Belhydro Prijslijst 2011

32
CATALOGUS 2011 prijzen excl. BTW WhirLpOOLSySTemen mASSAGeBAden Op mAAT

description

Belhydro - massagebaden op maat

Transcript of Belhydro Prijslijst 2011

Page 1: Belhydro Prijslijst 2011

CATALOGUS 2011prijzen excl. BTW

WhirLpOOLSySTemen mASSAGeBAden Op mAAT

Page 2: Belhydro Prijslijst 2011
Page 3: Belhydro Prijslijst 2011

InhoudIntens ontspannen met... 2

Belangrijke aandachtspunten 3

De keuze van het bad 4

Whirlpoolsystemen op maat 5

Ergopools 13

Chromotherapie 19

Sound 23

Whirlpool accessoires 25

Overzicht systemen 28

Reproductie of overname is enkel toegelaten met de formele toestemming van de uitgever. Alle informatie is louter indicatief en onder voorbehoud van eventuele wijziging.

Page 4: Belhydro Prijslijst 2011

HydrotherapieHydrotherapie, hoe werkt het?Met hydrotherapie gaan we water gebruiken als massage. Via krachtige pompen sturen we water naar bepaalde zones van het lichaam. Belangrijk hierbij is de juiste positionering van de hydrojets (die altijd geplaatst worden in de bad-wand), om de gewenste werking te hebben op het lichaam.

Hydromassage heeft daarom volgende heilzame effecten:- De warmte van het water, massage en gewichtloosheid ontspannen het hele lichaam. - Versoepeling van het onderhuidse bindweefsel. - Versnelde afvoer van de afvalstoffen uit het lichaam. - Verbetering van de lokale stofwisseling. - Een positief effect op de interne organen.

Luchtrelaxatie Luchtrelaxatie, hoe werkt het?Door gebruik te maken van krachtige blowers brengen we luchtstromen in het bad die rechtstreeks inwerken op de gewenste lichaamsdelen. De luchtnozzels worden steeds geplaatst in de bodem van het bad.

Luchtrelaxatie:- Stimuleert de bloedtoevoer in de bloedvaten onder de huid.- Zorgt voor een zalig gevoel van gewichtloosheid. - Ontspant de spieren en kalmeert het zenuwstelsel.- Geeft het functioneren van de zenuwen een ongestoord verloop en het harmonieuze samenspel tussen alle lichaams-

functies wordt hersteld.

ChromotherapieChromotherapie, hoe werkt het? Iedere kleur heeft een bepaalde eigenschap die invloed heeft op uw persoonlijke gemoedstoestand. Door verschillende kleuren te gaan combineren met hydrotherapie en luchtrelaxatie bepaalt u zelf de juiste sfeer.

SoundMet het soundsysteem geniet u van uw favoriete muziek, eenvoudig aan te sluiten op uw huisinstallatie of leverbaar met versterker en aansluitfiche voor MP3, I-pod, ... Via voorgemonteerde speakers op het bad ervaart u het geluid op een intense manier. Stap binnen in uw eigen cocoonruimte!

Intens ontspannen met…

T!2

Page 5: Belhydro Prijslijst 2011

Het bad Ongetwijfeld de eerste stap! Niet alle modellen zijn voor u optimaal geschikt. Voel u goed in uw bad! Is het bad voldoende diep? (voor maximale rugmassage) Is het bad niet te breed? (voor optimale dij- en enkelmassage)

Profiteer van de mogelijkheid om even in het bad te liggen, zo weet u direct of het bad goed ligt en komt u niet voor verrassingen te staan.

Het systeem Wat zijn uw verlangens? Wat is uw budget?Wellness? Therapie? Heeft u knelpunten? Het aanbod is zo uitgebreid dat wij voor ieder een systeem op maat - tegen een zeer competitieve prijs - kunnen aanbieden.

Uw toonzaalmedewerker of installateur zal u graag op een professionele manier bijstaan in uw keuze.

Positionering van de jets Heel belangrijk! Voet- en rugmassage zijn prioritair! Wij zorgen ervoor dat de jets, volgens badmodel, optimaal geplaatst worden. De jets moeten op uw lichaam, op de correcte plaatsen gepositioneerd zijn!

Bij veel whirlpoolsystemen zitten de zij-jets veel te hoog! ➽ FOUT! ➽ Wij maken het bad op UW maat.

KrachtZonder voldoende kracht kan de therapie en de voordelen die hieruit volgen, niet ervaren worden. Niet de PK-waarde, maar het debiet van de pomp en van de hydrojets zijn hierbij het belangrijkst.

Wij werken met krachtige pompen van gerenommeerde fabrikanten, die functioneel en duurzaam zijn.

HygiëneIs er een volledige leegloop van het systeem? Door de temperatuur van het water, gecombineerd met kracht, kunnen leidingen doorbuigen, waardoor op termijn restwater in het systeem blijft, met vuilafzetting in de leidingen tot gevolg.

Wij beperken het gebruik van soepele verbindingen en kiezen voor stevige vaste pvc-leidingen.

ServiceluikNet zoals bij ieder technisch product dient de techniek toegankelijk te zijn na inbouw van het bad. Het zou zonde zijn te moeten vaststellen dat de techniek onbereikbaar is na inbouw, zodat uitbreken van het bad noodzakelijk is om een herstelling uit te voeren. Afhankelijk van de positie van het bad in uw badkamer plaatsen wij alle technieken steeds op een bereikbare plaats, volgens het (te) voorziene toezichtluik. Dit is van belang voor mogelijke service.

Belangrijke aandachtspunten

T!3

Page 6: Belhydro Prijslijst 2011

De keuze van het badNiet alle baden zijn geschikt om optimaal van het therapeutisch effect van uw whirlpool te kunnen genieten! Daarom is de keuze van het badmodel ongetwijfeld de eerste stap!

Uit onze jarenlange ervaring hebben wij volgende baden geselecteerd die aan de belangrijke aandachtspunten voldoen.

Veneto acryl ligbad 1800x900 mm • € 672,00

Cassandra acryl ligbad 1800x800 mm • € 470,00

Washpoint acryl ligbad 1800x800 mm • € 515,00

Kasablanca acryl ligbad 1900x900 mm • € 788,00

T!4

Page 7: Belhydro Prijslijst 2011

Whirlpoolsystemen op maatWhirlpoolsystemen op maat

Primo Senso Relax Visitor

BELHYDRO maakt UW massagesysteem op maat!

Wij bieden u alle mogelijkheden aan zodat uw whirlpool

daadwerkelijk uw persoonlijke “feelgoodruimte” wordt.

Toepasbaar op alle acryl/quaryl baden.

U wilt hydromassage, luchtrelaxatie of beide? U wilt extra

jets? U heeft graag uw favoriete muziek op de achtergrond

in een kleurrijke omgeving? Onze mogelijkheden zijn on-

beperkt doordat alles in onze eigen productie-afdeling op

maat wordt verwerkt. Bij ons vindt u geen geïmporteerde

seriematige whirlpoolsystemen. Juist omdat wij vinden

dat whirlpool een persoonlijke beleving is, stellen wij deze

persoonlijke benadering voorop. Heeft u bovendien een

exclusieve wens, dan staat ons technisch team steeds ga-

rant voor een passend antwoord en praktische uitwerking.

!T5

Page 8: Belhydro Prijslijst 2011

Voorbeeldmontage Primo Combi gemonteerd op bad Ruba 1800x800mm, met optie 1 halogeenspot

Bediening 1-2-3 Functies

met led-indicatie

PRIMO LINE (chroom afwerking)

Neem even rust en keer alle stress de rug toe.Door de correct gepositioneerde jets kan u voluit genieten van de weldaad die de Primo-line u aanbiedt. Het gebruik van enkel kwalitatieve materialen en onze jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij telkens opnieuw het maximum uit het door u gekozen badmodel halen.

Primo Air Het lichaam wordt gedragen door een wolk van luchtbellen. Een zalig gevoel die zorgt voor ontspanning.

Primo HydroNa een lange werkdag of na intensief sporten, helpt een watermassage om het lichaam te ontspannen en te herstellen. De regelbare waterstralen zorgen voor een algemene, aangename ontspanning.

Primo CombiDe combinatie van beide systemen bezorgt u een ontspannende massage in een heerlijk warm bad.W

HIRL

POOL

SYST

EMEN

OP

MAA

T (O

P AL

LE A

CRYL

/QUA

RYL

BADE

N)

T!6

Page 9: Belhydro Prijslijst 2011

WHI

RLPO

OLSY

STEM

EN O

P M

AAT

(OP

ALLE

ACR

YL/Q

UARY

L BA

DEN)

Inbouwmogelijkheden op alle acryl/quaryl baden.

PRIMO AIR PRIMO HYDRO PRIMO COMBIHydrosysteemHydropomp (21.000 l/u) • •Elektronische bediening 0/1 • •Luchtsnuiver (silent) • •Zijaanzuiging • •8 richtbare hydrojets(*) • •Niveausensor beveiligd • •

LuchtsysteemBlower 300W • •Elektronische bediening 0/1–min.-max. • •8 luchtnozzles (messing) met periferische luchtdiffusie • •Automatisch droogblazen luchtsysteem na leegloop bad • •

DiversStandaard automatische afvoer • •

PrijsSysteem op acryl ligbad € 1095,00 € 1450,00 € 2125,00

Systeem op quaryl ligbad € 1280,00 € 1735,00 € 2500,00

Systeem op hoekbad / niet-standaard maten € 1120,00 € 1575,00 € 2375,00

Opties4 luchtnozzles (messing) met periferische luchtdiffusie € 187,00 € 187,00

Optie andere afvoer mogelijk • • •

Optie 1 halogeenspot € 484,00 € 484,00 € 484,00

Optie chromo 1 radiale spot € 575,00 € 575,00 € 575,00

Optie chromo 2 radiale spots € 780,00 € 780,00 € 780,00

Optie 2 chromo powerled spots € 1395,00 € 1395,00 € 1395,00

Optie 4 chromo powerled spots € 1756,00 € 1756,00 € 1756,00

Pre-montage soundsysteem (2x speaker 30W / 8 Ohm)(bedrading huisinstallatie moet onder het bad aanwezig zijn) € 215,00 € 215,00 € 215,00

Pre-montage soundsysteem met MP3/audio versterker(Hiervoor dient de aux. F-stekker aangesloten te worden in een inbouwdoos met blinde afwerkingsplaat volgens eigen merkkeuze (vb. Bticino, Legrand, Niko,...))

€ 390,00 € 390,00 € 390,00

(*) Plaatsing van zowel hydrojets, luchtnozzles als bedieningstoetsen wordt bepaald door de Belhydro technici en gebeurt op de meest ergonomische manier. Plaatsbepaling afhankelijk van het gekozen badmodel en met speciale aandacht voor voet- en rugzone. Uiteraard willen wij deze ook volgens uw wensen en noden inbouwen!

PRIMO LINE (chroom afwerking)

T!7

Page 10: Belhydro Prijslijst 2011

Voorbeeldmontage Senso Combi gemonteerd op bad Cassandra 1800x800mm, met optie 2 chromo radiaal spots

Bediening Blue Led

SENSO LINE (chroom afwerking)

Rug- en voetenmassage staan hier centraal. De combinatie van krachtige uitdraaibare hydrojets met eveneens uitdraaibare minijets in de rug zorgen voor een optimaal massage-effect. Via de reflexzones van de organen – die zijn terug te vinden op de voetzolen (voetreflexologie) – wordt het ganse lichaam indirect gemasseerd. De gevoeligheid van de reflexzones hangt samen met de conditie van het corresponderende orgaan of lichaamsdeel.

Senso Air Duizenden luchtbellen zorgen voor een zalig gevoel van gewichtloosheid en ontspanning. De streling kalmeert het zenuwstelsel en stimuleert de bloedtoevoer in de bloedvaten onder de huid.

Senso HydroDe aquamassage bevordert de bloedcirculatie, en daarmee het herstellingsvermogen van het lichaam, ontspant en revitaliseert pijnlijke spieren en verlicht pijn en spanning.

Senso CombiDeze combinatie is zeker en vast een oppepper voor lichaam én geest. Tijdens het massageprogramma krijgt u een samenspel van ontspanning en actieve massage.

WHI

RLPO

OLSY

STEM

EN O

P M

AAT

(OP

ALLE

ACR

YL/Q

UARY

L BA

DEN)

T!8

Page 11: Belhydro Prijslijst 2011

WHI

RLPO

OLSY

STEM

EN O

P M

AAT

(OP

ALLE

ACR

YL/Q

UARY

L BA

DEN)

Inbouwmogelijkheden op alle acryl/quaryl baden.

SENSO AIR SENSO HYDRO SENSO COMBIHydrosysteemHydropomp (24.000 l/u) • •

Elektronische bediening 0/1 met blue led • •

Elektronische luchtregeling hydromassage 0/1, pulsatie • •

Zijaanzuiging • •

4 uitdraaibare minijets rugmassage (*) • •

6 richtbare uitdraaibare hydrojets (*) • •

Niveausensor beveiligd • •

LuchtsysteemBlower 700 W • •

Elektronische bediening 0/1-min., med.-max.-pulsatie • •

12 luchtnozzles (messing) met periferische luchtdiffusie • •

Automatisch droogblazen luchtsysteem na leegloop bad • •

DiversMassageprogramma •

Standaard automatische afvoer • •

PrijsSysteem op acryl ligbad € 1875,00 € 2760,00 € 3640,00

Systeem op quaryl ligbad € 2160,00 € 3045,00 € 4015,00

Systeem op hoekbad / niet-standaard maten € 2000,00 € 2885,00 € 3890,00

Opties2 extra lendenjets met aanpassing pompsterkte (30.300 l/u) € 390,00 € 390,00

4 luchtnozzles (messing) met periferische luchtdiffusie € 187,00 € 187,00

Optie andere afvoer mogelijk • • •

Optie chromo 1 radiale spot € 575,00 € 575,00 € 575,00

Optie chromo 2 radiale spots € 780,00 € 780,00 € 780,00

Optie 2 chromo powerled spots € 1395,00 € 1395,00 € 1395,00

Optie 4 chromo powerled spots € 1756,00 € 1756,00 € 1756,00

Pre-montage soundsysteem (2x speaker 30W / 8 Ohm)(bedrading huisinstallatie moet onder het bad aanwezig zijn) € 215,00 € 215,00 € 215,00

Pre-montage soundsysteem met MP3/audio versterker(Hiervoor dient de aux. F-stekker aangesloten te worden in een inbouwdoos met blinde afwerkingsplaat volgens eigen merkkeuze (vb. Bticino, Legrand, Niko,...))

€ 390,00 € 390,00 € 390,00

(*) Plaatsing van zowel hydrojets, luchtnozzles als bedieningstoetsen wordt bepaald door de Belhydro technici en gebeurt op de meest ergonomische manier. Plaatsbepaling afhankelijk van het gekozen badmodel en met speciale aandacht voor voet- en rugzone. Uiteraard willen wij deze ook volgens uw wensen en noden inbouwen!

SENSO LINE (chroom afwerking)

T!9

Page 12: Belhydro Prijslijst 2011

Voorbeeldmontage Relax Combi gemonteerd op bad Ancona Freeline 1800x800mm

Bediening 5 Functies - LED

RELAX LINE (chroom afwerking)

Perfecte ergonomie en maximale THERAPIEWAARDE. Krachtige verwarmde waterstralen zorgen voor een onderhuidse spierweefselmassage.

De basis wordt gevormd door drie natuurlijke elementen: kracht, warmte en water. Een uniek massagesysteem met een therapeutische invloed.

Relax HydroDe verwarmde luchtmengeling met de waterstralen zorgt ervoor dat de huid niet samenkrimpt. Door een krachtige, warme waterstraal kunnen verkrampte spieren doelgericht bewerkt worden. De druk van het water helpt om spanning in de spieren op te heffen en daarmee pijn te verzachten. Dit systeem heeft een enorme therapiewaarde.

Relax CombiGeeft het functioneren van de zenuwen een ongestoord verloop, het harmonieuze samenspel tussen alle lichaamsfuncties wordt hersteld, de bloedvaten zetten uit en het bloed gaat beter en sneller stromen. Alle mogelijke afvalstoffen worden afgevoerd.Met zijn twee voorgeprogrammeerde massagecycli geniet u van therapie terwijl u zich ontspant.

WHI

RLPO

OLSY

STEM

EN O

P M

AAT

(OP

ALLE

ACR

YL/Q

UARY

L BA

DEN)

T!10

Page 13: Belhydro Prijslijst 2011

WHI

RLPO

OLSY

STEM

EN O

P M

AAT

(OP

ALLE

ACR

YL/Q

UARY

L BA

DEN)

Inbouwmogelijkheden op alle acryl/quaryl baden.

RELAX HYDRO RELAX COMBIHydrosysteemHydropomp (24.000 l/u) • •

Elektronische bediening 0/1 met led-indicatie • •

Booster: elektr. verwarmde luchtregeling 0/1, +, -, pulsatie • •

Zijaanzuiging • •

4 uitdraaibare minijets rugmassage • •

4 richtbare uitdraaibare hydrojets (*) • •

2 uitdraaibare rotatievoetjets (*) • •

Niveausensor beveiligd • •

Automatisch droogblazen leidingen hydrosysteem na leegloop bad • •

(*) Hydrojets onderling verwisselbaar (richtbaar, rotatie- of douchejet) • •

LuchtsysteemBlower 700 W •

Elektronische bediening 0/1, +, -, pulsatie •

16 luchtnozzles (messing) met periferische luchtdiffusie •

Automatisch droogblazen luchtsysteem na leegloop bad •

DiversMassageprogramma (1) (2)

Standaard automatische afvoer • •

PrijsSysteem op acryl ligbad € 3090,00 € 4325,00

Systeem op quaryl ligbad € 3375,00 € 4700,00

Systeem op hoekbad / niet-standaard maten € 3215,00 € 4575,00

Opties2 extra lendenjets met aanpassing pompsterkte (30.300 l/u) € 390,00 € 390,00

4 luchtnozzles (messing) met periferische luchtdiffusie € 187,00

Optie andere afvoer mogelijk • •

Optie chromo 1 radiale spot € 575,00 € 575,00

Optie chromo 2 radiale spots € 780,00 € 780,00

Optie 2 chromo powerled spots € 1395,00 € 1395,00

Optie 4 chromo powerled spots € 1756,00 € 1756,00

Pre-montage soundsysteem (2x speaker 30W / 8 Ohm)(bedrading huisinstallatie moet onder het bad aanwezig zijn) € 215,00 € 215,00

Pre-montage soundsysteem met MP3/audio versterker(Hiervoor dient de aux. F-stekker aangesloten te worden in een inbouwdoos met blinde afwerkingsplaat volgens eigen merkkeuze (vb. Bticino, Legrand, Niko,...))

€ 390,00 € 390,00

(*) Plaatsing van zowel hydrojets, luchtnozzles als bedieningstoetsen wordt bepaald door de Belhydro technici en gebeurt op de meest ergonomische manier. Plaatsbepaling afhankelijk van het gekozen badmodel en met speciale aandacht voor voet- en rugzone. Uiteraard willen wij deze ook volgens uw wensen en noden inbouwen!

RELAX LINE (chroom afwerking)

T!11

Page 14: Belhydro Prijslijst 2011

Voorbeeldmontage

Visitor bestaande uit:- 2 x hydrosysteem (per ligkant bedienbaar)- 16 luchtinjectoren- 4 chromopowerleds- 5 motoren

VISITOR

MASSAGESYSTEEM A LA CARTE

Naast de series Primo, Senso en Relax kan men na overleg omtrent badtype en systeemmogelijkheden ook een massagesysteem à la carte bekomen. De samenstelling is geheel op wens van de klant.

Het ontwikkelen van een exclusieve samenstelling gebeurt alleen in overeenkomst met onze technische mensen, die al uw wensen vertalen naar een praktische uitwerking.

WHI

RLPO

OLSY

STEM

EN O

P M

AAT

(OP

ALLE

ACR

YL/Q

UARY

L BA

DEN)

T!12

Page 15: Belhydro Prijslijst 2011

ErgopoolsErgopools

Wasabi Venise Castana Thalasso

Uit onze jarenlange ervaring hebben wij een aantal

baden met whirlpoolsysteem ontwikkeld. Deze baden

onderscheiden zich door een uitermate ergonomische

vormgeving, die bovendien ook een ideale positionering

van de massagejets toelaten. Op deze baden is al

kleurenverlichting of kleurentherapie gemonteerd. Enkel

het model van het bad verschilt, want dat is een keuze

die u alleen kunt maken. Op die manier heeft u niet alleen

een bad dat goed ligt, maar bovendien ook een maximale

inwerking van de toegepaste massagetechnieken, sound

of chromotherapie.

Deze groep van “ERGOPOOLS” omvat dus een bad inclusief

massagesysteem.

U kiest dus voor een vooropgestelde combinatie.

!T13

Page 16: Belhydro Prijslijst 2011

Voorbeeldmontage Primo Combi gemonteerd op Ruba Bad 1800x800mm, met optie 1 halogeenspot

ERGOPOOL WASABI (chroom afwerking)

Bad WASHPOINT WIT 180 x 80 x 46,30 cm

HydrosysteemHydropomp (30.300 l/u) •

Elektronische bediening 0/1 •

Zijaanzuiging •

2 manuele silent luchtsnuivers- Aparte luchtregeling rugmassage en jets zijdelings van de borstkas- Aparte luchtregeling dij- en voetenjets

4 uitdraaibare minijets rugmassage chroom •

2 x 2 richtbare, uitdraaibare dijjets chroom •

2 richtbare, uitdraaibare jets aan zijkant van de borstkas chroom •

2 richtbare, uitdraaibare voetjets chroom •

Niveausensor beveiligd •

LuchtsysteemBlower 700 W •

Elektronische bediening 0/1-min.-med.-max.-pulsatie •

12 luchtnozzles (messing) met periferische luchtdiffusie •

Automatisch droogblazen luchtsysteem na leegloop bad •

Divers1 chromo radiaal spot •

Standaard automatische afvoer •

PrijsSysteem incl.bad Washpoint met 1 radiale spot € 4040,00

Systeem incl.bad Washpoint met 2 chromo powerleds € 4970,00

Systeem incl.bad Washpoint met 4 chromo powerleds € 5545,00

OptiesOptie andere afvoer mogelijk •

Pre-montage soundsysteem (2x speaker 30W / 8 Ohm)(bedrading huisinstallatie moet onder het bad aanwezig zijn) € 215,00

Pre-montage soundsysteem met MP3/audio versterker (Hiervoor dient de aux. F-stekker aangesloten te worden in een inbouwdoos met blinde afwerkings-plaat volgens eigen merkkeuze (vb. Bticino, Legrand, Niko,...))

€ 390,00

Ergo WasabiStandaard chromo radiaal spot 1 stuk

ERGO

POOL

S •

voor

opge

stel

de c

ombi

natie

s (in

cl. b

ad)

T!14

Page 17: Belhydro Prijslijst 2011

Bad VENETO WIT 180 x 90 x 45 cm

HydrosysteemHydropomp (30.300l/u) •

Elektronische bediening 0/1 •

Zijaanzuiging •

2 manuele silent luchtsnuivers - Aparte luchtregeling minijets rugmassage, dij- en lendenjets- Aparte luchtregeling enkel- en voetenjets

4 uitdraaibare minijets rugmassage chroom •

2 richtbare, uitdraaibare lendenjets chroom •

2 richtbare, uitdraaibare dijjets chroom •

2 richtbare, uitdraaibare enkeljets chroom •

2 richtbare, uitdraaibare voetjets of rotatiejets •

Niveausensor beveiligd •

LuchtsysteemBlower 700 W •

Elektronische bediening 0/1-min.-med.-max.-pulsatie •

12 luchtnozzles (messing) met periferische luchtdiffusie •

Automatisch droogblazen luchtsysteem na leegloop bad •

Divers2x chromo powerled spots •

Standaard automatische afvoer •

PrijsSysteem inclusief bad Veneto met 2 chromo powerleds € 5230,00

Systeem inclusief bad Veneto met 4 chromo powerleds € 5590,00

OptiesOptie andere afvoer mogelijk •

Pre-montage soundsysteem (2x speaker 30W / 8 Ohm)(bedrading huisinstallatie moet onder het bad aanwezig zijn) € 215,00

Pre-montage soundsysteem met MP3/audio versterker (Hiervoor dient de aux. F-stekker aangesloten te worden in een inbouwdoos met blinde afwerkings-plaat volgens eigen merkkeuze (vb. Bticino, Legrand, Niko,...))

€ 390,00

ERGOPOOL VENISE (chroom afwerking)

ERGO

POOL

S •

voor

opge

stel

de c

ombi

natie

s (in

cl. b

ad)

Ergo VeniseStandaard 2 chromo powerled spots

T!15

Page 18: Belhydro Prijslijst 2011

Voorbeeldmontage Primo Combi gemonteerd op Ruba Bad 1800x800mm, met optie 1 halogeenspot

ERGOPOOL CASTANA (chroom afwerking)

Bad KASABLANCA WIT 190 x 90 x 50 cm

HydrosysteemHydropomp (30.300 l/u) •

Elektronische bediening 0/1 •

Zijaanzuiging •

2 manuele silent luchtsnuivers- Aparte luchtregeling minijets rugmassage, dij- en lendenjets- Aparte luchtregeling enkel- en voetenjets

4 uitdraaibare minijets rugmassage chroom •

2 richtbare, uitdraaibare lendenjets chroom •

2 richtbare, uitdraaibare dijjets chroom •

2 richtbare, uitdraaibare enkeljets chroom •

2 richtbare, uitdraaibare voetjets chroom •

Niveausensor beveiligd •

LuchtsysteemBlower 700 W •

Elektronische bediening 0/1-min.-med.-max.-pulsatie •

12 luchtnozzles (messing) met periferische luchtdiffusie •

Automatisch droogblazen luchtsysteem na leegloop bad •

Divers2x chromo powerled spots •

Standaard automatische afvoer •

PrijsSysteem incl. bad Kasablanca met 2 chromo powerleds € 5425,00

Systeem incl. bad Kasablanca met 4 chromo powerleds € 5785,00

OptiesOptie andere afvoer mogelijk •

Pre-montage soundsysteem (2x speaker 30W / 8 Ohm)(bedrading huisinstallatie moet onder het bad aanwezig zijn) € 215,00

Pre-montage soundsysteem met MP3/audio versterker (Hiervoor dient de aux. F-stekker aangesloten te worden in een inbouwdoos met blinde afwerkings-plaat volgens eigen merkkeuze (vb. Bticino, Legrand, Niko,...))

€ 390,00

Ergo CastanaStandaard 2 chromo powerled spots

ERGO

POOL

S •

voor

opge

stel

de c

ombi

natie

s (in

cl. b

ad)

T!16

Page 19: Belhydro Prijslijst 2011

Bad KASABLANCA WIT 190 x 90 x 50 cm • Perfecte ergonomie en maximale THERAPIEWAARDE.

HydrosysteemHydropomp (30.300 l/u) •

Elektronische bediening 0/1 met led-indicatie •

Booster: elektr. verwarmde luchtregeling 0/1, +, -, pulsatie •

Zijaanzuiging •

Rugmassage: 4 uitdraaibare minijets •

Bekkenmassage: 2 richtbare, uitdraaibare jets (*) •

Dijmassage: 2 richtbare, uitdraaibare jets (*) •

Enkelmassage: 2 richtbare, uitdraaibare jets (*) •

Voetmassage: 2 rotatiejets, uitdraaibare (*) •

Niveausensor beveiligd •

Automatisch droogblazen hydrosysteem na leegloop bad •

(*) Hydrojets onderling verwisselbaar (richtbaar, rotatie- of douchejet)

LuchtsysteemBlower 700 W •

Elektronische bediening 0/1, +, -, pulsatie •

16 luchtnozzles (messing) met periferische luchtdiffusie •

Automatisch droogblazen luchtsysteem na leegloop bad •

DiversMassageprogramma •

2x chromo powerled spots •

Standaard automatische afvoer •

PrijsSysteem incl. bad Kasablanca met 2 chromo powerleds € 6600,00

Systeem incl. bad Kasablanca met 4 chromo powerleds € 6960,00

Opties4 luchtnozzles (messing) met periferische luchtdiffusie € 187,00

Optie andere afvoer mogelijk •

Pre-montage soundsysteem (2x speaker 30W / 8 Ohm)(bedrading huisinstallatie moet onder het bad aanwezig zijn) € 215,00

Pre-montage soundsysteem met MP3/audio versterker (Hiervoor dient de aux. F-stekker aangesloten te worden in een inbouwdoos met blinde afwerkings-plaat volgens eigen merkkeuze (vb. Bticino, Legrand, Niko,...))

€ 390,00

ERGOPOOL THALASSO (chroom afwerking)

ERGO

POOL

S •

voor

opge

stel

de c

ombi

natie

s (in

cl. b

ad)

Ergo ThalassoFoto met 4 chromo powerleds

T!17

Page 20: Belhydro Prijslijst 2011

T!18

Page 21: Belhydro Prijslijst 2011

ChromotherpaieChromotherapie

Belhydro geeft kleur aan uw badkamer!

Naast het gebruik van chromotherapie in het bad, bieden

wij u een aantal unieke mogelijkheden om uw ganse bad-

kamer de rust te laten uitstralen die u belangrijk vindt.

U kunt kiezen voor een inbouwkit bestemd voor plafond-

verlichting en/of voor plintverlichting rond uw bad (indi-

recte verlichting via LED-strips). Beide zijn verkijgbaar in

monochrome kleur (bv. neonblauw) of meerkleurige “RGB

Chromo Powerledverlichting”. Op die manier bepaalt u zelf

de kleur van uw eigen wellnessruimte. Bovendien kunt u

de meerkleurige plintverlichting synchroon laten samen-

lopen met uw bad- en plafondspots.

!T19

Page 22: Belhydro Prijslijst 2011

BELHYDRO GEEFT KLEUR AAN UW BADKAMER!

Chromoverlichting

Toepassing van chromotherapie (chromos is het griekse woord voor kleur) heeft een bewezen, helende uitwerking op het lichaam. De invloed van kleuren en licht is van een veel groter belang dan wij ons eigenlijk realiseren. Kleuren zijn in staat om ons humeur, onze gedachten en daardoor ons hele welzijn ingrijpend te bewerken. Elke kleur heeft weer een ander effect op onze hersenen.

Kleurentherapie is niets nieuws, vele oude beschavingen werkten met kleuren en kenden deze een mystieke betekenis toe. De basis van kleurentherapie is het ‘energiesysteem’ van het lichaam, zoals dat in oosterse geneeswijzen en veel religies al eeuwenlang wordt erkend.

Chromoverlichting radiaalDit is een aangename kleurenverlichting die voor een gezellige sfeer in de badkamer zorgt, een palet van zachte kleuren die circuleren of, indien gewenst, kan via de electronische bediening een kleur naar keuze vastgezet worden.

Chromotherapie met RGB powerledspotsHet betreft een scala van intense zachte kleuren die een positief therapeutisch effect uitoefenen op het lichaam. De aangename sfeer van deze chromoverlichting kan ook naar plint of douche doorgetrokken worden d.m.v. de bedieningstoets op het bad of via een afzonderlijke verlichtingsschakelaar. Ook hier kan een gewenste kleur vastgezet worden.

ROOD verhoogt FYSIEKE ENERGIE, VITALITEIT, WEERSTAND, SPONTANITEIT, PASSIE

GEEL versterkt GOED HUMEUR, PERSOONLIJKE KRACHT, INTELLIGENTIE, LOGICA, CREATIVITEIT

BLAUW werkt KALMEREND, verhelpt SLAPELOOSHEID

GROEN werkt RUSTGEVEND, verschaft ZELFVERTROUWEN en HARMONIE

Voor chromotherapie in het bad verwijzen wij naar het hoofdstuk “Massagesystemen op maat” en het hoofdstuk “ERGOpools”. CHRO

MOT

HERA

PIE

T!20

Page 23: Belhydro Prijslijst 2011

CHRO

MOT

HERA

PIE

Inbouwkit verlichting bestemd voor doucheruimtes of badkamerruimtes

Kan via een linkkabel samenlopen met bad- en/of plintverlichting.

Set bestaande uit:

Monochrome kleur: cool wit 2x of 4x spot 3W/30° kleur cool wit IP67 Schakelkast Drukknop met Led-indicatieBediening aan / uit

Ref: 606A: set 2x kleur cool wit € 590,00Ref: 505A: set 4x kleur cool wit € 970,00

Monochrome kleur: blauw2x of 4x spot 3W/30° kleur blauw IP67Schakelkast Drukknop met Led-indicatieBediening aan/uit

Ref: 404A: set 2x kleur blauw € 590,00Ref: 303A: set 4x kleur blauw € 970,00

Chromopowerledverlichting 2x of 4x spot 3W/30° RGB IP67Schakelkast Drukknop met Led-indicatie Bediening aan/uit: automatisch verloop van de kleuren en mogelijkheid tot vastzetten op een bepaalde kleur.

Ref: 202A: set 2x chromo powerled spots € 860,00Ref: 101A: set 4x chromo powerled spots € 1285,00

Optie: extra kabel per meterkabel kleur cool wit of blauw € 2,55 / extra meter kabel chromo powerled € 7,95 / extra meter

!T21

Page 24: Belhydro Prijslijst 2011

Plintverlichting voor uw bad - indirecte LED-verlichting voor uw (bad)kamer

Set bestaande uit een aantal meerkleurige LED-strips naar keuze met driver en voeding (afhankelijk van de totale lengte van de strips) en eventueel bediening.

Mogelijkheid tot vastzetten op kleur naar keuze.

Meerkleurige LED-strips IP65Lenshoek 120°

Prijs en lengtes op aanvraag

Driver en voeding

schakelkast

voeding 12V DC 60W: max. totale lengte RGB strips = 8 meter prijs op aanvraagvoeding 12V DC 100W: max. totale lengte RGB strips = 10 meter prijs op aanvraag

Bediening prijs op aanvraag

Elektronische bediening met LED-indicatie voor montage op bad of in douche(niet nodig in combinatie met optie chromopowerled op bad)

CHRO

MOT

HERA

PIE

T!22

Page 25: Belhydro Prijslijst 2011

SoundSound

Klinkt als muziek in de oren!

Via voorgemonteerde speakers geplaatst op het bad

eventueel met versterker en met aansluitfiche voor MP3,

I-pod,... kan u zelfs uw favoriete muziek beluisteren in uw

bad.

Belhydro klinkt als muziek in de oren!

!T23

Page 26: Belhydro Prijslijst 2011

SOUN

D

Soundsystem

Soundsystem, hoe werkt het? Geniet van uw favoriete muziek in uw massagebad. Eventueel met aansluiting voor MP3, I-pod, ... creëert u voortaan de juiste sfeer, het water versterkt de overdracht van het geluid. Extra speakers in uw badkamer zijn overbodig, ook zonder water is de muziek van uitstekende kwaliteit.

Stap binnen in uw eigen cocoonruimte!

Prijs gemonteerd op bad

Soundsysteem, gemonteerd op bad, aan te sluiten op bvb. MP3, I-pod, ...

Complete kit, bestaande uit: 2x speaker 30W / 8 Ohm, versterker en kabel aux. - entry Female € 390,00(Hiervoor dient de aux. F-stekker aangesloten te worden in een inbouwdoos met blinde afwerkingsplaat volgens eigen merkkeuze (vb. Bticino, Legrand, Niko,...))

Soundsysteem, gemonteerd op bad, om aan te sluiten op huisinstallatie

enkel speakers: 2x speaker 30W / 8 Ohm € 215,00

(Bedrading huisinstallatie moet onder het bad aanwezig zijn)

BELHYDRO KLINKT ALS MUZIEK IN DE OREN!

T!24

Page 27: Belhydro Prijslijst 2011

Whirlpool accessoiresWhirlpool accessoires

Aromatische producten

Relaxen in een whirlpool is pas echt een weldaad als er

heerlijke aromatische geuren uit het water opstijgen.

Onze badaroma’s zijn samengesteld uit zorgvuldig geselec-

teerde kruidenmelanges en parfums. Ze lossen volledig op

in water, bevatten geen olie en laten daardoor geen resten

achter na gebruik.

Deze geurtjes zijn geschikt voor gebruik in whirlpools en

geven een aangename en verfrissende, soms exotische,

maar zeker een zeer ontspannende toets aan uw bad-

sessie.

Onderhoudsproducten

De badreiniger verzorgt de glans van uw bad. U kunt op een

veilige manier krassen en lichte beschadigingen verwijderen.

Wij adviseren om regelmatig te reinigen met onze whirl-

poolreiniger die speciaal werd ontwikkeld om efficiënt vuil-

deeltjes uit uw systeemleidingen te verwijderen.

!T25

Page 28: Belhydro Prijslijst 2011

WHI

RLPO

OL A

CCES

SOIR

ES

Aromatische producten

BAD Prijs/stuk

Vloeibaar aromaproduct- Lavendel 250 ml- Eucalyptus 250 ml- Afternoon Shower 250 ml- Dream Passion 250 ml- Sea Breeze 250 ml- Night time Passion 250 ml- Orange 250 ml- Rozemarijn 250 mlMiniset badparfum (5 x 50ml)

€ 15,00€ 15,00€ 15,00€ 15,00€ 15,00€ 15,00€ 15,00€ 15,00€ 21,00

Dode zeezout- Scrubzout Rozemarijn 1 kg- Scrubzout Vanille 1 kg

€ 16,50€ 16,50

STOOM Prijs/stuk

Spray Eucalyptus 100 ml € 14,00

Onderhoudsproducten

ONDERHOUDSPRODUCT BAD/WHIRLPOOL Prijs/stuk

Badreiniger 1 l (acryl polish)Whirlpoolreiniger 1 l (systeemreiniger)Huwa San desinfectie 1 l

€ 16,50€ 16,50€ 41,00

ONDERHOUDSPRODUCT Prijs/stuk

Blue Sanifresh 500 ml (reinigt en ontkalkt glas, kunststof, porselein, enz.) € 14,00

T!26

Page 29: Belhydro Prijslijst 2011

T!27

Page 30: Belhydro Prijslijst 2011

Whi

rlpo

olsy

stee

m g

emon

teer

d op

alle

bad

enW

hirl

pool

syst

eem

gem

onte

erd

op e

igen

bad

en

Syst

eem

omsc

hrijv

ing

Prim

oAi

rPr

imo

Hydr

oPr

imo

Com

biSe

nso

Air

Sens

oHy

dro

Sens

oCo

mbi

Rela

xHy

dro

Rela

xCo

mbi

Ergo

pool

Was

abi

Ergo

pool

Veni

seEr

gopo

olCa

stan

aEr

gopo

olTh

alas

so

Type

bed

ieni

ngTo

ets

1FTo

ets

1FTo

ets

2FBl

ue le

dBl

ue le

dBl

ue le

d (2

x)To

ets

4FTo

ets

5FTo

ets

3FTo

ets

3FTo

ets

3FTo

ets

5F

Hydr

osys

teem

Hydr

opom

p (l/

u) (P

K)

21.0

00 l/

u •

0,9

21.0

00 l/

u •

0,9

24.0

00 l/

u •

1,0

24.0

00 l/

u •

1,0

24.0

00 l/

u •

1,0

24.0

00 l/

u •

1,0

30.3

00 l/

u •

1,75

30.3

00 l/

u •

1,75

30.3

00 l/

u •

1,75

30.3

00 l/

u •

1,75

Elek

troni

sche

func

ties

0/1

0/1

0/1,

pul

satie

0/1,

pul

satie

0/1,

+, -

, pu

lsat

ie0/

1, +

, -, p

ulsa

-tie

, Sel

ectie

0/1

0/1

0/1

0/1,

+, -

, pu

lsat

ie

Luch

trege

ling

-man

ueel

via

sile

nt lu

chts

nuiv

er

-ele

ktro

nisc

he lu

chtre

gelin

g 0/

1, p

ulsa

tie

-boo

ster

: ele

ktr. v

erw

arm

de lu

chtre

gelin

g 0/

1, +

, -, p

ulsa

tie

11

22

2

**

**

*

Zija

anzu

igin

gZi

jaan

zuig

ing

Zija

anzu

igin

gZi

jaan

zuig

ing

Zija

anzu

igin

gZi

jaan

zuig

ing

Zija

anzu

igin

gZi

jaan

zuig

ing

Zija

anzu

igin

gZi

jaan

zuig

ing

Zija

anzu

igin

g

Rugm

assa

ge (m

inije

ts)

44

44

44

44

Zijje

ts (r

icht

baar

) (af

hank

elijk

van

het b

adm

odel

)6

64

44

46

44

4

Lend

enje

ts (r

icht

baar

) (af

hank

elijk

van

het b

adm

odel

)2

22

Voet

mas

sage

(afh

anke

lijk va

n he

t bad

mod

el)

2 Ri

chtb

aar

2 Ri

chtb

aar

2 Ri

chtb

aar

2 Ri

chtb

aar

2 Ro

tatie

2 Ro

tatie

2 Ro

tatie

2 Ro

tatie

2 Ro

tatie

2 Ro

tatie

Verw

isse

lbar

e je

ts (s

tand

aard

-rota

tie)

**

*

Nive

ause

nsor

bev

eilig

d*

**

**

**

**

*

Auto

mat

isch

dro

ogbl

azen

na

leeg

loop

bad

*

**

Luch

tsys

teem

Blow

er

300W

300W

700W

700W

700W

700W

700W

700W

700W

Elek

troni

sche

func

ties

0/1-

min

.-max

.0/

1-m

in.-m

ax.

0/1-

min

.-med

.-m

ax.-p

ulsa

tie0/

1-m

in.-m

ed.-

max

.-pul

satie

0/1,

+, -

, pul

satie

0/1-

min

.-med

.-m

ax.-p

ulsa

tie0/

1-m

in.-m

ed.-

max

.-pul

satie

0/1-

min

.-med

.-m

ax.-p

ulsa

tie0/

1, +

, -, p

ulsa

tie

Luch

tnoz

zles

(mes

sing

) met

per

iferis

che

luch

tdiff

usie

88

1212

1612

1212

16

Auto

mat

isch

dro

ogbl

azen

na

leeg

loop

bad

**

**

**

**

*

Dive

rs

Mas

sage

prog

ram

ma

1x2x

2x

Stan

daar

d au

tom

atis

che

bada

fvoe

r*

**

**

**

**

*

Halo

geen

spot

optie

optie

optie

Chro

mo

radi

ale

spot

sop

tieop

tieop

tieop

tieop

tieop

tieop

tieop

tiest

anda

ard

1op

tie 2

Chro

mo

pow

erle

d sp

ots

optie

optie

optie

optie

optie

optie

optie

optie

optie

stan

daar

d 2

optie

4

stan

daar

d 2

optie

4

stan

daar

d 2

optie

4

Soun

dsys

teem

optie

optie

optie

optie

optie

optie

optie

optie

optie

optie

optie

optie

Syst

eem

prijs

(exc

lusi

ef b

ad)

Syst

eem

prijs

op

acry

l ligb

ad€

1.09

5,00

€ 1.

450,

00€

2.12

5,00

€ 1.

875,

00€

2.76

0,00

€ 3.

640,

00€

3.09

0,00

€ 4.

325,

00

Syst

eem

prijs

op

quar

yl lig

bad

€ 1.

280,

00€

1.73

5,00

€ 2.

500,

00€

2.16

0,00

€ 3.

045,

00€

4.01

5,00

€ 3.

375,

00€

4.70

0,00

Syst

eem

prijs

op

hoek

bad/

uitz

onde

rlijk

mod

el€

1.12

0,00

€ 1.

575,

00€

2.37

5,00

€ 2.

000,

00€

2.88

5,00

€ 3.

890,

00€

3.21

5,00

€ 4.

575,

00

Prijs

(inc

lusi

ef b

ad e

n sy

stee

m)

Stan

daar

d m

et 1

radi

aal s

pot

€ 4.

040,

00

Stan

daar

d m

et 2

chro

mo

pow

erle

d sp

ots

€ 4.

970,

00€

5.23

0,00

€ 5.

425,

00€

6.60

0,00

Stan

daar

d m

et 4

chro

mo

pow

erle

d sp

ots

€ 5.

545,

00€

5.59

0,00

€ 5.

785,

00€

6.96

0,00

OVER

ZICH

T SY

STEM

ENOVERZICHT SYSTEMEN

Page 31: Belhydro Prijslijst 2011
Page 32: Belhydro Prijslijst 2011