Kippenren Barneveld Sponsorboekje 2011

16
kippen Sponsorboekje kippenren 16 april 2011 marathon 1 2 1 4 1 8

description

Kippenren Barneveld Sponsorboekje 2011

Transcript of Kippenren Barneveld Sponsorboekje 2011

kippenrenSponsorboekje kippenren

16 april 2011

marathon12

14

18

Colofon/informatie:

de Stichting Marathon Barneveld is een

initiatief van de Ronde Tafel 148 Barneveld

www.rt148.nl

Secretariaat: Postbus 522 - 3770 AM Barneveld www.kippenrenbarneveld.nl [email protected]

Rabobank 15.85.12.340KvK 08162425 BTW: NL8182.96.835.B.01

Redactie: Stichting Marathon BarneveldOpmaak: Hj. Rietberg

Koninklijke BDU – www.bdu.nl - is

mediapartner van de Kippenren Barneveld.

inhoudSopgave

Programma Kippenren april 2011 Pagina 2

Voorwoord van de burgemeester Pagina 3

Lopen voor het goede doel Pagina 4

Geschiedenis Kippenren Pagina 5

Hoofdsponsoren

Ricoh Pagina 6

Rabobank Pagina 8

Sportclub do-it - Centrum Evers Pagina 9

Goede Doelen Pagina 10

Sponsorpakketten Pagina 12

programma Kippenren Barneveld 16-04-2011

inschrijving 11.00 -13.15 uurgezamenlijk warming-up 13.30 uur Start , en marathon en bedrijvenloop 14.00 uurprijsuitreikingen circa 16.30 uur

Tijdens het evenement zijn er verschillende (muzikale) activiteiten rondom het Raadhuisplein.

03

voorwoordHet is steeds weer een aangename verrassing te merken dat er vele, leuke initiatieven in de gemeente worden ontplooid waarvan de opbrengst ook nog eens is bestemd voor het goede doel.

En in het geval van de Kippenren nog een bijzonder gezond en sportief initiatief bovendien. De liefhebber van de loopsport kan kiezen uit verschillende afstanden zoals de achtste, de kwart en de halve marathon, afstanden die heel wat van uw krachten zullen vergen. Toch geef ik u een welgemeend advies mee voor onderweg: zet de blik niet alleen op oneindig maar kijk ook eens om u heen. In ieder geval de kwart en de halve marathon gaan door het zuidelijk deel van het landgoed Erica, een landgoed dat door de Barnevelders wordt aangeduid als “Het Paradijs”. Als u mijn advies opvolgt, zult u merken dat dat niet voor niets is. Gerrit de Graaff, bekend natuurgids, schrijft in zijn boekje “De mooiste natuurgebieden in en om de Gelderse Vallei”, dat die aanduiding niet zo verwonderlijk is want het was een ongerept stuk natuur.

De een achtste Kippenren haalt het paradijs niet maar ook bij die afstand valt er onderweg ongetwijfeld genoeg te genieten. Bijvoorbeeld van de Veluwse gastvrijheid die u zult voelen. De Veluwenaar wil altijd wel graag even weten ‘van wie u er eentje bent’. Van de Kippenren in dit geval, dus dat zit wel goed.

Ik wens u allemaal een sportieve en geslaagde Kippenren 2011 toe. Geniet er van, vergeet niet ook eens om u heen te kijken en bedenk dat de opbrengst van het evenement bestemd is voor zorgboerderij Klein Essen, Kinderhospice De Glind en de Stichting G-sport Barneveld. Dat moet een goed gevoel geven.

J.A.M.L. Houben,

burgemeester

04

Bestuur Stichting Marathon Barneveld

Jaap GuldieRonald TulenJan BieldermanWillem VerweijRijk Boekhout

lopen voor meerdere goede doelen Op zaterdag 16 april 2011 vindt de vierde editie van de Ricoh Kippenren Barneveld plaats. Een geweldig evenement vanuit het centrum van Barneveld met een parcours dat door een van de mooiste natuurgebieden van de Veluwe loopt. De recreatieve loop is bestemd voor mannen en vrouwen, de drie verschillende afstanden bieden voor elke hardloper wat wils. Natuurlijk ben je als deelnemer je eigen goede doel, je wilt immers fit aan de start verschijnen. Maar met je deelname ondersteun je ook nog eens enkele lokale goede doelen.

Het succes van de Kippenren valt of staat met de bijdragen van sponsors. Als organisatie zijn we natuurlijk erg blij met onze hoofd-, sub- en afstandsponsors. Er zijn echter nog diverse andere sponsormogelijkheden. De verschillende pakketten worden verderop in deze brochure toegelicht. Je hoeft nog geen getrainde loper te zijn om mee te kunnen doen, je kunt je gezamenlijk met andere deelnemers voorbereiden onder professionele begeleiding van sportclub Do-It, kijk voor de mogelijkheden op de website. Dit jaar wordt ook weer een bedrijvenloop gehouden, een gezamenlijke voorbereiding en deelname kan een goede teambuilding zijn binnen uw bedrijf.

Doe mee en schrijf je nu in www.kippenrenbarneveld.nl, individueel of met een of meerdere bedrijventeams. Tot zaterdag 16 april!

05

geSChiedeniS Kippenren BarneveldWe nemen u even mee terug in de tijd. In 2008 is voor de eerste keer De Kippenren georganiseerd door de Stichting Marathon Barneveld. Deze stichting is opgericht door leden van de Ronde Tafel Barneveld met als doel het organiseren van loopactiviteiten waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat. De resultaten van de eerste twee edities liegen er niet om. In 2008 heeft de stichting Racen tegen Kanker 10.000 euro ontvangen en in 2009 kon er zelfs nog meer ingezameld worden voor het goede doel. In dat jaar is het Kinderhospice in De Glind ondersteunt met een donatie van maar liefst 12.500 euro. Vorig jaar steunden we 3 goede doelen. De opbrengt van dat jaar bedroeg voor Kinderhospice De Glind 7500 euro, voor G-Sport Barneveld 2500 euro en voor Stichting Children in Trouble ook 2500 euro.

Hieruit blijkt maar weer dat de kippenren zich mag verheugen in een stijgende populariteit. Maar hoe kan dit ook anders! Barneveld wordt traditioneel al geassocieerd met kippen en daarom is de naam treffend gekozen. Daarnaast hebben we een prachtig parcours door het centrum en het buitengebied van Barneveld, de ondersteuning van onmisbare vrijwilligers en een stijgend aantal deelnemers. Kortom alle ingrediënten voor een succesvolle loopwedstrijd zijn aanwezig. Wij kijken dan ook uit naar de volgende editie op zaterdag 16 april a.s. en zijn er zeker bij. U toch ook!

06

Ricoh Document Center Midden-NederlandVeemweg 93771 MT Barneveld0342-400420www.ricoh-documentcenter.nl/midden-nederland

riCoh doCument midden-nederlandhoofdSponSor Kippenren“De komende twee jaar zijn we wederom hoofdsponsor van de Kippenren” Aldus Wilco van Bezooijen, directeur van het Ricoh Document Center Midden Nederland, gevestigd in Barneveld.“Als Barneveldse ondernemer, draag ik mijn steentje graag bij aan lokale activiteiten. De Kippenren vind ik een geweldig initiatief, een mooie happening voor iedereen die Barneveld een warm hart toedraagt en daarom ben ik er trots op vorig jaar, dit jaar en ook volgend jaar hoofdsponsor te zijn!”

Ricoh is wereldmarktleider met de modernste technologische innovaties op het gebied van document management oplossingen. Op basis van het principe dat ingewikkelde technologie zo gebruiksvriendelijk mogelijk moet zijn, evalueert Ricoh zijn producten en diensten vanuit het oogpunt van de klant. Daarmee zijn ze ook in Nederland marktleider op het gebied van digitale kantooroplossingen geworden en dragen zij bij aan het succes van bedrijven en organisaties. Maar met de perfecte technologie bent u er nog niet. Het draait uiteindelijk om de juiste inzet van die technologie in úw organisatie. De professionals van het Ricoh Document Center Midden Nederland hebben de deskundigheid en ervaring in huis om u hierbij te adviseren. Naast hoogwaardige multifunctionals en printers bieden wij tevens innovatieve document oplossingen en recent ook VoIP telefonie oplossingen en werkplekbeheer tegen een vast bedrag per maand. Transparantie, helderheid, duidelijke afspraken en weten waar u

12

07

aan toe bent op alle facetten van de automatisering van de werkplek. Daar staan we voor!

Het Ricoh Document Center Midden Nederland combineert de voordelen van een compact, dynamisch en lokaal georiënteerd bedrijf met die van Ricoh, een wereldwijde, kennisintensieve marktleider op het gebied van document management. Met een enthousiast en servicegericht team ondersteunt het Ricoh Document Center Midden Nederland vanuit Barneveld bedrijven in de regio door de juiste apparatuur te leveren en documentintensieve processen te optimaliseren. Of het nu gaat om de plaatsing van een enkele printer of om de invoering van een geavanceerd management informatiesysteem; doel is efficiënter werker tegen minder kosten.

Directeur/eigenaar van het Ricoh Document Center Midden Nederland is Wilco van Bezooijen. Met meer dan 20 jaar sales en management ervaring in de branche heeft hij de deuren geopend van het Ricoh Document Center Midden Nederland in Barneveld en is er een meer dan heldere missie; ondernemingen begeleiden bij het optimaliseren van alle informatiestromen. En dit door het beste van twee werelden bij elkaar te brengen...Een lokale flexibele, zeer klantgerichte onderneming gecombineerd met de kracht van de marktleider Ricoh.

08

raBoBanK SponSor van de marathon De Kippenren is langzaam maar zeker een begrip voor Barneveld. En niet voor niets. Naast de sportieve prestatie is er veel aandacht voor lokale, maatschappelijke doelen en projecten. Om deze redenen past de Kippenren goed bij de Rabobank. De Rabobank is flink geworteld in de Barneveldse samenleving en voelt zich betrokken bij u. Wij zijn meer dan een geldverstrekker. Zo dragen wij maatschappelijk ook ons steentje bij.

Wat dacht u van ons Rabofonds. Jaarlijkst stort de bank 1,25% van de nettowinst naar het Rabofonds. Dit geld verdelen we evenredig over de kernen in ons werkgebied. Het geld vloeit dus terug naar het werkgebied. Heel veel prachtige en mooie initiatieven zijn verwezenlijkt door een bijdrage uit ons Rabofonds. Wij berichten hier regelmatig over in de krant en ons ledenblad de Dichterbij. De Rabobank is een bank met leden, geen aandeelhouders. Onze leden bepalen het beleid. Zo beoordeelt de ledenraad ook de aanvragen van het Rabofonds. Voor aanvragen voor het Rabofonds kunt u naar onze site www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/barneveld-voorthuizen/rabofonds

Sponsoring is een iets andere tak van sport. Hier zoeken we meer naar een tegenprestatie. En die vinden wij bij de Kippenren. Onze naam verbinden we aan de ¼ marathon. Een afstand die voor de getrainde, maar ook voor de minder getrainde loper haalbaar is. De winnaar ontvangt van mij persoonlijk de felicitaties en de daarbij behorende prijs.Wij wensen het bestuur veel succes toe bij de organisatie. Maar vooral veel succes voor de lopers. Een hele sportieve en mooie middag toegewenst! Sportief bezig zijn en wat bijdragen aan de samenleving, dat is het idee!

14

Ed den Besten - RabobankTorenplein 23772 CX Barneveldwww.rabobank.nl

09

18do-it met everS

SponSor van de marathon KippenrenSporten en bewegen is voor ieder mens belangrijk, maar het moet wel op de juiste manier gebeuren. Zeker voor mensen die last hebben van een aandoening/blessure is het van belang om op de juiste manier te blijven bewegen. Zowel de fysiotherapeut als de sportschool kan hierbij helpen. In de meeste gevallen kunnen beide partijen niet tegelijk begeleiding bieden.

Sportclub do-it heeft hiervoor de juiste oplossing. Een samenwerkingsverband met Centrum Evers. Door deze professionele samenwerking kan er snel gecommuniceerd worden tussen de specialisten, waardoor de cliënt en de sporter op de juiste wijze begeleid kan worden. Het is een groot voordeel dat er een fysiotherapieruimte met 2 therapeuten gevestigd is binnen de sportclub. Niet alleen sporters kunnen een beroep doen op de fysiotherapeut maar ook bij de fysiotherapeutische oefeningen kan gebruik gemaakt worden van alle fitnessapparatuur. Als de mensen zijn uitbehandeld kunnen zij verder trainen met een voor hun op maat gemaakt schema, of naar de voor hun geschikte groepsles verwezen worden. Zoals een Pilates les of een Bodyshape. De drempel om van sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut over te stappen naar de sportschool wordt hierdoor een stuk lager. De sporter is al vertrouwd geraakt met de sportschool en de instructeurs. Omdat beide organisaties professionaliteit combineren met dezelfde passie, namelijk “gezond door bewegen” is er sprake van

een succesvolle samenwerking. Dit is dan ook direct de link naar de Kippenren. Gezond door bewegen is ons motto en willen dat stimuleren in Barneveld. Door een evenement, zoals de Kippenren, te organiseren met veel Barneveldse deelnemers is dat de motivatie mee te werken en te ondersteunen.

Sport & Squashclub do-it Parmentierstraat 4 3772 MS Barneveld www.sportclubdo-it.nl

Centrum EversNieuwe Markt 1c3771CB Barneveld

www.centrumevers.nl

010

goede doelen Kippenren Barneveld 2011Eén van de voornaamste doelen van de stichting Kippenren Barneveld is het ondersteunen van lokale, maatschappelijke projecten. Hieronder ziet u beschrijvingen van enkele goede doelen:

KinderhoSpiCe de glind

Net als bij de editie 2009 en 2010 ondersteunt de Kippenren Barneveld in 2011 het Kindershospice De Glind.Kinderhospice de Glind is een huis voor ernstig zieke kinderen die intensieve en complexe zorg nodig hebben. Zij staan klaar wanneer het om respijtzorg, crisisopvang, terminale zorg, ambulante zorg, ondersteuning en nazorg gaat. Naast deze specialistische zorg staat gezelligheid en aandacht centraal.

Kinderhospice De Glind staat in het dorpje De Glind, centraal gelegen in Nederland (tussen Amersfoort en Barneveld). De Glind heeft veel passende voorzieningen voor kinderen die extra zorg en aandacht nodig hebben, zoals een speeleiland, kinderboerderij, zwembad en creativiteitsruimte.

Het Kinderhospice is een gewoon huis, met een huiskamer, speelkamer en 8 gezellige kinderslaapkamers. Ook ouders van de kinderen kunnen in het Kinderhospice logeren, voor hen zijn aparte slaapkamers ingericht. Uiteraard zijn er speciale voorzieningen om de zorg zo goed mogelijk te kunnen geven.

De zorg wordt gegeven door een team van gespecialiseerde verpleegkundigen. Het team kan 24 uur de zorg van de huisartsen inroepen. Naar gelang de behoefte worden ander para - medische diensten, maatschappelijk werk ingezet. Vrijwilligers zijn actief betrokken in het Kinderhospice.www.kinderhospicedeglind.nl

011

StiChting g-Sport Barneveld Stichting Gehandicapten Sport Barneveld stelt zich ten doel:1 Het stimuleren/bevorderen van sportbeoefening door mensen met een verstandelijke handicap/beperking binnen de gemeente Barneveld.2 De stichting behartigt de belangen van deze mensen op gebied van sport, spel en recreatie.3 De stichting ondersteunt en faciliteert hun gezamenlijke projecten.4 Integratie van verstandelijk beperkten bevorderen binnen de samenleving en ze sociaal weerbaarder maken.www.gsportbarneveld.nl

ZorgBoerderij Klein-eSSen

Zorgboerderij Klein Essen is een professionele zorgboerderij waar dagelijks 15 tot 20 mensen werken aan een zinvolle dagbesteding. Deze deelnemers vallen om wat voor reden dan ook buiten de maatschappij. Om de deelnemers veilig te vervoeren is een nieuwe bus noodzakelijk. De Stichting Marathon Barneveld zal hieraan een bijdrage gaan leveren. www.klein-essen.nl

SponSorarrangementen

250PARTNER ARRANGEMENT TER WAARDE VAN € 250,-

De Stichting Marathon Barneveld stelt hiervoor ter beschikking:

· Naam en logovermelding op de website www.kippenrenbarneveld.nl met doorlink

· Naamsvermelding in de bedankadvertentie in de Barneveldse Krant

· Plaatsen van 1 reclamebord of spandoek langs het parcours

· 2 gasten/relatiekaarten voor het VIP-terras

500Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Bielderman telefoon: 06-54310053

SPONSOR ARRANGEMENT TER WAARDE VAN € 500,-

De Stichting Marathon Barneveld stelt hiervoor ter beschikking:

· Naam en logovermelding op de website www.kippenrenbarneveld.nl met doorlink

· Naamsvermelding en logo in de bedankadvertentie in de Barneveldse Krant

· Geluidsreclame tijdens evenement

· Plaatsen van 2 reclameborden of spandoeken langs het parcours

· 4 gasten/relatiekaarten voor het VIP-terras

aanmeldingSformulier partner & SponSoring Kippenren Barneveld

16 april 2011

Bedrijfsnaam: Contactpersoon:

Adres: Plaats:

E-mail: Telefoon:

Bovengenoemd bedrijf geeft hiermee te kennen de Kippenren 2011 te willen ondersteunen middels het volgende sponsorarrangement:

SponSor arrangement ter waarde van 500,-

partner arrangement ter waarde van 250,-

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW

Datum:

Naam:

Handtekening:

Het volledig ingevulde en ondertekende formulier graag opsturen naar:

Stichting Marathon Barneveldp/a Postbus 5223770 AM BARNEVELDof faxen naar: 0342-444045 of mailen naar: [email protected]

BedrijvenloopTijdens deze 3e editie van de Kippenren Barneveld is de 1/4 marathon bedrijvenloop weer van de partij. Een ideale manier om teambuilding en prestaties in hand in hand te laten gaan. U schrijft uw bedrijf in met minimaal 3 en maximaal 5 hardlopers voor de 1/4 marathon. De deelnemers namens uw bedrijf hoeven niet perse medewerkers te zijn.

De winnaars worden bepaald op basis van de tijden van de snelste 3 deelnemers van een bedrijf. Daarnaast zijn er ook prijzen voor de drie snelste individuele hardlopers aan de bedrijvenloop. Ga nu de strijd aan met uw collega-bedrijven uit Barneveld en omgeving en schrijf u in middels een bedrijvenloop sponsorarrangement! Kijk bij de sponsorarrangementen voor de voorwaarden en voordelen.

BEDRIJVENLOOP ARRANGEMENT TER WAARDE VAN € 250,-

De Stichting Marathon Barneveld stelt hiervoor ter beschikking:

· Naam en logovermelding op de website www.kippenrenbarneveld.nl

· max. 5 gratis startbewijzen voor deelnemers bedrijvenloop250

aanmeldingSformulier Bedrijvenloop Kippenren Barneveld - 16 april 2011

Bedrijfsnaam: Contactpersoon:

Adres: Plaats:

E-mail: Telefoon:

Bovengenoemd bedrijf geeft hiermee te kennen de Kippenren 2011 te willen ondersteunen middels het volgende sponsorarrangement:

Bedrijvenloop arrangement ter waarde van 250,-

Bovengenoemde prijs is exclusief BTW

Er kunnen meerdere teams per bedrijf deelnemen. Kosten per extra team inclusief startbewijzen zijn 75,-

Datum:

Naam:

Handtekening:

Aantal teams:

Het volledig ingevulde en ondertekende formulier graag opsturen naar:

Stichting Marathon Barneveldp/a Postbus 5223770 AM BARNEVELDof faxen naar: 0342-444045 of mailen naar: [email protected]

SChrijf uw team ooK in op www.inSChrijven.nl