Hier magazine wintereditie 2015

20
Het ultieme gevoel BLAADJES vallen van de bomen. Blauwe luchten maken plaats voor SNEEUWVLOKKEN. Let it SNOW! 2015 | winter winter

description

De herfst is weer begonnen en wij nemen u alvast mee naar de gezelligste maanden van het jaar, de winter! Bekijk hier de mogelijkheden voor uw jaarsafsluiting, uw kerstfeest of nieuwjaarsbijeenkomst.

Transcript of Hier magazine wintereditie 2015

  • Het ultieme

    gevoelBLAADJES vallen

    van de bomen. Blauwe luchten maken plaats

    voor SNEEUWVLOKKEN.Let it SNOW!

    2015 | winter

    winter

  • WinterVoor u ligt de wintereditie van het magazine HIER. Boordevol inspiratie voor winterse bijeenkomsten.

  • InhoudInleiding

    PUUR! voor de winter

    Het Gevoel van Holland -wintereditie-

    Primeurtje!

    Jetzt gehts los

    Keep Calm its almost Summer

    COLD NIGHT LARGE SWEATER

    WARM TEAGOOD BOOKSOFT SOCKS

    AND BOX OF CHOCOLATE

    Blz. 4

    Blz. 6

    Blz. 10

    Blz. 12

    Blz. 14

    Blz. 18

  • Inleiding

    De herfst is weer begonnen en wij nemen u alvast mee naar de gezelligste maanden van het jaar, de winter! Afgelopen zomermaanden hebben wij benut om weer enkele eigentijdse winterarrangementen voor u samen te stellen. Allen met de kernwoorden; sfeervol, gezelligheid en warmte. Dit magazine staat vol met ideen, tips en trends, die u ongetwijfeld zullen inspireren voor uw jaarsafsluiting, uw kerstfeest of nieuwjaarsbijeenkomst.

    Mocht u vragen hebben, neem dan even contact met ons op. Dan gaan we graag met u om tafel om uw event onvergetelijk te maken.

    +31(0)162 587 500

    [email protected]

    www.arjanvandijk.nl

  • PUUR! voor de winter Dit jaar is PUUR! Achter de Markt omgetoverd in een prachtig Scandinavisch paradijs. Hier beleeft u alvast een voorproefje op het winterseizoen. Lekker warm bij de kachel, kaarsjes aan terwijl uw gedachten op reis gaan naar het witte, hoge noorden. Het ruige, avontuurlijke winterse Scandinavi met heerlijke gerechten uit Zweden, Denemarken, Noorwegen en IJsland. Kom naar PUUR! Achter de Markt en geniet met PUUR! voor de winter van een bijzondere culinaire belevenis.

    De Scandinavische natuurgebieden zijn onaangetast, puur en adembenemend mooi. Een paradijs voor echte natuurliefhebbers. Fjorden, wouden, rendieren en het noorderlicht. Maar Scandinavi is ook de thuishaven van puur en (h)eerlijk eten. De huiselijke sfeer van PUUR!Achter de Markt biedt alle mogelijkheden voor een informele trendy setting van houten tafels met witte stoelen. Shared dining waarbij buiten de barbecues roken en de vuurkorven branden schenken u en uw gezelschap aan tafel lekker zelf de wijntjes, met breekbroden en het diner in schalen. Een avond lang komt het noorden u tegemoet met een keur aan pure gerechten. Daarbij is er zoveel te smullen en te genieten dat de koks zich niet tot n land beperkt hebben. Het complete arsenaal aan Scandinavische toppers komt op tafel. Hierbij presenteren wij met gepaste trots een bijpassend wijnarrangement.

    Benieuwd naar de geheimen van deze net zo smakelijke als gezonde keuken? Neem dan de receptenkaartjes mee waarop de koks voor n keer de fijne kneepjes van het vak met u delen.

    Ook mogelijk op t Kruithuis Arsenaal te Woudrichem.

  • puur!achter de

    markt

  • Zodra koning winter in het land is kijkt elke kaaskop uit naar de mogelijke Elfstedentocht, eten we stamppotten, zijn de rookworsten niet aan te slepen en doen we massaal aan gezelschapsspelletjes... Of zijn dit slecht clichs?

    Deze winter is t Kruithuis Arsenaal in Woudrichem het trefpunt van de Oer-Hollandse winterse gezelligheid. In een winterse setting waar de knusheid want-in-want gaat zie je Nederland vanavond op zijn smalst en... breedst! In muziek, humor en gezelligheid waarbij we uw vaderlandskennis op frissen. U kunt rekenen op een winterse tocht die u

    via noord en zuid, oost en west dwars door de 12 provincies toch k weer steeds het gevoel geeft thuis te zijn. Met Oer-Hollandse spelletjes als, kom-maar-naar-beneden en sla-je-slag quiz, testen wij uw Holland -gevoel. Verder spelen we een Oer-Hollandse Bingo waar natuurlijk geweldige prijzen mee te winnen zijn.

    Bij ontvangst krijgen u en uw gasten alvast een feestelijk duwtje in de rug door de vrolijke klanken van het koor. Deze winterse melodien zorgen ervoor dat iedereen al gelijk in de juiste stemming is en dat de gasten met een royale glimlach en met

    een glaasje Glhwein in de hand de eerste stappen zullen zetten in een avond vol vaderlandse gewoontes. Een live-band en twee entertainers nemen u mee tijdens dit geweldige feest der herkenning! Een extra knipoog naar Koning Winter is het winterse menu van deze avond. In de pauzes presenteren wij een bont scala aan Hollandse winterspecialiteiten. Soms heel verfijnd en vaak verrassend eenvoudig, maar voor ieder wat wils!

    Schuif aan, stap in het feestgedruis en laat u meevoeren langs alles wat ons kikkerlandje groot heeft gemaakt!

    Het Gevoel van Holland wintereditie

  • primeurtje!relatie-events met resultaat Netwerken en kennissessies met uw klanten en potentials zullen steeds belangrijker worden. Het inspireren en informeren op een persoonlijke face-2-face manier zal (door de digitalisering van onze communicatie) in belang steeds meer toenemen. Hiermee kunt u zich onderscheiden van de massa. Als u dat weet te combineren met een beleving laat u ongetwijfeld een onuitwisbare indruk achter en dito resultaat. De introductie van de beaujolais zou een mooi moment kunnen zijn om uw relaties te ontmoeten. En juist niet op de geijkte en drukke dagen rondom kerst.

    In de met sneeuw bedekte wijngaarden vloeit op 21 november klokslag twaalf uur s nachts de eerste beaujolais in het plaatsje Beaujeu, de voormalige hoofdstad van de Beaujolaisstreek. De wijngaarden

    hebben zich voor de gelegenheid verplaatst naar het Fort St. Gertrudis. Een Frans landschap met wijnvaten, wijnranken, druiventrossen, strobalen, lavendel, bediening in gilet en baret n Franse chansons klinken op de achtergrond. De sommelier van vanavond legt u de fijne kneepjes van de vinificatie van wijn uit, in het specifiek natuurlijk de gisting van de beaujolais primeur. Een ontspannen en gezellige avond, waarbij een passen wild menu geserveerd wordt met als dessert een uitgebreide kaasplank. De accordeonist brengt ondertussen diverse Franse nummers ten gehore: Edith Piaf, Jaques Brel, George Brassens en Charles Trenet en zoals dat in het Franse straatbeeld past, zal de karikaturist de gasten allemaal met houtskool en papier vastleggen.

  • Jetztgeht's losBrrrr, de winter is begonnen. De donkere dagen zijn aangebroken, de openhaard draait overuren en de dikke truien komen uit de kast. De gastheer en gastvrouw van het befaamde Gasthof der Somweber staan met warme chocomelk en glhwein voor u klaar. Een ruimte volledig gedecoreerd met skigondels, sneeuw, skis, houten tafels met die typische rood/wit geblokt tafelkleedjes, ziet u het al voor zich?

    Het grote feest begint als u zich met een dampende beker Glhwein in het winters vermaak tussen de beslagen ramen begeeft. Natuurlijk worden eerst de (lach)spieren even losgemaakt tijdens de collectieve skigymnastiek. En daarna gehts los.

    De gastheren/vrouwen lopen af en aan met de heerlijkste gerechten. Stevige winterkost en de verfijnde Oostenrijkse keuken blijken het hier uitstekend miteinander te kunnen vinden. Sauerbraten, Geschnetzeltes, Kartoffelnsalat... het is er allemaal.U wordt getrakteerd op een zelden gevenaard Schlagerfestival met niemand minder dan uzelf in der Hauptrolle. De Aprs Ski_jay zet de tent helemaal op zn kop; van voor naar achter, van links naar rechts van onder naar boven en van binnen en buiten. En daar moet op gedronken worden. Dat is duidelijk.

  • WINTER

    SPEND TIME WITH EACH OTH

    ER

    HAVING WHITE LIPS AND

    BREATHING IN SNOWFLAKE

    S

    LETS GET COSY

  • WINTER

    SPEND TIME WITH EACH OTH

    ER

    HAVING WHITE LIPS AND

    BREATHING IN SNOWFLAKE

    S

    LETS GET COSY

  • Keep Calm it's almost Summer

  • Keep Calm its almost Summer

    Wat is er nou fijner om rondom de kortste dag van het jaar even vooruit (of terug) te denken aan de langste dag van het jaar; hartje zomer! Waan jezelf op een tropisch eiland met echte palmbomen, heerlijke zomerse cocktails en zomerse beats van de DJ die op zijn slippertjes achter zijn booth staat. Daag je collegas uit om zo laag mogelijk te limbodansen, wie weet ontdek je een onbekend talent! Het verrassingseffect is des te groter als niemand weet wat hen te wachten staat, maar iedereen wordt dan wel even voorzien van een eigen set slippertjes, zodat zij ook even weer het zand tussen de tenen kunnen voelen. Nooit meer naar huis!

  • Jaiselings Royal PalaceWernhoutseweg 181-1834884 MC Wernhout

    Fort St. GertrudisHaven 544931 AH Geertruidenberg

    PUUR! Achter de Markt

    Haven 1214931 AG Geertruidenberg

    t Kruithuis ArsenaalKerkstraat 414285 BA Woudrichem

    www.HIER.nl

    HIER. is onderdeel van Arjan van Dijk Groep0162.58.75.00 arjanvandijk.nl [email protected]