Folder Joepla zomer 2013

7
Het zomerthema: Sp pi o T r ri io o ! ! Deze zomer komen er drie weeskinderen naar het speelplein: Soya, Panda en Yarich. Het blijken al snel geen gewone kinderen. De drie bevriende bengels zijn stiekeme spionnen. Als spion is het hun taak om de wereld te redden van de grootste schurken, de “volwassenen”. Spannend of dat wel allemaal goed afloopt! Samen met hun opdrachtgever Psai beleven ze enkele zotzalige avonturen. Of alle volwassenen schurken zijn? Of ze hun ouders terugvinden? Of alle avonturen goed aflopen? Die antwoorden kom je deze zomer te weten op speelplein Joepla! Komt dat zien, komt dat zien! antwoorden kom je deze zomer te w op speelplein Joepla! Komt dat zien komt dat zien! zien, komt dat zien! Speelplein is open Speelplein is open van 1 juli t.e.m. 23 augustus, gesloten op donderdag 15 augustus 15 augustus DE ZOMER VAN SPEELPLEIN JOEPLA, DAT IS ACHT WEKEN SPEELPLEZIER VOOR ALLE KINDEREN VAN 4 TOT 15 JAAR! JOEPIE, JOEPLA! H H z z zome S S S S S S S S Sp pi S S S S Sp pi men er dr k men v v an v v v v v an g g

description

Alle info over de zomerwerking van speelplein Joepla

Transcript of Folder Joepla zomer 2013

Page 1: Folder Joepla zomer 2013

Het zomerthema:

SppiiooTTrriiooo!!

Deze zomer komen er drie weeskinderen naar

het speelplein: Soya, Panda en Yarich. Het blijken

al snel geen gewone kinderen. De drie bevriende

bengels zijn stiekeme spionnen. Als spion is het

hun taak om de wereld te redden van de grootste

schurken, de “volwassenen”. Spannend of dat wel

allemaal goed afl oopt!

Samen met hun opdrachtgever Psai beleven ze

enkele zotzalige avonturen. Of alle volwassenen

schurken zijn? Of ze hun ouders terugvinden?

Of alle avonturen goed afl open? Die

antwoorden kom je deze zomer te weten

op speelplein Joepla! Komt dat

zien, komt dat zien!

antwoorden kom je deze zomer te w

op speelplein Joepla! Komt dat

zien komt dat zien!zien, komt dat zien!

Speelplein is open Speelplein is open

van 1 juli t.e.m. 23 augustus,

gesloten op donderdag

15 augustus15 augustus

DE ZOMER VAN SPEELPLEIN JOEPLA, DAT IS ACHT WEKEN SPEELPLEZIER VOOR ALLE KINDEREN VAN 4 TOT 15 JAAR! JOEPIE, JOEPLA!

HH zzzome SSSSSSSSSSSppiiSSSSSppii

men er drk men

vvan vvvvvan gg

Page 2: Folder Joepla zomer 2013

De eerste twee weken van de zomer organiseren we het speelplein op de terreinen van Chiro en KLJ Beervelde (Kloosterstraat 27, Beervelde), terwijl we in Lochristi het terrein en de lokalen klaarstomen voor de speelpleinzomer. De volgende zes weken organiseren we het speelplein op de terreinen aan de jeugdlokalen Orphanimo!! (Koning Boudewijnlaan 4, ingang naast de bib).

Beervelde Lochristi

0473 40 38 05(enkel actief tijdens de zomervakantie)

0476 21 07 91

Voor iedereen van 4 tot 15 jaarnieuw: tieners welkom in Beervelde!

Voor iedereen van 4 tot 15 jaar

Met aparte kleuter- en tienerwerking! Met aparte kleuter- en tienerwerking!

Kloosterstraat 27(terreinen Chiro & KLJ Beervelde)

Koning Boudewijnlaan 4(jeugdlokalen Orphanimo!!,

ingang naast bib)

Elke weekdag van1 juli t.e.m. 12 juli

Elke weekdag van15 juli t.e.m. 23 augustus

Op 15 augustus zijn we gesloten!

13u tot 17u

2 euro / dag / kindalles inbegrepen: verzekering, koek, drankje, begeleiding, speelmateriaal

Een dagje spelen op het speelpleinEen dagje spelen op het speelplein Onthaal: Tussen 13u en 13.30u melden de kinderen zich aan de inschrijftafel en betalen ze 2 euro. Dan is er de spelentrommel: de kinderen spelen vrij op het speelplein. Nieuwe kindjes kunnen een rondleiding krijgen. We overlopen de dag met de kindjes die nood hebben aan veel structuur (b.v. kinderen met autisme).

Beginanimatie: Om 13.30u stellen onze animatoren de keuzes van de namiddag voor. Kleuters (4-6j) en tieners (12-15j) kunnen deelnemen aan aangepaste activiteiten, met aparte begeleiding, in een apart lokaal: spelen op maat dus!

Speelnamiddag: Elk kind kiest wat het wil doen: iets ontlenen uit onze speelpleinwinkel (b.v. spelletjes, strips, …), van de waterglijbaan glijden, springen op springkastelen, racen met een gocart, een kamp bouwen, ... Of één van de georganiseerde activiteiten: van een inbreker ontmaskeren tot waterspelletjes, van pannenkoeken maken tot de speelpleinradio presenteren, ... Om 15.30u starten er opnieuw een vijftal activiteiten, waaruit de kinderen kunnen kiezen. Bij ons stelt elk kind z’n eigen speelpleinnamiddag samen!

Vieruurtje: De kinderen kunnen tussen 15u en 16u kiezen wanneer ze hun pauze met koek en drankje nemen op het gezellige terras.

Slot: Om 16.50u verzamelen de kinderen voor de slotanimatie. Rond 17u openen we de poorten en kunnen de kinderen naar huis.

“Speelplein Joepla is een gemeentelijk initiatief dat de kinderen de kans geeft om tijdens de zomer volledig vrij te kiezen uit een reuze speelaanbod dat inspeelt op de wensen van het kind. Let op: kinderen die naar het speelplein komen moeten zindelijk zijn.”

De animatorenDe animatoren

Drijvende kracht achter het hele speelpleingebeuren zijn de talloze animatoren. Een 100-tal jonge mensen schenkt een deel van hun kostbare vakantie aan de kinderen, gemiddeld 25 animatoren per dag beleven op Joepla de vakantie van hun leven. Zo kunnen we er, ondanks de vele kinderen, toch voor zorgen dat we gemiddeld 1 animator per 10 kinderen hebben. Bijna alle animatoren volgden één of meerdere animatorcursussen bij de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk. Ook tijdens het jaar krijgen zij de nodige vormingen. De kinderen zijn dus in veilige, creatieve, animerende en super enthousiaste handen!

Opmerking: de kinderen betalen aan het onthaal in Beervelde of Lochristi, waar zij zich iedere middag aanmelden. Vooraf inschrijven is dus niet nodig (wel bij kinderen met een beperking)!

Leeftijden, hoe zit het juist?

Kinderen van 4 jaar (geboortedatum 1 juli 2009 of vroeger) tot 15 jaar (geboortedatum 1 januari 1998 of later) zijn perfect welkom! In het jaar dat kinderen 16 jaar worden zijn ze niet meer welkom als bezoeker, des te meer zijn ze welkom als animator. Kinderen die nog geen 4 jaar zijn, maar dat wel in de volgende weken of maanden worden mogen naar Joepla komen maar... kindjes geboren op 1 januari 2010 of later

zijn absoluut te jong en moeten jammer genoeg nog een jaartje wachten om te genieten van de speelpleinzomer. We vragen ouders van kinderen geboren tussen 1 juli 2009 en 1 januari 2010 bij de inschrijving (’s middags aan de poort) duidelijk aan te geven dat hun kind nog geen vier jaar is en

een dagje Joepla zal testen. De verantwoordelijken zullen dan extra aandacht geven en ‘s avonds met de ouders aan de poort overleggen of alles vlot verliep. Verliep alles vlot, dan mogen ze zonder probleem de volledige zomer komen. Is dat niet het geval en wordt het kindje toch nog een beetje te jong bevonden? Dan vragen we om nog eventjes te wachten.

LeeftijLeeftij

Kinderen(geboortedat kindete meermaar daJoepla

eeneextra aandaoof alles vlotvolledige zoeen beetje t

Page 3: Folder Joepla zomer 2013

De combinatiesDe combinaties

Deze zomer breiden we onze combinaties zeer sterk uit, in samenwerking met de sportdienst. Hier krijgt u een voorsmaakje van ons schitterende aanbod. Meer uitgebreide info vindt u op www.speelpleinjoepla.be/sportdienst:

Week 2 =Week 2 = 8, 9, 10, 11, 12 juliVoormiddag ski/snowboardkamp – namiddag Joepla Gedurende twee weken (zie week 8) kunnen kinderen met geboortejaar 2001 - 2008 de combinatie ski/snowboardkamp – speelplein Joepla volgen. Voor de organisatie van het ski/snowboardkamp werken we samen met Skidôme (www.skidome.nl). ’s Ochtends vertrekken we met de bus om 9u richting Skidôme. Afspraak om 8.45u op Joepla (naast bib). Het ski/snowboardkamp gaat door van 10.15u tot 12.15u in Skidôme. In de namiddag komen de kinderen onder begeleiding naar het speelplein. Tijdens de middagpauze kunnen de kinderen blijven eten (lunchpakket meebrengen) op het speelplein. Voor deze combinatie betaal je 105 euro voor 5 volle dagen. Les en huur materiaal zijn inbegrepen in de prijs. Inschrijven kan al sinds 7 mei, enkel via www.speelpleinjoepla.be/sportdienst.

Week 3 = 15, 16, 17, 18, 19 juliVoormiddag sportkamp – namiddag JoeplaKinderen met geboortejaar 2007 – 2008 kunnen in de voormiddag kiezen voor “kriebelkronkelkamp”. Kinderen met geboortejaar 2001 - 2006 kunnen kiezen voor “sportmix”. ’s Ochtends is er vanaf 7.30u opvang voorzien. De sportkampen gaan door van 10u tot 12u in de Gemeentelijke Basisschool. Tijdens de middagpauze kunnen de kinderen blijven eten (lunchpakket meebrengen) op de Gemeentelijke Basisschool. In de namiddag komen de kinderen onder begeleiding naar het speelplein. Voor deze combinatie betaal je 38 euro voor 5 volle dagen.Inschrijven kan al sinds 13 maart, enkel via de sportdienst op 09 355 26 92 of [email protected].

Week 1 =Week 1 = 1, 2, 3, 4, 5 juliVoormiddag theaterkamp – namiddag JoeplaGedurende één week kunnen kinderen met geboortejaar 2001 - 2006 de combinatie theaterkamp – speelplein Joepla volgen. Voor de organisatie van het theaterkamp werken we samen met Allemaal Theater VZW (www.allemaaltheater.be). Het theaterkamp gaat door van 10u tot 12u in jeugdhuis Lodejo (Dorp-Oost 1). Afspraak om 9.30u in Lodejo. Tijdens de middagpauze kunnen de kinderen blijven eten (lunchpakket meebrengen) in het jeugdhuis. In de namiddag komen de kinderen onder begeleiding naar het speelplein. Voor deze combinatie betaal je 70 euro voor 5 volle dagen. Inschrijven kan al sinds 7 mei, enkel via www.speelpleinjoepla.be/sportdienst.

Skidôhet speten (Voor dhuur mInschrsportd

WeWWeekWWWWWeWeWeekVoormiKinderenvoor “krkiezen vsportkamTijdens d

Page 4: Folder Joepla zomer 2013

Week 4 =Week 4 = 22, 23, 24, 25, 26 juliVoormiddag sportkamp – namiddag JoeplaVan 22 juli t.e.m. 26 juli kunnen kinderen met geboortejaar 2007 - 2008 in de voormiddag kiezen voor “al met de bal”. Kinderen met geboortejaar 2001 - 2006 kunnen kiezen voor “sport je fi t”. ’s Ochtends is er vanaf 7.30u opvang voorzien. De sportkampen gaan door van 10u tot 12u in de Gemeentelijke Basisschool. Tijdens de middagpauze kunnen de kinderen blijven eten (lunchpakket meebrengen) op de Gemeentelijke Basisschool. In de namiddag komen de kinderen onder begeleiding naar het speelplein. Voor deze combinatie betaal je 38 euro voor 5 volle dagen.

Inschrijven kan al sinds 13 maart, enkel via de sportdienst op 09 355 26 92 of [email protected].

Week 5 =Week 5 = 29, 30, 31 juli en 1, 2 augustusVoormiddag voetbalkamp – namiddag JoeplaGedurende één week kunnen kinderen met geboortejaar 2001 - 2008 de combinatie voetbalkamp – speelplein Joepla volgen. Voor de organisatie van het voetbalkamp werken we samen met MIDO (www.mido.be). Het voetbalkamp gaat door van 10u tot 12u op de voetbalterreinen in de bosdreef. Tijdens de middagpauze kunnen de kinderen blijven eten (lunchpakket meebrengen) in de kantine. In de namiddag komen de kinderen onder begeleiding naar het speelplein. Afspraak om 9.30u aan de voetbalterreinen. Voor deze combinatie betaal je 60 euro voor 5 volle dagen.

Inschrijven kan al sinds 7 mei, enkel via www.speelpleinjoepla.be/sportdienst.

Week 6 =Week 6 = 5, 6, 7, 8, 9 augustusVoormiddag circuskamp – namiddag JoeplaGedurende één week kunnen kinderen met geboortejaar 2001 - 2008 de combinatie circuskamp – speelplein Joepla volgen. Voor de organisatie van het circuskamp werken we samen met Circusplaneet (www.circusplaneet.be). Het circuskamp gaat door van 10u tot 12u in jeugdhuis Lodejo (Dorp-Oost 1). Afspraak om 9.30u in Lodejo. Tijdens de middagpauze kunnen de kinderen blijven eten (lunchpakket meebrengen) in het jeugdhuis. In de namiddag komen de kinderen onder begeleiding naar het speelplein. Voor deze combinatie betaal je 60 euro voor 5 volle dagen.

Inschrijven kan al sinds 7 mei, enkel via www.speelpleinjoepla.be/sportdienst.

Week 7 =Week 7 = 12, 13, 14, 16 augustus (let op: 15 augustus geen kamp, geen speelplein)

Voormiddag paardenkamp – namiddag JoeplaGedurende één week kunnen kinderen met geboortejaar 2001 - 2008 de combinatie paardenkamp – speelplein Joepla volgen. Voor de organisatie van het paardenkamp werken we samen met manege KouterRanch (www.kouterranch.be). ’s Ochtends vertrekken we om 9u met de bus richting KouterRanch. Afspraak om 8.45u op Joepla (naast bib). Het paardenkamp gaat door van 10u tot 12u in manege KouterRanch. In de namiddag komen de kinderen onder begeleiding naar het speelplein. Tijdens de middagpauze kunnen de kinderen blijven eten (lunchpakket meebrengen) op het speelplein. Voor deze combinatie betaal je 65 euro voor 4 volle dagen. Inschrijven kan al sinds 7 mei, enkel via www.speelpleinjoepla.be/sportdienst.

Week 8 =Week 8 = 19, 20, 21, 22, 23 augustusVoormiddag ski/snowboardkamp – namiddag JoeplaGedurende twee weken (zie week 2) kunnen kinderen met geboortejaar 2001 - 2008 de combinatie ski/snowboardkamp – speelplein Joepla volgen. Voor de organisatie van het ski/snowboardkamp werken we samen met Skidôme (www.skidome.nl). ’s Ochtends vertrekken we met de bus om 9u richting Skidôme. Afspraak om 8.45u op Joepla (naast bib). Het ski/snowboardkamp gaat door van 10.15u tot 12.15u in Skidôme. In de namiddag komen de kinderen onder begeleiding naar het speelplein. Tijdens de middagpauze kunnen de kinderen blijven eten (lunchpakket meebrengen) op het speelplein. Voor deze combinatie betaal je 105 euro voor 5 volle dagen. Les en huur materiaal zijn inbegrepen in de prijs. Inschrijven kan al sinds 7 mei, enkel via www.speelpleinjoepla.be/sportdienst.

.

Page 5: Folder Joepla zomer 2013

Week 1 (1 – 5 juli) opvang in GBS van 7.30u tot 13u / speelplein van 13u tot 17u / opvang in GBS van 17u tot 18uWeek 2 (8 - 12 juli) opvang in GBS van 7.30u tot 13u / speelplein van 13u tot 17u / opvang in GBS van 17u tot 18u (Landelijke kinderopvang is gesloten op 11 en 12 juli, Joepla is open)

Week 3 (15 - 19 juli) opvang in GBS van 7.30u tot 13u / speelplein van 13u tot 17u / opvang in GBS van 17u tot 18uWeek 4 (22 - 26 juli) Landelijke kinderopvang gesloten

Week 5 (29 juli – 2 aug.) Landelijke kinderopvang geslotenWeek 6 (5 – 9 aug.) opvang in GBS van 7.30u tot 13u / speelplein van 13u tot 17u / opvang in GBS van 17u tot 18u

Week 7 (12 – 16 aug.) opvang in GBS van 7.30u tot 13u / speelplein van 13u tot 17u / opvang in GBS van 17u tot 18u (Landelijke kinderopvang is gesloten op 15 en 16 augustus, Joepla is gesloten op 15 augustus, open op 16 augustus)Week 8 (19 – 23 aug.): opvang in GBS van 7.30u tot 13u / speelplein van 13u tot 17u / opvang in GBS van 17u tot 18u

Combinatie met CCombinatiee met landelijke kinderopvanglaandelijke kkinderopvvaang

Speelplein Joepla houdt zo veel mogelijk rekening met de voltijds werkende ouders. Daarom kan je speelplein Joepla combineren met de kinderopvang. De landelijke kinderopvang voorziet daarvoor 30 extra opvangplaatsen. Zoals andere jaren verblijven de kinderen die Joepla combineren met de kinderopvang in de gebouwen van de Gemeentelijke Basisschool Lochristi. In de locaties Zaffelare en Lobos is de combinatie met speelplein Joepla niet mogelijk!

Vanaf 7.30u kunnen kinderen terecht in de Gemeentelijke Basisschool. Enthousiaste begeleiders bieden de kinderen leuke activiteiten aan gecombineerd met vrij spel. Om 10u wordt er – indien gewenst – een 10uurtje voorzien, ´s middags eten de kinderen hun boterhammetjes op. Om 13u gaan de kinderen onder begeleiding naar het speelplein in Beervelde (met gratis busvervoer) of Lochristi. Er is ook na het speelplein kinderopvang voorzien, opnieuw in de Gemeentelijke Basisschool, van 17u tot 18u. Hiernaast een duidelijk overzicht dat weergeeft wanneer de combinatie Joepla – landelijke kinderopvang mogelijk is.

Deelnamegeld voor kinderen die de combinatie Joepla – landelijke kinderopvang kiezen wordt pas na de zomer gefactureerd. Zij hoeven dus niet aan te schuiven en te betalen aan de inkom en kunnen direct spelen! LET OP: voor de combinatie Joepla – landelijke kinderopvang dien je op voorhand online in te schrijven op www.landelijkekinderopvang.be, vanaf dinsdag 7 mei. Vragen? Contacteer landelijke kinderopvang (Boskapellaan 65, 9080 Lochristi, 09 355 55 34, [email protected]).

Mobiel speelpleinMMobiel speeelplein

Door de centrale ligging van Joepla vinden kinderen uit een aantal wijken moeilijk de weg naar het speelplein. Die kinderen willen we enthousiast maken voor het speelplein, door hen in de eigen buurt op te zoeken en te animeren! Op woensdagen 17, 24, 31 juli en 7, 14, 21 augustus bezoeken we telkens een andere wijk. We verklappen enkele weken op voorhand welk pleintje we zullen bezoeken, maar alleen aan de wijkbewoners.

Met een mobiel speelaanbod willen we een rondtrekkend vrijetijdsinitiatief organiseren waarmee we kinderen in hun eigen leefomgeving bereiken! Op die manier verlagen we verschillende drempels: bereikbaarheid, toegangsgeld, ouder(s) dichtbij, gekend terrein, vriendjes uit de straat, eigen materiaal, … Hopelijk scoren we deze zomer bij jullie in de wijk. Tring tring, tuut tuut, Joepla komt er aan!

Open speelpleindag: vrijdag 26 juliOOpen speeelpleindaag: vrijdagg 26 juli

Op vrijdag 26 juli zet het speelplein z’n poorten wagenwijd open, van 13u tot 17u! Alle ouders zijn die dag meer dan welkom om onze werking van dichtbij te bekijken. Maak er een familie uitstap van, kom picknicken, spreek af met bevriende mama’s en papa’s, zet u enkele uurtjes op ons terras en geniet samen met de kinderen van ons paradijsje! De ingang is die dag doorlopend open dus massaal afkomen is de boodschap!

Ook speelplein Oook speelpleinn

voor kinderen vooor kinderen

met een beperkingmmet een beperrking

Joepla staat open voor iedereen, ook voor kinderen met beperkingen of kinderen die extra aandacht nodig hebben. Voor hen werken we een aangepast individueel programma uit. Vooraf inschrijven is in dat geval wel nodig. We houden op voorhand een verkennend gesprek, waardoor ouders en kind het speelplein beter leren kennen. Het speelplein zorgt voor de nodige aanpassingen, zodat elk kind de kans krijgt om die fantastische zomer op Joepla mee te maken.

De oudste tieners welkom in de voorwerkingDeDe oudste tieeners welkoom in de vooorwerking

De eerste twee zomerweken is er speelplein in Beervelde en dat is sinds 2013 ook voor tieners! De oudste tieners zijn op dat moment ook welkom op het speelplein in Lochristi, waar animatoren op dat moment een supertof decor uit de grond stampen, panelen schilderen, … Word je dit jaar 15 en wil je onze animatoren graag bijstaan in de voorbereiding van het speelplein? Dan ontvangen wij jou met open armen!

Speelplein Joepla is fi scaal aftrekbaarSpSpeelplein Jooepla is fi sccaal aftrekbbaar

Bij het indienen van de belastingsaangifte kan je de kosten voor de opvang van elk kind tot 12 jaar aftrekken van het belastbaar inkomen. Ook jeugdwerk in vakantieperiodes valt onder deze regeling. Om de belastingsvermindering te genieten moet je over één of meerdere attesten ‘inzake uitgaven voor de opvang van kinderen van minder dan 12 jaar’ beschikken en bij de belastingsaangifte voegen. Wij sturen het fi scale attest op in de periode dat je de belastingsaangifte 2013 doet (voorjaar 2014).

Spontane reactie van een mama: “Mijn dochter amuseerde zich zo

goed deze namiddag. Een dikke profi ciat voor jullie. Mijn kind komt gelukkig

van het speelplein!”

pla

ee lplpleiein,n, lp

gen sdagestus

We wijk. Weelk hand weaan de r alleen a

Page 6: Folder Joepla zomer 2013

De busdienst

Om het voor de kindjes en hun ouders opnieuw makkelijk te maken op speelplein Joepla te geraken, leggen we volledig gratis busvervoer in vanuit de deelgemeenten. Er gaan telkens twee animatoren mee die de kinderen veilig begeleiden en hen inschrijven op de bus. Net als vorig jaar is er ook gratis busdienst tijdens de eerste 2 weken naar het speelplein in Beervelde.

UitstappenUitstappen

Week 1: maandag 1 juli – vrijdag 5 julido. 4 juli Kleuters, middengroep en tieners: zwemmen in Rozenbroeken Let op: betalen 10 euro Let op: start = 13u, einde = 17u

Week 2: maandag 8 juli – vrijdag 12 julivrij. 12 juli Kleuters: Pretland Let op: betalen 7 euro Let op: start = 13u, einde = 17u Middengroep en tieners: Kidrock

Let op: betalen 7 euro Let op: start = 10.30u, einde = 17u

Week 3: maandag 15 juli – vrijdag 19 julido. 18 juli Kleuters: Skidôme Let op: betalen 10 euro Let op: start = 13u, einde = 17u Middengroep en tieners: Bobbejaanland Let op: betalen 20 euro Let op: start = 8u, einde = 19u

Week 4: maandag 22 juli – vrijdag 26 juli do. 25 juli Kleuters en middengroep: Planckendael Let op: betalen 15 euro Let op: start = 9u, einde = 18u Tieners: Gentse Feesten Let op: betalen 5 euro Let op: start = 13u, einde = 19u

Week 5: maandag 29 juli – vrijdag 2 augustusdo. 1 augustus Kleuters, middengroep en

tieners: zee / Scheldorado Let op: (bij zee) betalen 10 euro Let op: (bij Scheldorado) betalen 10 euro

Let op: (bij zee) start = 9u, einde = 18u Let op: (bij Scheldorado) start = 12.30u, einde = 17u

Week 6: maandag 5 augustus – vrijdag 9 augustusdo. 8 augustus Kleuters en middengroep: Boudewijn Sea Park Let op: betalen 15 euro Let op: start = 9u, einde = 18u Tieners: tienerweekend (7 – 8 – 9 augustus) Let op: betalen 25 euro

Let op: start = 11u (woensdag 7 augustus) Let op: einde = 17u (vrijdag 9 augustus)

Week 7: maandag 12 augustus – vrijdag 16 augustus (Let op: 15 augustus geen speelplein!)vrij. 16 augustus Kleuters en middengroep: Pairi Daiza

Let op: betalen 16 euro Let op: start = 9u, einde = 18u Tieners: Paintball Gent Let op: betalen 16 euro die dag Let op: start = 12.30u, einde = 18u

Week 8: maandag 19 augustus – vrijdag 23 augustusdo. 22 augustus Kleuters: kinderboerderij Let op: betalen 5 euro Let op: start = 8.30u, einde = 17u Middengroep: Earth Explorer Let op: betalen 10 euro Let op: start = 12u, einde = 17u Tieners: survival / teambuilding Let op: betalen 16 euro Let op: start = 10.30u, einde = 19u

Busvervoer naar BeerveldeElke werkdag van maandag 1 juli t.e.m. vrijdag 12 juli:

Van maandag 1 t.e.m. vrijdag 12 juli

vertrek ’s middags

aankomst ‘s avonds

Beervelde ophalen/terugbrengen animatoren

12u 18.20u

Zeveneken (St.-Elooischool) 12.20u 18u

Zaffelare (sporthal) 12.35u 17.45u

Hijfte (kerk) 12.45u 17.35u

Lochristi (gemeenteschool) 12.55u 17.25u

Stationsstraat (Rozelaredreef) 13.05u 17.15u

Busvervoer naar Lochristi Elke werkdag van maandag 15 juli t.e.m. vrijdag 23 augustus:

Van maandag 15 juli t.e.m. vrijdag 23 augustus

vertrek ‘s middags

aankomst ‘s avonds

Lochristi ophalen/terugbrengen animatoren

12u 18.20u

Stationsstraat (Rozelaredreef) 12.10u 18.10u

Beervelde (speelplein, Kloosterstraat)

12.20u 18u

Zeveneken (St.-Elooischool) 12.40u 17.40u

Zaffelare (sporthal) 12.55u 17.25u

Hijfte (kerk) 13.05u 17.15u

Let op: Als er uitstappen zijn waarbij de kinderen vroeger op het plein verwacht worden of later terug op het plein zijn, dan kan je GEEN gebruik maken van de speelpleinbus. De bus rijdt

enkel op de uren die hierboven aangegeven worden.

DD

Om het voooorr ddede kkiindjdjes e

combi© from ZORG

Vrijdag 26 juli zijn alle ouders welkom op het speelplein! Dan is het open speelpleindag!

LebebLeLLLsssttsssMBoLebeLesta

VVVrijijijdddag 2262626 jul

Page 7: Folder Joepla zomer 2013

Meer innnfffooo??

Gwynn CoumansSpeelpleinverantwoordelijke09 355 65 660476 21 07 [email protected]

Jeugddienst LLLoocchhrriristtti

Koning Albertlaan 29B, 9080 Lochristi09 355 65 66 – 0476 21 07 91speelpleinjoepla@lochristi.bewww.speelpleinjoepla.betwitter.com/joeplalochristi facebook.com/speelpleinjoepla

Invulstrook spppeeellplleeinDe kinderen betalen aan het onthaal in Beervelde of Lochristi, waar zij zich

iedere middag aanmelden. Om de inschrijvingen op een speelpleindag sneller en praktischer te maken, vragen we om de strook hieronder VOOLLEDIGGG ingevuuld d inn DDRUKLEETTTTERS mee te brengen bij het eerste speelpleinbezoek. Zo kunnen de kinderen nog langer en meer spelen. Gelieve per invulstrook slechts één kind in te vullen. Kinderen met een beperking vragen we op voorhand in te schrijven.

naam en voornaam kind: ...............................................................................................................................

naam en voornaam mama: ............................................................................................................................

naam en voornaam papa: ..............................................................................................................................

geboortedatum (dag/maand/jaar): ...........................................................................................................

straat + nr: ...................................................................................................................

postcode: ......................................................................................................................

stad/gemeente: ..........................................................................................................

telefoon: .......................................................................................................................

gsm: ................................................................................................................................

medische opmerkingen: ...........................................................................................

V.U.

: Yve

s Des

waen

e, D

orp-

West

52,

908

0 Lo

chris

ti

opm

aak

& dr

uk: V

ango

prin

ting

Pri

ntin

gB

VB

A

Me

GwSpe0904sppeewww

Jeu

Kon09 spewwtwifac