Postkaart Ontwerp- en productietechnologie 2015

2
Ik heb gekozen voor Ontwerp- en productietechnologie

description

 

Transcript of Postkaart Ontwerp- en productietechnologie 2015

Ik heb gekozen voor Ontwerp- en productietechnologie

CREATIEF MET HANDEN EN GEEST Schroef je al eens dingen uit elkaar om te achterhalen hoe ze werden gemaakt? Wil je graag nieuwe ideeën uitwerken en realiseren? De opleiding Ontwerp- en productietechnologie is beslist iets voor jou.

UP-TO-DATE OPLEIDINGJe vertrekt van je eigen creatief concept en je eindigt met de praktische realisatie ervan. Je leert de nieuwste ontwerptechnieken en raakt vertrouwd met de meest geavanceerde apparatuur om materialen en constructies te maken, te testen en te corrigeren. Elke sector heeft nood aan jouw kennis. Werkzekerheid verzekerd dus.

BRUISEND GENTJe studeert in de bruisende studentenstad Gent op onze moderne Technologiecampus. Op de campus werk je met state-of-the-art machines en hoogtechnologische apparatuur.

MEER INFOwww.odisee.be/opt

#jonasschrijftzijnverhaal“Ik hou ervan om uit het niets iets werkends en praktisch te ontwerpen, om een machine in 3D uit te tekenen en te zien evolueren. Dat doen we vaak in groep, wat soms zorgt voor levendige discussies over de juiste aanpak of beste oplossing.”