Dominoke 1 - 2012-2013

30
DOMINOKE jaargang 2012-2013, nummer 1 redactie: Michiel Bartels, Lucas Bernaerts & Filip Goossens

description

Dominoke 1 - 2012-2013 Chiro Duffel-Oost Jongens

Transcript of Dominoke 1 - 2012-2013

Page 1: Dominoke 1 - 2012-2013

DOMINOKEjaargang 2012-2013, nummer 1redactie: Michiel Bartels, Lucas Bernaerts & Filip Goossens

Page 2: Dominoke 1 - 2012-2013

Agenda

21 26-28

:-)

Dia-avond van het kamp in SchorisseJongensweekend in Houtvenne

OKTOBER

In november is het heel de maand chiro, ook de 11de! Joepie!

NOVEMBER

923 2430

De Sint komt op bezoekgeen chiroWittekesverkoop aan de kapelgeen chiro

DECEMBER

Page 3: Dominoke 1 - 2012-2013

VoorwoordAgenda

Jowjow stoere chiroboys,Beste mama’s en papa’s,

Nu het nieuwe chirojaar officïeel van start gegaan is, is het ook tijd geworden voor een nieuwe redactie van het Dominoke. Dit jaar staan den Bernie, de Swif en den Barry garant voor de heetste chiroroddels, alsook voor de graafste foto’s en de pikantste weetjes. En ook voor correcte, niet geheel objectieve informatie natuurlijk!

In dit eerste Dominoke stellen we u onder andere de nieuwe leiders voor en laten we u kennismaken met het nieuwe jaarthema: Goestink. We zetten ook de uittredende leiding nog één keer in de schijnwerpers en geven jullie al een voorproefje van de dia-avond. Voor elke afdeling is er ook weer een tekstje van hun eigen leiding... en er is nog veel meer.

Veel leesplezier!

De dominoredactie

Page 4: Dominoke 1 - 2012-2013

Jaarthema:Goestink!

Dit chirojaar zal er eentje zijn dat we nog lang zullen ruiken. Met het jaarthema ‘Goestink’ zetten we ons engagement in de verf: al het zweet dat wij en duizenden anderen in de Chiro steken. Vrijwillige inzet, zonder iets terug te vragen. Puur omdat we daar goesting in hebben.

Iedereen die zich inzet (=goe stinkt) voor de chiro wordt met het jaarthema Goestink in de schijnwerpers gezet.

Chirojeugd Vlaanderen heeft hiervoor 3 to do’s opgesteld (die eigenlijk voornamelijk op de leiding gericht zijn):

1. Chiro doe je met Goestink!De Chiro draait op goesting. Waarom doe je het anders? Daarom: amuseer je, breng mensen samen, maak je activiteiten grootser, haal alles uit de kast voor een superoriginele Chironamiddag, ga de straat op met je leden en maak iedereen jaloers met jullie teamspirit. Want de Chiro is het waard!

2. Moedig anderen aan om ook te zweten!Laat je Goestink niet steken binnen je Chirolokaal. Goesting zien doet goesting krijgen, dus toon hoe het moet en geef anderen goesting om zich ook in te zetten. Verkoop latjes voor het goede doel, werk mee aan de openstraatdag van de gemeente, poets de straten met je afdeling... Ik vrijwillig, jij vrijwilligt, iedereen zou moeten vrijwilligen!

3. Zeg het vaak, gemeend en ferm: bedankt!Verbonder, jeugdrader, afvalverantwoordelijke, commissievoorzitster, cursusbegeleider, leidster, lid, VB, kookouder, ouder: allemaal maken we de Chiro machtig en prachtig. Da’s niet vanzelfsprekend! Niet alle mama’s, lieven of proffen begrijpen dat je avonden vrij houdt voor de Chiro. Een eenvoudige dankjewel is het enige wat je kunt terugkrijgen. Daarom: geef iedereen een welgemeende dank voor zijn of haar stank!

Page 5: Dominoke 1 - 2012-2013

JaarthemaliedJaarthema:Goestink!

Zondagmiddag: kiekeboe,nog een half uur en doodmoeik speel door, al vallen mijn ogen toe.

(Refrein)Goestink, goestinkkijk eens hoe mijn voorhoofd blinkt,helemaal spontaan, niet nagedacht,liever snel gegaan dan lang gewacht.

Goestink, goestinkEn ik sta weer in het zweeteen ding dat ik zeker weet:Chirozweet, ik heb het beet

Kampen bouwen: kinderspel.Ik draag zelf mijn rugzak welen speel tot het laatst mee met elk spel

(Refrein)

Voor honderd man: barbecue!Elk bivak: vuil en moe!Elke zondag: weer paraat!Ik hoop dat dit nooit overgaat!

(Refrein)

Beluister het jaarthemalied op http://www.chiro.be/liedjes/

jaarthemalied/goestink

Page 6: Dominoke 1 - 2012-2013

AfscheidHelaas betekent een nieuw chirojaar ook dat we afscheid moeten nemen van enkele leiders. Dit jaar zijn er 5 leiders die besloten hebben uit de chiro te gaan en dus het kampvuur op kamp hebben aangestoken. Een overzicht van de kersverse oudleiding!

Jan Pluim heeft 3 jaar lang het beste van zichzelf gegeven bij de drie jongste afdelingen en besloot toen om de fakkel te nemen. De Pluim wist als geen ander de klein mannen te entertainen en ook de ouderen zullen hem herinneren als een actief en spontaan iemand waarmee je je altijd kon amuseren. De Pluim gaat nu verderstuderen in de ergotherapie en zich ook meer richten op zijn voetbalcarrière.

Jan Laerte werpt na 3 jaar de handdoek in de ring. Na 3 jaar vol inzet bij de rakkers en speelclub eindigt zijn chiroverhaal. De Laerte zorgde altijd voor sfeer en rake opmerkingen en was streng maar rechtvaardig. Ook hij concentreert zich nu op zijn studies in de ergo-therapie en op zijn voetbalcarrière.

Pieter Geens zijn chiroverhaal eindigt na 5 mooie jaren. Als bompa van de chiro wist hij alles over de gang van zaken in de chiro. Hij regelde, organiseerde en coördineerde veel bij onze activiteiten en dat werd hem steeds in dank afgenomen. Dit jaar wist hij de rakkers te bekoren met een bangelijk jaar vol met topspelletjes. De Geens zit vanaf nu mee in het bestuur van jeugdhuis Den Daak.

Kristof Budts besloot na 4 jaar het kampvuur aan te steken. Hij heeft de aspiranten een topjaar bezorgd en daarom is het toch wel spijtig om hem te zien vertrekken! Den Budts zorgde altijd voor sfeer en schrok niet terug voor een fl inke dosis humor! Dit jaar komt zijn broer, Dieter Budts (‘den Babybudts’) bij onze leidingsploeg. Den Budts zelf zien we nog terug bij het gewest.

Het is toch maar raar om een leider al na 2 jaar te zien vertrekken. Het was voor iedereen een harde klap toen Dries Goossens besloot te stoppen met de chiro. De sloebers zagen met spijt hun enthousiaste en vrolijke leider de chiro verlaten. Toch eindigt de Goossens zijn chiroverhaal niet helemaal, want ook hij gaat dit jaar bij het gewest!

Page 7: Dominoke 1 - 2012-2013

New KidsAfscheidNa afscheid te hebben genomen van de oudleiding, stellen wij jullie graag en met enige trots onze 3 nieuwe eerstejaarsleiders voor.

Dieter is de jongere broer van Kristof Budts (Den Budts). Omdat hij ‘de broer van’ is, wordt Dieter weleens ‘Baby-budts’ of ‘Budtské’ genoemd. We weten allemaal dat Den Budts een geweldige leider was. Het zal dus voor Baby-budts geen gemakkelijke opdracht zijn om zijn grote broer te evenaren. Dieter Budts, geboren op 24 februari 1994, zit al vanaf 1ste jaar speelclub in de chiro. Hij heeft dus al veel jaren ervaring. In zijn eerste jaar als leider staat hij bij de toppers, een afdeling die hem op het lijf geschreven is. In de chiro kennen we hem als een vrolijk iemand, altijd goed-lachs en met de colgate smile. Buiten de chiro werkt hij aan een prachtige voetbalcarrière bij K.V.V. Duffel.

Net zoals Dieter, heeft ook Koen, ook wel Balck genoemd, een broer in de chiro. U kent hem wel: ‘de Spillie’ of Steven Van Bulck. Deze zit nog steeds in de chiro. De broertjes Van Bulck zitten dus samen in de leidingsploeg. Ze zullen elkaar nu niet alleen meer thuis zien, maar ook op alle andere chiroactiviteiten. Of ze dit leuk vinden, dat is een ander verhaal. Koen Van Bulck, geboren op 15 december 1994, zit al vanaf het 1ste jaar sloeber in de chiro. Hij zit dus al heel zijn leven in de chiro en is nog niet van plan om te stoppen. In zijn eerste jaar als leider zal hij de sloebers onder zijn hoede nemen.

U herkent misschien de naam Goossens, maar bij deze: Filip is niet de jongere boer van Dries Goossens. Filip Goossens werd geboren op 1 april 1994 en zit nog maar 2 jaar in de chiro, vanaf 1ste jaar aspirant. Hij heeft wat minder chiro-ervaring, maar dit weerhoudt hem niet om zijn uiterste best te doen. In de chiro kennen we hem als de ‘Swif’. Met zijn volledige lengte van 163cm behoort hij waarschijnlijk tot één van de kleinste leiders uit de geschiedenis van Chirojongens Duffel-Oost. Hij staat dus mee tussen zijn leden en in zijn eerste jaar als leider zal hij de rakkers in bedwang proberen te houden. Buiten de chiro probeert de Swif alsook een voetbalcarrière uit te bouwen bij K.V.V. Duffel.

Dieter Budts

Koen Van Bulck

Filip Goossens

Page 8: Dominoke 1 - 2012-2013

SloebersLieve Sloebers,

Het nieuwe chirojaar is begonnen. Voor sommigen onder ons is het misschien wel het eerste jaar in de chiro, wij zijn alvast heel blij dat jullie erbij zijn gekomen! Dit jaar gaan we zotte kampen bouwen, kabouters vangen, de meisjes ambeteren, stokken verzamelen en meenemen naar huis, luide muziekinstrumenten maken en meenemen naar huis, spelen in de modder en heel erg vuil worden, veel insecten verzamelen, altijd braaf luisteren naar de leiders, verkleden in gekke maar schat-tige monstertjes en vooral ons amuseren²! Jullie nieuwe leiders, DEN BERNIE, DEN BALCK EN DE COP willen er samen met jullie een heel leuk jaar van maken !!!

Als jullie volgende zondag de tekening hieronder mooi ingekleurd meenemen, kan er wel eens een prijs worden uitgedeeld!

Leer deze nieuwe kreet nog eens van buiten, want we zullen hem dit jaar nog veel gebruiken!!!

- Leiding: Wie zijn wij ???- Jullie: Wij zijn de sloebers !!!- Leiding: Wat zijn de sloebers ???- Jullie: Wij zijn de beste !!!- Samen: WHOE WHOE WHOE !!! (met de vuist omhoog)

Page 9: Dominoke 1 - 2012-2013

SpeelclubSloebers

Hoi Hoi, stoere speelclubbertjes! Het nieuwe chirojaar is nog maar net van start gegaan, en dit met de afdelingskleur van een banaan.

We zouden jullie kunnen vertellen wat we dit jaar zoal gaan doen… Maar aangezien verassingen leuker zijn, houden we ze nog geheim :-)

Binnenkort gaan we weer op een bangelijk jongensweekend waar we allerlei spelletjes gaan spelen en zo ook onze zotste moppen kunnen delen.

Rood, oranje en een beetje lelijk groen, de herfst is van start gegaan waardoor we onze warmere kleren opnieuw kunnen aandoen!

Elke zondag spelletjes spelen, naar huis gaan vol met modder en heel veel slijk, dat is heel belangrijk Een jongensweekend, een kamp, het staat ons allemaal te wachten. Hier dromen wij van, alle dagen en nachten.

Aangezien wij de beste groep zijn van de hele Chiro krijgen jullie af en toe eens een cadeau! Hiervoor moeten jullie af en toe een spel spelen en uiteraard ook winnen, waar wij zonder jullie niet aan kunnen begin-nen.

Wij hebben er al vast super veel zin in en dit van in het allerbegin! Ho-pelijk zien we jullie elke zondag weer want de speelclub… Dat is sfeer !

En tot slot hier onze coole speelclub-slogan:

Elke zondag opnieuw Goestink!

Jullie superfantastisch coole leiding,

Cools, Warry & Fabé

Page 10: Dominoke 1 - 2012-2013

Rakkers

Liefste jongelingen van de rakkers,

Allereerst willen wij jullie bedanken voor jullie deelname aan het chirojaar 2012-2013. Hierbij moeten we zeker toevoegen dat het een heel fi jn jaar wordt.Anders dan andere jaren, gaan we dit jaar niet in de modder spelen. Nee, hoor! Dat is uitermate degoutant! Dit jaar gaan we rustige en groepsbevorderende spelletjes spelen. Af en toe zullen we ook genieten van een streepje klassieke muziek. Ook zullen jullie leerrijke spelletjes spelen die mooi aansluiten bij jullie studies.

Wij kijken er alvast naar uit!

Michiel en Filip

PS: Das ni waar é gasten! We gaan ons iedere week bangelijk uitleven en we probere iedere week toch ietke vuiler te worden dan de week ervoor!

Page 11: Dominoke 1 - 2012-2013

ToppersRakkersDuffel,  2012  

 

Geachte  jongeheren,  

 

Na  onze  samenkomst  bij  aanvang  van  dit  nieuwe  chirojaar  konden  wij  concluderen  dat  jullie  samenhang  een  voorbeeld  kan  zijn  voor  deze  moderne  maatschappij.  Toch  hebben  we  na  een  korte  observatie  vastgesteld  dat  er  enkele  kleine  werkpuntjes  zijn,  die  wij,  als  jullie  mentoren,  tegen  het  einde  van  het  werkjaar  willen  elimineren.  

Hiervoor  hebben  wij  speciaal  een  hoogst  interessant  persoonlijk  traject  uitgestippeld.  Dit  traject  bevat  zowel  individuele  activiteiten  als  professionele  groepsuitdagingen  die  de  cohesie  in  de  groep  nog  meer  zullen  prikkelen.  Om  ons  professionalisme  te  benadrukken  geven  we  nog  niet  te  veel  prijs  over  de  gehele  inhoud  van  dit  opleidingstraject.  Deze  maatregel  stellen  wij  in  om  zo  een  optimaal  resultaat  te  bereiken.  

Als  ultieme  test  zullen  jullie  tien  dagen  lang  onderworpen  worden  aan  een  reeks  van  uitermate  moeilijke  maar  uiteraard  steeds  ludieke  en  interessante  proeven.  Hiermee  kunnen  jullie  dan  bewijzen  dat  jullie  een  product  zijn  van  hogere  waarde  die  men  dan  kan  benoemen  als  elite.  

Indien  jullie  graag  nog  een  tussentijds  rapport  of  gesprek  wensen  kan  dit  zowel  individueel  als  in  groep  worden  gevraagd  aan  de  mentoren.  

 

Veuillez  agréez  mes  salutations  distinguées,  

Herzliche  Grüβe,  

Vriendelijke  groet,  

Yours  sincerely,  

De  Heer  Budts  D.       De  Heer  Van  Bulck  S.       De  Heer  Rondelez  L.  

 

 

 

 

PS:  We  are  looking  forward  to  meet  you  on  our  next  encounter.  

 

Page 12: Dominoke 1 - 2012-2013

Kerels

Beste  kerels,    Bij  deze  willen  wij  ons  kort  voorstellen:    

Naam:         Wannes  Haemels  Geboortedatum:   18/06/1991  Bijnaam:     Bosnar,  Gunther  Burgerlijke  staat:   Single  &  op  zoek  Studies:     Ergotherapie  2e  jaar  Hogeschool-­‐Universiteit  Brussel  Hobby’s:     Voetbal  (KFC  Nijlen),  zaalvoetbal,  chiro  Aantal  jaren  chiro:   Ongeveer  15de  jaar  Vorige  afdelingen:   Speelclub  –  sloebers  -­‐  speelclub  Favoriete  eten:     Maakt  ni  uit,  als  het  ma  veel  is  Favoriete  uitspraak:   ’t  is  zo  goe  als  dak  het  gehad  heb  Job  in  de  chiro:     Verslag  schrijven  van  leidingskringen,  Technisch  ssfvbsfkvbsdvkjdsvksd      team  +  materiaalkot,  aankoop  leidingstrui’s  

   Naam:         Maarten  Geens        Geboortedatum:   15/03/1992  Bijnaam:     Tengere  Burgerlijke  staat:   Heeft  een  relatie  Studies:     Geografie  3de  jaar,  Vrije  universiteit  Brussel  Hobby’s:     Zaalvoetbal,  stenen  zoeken,  atlassen  lezen  Aantal  jaren  chiro:   15de  jaar  Vorige  afdelingen:   Toppers  -­‐  sloebers  Favoriete  eten:     Vol-­‐au-­‐vent  met  kroketten  van  de  Lunch  Garden  Favoriete  uitspraak:   valsspelen  is  ook  spelen  Job  in  de  chiro:     Groepsleider,  2de  reserve  fanfareleider      Nadat  je  dit  goed  gelezen  hebt,  weet  je  al  heel  wat  meer  over  ons.    Deze  info  kan  nog  wel  eens  van  pas  komen  tijdens  het  jaar.    Kusjes  en  lekjes,  Wannes  &  Maarten      

Page 13: Dominoke 1 - 2012-2013

AspirantenKerels

Jooo Gangnam Stylers

De overgang was uiteraard bangelijk en maar een klein voorsmaakje van wat jullie nog te wachten staat! De volgende zondagen volgt er een uitgebreid assortiment aan ultiem voorbereide programs. Jullie topleiding zal ervoor zorgen dat dit chirojaar nog lang in jullie geheugen zal gegri� staan! Niet te min houden we jullie niet tegen om zelf een potentieel program, met nodige inhoud en orginaliteit, voor te stellen. Bijvoorbeeld gratis sportevenement zo-als waterskiën. Laat dit dan zeker tijdig weten via alom bekende Smoelenboek of via erotische text messages. ;)Zoals jullie wellicht al weten gaan we binnenkort op jongensweekend, hierover kunnen we nog niets vertellen. Maar als jullie je als groep voor 100% inzetten, wordt het zeker en vast een legendarisch weekend!Wat het eten op zondag betre� : de leiding gaf alvast het goede voorbeeld, de eetlijst voor de volgende zondagen vinden jullie op Facebook. Uiteraard hoe� dit niet steeds voedsel te zijn van onze wel gekende middenstander “Anneke en Stanneke”, ook een thuisbereide maaltijd die met de nodige liefde verzorgd wordt door jullie mama’s en moekes, zijn zeker en vast toegelaten! Voila da ist voorlopig!

Jullie Grote voorbeelden, Tommy & Willy

Page 14: Dominoke 1 - 2012-2013

CM-fit en fun

Wat is CM Fit & Fun?Omdat bewegen goed is voor een mens, proberen verschillende instanties er alles aan te doen om er voor te zorgen dat vooral jongeren aan sport gaan doen of (nog beter zelfs) zich aansluiten bij een jeugdbeweging. CM Mechelen sponsort kinderen en jongeren die aan lichaamsbeweging doen, en die nog geen 25 jaar geworden zijn.

CM betaalt elk jaar opnieuw tot 25 euro bonus, en je kan daarvoor kiezen uit vier mogelijkheden, waarvan er één van toepassing is op jeugdverenigingen. Aangezien de chiro nog steeds de grootse jeugdbeweging van Vlaanderen is telt dat dus ook voor onze chiro.

Wat moet ik hiervoor doen?Surf naar de website van CM en geef ‘CM-fit en fun’ in als zoekterm in de zoekfunctie. Op deze website vind je de correcte uitleg. Onderaan kan je de nodige documenten terugvinden. Vul het document correct in, voorzie het van een gele klever en breng het eens mee naar de Chiro. Dan voorzien wij het document van een stempel en bezorgen we het jou terug. Het enige wat er dan nog moet gebeuren is het volledig ingevulde document bij de mutualiteit bezorgen. Zij storten de bonus daarna op het door u opgegeven rekeningnummer!

Ander ziekenfonds?Ben je aangesloten bij een ander ziekenfonds, dan is er geen probleem, want ook andere ziekenfondsen bieden deze service aan.

Page 15: Dominoke 1 - 2012-2013

CM-fi t en fun Het uniformVanaf de leeftijd van rakker verwachten we iedereen elke zondag piekfi jn in uniform. Maar waaruit bestaat dat uniform nu weer allemaal juist?

Het chirohemd: Overal in Vlaanderen zullen ze het chirohemd wel kennen.

Het is eigenlijk het allercoolste onderdeel van het uniform en heeft twee handige borstzakken. Als je je hemd nieuw koopt in de Banier zal

het donkerblauw zijn, maar tegen dat je zelf leider bent, zal het eerder

aan de lichtblauwe kant zijn. Niks symboliseert de chiro meer dan

een afgedragen chirohemd!

De chiro T-shirt: Er zijn twee soorten chiro T-shirts:

onze eigen chiro Duffel – Oost T-shirt en degene die

ze verkopen in De Banier. Onze eigen T-shirts kosten maar 9 euro.

Spreek dus zeker één van je leiders aan als je er één nodig hebt.

De chirobroek: De chirobroek is beige en zowel voor- als achteraan voorzien van twee handige zakken.

Zoals je ziet is onze broek redelijk kort. De korte broek zorgt voor

de nodige verfrissing in de zomermaanden. In de winter kan

het wel eens friskes aanvoelen, maar daar voelen de échte

chiromannen nauwelijk iets van.

Page 16: Dominoke 1 - 2012-2013
Page 17: Dominoke 1 - 2012-2013

Wist je dat...

- onze nieuwen bompa luistert naar de naam Fabrice (°11 maart 1990)? Hij is ook onze eerste Afrikaanse bompa, waarvoor proficiat!

- dubstep terecht geen bestaan meer heeft in onze nieuwe leidingsploeg? (Als je niet weet wat dubstep is, ga het dan vooral ook niet opzoeken!)

- den Bosnar zijn favoriete lokaal, hoewel hij leiding geeft aan de kerels, dat van de aspiranten is? Echt waar!

- de nieuwe verwarming op onze chiro, op het moment dat je dit leest, geïnstalleerd is?

- we de chiro helemaal tiptop hebben opgekuist, omdat ze de verwarming kwamen installeren? Of hij nog proper is op het moment dat je dit leest, is natuurlijk de vraag...

- den Tom, als hij niet weet wat doen, constructies maakt waar zelfs Nonkel Dirk jaloers op mag zijn?

- de Ward gestopt is met studeren en daardoor héél veel tijd heeft om aan de nieuwe website te werken?

- de beste bickyburgers van het land niet in Duffel, maar in Stavelot te vinden zijn? De beste stoofvleessaus vind je gelukkig wel in Duffel.

- den Tom na het kamp nog bijna twee maand ros rondgelopen heeft?

- de Fabé heel graag rijst met champignons eet?

- den Bernie binnenkort veel gaat mogen babysitten?

- je, van zodra onze nieuwe website gelanceerd is, het Dominoke daar in kleurkan lezen?

- een ritje met de ambulance heel veel geldkan kosten? Opgelet dus, lieve lezertjes!

Page 18: Dominoke 1 - 2012-2013

Kruiswoordraadsel

Horizontaal4) Chirobompa7) Favoriete Lokaal Bosnar10) Handige Harry11) Chirowinkel12) 26-28 Oktober

Verticaal1. Hobby Tengere2. Jaarthema3. Hoofdleider5. Groenste Afdeling6. Broer Spillie8. Beste Duffelse Frituur9. Afdelingskleur Toppers

Tip: Veel antwoorden vind je terug in dit dominoke!

Page 19: Dominoke 1 - 2012-2013

Kruiswoordraadsel Kleurplaat

Page 20: Dominoke 1 - 2012-2013

De Warry liet zich weervan zijn beste kant zien.

Voor sommige sloebers was het hun eerstestartdag. Ze zagen het al direct zitten!

De startdag in beeld

Page 21: Dominoke 1 - 2012-2013

Den Balck is niet alleen nen topzanger,maar ook nog ne meesteracrobaat!

De Van Praet gaf eensoloprestatie ten beste.

Hoewel hij nu offi cïeel den oudste geworden is en het nog heel vroeg was,was de Fabrice toch al zéér aandachtig.

Page 22: Dominoke 1 - 2012-2013

De mast dragen: altijd een beetje afzien

De rakwifuif was zo’n topfeest, dat er zelfs bezoekers uit Oostenrijk op afkwamen!

Voor de zangstonden wistenwe Justin Bieber te strikken!

10 dagen op kamp,dat doet wat met een mens...

Schorisse 2012

Page 23: Dominoke 1 - 2012-2013

Voor de zangstonden wistenwe Justin Bieber te strikken!

Ook tijdens den opkuis bewezen de kerels harde werkers te zijn.

10 dagen op kamp,dat doet wat met een mens...

Page 24: Dominoke 1 - 2012-2013

Op prospectie

Mooie kampterreinen komen niet zomaar uit de lucht gevallen.

Daarom besloten den Bosnar, de Cools, de Ronny en den Bernie

op een regenachtige dag ergens eind augustus op zoek te gaan in de Ardennen. Of ze ook echt een geschikt terrein voor het kamp

van 2013 vonden, blijft natuurlijk nog een groot geheim...

Page 25: Dominoke 1 - 2012-2013
Page 26: Dominoke 1 - 2012-2013

Contactgegevens

Sloebers

Speelclub

Rakkers

Wouter CopIjzerenwegstraat 44 (Lint)0497 28 03 91

Koen Van BulckLintseheide 310499 19 47 57

Ward KennesBinnenweg 940498 41 46 86

Lander CoolsBinnenweg 580499 72 31 83

Michiel BartelsVarenstraat 93 (Rumst)0498 87 68 83

Lucas BernaertsVarestraat 30498 64 31 80

Dimitri MuysHoogstraat 1130474 79 73 42

Filip GoossensKleuterstraat 210498 66 15 23

Page 27: Dominoke 1 - 2012-2013

Toppers

Kerels

Aspiranten

Groepsleider & VB

Lukas RondelezOude Liersebaan 1700494 03 66 24

Dieter BudtsVarenstraat 87 (Rumst)0492 66 21 00

Wannes HaemelsMouriaulaan 280498 70 76 30

Tom Van Der AuweraOude Liersebaan 670479 61 25 53

Maarten GeensBruggelanden 200498 20 73 02

Steven Van BulckLintseheide 310497 88 78 78

Maarten GeensBruggelanden 200498 20 73 02

Willem Van Den BroeckHogevelden 240475 57 68 67

Pieter DesmedtKanadastraat 13 (St.-Katelijne-Waver)0486 80 72 47

onze website: www.chiroduffel-oost.be

Page 28: Dominoke 1 - 2012-2013
Page 29: Dominoke 1 - 2012-2013
Page 30: Dominoke 1 - 2012-2013

DE BANIERis de winkel

van de CHIROIn De Banier kun je terecht voor:

KEURIGE KLERENDe Banier voorziet een ruim assorti-ment aan Chirokleren. Elk Chirolid kan hieruit een keuze maken naar eigen smaak en interesse.

CREATIEF CREAMIXENDoor de jaren heen is De Banier een speciaalzaak voor creatieve knutse-laars geworden. Met een Chirolid-kaart krijg je 10 % korting op alle knutselmateriaal. De basisproducten hebben we ondergebracht in het Creamix-assortiment. Op die produc-ten krijg je met je lidkaart zelfs 20% korting.

SPETTEREND SPEL- EN JONGLEERMATERIAALSinds enkele jaren kun je bij De Ba-nier uitdagend spelmateriaal en een uitgebreid assortiment circusmateriaal vinden. Ook onze originele gezel-schapsspelen spreken enorm aan.

GEZELLIGE GESCHENKENKleine en grote Chirogeschenken voor familie en goede vrienden!

meer leuke producten op www.debanier.beWINKELS: AALST, Molenstraat 65, 053-70 13 80 | ANTWERPEN, Kipdorp 30, 03-202 24 71 | BRUGGE, Katelijnestraat 67, 050-33 86 51 | BRUSSEL, Kolenmarkt 85, 02-511 44 31 |GENT, Hoefslagstraatje1, 09-233 87 87 | HASSELT, Vaartstraat 14, 011-23 14 89 | LEUVEN, J.P.Minckelersstraat 29, 016-29 97 84 | MECHELEN, O.L.Vrouwstraat 34, 015-41 02 34 | ROESELARE, Delaerestraat 16, 051-24 35 11 | TURNHOUT, Warandestraat 97, 014-42 15 13 | SINT-NIKLAAS, Nieuwstraat 13, 03-766 07 66 | VERKOOP & DISTRIBUTIE: Langstraat24, 2140 Borgerhout, Tel. 03-270 04 44, fax 03-270 04 49, E-mail: [email protected]