Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

32
Als je’t mij vraagt Het Spetterke Kamp editie / 2014-2015

description

 

Transcript of Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

Page 1: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

Als je’t mij vraagt

Het Spetterke Kamp editie / 2014-2015

Page 2: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015
Page 3: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

3

WelKomLiefste Chirowietjes en ouders

Jetair zou dit ‘de mooiste tijd van het jaar’ noemen en we mogen eerlijk zijn, dat is het ook! Het kamp nadert met rasse schreden. Kunnen jullie ook niet slapen van de spanning? Tellen jullie ook de weken af tot ons vertrek? Of nog beter; de dagen?! Wij alvast wel!

De leiding is ondertussen al dagen in de weer om de allerbeste spelletjes uit te vinden en de leukste knutselwerkjes te verzinnen. En, we moeten toegeven, we zien het supercalifragilisticexpialidocious hard zitten. Of zo zou Julie Andrews het toch zeggen!

We hopen op een heerlijk weertje zodat we na 10 dagen terugkomen met een kleurtje waarbij iedereen spontaan denkt aan een tripje naar de Tropen, want geef toe: een Chirokamp is net zo leuk – zo niet leuker – dan een weekje op de Canarische eilanden!

Wil je jou al wat voorbereiden op het kamp? Dat kan! Herhaal alvast jouw pasjes van het ‘Vliegerlied’ en zorg dat je die gekke versie van de Macarena onder de knie hebt, want die gevraagde flexibiliteit verkrijg je niet van de ene dag op de andere!

Om het enthousiasme nogmaals te testen: beantwoord volgende vragen in je hoofd. Gevaar: het is mogelijk dat je straks luidkeels staat te tieren en springen in je kamer omdat je met je enthousiasme geen weg meer weet. Ben je er klaar voor? JA!?

Ben je klaar om te vertrekken op het tripje van je leven? JA!?

Ben je klaar om 10 volle dagen het allerlekkerste eten ter wereld te eten? JA!?

Ben je klaar om 240 uren lang te kunnen kletsen met je beste vriendinnen? JA!?

Ben je klaar om 8640 minuten lang te dansen op de allerbeste muziekjes? JA!?

Ben je klaar om 311 040 seconden lang te genieten? JA!?

JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA! JA!

Tot over enkele weken! Liefs De leiding

Page 4: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

4

belangrijKe dataVrijdag 10 jUli 2015:

De valiezen moeten binnengebracht worden in de chiro ts. 17u en 19u.Ook de Pinkels en Sloebers brengen dan hun valiezen binnen!Meebrengen:

- Ingevulde medische fiche - Recente klevertjes van het ziekenfonds - <12 jaar: geldige SIS kaart, ISI+ kaart of KIDS ID - >12 jaar: geldige SIS kaart of eID - 1 pak van 6 grote flessen plat water van 1,5 liter of 2 liter - Inschrijven voor de bezoekavond is dan mogelijk.

Zaterdag 11 jUli 2015:Vertrek richting Ruiselede met de bus voor alle chirowietjes vanafSpeelclub I (3e leerjaar) tot en met Tiptiens II (4e middelbaar).We verzamelen in de chiro om 13u45 stipt!De chirowietjes moeten al gegeten hebben.Iedereen moet piekfijn in uniform zijn.

Woensdag 15 jUli 2015:De Pinkels en Sloebers vertrekken naar Ruiselede met de bus.Ze worden in de chiro verwacht om 9u45 stipt.Ook zij worden piekfijn in uniform of in chirokleuren verwacht.

maandag 20 jUli 2015: beZoeKaVondAlle ouders kunnen de chirowietjes komen ophalen in het kamphuisin Ruiselede vanaf 17u tot 20u.Meer informatie en het programma voor de bezoekdavond vind je verder

in dit boekje. Lees dit zeker goed na!!Er zal een mogelijkheid zijn om ’s avonds op het kamphuis te eten.Zie ook verder in dit boekje!

Page 5: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

5

Kampreglement

Vul jullie valies met veel speelkleren die tegen een stootje kunnen en een dikke trui voor ’s avonds! Alles dat je in de valies steekt naamtekenen, zodat je zeker alles terug meehebt naar huis!

Niet vergeten een zakje goed humeur mee te nemen op kamp.

Veel brieven en kaartjes schrijven naar de hele familie, zodat ook zij weten hoe leuk het is op kamp!! Het kampadres uitdelen aan de hele familie en al je vrienden zodat je heel veel brieven ontvangt!

GSM, Smartphone, Laptop, MP3, Tablet, IPhone, IPod, IPad, Playstation, WII, Nintendo, Xbox,… horen niet thuis op chirokamp! Laat alles maar veilig in Rumbeke liggen!

Een klein zakje snoep mag mee op kamp. Maar onze kokjes zorgen er iedere dag voor dat jullie maagjes goed gevuld zullen zijn met heel veel lekkers. Grote zakken snoep/chips/frisdrank/... mogen dus NIET mee op kamp, want die zullen dan bij de leiding en de koks verdwijnen!!!!

Van bezoekjes tijdens het kamp van mama’s of papa’s, grootouders, familie of vrienden houden we niet. Er wordt op geen enkel moment van het kamp bezoek toegelaten. De leidsters hebben deze 10-dagen vol met leuke activiteiten en verrassingen gestopt, dus er is geen enkel momentje vrij voor een babbeltje. Maar niet getreurd, jullie kunnen onze kampplaats volledig komen bekijken op de bezoekavond!

Weglopen tijdens de diensten of de afwas is ook helemaal niet tof voor jullie leidsters en mede-chirowietjes!

Page 6: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

6

een dagje Kamp

07u00 De leiding is vroeg uit de veren

07u30 De Chirowietjes openen hun oogjes

08u15 De dag goed starten met een stevig ontbijt

09u15 Tijd om samen de handen uit de mouwen te steken! Het is tijd voor de diensten.

09u45 Kamptoneel

10u00 Actietijd, we spelen de eerste activiteit van de dag

12u00 We doen energie op met een heerlijk middagmaal

13u00 Tijd voor een siësta

14u00 De siësta zit erop, tijd voor een activiteit

16u00 Vieruurtje

16u30 Vervolg van de namiddagactiviteit

18u00 Wasbeurt zodat we proper aan tafel zitten

19u00 We vullen wederom onze maagjes

20u00 Tijd voor de laatste activiteit van de dag

20u30 De Pinkels en Sloebers kruipen in hun bedje

21u00 Ook Speelclub vertrekt naar dromenland

21u30 De Kwiks sluiten de oogjes

22u00 Slaapzacht, Tippers

22u30 Ja, Tiptiens, jullie gaan nu ook slapen

23u00 Ook de Aspi’s kruipen in hun tentje.

Page 7: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

7

beZoeKaVond Beste ouders,

Omdat we dit jaar op kamp gaan naar Ruiselede, wat maar een goed half uur rijden is van Rumbeke, willen we u eens laten zien waar uw dochter de afgelopen 5 of 10 dagen gespeeld en geslapen heeft. Daarom organiseren we op 20 juli 2015 een heuse bezoekavond!

De laatste dag van ons kamp kan u uw chirowietje tussen 17u en 20u komen ophalen op de kampplaats zelf. Uiteraard hebben wij die avond voor een goed gevuld programma gezorgd.

Zo kan u doorlopend samen met uw dochter een kijkje nemen in de slaapzalen, eetzaal, keuken, ... van de kampplaats. Om 18u geven alle chirowietjes het beste van zichzelf bij de voorstelling van de kampdans. En terwijl u rustig van uw aperitief geniet op ons Chiroterras, zorgen de leidsters voor wat kinderanimatie in en rond de kampplaats. Om de honger wat te stillen zorgen we samen met de ouderraad voor zelfgemaakte hamburgers. Het belooft alvast een gezellige afsluiter van ons Chirokamp te worden!

Graag zouden we tijdens het binnenbrengen van de valiezen weten met hoeveel personen u ongeveer aanwezig zal zijn op onze bezoekdag. Zo kunnen we voor iedereen genoeg sangria en hamburgers voorzien! Tot dan!

Page 8: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

8

briefjeS op KampOp kamp gaan we even terug in de tijd. Laat die sms’jes en telefoontjes maar voor wat ze zijn en stuur uw dochter(s) een briefje met de post.

Want ook zij zijn nieuwsgierig van wat er zich op het thuisfront allemaal afspeelt! Want zeg nu zelf, wie ontvangt er nu niet graag brieven op kamp?!

Jullie kunnen brieven versturen op het volgend adres: Gelieve ook deze structuur te gebruiken, zo kunnen we vlot de post aan onze chirowietjes bezorgen!

CHIRUMBERO Groep : (Pinkels/Sloebers/...)

Voornaam Achternaam Chirowietje Kamphuis ’t Haantje

Brandstraat 105 8755 Ruiselede

Page 9: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

9

ContaCtgegeVenSIn noodgevallen of bij zeer dringende meldingen, kan er tijdens het kamp contact opgenomen worden met de hoofdleiding Sara of Flore.

Mogen wij u uitdrukkelijk vragen ENKEL te telefoneren indien dit ECHT NODIG is !! Vragen over het weer, hoe uw dochter het stelt kunnen

wij helaas niet beantwoorden want geen nieuws is altijd goed nieuws. Indien het nodig is contacteren wij u zeker.

Sara Decoene

0473 61 56 86

Flore Depoortere

0473 13 19 13

Page 10: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

10

mediSCH VerantWoordelijKenDag beste ouders en chirowietjes

Wij zijn Julie Vangheluwe, Katrijn Van Zandycke & Lotte Havegeer en wij staan dit kamp in voor de medische kant. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij om zo volledig mogelijk de medische fiche in te vullen die u vindt in de binnenkant van dit boekje.

Deze fiche moet samen met twee recente klevers van het ziekenfonds en de SIS-kaart ingediend worden wanneer u de bagage komt binnenbrengen op 10 juli. Ook eventuele medicatie kan dan, of wanneer we vertrekken op kamp, afgegeven worden aan ons. Gelieve er ook duidelijk bij te vermelden wanneer en hoeveel medicatie moet worden ingenomen.

Ook al hebben we een EHBO opleiding gevolgd, toch mogen wij als leiding -behalve EHBO- niet op eigen initiatief medische handelingen uitvoeren. Wij mogen dus geen pijnstillers of koortswerende medicatie toedienen zoals perdolan, dafalgan of aspirines en zouden daarvoor eigenlijk eerst naar een dokter moeten gaan. Zou u ons de toestemming willen geven zodat we voor dergelijke zorgen niet naar een arts moeten? U kunt dit doen door dit aan te duiden op de medische fiche! Wanneer de pijn/koorts niet binnen de 24u verdwijnt zullen we een arts bezoeken en u dit uiteraard laten weten.

Mochten er nog vragen zijn kan u deze altijd stellen wanneer u de bagage komt binnenbrengen of u kan ons ook steeds bereiken op dit nummer:

GSM Katrijn > 0497 77 07 62

De EHBO- verantwoordelijken Katrijn, Julie & Lotte

Page 11: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

11

mUggen, lUiZen en teKen

Dat het weer een supertof kamp wordt, weet iedereen, maar weet ook iedereen dat heel veel kleine beestjes zich in de bossen en velden verstoppen?! We houden deze muggen, teken, luizen en andere deugnieten liever op afstand. Daarom vragen we dat ieder kind anti-insectenmiddel of muggenmelk op basis van DEET meebrengt. Een tekentangetje voor het verwijderen van teken hebben de leidsters zelf bij!

Meisjes hebben al wat vaker last van luisjes en om een kleine luizenplaag tegen te houden vragen we dat de mama’s en papa’s hun dochter(s) voor het vertrek eens controleren op luisjes. Als uw dochter hier last van heeft is dat geen enkel probleem! Meld dit op de medische fiche en de leidsters zorgen ervoor dat ze verdwijnen! Ook als uw dochter geen luizen heeft, kan een preventieve luizenspray toch heel wat problemen voorkomen, gelieve deze dus ook mee te geven met uw dochter.

Page 12: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

12

KoKjeS

Hanne Declercq Hannelore Debusschere Hanne Dubois

Liesa Donck Lore Berteloot Charlotte Meeschaert

Charlotte Vandepitte Hanne Havegeer

Page 13: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

13

KamptHema

Page 14: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

14

enKele Sfeefbeelden

Page 15: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

15

tipje Voor de VerKleedKledij... Enkel vanaf Speelclub 1

Page 16: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

16

Wat in de ValieS

Slaapgerief• Slaapzak

• Onderlaken

• Kussen + kussensloop

• Pyjama

• Knuffel

• Luchtmatras + pomp (vanaf de Kwiks)

Wasgerief• Kleine handdoeken

• Washandjes

• 1 badhanddoek

• Zeep en shampoo

• Tandenborstel + tandpasta

• Kam, borstel, haarrekkers

Kledij• Shorts en rokjes

• Lange broeken

• T-shirts en topjes

• Truien (genoeg want het kan ’s avonds koud zijn!)

• Ondergoed

• Sokken

• Pantoffels of slippers (er mogen geen schoenen in het gebouw)

• Wandelschoenen

• Schoenen die dicht kunnen (vb: sportschoenen)

• Laarzen

• Regenjas

• Zwemgerief

Page 17: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

17

• Verkleedkledij in het thema Disney (NIET VOOR PINKELS & SLOEBERS)

• Kijk ook verder in het boekje bij het tekstje van jouw leidsters,

daar staat misschien ook nog verkleedkledij bij!

eetgerief• Bestek: koffielepel, soeplepel, vork en mes

• Bord, soeptas en beker (alles in hard plastiek)

• 2 keukenhanddoeken

• Aardappelmesje (vanaf Tippers I)

allerlei:• Linnenzak

• Plastiekzakken (4)

• Zakkendoeken

• Muggenmelk

• Zaklamp

• Zonnebril, zonnecrème, pet

• Stevige rugzak om op dagtocht te gaan

• Preventieve luizenspray

• Beetje zakgeld (max. 10 euro)

• Briefpapier + balpen + enveloppen + postzegels + adressen!

(Je kan ook Chirokaartjes kopen voor 50 cent en postzegels)

tipS• Maak samen de valies met jouw dochter

• Maak pakketjes per dag

• Verplicht ALLES (echt alles!) naamtekenen• Stop geen Chiro-uniform in de valies dit doen we aan bij het vertrek

• Test de matras op voorhand en draai het dopje op de matras zodat dit niet

verloren raakt

• 1 harde valies per kind! Geen losse rugzakken! Gebruik een bananendoos als niet alles in de valies geraakt.

Page 18: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

18

joyValle & appelSientje SpaaraCtie

Momenteel loopt de actie ‘Lekker op Kamp’ terug. Vorig jaar deden we al mee en verzamelden we een hele hoop flapjes, waardoor we maar liefst 95 gratis brikken melk kregen.

Dit jaar loopt de actie opnieuw en doet Joyvalle weer mee, maar ook Appelsientje!!!

Hoe kan je meedoen?Je verzamelt alle rode flapjes aan de Joyvalle brikken en ook aan die van Appelsientje. Breng ze binnen bij ons in de Chiro. Daarna sturen wij alle flapjes samen op en krijgen we in ruil hiervoor gratis brikken melk en fruitsap!

We gaan ervoor !

Page 19: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

19

lotUS SpeCUlooSpaSta SpaaraCtie

We doen ook mee aan de Lotus speculoospasta spaaractie. Hiermee kunnen we gratis potten speculoospasta winnen voor op kamp > smullen en sparen maar!!

Hoe kan je meesparen?1. Verzamel de Lotus kampstickers die je terugvindt op de verpakkingen van het Lotus gebakassortiment: Frangipane , Mini Frangipane, Madeleine, Botermadeleine, Zebra, Zebra Black en Lotus Speculoospasta en CrunchySpeculoospasta

2. Op de rugzijde van elke sticker vind je een unieke code.

3. Surf snel naar www.lotusopkamp.be, selecteer “CHIRUMBERO” en geef je unieke code in.

4. Per 10 unieke codes ontvangen wij een gratis bon voor één pot Lotus Original Speculoospasta 400g. Alle codes moeten uiterlijk op 31/05/2015 om middernacht ingegeven zijn.

Page 20: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

20

pinKelSAllerliefste pinkeltjes!

Zijn jullie klaar voor de 5 leukste, plezantste, coolste, avontuurlijkste dagen van het jaar?! Wij alvast wel! Lees dit boekje heel goed door zodat jullie volledig voorbereid zijn op jullie allereerste chirokamp! Vooral het lijstje wat er allemaal in jullie valies moet is zeer belangrijk!

We zijn nog niet weg dus hier alvast wat praktische tipjes:

Neem zeker jullie liefste teddybeer mee, zo hebben jullie toch een stukje van thuis mee

Neem ook genoeg briefpapier en stiften mee om briefjes te schrijven naar jullie mama en papa (adressen niet vergeten!)

Neem een grote portie plezier, en een lading glimlachen mee! ☺ ☺ ☺

HEEL BELANGRIJK!! >> Neem een grote portie moed mee, want dit jaar zijn wij superhelden die de wereld moeten redden! Neem daarom ook een superheld-outfit mee!

Wij verlangen alvast heel erg, hopelijk jullie ook! Het zal een kamp worden om nooit te vergeten!

Vele groetjes jullie allerliefste leidsters, Zoë, Nele en Kiara !

Page 21: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

21

SloeberS Liefste Sloebers

Zijn jullie klaar voor het kamp? Klaar voor 5 schitterende dagen met de drie leukste leidsters van het hele land? 5 dagen zonder mama en papa, maar vol met avonturen en vriendinnetjes en lekker eten!

5 volle dagen zullen wij ons heel hard amuseren en wij zijn dan ook heel heel heel blij dat jij met ons meegaat op kamp! We verwachten jullie op 15 juli om 9u45 allemaal perfect in uniform aan de Chiro!

Wil je helemaal klaar zijn voor het kamp? Ga dan voor de spiegel staan en ontdek wat jij zeker in je valies moet steken!

RUEMUH DEOG EJ

REEBLEFFUNK EJ

ELGNUJ ED NI NAAG ET THCOTSGNIKKEDTNO

PO MO NERELKDEELKREV

Tot snel!

Liefs Leidster Bénédicte, Julie en Marieke

Page 22: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

22

SpeelClUb 1 Haw Indiaantjes van de speelclub.

Na al de leuke zaterdagen volgt nu eindelijk het fantastische kamp. JOEPIE!!

Voor de meesten gaan jullie voor de eerste keer 10 dagen mee en het zullen 10 supertoffe dagen worden vol leuke spelletjes.

Deze zullen we natuurlijk nog niet allemaal verklappen. We kunnen wel al zeggen dat jullie

1. Jullie mooiste indianenpakjes zullen moeten bovenhalen. Want we gaan als echte indianen op kamp en gaan schieten met bananen.

2. Vuile kleren nodig gaan hebben.

We gaan gaan met die banaan maar laten onze stoute schoenen thuis ;)

Gegroet, jullie leidsters Lange Birgit Opperhoofd Justine Slimme Marie-Sofie

Page 23: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

23

SpeelClUb 2 Heyyyy allerliefste speelclubbers!

Kunnen jullie ook niet wachten om op kamp te vertrekken? Wij zijn alvast super enthousiast en zijn er zeker van dat het 10 megaleuke dagen worden! Het wordt ongetwijfeld een kamp om nooit te vergeten! ☺

Dit jaar gaan we niet zomaar op kamp naar Ruiselede, maar gaan we de wereld verkennen! Over survival materiaal moeten jullie je geen zorgen maken, wij kijken ervoor dat onze overlevingspakketten gemaakt zijn en het vliegtuig klaar staat. Het enige wat jullie moeten doen is jullie avonturierskleren meebrengen. Hopelijk zijn jullie allemaal zo moedig en stoer zoals we denken, want het wordt geen reis voor watjes!

Vergeet dus zeker jullie ontdekkingsreizigeroutfit niet, want wij staan al klaar om te vertrekken op avontuur! En neem ook kleren mee die super vuil mogen zijn, die zouden wel eens van pas kunnen komen!’

Vele groetjes en tot op kamp! Leidster Flore, Michelle en Sien

Page 24: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

24

KWiKSGEEEEEF AAAACHT!!

Lieve kwiks!

Na een super leuk Chirojaar met heel veel leuke activiteit en momenten om met plezier aan te denken mogen wij binnenkort met jullie op kamp vertrekken!!! YEEEEEEEEY!!!

En we hopen natuurlijk dat iedereen kan aanwezig zijn want hoe meer zielen hoe meer plezier ☺

We zullen jullie helemaal onderdompelen in de wereld van de echte militairen en jullie opleiden als een echte stoere soldaat en natuurlijk is het geen gewone opleiding.

WAAAANNNTTT…….. HET IS JULLIE SUPER MEGE FANTASTIESE VUILE KWIKS DOOOOOOOOP!!

Wat mag je niet vergeten in de valies: - Kleren die heel vuil mogen zijn of in de vuilnisbak mag. - Leger kledij. - En je goed humeur!

Samen zullen we nog heel veel andere leuke activiteiten beleven maar dat blijft tot nu toe nog een verrassing en zullen jullie maar pas zien op kamp ☺

Wij zien het alvast zitten, Hopelijk jullie ook!

Groetjes jullie super leidsters! Eva, Silke en Katrijn

Page 25: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

25

tipperS 1 Dag allerliefste Tippertjes

Het is weer bijna zover, het superzalige chirokamp komt er aan. We gaan weer een onvergetelijke tijd tegemoet. Hier alvast enkele dingen die zéker in de valies moeten.

Kleren die SUPER vuil mogen zijn, want wij gaan jullie dopen tot échte chirowietjes. En als superheld mogen jullie je kostuum niet vergeten. Begin maar al af te tellen, jullie leiding ziet het al volledig zitten!!!

XOXO

ROMY, LIEN & LAURENCE

Page 26: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

26

tipperS 2

Hé jij daar! JA, jij!

Ik zie dat jij dé geschikte persoon bent om mee te gaan met ons op een fantastisch, formidabel kamp!

Spaar je energie maar op voor de rest van het schooljaar, want het kamp wordt hét moment om nog eens alles te geven. Bereid jullie voor op 10 dagen gevuld met geweld (ja dat lees je goed), plezier, slapeloze nachten ( door de beestjes die over jullie kruipen (hi hi)), verkleedpartijtjes en buikpijn van het lachen!

Ook dit jaar mogen jullie voor ons nog eens in je verkleedkoffer duiken of in de kast van je geliefde mama of oma. Want jullie mogen zich verkleden in bloemerige en fleurige hippies.

Wij kijken er alvast naar uit en hopen dit geweldig chirojaar af te sluiten met een knaller van formaat!

See youuuu lataaaaah Sara, Celine & Anouk

Page 27: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

27

tiptienS 1 Allerliefste Tiptiens 1

Jammer genoeg zit ons spetterende chirojaar er weer bijna op

Maar niet getreurd :’( Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnttt

Ons megasupercoolespetterendefantastischefantaserendeactievesuperspannende CHIROKAMP is er nog !!!!!!!

Of hoe jullie het zeggen: #10 dagen #Chirokamp #Chiro #Ruiselede #West-Vlaanderen #Slapen # Tenten #Plezier #Chillen #Friends #geen gsm #sfeer #spelen #leute #Campfood #Fun

Wij zien het alvast zitten!

Veel liefs Leidster Julie & Leidster Lotte

PS: Jullie moeten zeker kleren meedoen die hééééééééééééééél vuil mogen zijn en we houden jullie ook nog op de hoogte wat er allemaal in jullie valies moet.

Page 28: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

28

tiptienS 2 Heeeey Fa!

Jullie hebben ons een tijdje moeten missen door de examens, maar binnenkort zien jullie ons terug! Want zoals jullie waarschijnlijk al zouden moeten weten, na al die jaren in de Chiro, vertrekken we weer op kamp! :D

Wat we allemaal zullen doen verklappen we natuurlijk nog niet, wel willen we vertellen dat jullie de beste tien dagen van deze zomer zullen beleven!

Wij zijn er alvast klaar voor!

In wat jullie verkleed zullen moeten zijn, zullen we ook voorlopig nog even geheim houden.

We geven alvast een tip:

Bekijk elke dag de fb-groep of jullie gsm

BE PREPARED!!

Tot dan!

Veel liefs! De beste leiding die jullie maar kunnen wensen Melissa & Elise

Page 29: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

29

aSpi’S Daaag Aspi’s, onze 4 musketiers!

Op de planning staat jullie allerlaatste Chirokamp als lid. Maar wees niet getreurd want geloof ons, het wordt het beste, tofste, coolste, memorabelste kamp ooit uit jullie Chiro-carrière!

Het wordt ook jullie langste kamp, want wij vertrekken al 1 dag op voorhand. Dus op 10 juli ochtend verwachten we jullie dus met de fiets in de Chiro. De exacte vertrek uren zullen we nog laten weten. We hebben niet zo een grote rit voor de boeg, want fietsen naar ons kamphuis in Ruiselede is exact 27,7 km. Maar dit houdt ons niet tegen om een stukje van onze Vlaamse, Waalse of misschien zelfs Franse landschappen mee te pikken en eventjes er op uit te trekken.

Zorg er dus voor dat jullie fietsen tip top in orde zijn, want we gaan toch wel wat kilometers afleggen, zowel op onze doortocht als op onze 2-daagse. Even een kort checklijstje: goed opgeblazen banden, goede versnellingen om de heuvels over te geraken, reglementaire verlichting moesten we een avondtochtje doen en een reserveband is altijd handig. Ook goede fietszakken om wat gerief mee te nemen en een prachtexemplaar van een spannend koersbroekje zijn een must!

Voor de rest houden we alles nog top-secret. We zullen nog verdere info geven over wat jullie allemaal moeten voorzien.

Smoet maar alvast junder kietjes want jullie gaan het kunnen gebruiken! Wij doen alvast ons best om er iets fantastisch van te maken!

Veel groetjes Sofie & Ine

Page 30: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015

30

Page 31: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015
Page 32: Het Spetterke - KAMP - 2014/2015