Maak kennis met uw persoonlijke makelaar! · Uw woning wordt bij Abelen Makelaars en Taxateurs BV...

Click here to load reader

 • date post

  09-Aug-2020
 • Category

  Documents

 • view

  2
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Maak kennis met uw persoonlijke makelaar! · Uw woning wordt bij Abelen Makelaars en Taxateurs BV...

 • Aan- en verkoopbemiddeling

  Taxaties

  Adviseren

  Deeldiensten

  Abelen maakt het mogelijk!

  Maak kennis met uw persoonlijke makelaar!

 • Abelen Makelaars en Taxateurs, voor verkoop, aankoop, taxaties en advies.Welkom bij Abelen Makelaars en Taxateurs BV, een begrip in Rosmalen en omstreken. Onze gecertificeerde makelaars zijn u graag van dienst bij verkoop, aankoop, taxaties, advies en meer.

  We bestaan al sinds 1980 en als een echt familiebedrijf onderhouden wij een persoonlijke band met onze klanten. Dat ziet u terug in onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en flexibiliteit. U heeft altijd een vast aanspreekpunt en het is geen uitzondering als wij ook ’s avonds of in het weekend bezig zijn met uw woning of uw aankoop. Kwaliteit staat bij ons voorop. Zo zijn onze makelaars die zich bezighouden met de verkoop of aankoop allemaal gecertificeerd. Een belangrijk kwaliteitskeurmerk en een waarborg voor een goede en professionele dienstverlening.

  Wij staan u dan ook graag bij in de aan- of verkoop van een woning.Nieuwsgierig? Loop eens binnen voor een kopje koffie. Onze deur staat altijd voor u open!

  Welkom bij Abelen

  Abelen maakt het mogelijk!

 • Verkoop

  Gaat uw huis binnenkort in de verkoop? Gaat u uw huis binnenkort verkopen? Bij Abelen Makelaars en Taxateurs BV bent u niet alleen verzekerd van professionele begeleiding, maar ook van een objectief en eerlijk advies. Zo gaat soms de juiste prijs bijvoorbeeld vóór een snelle verkoop of bent u juist gebaat bij een lange opleveringsdatum. Waar u altijd van op aan kunt is dat er open en eerlijk met u wordt gecommuniceerd zodat u weet waar u aan toe bent.

  Uw woning wordt bij Abelen Makelaars en Taxateurs BV maximaal onder de aandacht gebracht. Zo wordt van uw woning een representatieve en professionele brochure gemaakt, wordt uw woning op Funda geplaatst met fraaie kleurenfoto’s, 2D en 3D plattegronden en eventueel een video en/of 360 graden foto’s. Zo zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk aandacht op Funda genereren voor uw woning. Uiteraard wordt gebruik gemaakt van ons uitgebreide zoekersbestand, het NVM-uitwisselingsysteem en wordt gebruik gemaakt van social media zoals o.a. Facebook, Instagram en Twitter. Kortom, de verkoop van uw woning wordt professioneel aangepakt waarbij wij voor u alle zorg uit handen nemen. Het maximale uit de verkoop van uw woning halen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

  Abelen maakt het mogelijk!

 • Uitgebreide social media strategie.

  Persoonlijk contact via de vaste woningcoach.

  Serieuze kandidaten voor bezichtigingen.

  No Cure no Pay.

  Maximale exposure via brochure, website, Funda, social media, zoekersbestanden en vitrine.

  Terugkoppeling na elke bezichtiging.

  Online inzage in het aantal hits op Funda.

  Optimale presentatie van uw woning door onze verkoopstyliste.

  Klantbeoordeling van 9.0 gemiddeld! Professioneel uitgevoerde onderhandelingen en juridische afwikkeling.

  1

  Verkoop

  2

  3 8

  7

  6

  Enkele voordelen van Abelen Makelaars en Taxateurs BV:

  Abelen maakt het mogelijk!

  4 9

  5 10

 • Aankoop

  Laat u bijstaan door een professional! Bent u op zoek naar een nieuwe woning en wilt u zich gedurende het aankoopproces laten bijstaan door een professional? Dan bent u bij Abelen Makelaars en Taxateurs BV aan het juiste adres.

  Wij begeleiden u door het hele aankoopproces vanaf de bezichtiging van de woning tot en met de notariële eigendomsoverdracht. Wij bekijken de woning met een deskundige blik, checken o.a. het bestemmingsplan, rechercheren bij het kadaster, adviseren ten aanzien van de te bieden koopsom en het te volgen onderhandelingstraject en voeren namens u de onderhandelingen. Verder begeleiden wij de juridische kant van de aankoop zoals de koopovereenkomst en de notariële eigendomsoverdracht. Neem de proef op de som en bel voor een vrijblijvend gesprek en ondervindt wat wij voor u kunnen betekenen.

  “Een goede aankoopmakelaar verdient zich dubbel en dik terug”.

  Abelen maakt het mogelijk!

 • Doorgewinterde onderhandelaars.

  Geen onverwachte verrassingen.

  Een professionele begeleiding van begin tot einde.

  Ook deeldiensten mogelijk.

  Oog voor details (o.a. de bouwkundige aspecten, de juridische aspecten).

  1

  Aankoop

  2

  3

  Enkele voordelen van Abelen Makelaars en Taxateurs BV:

  Abelen maakt het mogelijk!

  “De actieve makelaar van nu profileert zich op social media!”

  Wegens succes zijn we altijd op zoek naar nieuwe opdrachtgevers. Onze gecertificeerde makelaars zijn u graag van dienst bij verkoop, aankoop, taxaties, advies en meer. Maak een afspraak en we komen graag bij u langs.

  Wordt ambassadeur van Abelen! Bent u zelf niet actief op zoek naar een nieuwe woning, maar kent u iemand die zijn of haar woning wil verkopen? Introduceer ons bij de bewoners en wordt ambassadeur van Abelen. Iedereen die een pand aanreikt belonen wij met een prachtige attentie. Zo helpt u actief mee aan een nieuwe toekomst voor uw directe omgeving. Voor vragen of meer informatie kunt u ons bereiken op: +31 (0)73 521 2908.

  4

  5

 • Taxaties / Over ons

  Taxaties Een woning aankopen of verkopen is vaak een enorme beslissing. Met name omdat het over een aanzienlijk bedrag gaat. Is de woning die u op het oog heeft de vraagprijs wel waard? Hoeveel zou u voor uw woning krijgen?

  De taxatierapporten van Abelen Makelaars en Taxateurs BV bieden op deze vragen antwoord. De taxateurs van Abelen Makelaars en Taxateurs BV zijn NRVT gecertificeerd en de taxatierapporten worden door elke bank/hypotheekverstrekker geaccepteerd. Enkele voordelen van Abelen Makelaars en Taxateurs BV:• Gecertificeerde taxateurs (aangesloten bij NRVT, NVM en NWWI).• De taxatierapporten geven u aan de hand van referentieobjecten onderbouwd inzicht in de marktwaarde van de getaxeerde onroerende zaak.• Overzichtelijke en duidelijke taxatierapporten.• Opgesteld door onze taxateurs die volledig op de hoogte zijn van de laatste marktontwikkelingen.

  Over ons Opgericht in 1980 als het eerste makelaarskantoor in Rosmalen. Een familiebedrijf waarbij de drive van toen nog steeds is terug te zien in de huidige dienstverlening die is voortgezet door Marc en Roos. Beiden gepassioneerd makelaar en gedreven in hun vak.

  Marc is in 1991 door de Rechtbank in ’s-Hertogenbosch beëdigd tot makelaar en taxateur en is gecertificeerd RMT makelaar. Zijn vrouw Roos is gecertificeerd A-RMT makelaar. Het spreekt voor zich dat zij in de loop der jaren veel kennis hebben opgebouwd van de markt. Niet alleen in Rosmalen maar ook in ’s-Hertogenbosch, Vught, Sint Michielsgestel, Berlicum, Den Dungen, Vlijmen, Nuland en zelfs de maasdorpen zoals Hedel, Ammerzoden en Kerkdriel. Plaatsen waar de borden “Te Koop” van Abelen Makelaars en Taxateurs BV veelvuldig te zien zijn.Professionele begeleiding met een persoonlijke tint is de standaard. Makelen is hun passie. Vaak gaat dat dan ook net een stapje verder dan de gemiddelde makelaar. 5 redenen om voor Abelen Makelaars en Taxateurs BV te kiezen: • Eerlijk en betrouwbaar. Wij zijn geen huizenschuivers. Het gaat immers om u.• Kennis en ervaring. Gecertificeerde makelaars en taxateurs met veel ervaring, kennis en passie voor het vak. • Actief en doelgroepgericht. Professionele marketing voor maximale exposure.• Internet en social media. Internetpromotie is bij ons veel meer dan de woning op Funda plaatsen.• Altijd bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend. Makelaars met passie voor het vak en zonder een “9 tot 5” mentaliteit.

  Abelen Makelaars en Taxateurs BV, De makelaars voor u!

  Abelen maakt het mogelijk!

 • Burg. Mazairaclaan 2 | 5242 AV Rosmalen | +31 (0)73 521 2908 | [email protected] | www.abelen.nl

  @abelenmakelaars facebook.com/AbelenMakelaarsEnTaxateursBv instagram.com/abelen.nl

  Vrijblijvende afspraak maken? Dat kan eenvouding via WhatsApp nummer 06- 4076 2263

  www.abelen.nl

  We are social!

  Nederlands Woning Waarde Instituut