Intermediair Curriculum Vitae Claudia 2013.03.08

4

Click here to load reader

description

Je cv is een visitekaartje, niet je levensloop. Experts geven voor Intermediair adviezen over het curriculum vitae van een lezer.

Transcript of Intermediair Curriculum Vitae Claudia 2013.03.08

Page 1: Intermediair Curriculum Vitae Claudia 2013.03.08

CURRICULUM VITAE

Personalia Naam Claudia Cécile Hartman Adres XX Telefoon XX E-mail [email protected] Geboortedatum XX 1967 Geboorteplaats XX Nationaliteit Nederlandse Introductie Als marketing- en communicatiespecialiste heb ik veel ervaring. Ik ben goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van marketingcommunicatie, zowel nieuwe als oude media. Mijn levenshouding is het beste te kenschetsen als ondernemend, kunstzinnig en sociaal. Collega's omschrijven mij als 'spontaan, correct en zeer welbespraakt' en 'Claudia weet zaken goed uit te leggen en helder te formuleren'.

Mijn specialiteiten zijn organiseren, presenteren en representatie. Daarbinnen kan ik enthousiasmeren en creatieve oplossingen bedenken. Behalve dat ik op strategisch en analytisch niveau sterk ben, kan ik ook goed leiding geven aan de uitvoering van projecten, binnen zowel B2B als B2C. Ik heb een brede interesse in en ervaring met podiumkunsten, (winter)sport en mobiliteit.

Opleiding 2007-2008 NIMA B Marketing Communicatie 2004-2005 NIMA A Communicatie 1989-1990 HBO Kunst, Cultuur en Educatie (Hogeschool Holland, Diemen) 1978-1985 HBO Dansvakopleiding toneeldanseres

Havodiploma (1985) (Koninklijk Conservatorium, Den Haag)

Overige opleidingen 2012 Schrijversvakschool Amsterdam, cursus creatief schrijven 1999-2004 Communicatie en Marketing, Time Management, Experience- en Eventmarketing, MS Word en MS Excel, Engels Cambridge course 1995-1999 Speedo-Aquatic-Fitness trainer, W.S.D. trainer,

Landesschilehreranwärter, P.A.D.I. advanced diving certificate 1992-1995 Acteerles (Machteld Hauer), Zangles (Ilse v.d. Kasteelen)

Page 2: Intermediair Curriculum Vitae Claudia 2013.03.08

2

Werkervaring Maart – Augustus 2012 ANWB

Het Land van de ANWB

Bijdragen aan groei in bezoeken aan de website en ontwikkeling van commerciële initiatieven op het Land van ANWB (new business). On- en offline redactie voor in- en externe communicatie (nieuwsbrief, DM, Twitter, e-mailverkeer, intranet, persbericht). Organisatie van bijeenkomsten met content- en businesspartners (prijsuitreiking en relatiedag 24 mei). Organisatie en communicatie rondom de verkiezing Leukste uitje van Nederland.

Werkprocessen vastgelegd en gestroomlijnd. 2011 - 2012 ANWB

HRM Opleidingen

Communicatieplan geschreven t.b.v. in- en externe promotie. Communicatieadvies en (online)proces verbeteringen doorgevoerd. Organisatie jubileumprogramma. Advies talentenprogramma en meeloop stages. Nevenfunctie: - Oprichtster en eigenaresse “My Cousin Overseas”, maatwerk reisservices (2011-heden).

2007 – 2011 ANWB

Zakelijke Markt - Coördinator Communicatie resp. Marketing Coördinator

Verantwoordelijk voor het opstellen, coördineren en uitvoeren van het communicatie-, marketing- en p.r.- beleid voor de zakelijke markt.

Het jaarlijks opstellen van een marketingcommunicatieplan.

Herpositionering bedrijfslidmaatschappen. Ontwikkelen van creatieve concepten voor zowel actie- als thematische campagnes. Het uitvoeren en monitoren van de communicatieactiviteiten zoals het verzorgen van nieuwsbrieven en relatiemagazine, relatie-evenementen, verbetering (SEO), vernieuwing en onderhoud website en persbeleid. Bewaken kwaliteit, huisstijl en budget. Adviseren en initiëren van het communicatiebeleid, zowel gericht op interne als externe doelgroepen.

Nevenfuncties:

- Lid en ambassadeur van communicatiewerkgroep ‘Duurzaamheid’ ANWB - Lescoördinator en lid evenementencommissie van personeelsvereniging tennis ANWB - Secretaris Oudercommissie KDV Triodus

Page 3: Intermediair Curriculum Vitae Claudia 2013.03.08

3

2001 – 2007 ANWB

Projectleider Evenementen en Representatie

Organisatie van ANWB-evenementen zoals: Corporate events (Op Pad Beursfestival), beursdeelnames (Vakantiebeurs, Hiswa), (internationale) congressen, personeels- en relatiebijeenkomsten, recepties en openingen. Verzorgen van tentoonstellingen en productpresentaties. Ontwikkelen van nieuwe concepten voor evenementen of beursdeelnames, presenteren van voorstellen, adviseren van opdrachtgevers en evalueren van projecten met opdrachtgevers en leveranciers. Projectmatig begroten en bewaken van financiële afwikkeling. Nevenfuncties: - Lid ANWB-communicatiewerkgroep ‘Business Services’ - Lid ANWB-communicatiewerkgroep ‘Route Mobiel’ - Accountmanager voor nieuwe ANWB-dienstverlening ‘skipas voorverkoop’

2000 – 2001 ANWB

Medewerker Werving en Selectie

Verantwoordelijk voor wervingsactiviteiten en -campagnes voor de afdeling Hulpverlening, inclusief het schrijven van teksten voor advertenties in print media. Representatieve en organisatorische taken zoals: Beursdeelname en open dagen, bedenken en ontwikkelen van nieuwe wervingsstrategieën en -campagnes. Selectieactiviteiten zoals: Sollicitatiebrieven beoordelen en verwerken, organiseren van testdagen en sollicitatiegesprekken, ontwikkelen van nieuw sollicitatieformulier. Nevenfuncties: - Facilitator bij Art in Rhythm, Den Haag - Ski-instructeur bij Skischule Snowlife, Flachau/ Oostenrijk

1999 - 2000 Art in Rhythm

Accountmanager en facilitator

Acquisitie, sales, public relations en mediabeleid vormgeven. De organisatie van en representatie op beurzen in Nederland en Zwitserland. Ook het organiseren van trainingen, seminars en incentives in Nederland, Duitsland, Engeland, Zwitserland en Marokko. Als trainer seminars voor klanten geven en trainingen voor collega’s verzorgen. Nevenfunctie: - Dans-, ballet- en aerobiclerares - Ski-instructeur Snowlife, Flachau Oostenrijk

Page 4: Intermediair Curriculum Vitae Claudia 2013.03.08

4

1995 - 1999 Zelfstandig ondernemer in Oostenrijk

Oprichtster, leidster en docente van vijf balletscholen in Salzburgerland. Lerares in diverse dansstijlen en trainer in aerobic, wateraerobic, fitness en zelfverdediging.

Productie, regie en choreografie alsmede uitvoering van verschillende shows en presentaties. Onder andere de Oostenrijkse introductie van de Audi TT, diverse modeshows, festiviteiten voor Olympisch- en wereldkampioen skiër Hermann Maier en voor zijn fanclub en -shop in Flachau.

Ski-instructeur bij 1. Schischule Flachau. Werving en selectie van nieuw personeel en mede ontwikkelen van de marketingcommunicatiestrategie.

Doktersassistente, huis- en noodarts dr. Kirchner, Flachau.

1985 - 1995 Balletdanseres

Professioneel balletdanseres bij verschillende dansgezelschappen, o.a.: Het Internationaal Danstheater, Amsterdam (1985-1986 en 1989-1995).

Hoofdstad Operette, Amsterdam (1986 en 1988- 1989). Troubleyn - Jan Fabre, Antwerpen/ België (1987). Reflex, Groningen (1988).

Tournees door theaters in Nederland en verschillende landen in Europa, Azië, USA.

Nevenfuncties: - Receptioniste Hotel Vondel, Amsterdam - Afgevaardigde Het Folkloristisch Danstheater ontwikkeling C.A.O. voor de Dans, Amsterdam

- Organisatie en uitvoering van bioscoopreclamefilm Fokker/ T.A.T., Amsterdam en Avignon/ Frankrijk

- Producent videoclip Capoeïra kunstenaars, Amsterdam Talen Nederlands, Duits, Engels Hobby’s Theater-, toneel-, dans-, museum- en concertbezoek.

Reizen, literatuur. Sport: skiën, tennis, paardrijden, schaatsen, duiken, golf, fitness.

Referenties Art in Rhythm, de heer M.A. van Roon XX

ANWB, mevrouw C. van Berkel XX Van Veen Consultancy, de heer E. van Veen XX