FC BRABANTIA · 2020. 9. 21. · Hierbij sturen wij je de NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2020 van FC...

5
21-9-2020 Nieuwsbrief september 2020 https://fc-brabantia.email-provider.nl/web/nn1hbkq1a8/lfrdvkcrwr 1/5 De najaarsvergadering wordt dit jaar gehouden op 25 oktober a.s. in de theaterzaal op de begane grond van gemeenschapshuis AGORA te Rucphen. Aanvang staat gepland om 9.30 uur. Zoals bij iedere groepsmeeting in een openbare gelegenheid is er vanwege corona een protocol met voorschriften waar iedereen zich aan dient te houden. Omdat deze voorschriften voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn zullen we de meest actuele met de uitnodiging voor de ledenvergadering meesturen. Wij vragen onze leden dringend om zich te conformeren aan deze voorschriften. Nieuwsbrief september 2020 Bekijk de webversie FC BRABANTIA NIEUWSFLITS Als de afbeeldingen en het logo na het openen van de email niet zichtbaar zijn, dan s.v.p. de opdracht "afbeeldingen weergeven" activeren. Secretariaat: Schuitvaart 57, 4715 GD Ruphen www.fcbrabantia.nl email:[email protected] Beste {{voornaam}}, Hierbij sturen wij je de NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2020 van FC Brabantia. Wij wensen je veel leesplezier! De redactie. Voorwoord Het lijkt wel of het einde van het zomerseizoen al bereikt is, terwijl het gevoelsmatig nog maar net is begonnen. De oorzaak van dat gevoel kennen we allemaal. Gelukkig kunnen we terugkijken op een zomerseizoen met prachtig zomerweer zodat we toch onze rondjes hebben kunnen rijden, ondanks alle beperkingen. Ondanks het korte zomerseizoen mogen we toch stellen dat het besluit in de voorjaarsvergadering om iedere laatste zondag van de maand een MTB-toch in te plannen als clubrit succesvol is. Voor deze ritten was behoorlijke belangstelling, soms zelfs met slecht weer zoals de laatste keer. Vanaf oktober gaan we weer van start met ons winterprogramma. Het rittenschema tot de jaarwisseling is jullie al toegestuurd. Verder vragen we natuurlijk jullie aandacht en aanwezigheid bij onze najaarsvergadering op 25 oktober a.s. Inhoud: 1. Voorwoord 2. Algemene ledenvergadering 3. Rabobank ClubSupport 2020 4. Rogelli veldtoertocht 2020 5. Kleding update 6. Feestmiddag 2020 Algemene Ledenvergadering

Transcript of FC BRABANTIA · 2020. 9. 21. · Hierbij sturen wij je de NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2020 van FC...

Page 1: FC BRABANTIA · 2020. 9. 21. · Hierbij sturen wij je de NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2020 van FC Brabantia. Wij wensen je veel leesplezier! De redactie. Voorwoord Het lijkt wel of het

21-9-2020 Nieuwsbrief september 2020

https://fc-brabantia.email-provider.nl/web/nn1hbkq1a8/lfrdvkcrwr 1/5

De najaarsvergadering wordt dit jaar gehouden op 25 oktobera.s. in de theaterzaal op de begane grond vangemeenschapshuis AGORA te Rucphen.Aanvang staat gepland om 9.30 uur.

Zoals bij iedere groepsmeeting in een openbare gelegenheidis er vanwege corona een protocol met voorschriften waariedereen zich aan dient te houden.

Omdat deze voorschriften voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn zullen we de meestactuele met de uitnodiging voor de ledenvergadering meesturen. Wij vragen onze ledendringend om zich te conformeren aan deze voorschriften.

Nieuwsbrief september 2020 Bekijk de webversie

FC BRABANTIANIEUWSFLITS

Als de afbeeldingen en het logo na het openen van de email niet zichtbaar zijn, dan s.v.p. de opdracht"afbeeldingen weergeven" activeren.

Secretariaat: Schuitvaart 57, 4715 GD Ruphen www.fcbrabantia.nl email:[email protected]

Beste {{voornaam}},

Hierbij sturen wij je de NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2020 van FC Brabantia.Wij wensen je veel leesplezier!

De redactie.

VoorwoordHet lijkt wel of het einde van het zomerseizoen al bereikt is,terwijl het gevoelsmatig nog maar net is begonnen. Deoorzaak van dat gevoel kennen we allemaal.Gelukkig kunnen we terugkijken op een zomerseizoen metprachtig zomerweer zodat we toch onze rondjes hebbenkunnen rijden, ondanks alle beperkingen.Ondanks het korte zomerseizoen mogen we toch stellen dathet besluit in de voorjaarsvergadering om iedere laatstezondag van de maand een MTB-toch in te plannen als clubritsuccesvol is. Voor deze ritten was behoorlijke belangstelling,soms zelfs met slecht weer zoals de laatste keer.Vanaf oktober gaan we weer van start met onswinterprogramma. Het rittenschema tot de jaarwisseling isjullie al toegestuurd.Verder vragen we natuurlijk jullie aandacht en aanwezigheidbij onze najaarsvergadering op 25 oktober a.s.

Inhoud:1. Voorwoord2. Algemene

ledenvergadering3. Rabobank ClubSupport

20204. Rogelli veldtoertocht

20205. Kleding update6. Feestmiddag 2020

Algemene Ledenvergadering

Page 2: FC BRABANTIA · 2020. 9. 21. · Hierbij sturen wij je de NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2020 van FC Brabantia. Wij wensen je veel leesplezier! De redactie. Voorwoord Het lijkt wel of het

21-9-2020 Nieuwsbrief september 2020

https://fc-brabantia.email-provider.nl/web/nn1hbkq1a8/lfrdvkcrwr 2/5

De agenda zoals hieronder vermeld kent een aantal belangrijke punten, waardoor deaanwezigheid van zoveel mogelijk leden gewenst is.Reserveer deze datum (25 oktober) dus alvast in je agenda!!

Wij hebben ons ook dit jaar weer ingeschreven als deelnemeraan Rabo ClubSupport.

Met deze actie ondersteunt de Rabobank verenigingen op hetfinanciële vlak. Hoeveel geld een vereniging krijgt is volledigafhankelijk van de inzet van de leden en overigesympathisanten. Deze inspanningen die hiervoor wordengevraagd zijn minimaal.

Breng als lid van de Rabobank je stem uit op FC Brabantia en vraag familie, vrienden enkennissen hetzelfde te doen. Dat is alles wat er van je gevraagd wordt.

Stemmen verloopt dit jaar wel anders dan je tot nu toe gewend was. Via de Rabo App of viaRabo Internetbankieren kun je stemmen op FC Brabantia. Je ontvangt dit jaar van de Rabobankdan ook geen stemcode per e-mail of post.Stemmen kan tijdens de stemperiode gemakkelijk onder de knop 'Zelf regelen'. Destemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020. Alleen leden van de Rabobank kunnenstemmen. Tegen die tijd zullen we onze leden nog wel een reminder per e-mail sturen.

Alleen als je vorig jaar je stem hebt uitgebracht, maar geen toegang hebt tot de Rabo App enRabo Internetbankieren ontvang je wel van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Metdeze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) viawww.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Naast het uitbrengen van je eigen stem kun je natuurlijk ook familie, vrienden en kennissen, die

Voorlopige agenda

1. 2. 3. 4.

5. 6. 7. 8.

9.

10.

11. 12. 13.

OpeningIngekomen stukken en mededelingenNotulen 01-03-2020Benoemding kascontrole commissie:

Toon van den Broek (aftredend)Jos Bulkmans (3e termijn)Piet Mathijssen (2e termijn)

Clubkampioenen 2020Rogelli veldtoertocht 2020PauzeBestuursverkiezingen:

Aftredend en niet herkiesbaar: John van GinnekenAftredend en herkiesbaar: Henk Hoendervangers Adri van VlimmerenFunctie nieuwe voorzitter

Commissie ledenwervingTochtencommissie:

Samenstelling commissieMTB-ritten op zondag

Kleding/sponsoren (o.a. passen armstukken)RondvraagSluiting

Rabo ClubSupport

Page 3: FC BRABANTIA · 2020. 9. 21. · Hierbij sturen wij je de NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2020 van FC Brabantia. Wij wensen je veel leesplezier! De redactie. Voorwoord Het lijkt wel of het

21-9-2020 Nieuwsbrief september 2020

https://fc-brabantia.email-provider.nl/web/nn1hbkq1a8/lfrdvkcrwr 3/5

lid zijn van de Rabobank, vragen om hun stem uit te brengen op FC Brabantia.Een oproep delen via social media helpt daarbij enorm is onze ervaring.

Het bestuur heeft tijdens de bestuursvergadering besloten omde Rogelli veldtoertocht dit jaar NIET door te laten gaan.De reden is, net zoals bij veel andere verenigingen:CORONA/COVID-19.

Het organiseren van een dergelijk groot evenement met veeldeelnemers is te complex door de voortdurende veranderendeinzichten en daaraan gekoppelde wijzigingen van de richtlijnenvanuit de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.Wij willen de veiligheid en gezondheid van zowel dedeelnemers als van onze vrijwilligers niet in gevaar brengen.

Voor zover het binnen onze eigen mogelijkheden ligt zullen wij onze veldtoertocht van de MTB-kalenders halen of anders bij de samenstellers van de betreffende agenda in ieder gevalbekend maken dat ons evenement is geannuleerd.Alle wielerverenigingen in Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en Vlaanderen zijn per e-mailop de hoogte gebracht van deze afgelasting met het verzoek dit te delen met hun leden.

Indien de situatie het toelaat zullen wij de Rogelli Vtt. op 5 - 12 - 2021 of eerder weerorganiseren.Wij hopen dan uiteraard weer een beroep op te mogen doen op onze leden, onze sponsoren envaste groep vrijwilligers.

Van de kleding commissie ontvingen wij het volgende bericht.

De door de leden bestelde broeken en shirts (totaal 28 stuks)zijn “georderd” bij Gowa/Rogelli. Er kan dus niet meerbijbesteld worden. De levering vindt plaats begin januari 2021.Tevens zijn er 18 armwarmers besteld. Het ontwerp ziet er alsvolgt uit:

Rogelli veldtoertocht 2020

Kleding update

Er is bewust gekozen voor een rustige‘look’ want het moet allemaal niet te drukworden op onze ‘outfit’.Ook vindt levering hiervan begin 2021plaats. Aangezien het passen pas kanplaatsvinden tijdens de ALV van 25oktober is het hier nog wel mogelijk omdeze armwarmers ad EUR 6.75 per paarbij te bestellen (sms of whatsapp naar0640212862).

Page 4: FC BRABANTIA · 2020. 9. 21. · Hierbij sturen wij je de NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2020 van FC Brabantia. Wij wensen je veel leesplezier! De redactie. Voorwoord Het lijkt wel of het

21-9-2020 Nieuwsbrief september 2020

https://fc-brabantia.email-provider.nl/web/nn1hbkq1a8/lfrdvkcrwr 4/5

In deze periode organiseren we normaal gesproken onzejaarlijkse feestmiddag.

Zoals al eerder vermeld hebben we deze vanwege de coronaperikelen voorloppig uitgesteld.We hebben er een tijdlang goede hoop op gehad dat we eindvan dit jaar iets zouden kunnen organiseren, maar de laatsteontwikkelingen met een toename van het aantalgeïnfecteerden verhinderen ons dat.

Zodra er meer duidelijkheid is zullen we proberen een inhaalslag te maken.

Website Facebook

Het voornemen van de kledingcommissieis om het jaar erna (2022 dus) bijpassendebeenwarmers te laten produceren. Overde regeling van deze beenwarmers krijg jetzt bericht, maar we hebben ze nu al latenontwerpen, zodat ze 1 geheel vormen metde armwarmers:

Feestmiddag 2020

ONZE SPONSOREN

Page 5: FC BRABANTIA · 2020. 9. 21. · Hierbij sturen wij je de NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2020 van FC Brabantia. Wij wensen je veel leesplezier! De redactie. Voorwoord Het lijkt wel of het

21-9-2020 Nieuwsbrief september 2020

https://fc-brabantia.email-provider.nl/web/nn1hbkq1a8/lfrdvkcrwr 5/5

Copyright© 2018, FC Brabantia, [email protected]

Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.Je ontvangt deze email omdat je lid/sponsor bent van FC Brabantia.

Postadres afzender:Schuitvaart 57,

4715 GD [email protected]

Als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen.

Voor een goede ontvangst voegt u [email protected] toe aan uw adresboek.