Linea recta brochure 2015

4
Experts in communicatie en sales Een allround formule om uw verhaal te vertellen What’s your story?

description

Linea Recta Media brochure. Alles over Storytelling via De Linea Recta Formule

Transcript of Linea recta brochure 2015

Page 1: Linea recta brochure 2015

Experts in communicatie en sales

Een allround formule om uw verhaal te vertellen

What’s your story?

Page 2: Linea recta brochure 2015

1Storytelling

Magazines, tekst, redactie

Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. En steeds meer draait verkoop om die emotie; het verhaal achter het product, de mensen die het maken en de klanten die uw product al gebruiken. Linea Recta vertelt die verhalen, op een duidelijke manier. Communicatie is immers geen rocket science: de kortste weg van A naar B is een rechte lijn. Daarom staat Linea Recta voor communicatie zonder poespas. Dat leest u, dat ziet u en dat merkt u aan onze werkwijze. De Linea Recta Formule, gebaseerd op standaardisering en vaste prijzen (zie achterzijde), bewijst zich keer op keer. Van bedrijfsbrochure tot sales toolkit, van online magazine tot CRM-applicatie en van bedrijfsvideo tot relatie-evenement.

2Linea Recta heeft jarenlange ervaring in het maken en restylen van bedrijfsbladen, jaarverslagen en nieuwsbrieven, zowel geprint als online. Dit zijn bewezen middelen die de promotie van uw bedrijf ondersteunen en de omzet verhogen. We bedenken het concept en voeren de complete (eind)redactie voor u uit. Maar behalve bladenmakers zijn we ook gepassioneerde tekstschrijvers. Dus dat tekstje dat nog geschreven moet worden en waar u tegenop ziet, die website die up-to-date moet blijven en waar u maar niet aan toe komt, dat artikel in het vakblad, dat persbericht of dat klantverhaal om aan uw verkopers mee te geven… Linea Recta schrijft het.

‘Turn your data into drama, people will listen, people will act’

Robert McKee,storytelling expert

Page 3: Linea recta brochure 2015

Sales

3Linea Recta versterkt uw salesproces door de inzet van doelgerichte sales- en communicatietools. Op basis van een quick scan analyseren wij het gehele verkooptraject, inclusief de salespitch, het salesmateriaal, de website en de offerte. Vervolgens stellen we een sales toolkit samen met producten die stuk voor stuk gericht zijn op het genereren van meer verkoop. Denk daarbij aan een bedrijfsbrochure, referentieverhalen, animatievideo’s, een online nieuwsbrief, een verbeterde offerte-layout en sales-applicaties. Het resultaat: in elke fase van het verkooptraject ondersteunen hoogwaardige communicatiemiddelen met een eenduidige boodschap en uitstraling, uw salespitch. Essentieel om tijdens het hele verkoopproces beter over te komen dan de concurrent.

Special products

4• CRM-applicatie. Linea Recta is reseller van SultanCRM, een Nederlandse CRM-applicatie, die structuur aanbrengt in uw relatiebeheer. Vraag een demo aan.• Events. Wij verzorgen uw relatiedag of bedrijfsevent. Van locatie tot catering, van sprekers tot communicatie- uitingen.• Storymaps. Een prachtig middel om geo-informatie te koppelen aan content. Publiceer via online kaarten het verhaal over uw buurt, vestigingen, leveranciers of klanten.• Consultancy. We adviseren over uw salespitch, scannen uw offerte, maar geven ook advies over verbeteringen aan de bestaande communicatiemiddelen.

Page 4: Linea recta brochure 2015

6

5Organisatie

De Linea Recta Formule

Linea Recta is hét communicatiebureau voor middelgrote organisaties. Organisaties die willen en moeten communiceren, maar die het simpelweg ontbreekt aan mankracht, tijd en expertise. Met onze communicatieproducten ondersteunen we de afdeling Sales & Marketing en de afdeling Communicatie. Brancheorganisaties, woningcorporaties, onderwijsinstellingen, overheden en commerciële organisaties in de ICT, zakelijke dienstverlening, handel en industrie kloppen met hun communicatievraag bij ons aan. U zit aan tafel met ondernemers. Communicatie-experts met verstand van zaken.

Linea Recta biedt gestandaardiseerde communicatiemiddelen en -pakketten voor een vaste prijs en communicatie-ondersteuning in abonnementsvorm. Dat biedt de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven toch passende producten te maken, die uw eigen verhaal vertellen.

Linea Recta Media BV – Copernicusstraat 39 – 1098 JD Amsterdam 020 2612636 – [email protected] – Hier kunt u ook onze prijslijst aanvragenvideo channel: www.vimeo.com/linearectamediamagazine channel: www.issuu.com/linea-recta

‘Linea Recta heeft ons een passende en creatieve mix van online en offline communicatie- middelen geleverd’

John Flierman, programmamanager ROC van Amsterdam