfS 24 A| B 94 x H 278 x D 153 mm, voor 1000-ml-wegwerpflessen 214300 189,40 € 130

Deurcontactverdeler

Verdeler voor zeep en desinfecteermiddelen voor her doseren van vloeibare zeepsoorten, spoelmiddelen, alcoholische desinfecteermiddelen, lotions, etc. Bijzonder geschikt voor hospitaals, gezondheids- en verpleeginrichtingen

TLS 26 TK A/25| B 94 x H 320 x D 255 mm, voor 1000-ml-wegwerpflessen 1411000 234,50 €

Verdelers met bedieningsvergrendeling

Zeep-/desinfecteermiddelverdeler, aluminium, zilverkleurig anodisch geoxideerde, lange bedieningshefboom inclusief vergrendeling voor wegwerpflessen, hervulbaar, afsluitbaar

TLSV 26 A bedieningsvergrendeling|B 94 x H 327 x D 225 mm 1416469 160,00 €

Verdeler voor kastinbouw

Zeep-/desinfecteermiddelverdeler voor inbouw in kasten, met lange bedieningshefboom Voor wegwerflessen, ook hervulbaar

SeS 500| B 90 x H 215 x D 280 1416407 117,50 €

HACCP-verdeler

Verdeler voor zeep en desinfecteermiddelen voor her doseren van vloeibare zeepsoorten, alcoholische desinfecteermiddelen en desinfecterende handlotions voor het ontsmetten van de handen. Hoogwaardig en gemakkelijk schoon te maken roestvrij staal voor het optimaliseren van de hygiëne. De schuin verlopende behuizingsbovenzijde voorkomt op efficiënte wijze het neerleggen van vreemde voorwerpen op de verdeler

hACCP-verdeler|B 94 x H 327 x D 225 mm, voor 1000-ml-wegwerpflessen 1417080 108,00 €

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

232010W A N D H O U D E R S , V E R D E L E R S V O O R B I j Z O N D E R E T O E PA S S I N g E N ingo-man®

Page 24: Prijslijst INGOMAN 2011

ingo-man® Zeep- en desinfecteermiddelverdeler

met kunststofbehuizing, roestvrij stalen bedieningshefboom, verwisselbare kunststofpomp, ingo-man® achterwand, voor wegwerpflessen, geschikt voor vloeibare zeep en alcoholische handdesinfecteermiddelen

LCP e| B 89 x H 305 x D 195 mm, voor 500 ml 1413675 43,40 € 130

LCP T| B 100 x H 350 x D 195 mm, voor 1000 ml 1413955 49,50 € 130

LCP VS e| transparante afdekkap uit kunststof voor 500 ml 1416315 8,10 €

LCP VS T| transparante afdekkap uit kunststof voor 1000 ml 1416316 8,50 €

ingo-top® Zeepverdeler

voor het bijvullen, voor het doseren van vloeibare zeepsoorten zonder schuurmiddelen, spoelmiddelen, douche-gels, shampoos, lotions, etc., bovendeel en drukknop uit witte kunststof, reservoir uit transparante kunststof, kunststofpomp, doseerhoeveelheid ong. 1,2 ml/slag, met wandhouder

R 8| B 133 x H 190 x D 115 mm, 800 ml 1411592 17,60 €

R 8| Schuim B 133 x H 190 x D 115 mm, 800 ml 1415350 18,90 €

ingo-top® Zeepverdeler

voor het bijvullen, voor het doseren van vloeibare zeepsoorten zonder schuurmiddelen, spoelmiddelen, douche-gels, shampoos, lotions, etc., bovendeel en drukknop uit witte kunststof, reservoir uit donkere transparante kunststof, kunststofpomp, doseerhoeveelheid ong. 1,0 ml/slag, met wandhouder

R 15| B 140 x H 220 x D 130 mm, 1.500 ml 485400 24,60 €

R 15| aflsuitbaar B 140 x H 220 x D 130 mm, 1500 ml 1415284 26,60 €

ingo-top® Zeepverdeler

voor het bijvullen, voor het doseren van vloeibare zeepsoorten zonder schuurmiddelen, spoelmiddelen, douche-gels, shampoos, lotions, etc., bovendeel uit witte kunststof (andere kleuren mogelijk op verzoek), doseerhoeveelheid ong. 0,6 ml/slag, vrijstaand en voor wandmontage (KP = kunststofpomp / EP = roestvrij stalen pomp)

KP 250| B 82 x H 125 x D 80 mm, voor 250 ml, wit 105101 13,40 €

eP 250| B 82 x H 125 x D 80 mm, voor 250 ml, wit 111001 23,60 €

ingo-man® Zeepverdeler

voor het bijvullen, voor het doseren van vloeibare zeepsoorten zonder schuurmiddelen, alcoholische handdesinfecteermiddelen, spoelmiddelen, lotions, etc., uit aluminium roestvrij stalen pomp, doseerhoeveelheid ong. 1,5 ml/slag, reduceerbaar tot 0,5 ml/slag, korte roestvrij stalen bedieningshefboom, bijvulreservoir uit glas, met houder voor wandmontage

g 23 A| B 72 x H 166 x D 145 mm, voor 250 ml 271200 65,80 € 432

g 23 P| B 72 x H 166 x D 145 mm, voor 250 ml 870700 69,40 € 432

ingo-ped® Voetsproeiers

voor desinfecterende voetsprays op alcoholbasis, bovendeel behuizing uit gegoten aluminium, witte poederdeklaag RAL 9010, onderste deel behuizing uit anodisch geoxideerd aluminium, mat zilverkleurig, "voetdouche" volgens richtlijnen arbeidswetgeving 35/1–4, cijf. 5.12, navulbaar 7,5-liter-reservoir, met bevestigingskit voor wandmontage, mechanische bediening met voetpedaal, zonder vulling

ped 2| B 225 x H 390 x D 400/275 mm 254900 529,90 € 30

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

LCP, ingo-top®, ingo-ped®24 2010

Page 25: Prijslijst INGOMAN 2011

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Materiaal van de behuizing: (laatste letter van het model)A = aluminium, zilver en anodisch geoxideerdP = aluminium, gepoedercoat wit (RAL 9010)e = RVS, geborsteld

Hygiëne-afvalbox

gesloten box met verdeler maandverbandzakjes, voor de hygiënische afvoer van maandverband, klapdeksels, zakbevestiging, bedoeld voor wandmontage, incl. metalen wandhouder, afneembaar.

Ab 6 hb 1 A| B 215 x H 300 x D 170 mm, 6 liter 232500 91,20 € 96

Ab 6 hb 1 P| B 215 x H 300 x D 170 mm, 6 liter 232600 97,40 € 96

Ab 6 hb 1 e| B 215 x H 300 x D 170 mm, 6 liter 284700 124,30 € 96

PB 1 Polyesterzak - verpakking met vier rollen à 50 stuks, grijs 461500 20,90 €

HYgB Maandverbandzakjes – papieren zakjes, verpakking met 200 stuks 509200 12,50 €

Verdeler maandverbandzakjes

voor maandverbandzakjes uit papier, als vervollediging op afvalboxen in damestoiletten

hb 1 A| B 130 x H 275 x D 30 mm 311500 33,70 €

hb 1 P| B 130 x H 275 x D 30 mm 1120700 38,30 €

hb 1 e| B 130 x H 275 x D 30 mm 798500 47,60 €

HYgB Maandverbandzakjes – papieren zakjes, verpakking met 200 stuks 509200 12,50 €

Hygiëne-afvalbox

gesloten box met verdeler maandverbandzakjes, voor de hygiënische afvoer van maandverband, klapdeksel, zakbevestiging, voor wandmontage, inclusief metalen wandhouder, verwijderbaar

Ab 6 hb 2 A| B 215 x H 300 x D 170, 6 liter 1415091 94,90 € 96

Ab 6 hb 2 P| B 215 x H 300 x D 170, 6 liter 1415092 105,70 € 96

Ab 6 hb 2 e| B 215 x H 300 x D 170, 6 liter 1415093 136,00 € 96

PB 1 Polyesterzak - verpakking met vier rollen à 50 stuks, grijs 461500 20,90 €

HYgB K Maandverbandzakjes – polyesterzakjes, verpakking met 4 x 25 stuks 1245800 14,50 €

Verdeler maandverbandzakjes

voor maandverbandzakjes uit kunststof, als vervollediging op afvalboxen in damestoiletten uit roestvrij staal, voor wandmontage

hb 2 P| B 91 x H 136 x D 24 mm 1412012 28,50 €

hb 2 e| B 91 x H 136 x D 24 mm 1412013 28,50 €

HYgB K Maandverbandzakjes – polyesterzakjes, verpakking met 4 x 25 stuks 1245800 14,50 €

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

25H y g I Ë N E - A f V A L B O x , V E R D E L E R M A A N D V E R B A N D Z A K j E S ingo-man®2010

Page 26: Prijslijst INGOMAN 2011

D E S I N f E C T E E R Z U I L E N D E S I N f E C T E E R S T A T I O N

desinfecteerzuil en desinfecteerstation

• ideaal voor toegangszones, sterk bezochte zones, alsook zones waarin het aanbrengen op de wand van verdelers niet wenselijk is of niet mogelijk is

• solide en hygiënische roestvrij stalen constructie

• voor alle in de handel verkrijgbare handdesinfecteer- middelen geschikt

• snelle en eenvoudige montage

2010Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

Desinfecteerzuil

Desinfecteerzuil uit roestvrij staal, extra zware bodemplaat met rubberen voeten voor een betrouwbare en stabiele opstelling, ook met gemonteerde wielen leverbaar, voorbereid voor de montage van een manuele of contactloze ingo-man® plus verdeler van desinfecteermiddel

desinfecteerzuil| B 400 x H 1413 x D 400 mm 3400177 359,00 €

desinfecteerzuil op wieltjes| B 500 x H 1413 x D 500 mm 3400262 471,00 €

Desinfecteerstation

Desinfecteerzuil uit roestvrij staal, witte poederdeklaag, standaard uitgerust met een ingo-man® plus Touchless verdeler, LCD-display met voorgeprogrammeerde tekstweergave en timer met lichtaanduiding (driekleurig), 12 Volt accuwerking, inclusief oplader en netwerkadapter, geïntegreerd opbergvak voor flessen ontsmettingsmiddel

dS 2000| B 488 x H 1836,5 x D 496,5 mm 1417404 1590,00 €

26

Page 27: Prijslijst INGOMAN 2011

27M U LT I f U N C T I O N E L E A C H T E R W A N D ingo-man®

De multifunctionele achterwand (Multi-Use-wallplate)

Volgens het MUW-principe worden de verdelers door middel van een haakplaat op de achterwand gehangen en daar magnetisch op gefixeerd.

De verdelers kunnen eenvoudig gemonteerd, verwijderd, of vervangen worden. Ook verdelers voor handdoekjes of handschoenen, timers, en info-etiketten kunnen eenvoudig magnetisch bevestigd worden. Reeds aanwezige bevestigingsboringen op de wand kunnen door de MUW afgedekt worden. Door middel van een clip kunt u aangebrachte verdelers beveiligen tegen diefstal.

Het MUW-systeem verhoogt de flexibiliteit en beperkt op beduidende wijze de inspanningen voor montage, schoonmaak, en toekomstige demontages.

Multifunctionele achterwand (Multi-Use-Wallplate)

Plaat uit roestvrij staal (1.4016), witte deklaag, voor flexibele montage van verdelers door middel van gepatenteerde verdelerachterwand en inhangplaat met magneetbevestiging

MUw 1/250| B 120 x H 250 1416182 7,25 €

MUw 1/300| B 120 x H 300 1416178 7,75 €

MUw 3/250| B 180 x H 250 1416183 8,30 €

MUw 3/300| B 180 x H 300 1416179 8,80 €

MUw 5/250| B 300 x H 250 1416184 11,90 €

MUw 5/300| B 300 x H 300 1416180 12,65 €

MUw 7/250| B 420 x H 250 1416185 14,45 €

MUw 7/300| B 420 x H 300 1416181 15,35 €

Clipset| vijf veiligheidsclips en een sleutel 1416479 2,40 €

Verdelerachterwand

Verdelerachterwand voor ingo-man© verdelers uit de 26-reeks, alsook IMP, voor de bevestiging op MUW-achterwanden, Inclusief inhangplaten en ingebouwde magneetbevestiging

MUw Rw e| B 77 x H 255 x D 10 mm 1416733 8,54 €

MUw Rw T| B 92 x H 297 x D 11 mm 1416734 8,54 €

MUw Rw e LCP| B 77 x H 285 x D 10 mm 1417001 8,54 €

MUw Rw T LCP| B 92 x H 320 x D 11 mm 1416998 8,54 €

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

2010

Page 28: Prijslijst INGOMAN 2011

D E R V S - T O T A A L O P L O S S I N g E N

K

wA L I T e I T

dIN ISO 9001:2008

SanTRAL® –

voor hygiënische en comfortabele wasgelegenheden

Luxe-hotel of luchthaven? Sportstadion, school of kan-toorgebouw? Verschillende locaties en gebruikersprofielen stellen uiteenlopende eisen aan de uitrusting van open-bare sanitaire gelegenheden.

Met onze SanTRAL®-totaalprogramma's kunt u uw individuele voorstellingen over modern en hygiënisch uitgevoerd sanitair flexibel omzetten. Daarbij voldoen SanTRAL® classic en SanTRAL wave™aan de hoogste verwachtingen qua productkwaliteit, functionaliteit en vormgeving.

SanTRAL® Producten worden vervaardigd van hoogwaar-dig kwaliteits-rvs met het materiaal-nr. 1.4301 (AISI 304) volgens DIN EN 10088-1. Daarbij kunt u tussen verschil-lende oppervlaktestructuren kiezen:

SanTRAL® classic

• Geborsteld roestvrij staal, met anti-vingerafdruk-coating

• Roestvrij staal met wit poedercoating (ook andere RAL-kleuren mogelijk)

SanTRAL wave™

• roestvrij staal (RVS) met microlon-afwerking

SanTRAL® classic

ant

i-vingerafdruk-coating

mic

rolon-afwerkin

g

fA

bR Ie K S g A R A N

TIe

5 jAAr

C

ERTIfIED

28

Page 29: Prijslijst INGOMAN 2011

Robuuste constructie voor duurzame houdbaarheid

Het SanTRAL®-productpalet biedt zinvolle constructieve details om de duurzaamheid te kunnen waarborgen en schade door vandalisme bij het gebruik van openbaar sanitair permanent tegen te gaan. De behuizing met seriematige 4-punts-ophanging bestaat helemaal uit hoogwaardig, robuust roestvrij staal. De drukkracht bij de bediening van de dispenser werkt op de wand en niet op de bevestiging van de behuizing. Een vandalismebestendig slot beschermt voor diefstal en manipulerende handelingen en is gemakkelijk te reinigen.

duurzame en vervangbare doseerpompen

Alle SanTRAL® doseersystemen worden door ons af fabriek voorzien van hoogwaardige en duurzame pompen. Opvallend flexibel is de SanTRAL® classic serie: Wilt u nu schuimzeep aanbieden in plaats van de vloeibare zeep van voorheen? Of wilt u uw doseersysteem geschikt maken voor de verstuiving van alcoholische desinfectiemiddelen? geen probleem! Door de modulaire opbouw kan er snel en eenvoudig tussen verschillende vullingen worden gewisseld. gewoon de pomp-container-combinatie vervangen en direct hygiënisch doseren!

Vrije keus van vulling

U kiest zelf: SanTRAL® doseersystemen kunnen met alle gebruikelijke vullingen worden gebruikt zoals papieren handdoeken, toiletpapier, zepen, crèmes of sanitaire zakjes. Dat bespaart op de bedrijfskosten. Bij alle zeep-pompen van de SanTRAL® productfamilies worden de containers boven-dien eenvoudig verwijderd. En dit zorgt weer voor een gemakkelijkere en eenvoudigere reiniging.

hoogwaardig roestvrij staal met anti-vingerafdruk-coating

Roestvrij staal ziet er als materiaal voor vele klassieke producten niet alleen mooi uit, maar is ook hygiënisch. De nieuwe standaard toegepaste vingerafdrukwerende coating vermindert zichtbare vingerafdrukken effectief en ondersteunt een vlotte reiniging.Schuine, gladde oppervlakken voorkomen dat er voorwerpen op de behuizing worden neergelegd. Lelijke brandvlekken en onnodige verontreinigingen behoren hiermee tot het verleden.

Speciaal slot

De dispensers worden gesloten door het inhangen van de rvs-behuizing in de stabiele „dakgoot”. Het vandalismebestendige speciale slot kan er niet uit worden getrokken. Kauwgom of papier worden gemakkelijk met een spits voorwerp uit het slot verwijderd.

stainless steel 29

Page 30: Prijslijst INGOMAN 2011

D E R V S - S E R I E V O O R D E B E T E R E T O I L E T R U I M T E30

de RVS-SeRIe VOOR de beTeRe TOILeTRUIMTe

SanTRAL wave™ combineert alle voordelen van de bekende en beproefde SanTRAL® classic productkwaliteit met een elegant gegolfd ontwerp. De microlon-behandeling zorgt voor een bijzonder verfijnde, gladde afwerking.

mic

rolon-afwerkin

g

fA

bR Ie K S g A R A N

TIe

5 jAAr

Page 31: Prijslijst INGOMAN 2011

31

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Materiaal van de behuizing: (laatste letter van het model)e = RVS, geborsteld, met anti-vingerafdruk-coating

De rVS-serie voor de betere toiletruimte

SanTRAL wave™combineert alle voordelen van de bekende en beproefde SanTRAL® classic productkwaliteit met een elegant gegolfd ontwerp.

Zeeppompje

Zeeppompje met uitneembare bijvulcontainer, met kunststofpomp, dosering ca. 1 ml/duwknop, afsluitbare, golfvormige, gelaste behuizing, met peilvenster om de vulling te controleren, vrije keus van vulling, golfvormige drukknop

NSw 5 e| B 134 x H 285 x D 100 mm, 500 ml 1415884 155,00 €

Dispenser voor papieren handdoekjes

Dispenser voor alle gangbare gevouwen papieren handdoekjes van zig-zag- of C-vouw, hoedanigheid ca. 750 papieren handdoekjes van standaardkwaliteit, afsluitbaar, golfvormige, gelaste behuizing met peilvenster om de vulling te controleren

hSw 31 e| B 330 x H 350 x D 150 mm 1415872 170,00 €

Afvalbox

Afvalbox met zelfsluitende, onderhoudsvrije inworpklep, golfvormige, gelaste behuizing, gesloten box, vrijstaand of voor wandmontage

Abw 18 e| B 340 x H 502 x D 206 mm, 18 liter 1415873 225,00 €

PB 2 Polyester zak – verpakking met 4 rollen à 50 stucks, grijs 506100 20,90 €

Abw 50 e| B 390 x H 680 x D 260 mm, 50 liter 1416563 299,00 €

PB 4 Polyester zak - verpakking met 200 stucks, wit 128100 31,40 €

Toiletpapierdispenser

Toiletpapierdispenser voor twee standaard rollen WC-papier, met afsluitbaare, golfvormige, gelaste behuizing, met peilvenster om de vulling te controleren

TRw 2 e| B 330 x H 350 x D 150 mm 1416564 239,00 €

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

2010 D E R V S - S E R I E V O O R D E B E T E R E T O I L E T R U I M T E , R V S

Page 32: Prijslijst INGOMAN 2011

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

SanTRAL® classic Z E E P P O M P, R V S32

e = RVS, geborsteld, met anti-vingerafdruk-coatingP = RVS, gepoedercoat wit (RAL 9010)

De nieuwe universele SanTRAL® reeks

Nu ook voor desinfectie en schuimzepen! Met een vulhoeveelheid volgens de verdeler van 250 ml (NSU 2), 600 ml (NSU 5) en 1200 ml (NSU 11) is deze reeks bijzonder geschikt voor sanitaire installaties in openbare en semi-openbare zones, bijv. in stopplaatsen langs de snelweg, stations, luchthavens, sportstadia, etc. Met verwisselbare bijvulreservoirs, inclusief kunststofpompen, gemiddelde slaghoeveelheid: 1,5 ml/slag, afsluitbaar met speciaal slot, gelaste behuizing met peilvenster om de vulling te controleren, bedieningshefboom en -mechanisch uit robuust roestvrij staal.

Universalspender met Bijvulcontainer 250 ml

uitneembaar bijvulcontainer met kunststofpomp, afsluitbaar, gelaste behuizing met peilvenster om de vulling te controleren, bedienhendel van roestvrij staal druksysteem

NSU 2 e/d| B 97 x H 190 x D 117 mm, 250 ml 1415829 109,00 € 280

NSU 2 e/f| B 97 x H 190 x D 117 mm, 250 ml 1415827 113,00 € 280

NSU 2 e/S| B 97 x H 190 x D 117 mm, 250 ml 1415828 109,00 € 280

NSU 2 P/d| B 97 x H 190 x D 117 mm, 250 ml 1415832 109,00 € 280

NSU 2 P/f| B 97 x H 190 x D 117 mm, 250 ml 1415830 113,00 € 280

NSU 2 P/S| B 97 x H 190 x D 117 mm, 250 ml 1415831 109,00 € 280

Container/Pomp NSU 2 spray zeep en spray desinfectiemiddel| 1417079 39,00 €

Container/Pomp NSU 2 schuimzeep| 1417078 39,00 €

Container/Pomp NSU 2 vloeibare zeep en gels| 1417077 39,00 €

Universalspender met Bijvulcontainer 600 ml

NSU 5 e/d| B 97 x H 260 x D 117 mm, 600 ml 1415815 107,00 € 280

NSU 5 e/f| B 97 x H 260 x D 117 mm, 600 ml 1415811 115,00 € 280

NSU 5 e/S| B 97 x H 260 x D 117 mm, 600 ml 1415813 107,00 € 280

NSU 5 P/d| B 97 x H 260 x D 117 mm, 600 ml 1415816 107,00 € 280

NSU 5 P/f| B 97 x H 260 x D 117 mm, 600 ml 1415812 115,00 € 280

NSU 5 P/S| B 97 x H 260 x D 117 mm, 600 ml 1415814 107,00 € 280

Container/Pomp NSU 5 spray zeep en spray desinfectiemiddel| 1417076 30,50 €

Container/Pomp NSU 5 schuimzeep| 1416478 30,50 €

Container/Pomp NSU 5 vloeibare zeep en gels| 1416476 30,50 €

Universalspender met Bijvulcontainer 1200 ml

NSU 11 e/d| B 97 x H 300 x D 117 mm, 1200 ml 1415819 114,00 € 182

NSU 11 e/f| B 97 x H 300 x D 117 mm, 1200 ml 1415312 122,00 € 182

NSU 11 e/S| B 97 x H 300 x D 117 mm, 1200 ml 1415817 114,00 € 182

NSU 11 P/d| B 97 x H 300 x D 117 mm, 1200 ml 1415820 114,00 € 182

NSU 11 P/f| B 97 x H 300 x D 117 mm, 1200 ml 1415413 122,00 € 182

NSU 11 P/S| B 97 x H 300 x D 117 mm, 1200 ml 1415818 114,00 € 182

Container/Pomp NSU 11 spray zeep en spray desinfectiemiddel| 1417075 32,00 €

Container/Pomp NSU 11 schuimzeep| 1415327 32,00 €

Container/Pomp NSU 11 vloeibare zeep en gels| 1416477 32,00 €

reservoirvarianten voor verschillende vulgoederen (laatste letter van het model) d = spray zeep en spray desinfectiemiddel f = schuimzeep S = vloeibare zeep en gels

2010

Page 33: Prijslijst INGOMAN 2011

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

33Z E E P P O M P, R V S SanTRAL® classic

e = RVS, geborsteld, met anti-vingerafdruk-coatingP = RVS, gepoedercoat wit (RAL 9010)

Zeeppomp voor vloeibare zeep en gels in flessen voor eenmalig gebruik

Dosering ong. 1,0 ml/slag, voor het doseren van vloeibare en crème-achtige zepen en spoelmiddelen, voor flessen voor eenmalig gebruik 1000 ml (afsluitadapter vereist), afsluitbaar, gelaste behuizing, met venster om de vulling te controleren, bedienhendel van roestvrij staal druksysteem

NSU 12 e| B 98 x H 333 x D 142 mm, 1000 ml 353200 114,00 € 182

NSU 12 P| B 98 x H 333 x D 142 mm, 1000 ml 302700 114,00 € 182

C-28-15| afsluitadapter voor wegwerpflessen 133602 0,23 €

Zeeppomp voor vloeibare zeep, gels en vloeibare handreinigingsmiddelen, met bijvulcontainer

uitneembare bijvulcontainer met kunststof pomp, dosering ca. 3,0 ml/duwknop, afsluitbaar behuizing, met venster om de vulling te controleren, bedienhendel van roestvrij staal druksysteem, ook geschikt voor vloeiende handreinigers met schuurmiddelen

NSU 30-3 e| B 144 x H 340 x D 200 mm, 3000 ml 1411078 119,00 € 108

NSU 30-3 P| B 144 x H 340 x D 200 mm, 3000 ml 225300 119,00 € 108

2010

De nieuwe universele SanTRAL® serie als kastinbouwpomp

Universele kastinbouwpomp met bijvulcontainer 600 ml

NSU 5 d| B 94 x H 292 x D 141 mm, 600 ml 1417498 76,00 € 280

NSU 5 f| B 94 x H 292 x D 141 mm, 600 ml 1417499 82,00 € 280

NSU 5 S| B 94 x H 292 x D 141 mm, 600 ml 1417500 76,00 € 280

Universele kastinbouwpomp met bijvulcontainer 1200 ml

NSU 11 d| B 94 x H 335 x D 140 mm, 1200 ml 1417495 81,00 € 182

NSU 11 f| B 94 x H 335 x D 140 mm, 1200 ml 1417496 87,00 € 182

NSU 11 S| B 94 x H 335 x D 140 mm, 1200 ml 1417497 81,00 € 182

Page 34: Prijslijst INGOMAN 2011

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Compacte gecombineerde dispenser

Zeep of schuimzeep- en papieren-handdoekdispenser in een enkel apparaat, Verdeler naar keuze rechts of links, voor het doseren van vloeibare of crème-achtige zeepsoorten, spoelmiddelen, etc., en voor alle gangbare gevouwen papieren handdoeken (vgl. HSU 31, NSU11), afsluitbare en gelaste behuizing, met twee venster om de vulling te kunnen controleren, bijvulcontainer 1200 ml, uitneembaar

Zeeppomp rechts

CPU 2R e| B 377 x H 385 x D 155 mm 453800 176,00 € 24

CPU 2R P| B 377 x H 385 x D 155 mm 147300 176,00 € 24

CPU 2R e f| B 377 x H 385 x D 155 mm 1417710 176,00 € 24

CPU 2R P f| B 377 x H 385 x D 155 mm 1417711 176,00 € 24

Zeeppomp links

CPU 2L e| B 377 x H 385 x D 155 mm 1410974 176,00 € 24

CPU 2L P| B 377 x H 385 x D 155 mm 1410975 176,00 € 24

CPU 2L e f| B 377 x H 385 x D 155 mm 1417712 176,00 € 24

CPU 2L P f| B 377 x H 385 x D 155 mm 1417713 176,00 € 24

Papieren-handdoekdispenser

voor alle gangbare gevouwen papieren handdoekjes in zig-zag- of C-vouw, HSU 15 – ca. 250 papieren handdoekjes van standaardkwaliteit, HSU 31 – ca. 750 papieren handdoekjes van standaardkwaliteit, afsluitbare en gelaste behuizing, met venster om de vulling te kunnen controleren

hSU 15 e| B 278 x H 200 x D 133 mm 1412267 107,00 € 140

hSU 15 P| B 278 x H 200 x D 133 mm 1412129 107,00 € 140

hSU 31 e| B 278 x H 350 x D 133 mm 386900 114,00 € 80

hSU 31 P| B 278 x H 350 x D 133 mm 196400 114,00 € 80

hSU 15 e met roestvrij stalen uitgifte| B 278 x H 200 x D 133 mm 1417717 107,00 € 140

hSU 15 P met roestvrij stalen uitgifte | B 278 x H 200 x D 133 mm 1417718 107,00 € 140

hSU 31 e met roestvrij stalen uitgifte | B 278 x H 350 x D 133 mm 1417719 114,00 € 80

hSU 31 P met roestvrij stalen uitgifte | B 278 x H 350 x D 133 mm 1417720 114,00 € 80

Papieren-handdoekdispenser

voor interfold papieren handdoekjes, HSU 15 – ca. 250 papieren handdoekjes van standaardkwaliteit, HSU 31 – ca. 750 papieren handdoekjes van standaardkwaliteit, afsluitbare en gelaste behuizing, met venster om de vulling te kunnen controleren

hSU 15 e Interfold| B 278 x H 200 x D 133 mm 1416827 107,00 € 140

hSU 15 P Interfold| B 278 x H 200 x D 133 mm 1416828 107,00 € 140

hSU 31 e Interfold| B 278 x H 350 x D 133 mm 1416824 114,00 € 80

hSU 31 P Interfold| B 278 x H 350 x D 133 mm 1416826 114,00 € 80

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

34 2010

e = RVS, geborsteld, met anti-vingerafdruk-coatingP = RVS, gepoedercoat wit (RAL 9010)

SanTRAL® classic D I S P E N S E R C O M B I N A T I E , PA P I E R E N - H A N D D O E K D I S P E N S E R , R V S

Page 35: Prijslijst INGOMAN 2011

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Materiaal van de behuizing: (laatste letter van het model)e = RVS, geborsteld, met anti-vingerafdruk-coatingP = RVS, gepoedercoat wit (RAL 9010)

2010Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

35PA P I E R E N - H A N D D O E K D I S P E N S E R , R V S SanTRAL® classic

Papieren-handdoekdispenser

voor papieren rollen met binnenafwikkeling (center pull), tot ca. Ø 200 mm, max. hoogte 275 mm, afsluitbare en gelaste behuizing, met venster om de vulling te controleren, papieruitgifte van roestvrij staal

CeU 1 e| B 278 x H 408 x T 214 mm 745600 135,00 € 24

CeU 1 P| B 278 x H 408 x T 214 mm 745700 135,00 € 24

voor papieren rollen met binnenafwikkeling (center pull, tot ca. Ø 200 mm, max. hoogte 275 mm, afsluitbare en gelaste behuizing, met venster om de vulling te controleren, papieruitgifte van roestvrij staal, vrijstaand apparaat

TCU 1 e| B 279 x H 371 x T 211 mm 1417100 135,00 € 24

TCU 1 P| B 279 x H 371 x T 211 mm 1417188 135,00 € 24

Page 36: Prijslijst INGOMAN 2011

2010

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Materiaal van de behuizing: (laatste letter van het model)e = RVS, geborsteld, met anti-vingerafdruk-coatingP = RVS, gepoedercoat wit (RAL 9010)

Afvalbox met zelfsluitende, onderhoudsvrije inworpklep

gesloten box, met verstopt aangebrachte zakbevestigingsbeugel van binnen, vrijstaand en voor wandmontage geschikt

AbU 18 e| B 278 x H 507 x D 183 mm, 18 liter 1415052 174,00 € 48

AbU 18 P| B 278 x H 507 x D 183 mm, 18 liter 1415053 174,00 € 48

PB 2 Polyester zak – verpakking met 4 Rollen à 50 stuks, grijs 506100 20,90 €

AbU 50 e| B 380 x H 680 x D 250 mm, 50 liter 1415050 232,50 € 27

AbU 50 P| B 380 x H 680 x D 250 mm, 50 liter 1415051 232,50 € 27

PB 4 Polyester zak - verpakking met 200 stuks, wit 128100 31,40 €

Afvalbox met zelfsluitende inworpklep /brandvertragend

gesloten box, vrijstaand, brandvertragend, zelfdovend, polyester zak PB 2 en PB 4

AbU 18 e fR| B 277 x H 507 x D 185 mm, 18 liter 1415126 224,50 € 48

AbU 18 P fR| B 277 x H 507 x D 185 mm, 18 liter 1415128 224,50 € 48

AbU 50 e fR| B 378 x H 680 x D 251 mm, 50 liter 1415129 293,00 € 27

AbU 50 P fR| B 378 x H 680 x D 251 mm, 50 liter 1415127 293,00 € 27

Afvalbox met voetpedaal

met door voetpedaal bediende inworpklep van roestvrij staal, vrijstaand en voor wandmontage geschikt

fbU 40 e| B 373 x H 673 x D 247 mm, 40 liter 1415853 299,00 € 27

fbU 40 P| B 373 x H 673 x D 247 mm, 40 liter 1415855 299,00 € 27

Afvalbox open

Afvalbox boven open, met afneembare inworp-opening, vrijstaand en voor wandmontage geschikt

ebU 22 e| B 271 x H 475 x D 176 mm, 22 liter 1413894 141,00 € 48

ebU 22 P| B 271 x H 475 x D 176 mm, 22 liter 1413893 141,00 € 48

PB 2 Polyester zak – verpakking met 4 Rollen à 50 stuks, grijs 506100 20,90 €

ebU 50 e| B 373 x H 576 x D 247 mm, 50 liter 1413896 189,00 € 27

ebU 50 P| B 373 x H 576 x D 247 mm, 50 liter 1413895 189,00 € 27

PB 4 Polyester zak - verpakking met 200 stuks, wit 128100 31,40 €

Hygiëne-afvalbox met sluis-inworpklep

gesloten box, voor het verwijderen van maandverband etc., sluis-inworpklep van roestvrij staal, vrijstaand en voor wandmontage geschikt

hbU 10 e| B 278 x H 424 x D 125 mm, 10 liter 1413344 176,50 € 57

hbU 10 P| B 278 x H 424 x D 125 mm, 10 liter 1413345 176,50 € 57

hbU 18 e| B 278 x H 507 x D 183 mm, 18 liter 909700 189,00 €

hbU 18 P| B 278 x H 507 x D 183 mm, 18 liter 852600 189,00 €

PB 2 Polyester zak – verpakking met 4 Rollen à 50 stuks, grijs 506100 20,90 €

Dispenser voor sanitaire zakjes

voor hygiënische polyester zakjes, om in toiletten of wasruimtes vast te schroeven of aan te plakken

hb 2 e| B 91 x H 136 x D 24 mm 1245700 28,50 €

hb 2 P| B 91 x H 136 x D 24 mm 1245600 28,50 €

HYgB K Hygiënische zakjes – polyester zakjes, verpakking met 4 x 25 stuks 1245800 14,50 €

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

SanTRAL® classic A f V A L B O x E N , D I S P E N S E R V O O R S A N I T A I R E Z A K j E S , R V S36

Page 37: Prijslijst INGOMAN 2011

Sproeiverdeler voor het ontsmetten van toiletbrillen

met uitneembare bijvulcontainer, voor het fijn verstuiven van oppervlakte-desinfectiemiddelen, afsluitbaar, gelaste behuizing, met venster om de vulling te controleren, hendel van roestvrij staal, kunststof pomp, met gebruiksaanwijzing

TSU 2 e/d| B 97 x H 190 x D 117 mm, 250 ml 1416966 109,00 € 280

TSU 2 P/d| B 97 x H 190 x D 117 mm, 250 ml 1416967 109,00 € 280

TSU 5 e/d| B 97 x H 260 x D 117 mm, 600 ml 1416968 107,00 € 280

TSU 5 P/d| B 97 x H 260 x D 117 mm, 600 ml 1416969 107,00 € 280

Toiletpapierdispenser voor losse vellen toiletpapier

voor ca. 750–1000 vel, afsluitbaar, gelaste behuizing, met venster om de vulling te controleren

bUU 1 e| B 143 x H 300 x D 116 mm 1161800 82,00 € 108

bUU 1 P| B 143 x H 300 x D 116 mm 1161700 82,00 € 108

Toiletpapierdispenser

voor één standaard of twee standaard rol toiletpapier, TRU 2 met afsluitbare behuizing en venster

voor één standaard rol toiletpapier

TRU 1 e| B 110 x H 130 x D 115 mm 1411586 41,50 €

TRU 1 P| B 110 x H 130 x D 115 mm 1411587 41,50 €

voor twee standaard rollen toiletpapier

TRU 2 e| B 143 x H 316 x D 168 mm 410700 170,00 € 108

TRU 2 P| B 143 x H 316 x D 168 mm 140500 170,00 € 108

voor twee systeem-rollen toiletpapier met kunststof-inzetstukken

TRU 2 M e| B 143 x H 316 x D 168 mm 1415492 170,00 € 108

reserverolhouder

voor één reserve-rol toiletpapier

eRU e| B 120 x H 120 x D 105 mm 1411588 34,00 €

eRU P| B 120 x H 120 x D 105 mm 1411589 34,00 €

Dispenser voor toiletpapier – multi-rollenhouder

voor vier standaard rollen toiletpapier, automatisch rotatiesysteem, afsluitbare, gelaste behuizing, met venster om de vulling te controleren

MRU e| B 377 x H 350 x D 133 mm 319800 208,00 € 60

MRU P| B 377 x H 350 x D 133 mm 153800 208,00 € 60

Dispenser voor toiletpapier – houder voor grote rollen

voorgrote houder voor extra grote rollen WC-papier tot ca. Ø 330 mm, afsluitbare, gelaste behuizing, met venster om de vulling te controleren

RhU 31 e| B 377 x H 350 x D 133 mm 334200 135,00 € 60

RhU 31 P| B 377 x H 350 x D 133 mm 316600 135,00 € 60

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Materiaal van de behuizing: (laatste letter van het model)e = RVS, geborsteld, met anti-vingerafdruk-coatingP = RVS, gepoedercoat wit (RAL 9010)

2010Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

37T O I L E T B R I L R E I N I g E R , V E R D E L E R T O I L E T B R I L R E I N I g E R , R V S SanTRAL® classic

Page 38: Prijslijst INGOMAN 2011

Dispenser voor vochtige doekjes, afsluitbare

voor verschillende verpakkingsmaten, met slot, voor montage op de wand, incl. Wandhouder, afneembaar, uit roestvrij staal , geschikt voor autoclaaf

fTS e| B 222 x H 183 x D 217, 87 mm 1415424 99,00 €

Houder voor verdeler van vochtige doekjes

voor grote dispensers van vochtige doekjes, verkrijgbaar in verschillende maten, voor montage aan de wand, van roestvrij staal

fTSh 2 e| Afmetingen afhankelijk van de reservoirafmetingen 1415426 34,00 €

WC - borstelhouder

met uitneembaar lekbakje, vrijstaand of geschikt voor wandmontage, incl. WC-borstel

wbU 2 e| B 105 x H 310 x D 110 mm 1336600 89,00 € 100

wbU 2 P| B 105 x H 310 x D 110 mm 1339900 89,00 € 100

Vervangborstel wbU 2| 862900 2,30 €

WC-borstelhouder

met uitneembaar lekbakje, incl. WC-borstel met corrosiegecoate geborstelde RVS-handgreep, houder van roestvrij staal, borstelkop is verborgen, vrijstaand en geschikt voor wandmontage

wbU 3 e| B 86 x H 200 x D 100 mm 1414689 114,00 € 130

wbU 3 P| B 86 x H 200 x D 100 mm 1414690 114,00 € 130

Vervangborstel wbU 3| 1415574 9,20 €

Asbak

met uitneembare asschaal, voor wandmontage

ZKU e| B 107 x H 90 x D 90 mm 1336200 82,00 €

ZKU P| B 107 x H 90 x D 90 mm 1389700 82,00 €

Universele haak

voor universeel gebruik

UhU e| Diepte 50 mm, Ø 15 mm 1411590 22,00 €

UhU P| Diepte 50 mm, Ø 15 mm 1411591 22,00 €

bij bestellingen gelieve steeds het artikelnummer aangeven.

Materiaal van de behuizing: (laatste letter van het model)e = RVS, geborsteld, met anti-vingerafdruk-coatingP = RVS, gepoedercoat wit (RAL 9010)

Model beschrijving artikel Art.nr. Prijs Aantal Euro / Stuk / Palet

38 2010SanTRAL® classic DISPENSER VOOR VOCHTIgE DOEKjES, WC - BORSTELHOUDER, ASBAK, UNIVERSALHAKEN, RVS

Page 39: Prijslijst INGOMAN 2011

39Algemene Voorwaarden (AV)

Voor alle leveringen, alsook voor in de toekomst af te sluiten handelsovereenkomsten, gelden uitsluitend de hierna volgende verkoopsvoorwaarden. Afwijkende clausules zijn slechts geldig na onze schriftelijke bevestiging. Ten laatste met het in ontvangst nemen van onze goederen of diensten worden de verkoopsvoorwaarden verondersteld aanvaard te zijn.

Onze algemene voorwaarden gelden enkel tegenover ondernemingen, juridische personen volgens openbaar recht, dan wel openbaarrechtelijke participaties.

1. Aanbod en afsluiten van de overeenkomst

Onze offertes zijn vrijblijvend. Overeenkomsten komen pas tot stand wanneer wij ons toegekomen bestellingen schriftelijk aanvaard hebben, ons toegekomen aannameverklaringen schriftelijk bevestigd werden, of de door de koper bestelde te leveren objecten daadwerkelijk geleverd werden. Dit geldt overeenkomstig ook voor vervolledigingen of wijzigingen van overeenkomsten.

Alle aanduidingen, zoals afmetingen, gewichten, afbeeldingen, beschrijvingen, montageschetsen, en tekeningen in brochures, prijslijsten en overige publicaties zijn enkel benaderingen die echter zo goed mogelijk bepaald werden, doch die geen enkel bindend karakter inhouden. Modellen en tekeningen blijven ons eigendom.

2. Termijnen

Aangegeven termijnen hebben enkel een bindend karakter wanneer dat schriftelijk uitdrukkelijk als dusdanig is overeengekomen.

Onvoorziene en buitengewone voorvallen, zoals arbeidsgeschillen, wettelijke opgelegde maatregelen, verkeersstoringen, of gevallen van overmacht, of deze zich bij ons of bij onze toeleveranciers hebben voorgedaan, stellen ons voor de duur van hun uitwerking, of wanneer zij aanleiding geven tot de onmogelijkheid tot levering, volledig vrij van de lever- dienstverplichting. Een eventueel overeengekomen boete wordt in deze situaties opgelegd.

Indien de koper aanspraak kan maken op een vertraagschade, zal deze echter beperkt worden, voor zover ons enkel lichte nalatigheid kan verweten worden, tot 0,5% van het notabedrag voor elke volledige week vertraging, doch in totaal tot ten hoogste 5% van de overeengekomen koopprijs van de levering van goederen of diensten waarop de vertraging betrekking heeft.

Indien de levering van een object dat klaar is om verzonden te worden, op vraag van de koper, dan wel om aan deze laatste toe te schrijven redenen wordt vertraagd, zijn wij gerechtigd om de koper per aangevangen maand een opslagvergoeding ten bedrage van 0,5% van het notabedrag aan te rekenen van de betroffen te leveren voorwerpen. De bewijslast ligt bij de koper om aan te tonen dat kosten niet ontstaan zijn of beduidend lager zijn dan de forfaitaire bedragen. Verdere rechten blijven daardoor onaangetast.

3. Verzending en risico-overdracht / verzekering

Het gevaar van toevallige beschadiging of vernietiging van de goederen gaat met de overdracht, bij een koop met verzending met de overdracht van de objecten in kwestie aan de verzender of aan de voor de verzending verantwoordelijke persoon of firma, over op de koper.

Voor de overdracht maakt het niets uit indien de koper in gebreke blijft bij de aanname.

Verzekeringen worden slechts afgesloten op wens van de koper.

4. betaling

Onze rekeningen zijn, voor zover niet anders is overeengekomen, onmiddellijk opeisbaar en binnen de 14 dagen vanaf factuurdatum te betalen.

Voor zover niet uitzonderlijk overeengekomen, is een korting ter hoogte van 2% enkel bij voorafgaande betaling of bij een ongehinderd uitgevoerde incasso , en in de hierna vermelde omstandigheden mogelijk.

Een betalingkorting is enkel mogelijk indien alle reeds opeisbare rekeningen - met uitzondering van deze waarop gerechtvaardigde geschillen aanwezig zijn - voldaan zijn.

Als berekeningsbasis wordt het netto factuurbedrag gebruikt, na aftrek van minderingen, vrachtbedragen, en andere diensten die niet onderhevig zijn aan kortingen.

Wisselbrieven aanvaarden wij enkel ter betaling na uitdrukkelijke voorafgaande overeenkomst en onder voorbehoud van hun verdisconteerbaarheid.

Een creditering van cheque- en wisselbedragen vindt pas plaats na betaling, en vorderingen komen pas te vervallen na betaling ervan. De vordering en de opeisbaarheid ervan blijven tot dat moment onaangetast.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het op tijd inwisselen, noch voor het aantekenen van bezwaar.

Wisselbelasting, disconto-, protest, en incassokosten vallen voor rekening van de koper.

Indien er na het sluiten van de overeenkomst gerede twijfel ontstaat betreffende de solvabiliteit of de kredietwaardigheid van de koper, hebben wij het recht om de bij ons toegekomen opdracht te weigeren tot de koper als tegenprestatie alle opeisbare rekeningen - ook met betrekking tot vroegere transacties van de lopende overeenkomst - voldoet of overeenkomstige zekerheden geboden heeft. Indien er sprake is van meerdere vorderingen tegenover de koper, worden binnenkomende betalingen verrekend met de oudste uitstaande vordering.

5. Verrekening en achterhouding

De koper heeft enkel het recht op verrekening en/of tot achterhouding in het geval van niet bestreden of van rechtswege vastgestelde tegenvorderingen.

6. Aansprakelijkheid voor gebreken

Claims vanwege in gebreken blijvende goederen, verkeerde leveringen, en afwijkende hoeveelheden - ook te veel geleverde goederen - dienen, voor zover deze door redelijk onderzoek werden vastgesteld, onmiddellijk, doch ten laatste 14 dagen na het in ontvangst nemen van de goederen, schriftelijk ingediend te worden.

Voor gebreken aan de goederen of van de geleverde diensten bieden wij volgens onze keuze een nalevering door een verbetering achteraf of een vervanglevering aan.

In het geval van het verkeerd lopen, dat wil zeggen de onmogelijkheid, onredelijkheid, geweigerde of niet redelijke vertraging van de verbetering achteraf, dan wel van de vervanglevering, kan de koper zicht terugtrekken uit de overeenkomst of de koopprijs in overeenstemming terugbrengen.

Indien de verantwoordelijkheid voor een gebrek op ons is terug te leiden, kan de koper onder de onder cijfer 7. vermelde hypothesen schadevergoeding vragen.

Claims naar aan;leiding van gebreken verjaren na een jaar na levering van de goederen. Daarvan afwijkend verjaren claims naar aanleiding van een gebrek dat ontstaan is bij gebruik van een object volgens de gebruikelijke toepassing en dat aldus schade heeft veroorzaakt, pas na twee jaar. Dit geldt echter niet voor zover het object pas na afloop van de hiervoor vermelde basisverjaringstermijn van een jaar gebruikt geworden is. In het overeenkomstige geval verjaren eventuele claims vanwege gebreken na afloop van een jaar na levering.

Indien een gebruikt object zou verkocht worden, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele gebreken, behalve indien zou blijken dat wij het gebrek met opzet zouden hebben verzwegen.

Als toestand van de goederen geldt in principe enkel onze productbeschrijving als overeengekomen. Publieke uitspraken, aanprijzingen, of reclame vormen daarnaast geen contractuele aanduiding van de toestand van de goederen.

Wettelijke garanties bekomt de koper van ons niet.

7. Aansprakelijkheid

Wij aanvaarden aansprakelijkheid binnen de wettelijke bepalingen, voor zover de koper schadeclaims geldig kan maken die op opzet of op grove nalatigheid van onze organen of vertegenwoordigers te herleiden zijn. Wanneer de oorzaak van schade te herleiden is op licht nalatigheid, aanvaarden wij enkel aansprakelijkheid indien belangrijke contractuele verplichtingen schade hebben geleden. Als belangrijke contractuele verplichtingen dient men plichten te verstaan waarvan de vervulling de correcte uitvoering van het contract pas mogelijk maakt en waarop de partner van de overeenkomst regelmatig mag vertrouwen.

Indien wij aansprakelijkheid aanvaarden zoals hiervoor wordt beschreven, beperkt zich deze aansprakelijkheid tot de voorspelbare, en voor het contract typische gemiddelde schade.

Indien bij lichte nalatigheid schadevergoeding wordt verlangd vanwege een gebrek aan het object, blijft het object bij de koper indien dat voor deze laatste redelijk is. De schadevergoeding beperkt zich dan tot het verschil tussen de waarde van het object met het gebrek en de koopprijs.

De hiervoor beschreven beperkingen van de aansprakelijkheid gelden niet in geval van verwonding, in geval van overlijden, of in geval van schade aan de gezondheid, noch in gevallen van een dwingende aansprakelijkheid op basis van de bepalingen van de productaansprakelijkheidwetgeving. De aansprakelijkheidsbeperkingen gelden eveneens niet in het geval van afgegeven garantietoezeggingen die door middel van hun inhoud precies de bedoeling hebben om de koper te beschermen tegen dergelijke schade.

8. Voorbehoud van eigendomsrecht

Onze leveringen vinden uitsluitend plaats onder voorbehoud van eigendomsrecht. De eigendom gaat pas op de koper over wanneer deze zijn verplichtingen tegenover ons vervuld heeft.

In het geval van een lopende rekening geldt het voorbehouden eigendom ook als waarborg voor onze vorderingen. Een eventuele bewerking, verwerking, montage, of overig gebruik van door ons geleverde en nog in ons eigendom zijnde goederen, voert de klant voor ons uit.

Indien door ons geleverde goederen met andere objecten verbonden of gemengd worden, dan verwerven wij van de nieuwe of gemengde objecten partieel eigendom ter hoogte van de factuurwaarde van de voorbehouden goederen. De koper draagt aldus zorg voor het voor ons ontstane alleen- of partiële eigendom. Indien de vermenging of de verbinding op een zodanige wijze plaatsvindt dat de objecten van de koper moeten aanzien worden als hoofdobject, dan wordt verondersteld overeengekomen te zijn dat de koper ons mede-eigendom overdraagt en het object voor ons bewaard.

De koper mag de geleverde goederen voor het verwerven van de eigenlijke eigendom enkel in het gewone handelsverkeer verkopen en mag met zijn afnemers geen cessieverbod overeenkomen. Hij is bovendien verplicht om zijn afnemers op de hoogte te brengen van ons mede-eigendom.

Beperkingen van onze rechten, in het bijzonder verpanding en inbeslagname, moet de verkoper onmiddellijk schriftelijk, met bijvoeging van afschriften van de verpandings- protocols meedelen.

De koper vrijwaart ons van alle aanspraken met alle nevenrechten en waarborgen tegenover zijn verzekeraar tot de volledige schrapping van al onze vorderingen, die ontstaan uit verkopen van door ons geleverde goederen, tegenover zijn afnemers, en weliswaar ter hoogte van het factuurbedrag van de door ons geleverde en door de koper verkochte goederen, vermeerderd met 10%. Hiermee nemen wij de cessie aan. Indien de waarde van de ons overgedragen cessies en waarborgen onze vorderingen overstijgt met meer dan de in Clausule 1 vermelde 10%, dan verplichten wij ons er toe om op verzoek van de koper, naar onze keuze overeenstemmende waarborgen vrij te geven.

Op ons verzoek is de koper er toe verplicht om de cessie ter kennis te geven van zijn afnemer en ons de voor het verzekeren van onze rechten ten opzichte van de afnemer noodzakelijke resultaten te geven en documenten te overhandigen. Wij hebben het recht om de afnemer van de koper van de cessie op de hoogte te brengen. Dit geldt als herroeping van de bestaande incassomachtiging.

De koper heeft het recht om de afgestane vordering voor ons in te trekken, doch enkel zolang hij zijn contractuele betalingsplicht tegenover ons nakomt. Het recht van de koper tot het intrekken van de vordering kan door ons herroepen worden. De ontvangen bedragen dient de koper speciaal te bewaren en onmiddellijk aan ons over te dragen. Interventiekosten vallen voor rekening van de koper.

Als verkoop in de zin van deze verkoopsvoorwaarden geldt eveneens een verwerking, een montage, dan wel een ander gebruik.

9. Plaats van nakoming en rechterlijke bevoegdheid

De plaats van nakoming voor alle uit de leverovereenkomst voortvloeiende verplichtingen is Issum.

Voor alle eventuele geschillen naar aanleiding van de overeenkomst tussen ons en de koper is uitsluitend de voor Issum bevoegde ambtelijke of arrondissementsrechtbank bevoegd.

Enkel de wetgeving van de Bondsrepubliek Duitsland is geldig. Het inroepen van het UN-handelsrecht (CISg) wordt uitgesloten.

Indien afzonderlijke bepalingen van deze Algemene Voorwaarden volledig of gedeeltelijke naar aanleiding van de afwijking van bepalingen onwerkzaam zijn of worden, die niet bijdragen tot de bescherming van de koper, wordt de volledig of gedeeltelijk onwerkzame bepaling door een zodanige vervangen waarvan het economisch resultaat zo dicht mogelijk in de buurt komt van de onwerkzame.

Page 40: Prijslijst INGOMAN 2011

ing

o-m

an®

& S

anTR

AL®

Pri

jsli

jst

2010

030

810

NL

Ophardt Hygiene-Technik gmbH + Co. Kg • Lindenau 27 • 47661 Issum • germanyPhone +49 28 35 18-0 • fax +49 28 35 18-77

Email [email protected] • www.ophardt.com