Back2School campagne Sparta

8
SNEL EN GOEDKOOP MET DE E - BIKE NAAR SCHOOL

description

Huur voor een vast bedrag per maand een e-bike!

Transcript of Back2School campagne Sparta

Page 1: Back2School campagne Sparta

SNEL EN GOEDKOOP MET DE E-biKE Naar SchOOL

Page 2: Back2School campagne Sparta

het is alom in het nieuws. Elektrische

fietsen zijn al lang niet meer voor ouderen.

En nu kunnen ook scholieren sneller dan

ooit op de fiets naar school!

NiET SParEN EN Tóch EEN E-biKE!

Flexibel,Goedkoop,Sneller,

ontSpannenden Gezond

Page 3: Back2School campagne Sparta

De voorDelen van De e-bikeVoor veel leerlingen is de weg naar hun school een flinke afstand, vaak net te lang om te fietsen. Het alternatief is echter een stuk minder aantrekkelijk. een jaarabonnement voor de bus of trein of aanschaf van een scooter is duurder, minder gezond en ook een stuk minder gezellig. Steeds meer scholieren ontdekken daarom de e-bike. Flexibel, sneller, op termijn een stuk goedkoper en gezonder! en daar draagt Sparta graag haar steentje aan bij.

Sparta back2School campagneVan april 2016 tot september 2016 kun je met wel 15% korting één van de geselecteerde e-bikes aanschaffen*. Wil je liever geen e-bike aanschaffen maar wel gebruiken? dat kan! Sparta biedt de mogelijkheid tegen een aantrekkelijk bedrag per maand, inclusief onderhoud en verzekering, de hele schoollooptijd over een goede e-bike te beschikken met de Sparta Mobiele bundel!

Met de Sparta Mobiele bundel hoef je niet te sparen of te kiezen tussen een vakantie of andere grote uitgave. Je betaalt een vast bedrag per maand zodat je precies weet waar je aan toe bent! en dankzij het onderhoud bij de erkende tweewielerspecialist ben je volledig ontzorgd en gevrijwaard van onvoorziene kosten!

Sparta mobiele bunDel!Met de Sparta Mobiele bundel weet je exact waar je aan toe bent! na het aangaan van de overeenkomst wordt één van de speciaal geselecteerde modellen bij de erkende Sparta dealer op maat afgesteld en aan je overhandigd.

deze dealer is meteen jouw aanspreekpunt voor onderhoud en mogelijke reparaties. dankzij de inbegrepen uitgebreide verzekering en onderhoudspakket zijn er dus geen onverwachte kosten! kijk snel op sparta.nl/mobielebundel voor een passend aanbod en de voorwaarden.

geen lening, geen kreDietregiStratiede Sparta Mobiele bundel is geen lening of andere vorm van krediet. Je gaat dus geen verplichting aan die in de toekomst mogelijke nadelige gevolgen heeft als je bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek wilt afsluiten, of andere overeenkomst wilt aangaan waarop een kredietregistratie van invloed is.

beSpaar 300,- met De Sparta mobiele bunDel!de Sparta mobiele bundel levert je ook nog eens financieel voordeel op. dit is het makkelijkste uit te leggen met een rekenvoorbeeld.•Aanschafe-biketwv1.599,-•6xonderhoudsbeurtà65=390,-•Cascofietsverzekeringincl.diefstalverzekering (geeneigenrisico)190,-•PechserviceNederland110,-•Verwijderingsbijdrage10,95

Totalewaardemobielebundel2.299,95bijeenlooptijdvan36maanden(3jaar).Jebetaaltslechts55,60permaandenbentdusbijna300,-goedkoperuit.

kijk snel op www.sparta.nl/mobielebundel en kies jouw ideale fiets voor een aanbod op maat!

moDellenJongeren willen natuurlijk een fiets hebben waarop ze gezien kunnen worden: stoer, modern hip en trendy. Speciaal voor de back2school campagne heeft Sparta 4 van haar ‘urban’ modellen geselecteerd. deze variëren van typische meisjesfietsen, stoere jongensfietsen of meer sportieve modellen. kijk snel naar de mogelijkheden op sparta.nl/mobielebundel voor een voordelige aanschaf of de maandelijkse overeenkomst.

De voorDelen op een rijtje:•Flexibel •Ontspannend •Sneller•Goedkoop •Gezond

FietSnaam koop (vanaF) per maanD1 Pick-UpElectric 1.159 51,52(7V€54,35)2 MojoElectric 1.159 52,773 LolaJoElectric 1.279 55,604 RegularElectric 1.039 47,48

* kijk snel op sparta.nl/mobielebundel voor de e-bike modellen en het aanbod.

Page 4: Back2School campagne Sparta

pick-up electricben je op zoek naar een stoere en trendy e-bike? de pick-Up electric is een ideale fiets voor vervoer naar school. Met7versnellingenen5elektrischeondersteuningsstandenisdelangeritnaarschooleenstukmakkelijker!de pick-Up electric heeft een stevige voordrager en trendy two tone banden. op deze elektrische fiets wil je gezien worden!

Koop:€1.159 // Permaand€51,52(7V€54,35)

VanaF 51,52

per Maand

Page 5: Back2School campagne Sparta

mojo electricde Mojo electric is een moderne, trendy urban e-bike. deze ideale stadsfiets kun je probleemloos in iedere fietsstalling plaatsen dankzijdesmallevoordrager.De7versnellingenendeelektrischeondersteuningzorgenervoordatjezondermoeitenaarschoolfietst.

Koop:€1.159 // Permaand€52,77

VanaF 52,77

per Maand

Page 6: Back2School campagne Sparta

VanaF 55,60

per Maand

lola jo electricde lola Jo electric heeft een fraai en sierlijk design en is voorzien van een stevige voordrager. lekker retro en toch helemaal van nu! Met de lola Jo ga je in je eigen stijl naar school!

Koop:€1.279 // Permaand€55,60

Page 7: Back2School campagne Sparta

VanaF 47,48

per Maand

regular electricde regular electric is een veelzijdige e-bike. de regular e beschikt over een lichtgewicht aluminium frame, 3versnellingenenrollerbrakesvoorextraveiligheid.DerodedetailsgevendeRegularElectriceenfrisseuitstraling.

Koop:€1.039 // Permaand€47,48

Page 8: Back2School campagne Sparta

[email protected] WWW.Sparta.nl© 2015 Sparta apeldoorn

kijk Snel op WWW.Sparta.nl/MobielebUndel en kieS JoUW ideale FietS Voor een aanbod op Maat!