Clubside Down 2009

13
www.clubcircuit.be/clubsidedown PRESENTS 28/10 - 3/11 a 7 days tour in underground music myspace.com/clubsidedown 22/02 - 28/02

description

A 7 days trip in underground music from 22 till 28 February. Every night live on Studio Brussel

Transcript of Clubside Down 2009

Page 1: Clubside Down 2009

www.clubcircuit.be/clubsidedown

PRESENTS

28/10 - 3/11a 7 days tour in underground music

myspace.com/clubsidedown

22/02 - 28/02

Page 2: Clubside Down 2009

OMDAT SPELEN LEUK MOET BLIJVEN

KEN UW LIMIETEN

Draai de goeie kantvan het leven!C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

advertentie clubcircuit.pdf 26-01-2009 16:58:06

Always frontstageEven je parate muziekkennis testen: waar gaven reuzen als Nirvana, dEUS, Soulwax, Ozark Henry, Moby, Mobb Deep, Millionaire en Jamie Lidell hun eerste Belgische concerten voor een select publiek? Juist, in het Clubcircuit.

Ontdekken kost (bijna) nietsElf onafhankelijke muziekclubs bundelden hun krachten in het Clubcircuit. Al jarenlang vervullen ze een pioniersrol door artiesten te programmeren voor de grote doorbraak. Via onze gratis maandelijks podcast laten we je voor het optreden al kennismaken met de groep, zodat je nooit onvoorbereid op pad hoeft.

Clubside Down live op Studio BrusselTussen zondag 22 februari en zaterdag 28 februari kun je elke avond terecht in een van de clubs voor Clubside Down: een concertreeks en live-uitzendingen van Studio Brussel, van 20 tot 24 uur. Heb je meteen een staalkaart van wat er het hele jaar door in de muziekclubs te beleven valt. Meer info in dit boekje of via de handige links op www.clubcircuit.be/clubsidedown.

Sterren aan de toog Voor meer info over het Clubcircuit kun je het best terecht op www.clubcircuit.be. Je vindt er kakelvers concertnieuws, waanzinnige wedstrijden en een uitgebreide kalender. Als kers op de taart serveren we je maandelijks een verse gratis podcast. Blijf dus op de hoogte van het Clubcircuit en schrijf je in op de mailinglijst.

Levenslang winnen Maandelijks zijn er jaarpassen en concertvouchers voor het Clubcircuit te winnen op www.winforlife.be. Zeker checken en meedoen!

Redactie & coördinatie: Marc SteensOpmaak: Chiquelet.be / Blablaba ThunderCover art by Moshih

Page 3: Clubside Down 2009

ZONDAG 22/02

4AD

20 ULEDEN 7 EURO/ NIET LEDEN 10 EUROWWW.4AD.BEDIKSMUIDE

Ralfe Band (UK)‘Attic Thieves’, de tweede plaat van Ralfe Band kata-pulteert je naar een slaapdronken zondagnamiddag op het Engelse platteland ergens medio jaren vijftig. Zorgeloos, starend naar de blauwe zomerhemel vormen witte stapelwolken een fanfaredans. Duik met deze muziek in de sfeer die zijn equivalent kent in de televisiereeks ‘Carnivàle’. Ralfe Band is freak-folk met zin voor melodie.

http://www.ralfeband.com

Ansatz Der Machine (B) Ansatz Der Maschine landt neer vanuit de stilte en blaast vervolgens zachtjes windvlagen doorheen

de gangen van je slakkenhuis. De wereld van Ansatz Der Maschine is er één waarin elektronica de

werkelijkheid heruitvindt in haar zuiverste vorm, waarin het droombeeld de feitelijkheid snoeiharde

concurrentie aandoet en waar klankenarchitecten hun best doen om het vinden van een uitgang

eerder af te zeggen dan uit te stellen.

‘Painting Bad Weather On Her Body’ is het tweede langspeelaquarel dat dit Kortrijks collectief op

een glinsterend bevroren meer laat uitdeinen, onze mond viel open van bewondering…langzaam

laten smelten op de tong vooraleer dit muzikale elixir door te slikken is de boodschap.

www.myspace.com/ansatzdermachine

Mariee Sioux (US)We weten niet wat er precies in de lucht hangt boven het Californische Nevada City, maar schijnbaar zijn velen die er opgroeien begiftigd met een uitzonderlijke creativiteit. Want na Alela Diane, Alina Hardin en Joanna Newsom is er weer een fantastische artieste opgestaan uit het stadje met amper 3000 inwoners: Mariee Sioux. Mariee – vriendin, tourgenote en bandlid van Alela – maakte in 2007 zowel binnen als buiten de Verenigde Staten furore met haar plaat ‘Faces in the Rocks’. Deze toondichteres neemt je mee in een sprookjeswereld bevolkt door dieren, oeroude natuurkrachten, vreemde wezens en Indiaanse voorvaderen. Mariee Sioux past moeiteloos in een traditie van folk songwriters als Joni Mitchell, Kate Wolf en Nick Drake

www.myspace.com/marieesioux

Zondag op Studio BruSSel

Brussel Vlaams van 20u tot 22uSteven Lemmens werpt een blik op de Vlaamse muziekscene,

benieuwd wat ze teruggooien.

Duyster van 22u tot 00uEen programma van een tomeloze weemoed en een oorverdovende

zoetheid. En van host Ayco Duyster en samensteller Eppo Janssen,

natuurlijk.

PRESENTS

Page 4: Clubside Down 2009

Maandag op Studio BruSSel

Volt van 20u tot 22uVolt brengt hoogspanning in je radio met de beste alternatieve muziek, gepresenteerd door Bram Willems. Muziek in alle kleuren en smaken en vooral tegen de stroom in.

Jungle Fever van 22u tot 23u Wicked drum ‘n’ bass all in your face. Gehost door een van de toonaan-gevende d&b DJ’s van het moment: Murdock.

Baselab van 23u tot 24uDJ Cal en Sikey leggen de beste dubstep op de decks.

Maandag 23/02

DE ZWERVER

20 U5 EURWWW.LEffINGELEUREN.BELEffINGE

PRESENTS

Venus In Flames (B)Venus In Flames is nog steeds het alterego van Jan De Campenaere. Na een relatieve stilte is deze intimistische songwriter weer helemaal terug. En dat met een nieuw album: ‘Intimacy’ dat De Campenaere op zijn eigenste Safe Haven Records (genaamd naar een van zijn eerste singles) uitbrengt. Een album dat alweer over de liefde gaat en waarvoor hij de hulp kreeg van een mooie waaier aan muzikanten als o.a. Bart Maris, Neeka en Maarten Standaert (Rios,…).

www.venusinflames.com

Hitch (B)Het Kortrijkse Hitch brengt met ‘Clair.Obscur’ zijn

vijfde CD uit. Een plaat die werd gemixt door

John Congleton die we kennen van zijn werk

met Black Mountain en Explosions in The Sky.

Met hun energieke indie/post-hardcore rock

speelde dit trio zich een stevige live-reputaitie

bijeen op massaal veel Europese podia die ze

deelden met Trans Am, Cave In, At The Drive-In

Mono, Mudhoney en Girls Against Boys.

www.hitch.be

O’Death (US)New Yorkse weirde countryband die klinkt als een bluegrass versie van Sixteen Horse-power met de attitude van een jaren 70 punkband en de serieux van Ween ten tijde van hun ‘12 Golden Country Greats’. Naast de klassieke instrumenten gebruiken deze hillbillies met plezier ukele, banjo, trombone en eufonium en de drummer durft z´n drum al eens te lijf te gaan met ijzeren ketens en staven. Absoluut een band om live te zien dus, maar hun platen ‘Head Home’ en ‘Broken Hymns, Limbs and Skin’ zijn ook niet te versmaden. Ook geschikt voor fans van The Gun Club en The Hackensaw Boys.

www.myspace.com/odeath

Page 5: Clubside Down 2009

DINSDAG 24/02

DE KREUN

20 U10 EURO VVK/12 ADDWWW.DEKREUN.BEKORTRIJK

Paramount Styles (US)Scott McCloud is de man achter Paramount Styles. Diezelfde McCloud kleurde de 9ties net iets donkerder met Girls Against Boys. GvsB bracht nijdige post-punk met een flinke dosis noise waaronder toch mooie songs bleken te schuilen. Goed vijf jaar geleden werd het stil rond Girls vs Boys, McCloud ging interrim (Courtney Love, soundtracks,…) maar is er nu terug met Paramount Styles.De stem is gebleven en ook aan de songs is er niet veel veranderd. Die blijven overwegend donker, zoeken naar eigen regionen binnen het rockvocabulaire en hebben een lichte neiging tot gepast bombast. Maar met zijn nieuwe vrienden (ex Psychedelic Furs, ex Girls Against Boys, …) zoekt McCloud naar een meer persoonlijke, eerlijke en meer sobere invulling van die songs. De lagen noise zijn verdwenen maar een singer songwriter purist zal nog steeds zijn tenen krullen. Op het podium staat Scott McCloud met een onwaarschijnlijke naturel die iedereen in de zaal binnen de kortste keren moeit-eloos inpalmt. Zijn vorige passages met Paramount Styles én Girls Against Boys zijn pure referenties.

www.myspace.com/paramountstylesnyc

The Sedan Vault (B)The Sedan Vault, landgenoten uit Sterrebeek, lieten zich al

opmerken met hun wild om zich heen slaande liveshows.

Ook hun debuut ´Mardi Grass Of The Sisypha´ oogste flink wat

lof bij (vooral schrijvende) kenners. Toch bleek dit maar een

voorsmaakje op de net verschenen ´Vanguard´. Podiumervaring

en de leidende hand van de AB (de band was er in residentie)

hebben de ideeën duidelijk gefocust met een splinterbom als

resultaat. Geen lukraak gekozen adjectief, want de cd is een

conceptalbum geworden rond een paar doorgedraaide terroris-

ten. De muziek is een volstrekt eigen en grillig samenraapsel van

gitaardistortion en electronica verpakt in straffe, pakkende songs

die af en toe stevig uit de bocht vliegen.

Of iets tussen Bloc Party, At The Drive In en Radiohead met een

unieke Belgische smoel.

www.myspace.com/thesedanvault

dinSdag op Studio BruSSel

Volt van 20u tot 22uVolt brengt hoogspanning in je radio met de beste alternatieve muziek, gepresenteerd door Bram Willems. Muziek in alle kleuren en smaken en vooral tegen de stroom in.

Whiplash van 22u tot 00uTrue metal hurts! Elke dinsdagdagavond bezorgen Dries Van Damme en Peter Daems metalliefhebbend Vlaanderen een nekbreuk met een overdosis heavy-, thrash-, black- en deathmetal.

PRESENTS

Page 6: Clubside Down 2009

HUP_0609_POPPOLL_clubcircu_HCL.i1 1 26-01-2009 13:51:10

WOENSDAG 25/02

N9

20 U4 EURO VVK/7 EURO ADDWWW.N9.BEEEKLO

YUKO (B)Yuko, die recent hun eerste cd ‘For Times

When Ears Are Sore’ uitbrachten, mag aftrap-pen in de N9. Humo omschrijft hun muziek

als “naïef, maar niet onnozel, charmant, maar niet banaal” en is voor de rest (zeer) lovend over het debuut van dit viertal. Waarbij we regiodrumster Karen Willems, die vorig jaar met Styrofoam door de US toerde, eindelijk ook eens op ons podium mogen verwelko-

men i.p.v. ervoor.

www.myspace.com/yukotheband

WoenSdag op Studio BruSSel

Volt van 20u tot 22uVolt brengt hoogspanning in je radio met de beste alternatieve muziek, gepresenteerd door Bram Willems. Muziek in alle kleuren en smaken en vooral tegen de stroom in.

Antenna van 22u tot 00uHét muziekmagazine van Studio Brussel met alles wat beweegt in de alternatieve pop- en rockwereld!

PRESENTS

Page 7: Clubside Down 2009

A 7 DAYS TOUR IN UNDERGROUND MUSIC ///// LIVE ON STUDIO BRUSSEL

Clubside down 2009PRESENTS

22/024AD

Ansatz Der Machine / Ralfe Band / Mariee Sioux

23/02De Zwerver / LeffingeLeuren

O’Death / Hitch / Venus In Flames

24/02De Kreun

The Sedan Vault / Paramount Styles

25/02n9

Yuko / Madensuyu

26/02

vK

The Gin / The Rasmus

27/02 nijDrop

E-Phonk / Sound Of Stereo / Disko Drunkards feat.

Stephane Misseghers (dEUS), Ben Brunin (Millionaire),

Francois De Meyer (Soapstarter) & Tim Vanhamel. +

Glimmers (B) / Kong & Cortez

28/02recycLArt

Buraka Som Sistema / Radioclit / RQM / Tupolev

Sound Crash

Check clubcircuit.be/clubsidedown or www.clubcircuit.be for more info

Page 8: Clubside Down 2009

WOENSDAG 25/02

N9

20 U4 EURO VVK/7 EURO ADDWWW.N9.BEEEKLO

MADenSUYU (B)

Madensuyu klinken een stuk steviger. Dit duo haalde een derde plaats in de Rock Rally van 2004, bracht in 2006 hun debuut ‘A Field

Between’ uit en mocht in 2007 openen voor Arno in een uitverkocht Vorst Nationaal. Nu is er hun bejubelde tweede plaat ‘D Is Done’, goed voor ***1/2 in Humo en een wekenlang verblijf in Focus Knack’s Top 10. De Morgen omschrijft D Is Done als “een sonisch exorcisme, waarin geslalomd wordt tussen Sonic Youth, postrock

en waanzin”. Duivels nog aan toe!

www.myspace.com/madensuyu

Page 9: Clubside Down 2009

THe GIn (B)Jong Brussels vijftal dat zijn sporen al verdiende in België, Frankrijk,

Duitsland en Zwitserland met heerlijke indierock, overgoten met een

lekker garagesausje en poppy melodieën. Vorig jaar verscheen hun

eerste EP ‘Standing in the Rain’.

www.myspace.com/theginband

DONDERDAG 26/02

VK*

20 u16 EURO (VVK) / 19 EURO (ADD)WWW.VKcONcERTS.BEBRUSSEL THe RASMUS (FI)

De groep werd in 1994 opgericht toen de bandleden nog piepjong waren. Toch maakte de band

op die jonge leeftijd al behoorlijk volwassen rock die herinneringen aan Him oproept. Hun definitieve

doorbraak bereikte het viertal met de wereldhit ‘In the Shadows’ van het album ‘Death Letters’ uit 2003.

Ondertussen ligt het zevende studioalbum alweer op de planken. Met ‘Black Roses’ bracht The Rasmus

onlangs een ijzersterke comebackplaat uit. Qua sound neigt de muziek op ‘Black Roses’ naar die van

succesplaat ‘Dead Letters’ en volgens zanger Lauri zit er daarnaast af en toe een Depeche Mode-twist

aan de songs. Duidelijk is dat The Rasmus weer een flink pakket nieuwe songs heeft liggen waarmee ze

live een meer dan vette show willen, kunnen en zullen geven!

www.myspace.com/therasmus

donderdag op Studio BruSSel

Volt van 20u tot 22uVolt brengt hoogspanning in je radio met de beste alternatieve muziek, gepresenteerd door Bram Willems. Muziek in alle kleuren en smaken en vooral tegen de stroom in.De Hop van 22u tot 00uHiphop-showtime met Gus aan de zijde van oude getrouwe turntablewizard Lefto!

PRESENTS

Page 10: Clubside Down 2009

A1: EVIL PANDA

B1: PARROT ATTACK

B2: SUPAH DUPAH

“ZOOPAH DUPAH EP”(P) &

© 2

008

LEKT

ROLU

V /

N.E

.W.S

. MAR

KETE

D AN

D DISTR

IBUTED BY N.E.W.S. SABAM. ALL RIGHTS RESERVED. MADE IN BELGIUM. ALL LOGOS AND TRADEMARKS ARE PRO

TECTED

. WW

W.N

EWSRECO

RDS.BE - WW

W.NEW

SDISTRIBUTION.BE - ALL TRACKS WRITTEN & COMPOSED BY SOUNDOFSTEREO.NET

PRESENTS

VRIJDAG 27/02

NIJDROP

20 U5 EURO VOOR 21U10 EURO NA 21 UWWW.NIJDROP.BE

!! TickeT includes free copy of The disko drunkards album!! Sound of Stereo (B)Kleppers uit het dichte Meise die al een tijdje hard furore maken met een mix van lichtjes geniale electro en fidget house. Dikke vriendjes met The Bloody Beetroots en The Crookers en eigen platen op het label van Dr. Lektroluv himself. Reizen het land door van 10 Days Off naar Stubru, FM Brussel en nu dus ook in de Nijdrop. En dat letterlijk op de vooravond van de release van ‘Heads Up’!

www.myspace.com/soundofstereomusic

e-Phonk (B)

Draaitafel fenomeen uit Dendermonde.

www.electrophonk.be

Disko Drunkards feat. Stephane Misseghers (dEUS), Ben Brunin (Millionaire), Francois De Meyer (Soapstarter) & Tim Vanhamel. + Glimmers (B)

DISKO DRUNKARDS is een liveproject van The Glimmers (a.ka. Mo & Benoelie), Tim Vanhamel, Stephane Misseghers (drummer dEUS), Ben Brunin (Millionaire), Francois De Meyer (Soapstarter). Niet meer of minder dan een supergroep waarvan het geheel veel meer is dan de som der delen. ‘Wanna Make Out’ is niet van je radio weg te branden en als lekker vet extraatje krijgen bezoekers ook het Disko Drunkards album mee naar huis.Na dit optreden brengen The Glimmers nog een stomende dj-set. Let’s get physical!

www.myspace.com/theglimmers

Kong & Cortez (B)Kong & Cortez zijn de nachtwakers van de Nijdrop in

Opwijk. Ze organiseren er feestjes zoals Faces, Extravagant,

Livingroom, … en werken mee aan een concertreeks waar

onder andere al Goose, Magnus, The Subs, Plastic Operator,

Apparat, Jimmy Edgar, … de revue passeerden. Ze mochten

de platenspelers in en buiten Opwijk onder andere delen met

Starski & Tonic, Ed & Kim, Tiresz, E-Phonk, Raz, Dazzefeit, The

Glimmers, Zohra, Fredo & Thang, …Hun liefde voor reworks,

re-edits, remixes en mixes combineren ze naadloos met

nieuwe releases en onverwoestbare klassiekers. Slechts één

regel daarbij: fancy footwork.

www.myspace.com/_kong

Vrijdag op Studio BruSSel

Mish Mash van 19u tot 21uEen mix van coole rock en dance, bootlegs en mash ups, op de draaitafel gegooid door Gerrit K en overgoten met commentaar van Gunther Desamblanx.

Switch van 23u tot 04uAcidbleeps, techno, electro en house, een ding is zeker: Switch moves the nation! Met de hulp van gereputeerde dj’s als Starski & Tonic, Cook-E & Matik, Ed & Kim, Raoul en Dave Clarke spat het zweet gegarandeerd uit de boxen. Watch out!

OPWIJK

Page 11: Clubside Down 2009

PRESENTS

ZATERDAG 28/02

REcYcLART

10 EURO VVK/12 EURO ADDWWW.REcYcLART.BEBRUSSEL Buraka Som Sistema (PT)

De eerste avond van “Nightshop” zet de electro kuduro van Buraka Som Sistema in de schijnwerpers. De rauwe kuduro beats, een soort van tribale techno met spuwende raps en scatstemmen uit de ghetto’s van Luanda in Angola, sijpelden eind jaren ‘90 Lissabon binnen. In deze metropool ontmoetten de producers Lil’ John en Riot de Angolese kuduro producer Conductor. Samen richtten ze Buraka Som Sistema op en gaven ze de kuduro een nieuw, krachtig electro geluid met invloeden uit techno, drum ‘n’ bass en hip hop. Momenteel lust heel de wereld pap van de aanstekelijke percussieve ritmes en melodieën, stuwende bassen en opzwepende gastbijdragen van o.a. M.I.A, dj Znobia en Puto Prata. Na de eerste succesvolle ep ‘From Buraka To The World’ (2006) is er sinds kort de volledige plaat ‘Black Diamond’, waarvan de singel en dansvloerknaller ‘Sound Of Kuduro’ (met MIA) menig radiostation teistert. Nu in Belgische première in Recyclart: 5 man sterk met mc’s, dj’s, een danser en een percussionist. Sound of kuduro knocking at your door!

www.myspace.com/burakasomsistema

RQM (D)De mc en producer RQM is van Poolse oorsprong maar groeide op in

New York alvorens naar Berlijn te verhuizen waar hij het crunk hop duo

Al Haca opricht. Booty tech, abstracte hip hop en electrofunk vloeien

knap in elkaar over in een vloeiende en alomvattende flow. Zijn solowerk

is uit op het Berlijnse label Exploited Records en wordt van harde

beats voorzien door de Spaanse producer/dj Josh Fontan (Inphusion/

Beatspoke). Het perfecte openingsconcert van een even hybride als

kosmopolitische avond.

www.myspace.com/rqm

Tupolev Sound Crash (B)Vooraf en tussendoor laat het Brusselse Tupolev Sound Crash de gemoederen sudderen in een hete tropische soep van genres zonder grenzen. Klasseer onder: cumbia, reggaeton, dancehall, coupé décalé, baile funk, kuduro, bhangra, thai country groove…www.myspace.com/tupolevsoundcrash

Radioclit (UK)Aansluitend zal het ultrahippe Londense dj- en producersduo Radioclit met een tropical electro set het publiek verder ophitsen. Ze remixten M.I.A., Santogold, Bonde Do Role, Yo Majesty, dj Mujava, Vampire Weekend en Brodinsky en organiseren in Londen maandelijkse Secousse clubavonden met live optredens en gastdj’s. Een vreedzame maar niet minder explosieve “clash of civilisations” op de dansvloer.

www.myspace.com/radioclitZaterdag op Studio BruSSel

Switch van 20u tot 04uAcidbleeps, techno, electro en house, een ding is zeker: Switch moves the nation! Met de hulp van gereputeerde dj’s als Starski & Tonic, Cook-E & Matik, Ed & Kim, Raoul en Dave Clarke spat het zweet gegarandeerd uit de boxen. Watch out!

Page 12: Clubside Down 2009

S

ORIGInALTIeIT en KWALITeIT PRIMeRen OVeR VeRKOOPSCIJFeRS, InTIMITeIT en OPReCHTHeID BOVen GROOTSCHALIGe OPPeRVLAKKIGHeID, HeT InTeReSSAnTe RISICO BOVen HeT GRATUITe SUCCeS. HeT ReSULTAAT IS een PROGRAMMA WAARBInnen De BeLAnGRIJKSTe COnSTAnTe ‘KWALITeIT’ IS: VAn LO-FI eLeKTROnICA OVeR HIPHOP-SOUL TOT MeTAL. HeT PAST ALLeMAAL In MUzIeKCLUBS WAAR Men eR De GeWOOnTe VAn MAAKT OM eIGenzInnIG en VOORUITSTReVenD Te PROGRAMMeRen, LOS VAn COMMeRCIëLe ACHTeRGROnDen en OVeR KUnSTMATIGe GenReGRenzen Heen.

CLUB InFOeLF CLUBS, eLF VeRSCHILLenDe PROFIeLen, MAAR ALLeMAAL MeT een HART DAT KLOPT VOOR De

MUzIeK. WeDDen DAT eR OOK een BIJ IS MeT JOUW PROFIeL?

4AD /////////////////////////////////////////////

Kleine Dijk 578600 DiksmuideTel.: 051 50 48 94www.4ad.be /// [email protected]

cactus /////////////////////////////////////////

Cactus MuziekcentrumSt. Sebastiaanstraat 48200 BruggeTel.: 050 33 20 14www.cactusmusic.be /// [email protected]

Democrazy ////////////////////////////////////

Twijndersstraat 69000 GentTel.: 09 223 22 27www.democrazy.be /// [email protected]

De Kreun //////////////////////////////////////

Conservatoriumplein 18500 KortrijkTel.: 050 370 644www.dekreun.be /// [email protected]

De Zwerver/Leffingeleuren /////////////////

Hennepstraat 88400 OostendeTel.: 059 70 08 22www.leffingeleuren.be /// [email protected]

n9 ///////////////////////////////////////////////

Molenstraat 1659900 EekloTel.: 09 377 93 94www.n9.be /// [email protected]

nijdrop ////////////////////////////////////////

Doortstraat 41745 OpwijkTel.: 052 35 61 65 www.nijdrop.be /// [email protected]

petrol //////////////////////////////////////////

D’Herbouvillekaai 2018 AntwerpenTel.: 03 226 49 63www.petrolclub.be /// [email protected]

recyclart //////////////////////////////////////

Ursulinenstraat 251000 BrusselTel.: 02 502 57 34www.recyclart.be /// [email protected]

*vK /////////////////////////////////////////////

Schoolstraat 761080 BrusselTel.: 02 414 29 07www.vkconcerts.be /// [email protected]

vuB Kultuurkaffee ///////////////////////////

Pleinlaan 21050 BrusselTel.: 02 629 23 25www.vub.ac.be/cultuur /// [email protected]

Beklaag u alleen de dingen die u

wél gedaan heeft

demorgen.be

DM_Imago-148x105-Clubcircuit-Beklaag 22-01-2009 17:16 Pagina 1

Page 13: Clubside Down 2009