Oligodermie 2014

28
REINIGING LOTIONS SCRUBS MASKERS SERUMS CREMES OOGCONTOUR Bijna 40 jaar geleden, in 1976 werd Oligodermie gecreëerd door de internationaal bekende esthetische arts dokter Legrand. OIigodermie is nu aanwezig in bijna 50 landen en in meer dan 10.000 instituten wereldwijd. De schoonheidsspecialisten kozen Oligodermie voor de kwaliteit en efficiëntie van de formules die, trouw aan de geest van de oprichter, zijn samengesteld met de laatste generatie van actieve ingrediënten uit de zee en uit het plantenrijk. Oligodermie is een zeer toegankelijk merk met innovatieve producten zowel voor de thuisverzorging als voor salonbehandelingen. BEPAAL UW EIGEN VERKOOPSPRIJZEN VOOR DE CONSUMENT. Wij raden u echter aan de prijs voor de consument NIET ONDER de navolgende formule vast te stellen. Uw inkoop excl. BTW maal 2 = consumentenprijs incl BTW Bijvoorbeeld PD19 - 9,90 - minimaal 19,80. september 2014

description

Huidverbetering met Oligodermie Paris

Transcript of Oligodermie 2014

Page 1: Oligodermie 2014

reiniginglotionsscrubsMAskersseruMscreMesoogcontourbijna 40 jaar geleden, in 1976 werd oligodermie gecreëerd door de internationaal bekende esthetische arts dokter legrand. oiigodermie is nu aanwezig in bijna 50 landen en in meer dan 10.000 instituten wereldwijd. De schoonheidsspecialisten kozen oligodermie voor de kwaliteit en efficiëntie van de formules die, trouw aan de geest van de oprichter, zijn samengesteld met de laatste generatie van actieve ingrediënten uit de zee en uit het plantenrijk.oligodermie is een zeer toegankelijk merk met innovatieve producten zowel voor de thuisverzorging als voor salonbehandelingen.

bePAAl uW eigen VerkooPsPriJZen Voor De consuMent.Wij raden u echter aan de prijs voor de consument niet onDer de navolgende formule vast te stellen.uw inkoop excl. btW maal 2 = consumentenprijs incl btWbijvoorbeeld PD19 - 9,90 - minimaal 19,80.

september 2014

Page 2: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

Alle huidtypen rijpere huidgecombineerde huid Droge huid Pigmentatie Vette huid gevoelige huid Doffe huid

Flacon 200 ml ref. Pe 01 9,90

FluiD cleAnsingeMulsion

Deze niet-vette emulsie ziet er uit als een milk, in contact met de huid wordt het vloeibaar als water. De samenstelling met glycerine van plantaardige oorsprong zorgt voor hydraterende eigenschappen. Het bevat ook Algenextracten, rijk aan mineralen en sporenelementen, die essentieel zijn voor de vitaliteit van de huid.

Flacon 200 ml ref. Pc 01 9,90

FoAMingcleAnser

De vloeibare gel verandert in een fijn en licht schuim. Verwijdert make-up, en reinigt gemakkelijk de vette huid. copraholie respecteert in alle opzichten de geïrriteerde huid.

Flacon 200 ml ref. PD 16 9,90

FresH PuriFYinglotion

Deze verfrissende alcohol-vrije lotion maakt het reinigingsproces compleet en zuivert de vette huid. samengesteld uit een extract van de schors van de enantia chlorantha, een Afrikaanse boom, met adstringerende eigenschappen. Hydraterende bestanddelen en het Mastocarpus zeewier extract complementeert het effect van deze verzorging door de werking op het transepidermale vochtverlies.

Flacon 200 ml ref. Pe 02 9,90

creAMYcleAnsing Milk

Verrijkt met zoete amandelolie en allantoïne heeft daardoor verzachtende eigenschappen. Deze reinigingsmelk behoudt de flexibiliteit van de epidermis. een extract van laminaria algen brengt een aantal microvoedingsstoffen die essentieel zijn om de vitaliteit van de huid te behouden.

Flacon 200 ml ref. PD 19 9,90

gentle PAMPeringlotion

Deze alcohol-vrije lotion kalmeert en geeft comfort aan de huid. Het bevat kalmerende werkzame bestanddelen uit de zee en van plantaardige oorsprong, evenals een ontspannend complex van blauwe lotus, Witte lotus en Magnesiumzout. bovendien zorgt glycerine van plantaardige oorsprong voor de hydraterende eigenschappen.

MAke-uP VerWiJDering

bePAAl uW eigen VerkooPsPriJZen Voor De consuMent.Wij raden u echter aan de prijs voor de consument niet onDer de navolgende formule vast te stellen.uw inkoop excl. btW maal 2 = consumentenprijs incl btWbijvoorbeeld PD19 - 9,90 - minimaal 19,80

1

Page 3: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

Alle huidtypen rijpere huidgecombineerde huid Droge huid Pigmentatie Vette huid gevoelige huid Doffe huid

tube 50 ml ref. PA 09 12,70

gentlescrub

creAM

Verwijdert dode cellen van het huidoppervlak, maakt de huid zacht en verfrist de teint.

Flacon 100 ml ref. PA 04 11,90

Deze amberkleurige gel verwijdert de overtollige dode huidcellen en maakt de huid stralend. Jojobawas en poeder van Argannoten zijn zeer zachte natuurlijke exfoliërende ingrediënten. Het rozenwater werkt als een toner en versterkt. Voor alle huidtypes behalve voor de geïrriteerde huid.

tube 50 ml ref. Pb 04 10,90

VelVetscrub gel

ArgAn en JoJobA

scrub

Deze bi-gefaseerde oogmake-up remover met perzikextract verwijdert alle make-up, zelfs de meest intense oogmake-up met in achtneming van het fragiele oogcontour. Het bevat een aantal actieve werkstoffen: Perzikextract, rijk aan vitamine b, c en e bekend om de verzachtende en revitaliserende eigenschappen. korenbloemwater met kalmerende en regenererende eigenschappen.

gentle eYe MAkeuP reMoVer

2

Page 4: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

Alle huidtypen rijpere huidgecombineerde huid Droge huid Pigmentatie Vette huid gevoelige huid Doffe huid

PuriFYingMAsk

WitH 3 clAYs

Dit masker met een zachte en comfortabele textuur combineert 3 kleisoorten (groen, wit en rood) om de huid te reinigen en te verzachten. Het herstelt glans van de vette en gecombineerde huid. De groene klei absorbeert overtollig talg en andere onzuiverheden. De zeer zachte witte klei is rijk aan kiezelaarde met remineraliserende eigenschappen. De rode klei laat een doffe teint herleven. De Aloë Vera en glycerine van plantaardige oorsprong met hydraterende eigenschappen geven een evenwichtherstellende werking aan deze verzorging.

Double PoWerrADiAnce MAsk

Dit innovatieve gelmasker heeft een absoluut dubbele werking als scrub en als masker voor een onmiddellijke zachtheid en glans. Met het nieuwe generatie verhelderend bestanddeel Actiwhite wordt de synthese van tyrosinase geremd en wordt de productie van melanine beperkt. een derivaat van gestabiliseerde vitamine c verhoogt dit mechanisme van de reductie. Het hyaluronzuur en glycerine bevorderen het vochtevenwicht in de huid. Door een combinatie van keratoline en glycolzuur worden de dode huidcellen verwijderd door enzymatische en mechanische processen. geschikt voor alle huidtypes, behalve voor de geïrriteerde en gevoelige huid.

tube 100 ml ref. Pg 10 13,50

een verfrissende verzorging. Deze roze en doorzichtige gel bevat Hyaluronzuur, glycerine planten en panthenol (provitamine b5) bekend om hun vermogen om water te mobiliseren in de opperhuid en de verdamping te vertragen.

gel MAsk WitH HYAluronic AciD

een zachte en comfortabele textuur

MAskers

tube 50 ml ref. Pe 08 11,50

tube 50 ml ref. Pc 04 11,50

3

Page 5: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

Alle huidtypen rijpere huidgecombineerde huid Droge huid Pigmentatie Vette huid gevoelige huid Doffe huid

tube 50 ml ref. PF 05 12,60

Dit masker bevat kalmerende werkzame bestanddelen uit de zee en van plantaardige oorsprong, die snel het ongemak van de gevoelige huid zal verminderen. bovendien verzachten 8% triglyceriden van plantaardige oorsprong en 4% phytosqualane uit olijfolie de huid en geven de huid een zijdeachtig gevoel. De mineralen en essentiële sporenelementen uit het extract van laminaria zeewier remineraliseren de huid en brengen de huid in evenwicht.

HigH tolerAnce MAsk

zee en plantorigine

MAskers

De romige textuur van dit masker omhult het gelaat in een zachte cocoon voor ontspanning. De calmosensine® kalmeert en ontspant de huid door het stimuleren van de aanmaak van endorfine, boodschappers voor comfort en welzijn. De babassu olie en de Phytosqualane samen voeden en verzachten de huid, terwijl het Algae-repair het natuurlijk afweermechanismen boost. geschikt voor de rijpere en droge huid.

nutri relAxing MAsk

crème textuur

tube 50 ml ref. PD 37 10,95

4

Page 6: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

Alle huidtypen rijpere huidgecombineerde huid Droge huid Pigmentatie Vette huid gevoelige huid Doffe huid

ligHteningseruM

Met een frisse en zachte textuur zal dit serum de teint gelijkmatig ophelderen.Dit prettige product zal het tevens helpen om de donkere vlekken te behandelen. Met het Actiwhite van de nieuwe generatie verhelderende bestanddelen, wordt de synthese van de tyrosinase geremd en wordt de productie van melanine beperkt. een derivaat van gestabiliseerde vitamine c verhoogt dit mechanisme.Het hyaluronzuur en glycerine bevorderen het herstel van de vochtbalans van de huid.

Flacon 30 ml ref. Pg 07 28,80

Flacon 30 ml ref. PD 21 39,80

Flacon 30 ml ref. PD 11 17,75

Flacon 30 ml ref. PD 22 36,,80

intense seruMPeArl &

silk extrAct

Dit witte zijdeachtige serum sublimeert de helderheid van de teint. Het bestaat uit: • Gehydroliseerd zijde-extract: bevat Sericine, 18 aminozuren die het vasthouden van het vocht bevorderen en de dehydratie van de huid vertragen. • Parelmoer: bevat 20 aminozuren en minerale zouten met remineraliserende eigenschappen. • Edelweiss extracten: anti-vrije radicalen en anti-oxiderende eigenschappen. • Hyaluronzuur: bekend om de hydraterende werking.

Preciouselixir

Voedende en beschermende verzorging met: • Arganolie met een voedende en regenerende werking voor de droge en rijpere huid.• Kaviaarextract van kaviaaraminozuren, minerale zouten en vitaminen (A en D) die het cellulaire metabolisme van vermoeide huid activeren. • Gouddeeltjes die de teint verlichten en die visueel de huidstructuur verfijnen.

instAnt liFtseruM

Dit serum heeft een onmiddellijke lift'up effect en bestaat uit een concentratie van actieve tensoren van zee en plantaardige oorsprong. De huid wordt zeer glad en zacht.Het Algue repair bestaat uit 2 zeewier extracten:• Het rode zeewier bevat anti-stress suikers die natuurlijke afweer van de huid stimuleren.• Het blauwe micro-zeewier Spiruline bevat herstellende peptiden die de huid voller maken.Het bronwater uit de zee is van nature rijk aan sporenelementen mangaan en silicium beschermen de hydratatie van de huid.

Voor dedroge en gevoelige huid

seruMs

De serums kun je ook gebruiken in de salonbehandelingen voor een nog exclusievere op dehuidconditie toegepastebehandeling en advies voor eenkuurmatige intensieve thuisbehandeling

5

Page 7: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

Alle huidtypen rijpere huidgecombineerde huid Droge huid Pigmentatie Vette huid gevoelige huid Doffe huid

Flacon 30 ml ref. Pe 07 13,25 Flacon 30 ml ref. Pc 07 15,50

Flacon 30 ml ref. PD 34 33,50Flacon 30 ml ref. PD 36 21,95

PAMPeringseruM

Dit lichtroze serum kalmeert de gevoelige huid en geeft de huid een zacht gevoel. Het bevat:• Dermocalmine ® (5%) vermindert rode vlekken.• Kaasjeskruid extract, bekend om de slijmstoffen met verzachtende en kalmerende eigenschappen.

Pure seruM

Dit serum, aanbevolen voor de vette huid en bij problemen, bevat:• Sebosoft ® (7%): actieve bestanddeel met hydraterende eigenschappen, het verfijnt en verstevigt de huidtextuur dankzij het sebacinezuur.• Sebomine ® (4%): reduceert de afscheiding van het sebum.• Korenbloem extract: kalmerende en verfrissende eigenschappen.

VitAlessence

Anti-aging serum geconcentreerd in actieve bestanddelen. Het bevat: • Matrixyl 3000 ® (5%): stimuleert de synthese van collageen, fibronectine en hyaluronzuur. • Silicium (4%): werkt op de synthese van elastine en helpt de huid de natuurlijke elasticiteit te behouden. • Tensine ® (5%): krachtig middel van actieve tensoren van plantaardige oorsprong die de huid zeer glad en zacht maken.

Moisture regulAting

seruM

serum werkt in op 2 vochtregulerende mechanismen van de huid Het bevat: • Wilde viooltjes extract (4%): verhoging van de synthese van hyaluronzuur die de epidermale waterretentie vergemakkelijken en stimuleert de synthese van aquaporines-3 die het proces van de watercirculatie in de huid activeren. • Peptiden van rijst (4%): revitaliseren de cellulaire stofwisseling, verbetert de tonus en maakt de huid soepel.

een touch van extremezachtheid

Verstevigeren gladder

seruMs

6

Page 8: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

Alle huidtypen rijpere huidgecombineerde huid Droge huid Pigmentatie Vette huid gevoelige huid Doffe huid

Anti-Ageing cAre(VAnAF 30 JAAr)

Q10 creAM VitAMin

licht en smeltend, de Q10 cream Vitamin bevat revitaliserende en tonische stoffen. Het coenzym Q10, natuurlijke lipofiele antioxidant, is betrokken bij de energie productie van de epidermale cellen. samen met Vitamine e, beschermt het de celmembranen van de huidbarrière.Het olieachtige extract van bruin zeewier verbetert de huidtextuur en geeft meer stevigheid en zachtheid. Het Hyaluronzuur met hydraterende eigenschappen en het gentiaan wortelextract met tonische eigenschappen complementeren de werking van deze verzorging.

VerZorgingscrèMes

intensiVe Anti Ageing cAre(VAnAF 45 JAAr)

restorAtiVe creAM

De herstellende crème herstelt de jeugdigheid van huid met kracht en stevigheid. Het collageen, de fibronectine en het hyaluronzuur spelen een fundamentele rol in de samenhang van het steunweefsel van de huid. De syntheses worden beide gestimuleerd met de Matrixyl 3000 ® (3%) en een derivaat organisch silicium (4%). Door de 3% plantaardig olie wordt de huid intensief gevoed en gehydrateerd door 6% complexe hydratatie stoffen. geeft onmiddellijk comfort en helderheid.

Pot 50 ml ref. PD 33 39,80

intensiVe cAre WitH liPosoMes

liposomen vervoeren de actieve bestanddelen van eiwitten van soja die de celvernieuwing stimuleren. Plantaardige bernagie oliën rijk aan essentiële vetzuren voltooien deze werking door de inwerking op de soepelheid van de huid waardoor lijntjes en rimpels zoveel mogelijk worden voorkomen. geschikt voor alle huidtypes.

Pot 50 ml ref. PD 17 21,95

Pot 50 ml ref. PD 32 39,80

YoutHFulnesscreAM

WitH steMcells

Deze crème met stamcellen, afkomstig uit de zeebiotechnologie, werkt op elke leeftijd op het jeugdkapitaal van de huid.De stamcellen van eryngium maritimum stimuleren de vernieuwing van keratinocyten, de belangrijkste cellen van de epidermis, en reguleren het delingsproces binnen de verschillende lagen. Ze hebben ook invloed op de irriterende stress veroorzaakt door uVb-straling en vrije radicalen. Het complex Mimosa was, Jojoba en Zonnebloem gekoppeld aan de Phytosqualane bezitten voedende en hydraterende eigenschappen.

Pot 50 ml ref. PD 38 39,80

7

Page 9: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

Alle huidtypen rijpere huidgecombineerde huid Droge huid Pigmentatie Vette huid gevoelige huid Doffe huid

ActiWHite® - ligHtening cAre

VerHelDerenDe VerZorging

ActiVe DAYcreAMsPF 25

De excellente dagcrème met een lichte en smeltende formule bevat actieve ingrediënten van de laatste generatie; het Actiwhite®, dat de synthese van de tyrosinase remt en de productie van het melanine beperkt. een derivaat van gestabiliseerde Vitamine c, vergroot de werking. De sPF25 beschermt de huid tegen uVb. Acetaat van tocophérol (derivaat van Vitamine e) en antioxidant, spelen een rol bij de bescherming tegen vrije radicalen door zonnestralen.Met de bijenwas, filmvormend en hydraterend bestanddeel, samen met de tréhalose van plantaardige oorsprong en Hyaluronzuur, wordt de vochtbalans bewaard.

Pompflacon 30 ml ref. Pg 06 20,50

skin DeFenseeMulsion

beauty elixir voor een visueel gladdere en sterkere huid door:• organisch silicium (4 %) dat werkt op de synthese van elastine voor een meer soepele huid• Aquaxyl ® (3 %) dat de functionaliteit van de vochtreservoirs (Hyaluronzuur en chondroitine sulfaat) verhoogt en het vochtverlies door het stimuleren van de synthese van ceramiden beperkt.• Survicode® (1 %) beschermt het verdedigingsmechanisme van de huid, dat met de tijd zal verminderen.

geeft een nieuwe helderheid aan de uitstraling. Voor alle huidtypen met hyperpigmentatieDe bestanddelen en werking:• Actiwhite®. Verhelderende actieve ingrediënten van de laatste generatie. remt de synthese van de tyrosinase en beperkt de productie van melanine.• Phylderm® Vegetal c2. bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid aminozuren. boost de zuurstofopname in de epidermale cellen, verhoogt het energetische potentieel en stimuleert de celvernieuwing.• Hyaluronzuur, trehalose van plantaardige oorsprong en glycerine dragen bij aan een evenwichtige vochtbalans in de huid.

ligHt exPert creAM WitH ActiWHite®

Fijne en smeltende textuur

Pot 50 ml ref. Pg 08 34,90

excellentedagcrème

Pompflacon 50 ml ref. Pg 09 24,80

8

Page 10: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

Alle huidtypen rijpere huidgecombineerde huid Droge huid Pigmentatie Vette huid gevoelige huid Doffe huid

De vette huid

HigH tolerAncecreAM

speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Deze hoge tolerantie crème bevat kalmerende actieve bestanddelen uit de zee en van plantaardige oorsprong die het de huid mogelijk maken om zich te herstellen en een optimaal comfort en bescherming te bieden. een ontspannende werkstof die de huid comfort biedt door het verhogen van de productie van endorfines. • 15% rehydraterende werkstof evenals Shea butter maken dit tot een sterk voedende crème voor de de gevoelige huid die niet comfortabel aanvoelt en dagelijks beschermd moet worden. een extract van laminaria zeewier remineraliseert de epidermis. Door mineralen en sporenelementen hervindt de huid de balans.

gevoelige huid

VerZorgenDe crèMe (VAnAF 30 JAAr)

nutri VitAliZingeMulsion

Deze dagcrème beschermt de droge huid en vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels. Het bevat twee complementaire plantaardige oliën:• Verzachtende Druivenpitolie, rijk aan linolzuur, bevordert een goede samenhang van de epidermale cellen.• De zeer vloeibare en indringende Babassunotenolie bevat plantensterolen en vitamine e gekend om hun antioxiderende eigenschappen.• Algae-Repair ® stimuleert de natuurlijke afweer van de huid en activeert de synthese van collageen en elastine.• Het werkzame bestanddeel afkomstig van de Artemia Salina (plankton) Het actieve derivaat van de Artemia salina (plankton) biedt energie en bescherming aan de huidcellen.

Droge huid

Pompflacon 50 ml ref. PD 14 18,80

De gecombineerde huid

HYDrA ProtectiVeFluiD

Deze emulsie bevat bronwater dat de lipide barrière versterkt en de vochtuitwisseling tussen de dermis en de epidermis verbetert.

Het maritieme bronwater dat van nature rijk is aan Mangaan en slicium brengt de huid vitaliteit en welbevinden.

De combinatie van het actieve osmocéalgue ® (extract van bruine algen) en Hyaluronzuur versterken een goede hydratatie van de huid.

Pompflacon 50 ml ref. Pe 03 21,25

PuriFYingcreAM

nieuwe parabenenvrije formule. Deze lichte en vloeibare crème is ontworpen voor de gecombineerde en vette huid. om de sebum secretie en het glimmen van de huid te reduceren is een actief ingrediënt van de bast van de enantia chlorantha extract (Afrikaanse boom) toegevoegd. De poriën worden verkleind en een Hamamelis extract met adstringerende eigenschappen draagt bij aan het meer verfijnen van de textuur van de huid. Als aanvulling op deze twee extracten zijn matterende poeders toegevoegd voor een onmiddellijk zichtbaar effect. Deze poeders absorberen het overtollige sebum. Deze zuiverende crème herstelt het evenwicht in de epidermis, geeft de huid een mat aspect en verfraait de teint.

Pompflacon 50 ml ref. Pc 05 18,80

Pompflacon 50 ml ref. PF 04 18,80

9

Page 11: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

Alle huidtypen rijpere huidgecombineerde huid Droge huid Pigmentatie Vette huid gevoelige huid Doffe huid

Het eye care concentrate is een gel-crème met 4 zeer belangrijke actieve ingrediënten.Matrixyl 3000® (3 %) en het organische silicone (4 %) stimuleren de collageensynthese, het elastine, de fibronectine en hyaluronzuur die zorgen voor een goede samenhang van het bindweefsel van de huid en in het bijzonder rondom de ogen.eyeliss ® (3 %) helpt mee om de zwelling te reduceren.Het bi-complex concealer (2 %) activeert de eliminatie van pigmenten die verantwoordelijk zijn voor de kleur van de donkere kringen.De oogopslag hervindt de expressie, de frisheid en de vitaliteit van de jeugd.

eYe cAre concentrAte (VAnAF 45 JAAr

crème-gel die 4 belangrijke bestanddelenbevat

oogcontour VerZorging

een meer heldere en uitgerustere oogopslag door deze balsem met Arganolie en shea butter: verzachten en voeden het sensitieve oogcontour. rijk aan sterolen en Vitamine e, bekend om het anti-oxidant effect.• Groene thee- extract: antioxidant en beschermer tegen vervuiling• Hamamelis extract: geeft een gevoel van welzijn dankzij de verzachtende eigenschappen.een extract van natuurlijke haversuikers verzachten zichtbaar dekraaienpootjes.

eYe contour bAlM (VAnAF 30 JAAr)

oogopslag helder en fris

Pompflacon 30 ml ref. Pb 06 19,90

Pompflacon 15 ml ref. PD 35 22,80

10

Page 12: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

Alle huidtypen rijpere huidgecombineerde huid Droge huid Pigmentatie Vette huid gevoelige huid Doffe huid

Dr0ge HuiDDe cliënt heeft een gevoelige huid:De huid heeft een tekort aan talg, wordt vaak gevoelig en mist de stevigheid. De huid ziet er droog en dof uit. De huid heeft weinig weerstandHet antwoord van oligodermie:om mooi te blijven moet de droge huid gehydrateerd worden maar ook worden gevoed.oligodermie antwoordt met een scala aan producten samengesteld om het vochtverlies en het talgtekort te verminderen, de huid te revitaliseren en te beschermen.

reiniging scrub MAsker seruM creAM

creamy cleansing Milk(ref.Pe 02)gentle Pampering lotion (PD 19)

gentle Peeling cream(PA 09)

Hydra relaxing Mask(PD 37)

intense serum Pearl & silk exctract(PD 22)

nutri Vitalizing emulsion(PD 35)

geVoelige HuiDDe cliënt heeft een gevoelige huid:De huid is dun en tegelijkertijd fragiel. De huid reageert op koude, weerswisselingen en ook op vervuiling. De huid wordt gemakkelijk geirriteerd en is onderhevig aan diffuse roodheid. Het antwoord van oligodermie:De huid heeft extreem zachte producten nodig. oligodermie antwoordt met een scala aan producten die verzachten en kalmeren.

creamy cleansing Milk(ref.Pe 02)gentle Pampering lotion (PD 19)

Velvet scrub gel Argan & Jojoba (Pb 04)of gentle Peeling cream (PA 09)

High tolerance Mask(PF 05)

Pampering serum(Pe 07)

High tolerance cream (PF 04)

De gecoMbineerDe - en norMAle HuiDDe cliënt heeft een normale huid :De huid is soepel en glad. De structuur is regelmatig. De huid is stevig en de make-up kan de gehele dag worden vastgehouden.Het antwoord van oligodermie :De huid moet goed gehydrateerd en beschermd worden tegen externe agressie. oligodermie antwoordt met een scala aan producten die het evenwicht ,

Fluid cleansing emulsion(Pe 01)Fresh Purifying lotion(PD 16)

Velvet scrub gel Argan & Jojoba (Pb 04)

Purifying Mask with 3 clays(Pc 04) voor de t zoneen/of gel Mask with Hyaluronic Acid (Pe 08)

Hydra Protective Fluid(Pe 03)

De Vette HuiD

De client heeft een vette huid:De vette huid wordt gekarakteriseerd door een overmatige productie van talg. Het gezicht glimt, de poriën zijn verwijd en de make-up blijft niet de gehele dag zitten. De huid mist zachtheid, heeft vaak onvolkomenheden en donkere vlekken.Het antwoord van oligodermie :Dit huidtype moet regelmatig en grondig worden gereinigd. oligodermie antwoordt met een scala aan producten die helpen om het evenwicht te bewaren en de vette huid te reinigen.

Foaming cleanser (Pc 01)Fresh Purifying lotion(PD 16)

Velvet scrub gel Argan & Jojoba (Pb 04)

Purifying Mask with 3 clays (Pc 04)

Pure serum (Pc 07) Purifying cream (Pc 05)

reiniging scrub MAsker seruM crèMe

reiniging Peeling MAsker seruM crèMe

reiniging Peeling MAsker seruM crèMe

HuiDVerZorgingsliJn

11

Page 13: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

Alle huidtypen rijpere huidgecombineerde huid Droge huid Pigmentatie Vette huid gevoelige huid Doffe huid

uw cliënt heeft een gedevitaliseerde huidDe teint lijkt verstikt en grijs. Het mist glans en stevigheid. De huid is vermoeid, in stress, gedehydrateerd en gevoelig voor milieuvervui-ling en weersverandering.Het antwoord van oligodermie:De huid moet de energie en schoonheid weer herwinnen. oligodermie biedt een scala aan producten om de huid een mooi aanzien te geven, de teint te verhelderen en de straling en stevigheid te herstellen.

DoF en VocHtArM

creamy cleansing Milk(ref.Pe 02)gentle Pampering lotion (PD 19)

Velvet scrub gel Argan & Jojoba (Pb 04)

gel Mask with Hyaluronic Acid (Pe 08)

Moisture regulating serum (PD 36)

nutri Vitalizing emulsion(PD 14)

ProtectiVe Anti Ageing cAre

Het is nooit te vroeg om op een effectieve manier de eerste zichtbare tekenen van de tijd te voorkomen en te verminderen. Door het stimuleren van de celvernieuwing om de natuurlijke verdediging te versterken is de specifieke anti-ageing verzorging ontwikkeld om de frisheid en de uitstraling te behouden. De producten kunnen regelmatig of als een kuur worden gebruikt, al naar gelang uw advies en wens van de cliënt.

Afhandelijk vanhet huidtype

Velvet scrub gel Argan & Jojoba (Pb 04)of gentle scrub cream (PA 09)

gel Mask with Hyaluronic Acid (Pe 08)

instant lift serum (PD 11) Dag : cream with stem cells (PD 38)of Q10 cream Vitamin (PD 32)nacht : intensive cream with liposomes (PD 17)

intensiVe Anti Ageing cAreop de leeftijd van 35-40 jaar begint de huid het natuurlijke vermogen om te regenereren te verliezen. er komt een wens om de rimpels op te vullen en om de stevigheid terug te geven aan de huid. De specifieke triple Action Anti-Ageing intensive care van o)ligodermie geeft de huid volheid, kracht en sterkte.

Afhankelijk vanhet huidtype

Velvet scrub gel Argan & Jojoba (Pb 04)

nutri relaxing Mask (PD 37)

Precious elixir with gold and caviar extract (PD 21)ofintense serum with Pearl and silk extract (PD 22)

restorative cream(PD 33)of Vital essence (PD 34)

ligHtening cAre

Veelvuldige blootstelling aan de zon en natuurlijke veroudering zijn twee belangrijke factoren die het verschijnen van pigmentvlekken laten ontstaan.

Afhankelijk vanhet huidtype

Velvet scrub gel Argan & Jojoba (Pb 04)

Double Power Mask(Pg 10)

lightening serum (Pg 07) cream with Actiwhite (Pg 08) ofActive Day cream sPF 25 (Pg 09)

reiniging scrub MAsker seruM crèMe

reiniging Peeling MAsker seruM creMe

reiniging Peeling MAsker seruM crèMe

reiniging scrub MAsker seruM creMe

HuiDVerZorgingsliJnen

12

Page 14: Oligodermie 2014

13

Anti-stress cAre

VoeDenD en VitAliserenD

JeugDige uitstrAling

Anti-Ageing

HYDrAteren

Page 15: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

usA

ge

Pro

Fess

ion

nel

reiniging

cleAnsing gel

tube 200 ml ref. cA 56 9,80Pot 500 ml ref. cA 35 15,50

Deze blauwachtige en zeer zachte gel emulgeert make-up en onzuiverheden perfect om de huid voor te bereiden op de behandeling. Afnemen met water en sponsjes.Door de aanwezigheid van het sap van actieve plantaardige boswellia serrate voelt de huid zacht en comfortabel aan. Deze wordt in de Ayurvedische traditionele geneeskunde (india) gekend om de kalmerende en verzachtend eigenschappen. De boswellia serrata boom is ook bekend als “Wierookboom".gemakkelijk en overzichtelijk 1 reinigingsproduct, geschikt voor alle huidtypes en huidcondities.

sachet 10g ref. cD 27 5,80

scrub Mousse WitH bAMbou silicA

Dit scrubschuim verfijnt de textuur van de huid en herstelt de helderheid van de huid.. Het is een poeder met een olie (Druivenpit- en kokosolie) en uiterst fijne deeltjes van organisch silicium van bamboo uit de bamboo van tabashir, een plant zeer rijk aan silicium. Vermengd met wat water ontstaat een romig schuim met micro-abrasieve deeltjes, waardoor een zachte en schone huid wordt verkregen. Het verwijdert effectief de dode huidcellen.

toepassing: doe de poeder uit de sachet (10g) in een kom en voeg 30ml water toe. Vermeng het onmiddellijk met een spatel totdat een crèmeachtige mousse ontstaat.breng de mousse aan op het gelaat en de hals en voer een delicate peeling uit. De siliciumdeeltjes in de mousse werken zeer doeltreffend en daarom moet de duur van de exfoliatie niet langer zijn dan 1 minuut om overhitting van de huid te vermijden.

VegetAlenZYMAtic

scrub

Pot 200 ml ref. cA 36 21,50

Deze plantaardige enzymatische peeling vereist geen mechanische actie. Dus geen risico op irritatie door de peelende korreltjes.• Zorgt voor een diepe reiniging van de huid.• Elimineert dode cellen en onzuiverheden van het huidoppervlak.• Verfijnt de textuur van de huid en verkleint de poriën• Maakt de huid helder en maakt de teint gelijkmatig• Stimuleert de celvernieuwing en maakt de huid zacht en fris.gebruik: het is aan te bevelen voor alle huidtypen, zelfs voor de meest gevoelige huidtypen.

toepassing: vooraf de ogen beschermen met twee vochtige katoenen pads.neem 20 tot 25ml van de peeling en breng dit aan op het gelaat en de hals. bedek het gelaat met een tissue en maak de tissue vochtig met een sponsje. Dampapparaat gedurende 7 tot 10 minuten, zonder ozon, omdat dit de werking van de enzymen stopt. indien geen dampapparaat voorhanden is, de tissuevochtig houden met een sprayflacon met water.De tissue afnemen en het restant van de peeling verwijderen. Afnemen met warm water.

Pot 250 ml ref. cF 37 32,90

intense sMootHingMAsker

Peelend crèmemasker. beauty resultaat: verbetert de textuur van de rijpere huid (teint, verfijnde huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar). revitaliserende werkingActieve ingrediënten, de werking:- Melkzuur en salicylzuur. keratolytische zuren die de cohesie tussen de dode cellen zal verminderen en waardoor de eliminatie gemakkelijker verloopt.- Ammoniumlactaat. Werkt in op de celvernieuwing en dehydratatie geur: fruitig zoet.

toepassing: bescherm de ogen vooraf met 2 vochtige katoenen pads. breng ongeveer 15 ml van het masker met een maskerkwast in een matig dik laagje aan op het gelaat en de hals. laat dit 7 tot 10 minuten inwerken. Afnemen met water en de huid drogen.bemerking: gedurende de aanbrengtijd van het masker kan cliënt een lichte warmte sensatie en wat prikkeling ervaren. Dit is compleet normaal gezien de hoge concentratie ingrediënten in de masker.

rijpere huidAlle huidtypen

Alle huidtypen

Vette huid

uniVerseel, AnDers en geMAkkeliJk

14

Page 16: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

usA

ge

Pro

Fess

ion

nel

Peeling

PeArl PoWDer For scrub

bevat ongeveer 20 aminozuren die de sleutel van leven voor de epidermale cellen vormen. Het is natuurlijk opgebouwd uit aragoniet (een kristallijn afgeleid van calciumcarbonaat), van conchyoline (eiwit) en minerale zouten. Moet noodzakelijkerwijs worden gemengd met de honing modelage - nevenstaand cD 31

Jar 40g ref. cD 32 16,50 Pot 250 ml ref. cD 31 29,75

iriDescent HoneY For MoDelAge WitH PeArl AnD eDelWeiss extrAct

Het wordt op 2 manieren toegepast: voor de massage en als scrub vermengd met parelmoerpoeder (ref. cD32). unieke textuur rijk aan vetzuren, in contact met water verandert het in een melkachtige emulsie. Het is eenvoudig te verwijderen en geeft een zachte huid.Werking: geformuleerd op een derivaat van suiker. Deze massage-olie met een mooie weerspiegeling van parel maakt een comfortabele massage mogelijk. Het bevat ook:• Druivenpitolie, met regeneratieve en restauratieve eigen- schappen voor de epidermis.• Gemicroniseerd Parelpoeder, een natuurlijk bron van Calcium• Edelweiss extract, anti-vrije radicale en anti-oxidante eigen- schappen• Arnica extract, verzachtende eigenschappen.

toepassing scrub met de Pearl Powder en de iridescent Honey for Modelage with Pearl and edelweiss extract.: laat ongeveer 3 ml van het product smelten in de hand en voeg 0,5g poeder toe. Vermengen en op het gelaat aanbrengen. Voer de scrub voorzichtig uit, het oogcontour vermijden.niet langer dan 1 minuut om verwarming van de epidermis te voorkomen. Zorgvuldig afnemen met water. De olie verandert in een melkachtige substantie, waardoor er geen vetresidu achterblijft en het verwijderen van het parelpoeder wordt gemakkelijk.

Pot 250 ml ref. cA 63 16,75

VelVet scrub gel

ArgAn & JoJobA

Deze amber gel verwijdert zacht de overtollige dode huidcellen en herstelt de glans van de huid.• Jojobawas en Argannotenpoeder zijn natuurlijke zeer zachte exfoliërende ingrediënten. • Rozenwater werkt als een toner en adstringeert.

scrub

Met de exfoliating Velvet gel Argan & Jojoba (ref. cA 63) : bevochtig de huid; breng 3 ml van de gel aan op het gelaat en de hals.oogcontour en oogleden vermijden. Mocht het product in contact zijn gekomen met de ogen dan onmiddellijk spoelen met water.scrub met de vingertoppen met kleine ronddraaiende bewegingen gedurende 1 minuut. Zorgvuldig afnemen met natte sponsjes of natte katoenen pads.

VoeDenD, VitAliserenD en een PrAcHtige glAns

15

Page 17: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

usA

ge

Pro

Fess

ion

nel

Wit satijne serum die de helderheid van de teint sublimeert.Het bevat:• Gehydrolyseerde zijde extracten: bevat Sericine eiwitten, 18 aminozuren die het vasthouden van het vocht bevorderen en het uitdrogen van de huid vertragen. • Parelpoeder: bevat 20 aminozuren en minerale zouten voor de remineraliserende eigenschappen. • Edelweiss Extracts: met anti-vrije radicale eigenschappen.• Hyaluronzuur: bekend om de hydraterende werking.

Flacon 30 ml ref. PD 22 36,80

intense seruM PeArl

& silk extrAct

Zijdezacht met de intensiteit van parel

`Flacon 30 ml ref. PD 21 39,80

Preciouselixir

De voedende en beschermende verzorging bevat:• Arganolie voor de voeding en regeneratie van droge en rijpere huid. • Kaviaar Extracten, aminozuren, minerale zouten en vitaminen (A en D) die meewerken om het cellulaire metabolisme van de vermoeide huid te activeren. gouden deeltjes die de teint verlichten en visueel de huidtextuur.

ligHteningseruM

Het lightening serum voorkomt en vermindert pigmentvlekken. gebaseerd op de synergie tussen skullcap, witte Moerbei en berendruif Dit serum dat zeer geconcentreerd is in actieve bestanddelen van plantaardige oorsprong is ontworpen om de huid geleidelijk lichter te laten worden door de activiteit van de tyrosinase, het enzym dat verantwoordelijk is voor de melanine synthese, te beperken.bovendien is de formule verrijkt met natuurlijke extracten van Zoethout en van Mimosa tenuiflora, bekend om de kalmerende en herstellende eigenschappen.

10 ampullen van 3ml ref. ce 27 16,50Druppelflacon 30ml ref. ce 51 16,50

gouden deeltjes verlichten de teint

Ampullen 10 x 3 ml ref. ce 56 16,50Druppelflacon 30ml ref. ce 60 16,50

skincAre ViAlsWitH co-enZYMe Q10

(olieachtige textuur)

bevat het coenzyme Q10, natuurlijke lipofiele anti-oxidant, betrokken bij de energie productie en de epidermale cellen. tesamen met vitamine e, beschermt het de celmembranen van de huidbarrière.Dit product met een verrassend lichte textuur maakt een niet te olieachtige massage mogelijk door de combinatie van drie oliën: Jojoba olie, voedend, Avocado olie, rijk in vetzuren van de omega-9 familie, maakt de huid gladder en zachter.tarwekiemolie, dankzij beschermt de droge huid dankzij het hoge gehalte van linolzuur (essentiële vetzuren).

16

Page 18: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

usA

ge

Pro

Fess

ion

nel

MAssAge

3 sets ref. cF 46 14,50

De Matrigel®, hydrofiele schijfjes van plantaardige oorsprong en zijdefibroïne eiwit veranderen, zodra zij in contact komen met water, in een verfrissende gel met een opmerkelijk masserend vermogen. Het reduceert irritaties, het verzacht en hydrateert de huid. De huid wordt zacht en zijdeachtig.bovendien bevat het zijdefibroïne eiwit aminozuren zoals glycine, Alanine, serine, tyrosine en Valine; de belangrijkste factoren van de natuurlijke bevochtigingsfactor van de huid (nMF).

MAtrigel® For MoDelAge WitH silk extrAct

MAssAgeMassage met Matrigel® with silk extract (ref. cF 46): doe twee schijfjes Matrigel® in een kom. Voeg 7 ml water toe en vermeng dit voorzichtig met een poederkwast totdat een gel ontstaat.Aanbrengen op het gelaat en de hals, het oogcontour vermijden. Voer een massage uit van 15 minuten, de vingertoppen regelmatig natmaken om een perfect glijden te waarborgen. Haargrens en wenkbrauwen vermijden.na de beëindiging van de massage de overtollige gel afnemen met warm water.

De Matrigel® verzacht en hydrateert de huid, maakt zacht en zijdeachtig.

exclusieVe gelAAtsMAssAge

17

Page 19: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

usA

ge

Pro

Fess

ion

nel

MAssAge

Pot 60g (ongeveer 60 behandelingen) ref. cF 58 20,75

De huid wordt gerevitaliseerd, wordt fris en zeer zacht, voelt comfortabel aan en is gekalmeerd. Actieve ingrediënten, de werking:• Duindoornolie (Hippophaë Rhamnoides) rijk aan vitamine E, carotenoïden (provitamine A), en fytosterolen. beschermt, verzacht en revitaliseert.• Bruin zeewierextract, Durvillea Antarctica geconcentreerd in alginezuur (anti-vrije radicalen) en specifieke suikers (tolerantie voor koude). beschermt de huid tegen externe agressies, in het bijzonder tegenvervuiling.• Uittreksel uit bruin zeewier Sargassum muticum remineraliserende en voedende werking

toepassing: doe 40ml heet water (40°c) in een kom. Doe 2 ml poeder in een kom (2ml = 1g poeder).schud de poeder gelijkmatig in het water. gedurende 15 tot 20 seconden laten opzwellen, voordat je het met een spatel vermengd tot er een blauwe foam ontstaat.gelijkmatig met een spatel aanbrengen, het oogcontour vermijden.ongeveer 10 minuten masseren.Afnemen met water en sponsjes en drogen met een tissue.

icYMousse

Pot 250 ml ref. cD 26 28,80

Melting HoneYMet gouD en kAViAAr extrAct

Melting Honey voor een uniek professioneel massage ritueel.Deze smeltende honing voor de massage, rijk aan kaviaarextract, biedt tal van voordelen en maakt de huid zijdeachtig en zacht. De textuur glijdt soepel over het huidoppervlak en transformeert in drie verschillende texturen: van een dikke honingachtige micro-emulsie, wordt het een soepele olieachtige gel en dan verandert het in een melkachtige emulsie. Het kaviaar extract is zeer rijk aan Vitamine A, D, b en sporenelementen evenals aan aminozuren.Deze ingrediënten intensiveren de processen in de huidcellen en tegelijkertijd vertragen zij door hydratatie de verouderingsprocessen. kaviaar is een belangrijk ingrediënt voor de regeneratie van de huidcellen, terwijl goud bekend is om de antioxidante eigenschappen.

toepassing: om de honing goed te laten smelten moet het product op een zeer goed droge huid worden toegepast. ongeveer 3 ml in de hand verwarmen om het wat te laten smelten. kleine hoeveelheden aanbrengen op het gelaat, de hals, oogcontour vermijden. Met de vingertoppen emulgeren tot een olie. ga verder met de massage. Aan het einde van de massage, de huid zorgvuldig afnemen sponsjes lauw water.De olie wordt omgezet in melkachtige emulsie waardoor geen vetresidu op het oppervlak van de huid kan achterblijven.

Pot 250 ml ref. cD 17 24,50

De textuur van deze balsem die 3 % bijenwas, 4 % essentiële vetzuren Polyglyceriden (substituut van lanoline) en 1 % laminaria zeewierolie bevat maakt een langdurige massage mogelijk, zonder de noodzaak meer product toe te voegen. Drie essentiële oliën (lavendel, cajeput voor verzachting en niaouli voor de zuivering) optimaliseren mede door de geur het ontspannende effect van de massage.

toepassing: neem ongeveer 3 ml van het product en verwarm het in de hand om het te laten smelten. Aanbrengen op het gelaat en de hals. Voer gedurende 10 minuten een massage uit. Afnemen met water. Daarna om alle restanten te verwijderen, na reinigen met de specific cleanser (ref. Po 01).

MoDelAge bAlMWitH essentiAl oils

Pot 250 ml ref. cD 31 28,80

iriDescent HoneY For MoDelAge

WitH PeArl AnD eDelWeiss extrAct

Het wordt op 2 manieren toegepast: voor de massage en als scrub .unieke textuur rijk aan vetzuren, in contact met water verandert het in een melkachtige emulsie. Het is eenvoudig te verwijderen en geeft een zachte huid.Werking: geformuleerd op een derivaat van suiker. Deze massage olie met een mooie weerspiegeling van parel maakt een comfortabele massage mogelijk. Het bevat ook:• Druivenpitolie, met regeneratieve en restauratieve eigen- schappen voor de epidermis.• Gemicroniseerd Parelpoeder, een natuurlijk bron van Calcium• Edelweiss extract, anti-vrije radicale en anti-oxidante eigen- schappen• Arnica extract, verzachtende eigenschappen.

VerrAssenDe MAssAge-ProDucten

18

Page 20: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

usA

ge

Pro

Fess

ion

nel

tube 200 ml ref. cD 33 22,50

Dit doorzichtige roze gelmasker geeft een weldadige frisheid aan de huid. Het bevat Hyaluronzuur, van nature actief aanwezig in de huid en bekend om het vermogen het vochtgehalte in de huid te verhogen. Deze werking wordt versterkt door de aanwezigheid van glycerine van plantaardige oorsprong.Aan deze twee actieve ingrediënten is een katoenextract en Provitamine b5 (Panthénol) toegevoegd voor een comfortabel effect op de huid die gevoelig is door de dehydratatie.toepassen: Aanbrengen in een matig dik laagje op het gelaat en de hals, het oogcontour vermijden.inwerktijd 15 minuten. Verwijderen met vochtige katoenen pads.

MAskersHYDrAteren, kAlMeren en VerZAcHten

HigH tolerAnceMAsker

tube 200 ml ref. cD 30 21,95

Dit masker bevat verzachtende actieve ingrediënten uit de zee en van plantaardige oorsprong die snel het gevoel van discomfort van de gevoelige huid zal verminderen. Het geeft een onmiddellijke verlichting dankzij actieve ingrediënten die de productie van endorfines (peptiden boodschappers voor comfort en well-being) stimuleren.triglycerides van natuurlijke oorsprong en Fytosqualane uit olijfolie sluiten zich bij elkaar aan om de huid een zijdezacht gevoel te geven. een extract van laminaria zeewier remineraliseert de huid en kan door de mineralen en sporenelementen het evenwicht hervinden.

naast de toepassing als masker kan er tevens een zachte massage met dit product worden uitgevoerd.Massage: neem 10ml van het High tolerance Mask en breng dit aan op het gelaat en de hals. Voer een zachte massage uit van 10 minuten en voorkom oververhitting van de huid. Zorgvuldig afnemen en de huid drogen.

gentle sootHing MAskWitH Aloe

Dit alginatenmasker geeft frisheid en verzachting aan de gevoelige huid. Het bevat een Aloë Vera extract en essentiële olie van de kamille bloemen die bijdragen aan de zachtheid van de huid. De aanwezigheid van olijfolie, rijk aan onverzadigde vetzuren, vitamine e en provitamine A verbeteren de soepelheid van de epidermis.

toepassen: doe de inhoud van de sachet (30 g) in een maskerbol. Voeg 90 ml koud water toe. Vermeng dit onmiddellijk krachtig met een spatel tot een homogene pasta. Aanbrengen, aan de randen iets dikker om het verwijderen te vergemakkelijken. oogcontour en vermijden.na ongeveer 6 minuten kan het masker in het geheel worden verwijderd.

sachet 30 g ref. cF 43 6,80

Deze lotion heeft een lichte gel textuur en wordt gebruikt voor de rehydratatie van het Modeling Mask with Marine collagen (ref. cD34). Het bevat Hyaluronzuur, van nature aanwezig in de huid en bekend om het vermogen om het vochtniveau in de huid te verhogen. Het is ook verrijkt met natuurlijk bronwater van marine oorsprong en maakt deel uit van het onderhoud van de huidhydratatie door de versterking van het intercellulaire cement van de stratum corneum.

HYAluronZuur lotion

Het Peel off masker vormt een flexibele mal van de werkelijke afdruk van de epidermis, een deel van het water uit het masker wordt overgedragen in de epidermis door het verschijnsel osmose. Het bevat Marine collageen, sucrose (bevochtigingsmiddel) en wat witte klei voor een zachte verzorging, bijzonder geschikt voor de droge en rijpere huid.toepassen: doe de inhoud van de gehele sachet (40gr) in een mengbol. Meng in een andere kom 60ml Hyaluronzuur lotion (ref. Po13) met 60ml water. Doe de vloeistof in een keer in de mengbol met poeder en roer dit krachtig tot een gladde pasta.Direct aanbrengen, aan de randen iets dikker om het verwijderen te vergemakkelijken. Het oogcontour, oogleden en wenkbrauwen vermijden. inwerktijd 10 minuten, afnemen en nareinigen met water.

sachet 40g ref. cD 34 6,80

MoDeling MAsk Met MArine collAgen

Verrijkt met bronwater uit de zee

gel MAskWitH HYAluronic AciD

Pompflacon 200ml ref. Po 13 10,90

19

Page 21: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

usA

ge

Pro

Fess

ion

nel

MAskersVoeDenD-VitAliserenD

clAriFYing MAskWitH AroMAtic

Herbs

sachet 10 g ref. cD 28 6,10

Het Purity Mask heeft het antwoord voor de vette huid omdat het evenwicht van de huid wordt hersteld, terwijl de behoefte aan comfort en frisheid wordt gerespecteerd. Dit poedermasker bevat een olieachtige fase (Druivenpitolie en kokosolie) en aromatische kruiden (Peterselie, Waterkers, Dille en basilicum).Het crèmemasker geeft een plezierige sensatie van comfort en frisheid.De aromatische kruiden zijn gekozen om de zuiverende, ontgiftende, en verzachtende eigenschappen die de huid in evenwicht brengen. Deze complete verzorging herstelt de vette huid, brengt helderheid en elasticiteit, terwijl het de huid verzacht.

toepassing: (ref. cD 28): doe de inhoud van het sachet poeder (10 g) een een maskerbol en voeg 30 ml water toe. onmiddellijk vermengen tot een zachte crème. Met een spatel aanbrengen op het gelaat en de hals. inwerktijd 10-15 minuten. Zorgvuldig afnemen.

grijze poeder voor een peel off mask. revitaliseert en verstevigt. Verzacht de lijnen en verheldert de teint. Actieve ingrediënten, de werking : • Alginaten & Calcium. Geeft een echte osmose tussen masker/ huid. • Geactiveerde planten. Reinigen op natuurlijke wijze dankzij de adsorptie-kracht voor onzuiverheden en gifstoffen..• Het plantaardige anti-vervuilingscomplex bevat extracten van klimop en Zonnebloem samen met Fytinezuur, derivaat van rijstzemelen. beschermt de cellen tegen verschillende soorten luchtverontreiniging.• Parfumvrij. • Vrij van conserveringsmiddelen.. Zie shaker (ref. cA 59) op pagina 57

toepassen: gebruik van het shaker Mask® control Pollution (ref. cF 51): Voor het toepassen van het masker eerst een geconcentreerde werkstof passend bij het huidtype on/of huidconditieop het gelaat en de hals aanbrengen.Doe 100 ml water van 20° c. in de shaker. Voeg een sachet maskerpoeder toe. ongeveer 10 seconden krachtig schudden. snel in een gelijkmatige laag aanbrengen, aan de randen wat dikker om het verwijderen te vergemakkelijken. ogen en wenkbrauwen vermijden.na 10 minuten afnemen met lauwarmwater.Aanbrengen van het restant (1/4) van de ampul of de inhoud van de halve overgebleven pipet van het serum.

sHAker MAsk® control

Pollution

sachet 30 g ref. cF 51 6,80shaker ref. cA 59 1,90

Pure energY MAskMet kAViAAr extrAct

beauty resultaat: revitaliseert en verstevigt.Verzacht lijntjes en verheldert de teint.Actieve ingrediënten, de werking:• Alginaten en Calcium. Tijdens het drogen vormt het masker een 'rubberachtig' geheel dat zich perfect vormt om het contour van het gelaat en de hals. Het maakt een osmose tussen het masker en de huid mogelijk, waardoor een deel het water uit het masker getransporteerd wordt naar de epidermis. • Kaviaar Extract. Bevat energetische substanties samengesteld uit fosfolipiden en fosfoproteïnen, essentiële componenten van de huidcellen.

toepassen: aanbrengen van ¼ Ampul co-enzyme Q10 (ref. ce 56 of een halve pipet serum co-enzyme (ref. ce 60). Doe de inhoud van een sachet in een maskerbol. Voeg 90ml warm water (45°c) toe aan de poeder en vermeng dit onmiddellijk krachtig tot een homogene pasta ontstaat. snel aanbrengen, aan de randen iets dikker om het afhalen te vergemakkelijken. na15 minuten het masker afnemen en nareinigen met water.

sachet 30 g ref. cF 52 6,80

gouden deeltjes verlichten de teint

tHerMAlMAsker

Dit masker geeft een zachte warmte vrij als het hard wordt, het optimaliseert de werking van de light expert cream Actiwhite®

een sachet van 150 g ref. cF 36 5,80emmertje van 1,8 kg ref. cF 61 58,00

20

Page 22: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

usA

ge

Pro

Fess

ion

nel

MAsker

Deze modellerende verzorging van de oogcontouren combi-neert algen en een extract van bruine rijst voor een kalmerende en ontlastende werking. Het Marine collageen extract herstelt en reguleert de elasticiteit van de opperhuid. essentiële rozenolie met verstevigende eigenschappen sti-muleert de celvernieuwing van de epidermis en hydrateert de oogcontouren.30ml water (20°c) krachtig vermengen met10g poeder (ref. cF 39) tot er een gladde smeltende paste ontstaat.bescherm de wimpers door het aanbrengen van dunne reepjes gaas of tissue.Het masker aanbrengen op de gesloten oogleden en op het oogcontour.(De ogen moeten gesloten blijven). inwerktijd 10 tot 15 minuten.Van boven naar beneden in een keer verwijderen. Verwijder eventuele restanten met een vochtige katoenen pads.kan tevens op de rimpels boven de bovenlip worden toegepast.

Peel oFF MAskeYe contour

een ontlastend en kalmerend effect

sachet van 10g ref. cF 39 6,80

kAn tiJDens De beHAnDeling WorDen ingelAst

ADVIES

gentle eYe MAkeuP reMoVerAttendeer je klant op het belang van een goede oogmake-up verwijdering. Door het gebruik van deze prachtige twee fasen oogmake-up remover wordt het fragiele oogcontour 'gespaard', en is dit in feite al de eerste stap in het voorkomen van vroegtijdige veroudering, die de klant thuis zelf kan doen. ook na ooglidcorrecties is een juiste verzorging van het contour een vereiste.

BASIS THUISVERZORGINGZie bladzijde 12 en 13.uiteraard altijd een reinigingsproduct en een 24-uursverzorging. in een latere fase kun je dan gerichter adviseren op huidconditie, leeftijd e.d.

EXTRA VERZORGINGtenminste één keer per week een peeling en een masker, zeker als de klant niet geregeld elke drie tot vier weken in de salon komt.even uitleggen, waarom.

BOOSTERHet kan nodig zijn een kuurverzorging te adviseren in de vorm van een serum bijvoorbeeld bij seizoenswisselingen, bij 'achterstallige' verzorging, maar ook na ziekte en veel stress kan een serum 'wonderen' doen. uiteraard kan een serum ook worden geadviseerd als intensieve extra verzorging onder de crème.

21

Page 23: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

usA

ge

Pro

Fess

ion

nel

Jar 250 ml ref. cF 49 26,50

ligHt exPert creAM WitH ActiWHite®

geeft een nieuwe verheldering van de teint. Voor alle huidtypen met pigmentvlekken. Active ingrediënten, de werking: • Actiwhite®. een verhelderend ingrediënt van de laatste generatie, remt de tyrosinase synthese, waardoor de melanine productie wordt gelimiteerd.• Goed uitgebalanceerd in peptiden, aminozuren en minerale zouten Phylderm® Vegetal c² verhoogt het zuurstofverbruik in de epidermale cellen. Het verhoogt het energetisch potentieel en stimuleert de celvernieuwing. Hyaluronzuur evenals de trehalose van plantaardige oorspring en glycerine dragen bij aan een evenwichtig vochtpercentage van de huid. De geur is licht fruitig en bloemrijk.

crèMes

Deze zachte en comfortabele dagcrème beschermt de droge huid, terwijl de fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen.Het bevat twee elkaar versterkende plantaardige oliën.• Babassu olie, voor de anti-oxidante eigenschappen.• Druivenpitolie, verzachtend.• Het Algae-Repair ® stimuleert het natuurlijke afweersysteem van de huid, en activeert de synthese van collageen en elastine.• Een actief ingrediënt derivaat van de Artemia Salina (plankton) geeft energie en beschermt de huidcellen.

tube 100 ml ref. cD 35 31,20

nutri VitAliZingeMulsion

tube 100 ml ref. cD 18 18,90

toe te passen aan het eind van een behandeling. een roze, lichte en zachte emulsie die de gedurende dag zal hydrateren. Het kan alleen of als make-up basis worden gebruikt. Het bevat bronwater van marine oorsprong met een dubbele werking.Het versterkt de lipide barrière van de bovenste laag van de opperhuid en verbetert de vochtuitwisseling tussen de dermis en de huid. Van nature rijk aan sporenelementen Mangaan en silicium brengt het bronwater vitaliteit en een gevoel van well-being aan de huid. De combinatie van actieve osmocéalgue® (extract van bruine algen) en Hyaluronzuur stimuleert een goede hydratatie van de huid. Vitamine e fungeert als anti-oxidant en beschermt de huid.

HigH tolerAncecreAM

tube 100 ml ref. cD 25 18,90

speciale formule voor de gevoelige huid. Deze crème bevat verzachtende actieve ingrediënten uit de zee en van plantaardige oorsprong waarmee aan de huid een optimaal comfort en bescherming wordt geboden. bovendien verhogen ontspannende actieve ingrdiënten de prodcutie van endorfines, peptiden boodschappers voor comfort en welbevinden. Hydraterende actieve bestanddelen evenals shea butter geven aan deze zachte crème een sterk voedende kracht, die de gevoelige huid zal beschermen tegen een strak dagelijks gevoel. een extract van laminaria zeewier remineraliseert de huid door de mineralen en de sporenelementen waardoor de huid het evenwicht kan hervinden.

PuriFYingcreAM

tube 100 ml ref. cD 29 19,90

een vloeibare en lichte crème voor de vette en gecombineerde huid. om de secretie van talg en het glimmen van de huid te verminderen is gekozen voor een werkzame stof verkregen uit een extract van de schors van de enantia chlorantha (Afrikaanse boom). Het reduceert de grootte van de poriën, terwijl een extract van de Hamamelis adstringeert hetgeen bijdraagt aan verfijnde huidtextuur. naast deze twee extracten, die een onmiddellijk zichtbaar resultaat geven, brengt deze crème de huid in evenwicht en geeft een matterende werking voor een prachtige teint.

HYDrA ProtectiVe

FluiD

AFsluiten VAn De beHAnDeling

tevens onder het thermalmasker toe te passen

22

Page 24: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

usA

ge

Pro

Fess

ion

nel

Anti-stress, beHeersen VAn De VerVuiling

WerkWiJZe

Dit is de behandeling voor alle vormen van vermoeide en verstikte huidcondities die geconfronteerd worden met stedelijke vervuilingen. Dit wordt nog benadrukt door een hectische levensstijl en laat daardoor duidelijke tekenen van vermoeidheid zien. ontspannen, verzacht met een herstelde huidademhaling krijgt de huid de natuurlijke energie weer terug. De huid ademt weer en is stralend fris en helder.

MAke-uP VerWiJDering gebruik de eye make-up removal (ref. cA 64) met katoenen pads. Make-up verwijdering gelaat en de hals: ongeveer 3 tot 5 ml cleansing gel (ref. cA 56 of cA 35) emulgeren. Afnemen met vochtige sponsjes.

Peelingexfolieer met het Heating and exfoliating cranberry Mask (réf. cF 41). bevochtig het gelaat en breng de inhoud van een sachet met het verwarmende en exfoliërende cranberry masker aan op het gelaat en de hals. Het oogcontour vermijden. tien minuten laten inwerken en voordat je het masker verwijdert eerst met natte vingertoppen het gelaat en de hals 30 seconden exfoliëren. Zorgvuldig afnemen met natte sponsjes.

MAssAgeMassage met de icy Mousse (ref. cF 58): doe 40ml heet water (40°c) in een kom. Doe 2 ml poeder in een kom met het afgestreken schepje voor dit doel (2ml = 1g poeder).schud de poeder gelijkmatig in het water. gedurende 15 tot 20 seconden laten opzwellen, voordat je het met een spatel vermengd tot er een blauwe foam ontstaat.gelijkmatig met een spatel aanbrengen, het oogcontour vermijden. ongeveer 10 minuten masseren.Afnemen met water en sponsjes en drogen met een tissue.

MAsker• Gebruik van het shaker Mask® control Pollution (ref. cF 51): Voor het toepassen van het masker 3/4 van de inhoud van een co-enzym Q10 ampul (ref. ce56) of de inhoud van 3 halve pipetten van het co-enzym Q10 serum (ref. ce60) aanbrengen op het gelaat en de hals. Doe 100 ml water van 20 ° c. in de shaker. Voeg een sachet maskerpoeder toe. ongeveer 10 seconden krachtig schudden. snel in een gelijkmatige laag aanbrengen, aan de randen wat dikker om het verwijderen te vergemakkelijken. ogen en wenkbrauwen vermijden.na 10 minuten afnemen met lauwarmwater.Aanbrengen van het restant (1/4) van de ampul of de inhoud van de halve overgebleven pipet van het serum.

crèMesluit de behandeling af met een product aansluitend bij het huidtype en maak de keuze uit: Hydra Protective Fluid (ref. cD 18), nutri-vitalizing emulsion (ref. cD 35), Purifying cream (ref. cD 29), High tolerance cream(ref. cD 25) of light expert cream with Actiwhite® (ref. cF 49).

een renovatieve behandeling voor de droge huid, maakt gladder, versterkt en verstevigt.intensief gevoedt, de huid is steviger, zachter en helderder.

MAke-uP VerWiJDering Pas de eye make-up removal (ref. cA 64) toe met katoenen pads.Make-up verwijdering: emulgeer ongeveer 3 tot 5 ml cleansing gel (ref. cA 56 of cA 35) op het gelaat en de hals. Afnemen met vochtige sponsjes.

scrubscrub met de Pearl Powder en de iridescent Honey for Modelage with Pearl and edelweiss extract.: laat ongeveer 3 ml van het product smelten in de hand en voeg 0,5g poeder toe. Vermengen en op het gelaat aanbrengen. Voer de scrub voorzichtig uit, het oogcontour vermijden.niet langer dan 1 minuut om verwarming van de epidermis te voorkomen. Zorgvuldig afnemen met water. De olie verandert in een melkachtige substantie, waardoor er geen vetresidu achterblijft en het verwijderen van de parelpoeder wordt gemakkelijk.

MAssAgeMassage met Matrigel® with silk extract (ref. cF 46): doe twee schijfjes Matrigel® in een kom. Voeg 7ml water toe en vermeng dit voorzichtig met een poederkwast totdat een gel ontstaat.Aanbrengen op het gelaat en de hals, het oogcontour vermijden. Voer een massage uit van 15 minuten, de vingertoppen regelmatig natmaken om een perfect glijden te waarborgen. Haargrens en wenkbrauwen vermijden.na de beëindiging van de massage de overtollige gel afnemen met warm water.

MAskerModeling Mask with Marine collagen: doe de inhoud van de gehele sachet (40gr) in een mengbol. Meng in een andere kom 60ml Hyaluronic acid lotion (ref. Po13) met 60ml water. Doe de vloeistof in een keer in de mengbol met poeder en roer dit krachtig tot een gladde pasta.Direct aanbrengen, aan de randen iets dikker om het verwijderen te vergemakkelijken.Het oogcontour, oogleden en wenkbrauwen vermijden.inwerktijd 10 minuten, afnemen en nareinigen met water.

crèMesluit de behandeling af door het aanbrengen van de intense serum Pearl and silk extract (ref. PD 22 gevolgd door de nutri Vitalizing emulsion (ref. cD 36).

VoeDenD enVitAliserenD

reinigenD, VoeDenD en VitAliserenD

23

Page 25: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

usA

ge

Pro

Fess

ion

nel

WerkWiJZe

VocHtboostercomfortabele behandeling voor de gedehydrateerde huid die min of meer gekenmerkt wordt door een soms wat ruw aanvoelen en fijne lijntjes (oogcontour gebied en toppen van de jukbeenderen). Door de intensieve revitalisering krijgt de huid het comfort en het gevoel van welbevinden terug.De huid is gladder, zachter en stralend fris.

MAke-uP VerWiJDeringgebruik de eye make-up removal (ref. cA 64) met katoenen padsMake-up removal voor gelaat en hals: ongeveer 3 tot 5 ml cleansing gel (ref. cA 56 or cA 35) emulgeren over het gehele oppervlak. Afnemen met vochtige sponsjes.

scrubMet de exfoliating Velvet gel Argan & Jojoba (ref. cA 63) : bevochtig de huid; breng 3 ml van de gel aan op het gelaat en de hals.oogcontour en oogleden vermijden. Mocht het product in contact zijn gekomen met de ogen dan onmiddellijk spoelen met water.scrub met de vingertoppen met kleine ronddraaiende bewegingen gedurende 1 minuut. Zorgvuldig afnemen met natte sponsjes of natte katoenen pads.

VocHtAAnVullenDe FAse :Deze specifieke fase kan op twee manier uitgevoerd worden (massage+ masker).

MAssAgeMassage met Matrigel® with silk extract (ref. cF 46) :Doe 2 schijfjes Matrigel® in een kom. Voeg 7ml water toe en vermeng dit zorgvuldig met een maskerkwast tot een gel ontstaat. Aanbrengen op het gelaat en de hals, oogcontouren vermijden en een massage uitvoeren van 15 minuten. Maak regelmatig de vingertoppen nat voor een perfect glijden. Haargrens en wenkbrauwen vermijden tijdens de massage.Aan het eind van de massage de resterende gel verwijderen met warm water.

MAskergel Mask with Hyaluronic Acid (ref. cD 33) :Aanbrengen in een matig dik laagje op het gelaat en de hals, het oogcontour vermijden.inwerktijd 15 minuten. Verwijderen met vochtige katoenen pads.

crèMeAfsluiten van de behandeling met de Hydra protective fluid (ref: cD18)

PuritY – oilY skins

corrigerende behandeling voor de vette en de gecombineerde huid, die glimt als gevolg van een exces aan sebum en overzuiverheden die de huid verstikken en irritatie uitlokken.gereinigd, verzacht krijgt de huid de frisheid en helderheid terug. De textuur is fijner, de onzuiverheden verminderd, de teint is gematteerd.

MAke-uP VerWiJDering gebruik de eye make-up removal (ref. cA 64) met katoenen pads. Make-up removal voor gelaat en hals: ongeveer 3 tot 5 ml cleansing gel (ref. cA 56 of cA 35) emulgeren over het gehele oppervlak. Afnemen met vochtige sponsjes.

scrub scrubmousse with bamboo silica (ref. cD27): doe de poeder uit de sachet (10g) in een kom en voeg 30ml water toe. Ver-meng het onmiddellijk met een spatel totdat een crèmeachtige mousse ontstaat.breng de mousse aan op het gelaat en de hals en voer een delicate peeling uit. De siliciumdeeltjes in de mousse werken zeer doeltreffend en daarom moet de duur van de exfoliatie niet langer zijn dan 1 minuut om overbelasting van de huid te vermijden.

MAssAgeModelage balm with essential oil (ref. cD 17)neem ongeveer 3 ml van het product en verwarm het in de hand om het te laten smelten. Aanbrengen op het gelaat en de hals. Voer gedurende 10 minuten een massage uit. Afnemen met water. Daarna om alle restanten te verwijderen, nareinigen met de specific cleanser (ref. Po 01).

DesincrustAtieDesincrustation lotion (ref. Po02)De negatief gepolsariseerde Desincrustatielotion wordt toegepast met galvanische stroom, niet langer dan 3 minuten.bedek de active elektrode met een sponsje, goed doordrenkt met de Desincrustation lotion. Vooraf de te behandelen zones goed bevochtigen met katoenen pads gedrenkt in dezelfde lotion.Met vochtige sponsjes het gelaat afnemen. indien nodig kan de extractie van de comedonen plaatsvinden. Dit kan gevolgd worden door een behandeling met hoog frequentie apparatuur om de epidermis te reinigen.

MAsker• clarifying mask with Aromatic Herbs (ref. cD 28): doe de inhoud van het sachet poeder (10 g) een een maskerbol en voeg 30 ml water toe. onmiddellijk vermengen tot een zachte crème. Met een spatel aanbrengen op het gelaat en de hals. inwerktijd 10-15minuten. Zorgvuldig afnemen.

crèMeDe behandeling afsluiten met de Purifying cream (ref. cD 29).

VocHtArMe-, Vet te- en gecoMbineerDe HuiD

24

Page 26: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

usA

ge

Pro

Fess

ion

nel

WerkWiJZe

JeugDige uitstrAling

globale reconstituerende verzorging voor de rijpere huid met de tekenen van veroudering (verlies van stevigheid en elasticiteit, minder homogene teint, rimpels etc.) kortom de huid is meer ontspannen en krijgt een nieuwe dichtheid. Het ovaal van het gezicht is steviger. De lijntjes en rimpels vervagen. De teint is gelijkmatiger met een nieuwe jeudige helderheid.

MAke-uP VerWiJDering gebruik de eye make-up removal (ref. cA 64) met katoenen pads. Make-up removal voor gelaat en hals: ongeveer 3 tot 5 ml cleansing gel (ref. cA 56 or cA 35) emulgeren over het ge-hele oppervlak. Afnemen met vochtige sponsjes.

PeelingVoer de peeling uit met de Vegetal enzymatic scrub (ref. cA 36). Deze plantaardige enzymatische peeling vereist geen mechanische actie. Dus geen risico op irritatie door de peelende korreltjes.• Zorgt voor een diepe reiniging van de huid.• Elimineert dode cellen en onzuiverheden van het huid- oppervlak.• Verfijnt de textuur van de huid en verkleint de poriën• Maakt de huid helder en maakt de teint gelijkmatig• Stimuleert de celvernieuwing en maakt de huid zacht en fris.gebruik: het is aan te bevelen voor alle huidtypen, zelfs voor de meest gevoelige huidtypen.

toepassing: vooraf de ogen beschermen met twee vochtige katoenen pads.neem 20 tot 25ml van de peeling en breng dit aan op het gelaat en de hals. bedek het gelaat met een tissue en maak de tissue vochtig met een sponsje. Dampapparaat gedurende 7 tot minuten, zonder ozon, omdat dit de werking van de enzymen stopt. indien geen dampapparaat voorhanden is, de tissuevochtig houden met een sprayflacon met water.De tissue afnemen en het restant van de peeling verwijderen. Afnemen met warm water.*belAngriJk : gebruik geen ozon omdat dit de werking van de enzymen neutraliseert.

MAssAgeMassage met de Melting Honey with gold and caviar extract (ref. cD 26) om de honing goed te laten smelten moet het product op een zeer goed droge huid worden toegepast. ongeveer 3 ml in de hand verwarmen om het wat te laten smelten. kleine hoeveelheden aanbrengen op het gelaat, de hals, oogcontour vermijden. Met de vingertoppen emulgeren tot een olie. ga verder met de massage. Aan het einde van de massage, de huid zorgvuldig afnemen sponsjes lauw water.De olie wordt omgezet in melkachtige emulsie waardoor geen vetresidu op het oppervlak van de huid kan achterblijven.

MAskerPure energy Mask met kaviaar extract ref. cF 52beauty resultaat: revitaliseert en verstevigt.Verzacht lijntjes en verheldert de teint.Actieve ingrediënten, de werking:• Alginaten en Calcium. Tijdens het drogen vormt het masker een 'rubberachtig' geheel dat zich perfect vormt om het contour van het gelaat en de hals. Het maakt een osmose tussen het masker en de huid mogelijk, waardoor een deel het water uit het masker getransporteerd wordt naar de epidermis. • Kaviaar Extract. Bevat energetische substanties samengesteld uit fosfolipiden en fosfoproteïnen, essentiële componenten van de huidcellen.

Peeling

-

VerVolg Pure energy Mask met kaviaar extract ref. cF 52toepassen: met de vingertoppen Precious elixer (PD 21).Doe de inhoud van een sachet in een maskerbol. Voeg 90ml warm water (45°c) toe aan de poeder en vermeng dit onmiddellijk krachtig tot een homogene pasta ontstaat. snel aanbrengen, aan de randen iets dikker om het afhalen te vergemakkelijken. na15 minuten het masker afnemen en nareinigen met water.

crèMeDe behandeling afsluiten met Precious elixer (PD21).

Anti-Ageing intensiF

Direct vernieuwende behandeling voor de ouderwordende huid die de vitaliteit gaat verliezen (meer duidelijk worden van rimpels en verslapping). De behandeling stimuleert, revitaliseert en maakt de huid voller. De huidtextuur is fijner en gladder. De rimpels verzacht en ontspannen. De huid is stralend.

MAke-uP VerWiJDeringgebruik de eye make-up removal (ref. cA 64) met katoenen padsMake-up removal voor gelaat en hals: ongeveer 3 tot 5 ml cleansing gel (ref. cA 56 or cA 35) emulgeren over het gehele oppervlak. Afnemen met vochtige sponsjes.

MAssAgeMassage met een co-enzyme Q 10 Ampoule (ref. ce 56) of met het serum with co-enzyme Q 10 (ref. ce 60) :Aanbrengen op het gezicht en de hals, de massage uitvoeren. restanten grondig verwijderen met warm en sponsjes. om elke spoor van vet te verwijderen adviseren wij je de specific cleanser (ref. Po 01) te gebruiken.

MAskersintense smoothing mask ( ref: cF 37 )bescherm de ogen vooraf met 2 vochtige katoenen pads. breng ongeveer 15 ml van het masker met een maskerkwast in een matig dik laagje aan op het gelaat en de hals. laat dit 7 tot 10 minuten inwerken. Afnemen met water en de huid drogen.bemerking: gedurende de aanbrengtijd van het masker kan cliënt een lichte warmte sensatie en wat prikkeling ervaren. Dit is compleet normaal gezien de hoge concentratie ingrediënten in de masker.

Daarna het: gentle soothing mask with aloe (ref. cF 43): doe de inhoud van de sachet (30 g) in een maskerbol. Voeg 90 ml koud water toe. Vermeng dit onmiddellijk krachtig met een spatel tot een homogene pasta.Aanbrengen, aan de randen iets dikker om het verwijderen te vergemakkelijken. oogcontour en vermijden.na ongeveer 6 minuten kan het masker in het geheel worden verwijderd

crèMe Afsluiten met de nutri-vitalizing emulsion. (ref. cD 35.)

Anti-Ageing beHAnDelingen

25

Page 27: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

usA

ge

Pro

Fess

ion

nel

WerkWiJZePigMentAtie en geVoelige HuiD

ligHt exPert Deze gelaatsverzorging is bedoeld voor alle huidtypen met pigmentatie door overmatige blootsteling aan de zon, natuurlijke veroudering en zwangerschapmaskers. De teint wordt gesublimeerd. De teint krijgt een nieuwe transparantie en onthult een intensieve helderheid.

MAke-uP VerWiJDeringgebruik de eye make-up removal (ref. cA 64) met katoenen padsMake-up removal voor gelaat en hals: ongeveer 3 tot 5 ml cleansing gel (ref. cA 56 or cA 35) emulgeren over het gehele oppervlak. Afnemen met vochtige sponsjes.

PeelingVegetal enzymatic scrub (ref. cA 36): Vooraf de ogen beschermen met twee vochtige katoenen pads.neem 20 tot 25ml van de peeling en breng dit aan op het gelaat en de hals. bedek het gelaat met een tissue en maak de tissue vochtig met een sponsje. Dampapparaat gedurend 7 tot minuten, zonder ozon, omdat dit de werking van de enzymen stopt.De tissue verwijderen en het restant van de peeling verwijderen. Afnemen met warm water.*belAngriJk : gebruik geen ozon omdat dit de werking van de enzymen neutraliseert.

MAssAgeeen ampul co-enzyme Q 10 (ref. ce 56) of 4 pipetten van het serum with co-enzyme Q 10 (ref. ce 60): aanbrengen op het gelaat en de hals en een massage van 15-20 minuten uitvoeren.Verwijder het restant met water. om alle sporen te verwijderen gebruik de specific cleanser (ref. Po 01).

MAskers (2 MAsker nAAr keuZe • light expert collagen Mask (ref. cF 59) voor het aanbrengen van het masker 3/4 ampul skincare Vials serum with lightening (ref. ce 27) of 3 halve pipetten van het lightening serum (ref. ce 51).bescherm de ogen met twee vochtige katoenen pads. Maak twee inkepingen in het collageen vlies voor de neus en voor de mond en leg het vlies op het gelaat en de hals. beetje bij beetje bevochtigen met de lotion with oxygeskin® (ref. cF 50). gladmaken met een maskerkwast.(De benodigde hoeveelheid lotion voor het bevochtigen van het masker is ongeveer 45 ml). na 20 minuten het vlies verwijderen.Droog de huid met een tissue.

• thermal Mask (ref. cF 36): voor het masker 3/4 ampul van de skincare Vials serum with lightening (ref. ce 27) of 3 halve pipetten van het lightening serum (ref. ce 51)op het gelaat en de hals aanbrengen.Met een spatel een laagje van de light expert cream with Actiwhite ® (ref. cF 49) aanbrengen op het gelaat en de hals.Het oogcontour vermijden. breng een maskergaasje dicht tegen de huid aan. opnieuw een laagje crème aanbrengen. bereiden van thermal Mask (ref. cF 36) door in een maskerbol de inhoud van een sachet (150 g) poeder te vermengen met 100 ml water tot een volle substantie is verkregen. onmiddelijk met een spatel in een dikke laag aanbrengen. beginnen bij de hals naar boven naar het voorhoofd. Het masker geeft geleidelijk een warmte sensatie gedurende ongeveer 15 minuten, aan het eind daalt de temperatuur.Afnemen na 20 minuten, de cliënt vragen om de spieren van het gelaat te mobiliseren om het verwijderen te vergemakkelijken. Afnemen met water.* Het is belangrijk de poeder en het water op het laatste moment te vermengen; het moet direct worden aangebracht omdat het na ongeveer 4 minuten gaat harden.

VerVolg WerkWiJZe ligHt exPert

crèMeop het gelaat en de hals 1/4 ampul skincare Vials serum with lightening (ref. ce 27) of een halve pipet van het the lightening serum (ref. ce 51) aanbrengen. Afluiten met de light expert cream Actiwhite ® (ref. cF 49).

extreMe soFtness

beschermende behandeling voor de gevoelige en delicate huid, die snel reageert (roodheid, prikkeling, tinteling) en niet comfortabel aanvoelt.

MAke-uP VerWiJDeringgebruik de eye make-up removal (ref. cA 64) met katoenen padsMake-up removal voor gelaat en hals: ongeveer 3 tot 5 ml cleansing gel (ref. cA 56 or cA 35) emulgeren over het gehele oppervlak. Afnemen met vochtige sponsjes.

MAssAgeMassage: neem10ml van het High tolerance Mask (ref. cD 30) en breng dit direct aan op het gelaat en de hals. Voer een zachte massage uit van 10 minuten en voorkom oververhitting van de huid. Zorgvuldig afnemen en de huid drogen.

MAskergentle soothing mask with aloe (ref. cF 43): doe de inhoud van de sachet in een maskerbol. 90 ml koud water toevoegen. onmiddellijk krachtig mengen tot een homogene pasta en direct aanbrengen, aan de randen iets dikker om een vergemakkelijk verwijderen te bewerkstelligen. oogcontour vermijden. Het vormt zich in ongeveer 6 minuten en kan in het geheel worden afgenomen.

crèMe Afsluiten met de High tolerance cream (ref: cD25.)

ligHt exPert collAgeen MAsker

ingrediënten en werking: • Alfa-Arbutine is een actief verhelderend ingrediënt dat de synthese van de melanine vertraagt.• Het Zoethoutwortel extract en Druivenpitten hebben anti-vrije radicale eigenschappen die de huidcellen beschermen tegen oxidatie.• Het citroenzuur maakt de huid glad en egaliseert de teint.

1 sheet ref. cF 59 12,95

26

Page 28: Oligodermie 2014

oli

go

Der

Mie

usA

ge

Pro

Fess

ion

nel

Wij zijn elke werkdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Je bent van harte welkom voor vrijblijvend advies of om producten af te halen en het gehele assortiment te zien incl. hars, klein materiaal voor in de salon en nog veel meer. Je kunt ook online bestellen via www.leclub.nl

Oligodermie en Le Club des Professionnels van Promats International - Frankrijkis een cosmeticamerk van FYS GROUP Paasheuvelweg 501105 BJ AMSTERDAM-ZUIDOOST (vlak bij het AMC)

T 020 303 42 36www.leclub.nl

BETALINGSMOGELIJKHEDEN EN CONDITIES

BTW BEREKENING - Alle prijzen zijn in EURO netto, exclusief BTW. 21 %.

ORDERKOSTENBij besteding onder een goederenbedrag van €150,- wordt 9,50 aan

order- en verzendkosten in rekening gebracht. Zendingen met een goederenbedrag boven de €150,- worden franco geleverd.

BETALINGSFACILITEITEN - Op de navolgende wijzen kunt u betalen:

VooruitbetalingBij uw eerste bestelling wordt het bedrag van de nota aan u doorgegeven.

Na ontvangst van uw betaling zenden wij u de bestelling toe.Volgende bestellingen kunnen na overleg op rekening worden verzonden.

Betaling binnen 30 dagen.

Door machtiging van de Bank - Bij uw bestelling treft u een aanvraagformulier voor een machtiging aan.

Betaling via de Webshop -Op de webshop kunt u kiezen voor het overmaken van het bedrag of betalen door middel van Ideal.

Contante betaling in de 'shop"

Op al onze aanbiedingen en leveranties zijn onze verkoopvoorwaarden van toepassing, zoals gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Utrecht ondernummer 431/88.

Wijzigingen specificaties en samenstellingen, afbeeldingen, drukfouten en (tussentijdse) prijswijzigingen voorbehouden (SE&O).