Juli 1-2 verzorging Oriflame Men in ZIGN Magazine Zomer 2012

2
verzorging Productie: Nadia van Bendrink z ! Gn 16 Vaderdag met oriflame op zondag 17 juni is het weer Vaderdag. tijd om de echtgenoten en vaders van Nederland promi- nent in het spreekwoordelijke zonnetje te zet- ten! Met één van deze cadeautips van oriflame for Men wordt Vaderdag 2012 er één, waarin de mannen van Nederland optimaal verzorgd en on- weerstaanbaar ruikend voor de dag komen: oriflame North for Men Stubble Minimising cream, oriflame North for Men total Age control cream, oriflame eclat Sport for Men eau de toi- lette en oriflame Ascendant Pure eau de toilette! Voor een gebronsde look de desert Bronzing Powder is een bijzonder product dat zich kenmerkt door de glans van een natuurlijk gebruinde teint. de kleur en de tex- tuur geeft de huid een zongebronsde en zijdezachte warme look. Makkelijk aan te brengen en perfecte dekking gedurende de hele dag. de Kabuki Powder Brush is een handige poe- der in miniformaat is makkelijk mee te nemen en brengt de bronzing poeder perfect aan op het gezicht dankzij de compacte borstel van 100% natuurlijk geitenhaar. de desert Bronzing Poder kit: Alles wat je nodig hebt voor een natuurlijk ge- bronsde look in één tasje! Nooit meer met het verkeerde been uit bed! Zelfs het hardnekkigste ochtendhumeur is kansloos met de nieuwe Passievrucht-Grapefruit verzorgingslijn van Kneipp. de fruitige, zoete geur van passievrucht zorgt voor een vrolijk en blij gevoel, terwijl de extracten van grapefruit op milde wijze verfrissen. Na een douche of bad met deze geurende producten heb je een heerlijk zachte huid en kun je de hele wereld weer aan! Lancaster Flash Purity Mask Het Flash Purity Mask is ontwikkeld voor de gecombineerde tot vette huid. Het bevat mediterrane krui- den: kaneel dat anti-bacteriële en antiseptische eigenschappen heeft, pimpernel voor de adstringerende werking en gember voor z’n stimule- rend en tonificerend effect. Het bam- boe, dat zich in de ‘sponsjes’ bevindt, heeft een sterk sebum-absoberende én matterende werking op de huid. Het stevige, groene, klei-achtige mas- ker reinigt en zuivert de huid diep en geeft haar een matte, egale en abso- luut betere uitstraling. Blu Mediterraneo Acqua di Parma liet zich voor zijn Blu Mediterraneo-geuren in- spireren door de uitzonderlijke harmonie van de italiaanse Mid- dellandse Zee. de parfums zijn bestemd voor een publiek dat de charme van de meest emblematische landschappen van de itali- aanse Middellandse Zee opnieuw wil beleven. in elke geur staat een geraffineerd ingrediënt centraal dat verwijst naar een eiland, een dorp, een onvergetelijke en unieke plek. Naar hun kleuren, licht, geschiedenis en intense schoonheid. Blu Mediterraneo is een levensvreugde, een gevoel van welzijn dat Acqua di Parma weet uit te drukken met de typische elegantie van de italiaanse stijl.

description

Juli 1-2 verzorging Oriflame Men in ZIGN Magazine Zomer 2012

Transcript of Juli 1-2 verzorging Oriflame Men in ZIGN Magazine Zomer 2012

Page 1: Juli 1-2 verzorging Oriflame Men in ZIGN Magazine Zomer 2012

verzorgingProductie: Nadia van Bendrink

z!Gn 16

Vaderdag met oriflameop zondag 17 juni is het weer Vaderdag. tijd om de echtgenoten en vaders van Nederland promi-nent in het spreekwoordelijke zonnetje te zet-ten! Met één van deze cadeautips van oriflame for Men wordt Vaderdag 2012 er één, waarin de mannen van Nederland optimaal verzorgd en on-weerstaanbaar ruikend voor de dag komen: oriflame North for Men Stubble Minimising cream, oriflame North for Men total Age control cream, oriflame eclat Sport for Men eau de toi-lette en oriflame Ascendant Pure eau de toilette!

Voor een gebronsde lookde desert Bronzing Powder is een bijzonder product dat zich kenmerkt door de glans van een natuurlijk gebruinde teint. de kleur en de tex-

tuur geeft de huid een zongebronsde en zijdezachte warme look. Makkelijk aan te brengen en perfecte dekking gedurende de hele dag. de Kabuki Powder Brush is een handige poe-

der in miniformaat is makkelijk mee te nemen en brengt de

bronzing poeder perfect aan op het gezicht dankzij de compacte borstel van 100% natuurlijk geitenhaar. de desert Bronzing Poder kit: Alles wat je nodig hebt voor een natuurlijk ge-bronsde look in één tasje!

Nooit meer met het verkeerde been uit bed! Zelfs het hardnekkigste ochtendhumeur is kansloos met de nieuwe Passievrucht-Grapefruit verzorgingslijn van Kneipp. de fruitige, zoete geur van passievrucht zorgt voor een vrolijk en blij gevoel, terwijl de extracten van grapefruit op milde wijze verfrissen. Na een douche of bad met deze geurende producten heb je een heerlijk zachte huid en kun je de hele wereld weer aan!

Lancaster Flash Purity Mask Het Flash Purity Mask is ontwikkeld voor de gecombineerde tot vette huid. Het bevat mediterrane krui-den: kaneel dat anti-bacteriële en antiseptische eigenschappen heeft, pimpernel voor de adstringerende werking en gember voor z’n stimule-rend en tonificerend effect. Het bam-boe, dat zich in de ‘sponsjes’ bevindt, heeft een sterk sebum-absoberende én matterende werking op de huid. Het stevige, groene, klei-achtige mas-ker reinigt en zuivert de huid diep en geeft haar een matte, egale en abso-luut betere uitstraling.

Blu MediterraneoAcqua di Parma liet zich voor zijn Blu Mediterraneo-geuren in-spireren door de uitzonderlijke harmonie van de italiaanse Mid-dellandse Zee. de parfums zijn bestemd voor een publiek dat de charme van de meest emblematische landschappen van de itali-aanse Middellandse Zee opnieuw wil beleven. in elke geur staat een geraffineerd ingrediënt centraal dat verwijst naar een eiland, een dorp, een onvergetelijke en unieke plek. Naar hun kleuren, licht, geschiedenis en intense schoonheid. Blu Mediterraneo is een levensvreugde, een gevoel van welzijn dat Acqua di Parma weet uit te drukken met de typische elegantie van de italiaanse stijl.

Page 2: Juli 1-2 verzorging Oriflame Men in ZIGN Magazine Zomer 2012

z!Gn 17

tweezerman & Harajuku Loverstweezerman komt met een nieuwe limited edition reeks; Harajuku lovers! dit unieke design is geïnspireerd op de Harajuku Girls, de regelrechte hit uit Japan en wereld-wijd geliefd. de Harajuku Lovers popjes zijn uniek, vrolijk, opvallend en onweerstaanbaar schattig! deze praktische tweezers zijn er in verschillende kleuren en verwijderen haartjes uiterst nauwkeurig. elk poppetje heeft een eigen karakter, dus kies voor het Harajuku poppetje dat het beste bij je past, of verzamel ze allemaal!

Nieuw van Australian GoldWie nog vóór de zomermaanden (of tijdens de zomer, als de zon zich dit jaar weinig laat zien) een mooie bruine teint wil opdoen, kan dit vanaf nu combineren met ‘groene’ producten in een trendy design! Australian Gold® introduceert met ‘the classic Sydney collection’ een nieuwe lijn met ‘eco- trendy’ bruiningslotions voor onder de zonnebank, op basis van biologische ingrediën-ten en volledig vrij van parabenen en siliconen. Mooi en lang bruin blijven deze zomer en je lichaamshuid opti-maal verzorgen na het zonnen, doe je met de Australian Gold® Hemp Nation™ Moisturizing daily tan extender.

crazy remVanuit Miami bracht Lilla opwindende kleuren en geuren terug! Ze had een nieuw idee voor rem en een nieuw thema voor de juwelencollectie. toen kwam er een ontmoeting met Fabrice Pellegrin, de grootste parfu-meur voor Firmenich. Geïnspireerd door zijn herinneringen aan eindeloze zomers, creëerde de parfumeur een geweldig, zonnig akkoord rondom een nieuw soort vanille opgebouwd uit een aantal facetten. en toen was crazy rem geboren. Verslavend, heerlijk, opwindend, het nieuwe uiterlijk voor rem vertoont een ronde kiezelsteen als flacon, kenmer-kend aan de fluorescerende roze en gele accenten.

Het is beter om te gevenHet oude gezegde “het is beter te geven dan te nemen” wordt door Philosophy een handje ge-holpen door deze leuke en lekkere giftboxen. Met de shampoo, douchegel en bubbel bad (in één handige fles) en lipgloss van Birthday Girl, the cocktail Party en thank You heb je een perfect cadeau in handen. en alle producten zijn dermatologisch getest.

Mediterraanse smakende Spring/ Summer collectie van royal stelt je zintuigen op de proef als nooit tevoren. ervaar de kleuren van verleide-lijk Andalusië, de magische côte d’Azur en de prachtige Provence. Zeg vaar-wel tegen de donkere dagen met deze kleurrijke en sprankelende collectie van royal effem!