NWB NIEUWSBRIEF 2012#01

2
NIEUWSBRIEF # 2012/01 scheidsrechters Noord-west brabant Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ingeschreven bent op de nieuwsbrief van NWB Wens je de NWB nieuwsbrief niet meer te ontvangen, klik hier. Wij zijn als lokale Brabantse club (nu 4de prov., hopelijk volgend seizoen 3de) op zoek naar één of meerdere scheidsrechters die zich willen aansluiten bij onze club. Een zoektocht via de KBVB of footbel.be heeft niets opgeleverd, vandaar dat we even via deze weg willen vragen of jullie nog mogelijke kandidaten/pistes kennen die we kunnen volgen. Wij hebben ondertussen het "respecteer de scheidsrechters" logo ook op onze website gezet (www.fcbeigem.be ) Met vriendelijke groeten, Dirk Bomans - FC Beigem - 0476 40 00 92 - e-mail: [email protected] Ik ben een student journalistiek aan de Arteveldehogeschool in Gent, Mijn bachelorproef voor het derde jaar journalistiek gaat over de fysieke en verbale agressiviteit tegenover voetbalscheidsrechters uit de Belgische voetbalcompetitie. Ik wil in mijn bachelorproef verschillende mensen aan het woord laten. Niet alleen supporters en de bevoegde instanties, maar ook de scheidsrechters zelf vormen voor mij een onmisbare schakel in mijn eindwerk. Hebt u via uw site contacten met Belgische scheidsrechters die al te maken hebben gehad met agressie of scheidsrechters die hierover hun mening kwijt willen? Graag zou ik hen dan contacteren om aan een interview mee te doen. De interviews van mijn Bachelorproef moeten afgenomen worden tussen 8 april en 31 mei. Ik heb dus nog even tijd, maar ik wil toch zo snel mogelijk de interviews vastleggen. Hopelijk kunt u mij helpen met mijn vraag, Dank bij voorbaat, met vriendelijke groeten, Jonas Dumarey - 8200 Sint-Andries - e-mail: [email protected] SCHEIDSRECHTERSGEZOCHT(1) SCHEIDSRECHTERSGEZOCHT(2)

description

scheidsrechters noord-west brabant, nieuwsbrief

Transcript of NWB NIEUWSBRIEF 2012#01

Page 1: NWB NIEUWSBRIEF 2012#01

NIEUWSBRIEF # 2012/01

scheidsrechtersNoord-west brabant

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ingeschreven bent op de nieuwsbrief van NWBWens je de NWB nieuwsbrief niet meer te ontvangen, klik hier.

Wij zijn als lokale Brabantse club (nu 4de prov., hopelijk volgend seizoen 3de) op zoek naar één of meerdere scheidsrechters die zich willen aansluiten bij onze club. Een zoektocht via de KBVB of footbel.be heeft niets opgeleverd, vandaar dat we even via deze weg willen vragen of jullie nog mogelijke kandidaten/pistes kennen die we kunnen volgen.

Wij hebben ondertussen het "respecteer de scheidsrechters" logo ook op onze website gezet (www.fcbeigem.be)

Met vriendelijke groeten,

Dirk Bomans - FC Beigem - 0476 40 00 92 - e-mail: [email protected]

Ik ben een student journalistiek aan de Arteveldehogeschool in Gent, Mijn bachelorproef voor het derde jaar journalistiek gaat over de fysieke en verbale agressiviteit tegenover voetbalscheidsrechters uit de Belgische voetbalcompetitie. Ik wil in mijn bachelorproef verschillende mensen aan het woord laten. Niet alleen supporters en de bevoegde instanties, maar ook de scheidsrechters zelf vormen voor mij een onmisbare schakel in mijn eindwerk. Hebt u via uw site contacten met Belgische scheidsrechters die al te maken hebben gehad met agressie of scheidsrechters die hierover hun mening kwijt willen? Graag zou ik hen dan contacteren om aan een interview mee te doen.

De interviews van mijn Bachelorproef moeten afgenomen worden tussen 8 april en 31 mei. Ik heb dus nog even tijd, maar ik wil toch zo snel mogelijk de interviews vastleggen. Hopelijk kunt u mij helpen met mijn vraag,

Dank bij voorbaat, met vriendelijke groeten, Jonas Dumarey - 8200 Sint-Andries - e-mail: [email protected]

SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT (1)

SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT (2)

Page 2: NWB NIEUWSBRIEF 2012#01

Hallo, Enkele ouders van voetbalclub FC Kerksken hebben het voorstel om in de jeugdafdeling een avond te organiseren over de verschillende aspecten van de job van de scheidsrechters. We merken dat er op het veld, vooral bij jeugdspelers in de puberleeftijd soms te weinig respect is naar scheidsrechters toe. Ook aan de zijlijn is er soms te weinig sportiviteit en begrip voor de toch wel moeilijke taak van de scheidsrechters. We zijn ervan overtuigd dat een toelichting en het ter sprake brengen van ongepast gedrag op en naast het veld, kan leiden tot meer respect en begrip. Weet u bij wie we hiervoor terecht kunnen, zodat we een concreet voorstel kunnen voorleggen aan het bestuur? mvg, Anmie Geeraerts - e-mail: [email protected]

SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT (3)