Brochure Parc Margriet - Paviljoen Margriet

download Brochure Parc Margriet - Paviljoen Margriet

of 44

 • date post

  21-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  223
 • download

  6

Embed Size (px)

description

Parc Margriet ligt in de sfeervolle wijk Hunnerberg. In totaal verrijzen hier 135 grondgebonden woningen en appartementen, die allemaal een unieke plek krijgen in het park. De nieuwe gebouwen aan de randen van het park sluiten qua uitstraling aan bij de rijkdom van de negentiende-eeuwse woningen in de omgeving. Hier vindt u Paviljoen Margriet waar 33 luxe koopappartementen herrijzen. In Résidence Wilhelmina bevinden zich 44 luxe koopappartementen. De appartementen varieren in prijsklasse waardoor er volop keuze bestaat. Naast appartementen biedt Parc Margriet ook 8 luxe herenhuizen. Deze statige woningen zijn erg riant, hebben een ruime tuin en zijn luxe afgewerkt. Een uniek project op een historisch, geweldige plek in Nijmegen!

Transcript of Brochure Parc Margriet - Paviljoen Margriet

 • PAVILJOEN MARGRIET33 LUXE KOOPAPPARTEMENTEN

 • 2In Nijmegen-Oost, aan de rand van het historische

  stadshart van de stad, komt verscholen rijkdom

  weer tot leven: Parc Margriet. De oorspronkelijke

  afgesloten en verborgen stadstuin wordt hier

  maximaal benut voor luxe wonen en leven in een

  parkachtige omgeving. In totaal 135 nieuwe grond-

  gebonden woningen en appartementen krijgen

  een unieke plek in de parkachtige omgeving.

  En de twee monumentale bomen, een rode beuk

  en een treurbeuk, die hier al mensenlevens lang

  geworteld zijn, die blijven gewoon staan. Sterker

  nog, ze spelen een belangrijke rol in het landschap

  dat in Parc Margriet vorm krijgt.

 • 3

 • 4Paviljoen Margriet

 • 5In Parc Margriet komt een verscholen rijkdom weer tot leven

 • 6DE AAN TREKKINGSKRACHT VAN NIJMEGEN

  Nijmegenaren vieren het hedendaagse leven op de sfeervolle terrasjes. En de stad verwelkomt de toekomst met innovatieve projecten waaraan bijvoorbeeld de universiteit, zorg instellingen en bedrijven samenwerken.

  ONTMOETINGSPLEKNijmegen is een echte studenten- en toeristenstad en het hele jaar een ontmoetingsplek bij uitstek. De stad heeft niet alleen de grootste terrasdichtheid per inwoner van Nederland, maar ook een zeer divers winkelaanbod met veel moderne winkelcentra en gezellige boetiekjes.

  Op een heuvelrug, aan de oevers van de Waal, ligt Nijmegen. Nijmegen heeft een geschiedenis die

  meer dan twee millennia teruggaat, en is waarschijnlijk de oudste stad van het huidige Nederland.

  Verleden, heden en toekomst gaan hier dan ook hand in hand. Nijmegen koestert de geschiedenis

  in prachtige historische gebouwen, parken en musea.

 • 7NIJMEGEN-OOST

  CENTRUM

  WAALBRUGDE WAAL

  HUNNERBERG

  CULTUURSTADOok op het gebied van cultuur heeft Nijmegen veel te bieden: er zijn verschillende musea die een bezoek waard zijn, zoals Museum Het Valkhof, Natuurmuseum Nijmegen en het Nationaal Fietsmuseum Velorama. Daarnaast zijn er tal van andere bezienswaardigheden. Denk aan de St. Stevenskerk en St. Stevenstoren, het Besiendershuis, de Marinburgkapel en de Commanderie van Sint Jan.

  NATUURSCHOONIn de Nijmeegse parken als het Kronenburgerpark, Valkhofpark en Goffertpark komt u helemaal tot rust. Het rivierenlandschap tussen Maas en Waal ligt in de buurt, evenals het fascinerende heuvellandschap waarin Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek en Mook verscholen liggen.

 • 88

  BUITENGEWOON WAARDEVOL EIGENTIJDSE LUXE IN EEN HISTORISCHE STADSTUIN

  In een parkachtige stadstuin In het sfeervolle Nijmegen-Oost Dichtbij stadscentrum en natuur Exclusieve appartementen en woningen

  Diverse woningtypen Mogelijkheden voor flexibele indeling Luxe afwerking met duurzame materialen Ondergrondse parkeergarage

  Parc Margriet grenst aan het historische stadshart van Nijmegen, een beschermd stadsbeeld met bijzondere

  negentiende-eeuwse architectuur. Dit gebied is rijk aan decoratieve elementen als erkers, balkons en serres,

  kroonlijsten, fraai houtsnijwerk, ornamenten van natuursteen en smeedijzeren tuinhekken langs de straten.

  LUXE WONEN IN NIJMEGEN-OOST

  TEN HOETSTRAATTEN HOETSTRAAT

  BARBAROSSASTRAAT

  BARBAROSSASTRAAT

  REGENTESSESTRAAT

  REGENTESSESTRAAT

  HUGO

  DE

  GROO

  TSTR

  AAT

  HUGO

  DE

  GROO

  TSTR

  AAT

  HUGO

  DE

  GROO

  TSTR

  AAT

  HUGO

  DE

  GROO

  TSTR

  AAT

  DOCT

  OR C

  LAAS

  NOO

  RDUY

  NST

  RAAT

  DOCT

  OR C

  LAAS

  NOO

  RDUY

  NST

  RAAT

  BERG EN DALSEWEG

  PAVILJOEN MARGRIET

  RSIDENCEWILHELMINA

 • 99

  Parc Margriet voegt oprechte kwaliteit toe aan de rand van dit buitengewone stadsbeeld. Met aan-dacht voor de plek in de stad en respect voor het oorspronkelijke stadstuin karakter.

  DICHTBIJ STAD EN NATUURVanuit Parc Margriet bent u binnen vijf minuten in het bruisende stadscentrum van Nijmegen. U vindt

  hier alle voor zieningen die het leven aantrekkelijk en comfortabel maken, zoals winkels, musea, uitgaansgelegenheden en de sfeervolle Waalkade. Even snel bereikt u het natuurlijke schoon van Nijmegen. De Ooijpolder en de Duffelt vormen samen een heerlijk gebied om te wandelen door de polders en uiterwaarden.

  IN DE BUURTNijmegen-Oost is een gevarieerd en historisch stadsdeel met stijlvolle woningbouw van voor of net na de oorlog. De wijk wordt gevormd door de buurten Altrade, Bottendaal, Galgenveld, Hunnerberg, Hengstdal, Kwakkenberg, Groenewoud en Ooyse Schependom. In de loop der jaren is Nijmegen-Oost uitgegroeid tot the place to be in Nijmegen. Het stadsdeel herbergt een klein centrum met verschillende eet- en drinkgelegenheden. Al bij de eerste zonne stralen stromen de straten en terrassen vol. Er zijn diverse supermarkten, scholen voor basisonderwijs, voortgezet en hoger onderwijs, sport- en speelvoorzieningen.

  OVER PARC MARGRIETParc Margriet ligt in de sfeervolle wijk Hunnerberg. In totaal verrijzen hier 135 grondgebonden woningen en appartementen, die allemaal een unieke plek krijgen in het park. De nieuwe gebouwen aan de randen van het park sluiten qua uitstraling aan bij de rijkdom van de negentiende-eeuwse woningen in de omgeving. In het midden van het gebied staat een blikvanger: Paviljoen Margriet, een opvallend licht appartementengebouw dat de parkachtige sfeer van Parc Margriet benadrukt.

  TOEGANGSPOORTOp de plek waar Parc Margriet ontstaat, lag vroeger een verborgen grote tuin achter het voormalige Verpleeghuis Margriet. Deze tuin is in Parc Margriet weer openbaar en hij geeft het gebied de uitstraling van een park. Twee monumentale bomen zijn behouden en hebben zelfs een centrale plaats gekregen. Een hek geeft toegang tot het park. Dat hek staat vrijwel altijd open, want de stadstuin is voor iedereen toe gankelijk. Toch heeft het hek een bijzondere functie: het geeft aan dat je een bijzonder gebied betreedt.

  Het landschap is als het ware rondom de monu-mentale grote treurbeuk geplooid. Deze imposante boom groeide in het verleden tegen Verpleeghuis Margriet en kon zich niet verder ontwikkelen. In Parc Margriet kan hij weer in vol ornaat groeien. In de afgelopen jaren is het wortelpakket van de boom begeleid en de boom voort durend bemest. Ook is de boom voorzien van een nieuw irrigatie-systeem zodat hij voldoende water krijgt.

  Oprechte kwaliteit aande rand van

  het historische stadshart

 • 10

  Paviljoen Margriet parkzijde

 • 11

 • 12

  BLIKVANGER VAN PARC MARGRIETLUXUEUZE APPARTEMENTENHet appartementengebouw heeft een moderne uitstraling en is centraal gelegen in het groen. Vanuit ieder appartement heeft u een wijds uitzicht naar het parklandschap van Parc Margriet. De appartementen liggen rondom een groene binnentuin.

  De 33 luxe koopappartementen hebben verschillende plattegronden met een oppervlakte van 64 m2 tot maar liefst 158 m2. Alle appartementen beschikken over een riante buitenruimte en hebben door de verdiepingshoge puien veel lichtinval. De indelingen van de appartementen zijn doordacht en bieden talloze mogelijkheden voor een smaakvolle inrichting. Kiest u al in een vroeg stadium voor een koopappartement in dit gebouw, dan krijgt u uiteraard ook volop de ruimte om in samenspraak de indeling van het appartement te wijzigen. Het instapklaar appartement heeft naast een luxe keuken en zeer compleet sanitair met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en vrijhangend closet, ook hardhouten binnendeuren en kozijnen, gestucte wanden en vloerverwarming.

  ONDERGRONDS PARKERENIeder appartement beschikt over een parkeerplaats in de gezamenlijke onder-grondse, afsluitbare parkeergarage. Natuurlijk kunt u daar uw elektrische auto gewoon opladen! Hier bevinden zich ook de extra ruime bergingen die bij de appartementen horen (voorzien van oplaadpunt voor uw elektrische fiets). De parkeergarage geeft inpandig toegang tot de binnentuin van het appartemen-tengebouw. Deze parkeergarage is ruim van opzet en heeft ook parkeerplaatsen voor de bewoners van andere woningen in Parc Margriet.

  Midden in Parc Margriet staat een monumentale

  treurbeuk, een Fagus Sylvatica Pendula, die al

  bijna 100 jaar oud is. Met zijn robuuste uitstraling

  en zijn slingerende takken is deze treurbeuk een

  sfeerbepalende blikvanger voor Parc Margriet.

  Net zo sfeer bepalend is het exclusieve, lichte

  appartementengebouw Paviljoen Margriet in het

  midden van het landschap. Deze blikvanger

  herbergt 33 luxe, royale appartementen rondom

  een binnenhof.

  Binnentuin Paviljoen Margriet

 • 13

  BLIKVANGER VAN PARC MARGRIET

  H/09

  A/01

  C/08G/07

  D/04 C/03 B/02E/05

  F/06

  BEGANE GROND

  I/18C/17G/16

  D/13 C/12 B/11 A/10E/14

  F/15

  EERSTE VERDIEPING

  I/27C/26G/25

  D/22 C/21 B/20 A/19E/23

  F/24

  TWEEDE VERDIEPING

  D/31 C/30 B/29 A/28E/32

  F/33

  DERDEVERDIEPING

  P P P P P P P P P P P

  BBBBBBBBBBBBBB

  PPP

  PPPPPPPPPPPPPP

  PP PP PP PP PP PP PP

  PP

  P P P P P P P P P P P PP

  PPP P P P P PP

  PP PP PP PP PP PP

  PPPPPPPPPPPP PP

  PP

  PP

  B B B B

  B B B B

  BBBB

  B

  B

  B

  B

  B

  B

  B

  B

  BBBB

  B

  B

  B B

  B B

  PARKEERKELDER

  BERGINGSLAAG

 • 14

  type A

  A/01

  A/10

  A/19

  A/28

  begane grond

  eerste verdieping

  tweede verdieping

  derde verdieping

  APPARTEMENT TYPE A Deze appartementen gelegen op