Jeugdvakanties ZOMER 2015

68
WWW.JONGERENTRAVEL.BE

description

 

Transcript of Jeugdvakanties ZOMER 2015

  • WWW.JONGERENTRAVEL.BE

  • 222

    Jongerentravel.be, sterk reismerk van Het Reishuis NV, lic. A5989Liersesteenweg 441 - 2800 Mechelen015 / 690 [email protected] BE44 7330 0485 1545

    CONTACT

    Reisbureau Vergunning A5989 Toerisme Vlaanderen - ON.0452383353 Het Reishuis.be is aangesloten bij Vereniging Vlaamse Reisbureaus vzw (VVR) Vlaamse Solidariteit Reisgelden via groepsverzekering VVR vzw Conform art.36 van de wet tot regeling van het contract tot reisorganisatie en -bemiddeling van 01.04.1994 en het betreffende uitvoeringsbesluit van 25.04.1997 is Jongerentravel.be nv door Europese Goederen en Reisbagageverzekeringsmaatschappij nv, Tweekerkenstraat 14, 100 Brussel verzekerd om in geval van financieel onvermogen zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van VVR vzw.

    DE CONSUMENT BESCHIKT NIET OVER HET RECHT OM VAN DE AANKOOP AF TE ZIEN.

    Hoewel artikel 47 van de Wet betreffende de marktpraktijken en consumentenbescherming bij de verkoop op afstand in een termijn van 14 kalenderdagen voorziet waarbinnen de consument de overeenkomst kan herroepen is dit herroepingsrecht niet van toepassing op de contracten gesloten via deze website. Ingevolge het KB van 18 november 2002 (artikel 1392 Wet marktpraktijken en consumentenbescherming) worden overeenkomsten op afstand betreffende diensten voor logies, vervoer, het restaurantbedrijf en vrijetijdsbesteding onder bepaalde voorwaarden vrijgesteld. Deze uitzondering voor de toeristische sector werd ingegeven door de specificiteit van de in deze sector geleverde diensten en is in overeenstemming met Europese richtlijn betreffende de verkoop op afstand, die eveneens een uitzondering voorziet voor diensten betreffende logies, vervoer, het restaurantbedrijf en de vrijetijdsbesteding.

    Onze brochures en website worden opgemaakt met de grootste nauwkeurigheid. De vermelde omschrijvingen en fotos worden hoofdzakelijk aangeleverd door

    de respectievelijke hoteliers en lokale agentschappen. Voor kennelijke druk- of zetfouten kan Het Reishuis.be nooit aansprakelijk gesteld worden.

    V.U. Katrien Corens, Liersesteenweg 441, 2800 Mechelen.

    Actuele prijzen, prijsberekeningen, nog meer fotos, uitgebreide informatie, ... U kan alles terugvinden op onze website: www.jongerentravel.be!

    Open van maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 12u00 en van 13u00 tot 18.00u.Zaterdag open van 10.00u tot 13.00u.

    HOE BOEKEN ?

    MEER INFO ?

    ADRES

    E-MAIL

    TEL.

    WEBSITE

    FAX / POST / E-MAIL ONLINE : WEBSITE TELEFONISCH

    Voor het laatste nieuws kan u terecht op onze Facebookpagina: www.facebook.com/jongerentravel

  • 333

    Op elke bestemming is een Nederlandstalig monitorenteam van Jongerentravel aanwezig. Onze monitoren worden ernstig geselecteerd door het monitoren- en opleidingscentrum Sports4Fun. Deze selectie gebeurt op basis van ervaring in jeugd- en/of reiswerking of het bezit van een diploma of attest onderwijs, jeugdwerking, sport, Bovendien kunnen alle monitoren een blanco Uittreksel uit het Strafregister voorleggen. Onze monitoren zijn tussen 18 en 29 jaar oud. Elk team van monitoren en reisleiders staat onder leiding van n (of meerdere) hoofdmonitor(en). Dit zijn oudere reisleiders die door hun jarenlange ervaring bij Jongerentravel deze taak mogen op zich mogen nemen.

    Wij kunnen ook met trots zeggen dat AL onze monitoren en reisleiders VRIJWILLIGERS zijn, die zich volledig kosteloos in hun vrije tijd willen engageren/inzetten voor jongeren. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het engagement van vrijwilligers steeds veel groter en intenser is dan dat van betaalde monitoren en reisleiders.

    JONG

    EREN

    TRAV

    EL

    JT N

    EXT

    Je kan de monitoren steeds herkennen aan

    de Jongerentravel-lanyard die ze dragen!

    MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE

  • 4HOE KAN JE BOEKEN ?

    FAX / POSTE-MAIL

    Via FAX, POST of E-MAIL, al dan niet gebruikmakend van het boekingsformulier dat je kan downloaden op onze website.

    Met het online boekingsformulier op onze website.

    WEBSITE

    Ook telefonisch helpen onze medewerkers je graag verder!

    TELEFONISCH

    WWW.JONGERENTRAVEL.BE 015 690 500

    VROEGBOEKKORTINGEN BUITENLAND

    Op welke manier je ook boekt, je ontvangt steeds een bevestiging van prijsopgave per e-mail. Je krijgt dan nog 24 uur bedenktijd. De boeking is definitief bij ontvangst op ons reisbureau. Je krijgt zo snel mogelijk (meestal binnen 7 dagen) van ons je definitief reiscontract (tevens factuur) doorgestuurd per e-mail.

    Heel wat hotels geven vroegboekkortingen. Ontdek op onze website welk hotel welke korting aanbiedt. Er vallen kortingen tot 140,- per persoon te verdienen !

    HOTELKORTING12 Bij ons geen last minutes, wij belonen onze vroegboekers! Onze kortingen voor zomer 2015:

    VROEGBOEKKORTING

    65,- PER PERSOON 45,- PER PERSOON 30,- PER PERSOON

    boek voor 04/01/2015

    boek voor 28/02/2015boek voor 31/03/2015

    Bovenstaande kortingen zijn uitsluitend

    cumuleerbaar met elkaar en niet met andere

    kortingen en/of voordelen. Wij vragen voor deze

    promotieprijzen een voorschot van 50 %.

    VROEGBOEKKORTINGEN BINNENLAND

    = 50,- KORTING PER PERSOON

    BOEK VOOR 31/01/2015= 20,- KORTING

    PER PERSOON

    BOEK VOOR 28/02/2015

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE

    GLOBERS (4-7 / 7-10 / 10-13 / 13-16 jaar)Volledig begeleide vakanties voor jongeren. Dit zijn de klassieke jeugdvakanties, die wij al bijna 30 jaar organiseren. De jongeren zijn te allen tijde onder toezicht van de monitoren.

    YOUNG FREE SPIRIT (15-17 jaar)Volledig begeleide vakanties voor jongeren, met beperkte vrijheden. De jongeren ontvangen overdag wat vrije tijd die ze zelf mogen invullen: gaan shoppen, aan het zwembad liggen, naar de supermarkt, ... 2 x per week gaan we samen, in groep, uit.

    Een reisorganisatie uitsluitend voor jongeren, door jongeren, op maat van jongeren en met inbreng van jongeren.Eigen in elkaar gestoken reizen, zodat het nooit (vaak minderwaardige) imitaties of kopien zijn.Kleine groepen in een aangename vakantiesfeer zonder massatoerisme! Tijd en aandacht voor iedereen.

    Jongerentravel.be is een reisorganisatie die al bijna 30 jaar reizen organiseert voor kinderen/jongeren en (jong)volwassenen. Een team van vrijwilligers zet zich in om alle reizigers, jong en oud(er), een onvergetelijke vakantie te bezorgen (via de monitorenwerking van Sports4Fun vzw). Het team in Belgi leidt zowel administratief als organisatorisch alles in goede banen.

    De leeftijden van deze groepen overlappen elkaar omdat wij van mening zijn dat de ouders mogen/moeten kiezen met welke doelgroep hun zoon/dochter zal meegaan.

    Jeugdvakanties worden steeds volledig begeleid door onze eigen Nederlandstalige monitoren. Alle monitoren zijn geschoold om jongeren te begeleiden, zijn tussen 18 en 29 jaar oud en kunnen een blanco Uittreksel uit het Strafregister voorleggen. Elk monitorenteam staat bovendien onder leiding van een ervaren hoofdmonitor.

    PAG. 6 TOT 31IN DEZE BROCHURE

    PAG. 34 TOT 61IN DEZE BROCHURE

    WIE IS JONGERENTRAVEL ?

    WAAROM JONGERENTRAVEL ?

    VOOR WIE ?

    DOOR WIE ?

    5

    Zo goedkoop mogelijk reizen, zonder toe te geven aan een prijzenslag ten koste van kwaliteit en veiligheid en zonder te besparen op degelijke begeleiding, veilig transport, kwaliteit van verblijf, ...

    Voor meer info over de verschillende doelgroepen en vormen van begeleiding kan je terecht op onze website: www.jongerentravel.be

  • 6Je hoeft niet altijd naar de andere kant van de wereld te reizen. Ook in het binnenland kan je je tijdens de zomervakantie fantastisch goed amuseren! Skateboarden, adventure, wakeboarden en zelfs surfen... Met Globers in Belgi en Nederland kan het allemaal!

  • 7MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/GLOBERS

    MET GLOBERS KAN U ALS OUDER OP BEIDE OREN SLAPEN

    Een toplocatie aan zee of midden in de natuur. Een heleboel leeftijdgenoten. s Nachts blijven slapen of liever je eigen bed? Jij kiest! Veel fun, de nodige ontspanning en uiteraard een goede dosis sport en spel! Dit allemaal onder begeleiding van een supercool monitorenteam, n zonder je ouders in de buurt! Dat is op kamp gaan met Jongerentravel! Om je ouders gerust te stellen: professioneel opgeleide monitoren, zorgvuldig uitgekozen locaties, extra zorg en aandacht voor de jongste reizigers, ...

    ZEELAND

    GLOBERS+ 4 JAAR+ 7 JAAR

    + 10 JAAR+ 13 JAAR

    MET GLOBERS NAAR ...

    Watersportkampen met ONeill in het Nederlandse Zeeland. Keuze uit kitesurfen, golfsurfen, windsurfen en surfsporten mix.

    MECHELEN

    Skate- en adventurekampen met YES Sportkampen op recreatiedomein De Nekker in Mechelen.

    +10 JAAR

    FROIDCHAPELLE

    Wakeboardkamp met YES Sportkampen op domein The Spin in Froidchapelle.

    Uw kind meesturen op vakantie is geen evidente stap. Kiest u voor ons, dan kiest u voor bijna 30 jaar ervaring in het organiseren van volledig begeleide jeugdvakanties. In die 30 jaar is de jeugd van tegenwoordig ook gevolueerd, vandaar dat we nieuwe doelgroepen en vormen van begeleiding hebben gentroduceerd. Onze visie op Globers blijft echter ongewijzigd: 100 % begeleide vakanties, zodat u als ouder op beide oren kan slapen !

    +13 JAAR

    + 4 JAAR + 7 JAAR +10 JAAR +13 JAAR

    +10 JAAR +13 JAAR

  • 8Voor actie op n naast het water ben je in het Nederlandse Zeeland aan het goede adres! De stoere surfers van ONeill SummerCamps toveren je om tot een waar surftalent. Het lijkt wel alsof jij met je voeten op een plank geboren bent! Zoals de echten sluiten we s avonds af met een gezellig kampvuur. Dit surfkamp wordt er eentje om nooit meer te vergeten!

  • 9MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/GLOBERS

    GLOBERS+ 10 JAAR+ 13 JAAR

    BASISACTIVITEITEN

    AVONDACTIVITEITEN

    kitebuggyONeill goodiebag & T-shirtbeachgameschillen at the beachteambuildingSUPboarden *kayakken *boogschieten *longboarden *...

    beach BBQkampvuurfilmavond...

    Blader snel verder naar de volgende bladzijde en ontdek wat je allemaal kan doen in Zeeland !

    ONEILL KITESURFKAMPONEILL GOLFSURFKAMPONEILL WINDSURFKAMPONEILL SURFSPORTEN MIX

    HEENREIS MET EIGEN VERVOER

    VERBLIJF OP CAMPING

    MAALTIJDEN IN ALL INCLUSIVE

    WANNEER KAN JE MEE ?

    10 TOT 13 JAAR13 TOT 16 JAAR

    TERUGREIS MET AUTOCAR

    AGE

    WEEK 1WEEK 2WEEK 3

    05/07/1512/07/1526/07/15

    11/07/1518/07/1501/08/15

    WEEK 4 02/08/15 08/08/15

    van zondag tot zaterdag

    WEEK 5 16/08/15 22/08/15WEEK 6 23/08/15 29/08/15

    Deze basis is voor iedereen hetzelfde, welk kamp je ook kiest!

    Deze activiteiten worden hoofdzakelijk voor het

    Kitesurfkamp aangeboden als de windcondities om te kiten

    niet goed zijn.

  • 10

    Hou je kite goed in de wind en scheer over het water! Tijdens dit kitesurfkamp ben je zo vrij als een vogel! Na een geweldige week krijg je bovendien een officieel VDWS-kitesurfdiploma! Hou je vast voor een week vol stunt- en vliegwerk!

    ONEILL KITESURFKAMP

    BASISPROGRAMMA

    week lang kitesurflesinternationaal kitesurfcertificaat (VDWS)

    Meer info over het basisprogramma in Zeeland vind je op p. 9.

    ONEILL GOFLSURFKAMPweek lang golfsurflesinternationaal golfsurfdiploma initiatie windsurfenblokartengoodies (surfboardhanger/ketting)

    BASISPROGRAMMAMeer info over het basisprogramma in Zeeland vind je op p. 9.

    Jij, je board, adrenaline, en n zijn met de golf. Dat is wat jou te wachten staat tijdens dit supercoole golfsurfkamp! Je leert om stevig op je plank te staan en het zeewater te trotseren. Aan het einde van deze week is geen golf te hoog voor jou!

    VANAF 515,-

    VANAF 535,-

  • 11MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/GLOBERS

    GLOBERS+ 10 JAAR+ 13 JAAR

    ONEILL WINDSURFKAMPweek lang windsurflesinternationaal windsurfcertificaat (VDWS)

    BASISPROGRAMMAMeer info over het basisprogramma in Zeeland vind je op p. 9.

    Wind, water en fun! Die drie elementen zitten standaard inbegrepen in dit supercoole windsurfkamp! Na een geweldige week krijg je bovendien een officieel VDWS-windsurfdiploma! Wind in de zeilen!

    Kan je niet kiezen tussen golf-, wind- of kitesurfen? Met de Surfsporten mix is dat helemaal niet nodig! Je doet het gewoon allemaal! Leer van elke watersport de eerste stappen en ontdek welke

    het best bij je past!

    ONEILL SURFSPORTEN MIX

    BASISPROGRAMMA

    kitesurflessengolfsurflessenwindsurflessen

    Meer info over het basisprogramma in Zeeland vind je op p. 9.

    DATA & PRAKTISCHE INFOZIE PAGINA 9

    VANAF 515,-

    VANAF 560,-

  • Kan jij ook niet stilzitten en maak je bovendien graag nieuwe vrienden? Dan zijn de kampen van YES zeker iets voor jou! Of je nu houdt van skaten, avontuur of steppen... Bij YES Sportkampen kan het allemaal! Het wordt een onvergetelijk avontuur!

  • 13MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/GLOBERS

    WAT IS YES SPORTKAMPEN ?YES Sportkampen is een organisatie uit het Mechelse die kampen organiseert voor kinderen en jongeren van 4 tot 16 jaar. Het is d expert als het om extreme sporten draait. Onder begeleiding van gespecialiseerde monitoren word je ingewijd in de wereld van het skate- of wakeboarden of kan je de uitdaging aangaan tijdens n van de adventure-kampen! Ben jij een echte durfal en heb je zin in een vakantie vol sport, uitdaging en vooral plezier? Dan vind jij in het aanbod van YES Sportkampen zeker je ding!

    GLOBERS+ 4 JAAR+ 7 JAAR

    + 10 JAAR+ 13 JAAR

    MECHELENDE NEKKER

    2 LOCATIES

    FROIDCHAPELLETHE SPIN

    13/07/1527/07/1510/08/15

    17/07/1531/07/1514/08/15

    24/08/15 28/08/15

    MAANDAG - VRIJDAG

    kampen in internaat beginnen een dag vroeger, op zondag

    WEEK 1WEEK 2WEEK 3WEEK 4

    05/17/1519/07/1502/08/15

    10/07/1524/07/1507/08/15

    16/08/15 21/08/15

    ZONDAG - VRIJDAGWEEK 1WEEK 2WEEK 3WEEK 4

    MECHELEN

    Wil jij de volgende Lord of the Boards zijn? Ben je helemaal mee met de skatewereld? Maak dan je zomer alvast vrij voor onze skatekampen! Ben je nog een beginner? No worries! Ervaring doet er niet toe, zolang je de skate vibe maar in je hebt!

    10-13 JAAR

    MECHELEN

    Steppen is al lng niet meer het beeld van pakweg 20 jaar geleden. De step is helemaal hot en trending en enkel voor mensen met ballen aan hun lijf ja, ook de vrouwen! Durf jij de hoogste ollie aan?

    13-16 JAAR

    10-13 JAAR 13-16 JAAR

    6 KAMPEN

    VANAF 159,-

    VANAF 159,-

  • 14

    MECHELEN

    Ontdek je graag de wereld en dan nog liefst op wieltjes? Maak je dan klaar voor een kamp vol wielen, spelletjes en veel heel veel plezier! Onze supertoffe monitoren leren je skateboarden, waveboarden, steppen en nog zoveel meer!

    MECHELEN

    Hou je van alles met wielen en maak je graag plezier? Dan is ons Young Wheels kamp echt iets voor jou! Want naast skaten en boarden staat vooral FUN centraal! Het leven gaat snel en met wielen eronder nog sneller!

    7-10 JAAR

    MECHELEN

    Ben jij een echte adrenalinejunkie? Ben je een survivor in de natuur? Dan is ons adventurekamp zeker iets voor jou! Pas op, dit is niet voor bevende benen! Op land, te water en in de lucht: voor jou is geen enkele uitdaging te groot! Buckle up, en trek je sterkste schoenen aan!

    FROIDCHAPELLE

    Je bent een echte waterrat en bent wel te vinden voor een serieuze kick tijdens de vakantie? Dan is wakeboarden op je lijf geschreven! Het Waalse Froidchapelle is een rustig dorpje, maar n keer per jaar wordt het overspoeld door onze wakeboarders die de wateren onveilig maken met al hun geschifte tricks. Het enige wat je nodig hebt is een grote portie durf en attitude, de rest leren wij je wel!

    10-13 JAAR 13-16 JAAR

    10-13 JAAR 13-16 JAAR

    4-7 JAAR

    VANAF 159,-

    VANAF 119,-

    VANAF 429,-

    VANAF 139,-

  • WAT ?

    WANNEER ?

    VOOR WIE ?

    PAASVAKANTIE 15

    VRIJDAG 17/04

    DINSDAG 14/04

    DONDERDAG 16/04

    ALLE DATA ZIJN TERUG

    TE

    VINDEN OP ONZE WEB

    SITE

    12 TOT 15 JAAR

    15 TOT 18 JAAR

    JULI 15

    AUGUSTUS 15

    KITESURFSCHOOL

    AQUALIBI

    SKATEDAG

    ZEILEN & SURFEN

    ZILVERMEER

    DE NEKKER

    HOOGTEPARCOURS

    jt trips

    NOOR

    DINA

    RY D

    AY

    GEORGANISEERDE DAG

    UITSTAPPEN

    VERVOER & MONITORE

    N INBEGREPEN

    WWW.SPORTS4FUN.BE

    CHECK OUT !

    Ben je het beu om elke dag thuis te zitten? Maar vind je een hele week actie een klin beetje teveel van het goede? Dan hebben wij de oplossing!Kies zelf een dag uit waarop jij nood hebt aan een stevig verzetje. Niets moet, alles mag! En onze monitoren zijn steeds aanwezig

    om van jouw dag een topper te maken!

    WWW.SPORTS4FUN.BE

    day

    BELLEWAERDE WALIB

    I

  • Zon, zee, strand, superleuke activiteiten en vooral... heel veel plezier! Dat is op buitenlands kamp gaan met Globers! Samen met een heleboel nieuwe vrienden en een megacool monitorenteam beleef je de tijd van je leven in Spanje of Kroati!

  • 17MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/GLOBERS

    Uw kind meesturen op buitenlands kamp is, zeker de eerste keer, geen evidente stap. Kiest u voor ons, dan kiest u echter voor bijna 30 jaar ervaring in het organiseren van volledig begeleide jeugdvakanties. In die 30 jaar is de jeugd van tegenwoordig ook gevolueerd, vandaar dat we nieuwe doelgroepen en vormen van begeleiding hebben gentroduceerd. Onze visie op onze jongste groepen blijft echter ongewijzigd: 100 % begeleide kampen, zodat u als ouder op beide oren kan slapen!

    Volledig begeleide jeugdvakanties, door ons eigen Nederlandstalig monitorenteam.Zorgvuldig gekozen locaties en bestemmingen met zelf in elkaar gestoken vakanties, gevuld met een volledig programma met sport, spel en ontspanning.Kleine groepen, voor meer plezier en aandacht voor iedereen.Speciaal voor de jongste reizigers: extra zorg en aandacht (genoeg gegeten en gedronken, voldoende rust, ... ). Ook pesten en heimwee worden op gepaste manier benaderd!

    WAAROM GLOBERS ?

    U KAN ALS OUDER OP BEIDE OREN SLAPEN

    Ben je een echte waterrat? Of hang je liever in de touwen zoals een echte avonturier? Of misschien ben je wel een echt skateboardtalent? Waar je ook

    VOOR IEDER WAT WILS

    MET GLOBERS NAAR ...BLANES, Spanje - verblijf op camping

    PINEDA, Spanje - verblijf in hotel

    POREC, Kroati - verblijf in hotel

    zin in hebt, bij Globers vind je zeker je ding! Van een watersportkamp tot adventure Bij Globers krijgt verveling geen kans!

    GASTES

    PUYARREUGO, Spanje - verblijf op camping

    GLOBERS+ 10 JAAR+ 13 JAAR

  • 18

    Blanes, ongetwijfeld n van de gezelligste badsteden in Spanje, is al jaren een topbestemming in ons aanbod. Zon, zee en een zalig groot strand maken van Blanes een superlocatie voor watersporten als windsurfen en catamaranzeilen. Hijs de zeilen en laat de Spaanse wind het werk doen!

  • 19MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/GLOBERS

    BASISACTIVITEITEN

    FUN & SPORT

    AVONDACTIVITEITEN

    bananenbootMarineland - waterpretparkBlanes by step (met picknick)

    beachgameszwembadestafettenluchtmatrassenracesnorkelenbeachvolleybalchillen at the pool/beach

    Deze basis is voor iedereen hetzelfde, welk kamp je ook kiest!

    1 tegen allenkaraokelimbo quizevening swimbeach drink met fakkelsafscheidsfeestje

    Blader snel verder naar de volgende bladzijde en ontdek wat je allemaal kan doen in Blanes !

    WINDSURF & MORECATAMARAN & MOREWATERFUN

    VERVOER MET AUTOCAR WEEK 1WEEK 2WEEK 3

    03/07/1510/07/1517/17/15

    12/07/1519/07/1526/07/15

    WEEK 4 24/07/15 02/08/15WEEK 5 31/07/15 09/08/15VERBLIJF OP CAMPING BELLA TERRA

    MAALTIJDEN IN ALL INCLUSIVE

    WANNEER KAN JE MEE ?10 TOT 13 JAAR13 TOT 16 JAAR

    WEEK 6 07/08/15 16/08/15

    04/07/1511/07/1518/07/15

    11/07/1518/07/1525/07/15

    25/07/15 01/08/1501/08/15 08/08/1408/08/15 15/08/15

    VERVOER MET VLIEGTUIG

    AUTOCAR (VRIJ.-ZON.) VLIEGTUIG (ZAT.-ZAT.)

    WEEK 7 14/08/15 23/08/15 15/08/05 22/08/15WEEK 8 21/08/15 30/08/15 22/08/15 29/08/15

    AGE

    GLOBERS+ 10 JAAR+ 13 JAAR

    VAKANTIEMIXWATERSPLASH

  • 20

    Hoge golven, brandende zon en goudgeel strand: de ideale combinatie voor een echte surfvakantie. Met Windsurf & more mag je er zeker van zijn: aan het einde van jouw vakantie ben je niet meer te

    onderscheiden van een echte Spaanse surfer!

    KAMP WINDSURF & MORE

    BASISPROGRAMMA

    cursus windsurfen (3 halve dagen)

    Meer info over het basisprogramma in Blanes vind je op p. 19.

    catamaran-zeiltochtinitiatie windsurfen OF catamaran (halve dag)

    BASISPROGRAMMAMeer info over het basisprogramma in Blanes vind je op p. 19.

    Je houdt zowel van waterpret als van een stevige adrenalinestoot, maar je kan niet kiezen tussen beide? Geen probleem! Waterfun & Watersplash combineren jouw lievelingsactiviteiten en zorgen ervoor dat dit jouw droomvakantie wordt!

    ACTIVITEITENPAKKET WATERFUN

    initiatie windsurfen OF catamaran (halve dag)Waterworld - waterpretparkflyfish

    KAMP WATERSPLASH

    VANAF 520,-

    VANAF 546,-

  • 21

    KAMP CATAMARAN & MOREcursus catamaran (3 halve dagen)

    BASISPROGRAMMAMeer info over het basisprogramma in Blanes vind je op p. 19.

    Je bent een echte waterrat en droomt er al lang van om kapitein van je eigen catamaran te zijn? Catamaran & more laat je kennismaken met het reilen en zeilen op zee en geeft je daarnaast een onvergetelijke vakantie boordevol fun!

    Je houdt van zon, zee, strand en avontuur maar je vindt het moeilijk om te kiezen uit het reuze aanbod aan activiteiten? Met de vakantiemix komen uiteenlopende activiteiten en uitstapjes aan bod die

    jouw reis helemaal compleet maken!

    KAMP VAKANTIEMIX

    BASISPROGRAMMA

    Komen eten met JT (kookcursus)Waterworld - waterpretparkflyfishontwerp je eigen vakantiefilmpje

    Meer info over het basisprogramma in Blanes vind je op p. 19.

    DATA & PRAKTISCHE INFOZIE PAGINA 19

    GLOBERS+ 10 JAAR+ 13 JAAR

    VANAF 556,-

    VANAF 472,-

    MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/GLOBERS

  • 22

    Een droomlocatie voor skateboarders, ideale omstandigheden om te surfen en zeilen en daarbovenop ook nog eens een supergroot strand! Er is weinig dat Pineda niet te bieden heeft! Deze bestemming reserveren we dan ook exclusief voor jullie: GLOBERS ONLY!

  • 23MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/GLOBERS

    BASISACTIVITEITEN

    FUN & SPORT

    AVONDACTIVITEITEN

    bananenbootkayak op zeepaddle surf op zeeMarineland - waterpretparkPineda by step (met picknick)

    beachgamesaqua-gymzwembadestafettenluchtmatrassenracebeachvolleybalchillen at the pool/beach

    Deze basis is voor iedereen hetzelfde, welk kamp je ook kiest!

    limbo quizbeach drink1 tegen allenkaraokeevening swim

    Blader snel verder naar de volgende bladzijde en ontdek wat je allemaal kan doen in Pineda !

    SKATEBOARD & MORECATAMARAN & MOREWINDSURF & MOREVAKANTIEMIX

    VERVOER MET AUTOCAR

    WEEK 1WEEK 2

    03/07/1517/07/15

    12/07/1526/07/15

    WEEK 3 07/08/15 16/08/15WEEK 4 14/08/15 23/08/15

    VERBLIJF IN HOTEL MONTPALAU

    MAALTIJDEN IN VOLPENSION

    WANNEER KAN JE MEE ?10 TOT 13 JAAR13 TOT 16 JAAR

    WEEK 5 21/08/15 30/08/15

    04/07/1518/07/15

    11/07/1525/07/15

    08/08/15 15/08/1515/08/15 22/08/1522/08/15 29/08/15

    VERVOER MET VLIEGTUIG

    AUTOCAR (VRIJ.-ZON.) VLIEGTUIG (ZAT.-ZAT.)

    AGE

    GLOBERS+ 10 JAAR+ 13 JAAR

  • 24

    Jouw vakantie staat volledig in het teken van sun, beach & skate! Je leert de fijnste kneepjes van het vak in de verschillende skateparken en ontdekt Barcelona op wieltjes. Kortom, gedurende dit kamp

    adem je skaten!

    KAMP SKATEBOARD & MORE

    BASISPROGRAMMA

    skateboard Pineda - tricks & morediscover Barcelona on wheelsuitstap skateparken Malgrat de Maruitstap skateparken Blanes

    Meer info over het basisprogramma in Pineda vind je op p. 23.

    KAMP CATAMARAN & MOREcursus catamaran (3 halve dagen)Waterworld - waterpretpark

    BASISPROGRAMMAMeer info over het basisprogramma in Pineda vind je op p. 23.

    Je bent een echte waterrat en droomt er al lang van om kapitein van je eigen catamaran te zijn? Catamaran & more laat je kennismaken met het reilen en zeilen op zee en neemt je mee naar het leukste waterpretpark!

    VANAF 618,-

    VANAF 535,-

  • 25

    KAMP WINDSURF & MOREcursus windsurfen (3 halve dagen)Waterworld - waterpretpark

    BASISPROGRAMMAMeer info over het basisprogramma in Pineda vind je op p. 23.

    Hoge golven, brandende zon en goudgeel strand: de ideale combinatie voor een echte surfvakantie. Met Windsurf & more vertoef je niet alleen op je plank in zee maar maak je ook het leukste waterpretpark onveilig!

    Je houdt van zon, zee, strand en avontuur maar je vindt het moeilijk om te kiezen uit het reuze aanbod aan activiteiten? Met de vakantiemix komen uiteenlopende activiteiten en uitstapjes aan bod die

    jouw reis helemaal compleet maken!

    KAMP VAKANTIEMIX

    BASISPROGRAMMA

    catamaran-zeiltochtinitiatie windsurfen of catamaran

    Meer info over het basisprogramma in Pineda vind je op p. 23.

    DATA & PRAKTISCHE INFOZIE PAGINA 23

    GLOBERS+ 10 JAAR+ 13 JAAR

    VANAF 608,-

    VANAF 558,-

  • 26

    Dit kleine dorpje tussen de uitlopers van de Spaanse Pyreneen is de perfecte uitvalsbasis voor een supercool avonturenkamp! Is voor jou geen enkele uitdaging te groot? Ga dan met Globers naar Puyarruego en laat de adrenaline door je lijf stromen!

  • 27MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/GLOBERS

    VERVOER MET AUTOCAR

    VERBLIJF OP CAMPING X-ADVENTURE

    MAALTIJDEN IN ALL INCLUSIVE

    WEEK 1WEEK 2WEEK 3

    10/07/1517/07/1531/07/15

    19/07/1526/07/1509/08/15

    van vrijdag tot zondag

    WANNEER KAN JE MEE ?

    10 TOT 13 JAAR13 TOT 16 JAARAGE

    GLOBERS+ 10 JAAR+ 13 JAAR

    AVONDACTIVITEITEN1 tegen allenfilmavondlimboquizevening swimafscheidsfeestje

    DAGPROGRAMMAinitiatie touwtechniekenaqualibi canyonsurvival (dag + nachtspel)high rope & vertical canyonwhite water crossingGPS-tochtexperience canyon

    Van kliffen springen, kayakken, een hoogteparcours en survival... Om jou bang te maken, is er veel meer nodig! Tijdens dit kamp krijg je dan ook een serieuze portie adrenaline voorgeschoteld!

    Het adventurekamp in Puyarruego verloopt in samenwerking met X-Adventure: een team van adventurespecialisten die dankzij haar jarenlange ervaring van jouw kamp een unieke en onvergetelijke ervaring maken !

    VANAF 579,-

  • Watersporten en Kroati? Dan kom je ongetwijfeld in Porec terecht! Dit watersportparadijs kan jouw thuishaven zijn tijdens een week vol wakeboard- en waterskiplezier! Ben je klaar om de Kroatische wateren te veroveren?!

  • 29MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/GLOBERS

    BASISACTIVITEITEN

    FUN & SPORT

    AVONDACTIVITEITEN

    bananenbootmix van sportenPorec by step (met picknick)

    beachgamesaqua-gymluchtmatrassenracesnorkelenzwembadestafettenbeachvolleybalchillen at the pool/beach

    Deze basis is voor iedereen hetzelfde, welk kamp je ook kiest!

    evening swimkaraokebeach drink1 tegen allenlimbo quizavondmarkten met zicht op zee

    Blader snel verder naar de volgende bladzijde en ontdek wat je allemaal kan doen in Porec !

    WAKEBOARD & FUNWATERSPEEDWATERSKI & FUNCHILL, FUN & MORE

    VERVOER MET AUTOCAR WEEK 1WEEK 2WEEK 3

    06/07/1513/07/1503/08/15

    15/07/1522/07/1512/08/15

    WEEK 4 10/08/15 19/08/15

    van maandag tot woensdag

    WEEK 5 17/08/15 26/08/15

    VERBLIJF IN HOTEL DELFIN

    MAALTIJDEN IN VOLPENSION

    WANNEER KAN JE MEE ?13 TOT 16 JAARAGE

    GLOBERS+ 13 JAAR

  • 3030

    Met je skateboard op het water surfen. Als dat niet uitdagend klinkt! Met Wakeboard & fun krijg je een stevige dosis water, snelheid en fun voorgeschoteld en dat in combinatie met een heleboel leuke

    activiteiten!

    KAMP WAKEBOARD & FUN

    BASISPROGRAMMA

    cursus wakeboard (3 halve dagen)

    Meer info over het basisprogramma in Porec vind je op p. 29.

    KAMP WATERSPEEDinitiatie waterskin (halve dag)initiatie wakeboarden (halve dag)

    BASISPROGRAMMAMeer info over het basisprogramma in Porec vind je op p. 29.

    Snel, sneller, snelst. Het kan voor jou niet snel genoeg gaan! Je scheert langs hoge golven en leert zo de kneepjes van het waterskin of wakeboarden. De schansen maken het geheel nog cooler! Dit wordt echt kicken!

    vervolmaking/inoefenen waterskin of wakeboard

    VANAF 426,-

    VANAF 425,-

  • 31MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/GLOBERS

    31

    KAMP WATERSKI & FUN cursus waterskin (3 halve dagen)

    BASISPROGRAMMAMeer info over het basisprogramma in Porec vind je op p. 29.

    Je houdt van de zee en ng meer van de snelheid die je met je waterskies kan halen. Waterski & fun staat garant voor een reis vol pret zowel op als naast het water! Wie zegt dat je niet over water kan lopen? Zolang je maar snel genoeg gaat!

    Bestaat jouw ideale reis uit actie en fun, maar ook uit relaxen en lekker niets doen? Chill, fun & more biedt d perfecte mix tussen leuke activiteiten en genieten van de rust, zowel op zee als op het

    strand.

    KAMP CHILL, FUN & MORE

    BASISPROGRAMMA

    relaxcruiseflyfishbeachgames, fun & more

    Meer info over het basisprogramma in Porec vind je op p. 29.

    DATA & PRAKTISCHE INFOZIE PAGINA 29

    GLOBERS+ 13 JAAR

    VANAF 405,-

    VANAF 376,-

  • CorendonshopLiersesteenweg 4412800 MECHELEN

    Telefoon: 015 690 600Website: www.corendonshop.beE-mail: [email protected]: www.facebook.com/corendonshop

    Corendonshop is het enige reiskantoor in Belgi dat exclusief de vliegvakanties van touroperator Corendon Belgi aanbiedt. Heerlijke zonvakanties aan zeer voordelige prijzen! Turkije, Griekenland, Spanje, Bulgarije, Cyprus, Marokko, Dubai ... Of wat dacht u van de paradijselijk witte stranden op Curaao? U boekt het allemaal bij Corendon!

    WAT IS CORENDONSHOP ?

    ONS EEN BEZOEKJE BRENGEN OP KANTOOR

    OPENINGSURENmaandag tot vrijdag 09u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00zaterdag 10u00 - 13u00zon- en feestdagen gesloten

    Wat zijn uw voordelen van boeken bij Corendonshop Mechelen? U betaalt evenveel als bij Corendon. Tevens kan u bij ons terecht met al uw vragen over uw (volgende) vakantie naar de zon! Wij staan voor u klaar met ons advies en een lekker kopje koffie! Bovendien geniet u bij Corendonshop vaak nog van een extra korting! Boeken kan bij ons op kantoor, telefonisch of via de website: www.corendonshop.be.

    Gaat u op vakantie met kinderen? Bekijk dan zeker het KIDS & CO-aanbod. Want KIDS & CO, dat is topvermaak voor kinderen en samen genieten van een all-inclusive gezinsvakantie op een zonnige bestemming! Het professionele Nederlandstalige animatieteam organiseert dagelijks de leukste spelletjes en activiteiten, zodat u met een gerust hart kan ontspannen aan het zwembad!

    KIDS & CO, OP VAKANTIE MET KINDEREN

    U kan de verschillende kindvriendelijke hotels van KIDS & CO herkennen aan het KIDS & CO-label, gesierd door Loeloe & Tijger, de mascottes die de vakantie van uw kinderen helemaal top maken!

    KORTINGSCODE JTMEMBER INGEVEN BIJ BOEKING OP WEBSITE

    5 % KORTINGgeldig voor alle reizen van Corendon Belgi, te boeken bij Corendonshop.beniet inruilbaar voor cashniet cumuleerbaar met andere kortingen/promoties

  • Surf naar www.corendonshop.be voor het volledige aanbod en de

    actuele prijzen.

    CORENDONHOTELZEER RUIME KAMERS VOOR GEZINNEN MET KINDERENSPA & WELLESS CENTER

    AAN HET STRAND EN VLAKBIJ TRIANDADIVERSE ZWEMBADEN WAARONDER 1 MET GLIJBAANHEERLIJK SPA CENTER

    IDEALE LIGGING DIRECT AAN HET ZANDSTRANDFAMILIEKAMERS MET DIRECTE TOEGANG TOT HET ZWEMBAD5 ZWEMBADEN WAARVAN 1 MET GLIJBANEN

    ANTALYATURKIJE

    KUSADASITURKIJE

    RHODOSGRIEKENLAND

    33

  • Te oud voor de speeltuin, te jong voor de discotheek. Vis noch vlees, kant noch wal, kop noch staart, kruis noch munt ... Maar bij Jongerentravel val jij NIET uit de boot! Bij ons kan je nu al een stapje in de wereld zetten, zonder aan je lot overgelaten te worden. Op vakantie met Young Free Spirit !

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRITMEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRIT35

    De perfecte combinatie voor 15- tot 17-jarigen: volledig begeleide vakantie, maar ook voldoende vrije momenten.Ons eigen Nederlandstalig monitorenteam.Zorgvuldig gekozen locaties en bestemmingen met zelf in elkaar gestoken vakanties, gevuld met een volledig programma sport, spel en ontspanning.Kleine groepen, voor meer plezier en aandacht voor iedereen.

    WAAROM YOUNG FREE SPIRIT ?

    YOUNG FREE SPIRIT EN UITGAAN

    ACTIVE VERSUS CHILL

    YOUNG FREE SPIRIT EN BEGELEIDINGYoung Free Spirit zijn steeds volledig begeleide vakanties met een vast dagschema. Alle jongeren moeten zich strikt aan dit schema houden. De jongeren kunnen echter bepaalde vrije momenten (naar een winkeltje gaan, een ijsje gaan eten, ...) verdienen als ze zich aan de gemaakte afspraken houden. Welke afspraken? o.a. verplichte aanwezigheid op activiteiten en maaltijden, stiptheid (te laat is te laat), respect voor elkaar en voor de monitoren, nooit alleen weggaan, ...

    Bij elke Young Free Spirit-vakantie zijn 2 uitgaansmomenten inbegrepen. Er is echter ook de mogelijkheid om een YFS VIP-pakket bij te boeken. Indien zon pakket geboekt wordt, zijn er extra en dus meer dan 2 uitgaansmomenten. Alle activiteiten en dus ook alle uitgaansmomenten zijn uiteraard, zonder uitzondering, in groep en onder begeleiding van onze monitoren.

    ZEELAND, Nederland BLANES, SpanjePUYARRUEGO, SpanjePOREC, Kroati

    CALELLA, SpanjeCHERSONISSOS, GriekenlandALANYA, Turkije

    Wil je een goedgevulde vakantie? Kies dan voor een van onze ACTIVE-bestemmingen. Je verveelt je geen moment! Heb je liever wat meer vrije momenten die je zelf kan invullen? Maak dan een keuze uit een van onze CHILL-bestemmingen!

    YOUNG FREE SPIRIT+ 15 JAAR

  • 36

    In Zeeland draait het om n zesletterwoord... SURFEN! Tijdens deze week leer jij de kneepjes van het kite-, golf-, of windsurfen. Kan je niet kiezen? Dan doe je het gewoon allemaal! Een ding staat vast: na dit kamp ben je een echte surfboy of -girl!

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRITMEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRIT37

    YOUNG FREE SPIRIT+ 15 JAAR

    BASISACTIVITEITEN

    AVONDACTIVITEITEN

    kitebuggyONeill goodiebag & T-shirtbeachgameschillen at the beachteambuildingSUPboarden *kayakken *boogschieten *longboarden *...

    Deze basis is voor iedereen hetzelfde, welk pakket je ook kiest!

    beach BBQkampvuurfilmavond...

    Blader snel verder naar de volgende bladzijde en ontdek wat je allemaal kan doen in Zeeland !

    ONEILL KITESURFKAMPONEILL GOLFSURFKAMPONEILL WINDSURFKAMPONEILL SURFSPORTEN MIX

    Deze activiteiten worden hoofdzakelijk voor het

    Kitesurfkamp aangeboden als de windcondities om te kiten

    niet goed zijn.

    *

    HEENREIS MET EIGEN VERVOER

    VERBLIJF OP CAMPING

    MAALTIJDEN IN ALL INCLUSIVE

    WANNEER KAN JE MEE ?

    10 TOT 13 JAAR13 TOT 16 JAAR

    TERUGREIS MET AUTOCAR

    AGE

    WEEK 1WEEK 2WEEK 3

    05/07/1512/07/1526/07/15

    11/07/1518/07/1501/08/15

    WEEK 4 02/08/15 08/08/15

    van zondag tot zaterdag

    WEEK 5 16/08/15 22/08/15WEEK 6 23/08/15 29/08/15

  • 38

    Hou je kite goed in de wind en scheer over het water! Tijdens dit kitesurfkamp ben je zo vrij als een vogel! Na een geweldige week krijg je bovendien een officieel VDWS-kitesurfdiploma! Hou je vast voor een week vol stunt- en vliegwerk!

    ONEILL KITESURFKAMP

    BASISPROGRAMMA

    week lang kitesurflesinternationaal kitesurfcertificaat (VDWS)

    Meer info over het basisprogramma in Zeeland vind je op p. 37.

    ONEILL GOFLSURFKAMPweek lang golfsurflesinternationaal golfsurfdiploma initiatie windsurfenblokartengoodies (surfboardhanger/ketting)

    BASISPROGRAMMAMeer info over het basisprogramma in Zeeland vind je op p. 37.

    Jij, je board, adrenaline, en n zijn met de golf. Dat is wat jou te wachten staat tijdens dit supercoole golfsurfkamp! Je leert om stevig op je plank te staan en het zeewater te trotseren. Aan het einde van deze week is geen golf te hoog voor jou!

    Wat wil jij graag doen tijdens je vakantie? Kies n van onderstaande pakketten! Elke Young Free Spiriter moet n van deze pakketten kiezen.

    VANAF 515,-

    VANAF 535,-

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRITMEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRIT39

    YOUNG FREE SPIRIT+ 15 JAAR

    ONEILL WINDSURFKAMPweek lang windsurflesinternationaal windsurfcertificaat (VDWS)

    BASISPROGRAMMAMeer info over het basisprogramma in Zeeland vind je op p. 37

    Wind, water en fun! Die drie elementen zitten standaard inbegrepen in dit supercoole windsurfkamp! Na een geweldige week krijg je bovendien een officieel VDWS-windsurfdiploma! Wind in de zeilen!

    Kan je niet kiezen tussen golf-, wind- of kitesurfen? Met Surfsporten mix is dat helemaal niet nodig! Je doet het gewoon allemaal! Leer van elke watersport de eerste stappen en ontdek welke

    het best bij je past!

    ONEILL SURFSPORTEN MIX

    BASISPROGRAMMA

    kitesurflessengolfsurflessenwindsurflessen

    Meer info over het basisprogramma in Zeeland vind je op p. 37.

    DATA & PRAKTISCHE INFOZIE PAGINA 37

    VANAF 515,-

    VANAF 560,-

  • Nergens waait de wind zo zalig als in Blanes. Deze Spaanse badplaats is dan ook een toplocatie voor windsurfen en catamaranzeilen. In combinatie met een mooi zandstrand, een gezellig centrum en een supertoffe sfeer beleef jij in Blanes de tijd van je leven!

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRITMEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRIT41

    BASISACTIVITEITEN

    FUN & SPORT

    AVONDACTIVITEITEN

    bananenbootMarineland - waterpretparkBlanes by step (met picknick)

    beachvolleyballuchtmatrassenracezwembadestafettenbeachgamesaqua-gymchillen at the pool/beach

    Deze basis is voor iedereen hetzelfde, welk pakket je ook kiest!

    1 tegen allenkaraokelimbo quizevening swimbeach drink met fakkels

    Blader snel verder naar de volgende bladzijde en ontdek wat je allemaal kan doen in Blanes !

    VERVOER MET AUTOCAR

    VERBLIJF OP CAMPING BELLA TERRA

    MAALTIJDEN IN VOLPENSION (hotel)OF ALL INCLUSIVE (camping)

    WANNEER KAN JE MEE ?

    15 TOT 17 JAAR

    VERVOER MET VLIEGTUIG

    AGE

    VERBLIJF IN HOTEL BOIX MAR

    AUTOCAR: VERTREK ELKE VRIJDAG VAN DE ZOMERVAKANTIE (terug op zon.)

    VLIEGTUIG: VERTREK ELKE ZATERDAG VAN DE ZOMERVAKANTIE (terug op zat.)

    YOUNG FREE SPIRIT+ 15 JAAR

    WINDSURF & MORECATAMARAN & MOREWATERFUN

    VAKANTIEMIXWATERSPLASH

  • 42

    ACTIVITEITENPAKKET WINDSURF & MORE

    BASISPROGRAMMA

    cursus windsurfen (3 halve dagen)

    Meer info over het basisprogramma in Blanes vind je op p. 41.

    ACTIVITEITENPAKKET CATAMARAN & MORE

    BASISPROGRAMMA

    cursus catamaran (3 halve dagen)

    Meer info over het basisprogramma in Blanes vind je op p. 41.

    Wat wil jij graag doen tijdens je vakantie? Kies n van onderstaande pakketten! Elke Young Free Spiriter moet n van deze pakketten kiezen.

    ACTIVITEITENPAKKET WATERFUN

    BASISPROGRAMMA

    catamaran-zeiltochtinitiatie windsurfen OF catamaran (halve dag)

    Meer info over het basisprogramma in Blanes vind je op p. 41.

    ACTIVITEITENPAKKET VAKANTIEMIX

    BASISPROGRAMMA

    2 workshops (koken, multimedia, dansen, ...)Waterworld - waterpretparkflyfish

    Meer info over het basisprogramma in Blanes vind je op p. 41.

    VANAF 546,-

    VANAF 531,-

    VANAF 556,-

    VANAF 520,-

    ACTIVITEITENPAKKET WATERSPLASHinitiatie windsurfen OF catamaran (halve dag)Waterworld - waterpretparkflyfish

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRITMEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRIT43

    Bij elke Young Free Spirit-vakantie zijn 2 uitgaansmomenten inbegrepen. Er is echter ook de mogelijkheid om een van onderstaande YFS VIP-pakketten bij te boeken. Indien zon pakket geboekt wordt, zijn er extra en dus meer dan 2 uitgaansmomenten (SILVER = 2 extra uitgaansmomenten / GOLD = 3 extra uitgaansmomenten). Uiteraard is dit steeds onder begeleiding van onze monitoren!

    Discovering Blanes by nightWe Are Summer of Neon Splash partypizzanightJongerentravelhanddoek

    Discovering Blanes by nightWe Are Summer of Neon Splash PartyFoampartypizzanightJongerentravelhanddoek

    DATA & PRAKTISCHE INFOZIE PAGINA 41

    30,- 40,-

    Bezoek n van de meest indrukwekkende voetbalstadions ter wereld! Camp Nou, de thuisbasis van FC Barcelona heeft duizelingwekkende voorzieningen die jij kan ontdekken!

    55,- 39,-(bezoek van stadion en museum)

    Een unieke uitstap, speciaal voor jongeren, naar de wereldstad Barcelona. We maken verschillende stops : Sagrada Familia, La Rambla, Olympisch Stadion, ... En omom af te sluiten: de fonteinenshow!

    Je hebt de mogelijkheid om nog excursies bij te boeken, ter aanvulling op je basiskamp en gekozen activiteitenpakket.

    YOUNG FREE SPIRIT+ 15 JAAR

  • Een uitdagend adventurekamp in de Spaanse Pyreneen. Dat is wat het Spaanse dorpje Puyarruego jou te bieden heeft! Hier kan de adrenalinejunkie in jou zich volledig uitleven! Opgelet... Alleen voor chte durvers!

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRITMEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRIT

    YOUNG FREE SPIRIT+ 15 JAAR

    VERVOER MET AUTOCAR

    VERBLIJF OP CAMPING X-ADVENTURE

    MAALTIJDEN IN ALL INCLUSIVE

    WEEK 1WEEK 2WEEK 3

    10/07/1517/07/1531/07/15

    19/07/1526/07/1509/08/15

    van vrijdag tot zondag

    WANNEER KAN JE MEE ?15 TOT 17 JAARAGE

    AVONDACTIVITEITEN1 tegen allenfilmavondlimboquizevening swimafscheidsparty

    DAGPROGRAMMAinitiatie touwtechniekenaqualibi canyonsurvival (dag + nachtspel)high rope & vertical canyonwhite water crossingGPS-tochtexperience canyon

    Van kliffen springen, kayakken, een hoogteparcours en survival. Om jou bang te maken, is er veel meer nodig! Tijdens het kamp Adventure XL krijg je een serieuze portie adrenaline voorgeschoteld. DURF JIJ ?!

    In Puyarruego is het niet mogelijk om extra excursies of een YFS VIP-pakket bij te boeken.

    45

    Het adventurekamp in Puyarruego verloopt in samenwerking met X-Adventure: een team van adventurespecialisten die dankzij haar jarenlange ervaring van jouw kamp een unieke en onvergetelijke ervaring maken !

    VANAF 579,-

  • 46

    Een gezellig strand, de blauwe zee en een verfrissend briesje... De perfecte combinatie voor een topvakantie in het Spaanse Calella. Tel hierbij nog een flinke portie plezier en een heleboel leeftijdsgenoten, en deze vakantie kan niet meer stuk!

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRITMEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRIT47

    BASISACTIVITEITEN

    FUN & SPORT

    AVONDACTIVITEITEN

    bananenbootCalella by step (met picknick)

    beachgameszwembadestafettenluchtmatrassenraceaqua-gymbeachvolleybalchillen at the pool/beach

    Deze basis is voor iedereen hetzelfde, welk pakket je ook kiest!

    limbo quizkaraokeevening swimbeach drink1 tegen allenDiscovering CalellaWhite Party

    Blader snel verder naar de volgende bladzijde en ontdek wat je allemaal kan doen in Calella !

    CHILL, FUN & MOREWATERFUN LWATERFUN XLWATERFUN & MUSIC

    VERVOER MET AUTOCARMAALTIJDEN IN VOLPENSION

    WANNEER KAN JE MEE ?

    15 TOT 17 JAAR

    VERVOER MET VLIEGTUIG

    AGE

    VERBLIJF IN HOTEL MIAMI

    AUTOCAR: VERTREK ELKE VRIJDAG VAN DE ZOMERVAKANTIE (terug op zon.)

    VLIEGTUIG: VERTREK ELKE ZATERDAG VAN DE ZOMERVAKANTIE (terug op zat.)

    YOUNG FREE SPIRIT+ 15 JAAR

  • 48

    ACTIVITEITENPAKKET CHILL, FUN & MORE

    BASISPROGRAMMA

    beachgames, fun & moreflyfish

    Meer info over het basisprogramma in Calella vind je op p. 47.

    ACTIVITEITENPAKKET WATERFUN L

    BASISPROGRAMMA

    Beachparty - fun & crazy games (overdag)Waterworld - waterpretpark

    Meer info over het basisprogramma in Calella vind je op p. 47.

    Wat wil jij graag doen tijdens je vakantie? Kies n van onderstaande pakketten! Elke Young Free Spiriter moet n van deze pakketten kiezen.

    ACTIVITEITENPAKKET WATERFUN XL

    BASISPROGRAMMA

    catamaran zeilcruiseWaterworld - waterpretpark

    Meer info over het basisprogramma in Calella vind je op p. 47.

    ACTIVITEITENPAKKET WATERFUN & MUSIC

    BASISPROGRAMMA

    catamaran zeilcruiseBeachparty - fun & crazy games (overdag)

    Meer info over het basisprogramma in Calella vind je op p. 47.

    VANAF 435,-

    VANAF 465,-

    VANAF 461,-

    VANAF 475,-

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRITMEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRIT49

    Bij elke Young Free Spirit-vakantie zijn 2 uitgaansmomenten inbegrepen. Er is echter ook de mogelijkheid om een van onderstaande YFS VIP-pakketten bij te boeken. Indien zon pakket geboekt wordt, zijn er extra en dus meer dan 2 uitgaansmomenten (SILVER = 2 extra uitgaansmomenten / GOLD = 3 extra uitgaansmomenten). Uiteraard is dit steeds onder begeleiding van onze monitoren!

    Discovering Calella by nightBelgium-party (met eigen DJ)BBQJongerentravelhanddoek

    Discovering Calella by nightBelgium-party (met eigen DJ)BBQFoampartyJongerentravelhanddoek

    DATA & PRAKTISCHE INFOZIE PAGINA 47

    30,- 40,-

    Bezoek n van de meest indrukwekkende voetbalstadions ter wereld! Camp Nou, de thuisbasis van FC Barcelona heeft duizelingwekkende voorzieningen die jij kan ontdekken!

    55,- 39,-(bezoek van stadion en museum)

    Je hebt de mogelijkheid om nog excursies bij te boeken, ter aanvulling op je basiskamp en gekozen activiteitenpakket.

    YOUNG FREE SPIRIT+ 15 JAAR

    Een unieke uitstap, speciaal voor jongeren, naar de wereldstad Barcelona. We maken verschillende stops : Sagrada Familia, La Rambla, Olympisch Stadion, ... En omom af te sluiten: de fonteinenshow!

  • 50

    De kust van Porec is d plek bij uitstek om aan watersporten als wakeboarden en waterskin te doen. In het centrum is het dan weer vooral gezelligheid troef met de bijna ontelbare marktjes. Deze havenstad biedt dan ook de perfecte mix voor een gevarieerde vakantie!

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRITMEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRIT51

    BASISACTIVITEITEN

    FUN & SPORT

    AVONDACTIVITEITEN

    bananenbootmix van sportenPorec by step (met picknick)

    snorkelenzwembadestafettenbeachgamesluchtmatrassenraceaqua-gymbeachvolleybalchillen at the pool/beach

    Deze basis is voor iedereen hetzelfde, welk pakket je ook kiest!

    beach drinklimbo quizevening swimavondmarkten met zicht op zeekaraoke1 tegen allen

    Blader snel verder naar de volgende bladzijde en ontdek wat je allemaal kan doen in Porec !

    CHILL, FUN & MOREWATERSKI & FUNWAKEBOARD & FUNWATERSPEED

    VERVOER MET AUTOCAR

    MAALTIJDEN IN VOLPENSION

    WANNEER KAN JE MEE ?

    15 TOT 17 JAARAGEVERBLIJF IN HOTEL DELFIN

    AUTOCAR: VERTREK ELKE MAANDAG VAN DE ZOMERVAKANTIE (terug op woe.)

    YOUNG FREE SPIRIT+ 15 JAAR

  • 52

    ACTIVITEITENPAKKET CHILL, FUN & MORE

    BASISPROGRAMMA

    relaxcruiseflyfishbeachgames, fun & more

    Meer info over het basisprogramma in Porec vind je op p. 51.

    ACTIVITEITENPAKKET WATERSKI & FUN

    BASISPROGRAMMA

    cursus waterskin (3 halve dagen)

    Meer info over het basisprogramma in Porec vind je op p. 51.

    Wat wil jij graag doen tijdens je vakantie? Kies n van onderstaande pakketten! Elke Young Free Spiriter moet n van deze pakketten kiezen.

    ACTIVITEITENPAKKET WAKEBOARD & FUN

    BASISPROGRAMMA

    cursus wakeboarden (3 halve dagen)

    Meer info over het basisprogramma in Porec vind je op p. 51.

    ACTIVITEITENPAKKET WATERSPEED

    BASISPROGRAMMA

    initiatie waterskin (halve dag)initiatie wakeboarden (halve dag)vervolmaking waterskin of wakeboard

    Meer info over het basisprogramma in Porec vind je op p. 51.

    VANAF 376,-

    VANAF 425,-

    VANAF 405,-

    VANAF 426,-

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRITMEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRIT53

    DATA & PRAKTISCHE INFOZIE PAGINA 51

    Porec is een avontuurlijke bestemming, maar soms heb je ook rust nodig. Die vind je op onze relaxcruise! Tijdens deze boottrip kan je heerlijk relaxen, af en toe een frisse

    27,- 59,-duik nemen en een mooi kleurtje opdoen!

    Een bezoek aan deze wereldstad is een echte must, zeker wanneer je zo dichtbij bent! We vertrekken met de boot vanuit Porec, steken de Adriatische Zee over en komen aan in Veneti! Gemakkelijk, toch?!

    Je hebt de mogelijkheid om nog excursies bij te boeken, ter aanvulling op je basiskamp en gekozen activiteitenpakket.

    YOUNG FREE SPIRIT+ 15 JAAR

    Discovering Porec by nightpartyboatJongerentravelhanddoek

    30,-

    Bij elke Young Free Spirit-vakantie zijn 2 uitgaansmomenten inbegrepen. Er is echter ook de mogelijkheid om onderstaand YFS VIP-pakket bij te boeken. Indien dit pakket geboekt wordt, zijn er extra en dus meer dan 2 uitgaansmomenten (VIP-PAKKET SILVER = 2 extra uitgaansmomenten). Uiteraard is dit steeds onder begeleiding van onze monitoren!

  • 54

    Een vakantie op een van de meest zuidelijke eilanden van Griekenland, dat klinkt als een vakantie vol zon, zee en plezier! In Chersonissos ben je op de juiste bestemming voor een week chillen en relaxen. Je gaat ongetwijfeld naar huis met een mooi kleurtje!

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRITMEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRIT55

    BASISACTIVITEITEN

    FUN & SPORT

    AVONDACTIVITEITEN

    bananenboot

    beachgameszwembadestafettenluchtmatrassenracebeachvolleybalaqua-gymchillen at the pool/beach

    Deze basis is voor iedereen hetzelfde, welk pakket je ook kiest!

    1 tegen allenlimbo quizevening swimDiscovering Chersonissosbeach drink

    Blader snel verder naar de volgende bladzijde en ontdek wat je allemaal kan doen in Chersonissos !

    CHILL, FUN & MORE

    WATERFUN & RELAX

    WATERFUN L

    MAALTIJDEN - ALL INCLUSIVE

    WANNEER KAN JE MEE ?

    15 TOT 17 JAAR

    VERVOER MET VLIEGTUIG

    AGE

    VERBLIJF IN HOTEL PORTO VILLAGEVLIEGTUIG: VERTREK ELKE ZONDAG VAN DE ZOMERVAKANTIE (terug op zon.)

    YOUNG FREE SPIRIT+ 15 JAAR

  • 56

    ACTIVITEITENPAKKET CHILL, FUN & MORE

    BASISPROGRAMMA

    beachgames, fun & moreWatercity - waterpretpark

    Meer info over het basisprogramma in Chersonissos vind je op p. 55.

    ACTIVITEITENPAKKET WATERFUN & RELAX

    BASISPROGRAMMA

    Watercity - waterpretparkrelaxcruise

    Meer info over het basisprogramma in Chersonissos vind je op p. 55.

    Wat wil jij graag doen tijdens je vakantie? Kies n van onderstaande pakketten! Elke Young Free Spiriter moet n van deze pakketten kiezen.

    VANAF 634,-

    VANAF 648,-

    VANAF 658,-

    ACTIVITEITENPAKKET WATERFUN L

    BASISPROGRAMMA

    flyfishWatercity - waterpretpark

    Meer info over het basisprogramma in Chersonissos vind je op p. 55.

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRITMEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRIT57

    Bij elke Young Free Spirit-vakantie zijn 2 uitgaansmomenten inbegrepen. Er is echter ook de mogelijkheid om onderstaand YFS VIP-pakket bij te boeken. Indien dit pakket geboekt wordt, zijn er extra en dus meer dan 2 uitgaansmomenten (VIP-PAKKET SILVER = 2 extra uitgaansmomenten). Uiteraard is dit steeds onder begeleiding van onze monitoren!

    Discovering Cherso by nightNeon Splash Partysunset dinner

    DATA & PRAKTISCHE INFOZIE PAGINA 55

    40,-

    Met de boot varen we naar Spinalonga, een eiland voor de kust van Kreta. We bezoeken er een belangrijke toeristische trekpleister: het Venetiaans fort. Afsluiten

    49,- 40,-doen we met een lekkere BBQ!

    Tijdens deze uitstap breng je een bezoek aan de beroemdste archeologische locatie op Kreta n een van de oudste steden in Europa: Knossos. Dit is cultuur op zn best!

    Je hebt de mogelijkheid om nog excursies bij te boeken, ter aanvulling op je basiskamp en gekozen activiteitenpakket.

    YOUNG FREE SPIRIT+ 15 JAAR

  • 58

    Alanya is zonder twijfel d HOTste bestemming van Turkije! Met twee prachtige zandstranden kan je zalig relaxen en genieten van de zon. Ook voor een portie actie zit je goed in Alanya! Wat dacht je van een waterpretpark of een dagje rafting?!

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRITMEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRIT59

    BASISACTIVITEITEN

    FUN & SPORT

    AVONDACTIVITEITEN

    bananenboot

    aqua-gymbeachvolleyballuchtmatrassenracebeachgameszwembadestafettenchillen at the pool/beach

    Deze basis is voor iedereen hetzelfde, welk pakket je ook kiest!

    evening swimbeach drink1 tegen allenDiscovering Alanyalimbo quiz

    Blader snel verder naar de volgende bladzijde en ontdek wat je allemaal kan doen in Alanya !

    CHILL, FUN & MORE

    WATERFUN & RELAX

    WATERFUN & RAFTING

    MAALTIJDEN - ALL INCLUSIVE

    WANNEER KAN JE MEE ?

    15 TOT 17 JAAR

    VERVOER MET VLIEGTUIG

    AGE

    VERBLIJF IN HOTEL ELYSEEVLIEGTUIG: VERTREK ELKE VRIJDAG VAN DE ZOMERVAKANTIE (terug op vrij.)

    YOUNG FREE SPIRIT+ 15 JAAR

  • 60

    ACTIVITEITENPAKKET CHILL, FUN & MORE

    BASISPROGRAMMA

    beachgames, fun & moreWaterplanet - waterpretpark

    Meer info over het basisprogramma in Alanya vind je op p. 59.

    ACTIVITEITENPAKKET WATERFUN & RELAX

    BASISPROGRAMMA

    Waterplanet - waterpretparkrelaxcruise

    Meer info over het basisprogramma in Alanya vind je op p. 59.

    Wat wil jij graag doen tijdens je vakantie? Kies n van onderstaande pakketten! Elke Young Free Spiriter moet n van deze pakketten kiezen.

    VANAF 643,-

    VANAF 657,-

    VANAF 657,-

    ACTIVITEITENPAKKET WATERFUN & RAFTING

    BASISPROGRAMMA

    Waterplanet - waterpretparkrafting

    Meer info over het basisprogramma in Alanya vind je op p. 59.

  • MEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRITMEER INFO OP WWW.JONGERENTRAVEL.BE/YOUNGFREESPIRIT61

    Bij elke Young Free Spirit-vakantie zijn 2 uitgaansmomenten inbegrepen. Er is echter ook de mogelijkheid om onderstaand YFS VIP-pakket bij te boeken. Indien dit pakket geboekt wordt, zijn er extra en dus meer dan 2 uitgaansmomenten (VIP-PAKKET SILVER = 2 extra uitgaansmomenten). Uiteraard is dit steeds onder begeleiding van onze monitoren!

    DATA & PRAKTISCHE INFOZIE PAGINA 59

    Ben je in Turkije, dan mag een bezoek aan de hamam niet ontbreken! Je kan gebruik maken van het stoombad, modderbad, de sauna, een peeling, schuimmassage en

    25,- 25,-een echte Turkse olie-massage!

    Tijdens deze mooie boottocht kan je een dagje heerlijk ont-spannen. We maken een paar stops om een ver frissende duik te nemen en we genieten van de hapjes, drankjes, demuziek en vooral van de zon!

    Je hebt de mogelijkheid om nog excursies bij te boeken, ter aanvulling op je basiskamp en gekozen activiteitenpakket.

    YOUNG FREE SPIRIT+ 15 JAAR

    Discovering Alanya by nightpartyboatpizzanight

    30,-

  • ZOME

    R 20

    15

    RELAX

    PARTY

    FRIENDS

  • AANBOD FREE SPIRIT +16& JT NEXT +18 ONLINE !

    SPANJEBLANESCALELLALLORET DE MARMALLORCAMALGRAT DE MARPUYARRUEGO

    TURKIJEALANYABODRUM

    PORTUGALALBUFEIRA

    BULGARIJESUNNY BEACH

    GRIEKENLANDCHERSONISSOS

    KROATIPOREC

    STAY IN TOUCHLIKE US ON FACEBOOKFACEBOOK.COM/JONGERENTRAVEL

    MORE INFO & BOOKINGS WWW.JONGERENTRAVEL.BE@

    FOLLOW US ON TWITTER@JONGERENTRAVELFOLLOW US ON INSTAGRAMJONGERENTRAVEL.BEWATCH US ON YOUTUBEJONGERENTRAVEL.BE

  • APRES SKIPARTY

    LES 2 ALPESALPE D'HUEZ

    PAASVAKANTIE 15

    NA DE RENIE, NU OOK ...NA DE RENIE, NU OOK ...

  • WWW.BELLEWAERDE.BE

    WWW.AQUALIBI.BE

  • WWW.BELLEWAERDE.BE

  • COMING SOON ...

    15/16WINTER WINTER

    WWW.JONGERENTRAVEL.BE

    AANBOD ONLINE VANAF

    1 SEPT