Joc kerst 2014

Click here to load reader

 • date post

  05-Apr-2016
 • Category

  Documents

 • view

  218
 • download

  2

Embed Size (px)

description

Uitnodiging voor het Kerstconcert met Kurt Elling en Dennis Mackrel in Muziekcentrum Eindhoven op 12 december 2014. een eigentijds concert met een flirt naar Frank Sinatra!

Transcript of Joc kerst 2014

 • jazzorchestra.nl(HQHLJHQWLMGVFRQFHUWPHWHHQLUWQDDU Frank Sinatra...

  KERST

  KURT ELLING

  (HQDYRQGPHWPX]LNDDOYXXUZHUNYDQ1HG

  HUODQGVEHVWHELJEDQGHQ

  HHQYDQGHEHVWH$PHULNDDQVH]DQJHUVYD

  QQX - Algemeen Dagblad

 • Geachte heer / mevrouw,

  Met veel plezier brengen wij u op de hoogte van een bijzondere avond: op 12 december a.s. treedt in het Muziekcentrum Eindhoven het Jazz Orchestra of the Concertgebouw op met de fenomenale jazz-virtuoos Kurt Elling als solist en o.l.v. dirigent Dennis Mackrel. Een goede gelegenheid om met uw relaties of medewerkers de kerstperiode in te luiden: een schitterende avond vol top entertainment!

  .RPPHWXZJDVWHQLQGHNHUVWVIHHUPHW.XUW(OOLQJVYHUVLHVYDQ;PDVVRQJVDOVLet It Snow, Rudolph the Red Nosed Reindeer en The Christmas Song van Mel Torme. Maar ook The Great American Songbook en swing originals staan deze avond op het programma. Kortom, een schitterende avond om u te laten inspireren, en uw business partners of uw medewerkers te fteren.

  Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw groeide sinds de oprichting (1996) en de verbinding met het Concertgebouw (1999) uit tot een van de beste Europese big bands met een wereldwijde reputatie. Behalve in het Koninklijk Concertge-bouw in Amsterdam, de thuisbasis van het orkest, speelt het Jazz Orchestra op de belangrijkste podia ter wereld, van Japan, China en Zuid Afrika tot Chili, Argentini, Brazili en Mexico, en deze keer dus in Eindhoven. In 2010 ontving het de Edison voor het album Blues for the Date, dat tevens door het gezaghebbende tijdschrift All About Jazz in New York werd uitgeroepen tot een van de vijf beste large ensemble albums van dat jaar. Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw bestaat uit de meest prominente jazz-musici van ons land en werkt samen met gastsolisten van wereldformaat zoals Oleta Adams, Chick Corea, Trijntje Oosterhuis, Gregory Porter, Madeline Bell, Toots Thielemans, Berget Lewis, Caro Emerald en vele anderen. Kurt Elling is onderscheiden met o.a. de Grammy Award en ontving twee maal de Edison.

  Wij bieden u de volgende mogelijkheden- VIP-tickets, vanaf 50 personen- Een Concertsponsor-pakket, voor maximaal 200 personen.

  In bijgaande propositie vindt u een uitgebreide beschrijving van beide mogelijkheden. Een betere kennismaking met het Jazz Orchestra kunt u zich niet wensen!

  Wij nemen de komende week graag contact met u op. Bent u genteresseerd of heeft u behoefte aan extra informatie, dan kunt u terecht bij Juan Martinez, artistiek leider van het Jazz Orchestra. Telefonisch kan dat op 06 249 610 87, per mail via juan.martinez@jazzorchestra.nl.

  Vriendelijke groet,

  Juan Martinezartistiek leider van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw

  KERST2014

  KURT ELLING

 • BijlagePropositie Factsheet Jazz Orchestra of the ConcertgebouwRecensie Het Parool

  Concert-sponsorpakket Eindhoven Jazz Xmas with the Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Kurt Elling

  We bieden u twee mogelijkheden om met u en uw gasten dit bijzondere concert mee te maken:

  1. U kiest voor VIP-ticketsVanaf 50 VIP-tickets krijgt u voor uw gezelschap kaarten op de beste rang. Voorafgaand aan het concert krijgen u en uw gasten een introductie op het programma. In de pauze staat voor u allen een glas prosecco klaar. Kosten per ticket 50.

  2. U kiest voor het Concertsponsor-pakketDit pakket bestaat uit 200 kaarten op de beste rang, een exclusieve introductie door dirigent Dennis Mackrel, een meet&greetQDDRRSHQHHQJRRGLHEDJYRRUXZJDVWHQ,QGHSDX]HVWDDWYRRUXDOOHQHHQJODVSURVHFFRNODDU9DQXLWhet Jazz Orchestra wordt u begeleid door een event manager, zowel in de voorbereiding als gedurende de avond van het concert. Programma De avond begint met een welkomstdrankje en een inspirerende introductie door de charismatische Dennis Mackrel, groot kenner van de Amerikaanse big band-traditie en als jong talent de laatste drummer in de Count Basie Big Band, onder leiding van Count Basie zelf. Om 20.00 uur begint het concert - warme kerst-jazz-tinten in een sfeervolle ambiance met een knipoog naar Frank Sina-tra! In de pauze staat een glas prosecco voor u klaar. Na het concert kunt u nagenieten tijdens de exclusieve meet&greet met de diverse orkestleden, dirigent Dennis Mackrel en natuurlijk, last but not least, Kurt Elling. Dit onder het genot van een hapje en drankje. 8LWHUDDUGNXQQHQZHQDDRRSYRRUXZJDVWHQHHQJRRGLHEDJJHUHHG]HWWHQGHLQKRXGVWHOOHQZHJUDDJLQRYHUOHJPHWu samen. Communicatie8ZEHGULMIZRUGWYHUPHOGDOVFRQFHUWVSRQVRUYDQKHW-D]]2UFKHVWUDRIWKH&RQFHUWJHERXZRSDOOHDIFKHVEDQQHUVHQpersberichten van het concert. Ook in alle communicatie van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw (nieuwsbrieven, website, social media) en de stichting Vrienden van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw wordt uw bedrijf vermeld.Kosten 15.000 bij afname van 200 tickets.

  Informatie en boekingenJuan Martinez artistiek leider van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw06-24961087juan.martinez@jazzorchestra.nl

  KERSTKURT

  ELLING EINDHOVEN

 • Jazz Orchestra of the Concertgebouw

  Kurt Elling

  Denn

  is Ma

  ckre

  lKERST

  KURT ELLING EINDHOVEN

 • )DFWVDQGJXUHV

  Het orkest heeft een langdurige relatie met het Concertgebouw Amsterdam, het Bimhuis Amsterdam en de NTR (Nederlandse publieke omroep).

  De cds van het JOC worden wereldwijd gedistribueerd en het orkest mag zich verheugen in een groeiende internationale belangstelling.

  in 2010 ontving het orkest de Edison Jazz&World voor het album Blues for the Date dat tevens werd uitgeroepen tot een van de vijf beste large ensemble albums van dat jaar door All About Jazz New York.

  Henk Meutgeert ontving de Bird Award North Sea Jazz in 1999. Peter Beets (grand piano) is winnaar van de prestigieuze Martial Solal prijs (world contest for jazz pianists, Parijs). Gitarist Martijn van Iterson ontving de Bird Award North Sea Jazz in 2004.

  Talentontwikkeling programmas in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam, Muziekschool Amsterdam en in het verleden Deloitte Jazz Award.

  Het orkest trekt jaarlijks in Nederland gemiddeld ruim 25.000 bezoekers en internationaal 5.000 bezoekers.

  Het orkest is sinds de oprichting in 1996 ondersteund door het ministerie van OC&W en het Fonds Podium Kunsten, waarbij het accent steeds heeft gelegen op het ondernemerschap. De eigen inkomen ratio ligt rond de 75% hetgeen opmerkelijk is voor een culturele onderneming.

  Het orkest wordt regelmatig uitgenodigd door de meest aansprekende buitenlandse concertzalen en festivals en heeft optredens verzorgd waaronder Zuid Amerika, Noord Amerika, Azi en Afrika.

  3RGLD1HGHUODQG Concertgebouw Amsterdam De Doelen Rotterdam Muziekcentrum Eindhoven DeLaMar Amsterdam Muziekgebouw aan het IJ Amsterdam Oosterpoort Groningen Vredenburg Utrecht Bimhuis Amsterdam Harmonie Leeuwarden Schelde Theater Terneuzen Chass Theater Breda Theater de Flint Amersfoort Stadsgehoorzaal Kampen Theater Carre Amsterdam

  FACTS &

  6WLFKWLQJ-D]]2UFKHVWUDRI7KH&RQFHUWJHERXZPrinsengracht 583IV 1016 HT AMSTERDAMThe NetherlandsTelephone +31 (0)20 624 25 09

  info@jazzorchestra.nl ZZZMD]]RUFKHVWUDQO

 • 3RGLDLQWHUQDWLRQDDO NCPA Beijing JZ Jazzclub Shanghai Portugese Fortress Macau Blue Note Tokyo Okura Tokyo Concerthall Mishima Teatro Municipal Santiago de Chile Teatro Municipal Rio de Janeiro Teatro Bradesco Sao Paulo Porgy&Bess Wenen Filharmonie Keulen Franz List Academie Budapest Semper Oper Dresden UNAM Mexico City

  %HODQJULMNVWHFRQFHUWVHULHV Bimhuis serie (sinds 1996) Robeco Zomerconcerten (sinds 1999) Jazz serie Concertgebouw (sinds 1997) Jazz Impulse series (seizoen 2005 en 2011) Blind Date Sessions (v.a. 2009)

  )HVWLYDOV1HGHUODQG North Sea Jazz Den Haag / Rotterdam The Hague Jazz Holland Festival Amsterdam IJazz Amsterdam Singer Jazz Festival Laren Grachten Festival Amsterdam Wereld Jazz Dagen Dordrecht Jazz Festival Amersfoort Prinsengracht Festival Meppel Schelde Jazz Festival Terneuzen Nazomer Festival Middelburg

  )HVWLYDOV,QWHUQDWLRQDDO North Sea Jazz Festival Cape Town, Zuid Afrika Montreux Jazz festival Kawasaki, Japan Festival Cervantino Guanajuato, Mexico Spring Festival Beijing, China Brossela Festival Brussel, Belgi

  FACTS &

  6WLFKWLQJ-D]]2UFKHVWUDRI7KH&RQFHUWJHERXZPrinsengracht 583IV 1016 HT AMSTERDAMThe NetherlandsTelephone +31 (0)20 624 25 09

  info@jazzorchestra.nl ZZZMD]]RUFKHVWUDQO

 • Edison Award Bird Award - o.a. gewonnen door Martijn van Itterson

  NCPA Beijing

  Het ConcertgebouwPeter Beets

  FACTS &

  6WLFKWLQJ-D]]2UFKHVWUDRI7KH&RQFHUWJHERXZPrinsengracht 583IV 1016 HT AMSTERDAMThe NetherlandsTelephone +31 (0)20 624 25 09

  info@jazzorchestra.nl ZZZMD]]RUFKHVWUDQO