De heer Jan MAES...De heer Papillon Uitvaartzorg Maasmechelen-Lanaken 089/258.288 Title OV_highres...

1
Alles wat jij ons hebt gegeven, zullen we koesteren als een dierbare herinnering.. echtgenoot van Gertruda Meijers Geboren te Mechelen-aan-de-Maas op 22 oktober 1932 en liefdevol omringd overleden in WZC Maasmeander te Mechelen-aan-de-Maas op 26 december 2020. Gewezen leerkracht Sparrendal Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen. Hij zal altijd een bijzondere plek hebben in de harten van: Truda Meijers zijn echtgenote Patrick en Mariëlla Maes -Claessens Jessica Chris Diane en Gabriele Maes-Cusumano Casper Lennert zijn kinderen en kleinkinderen zijn broers, zussen, schoonbroers, schoonzussen, neven, nichten en aanverwanten van de families Maes - Meijers. Wij hadden graag samen met jullie vaarwel gezegd. In deze tijden is dit echter niet mogelijk. Wij zullen in intieme kring afscheid van Jan nemen in de Sint-Monulphus en Gondulphuskerk en aansluitend zijn urne plaatsen op de begraafplaats van Mechelen-aan-de-Maas. We zouden het fijn vinden als jullie op woensdag 30 december 2020 om 10.30 uur een kaarsje branden om zo even aan hem en ons te denken. Een warm woord van dank gaat uit naar zijn huisarts Ann Mandervelt en de medewerkers van WZC Maasmeander voor de goede en liefdevolle zorgen. U kan de familie per kaartje of online een hartverwarmend berichtje sturen om hen te condoleren; Fam. Maes p/a Rijksweg 558a bus 2, 3630 Maasmechelen. www.papillonuitvaartzorg.com Jan MAES De heer Papillon Uitvaartzorg Maasmechelen-Lanaken 089/258.288 www.papillonuitvaartzorg.com

Transcript of De heer Jan MAES...De heer Papillon Uitvaartzorg Maasmechelen-Lanaken 089/258.288 Title OV_highres...

  • Alles wat jij ons hebt gegeven, zullen we koesteren als een dierbare herinnering..

    echtgenoot vanGertruda Meijers

    Geboren te Mechelen-aan-de-Maas op 22 oktober 1932 en liefdevol omringd overleden in WZC Maasmeander te

    Mechelen-aan-de-Maas op 26 december 2020.

    Gewezen leerkracht Sparrendal

    Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

    Hij zal altijd een bijzondere plek hebben in de harten van:Truda Meijers

    zijn echtgenotePatrick en Mariëlla Maes -Claessens

    JessicaChris

    Diane en Gabriele Maes-CusumanoCasperLennert

    zijn kinderen en kleinkinderen zijn broers, zussen, schoonbroers, schoonzussen, neven, nichten en aanverwanten van de families Maes - Meijers.

    Wij hadden graag samen met jullie vaarwel gezegd. In deze tijden is dit echter niet mogelijk. Wij zullen in intieme kring afscheid van Jan nemen in de Sint-Monulphus en Gondulphuskerk en aansluitend zijn urne plaatsen op de begraafplaats van Mechelen-aan-de-Maas.

    We zouden het fijn vinden als jullie op woensdag 30 december 2020 om 10.30 uur een kaarsje branden om zo even aan hem en ons te denken.

    Een warm woord van dank gaat uit naar zijn huisarts Ann Mandervelt en de medewerkers van WZC Maasmeander voor de goede en liefdevolle zorgen.

    U kan de familie per kaartje of online een hartverwarmend berichtje sturen om hen te condoleren; Fam. Maes p/a Rijksweg 558a bus 2, 3630 Maasmechelen. www.papillonuitvaartzorg.com

    Jan MAESDe heer

    Papillon Uitvaartzorg Maasmechelen-Lanaken 089/258.288www.papillonuitvaartzorg.com